Ruská Premier Liga - souhrn 2. kola

21.03.2009, 14:05, aktualizováno 23.03.2009, 18:58
Komentáře a souhrny
CSKA doma šokovalo prohrou s Tomskem, zaváhaly i Kazaň, Spartak a Lokomotiv, zato Zenit zvládl první domácí zápas a porazil Saturn. Jan Koller zařídil výhru Samary nad Amkarem Perm. Dinamo přestřílelo Chimki, FK Moskva nenašlo recept na obranu Těreku Groznyj...

Křídla Sovětů Samara - Amkar Perm 1:0

21.03.2009 11:00

Góly: 60. Jan Koller

Český útočník Jan Koller byl hrdinou sobotního utkání Křídla Sovětů Samara - Amkar Perm. Jeho přesná trefa v 60. minutě zajistila Samaře druhé vítězství v sezoně.

První poločas vážnější šance nenabídl, Amkar v úvodu překvapil svou aktivitou, Samaře se nedařila typická křídelní hra, odkud měly přicházet centry na Jana Koller. První šance přišla až ve 38. minutě(!), aktivní Kalačjov v dresu Křídel prověřil pozornost Narubina. V závěru prvního dějství nebyl ze záhadných důvodů uznán gól Savinovi, do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Slušně zaplněný stadion Metallurg v druhém poločase hnal své miláčky za kýženým gólem, fotbalisté Samary přidali na aktivitě a Amkar se dostal pod tlak. Výsledkem byl úvodní gól v 60. minutě, Jan Koller byl na konci skvělé akce svých spoluhráčů a dostal domácí do vedení.

Po vstřeleném gólu svěřenci Leonida Sluckého paradoxně ještě více přidali na aktivitě a gólman Amkaru Sergej Narubin si dlouho nemohl oddechnout. Důležitou roli plnil plnil Jan Koller, který zaměstnával obranu Permu a ještě si skvěle plnil své defenzivní povinnosti při standardních situacích. Amkar se nakonec do souvislejšího tlaku nedostal a po prohře 0:1 má po dvou odehraných kolech pouze bod.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Spartak Moskva 1:0

21.03.2009 12:00

Góly: 31. Dramane Traoré

Kubaň Krasnodar odpověděl kritikům nejlepším možným způsobem, po výborném výkonu porazili favorizovaný Spartak Moskva 1:0 zásluhou branky útočníka Traoreho.

Trenér Kubaně Sergej Ovčinnikov udělal v sestavě několik změn oproti duelu s Kazaní (0:3) a sliboval, že jeho svěřenci budou hrát proti Spartaku na vítězství. Vstup do utkání ale vyšel spíše červenobilým. Po přihrávce ofenzivního záložníka Spartaku Alexe prověřil Botviňeva z dobré pozice Sajenko, ale neuspěl. Ve 21. minutě dokonce Spartak kopal penaltu, Alex chytrou přihrávkou vysunul Wellitona a toho nedovoleně zastavil gólman Botviňev. Zimní posila Spartaku Alex ale penaltu kopl špatně a nechal Botviňeva stát se hrdinou okamžiku.

Poté, co Spartak své šance nevyužil, začal se o slovo hlásit i Kubaň. A dokonce se žlutozelení dostali do vedení! Gólman Pletikosa vyrazil střelu Kasajeva před sebe a dorážející Draman Traore rozradostnil domácí publikum.

Na Spartak dolehla nervozita a Kubaň podnikal nebezpečné výpady směrem k nejisté obraně hostů. Do konce poločasu přesto favorit zápasu mohl vyrovnat, vynikající střelou se prezentoval Wellitona, ale trefil jen boční síť.

Laudrup na špatný výkon svých svěřenců reagoval nasazením Cariocy a Dzjuby, výkon Spartaku měl ale stále sestupnou tendenci. Několik minut po zahájení druhého poločasu kopal i Kubaň penaltu po ruce Jiránka, které předcházela skvělá akce nejlepšího hráče zápasu Kasajeva. Ani Draman Traore však pokutový kop neproměnil, i když penaltu kopl mnohem lépe než Alex na druhé straně.

V závěru měly oba celky po jedné vážnější šanci. Nejprve přihrávku Paršivljuka na Dzjubu zachytil na poslední chvíli jeden z obránců Kubaně, potom si mohl dát vlastní gól obránce Spartaku Fathi, když centr z levé strany usměrnil ve skluzu do břevna. V závěru trenér Ovčinnikov kouskoval hru střídáními, jeden z těch, kdo šel dolů, byl Kasajev - tribuny mu tleskaly pěkně dlouho. Kubaň po zaslouženém vítězství proti Spartaku odpověděl na kritiku fanoušků za výkon v prvním kole nejlepším možným způsobem.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - FK Chimki 3:2

21.03.2009 13:15

Góly: 19. Aleksandr Kokorin, 32. Aleksandr Keržakov (pen.), 60. Aleksandr Dimidko - 26. Eldar Nizamutdinov, 42. Miodrag Jovanović

FK Chimki po Lokomotivu dalšího moskevského soupeře o body neobrali, Dinamu Moskva v přestřelce nestačili 2:3.

Od prvních minut se hrál na stadionu Arena Chimki, kde tento rok hrají svá domácí klání oba celky, svižný fotbal. Nebezpečné centry ze strany posílal krajní záložník Dmitrij Kombarov, po jednom z nich dostal ve 21. minutě Dinamo do vedení mladičký útočník Kokorin. Neškodné Chimki přesto dokázaly odpovědět po chybě Fernandéze, kterou využil Nizamutdinov a vyrovnal na 1:1.

Dinamo se dostalo zpátky do vedení ve 32. minutě, když byl v pokutovém území Chimek faulován Keržakov. Sám poškozený pokutový kop s přehledem proměnil. Tři minuty před poločasovým hvizdem Chimki opět vyrovnaly, po centru ze standardní situace obrana Dinama neuhlídala Jovanoviče.

Jestliže Chimki dokázaly na branky Dinama dvakrát odpovědět, potřetí se jim to nepovedlo. V 60. minutě se trefil hlavou střídající Dimidko a stav 3:2 vydržel až do konce utkání, v jejím zbytku byly totiž Chimki více než vyrovnání blíže inkasovaným gólům.

Více informací k zápasu

FK Moskva - Těrek Groznyj 0:0

21.03.2009 15:30

Góly: -

Fotbalisté FK Moskva si s Těrekem Groznyj v nezáživném utkání rozdělili bod za remízu 0:0. Z bodu mají určitě větší radost Čečenci, kteří mají na svém kontě po dvou odehraných kolech čtyři body.

V prvním poločase se na trávníku, kromě ostrých zákroků oceněnými žlutými kartami, moc nestalo. Pod sprchy mohl jít po druhé žluté kartě slovenský obránce Radoslav Zabavník, ale sudí Kovaljov byl směrem k němu shovívavý. Největší šanci prvního poločasu měli domácí, ale Česnauskis nastřelil břevno.

Druhé dějství bylo kvalitativně dokonce ještě horší. Terén se s každou přibývající minutou zhoršoval, což svádělo tvrdé hře a následným žlutým kartám, které hojně vytahoval sudí Kovaljov. V nastaveném čase "měšťané" sevřeli Těrek, ale ze souvislého tlaku více než bod vytěžit nedokázali.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - FK Saturn 2:1

22.03.2009 12:00

Góly: 9. Ivica Križanac, 67. Fatih Tekke - 35. Marko Topić

Ve druhém kole ruské Premier Ligy splnil Zenit roli favorita a před prázdnými tribunami porazil mužstvo Saturnu 2:1. Utkání na mizerném terénu a na prázdném stadionu bez potrestaných fanoušků chvílemi připomínalo spíše okresní přebor, přesto Zenit slavil vydřené, ale zasloužené vítězství.

Utkání začal aktivněji domácí Zenit a už v 9. minutě se radoval z prvního gólu. Šírl ze standardní situace poslal míč do vápna, kde centr prodloužil Pavel Pogrebňak až ke Križanacovi, který v souboji přetlačil obránce a přes hlavu skóroval. Hned v úvodu se tak domácí uklidnili a dál kontrolovali hru.

S přibývajícím časem bylo na hřišti jen domácí mužstvo, ale moc fotbalových momentů k vidění nebylo. Ve 35. minutě tak z nenadání udeřil Saturn. Kuzmičov v pokutovém území chytře pustil centr z pravé strany za sebe, kde byl zcela osamocený Marko Topič a ten neomylně skóroval.

Do druhé půle tak Zenit vstupoval s jasným cílem - vstřelit vítězný gól. Ten doslova vybojoval v 67. minutě střídající Fatih Tekke, když se těsně před brankářem Kinským natlačil do centru a hlavou zvýšil na 2:1. Vítězství mohl pojistit v 75. minutě kapitán Tymoščuk, když po faulu na Aňukova zahrával pokutový kop. Z jedenácti metrů však netrefil Kinského branku.

Zenit tak splnil těžkou povinnost a naopak Saturn po úvodních dvou kolech proti těžkým soupeřům zůstává bez bodu.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Rubin Kazaň 0:0

22.03.2009 14:30

Góly: -

Úřadující mistr Rubin Kazaň si odvezl z horké kavkazské půdy Spartaku Nalčik bod za bezbrankovou remízu.

Trenéři Nalčiku a Rubinu, Jurij Krasnožan a Kurban Berdijev, jsou vyhlášenými taktickými experty, což bylo zjevné z dění na hřišti. Domácí zahrozili po chybě gólman Kazaně Ryžikova, ale Koncevoj hlavou neusměrnil míč do sítě. Velkou příležitost spálil i brazilský legionář Nalčiku Leandro, když v dobré pozici trestuhodně přestřelil. Největší šanci měl Rubin po nacvičeném signálu ze standardní situace, zakončujícího Navase bravůrně vychytal Chomič.

Ve druhém poločase se oba celky do útočení nehnaly a zajímavých momentů bylo ještě méně než v prvním dějství. Za zmínku snad stojí jen tvrdá střela Sibayy, kterou vyrazil Chomič. Gólman Nalčiku si pak v závěru po souboji s Šaronovem přivodil zranění a do branky musel náhradník Radič. Dvojka Nalčiku však nic podstatného řešit nemusela a utkání chudé na šance a bohaté na tvrdé fauly skončilo remízou 0:0.

Více informací k zápasu

FK Rostov - Lokomotiv Moskva 1:1

22.03.2009 17:00

Góly: 39. Branimir Petrović - 90+3. Denis Glušakov

FK Rostov se ani na 31. pokus nepodařilo porazit Lokomotiv. Domácí dlouho vedli, ale ve třetí minutě nastaveného času zachránil Lokomotiv talentovaný záložník Denis Glušakov.

V samotném utkání nešlo poznat, kdo je několikanásobný mistr Ruska a kdo je nováček nejvyšší soutěže. Oba týmy vstoupily od utkání opravdu aktivně. Na tvrdou střelu středního záložníka Loko Dujmoviče odpověděl bývalý hráč Lokomotivu Lebeděnko nebezpečným zakončením. Po okulahodící spolupráci Glušakova a Odemwingieho zazvonila tyč. V brance Lokomotivu se činil český brankář Marek Čech, když včas zakročil proti Ahmetovičovi.

V 19. minutě po chybě gólmana nováčka Geruse se málem prosadil Odemwingie, ale místo rozvlnění sítě poslal míč někam na tribuny. Svou chybu Gerus napravil po půlhodině hry, když osvobodil Gatskana od potupy v podobě vlastního gólu. Právě Gatskan byl strůjcem vedoucí branky, po jeho akci, kdy se prosadil přes Janbajeva, se v pokutovém území Lokomotivu prosadil Petrovič a poslal Rostov do vedení. Pro nejistý Lokomotiv byl poločasový hvizd osvobozením.

Do druhého poločasu ale vlétli svěřenci Rašida Rachimova jako vyměnění. Železničáři měli několik dobrých příležitostí vyrovnat a dokonce jim nebyl uznán regulérní gól Glušakova pro údajný ofsajd. Postupem času moskevským docházely nápady, na což trenér Lokomotivu reagoval nasazením debutanta Falla a vzápětí i Mujiriho, který na sebe za celou minulou sezonu výrazněji upozornil jen gólem do sítě Spartaku.

Nasazení senegalského debutanta Falla se Rachimovovi vyplatilo, v nastaveném čase přihrával z pravé strany na Glušakova a talentovaný záložník Lokomotivu vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Tom Tomsk 0:1

23.03.2009 17:00

Góly: 2. Goran Maznov

CSKA překvapivě prohrálo s Tomskem, který se ujal vedení již ve druhé minutě. Domácí poté převzali iniciativu, proti vyrovnání však byl vynikající Parejko. Ten v samém závěru zmařil i šanci Tomáše Necida.

Utkání nezačali Armějci vůbec dobře, již ve druhé minutě skóroval Maznov. Domácí obránci při této akci stáli a sledovali hru jako opaření. Nemohli se tak divit, že útočník Tomsku si naskočil na centr a pohodlně skóroval.

Rudá armáda poté vzala otěže zápasu do svých rukou, ale skórovat nedokázala. Ještě předtím však pořádně zahrozil Nemeth, když orazítkoval břevno. V odpovědi nastřelil záložník CSKA Jurij Žirkov tyč. Ze standardních situací zahrozili Dzagojev, Ignaševič a Carvalho (který nečekaně nastoupil v základní sestavě místo Krasiče), ale domácím to vyrovnání nepřineslo.

Zico v průběhu druhého poločasu reagoval na překvapivý stav střídáním defenzivního štítu Aldonina za Tomáše Necida, ani ten se však nedokázal prosadit. Domácí pak měli územní převahu a vytvořili si několik slibných šancí, když však nedokázal Tomáš Necid v samotném závěru utkání překonat Parejka, Tomsk si odvezl senzační vítězství 1:0. Jsou Armějci v krizi?

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Dinamo Moskva22004:26
2.Křídla Sovětů Samara22002:06
3.Rubin Kazaň21103:04
4.Zenit Petrohrad21103:24
5.Těrek Groznyj21101:04
6.CSKA Moskva21013:13
7.Tom Tomsk21011:13
8.Kubaň Krasnodar21011:33
9.Lokomotiv Moskva20202:22
10.FK Rostov20201:12
11.FK Chimki20113:41
12.Spartak Moskva20111:21
13.Spartak Nalčik20110:11
FK Moskva20110:11
Amkar Perm20110:11
16.FK Saturn20021:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (73)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Samara jede! Honza Koller

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v obou zápasech nic moc....

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozilo jim, že ani nedostanou licenci na 1. ligu, naštěstí ji dostali a teď mají 6 bodů ze dvou zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to nebylo tak žhavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnodar byl dnes fantastický, hráči Spartaku si před výbornou atmosférou a proti bez respektu hrajícímu soupeři nedali ani přihrávku. Fakt mě domácí potěšili, na blamáž v Kazani odpověděli nejlepší možným způsobem.

Kdo mě hodně zaujal byl Kasajev, je mu 22let, v Zenitu se ho lehkovážně zbavili a on teď září v Kubani. Už proti Rubinu vyčníval, teď byl mužem zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit se zbavuje hodně talentovaných hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Hral vyborne, ale prislo mi ze tak akorat na uroven Krasnodaru. Pro Zenit by asi (zatim?) az takovym prinosem nebyl. Ale samozrejme lepsi on, nez poloprazdna lavicka Zenitu... jak sem se vcera bavil s lidma z Piteru, tak musim souhlasit s jednou veci: "Advocaat je zvyklej a umi pracovat s hvezdama, ne s mladejma hracema a talentovanejma fotbalistama"

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, pěkné, velký Rus Jan má stále své kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Koller je prostě borec

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapas jsem (zatim) nevidel, ale Krasnodar, kterej na zacatku ligy tipuju na sestup poradne prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Doma budou silní, mají výborné publikum, které je žene dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak co sem videl, tak Krasnodar asi bude mit dost problemy s hrou dozadu ale v utoku doma vypadali nebezpecne, hrali sympaticky ... Ale prislo mi, ze Spartak si to taky hodne prohral sam. Delali ohromny chyby a rek bych, ze taky meli dost problemy s terenem.

Reagovat
irik

Koller Přece jen ještě není staré železo V Bohemce bych ho moc rád viděl, je to borec .

Reagovat
smazaný uživatel

dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrát nad FK Moskva gólem z 92. minuty a porazit tak, tak Chimki není moc přesvědčivé...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska Chimki jasně přehráli a mohli dát i více gólů, hosté se dvakrát trefili prakticky z ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jejich věc, že nedali více gólů a naopak si dva nechali dát....

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas už naprosto kontrolovali, nebylo to "tak, tak", jak může "někdo" usoudit z konečného výsledku 3:2. Dinamo hrálo rozhodně lépe než CSKA na hřišti Saturnu.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde neříkám, že nehráli...

Každopádně to bylo jenom o jeden gól, takže si měli náskok pojistit...

Reagovat
Slejdy

honza

Reagovat
smazaný uživatel

Alex mě hodně zklamal, dva skvělé momenty jsou na hráče jeho formátu málo, po zahozené penaltě byl úplně neviditelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jencek

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel a Keržakov: vy když ste už takoví profíci v ruské lize, nechtěli byste se ještě věnovat tak okrajově Běloruské a Ukrajinské lize nějaká prewiev??a nebo 2 ruské lize, na kterou se už celkem teším co se týče sázení, na te celkem dá dost vydělat, tak kdyby bylo o ní něco blíž, ale to je jen otázka, žádne nucení ale jinak informace o 1 RPL se tu dozvím hafo

Reagovat
smazaný uživatel

proč vždycky napíšou spanhele a Keržakove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Reagovat
One-Real

přesně kvůli tomuhle

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne ... ukrajinska ani beloruska liga me nejak nezajima, nic o nich nevim a ani bych asi moc nemel jak ji sledovat. A hlavne bych na to nemel cas ani chut to sledovat a hlavne psat Kdybych nekdy okrajove delal nejakou ligu, tak jedine polskou, kterou se tu dlouho snazim prosadit. Tam si rad i sam nekdy zajedu do peknyho kotle do Poznane nebo treba Chorzowa

Reagovat
smazaný uživatel

ruch chorzow!!! a v praze už sem potkal kibice GKS a tak se klidně hlásím na polskou ligu!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude super, když se to rozhodne udělat někdo jiný, především tu Ukrajinu, ale já už na víc vůbec nemám čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubaň Krasnodar , doufám, že letos se už zachráníte

Reagovat
smazaný uživatel

důležité bude, aby vozili body z venku

Reagovat
smazaný uživatel

no Spartak ma dnes sklamal..na tim, ktory jasne pred sezonou vyhlasoval ze tuto sezonu isto ziskaju titul je z uvodnych 2 kol 1 bod velice malo..ok, remizu so Zenitom beriem, ale ta prehra v Krasnodare ..myslim si ze to bude dalsi zbabrany rocnik pre Spartak...a pre Lokomotiv asi tiez...proste bude to zas o Zenite a CSKA + par kluboch, ktore prekvapia..Dinamo je zatial 100%, no hrali zatial len doma..aj ked sa vravelo ze po vyraznom oslabeni sa nepredpoklada dalsia podobna sezona ako ta minula, myslim si ze maju sancu zopakovat 3. miesto ak budu hrat tak ako hraju teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste je cas neco hodnotit, Spartak taky letos tipuju rozhodne v boji o LM. Uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju poradit,název té písně při nástupu hráčů Fulham-Man. Utd.,dík moc mi tím pomůžete.

http://www.dailymotion.com/video/x8qp15_fulham-v-manchester-united_sport?from=rss

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divím, že Zenitu na Petrovskym povolili hrát. V kombinaci s prázdnými tribunami to byl špatný vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit vydreni vitezstvi, ale pocita se ... na tom prazdnym stadionu to byla ale hodne divna podivana

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Rober je pěkně impulsivní trenér.

Reagovat
Arne

Proč prázdnej stadion? Nějakej trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Trest za transparent: ,,Zdechl váš Jašin, zdechne Dinamo" nebo tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to i v preview i clanek tady na EF byl nejednou ... kvuli transparentu v poslednim domacim zapase minuly sezony dostali trest jeden zapas bez fanousku.

Reagovat
Arne

Jo, už vím... To je ale už skoro půl roku, to po mne chceš hodně, abych si tolik pamatoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi je opět na lavičce. Co to má znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

kolik těch Traoerů k sakru je?

Reagovat
Arne

37

Reagovat
Paddy

moc moc

Reagovat
Paddy

Spartak musi zabrat, zatim

Reagovat
honziss

Ach jo, ten Lokomotiv.

Reagovat
smazaný uživatel

Podruhé musel zachraňovat Glušakov.

Reagovat
honziss

Z toho kluka roste výborný záložník, bohužel to je tak vše co mi v těch dvou zápasech udělalo radost.

Reagovat
smazaný uživatel

To z nej rost loni, ted uz je podle me skoro nejlepsi hrac soucasnyho Lokomotivu.

Reagovat
honziss

Ale vzhledem k věku ještě roste.. A poroste dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenhle zapas sem byl hrozne zvedavej a dopad vpodstate jak jsem cekal Na Rostov jsem zvedavej a podle me muzou bejt v lize celkem nahore. Zejtra na zapas kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv má velký problém s proměňováním šancí. Djiby Fall by v tom mohl pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

http://nd.blog.cz/f/fczenit.blog.cz/obrazky/43314771.jpg

Krasnej pohled na zapas Zenitu na prazdnym Petrovskym... dneska to i na Rusko byla opravdu sila spolu s tim nepripravenym travnikem ale - miluju to mesto

Video ze zapasu: http://fczenit.blog.cz/0903/zenit-saturn-2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Rober "Поле на Петровском – просто shit"

Reagovat
smazaný uživatel

Адвокат: против нас играло и поле. Впрочем, это было не поле

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(preklad pro ostatni)

Advocaat: proti nám bylo i hřiště. Ačkoliv, to ani hřiště nebylo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak horkej kandidat na titul s horkym kandidatem na sestup tomu teda dali na frak ....vyborne Tomsk Jinak v poslednich vterinach moh aspon srovnat Necid, ale golman Parejko vychytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak prijde mi, ze se letos CSKA zatim dost trapi. V UEFE proti Sachtoru byli polovicni oproti vykonum ve skupine, v prvnim kole je hodne trapil Saturn a zachranila je az cervena karta a ted prohra doma s Tomskem...hmmm, jsem ale spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? trhas tiket? asi jich bude dneska hodne

Reagovat
smazaný uživatel

grrrr,nejdřív v minule sezoně chimki mi ku.vili tiket,ted CSKA...... ach jo... nj,necid jim přinesl smůlu,jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Na případě CSKA lze krásně vidět, jak vypadnutí z evropského poháru může zacloumat celým týmem...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, CSKA bylo marny uz se Sachtorem. Spis zimni prestavka s nima nejak zacloumala...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemá cenu, takhle se o tiltul nehraje. Jak jsem byl zezačátku rád, že je tam Zico, tak výkon se Saturnem, na Olympijksém stadioně a teď mě naštval

Reagovat
smazaný uživatel

Prý prohráli po špatném výkonu. Ač mám Carvalha rád, tak nevím, proč ho Zico podruhé v základní sestavě upřednostnil před Krasičem, který je v úvodu sezony v dobré formě. Co jsem četl, tak byl Daniel špatný.

První vítězství Tomsku nad CSKA v historii klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jak dlouho vydrží Kasajev v Kubani, půl roku? Pokud v těchto výkonech bude pokračovat, nějaký silný ruský tým na něj hodí laso, vzhledem k limitu o počtu legionářů je to hodně pravděpodobné. Jen tak dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele