Romeu znovu opouští Chelsea, zamířil na hostování do Stuttgartu

04.08.2014, 10:23
Aktuality
Oriol Romeu se ani v nadcházejících měsících neprosadí do prvního týmu Chelsea. Španělský záložník se před rokem vrátil do vlasti a v sezoně 2013/2014 hostoval ve Valencii, nyní si ho vypůjčil bundesligový Stuttgart...

"VfB o mě stálo, jednání byla pozitivní a rychlá. Bundesliga je atraktivní soutěží a neustále se zlepšuje. Na nové lidi a výzvu v nové zemi se těším," řekl Romeu.

Chelsea dnes 22letého fotbalistu koupila před třemi roky za pět milionů eur z Barcelony a v první sezoně na Stamford Bridge si Romeu na své konto připsal 16 ligových startů. V následující sezoně se na podzim podíval na trávník šestkrát, v prosinci si poté vážně poranil koleno a bez fotbalu byl půl roku.

Romeu bude ve Stuttgartu oblékat dres s číslem 13. V Chelsea by v budoucnosti šanci ještě dostat měl, londýnský klub s ním totiž před několika týdny podepsal nový tříletý kontrakt.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (757)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele