Oriol Romeu odešel z Chelsea na hostování do Valencie

12.07.2013, 15:57
Aktuality
Oriol Romeu se pokusí nastartovat svou kariéru ve Španělsku. 21letý záložník nehrál důležitou roli v plánech staronového manažera Chelsea Josého Mourinha a odchází na hostování do Valencie, která dnes vše potvrdila...

Romeu přestoupil do Chelsea před dvěma roky za pět milionů eur z Barcelony a v první sezoně se do základní sestavy prvního týmu podíval možná častěji, než sám čekal. Druhá sezona v Londýně už tak úspěšná nebyla, v prosinci si vážně poranil koleno a od té doby byl mimo hru.

"Jsem šťastný a těším se na práci v novém klubu. Mluvil jsem s Djukićem (Miroslav Djukić, nový trenér Valencie - pozn. red.) a ten mi věří. Těší mě jeho slova a jsem rád, že pod ním budu moci pracovat," svěřil se Romeu.

"Jestli mě k tomuto hostování nasměroval Juan Mata? O Valencii mi vždycky říkal pěkné věci a byl nadšený i za mě, abych sem šel. Dostanu více šancí hrát než v Chelsea," tuší.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (443)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele