Romeu o budoucnosti jasno nemá, jednat se bude po sezoně

05.02.2014, 21:34
Aktuality
Nejlepší období za poslední rok v tuto chvíli zažívá Oriol Romeu. Stále teprve 22letý záložník letos hostuje z Chelsea ve Valencii a v posledních týdnech pravidelně nastupuje v základní sestavě. Jasno zatím nemá o své další budoucnosti, v tomto případě padne rozhodnutí až po sezoně...

Romeu druhou polovinu loňské sezony promarodil poté, co si vážně poranil koleno, v létě pak zamířil do Valencie a po nepovedeném utkání na půdě Betisu musel hodně dlouho čekat na svou další šanci v ligovém zápase. Dočkal se až začátkem prosince proti Osasuně, následně nechyběl ani minutu v žádném z dalších sedmi zápasů.

"Nemám představu o tom, co se stane v létě. Rozhodne se na konci sezony a do té doby se může stát spousta věcí," prohlásil Romeu.

"Sedneme si a rozhodneme, co pro mě bude nejlepší. Sledují mě a pokaždé mi něco řeknou, je dobře, že se o mě starají," pochvaluje si zájem ze strany londýnského klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (359)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele