Ruská Premier liga - souhrn 4. kola

09.04.2011, 14:08, aktualizováno 11.04.2011, 14:56
Komentáře a souhrny
Volga vyhrála na hřišti Rostova a vede tabulku, protože Zenit jen remizoval s CSKA. Body se dělily také v Kazani, Samara si připsala první výhru v sezóně proti Lokomotivu 1:0, opět ztratil i Spartak, který hrál s Těrekem. Skórem 1:0 skončilo i utkání Krasnodaru s Amkarem, Dinamo Moskva porazilo Kubaň. Kolo zakončila remíza Tomsku s Anži...

Tom Tomsk - Anži Machačkala 0:0

11.04.2011 13:00

Góly: -

V posledním zápase 4. kola Tom dokázala získat první bod letošní sezóny, když remizovala s Anži. Prakticky po celou dobu zápasu domácí ovládali hru, ale gól se jim vstřelit nepovedlo.

Hned od počátečního hvizdu Tom převzala iniciativu a první nebezpečná situace se u brány Anži vytvořila ve třetí minutě, když Baljajkin střílel podél brány. Naštěstí pro Revišviliho se střela záložníkovi nepodařila. Útoků se aktivně účastnili i obránci. Srbský legionář Jokić trefil po své střele tyč. Ovšem pravdou je, že takové momenty se domácím nedařilo vytvářet často. Útokům Tomi chybělo zakončení, finální přihrávka či střela.

Na druhé straně svěřenci Gadži Gadžijeva do středu poločasu nedokázali vystřelit na bránu. Paradoxně to byli hráči Anži, kteří nakonec mohli skórovat. Na rendez-vous s brankářem poslali machačkalci Jana Holendu a ten, kdyby trefil skákající míč hlavou, mohl otevřít skóre. Nakonec ale český útočník upadl po střetu s brankařem. Rozhodčí však penaltu neodpískal.

Ve 30. minutě byla teritoriální převaha tomského týmu ta tam a nedlouho poté zazvonilo břevno nad hlavou Sergeje Pesjakova. Odpověď domácích přišla těsně před přestávkou, kdy Baljajkin utekl po pravé straně v ústrety brankáři. Jenže hráč s třiadvacítkou na zádech promeškal vhodný okamžik a jeho střelu zablokoval rychle vracející se Tagirbekov.

Útočné snahy sibiřanů po vystřídání stran nabyly ostřejších rysů. Hráči ve žlutých dresech měli opravdu problémy. Dokonce Roberto Carlos, který byl v první půli naprosto všude, chyboval. Právě tento osmatřicetiletý brazilský hráč nechtěně nahrál Kirillu Kovalčukovi a ten mohl jít sám na bránu. Avšak v poslední chvíli obránce Anži Kovalčuka zastavil.

Po nějaké době zápal domácích vyhasl. Přesto, že i nadále diktovali tempo hry, nebezpečné momenty nepřicházely. Poslední minuty zápasu přinesly pouze chybu Angbwy, kterou musel řešit Revišvili. Tomský klub tak získal první bod letošní sezóny.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Těrek Groznyj 0:0

10.04.2011 18:45

Góly: -

Spartak nedokázal doma porazit Těrek a odčinit debakl z Porta. Červeno-bílí se zmohli pouze na to, že neinkasovali s ,popravdě řečeno, slabým soupeřem.

Spartak hned zpočátku ovládl hru. Aktivně vypadali Alex s Wellitonem, ale to pouze mimo pokutové území. Těrek bránil svědomitě a tak se Soslan Džanajev do hry zapojovat nemusel. Ovšem na druhé straně Dikan musel hned ze začátku svůj tým podržet. Střela Maurícia se ukázala nečekanou a silnou, ale gólman Spartaku se předvedl solidním zákrokem.

Když se nakonec Alexovi podařilo dobře odcentrovat na Wellitona, tak Brazilce vylekal Džanajev, který sice skočil mimo balón, ale zároveň zamezil ve hře útočníkovi. Ze hry úplně odpadl Dzjuba, jenž se prezentoval pouze fauly. Ke konci poločasu se Těrek úplně oklepal a prakticky převzal iniciativu. Ale přestávka mohla být zahájena dřív, na zápas se nedalo dívat.

Ve druhé půli domácí přidali, do předu je hnala fanouškovská pyrotechnika, která hřiště zahalila hustým dýmem. Alex přece jen vyzkoušel připravenost Džanajeva dvacetimetrovou střelou, ovšem brankář tým podržel. Šanci na gól promrhal Ibson, po centru McGeadyho netrefil zblízka bránu. Gullit poslal na hřiště Brakamonta, Karpin vystřídal hned dva hráče. Ibsona s neviditelným Dzjubou vystřídali Makejev a Ari. Následně se Welliton pokusil prorvat do pokutového území, kde se srazil s Omeljančukem, ale rozhočí penaltu neodpískal. Naopak brazilský útočník obdržel žlutou kartu za simulaci.

Na posledních 15 minut poslal Gullit do hry Pavlenka. Domácí však stále útočili ve snaze vstřelit aspoň jeden gól, ale bez úspěchu. A Těrek ještě dlouho do hvizdu ukončujícího zápas přestal úplně myslet na útok. Nakonec se mu jeden bod za remízu se Spartakem vybojovat povedlo.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - CSKA Moskva 0:3k

10.04.2011 16:30

Góly: ?

Dva nejlepší týmy Ruska se v očekávaném souboji 4. kola Premier Ligy postaraly o velmi zajímavou podívanou, ale z mnoha nebezpečných momentů daly pouze dva góly, a tak utkání skončilo dělbou bodů.

Úvod utkání se hrál bez šancí. Útočníkům obou celků nešel upřít entuziasmus, ale obrany pracovaly bezchybně. První šanci měl na kopačce Petrohrad. Danny hlavou přistrčil míč na Ionova, ale brankář CSKA Akinfejev byl u míče včas a nebezpečně vyhlížející příležitost Petrohradu uhasil.

CSKA svoji šanci trpělivě vyhlíželo a dočkalo se ve 32. minutě. Na rozdíl od Petrohradu ale s gólovou tečkou. Doumbia skvěle rozjel akci, přistrčil míč na Tošiče, který vyšperkoval akci nahrávkou na nabíhajícího Gonzaleze a Chilan otevřel skóre. Branka vyprokovala Zenit k větší aktivitě a svěřenci trenéra Spallettiho docílili svého. Těsně před přestávkou. Po přihrávce Keržakova si Zyrjanov zpracoval v šestnáctce míč a druhým dotekem jej poslal za záda Akinfejeva.

První šanci druhého poločasu měl Portugalec Danny, ale po narážečce s Aňukovem mu střela nesedla. Vyznamenat se mohl posléze český útočník Tomáš Necid, který zachytil odkop Malafejeva. Útočník CSKA to myslel s pohotovou střelou do odkryté branky dobře, ale svatyni Malafejeva přestřelil. Vítr v obraně CSKA dělal Keržakov, ale v koncovce to dnes nebyl on.

Uprostřed druhého poločasu oba trenéři sáhli ke střídáním. Domácí trenér Spalletti nahradil Ionova Lazovićem a jeho protějšek Sluckij stáhl Tošiče a do hry poslal Oliseha. Sekou ihned ohrozil branku Zenit, ale nepřesně. Lazović zase přesným centrem našel hlavu Lombaertse, naštěstí pro CSKA ale Belgičan postrádal razanci. Závěr utkání proběhl v ospalejším tempu, oba týmy si vyměnily několik pološancí. Utkání mezi Petrohradem a CSKA tak skončilo 1:1.

Po utkání se ukázalo, že Zenit Petrohrad porušil pravidla. Podle nich každý tým musí nominovat alespoň jednoho odchovance ročníku 1990 a níž. V předchozích utkání toto pravidlo Zenit plnil, ale v dnešním utkání byl nejmladším hráčem Ionov - ročník 1989. Zenit tak nejspíš dostane pokutu 200 tisíc rublů a utkání se bude kontumovat ve prospěch CSKA.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - Spartak Nalčik 0:0

10.04.2011 14:15

Góly: -

Rubin nedokázal najít recept na obranku Nalčiku. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou a Tataři mají i nadále problémy s koncovkou.

V první šanci se mohl objevit zkraje zápasu Lebeděnko, ale ve výhodné pozici, zhruba 10 metrů od branky si špatně zpracoval balon a z celé akce nic nebylo. Jak typické pro útočnou fázi Rubinu. První poločas byl strašný. Domácí hrozili maximálně střelami z dálky a i ty většinou končily všude možně, jen ne v okruhu třiceti metrů Fredriksonovy branky. A tak mohl na konci první půle udeřit do té doby absolutně neškodný Nalčik. Po centru zprava málem dal gol Kažarov, ale v pádu netrefil balon. Měl odkrytou polovinu brány ! Tato akce z 44. minuty byla také posledním zajímavým momentem v nudné první půli.

Druhý poločas začal trochu svižněji. v 54. minutě napřáhl za vápnem k přízemní střele Leandro, ale Ryžikov jeho střelu bez potíží kryl. Dvě minuty na to byl Koncedalov ve stoprocentní šanci. Po centru zleva se dostal k míči, prostřelil vyběhnuvšího Ryžikova, ale balon v bráně k překvapení všech neskončil. Poté se přihlásil ke slovu i Rubin, ale Ansaldi ani Ďaďun se nedokázali prosadit. A tak bylo nejzajímavějším momentem utkání vyloučení kapitána Noboy, který ve vzduchu sejmul loktem Zahiroviče a po právu dostal druhou žlutou kartu a šel do sprch. O nic nepřišel, poněvadž se nic nestalo a zápas skončil smírně 0:0.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Volga Nižnij Novgorod 1:3

10.04.2011 12:00

Góly: 80. Isaac Okoronkwo - 44. Goča Chodžava, 52. Anton Chazov, 75. Sanžar Tursunov

Volga i nadále řádí. Nováček ruské ligy vyhrál překvapivě v Rostově a vyhoupl se již na první místo. Vskutku výborný start do soutěže.

Zápas začali aktivněji hosté, v osmé minutě Chodžava utekl po křídle a dostal se ke střele. V Rostově zazvonila tyč. A jakoby odzvonilo na delší dobu všem zajímavým akcím. Až v 25. minutě se na tu bídu nemohl dívat Gackan a z dobrých pětadvaceti metrů postrašil Abajeva v brance hostí. Ilja byl však na místě.

A tak se můžeme rovnou přesunout do 45. minuty, kdy se poprvé měnilo skóre, naneštěstí pro domácí fanoušky dali gól hosté. A gól to nebyl ledajaký. Chodžava na půlce soupeře převzal balon, doběhl s ním k vápnu a vypálil. Jeho nádherný pokus se zastavil až v síti. Radič byl bez šance, neboť střela letěla přímo do růžku. 0:1 ! A tím také skončil první poločas.

Hráči Volgy na nic nečekali a místo bránění byli i nadále lepší a aktivnější. Přineslo to ovoce. V 52. minutě nacentroval Tursunov před branku a Chazov v pádu dostal balon do sítě. 0:2.

Poté se hra začala kouskovat častými střídáními a žlutými kartami, hlavně Rostované hráli tvrdě, ale to jim nebylo nic platné, poněvadž i potřetí se radovali hosté. Konkrétně v 75. minutě. Cholchov udělal obrovskou chybu, když při rozehrávce přihrál Tursunovovi a ten si ve stylu "pojď sem kam jdeš" pohrál s dvěma obránci a střelou k tyči nedal Radičovi šanci. 0:3 ! O pět minut později se dočkali konečně i domácí. Po rohu se k míči dostal Okoronkwo a prudkou ranou nártem z osmi metrů nedal Abajevovi šanci, střelou pod víko snížil na 1:3!

Minutu na to byl vyloučen autor prvního golu Chodžava, když se parádním šlapákem na půli hřiště přihlásil o druhou žlutou kartu. A jelikož ze závěrečného náporu nic nebylo, tak zápas skončil 1:3.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - Kubaň Krasnodar 1:0

09.04.2011 16:30

Góly: 83. Igor Semšov

Dinamo v koncovce dokázalo vydobýt vítězství nad Kubaní, jediný gól dal po pasu Kevina Kuranyiho Igor Semšov. Bílomodří dokázali zvítězit v druhém zápase, ale opět nepředvedli důstojnou hru.

Zápas začal nervózně a domácím se v útoku nic nedařilo. Teprve ve 13. minutě se Granatovi málem podařilo poslat míč do vzdálenějšího rohu brány. Čas utíkal, Dinamovci ovládali balón, ale nevěděli, co s ním mají udělat. Hra bílomodrých postrádala myšlenku a první nebezpečný moment tak přišel ze standardní situace, kdy nad střílel Ropotan.

Kubani se nedařilo vůbec nic. Jen Corajevovi se podařilo odcentrovat na Vargu, jenže dříve u míče byl Samedov. Čekalo se, že Dinamo ve druhé půli přidá na tempu, ale s ubíhajícím časem žádná změna nepřicházela. Po hodině hry pustil Božovič do hry Voronina, který oživil hru a hned střílel do obránce. V 67. minutě měl příležitost Semšov, jenže rána se dinamovskému kapitánovi nepovedla.

Hostům se zranil Davydov, kterého vystřídal debutant Marcos Ureña. Hráči hostujícího týmu vyrovnali hru, ale ke střelám na bránu soupeře pořád nedocházelo. V 70. minutě se domácím konečně podařilo vytvořit si gólovou situaci, jenže skvělé zahrál Budakov. A přece jen Dinamo vstřelilo gól. Hru oživil Smolov, po jeho centru posunul Kuranyi míč na Semšova. Ten si balón zpracoval a nekompromisně zavěsil. Nakonec si domácí vítězství udrželi.

Více informací k zápasu

FK Krasnodar - Amkar Perm 1:0

09.04.2011 14:15

Góly: 68. Nemanja Tubić

Krasnodar se vyhoupl na první příčku ruské Premier Ligy, když o jeden gól porazila Amkar Perm.

Zápas provázel silný vítr. Téměř stejné počasí v Krasnodaru bylo i během ruského Superkubku. První příležitost si vytvořili domácí v 6. minutě, když Joãozinho z rohového kopu málem vstřelil gól, ale Chomutovskij stihl míč vyrazit. Krasnodar, který měl převahu, se spoléhal na standardní situace, jež se ve většině případu stávaly opravdu nebezpečnými.

Chomutovský měl plné ruce práce. Hlavou dobře nahrával Tatarčuk, ale Picusceac balón nestihl. Podruhé moldavský útočník střílel hlavou na k bližšímu rohu, prakticky stejně jako v zápase proti Spartaku Nalčik. Tehdy Picusceac skóroval, tentokrát ale nikoliv. Ke konci poločasu se dvakrát předvedl aktivní Joãozinho. Zpočátku Brazilec tvrdě střílel těsně nad břevno a pak se malý záložník rval do pokutového území, kde jej sestřelil Popov. Ovšem Almir Kajumov penaltu neodpískál.

V 53. minutě měl na nohou gólovku Novaković, který v šestnáctce zaváhal a jeho ránu kryl Amisulašvili. Avšak postupně na hřišti začali dominovat domácí, což vyústilo v gól. Nejprve střídající Vorobjev mohl skórovat patou, pak nebezpečně bil Joãozinho, Popov nenechal vystřelit Picusceacovi, který poté orazítkoval tyč. Ale po rozehrání rohu Nemanja Tubič přece jen rozvlnil síť. Dál si tak hezký dárek ke svým sedmadvacátým narozeninám, které slavil v pátek.

Amkar po inkasovaném góle zaktivoval své síly, ovšem projevilo se to jen obdrženými žlutými kartami pro Mijiće a Bělorukova. Ani střídání Rachimova nezabrala a tak se Krasnodaru podařilo neprohrát v pátém zápase sezóny.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Lokomotiv Moskva 1:0

09.04.2011 12:00

Góly: 86. Nenad Đorđević

Křídla Sovětů dokázala v letošní sezóně poprvé zvítězit. Na příšerném hřišti porazila Lokomotiv. Tým Jurije Krasnožana potopila chyba brankáře Guilhermeho z konce zápasu.

Lokomotiv začal aktivněji, někdejší Samařan Ignaťjev už v druhé minutě střílel a míč přes kaluž bahna doskákal do rukou M'Bolhiho. Na druhé straně pálil ke vzdálenější tyči Kirillov, ale mimo. Hosté se usadili před pokutovým územím domácích, jenže na střelu Glušakova Křídla opět odpověděla svým útokem. Samsonov zkusil překonat Guilhermeho, ovšem brankář vyrazil míč na roh. Iniciativu postupně převzali Samařané a po následné standardní situaci se Guilherme srazil s nebezpečně hrajícím Prijomovem.

Deset minut nato pouze hřiště zamezilo ve skórování Křídel. Na poslední chvíli podklouzl Pečnik. Ke konci první půle se hřiště proměnilo v totální oraniště.

Začátkem druhé půle si domácí přece jen vytvořili slibně vypadající šanci. Pečnik vtrhl do pokutového území z pravé strany, ale Guilherme úspěšně zasáhl. Na druhé straně předvedl slalom Glušakov a pak se skácel po kontaktu s kolenem Callagova. Ovšem Vjačeslav Popov rozhodl, že se o penaltový zákrok nejednalo. Posléze Samsonov vyzkoušel kvality Guilhermeho a ten nezklamal.

Střídání se povedla Křídlům. Escobar obehrál dva obránce a vybojoval rohový kop. Mološ odcentroval do středu brankoviště, kde chyboval brankář, jemuž balón vypadl z rukou. Djordjević opatrně nasměroval míč do brány a svůj tým k prvnímu vítězství v sezóně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Volga Nižnij Novgorod43018:29
2.Zenit Petrohrad42206:38
3.FK Krasnodar42204:18
4.Rubin Kazaň42114:17
5.Kubaň Krasnodar42024:46
6.Dinamo Moskva42026:76
7.CSKA Moskva31204:25
8.Spartak Nalčik41213:45
9.Anži Machačkala41211:25
10.FK Rostov41127:74
11.Křídla Sovětů Samara31112:24
12.Lokomotiv Moskva41124:54
13.Těrek Groznyj41122:34
14.Amkar Perm41122:44
15.Spartak Moskva41122:74
16.Tom Tomsk40130:51

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta Ruská liga má jakou formu? Jako 1-8 týmy budou hrát mezi sebou play-off? a Ty další budou hrát proti sobě o sestup nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

V listopadu jakoby normálně skončí liga a pak se to rozdělí na dvě skupiny, jedna bude hrát o udržení a ta druhá o titul a o Evropu. Ale už by to chtělo si to zapamatovat, furt se to tu píše..

Reagovat
Arbiter

dycky zkopíruj to, co jsem napsal já a máš po práci

Reagovat
smazaný uživatel

no, to byl původní záměr ale byl sem línej to hledat a kopírovat

Reagovat
Arbiter

je to v minulém preview/review

Reagovat
smazaný uživatel

OK, dík .. no na ruskou ligu se moc nekoukám až dneska sem se zase kouknul a vidím jak to maj nějak rozdělený, ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vždycky?? Nebo je to nějaká letošní novinka??

Reagovat
smazaný uživatel

Po stopadesaty...jako kazdy kolo - RUSKA LIGA PRECHAZI NA KLASICKEJ SYSTEM PODZIM-JARO. Proto se tahle sezona roztahla timhle zpusobem do tri obdobi.

Pro adminy: neni mozny dat nejakou poznamku k tabulce, aby tu kazdej tejden nebylo porad dokola tisic stejne debilnich dotazu?

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju za odpověď.. Ruskou ligu nějak podrobně nesleduju, tak promiň, že sem tě obtěžoval..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono si stačí přečíst minulé souhrny dejme tomu a nemuselo by toto nastat. Stačí jen nebejt línej

Reagovat
Arbiter

jako z jeho pohledu chápu dotčenost a z pohledu Keržy zase rozčílenost, to je prostě těžké Fakt jsem přemýšlel, že to budu preventivně házet pod každé souhrny nebo preview, hned první komentář

Reagovat
Hafna

Samara

Reagovat
božský John

Jsem zvšdavej, jak dlouho to FK vydrží ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezničitelný FK Krasnodar

Loko

Reagovat
One-Real

Jak hraje Rubin? Jsou lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nováčci válej - Krasnodar, teď Volga

Reagovat
One-Real

To je neskutečný co je Nalchik za bandu antifotbalistů .

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin

Reagovat
kubys

Reagovat
One-Real

Kazaň vs Nalchik neskutečná bramboračka, Nalchik nepraktioval nic jiného, než taktiku PRÁSK DOPŘEDU. A Kazaň taky neuvěřitelně bezzubá, možná je to absencí Eduarda, ale tohle je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne neni absenci nahradnika Eduarda, Rubin je odjakziva takhle marnej..

Reagovat
kubys

Píčovina!

Reagovat
kubys

Sorry, psal jsem to v afektu. Problém Rubinu podle mě nikdy nespočíval v tom se dostat do šance, to oni celkem i umí, zvlášť pokud vypíchnu Kasajeva s Gökednizem, spíš je šílená impotence v zakončení.

Reagovat
Losinho

Ou škoda Necka...

Reagovat
kubys

Neviděl jsem, nehodlám hodnotit, každopádně se musím ohradit vůči neschopnosti Rubinu - prostě to tak není! Jinak vládci Prahy z Ostravy!

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit prohraje kontumačně .

Reagovat
smazaný uživatel

Gazprom to zařídí, "měčty zbyvajutsja!"

Ale byla by to sranda, kdyby to tak fakt dopadlo.

Reagovat
Arbiter

proč sranda, tohle je podle mě docela jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Predloni s Lokomotivem to kontumaci taky nakonec nedopadlo. Ale kdyby to tak proslo i ted, tak lidi Zenit rozcupujou

Reagovat
Arbiter

Tam ale byla trochu jiná situace, ne? Tehdy to Dick napravil střídáním 4 minuty nato.

Reagovat
Arbiter

navíc tehdy ještě ve stanovách nebyl popsán trest

Reagovat
smazaný uživatel

pro ty, co nevědí, o čem je řeč:

v 4. kole v zápase s CSKA Zenit porušil reglament RFPL: na zápas nebyl nahlášen jediný hráč, který by byl občanem Ruska a zároveň ne starším než 1990 rok narození.

Zenitu hrozí kontumace 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé pravidlo...hrál mladý Ionov, ten je určitě občanem Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

Ionov je rocnik 89.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem se na něj podíval...ale tuším, že komentátor na Nova Sport říkal, že mu ještě není 20, ale možná se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komentator na Nova Sport je opravdu fundovanej zdroj ...jesteze ty blafy co musej na Nove vypravet nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že to není žádná kvalita v tomto směru, ale to platí i u jiných komentátorů v jiných TV. Přesto jsem rád za možnost sledovat alespoň jeden zápas RPL týdně na Nova Sport.

Reagovat
Losinho

To si to fakt nepohlídali?

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti na tiskovce řekl, že to udělali úmyslně.

Reagovat
Losinho

Tak moment...proč by to dělali úmyslně zrovna v důležitym zápase s CSKA?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby měl silnou lavičku, je to nesmyslné, ale řekl, že žije Zenitem 24 hodin denně a takové primitivní chyby by se nedopustil.

Reagovat
Losinho

Promiň, ale přijde mi to jako blbost. Na co mu bude silná lavička, když se ten zápas bude kontumovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky přijde jako blbost, ale slyšel jsem Spallettiho, jak to říkal na tiskové konferenci. Asi počítají se shovívavostí svazu.

Reagovat
Arbiter

Spalletti je vůl, když počítá se shovívavosti, jak píšu výš, trest je jasně popsaný, což v minulém případě nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Ruštinu neovládám, ale i tak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha, to tam jsou tak neskuteční amatéři?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím.....poradil by mi někdo kde teď chytá Kinský?

díky

Reagovat
smazaný uživatel

zatim nikde, ale prý možná podepíše v květnu v Austrálii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele