Ruská Premier Liga - souhrn 3. kola

03.04.2009, 19:14, aktualizováno 05.04.2009, 19:09
Komentáře a souhrny
Zenit vyhrál v Tomsku a dotáhl se na Těrek, který doma porazil Dinamo Moskva. Lokomotiv po přestávce otočil zápas se Samarou. Chimki doma nestačily na nováčka z Rostova, Rubin remizoval s FK Moskva a CSKA hrálo taktéž nerozhodně v Permu. Konečně zabral Spartak...

FK Chimki - FK Rostov 0:1

03.04.2009 17:00

Góly: 75. Igor Lebeděnko

Páteční předehrávka třetího kola ruské Premier Ligy mezi Chimkami a FK Rostov na sebe poustala zvláštní pozornost kvůli anonymnímu telefonátu, který se pokusil za pomocí konkrétní finanční sumy ovlivnit gólmana FK Chimki Romana Berezovského. Samotné utkání ale skandální nádech nemělo, hosté celkem pokojně zvítězili 1:0.

Průběh utkání kandidátů na sestup nebyl nikterak záživný. Po úvodním tlaku domácích Chimek a nebezpečné střele Pilipčuka z přímého kopu se hra vyrovnala. Oba týmy nervózně vyčkávaly a nechtěly se především dopustit chyby, která by mohla rozhodnout celé utkání.

Klíčový okamžik páteční předehrávky přišel v 75. minutě, po přihrávce Andželkoviče z levé strany skóroval nechytatelně pod břevno útočník Igor Lebeděnko. V té době už nemohl se svými spoluhráči oslavovat český obránce Roman Lengyel, který byl po brutální kopačce Kožanova do tváře odvezen na nosítkách.

V závěru mohli v dresu Chimek odpovědět Antipenko s Budjanským, ale pevná obrana Rostovu nakonec čisté konto uhájila. Nováček se tak může těšit ze snového startu do tohoto ročníku ruské Premier Ligy.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Dinamo Moskva 1:0

04.04.2009 12:00

Góly: 13. Timur Džabrajlov

Z Groznyj se vozí bude obtížně a dnes se o tom přesvědčilo do třetího kola vedoucí Dinamo, v čečenské metropoli prohrálo 1:0, když jedinou branku vsítil holohlavý bijec Timur Džabrajlov.

Úvodní aktivita přinesla domácímu Těreku úspěch, po několika nebezpečných momentech se svěřenci ambiciózního trenéra Grozného dostali do vedení. Po centru Georgieva zahrozil hlavou Cléber a brankář Gabulov míč jen vyrazil před nohy dorážejícího Džabrajlova. Modrobílí poté převzali iniciativu, ale na fungující obranu Těreku nedokázali do konce prvního poločasu najít recept. Největší šanci na vyrovnání měl kapitán Chochlov, když jeho hlavičku skvělým zákrokem zneškodnil Dikan.

Ve druhém poločase zahrozili nebezpečnými střelami hostující Keržakov a Dmitrij Kombarov a zdálo se, že Dinamo má velkou šanci na vyrovnání. V 74. minutě ale všechny ambice Dinama pohřbil Granat, když šel po druhé žluté kartě pod sprchy. Poté už bylo Dinamo blíže inkasované brance než vyrovnání, což dokazuje neuznaný gól a tyč střídajícího útočníka Těreku Prudnikova.

Více informací k zápasu

Rubin Kazaň - FK Moskva 0:0

04.04.2009 14:30

Góly: -

Kvůli spoustě neproměněných šancí se připravil Rubin Kazaň tři body v utkání proti FK Moskva. Je to paradox, mužstvo vyhlášené svou efektivitou dnes v koncovce selhalo a trenér Berdyjev nemůže být s bezbrankovou remízou 0:0 spokojen.

Domácí trenér vyslal své mužstvo do hry v pozměněné sestavě, poprvé v této sezoně nastoupili od první minuty Ansaldi s Gökdenizem a především miláček domácích tribun Alejandro Domínguez, který se v zimě vrátil ze Zenitu Petrohrad.

Domínguez byl klíčovým mužem Kazaně od prvních minut, tak dobře ho fanoušci dlouho hrát neviděli. Několik jeho akcí vedlo k šancím Kazaně a především standardní situace v jeho podání byly nebezpečné a několik momentů zavánělo inkasovaným gólem v brance FK Moskva. Rubin Kazaň podle očekávání aktivnější, nicméně hosté pod nějakým extrémním tlakem nebyli a z prvního poločasu vyšli bez úhony.

Rubin ve druhém dějství zintenzivnil tlak a gólman Ževnov se musel ohánět. Úřadující mistr však dnes zklamal v koncovce, největším paličem byl bezesporu útočník Bucharov, který několik dobrých příležitostí trestuhodně zahodil. Z ojedinělé příležitosti tak mohl udeřit FK Moskva, střídající Slovák Jakubko hlavičkou přehodil gólmana Ževnova, ale ke své nelibosti i branku Kazaně.

Tempo utkání se v závěru narušilo vinou častých střídání a Rubin už nedokázal bušit směrem k brance FK Moskva s takovou intenzitou. Přesto ještě mohl v nastavení strhnout vítězství na svou stranu, žolík Kabze ale po centru Domíngueze mířil hlavou nepřesně.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Kubaň Krasnodar 2:1

04.04.2009 17:00

Góly: 30. Dmitrij Kiričenko, 56. Dmitrij Kiričenko - 33. Dramane Traoré

Útočník Saturnu Dmitrij Kiričenko rozhodl dvěma góly o vítězství svého celku proti Kubani Krasnodar. Svěřenci trenéra Jurgena Röbera slaví premiérové tři body v této sezoně.

První poločas přinesl spoustu zajímavých momentů. Saturn vedl své útoky přes Karjaku, zatímco hosté spoléhali na svého nejlepšího hráče Kasajeva, a ten dělal obraně Saturnu velké problémy.

V 30. minutě se domácí fanoušci dočkali kýženého gólu, útočník Kiričenko, kterému svěřil trenér Röber poprvé v této sezoně důvěru, překonal Botviňeva po přihrávce aktivního Karjaky. Z vedení se však "mimozemšťané" neradovali dlouho, po vysunutí od Dramana s přehledem skóroval Traoré.

Ve zbytku prvního dějství měly oba celky šanci skórovat. Střela záložníka Krasnodaru Kasajeva jen těsně minula tyč, Nemova vychytal Botviňev.

Vstup do druhého poločasu Saturnu vyšel, po několika zahozených šancích skóroval hlavou po rohovém kopu Kiričenko a strhl vedení opět na stranu domácích. V dalších více než třiceti minutách utkání Saturn vedení v poklidu kontroloval a mohl zvítězit ještě větším rozdílem.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - Zenit Petrohrad 0:3

05.04.2009 09:45

Góly: 53. Fernando Meira, 60. Igor Denisov, 82. Fatih Tekke

Zenit Petrohrad si veze cenné tři body z nevyzpytatelného Tomsku, svěřenci Dicka Advocaata byli v utkání jasně lepším týmem a konečný výsledek 3:0 konec konců vypovídá o dění na hřišti.

Zenit hrál v prvním dějství proti větru, což bylo na výkonu favorita znát. Utkání spíše připomínalo boj, kterému dominovaly četné nepřesnosti. Gólové momenty přišly až v poslední desetiminutovce prvního dějství. Po přihrávce Zyrjanova střílel tísněný Fajzulin vedle. Tři minuty před koncem to zkoušel z voleje Danny, ale Portugalce, který se mimochodem celým utkáním protrápil (a provztekal), vychytal brankář Parejko. Domácím Tomsk zase zahrozil po tvrdé přízemní střele nadějného útočníka Djadjuna, která mířila mimo.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce odstranil Zenit všechny otazníky celkem brzy. V 53. minutě zahrával Fajzulin rohový kop a nikým neatakovaný Fernando Meira měl snadnou úlohu dopravit míč do odkryté branky. Pro portugalského fotbalistu to byla premiérová trefa v dresu Zenitu. O několik minut později obránci Tomsku akci Zenitu dokázali odvrátit, ale jen před nohy z druhé vlny nabíhajícího Denisova, který přesnou střelou vymetl dolní roh Parejkovy svatyně. Nebyl pochyb o tom, že dvoubrankové vedení Zenit proti bezzubému Tomsku uhájí.

Osm minut před koncem normální hrací doby ještě utekl středem hřiště jako nůž máslem záložník Zyrjanov a předložil střídajícímu Tekkemu gól jako na zlatém podnose. Zenit Petrohrad odehrál druhé dějství v exhibičním stylu a ze Sibiře si veze přesvědčivé vítězství 3:0.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Křídla Sovětů Samara 2:1

05.04.2009 12:00

Góly: 55. Oleg Kuzmin, 87. Tomislav Dujmović - 28. Cimafej Kalačow

Další festival neproměněných šancí už Lokomotiv Moskva body nestál, v nedělním šlágru třetího kola ruské Premier Ligy proti Křídlům Sovětů Samara vyhrál tým trenéra Rachimova 2:1. Vítězný gól vsítil tři minuty před koncem Dujmovič.

Domácí fotbalisty Samara svou aktivitou zaskočila, ve 21. minutě měl první gólovou šanci celého utkání na kopačce útočník Jevgenij Savin, brankář Lokomotivu Marek Čech se však proti jeho mířené střele vyznamenal. Železničáři hráli v té době druhé housle, přesto se mohli ujmout vedení, moskevští však trpí na neproměňování šancí, což potvrdil Odemwingie, který běžel sám na gólmana Lobose, ale zvolil nejhorší možný způsob zakončení.

Ve 28. minutě tak udeřila Samara, Kalačev zaskočil po rohovém kopu zkoprněnou obranu Lokomotivu a poslal hosty do vedení. Vyrovnaný první poločas ještě přinesl po jedné šanci na obou stranách. Lokomotiv zahrozil po střele Odemwingieho, kterou odvrátil zadák Belozerov. Také Čecha zachránil vlastní obránce, superšanci Samary totiž vykopl z brankové čáry Kuzmin.

Trenér Rašid Rachimov o přestávce poslal na hřiště Ďuricu a Torbinského, především tah s nasazením druhého jmenovaného se mu vyplatil a to hned od prvních minut, kdy nový hráč na hřišti tvrdým zákrokem vyřadil na několik minut ze hry robustního Jana Kollera... Nejen tím však Torbinskij Lokomotiv pomohl, záložník ruské reprezentace hru domácích zrychlil a zvýšenou aktivitou v úvodu druhého dějství pomohl Lokomotivu k vyrovnávající brance.

V 55. minutě totiž vyslal nádhernou střelu na vzdálenější tyč obránce Oleg Kuzmin a bylo vyrovnáno. Lokomotiv zvýšil na obrátkách a hnal se za vítěznou brankou. Hrdinou utkání se mohl stát Syčev, ale ve vyložené šanci Lobose nepřekonal.

V 82. minutě málem rozesmutnil domácí diváky český útočník Jan Koller, který se odpoutal od obránce a hlavičkou překonal Čecha, byl mu však pískán faul. Český obr se nezlobil, faul byl při opakovaném záběru očividný.

Když se zdálo, že Lokomotiv si připíše třetí remízu v této sezóně, udeřil záložník Dujmovič. Tři minuty před koncem si chorvatský fotbalista naběhl na standardní situací Torbinského a hlavou zavěsil. Lokomotiv tak v zajímavém utkání pokořil Samaru 2:1.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - CSKA Moskva 0:0

05.04.2009 14:30

Góly: -

Favorizované CSKA v Permu vůbec nepřesvědčilo a může být rádo za konečnou bezbrankovou remízu. Hosté, kteří jsou v posledních týdnech v herní krizi, navíc hráli více než třicet minut o deseti, hloupě se totiž nechal vyloučit Šemberas.

Fotbalisté CSKA měli po prohře s Tomskem co napravovat, ale na hřišti to tak nevypadalo. Hosté pochopitelně vládli nad míčem, ale jejich hře chyběla šťáva, kdysi obávané duo Vágner - Carvalho obranu Permu vůbec neprověřilo. Ve třinácté minutě se dokonce mohl Amkar dostat do vedení, Jean Carlos ale v nájezdu na Akinfejeva mířil těsně vedle.

Důležitý moment druhého poločasu přišel v 59. minutě, záložník CSKA Deividas Šemberas diskutoval s rozhodčím Gvardisem tak horlivě, že dostal dvě žluté karty během několika okamžiků a šel pod sprchy. Amkar vycítil šanci a tlačil se dopředu, gólman Akinfejev sice nemusel řešit žádnou stoprocentní příležitost, přesto měl plné ruce práce. Na poslední čtvrthodinu se dostal na hřiště i český reprezentant Tomáš Necid, ale stejně jako jeho spoluhráči se neprosadil. Nudné utkání skončilo vypovídajícím výsledkem 0:0.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Spartak Nalčik 2:0

05.04.2009 17:00

Góly: 44. Alex Meschini, 49. Welliton

Spartak doma dokázal porazit Nalčik dvěma rychlými góly na konci prvního a na začátku druhého poločasu. Domácí se tak posunuli na deváté místo, zatímco hosté s pouhým jedním vybojovaným bodem zůstávají na samém konci tabulky.

Aktivněji začali domácí vedení trenérem Laudrupem, když nebezpečně pálil Welliton a poté i jeho spoluhráč Baženov, jehož střela šla do boční sítě. Hostující Nalčik se podle očekávání bránil, ale také měl své možnosti, neuspěli v nich však Kalimullin ani Leandro.

Ve 44. minutě se premiérově v dresu Spartaku dočkal gólu brazilský ofenzivní záložník Alex a poslal svůj tým do vedení. Levonohý fotbalista potvrdil pověst skvělého exekutora přímých kopů, když nádherně překonal bezmocného Radiče, který mu mohl v brance Nalčiku jen zatleskat.

Domácí tak po poločase vedli 1:0, a nic nenasvědčovalo k dramatizaci zápasu. Zejména když se čtyři minuty po přestávce dokázal prosadit také velmi aktivní Welliton. Ten zužitkoval pas dalšího krajánka v dresu Spartaku Rafaela Cariocy.

Poté se již hra uklidnila, hosté několikrát zahrozili, jejich největší šanci lapil Mašukovovi chorvatský gólman Pletikosa, ale Spartak vedení 2:0 dokázal uhájit a poprvé v této sezoně ochutnal radost z vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad32106:27
2.Těrek Groznyj32102:07
3.Dinamo Moskva32014:36
4.Křídla Sovětů Samara32013:26
5.Rubin Kazaň31203:05
6.Lokomotiv Moskva31204:35
7.FK Rostov31202:15
8.CSKA Moskva31113:14
9.Spartak Moskva31113:24
10.FK Saturn31023:63
11.Kubaň Krasnodar31022:53
12.Tom Tomsk31021:43
13.Amkar Perm30210:12
FK Moskva30210:12
15.FK Chimki30123:51
16.Spartak Nalčik30120:31

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lebeděnko se po dvou letech konečně dočkal, takový talent to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Rostov, zatim potvrzujou to co od nich cekam, ze budou hrat o klidnej stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na ty kluky ušaté (Domínguez a Ansaldi) proti FK Moskva neskutečné zvědavý. Očividně chce Berdyjev Božovičův beton překonat za pomocí chytrých fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych rek rychlych a sikovnych ....a ty kraje obrany Rubinu - Ansaldi, Kalešin, ty sou prou soupere hrozivy

Reagovat
smazaný uživatel

Domíngueze jsem už dlouho neviděl takhle dobře hrát, návrat do Kazaně mu evidentně prospěl. Dneska toho Rubin spálil tolik, co normálně za tři zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

jn, je to neuveritelny, ze po tom co predvadel v petrohrade se mozna vrati do svy stary "kazansky" formy, hrozne mu to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Zenit ....konecne opravdu dobrej vykon, zapas v Tomsku me prijemne prekvapil a je to strasne dulezity vitezstvi.

Uz ponekolikaty letos (narozdil od Sirla) zahral kvalitne Kim a Radek Sirl se svoji formou se asi bude bat o misto. Po nic moc zacatku zacina vyborne hrat Meira a jako vzdycky dneska fantastickej Tymoscuk! Zato Pogrebnak po lonsky vyborny sezone se zacina pomalu ale jiste vracet ke svejm drevenejm vykonum. A Danny.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tekke zatím gól každých 25 minut, to je slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště bych ho postavil na úkor dřevěného Pogrebňaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dannyho sedly hvězdné manýry, že je v útlumu se dá chápat, ale že celý zápas mává rukama a vzteká se, už moc ne. Zkrátka mu ubližuje těch neskutečných 30 mega, je z hráčů Zenitu pod největším tlakem, každý jeho průměrnější výkon je dvakrát tolik kritizován a on se s tím zatím nedokázal poprat.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny dela vsechno pro to aby ho fanousci meli jeste min radi.... a ty desitce co ma letos na zadech dela peknou ostudu

Reagovat
honziss

Kuzmin to trefil opravdu parádně. A teď vzhůru za druhým gólem..

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela, je to pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lokomotiv se konečně usmálo štěstí, ale zasloužili si to. Co dnes zase spálili. Samaře jsem tu remízu přál, ale štěstí si už vybrali dost...

Reagovat
honziss

Konečně ten Lokomotiv vyhrál.

Dobrý tah bylo nasazení Torbinského do druhého polačasu, to se Rakhimovovi povedlo, no. Konečně už to jednou nemusel zachraňovat Glushakov.

Akorát fakt nechápu Sycheva, takový talent to byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Syčev je vyhasínající hvězda, ale dneska mě sral hlavně Odemwingie, ten netrefí ani krávu, myslím, že ho to v Lokomotivu už moc nebaví a fláká to.

Reagovat
honziss

Dal bych už pořádnou šanci Fallovi. U Odemwingieho nevím, s takovým přístupem se mu každý vysměje, když prohlásil, že je lepší než Láska.

Jinak Sychevovi by pomohla změna trenéra, potřeboval by někoho, kdo z něho začne tahat maximum, Rakhimov nemá na to aby vedl takový tam jako Lokomotiv, a tím trpí i Sychev. Pokud by nepomohl ani trenér, pak jedině už změna klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fall hral celkem dlouho v Rostovu a musim rict, ze drevenejsiho a neohrabanejsiho utocnika sem na tyhle urovni uz dlouho nevidel.... nevim jestli je to jenom nerozehranost, nervozita nebo co. Ale jinak by to byl hodne velkej prehmat

Reagovat
honziss

Tak já bych to příčetl nesehranosti a nerozehranosti, přece jen on přišel těsně před startem ligy, neumí řeč, moc Rusko nezná.. Musí si zvyknout, každopádně tu šanci bych mu dal už v blízké budoucnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to ze neni schopnej poradne zpracovat mic, balon mu odskakuje a je vubec neohrabanej podle me nema nic spolecnyho s reci a znalosti zeme

Reagovat
honziss

Ale má to souvislost se sebedůvěrou. Je pravda, že mi přijde taky takový neohrabaný, ale nejlepším střelcem v Dánsku určitě nebyl náhodou, takže něco v něm musí být. Doufám.. Pokud ne, tak to je docela v kelu, znuděný Odemwingie, bez formy hrající Sychev, nemotora Fall, to bychom se pak museli spoléhat jenom na zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

I dneska mi přišel takový nemotorný, asi mu to v Dánsku vyhovovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, hlavne me pobavil jeden moment, kdy sli asi tri na dva, Fall dostal (jednoduchou) prihravku a misto zpracovani mice se mu balon odrazil od nohy a odevzdal ho obrane soupere

Reagovat
smazaný uživatel

* myslim tim zapas proti Rostovu

Reagovat
smazaný uživatel

Syčov jeste sem tam nejakej dobrej zapas zahraje, ale jinak je to slabota.... podle me mu spis vyhovuje system se dvema klasickejma utocnikama - ale tezko hadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Loko teda hraje svejm na nervy ...ale remiza by podle me byla spravedlivejsi. A takovej Odemwingie, ten by nedal gola ani kdyby se hralo celej den Zato Marek Cech dneska fantastickej vykon, hodnekrat podrzel muzstvo. Na druhy strane vyborne Kalačev a jako vzdy spolehlivej Jarosik - uz je cas aby si ho nekdo vsimnul v reprezentaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tradičně dobře hrál i Koller, který vybojoval opět dost míčů, ale jeho spoluhráči toho nedokázali využít.

Reagovat
honziss

Samara má tu útočnou vozbu poskládanou fakt dobře, Koller, Kalachev, Savin je taky výborný. Docela jim věřím, že na konci budou v první pětce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se jim musí vyhýbat zranění, na to by mohli doplatit. Jinak je Samara moc sympatický a Sluckij to tam vede perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufam a verim - Samara je sympatickej tym

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kucí nemáte nikdo odkaz na zápas Amkar Perm - CSKA Moskva ??????

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík spanhele !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev na lavicce a misto nej hraje Carvalho... Zico se asi fakt zblaznil, nebo ma Carvalho neskutecnou protekci ..... dooufam, ze CSKA prohraje...

Reagovat
Tomanatura

Jak vypadá sestava?

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfejev - Odiah, Ignaševič, Vasilij, Ščennikov - Semberas, Mamajev - Krasič, Carvalho, Žirkov - Vágner.

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfejev - Odiah, Berezuckij, Ignaševič, Ščenikov - Krasič, Mamajev, Šemberas, Žirkov - Carvalho - Vagner Love

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Děkuji oběma. Střídačka vypadá jak? Mají nějaké šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Necid, Maazou, Aldonin, Berezuckij č.2, Dzagojev... šanci měl dobrou vágner, když si pohrál s obránci, zatím nahoru dolů bez velkých šancí.

Reagovat
Tomanatura

ok, díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Šemberas nedal.

Reagovat
honziss

Co provedl? Koukám dvě žluté v jedné minutě..

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hovnofotbal Amkaru uspesne pokracuje i letos.... po trech zapasech skore 0:1 je opravdu fantasticky a CSKA me i dal tesi svyma vysledkama, jen tak dal - jsem zvedavej jak dlouho Zico vydrzi

Jinak sestrih golu Zenitu s reportem jako vzdy: http://fczenit.blog.cz/0904/tomsk-zenit-0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Amkar dnes byl aktivní, mohli klidně vyhrát. Hráči CSKA jsou v útlumu, celkově to byl nudný zápas. Jediný Žirkov za něco stál, jeho práce s míčem je fakt vynikající. Naopak Vágner je z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se mi líbil Odiah, jeho nasazení mě překvapilo, ale je to mnohem lepší hráč a to především směrem dopředu než Berezuckij.

Reagovat
honziss

A to jsem si říkal, jak Lokomotiv vstoupil do sezóny špatně.. Pohled na tu tabulku teď zas tak hrozný není, o bod nad CSKA, stejně bodů jako poslední mistr a jen dva body na prvního. Uvidíme jak se dneska ukáže Spartak..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartak jsem zvědavý, jak se smontuje po té blamáži v minulém kole. I když teď už nemám náladu se na něco dívat, po té nudě Amkar - CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex+Welliton = 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Welliton může být nejlepším střelcem ruské ligy, svým stylem (rychlost, technika, důraz, zakončení) mi hodně připomíná Ronalda (toho pravého). Moc se o něm neví, protože když byl ve skvělé formě, zranil se, ale to je perfektní fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

A Alex, mistr přímých kopů, nám dal poprvé výrazněji o sobě vědět, nádherně provedené...

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

spartak

Reagovat
stas87

zenit ze by sa bylskalo na lepsie casy po vypadnuti z uefy?unava nebude ziadna zraneni hraci sa daju do kopy a opet budeme postrach vsetkych klubov teraz navazat na vyhru z tomsku zyrjanov za akciu u tretieho golu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík pěkný a snad se rozstřílí Welliton

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele