Resumé po zápase s Arménií: Coufal by se měl vrátit, Chorý si říká o Euro a mladí stopeři mají budoucnost

26.03., 23:32
Komentáře a souhrny
Radost českých reprezentantů po vyrovnávacím gólu (© Profimedia)

I ve druhém utkání pod Ivanem Haškem (60) museli Češi otáčet nepříznivé skóre a i na druhý pokus se jim to proti Arménii povedlo. Znovu díky trefě střídajícího hráče. Tentokrát roli žolíka uzmul Tomáš Chorý (29), který si říká o pozvánku na Euro. Co dalšího úterní test na Letné nabídl?

Mladí stopeři se hlásí do služby

Do druhého utkání nasadil Ivan Hašek tříčlennou mladou ligovou obranu. Na stoperech se vedle sebe postavili Tomáš Vlček, Robin Hranáč a Ladislav Krejčí. Nebýt inkasovaného gólu po nezvládnutém brejku, mohla se pyšnit zvládnutým zápasem bez střely na branku. Především dvojice Vlček - Hranáč vypadala jistě. První ukázal svoji bleskovou rychlost, druhý zase jistotu a smysl pro organizaci. Směrem pro Euro i kvalifikaci o MS 2026 vyslali trenérskému štábu velmi pozitivní signál.

Hložek spaloval šance

Naskočil na hrotu společně s Patrikem Schickem, ale potvrdil, že v národních barvách se hledá. Ve 30 zápasech vstřelil Adam Hložek dvě branky - proti Bělorusku v říjnu 2021 a loni v červnu v Černé Hoře. V 31. duelu proti Arménii mohl být útočník Leverkusenu na střelecké listině hned dvakrát, ale pokaždé mířil mimo branku. "Souhlasím, měl jsem dvě jasné gólovky," kál se po utkání v rozhovoru pro ČT Sport.

Návrat Coufala téměř jistý

Zatímco David Jurásek hledá větší vytížení v Německu a tak nějak se počítá, že v optimální formě levá strana v národním týmu patří jemu, s Adamem Gabrielem to byl od trenérů spíš experiment. Test, zda s ním mohou do budoucna počítat. Však byl také bek Midtjyllandu z nominace až zaskočený. "Je tu Vláďa Coufal," namítal při dotazu s případnou vstupenkou na Euro. A nejspíš tušil proč. Duel s Arménií mu moc nevycházel. Oproti Juráskovi se nedostával do hry, kazil balony a po jeho ztrátě šli hosté do gólového brejku. V poločase už zůstal v kabině a jeho místo zaujal David Douděra.

Žolík pro Euro je z Plzně

Kdo ale nejspíš může balit kufr na cestu do Německa, je plzeňský útočník Tomáš Chorý. Za reprezentaci naskočil do tří zápasů, přičemž proti Norům odehrál jen tři minuty, a pyšní se bilancí 2+1. Byl to právě Chorý, kdo hrál důležitou roli v klíčovém podzimním duelu s Moldavskem, která Česko poslala na Euro. A rozhodující moment uzmul plzeňský forvard i na Letné, když nakonec dokonal český obrat druhým gólem pět minut po příchodu na hřiště. Jasně tak Haškovi a spol. ukázal, že se s ním musí počítat.

Krejčí se hledá

Není v ideálním rozpoložení. V posledních zápasech za Spartu se na Krejčího snesla kritika za slabší výkony. A proti Arménii mu nepomohlo ani domácí prostředí se zatažením na stopera. U arménského brejku neubránil Edgara Sevikjana. A spoluhráčům zavařil svým zaváháním i o několik minut později, kdy se Arménci po souboji Hranáče dožadovali penalty. Nakonec si plusové body získal, když ještě do poločasu vyrovnal povedenou hlavičkou po Barákově rohu a v druhém poločase už podal mnohem jistější výkon.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Jakub Dvořák

Komentáře (120)

Přidat komentář
Mr.Mike

Dost se tesim na nominaci..hlavne na utok pokud bude zdravej Cvancara a Cerny bude hrat tak tam bude dost tlacenice

Reagovat
Kiwi-21

Černý má být v reprezentaci jasný základ i kdyby v klubu nehrál

Obzvlášť když je tam ještě méně hrající a nevýrazný Hložek

Lingr hraje sice taky málo alespoň je to žolík

Reagovat
Bakary3

Tak asi

Staněk - Coufal, hranac, zima, Jurasek - Souček, Sadílek - černý, barák, Jurásek - Schick ?

Jsou tam Šulc, Vlček, krejčí, král, chytil, cvancara, chorý ( ), Hložek, lingr... Docela se mi to líbí

Jinak vím, že není oblíbený a má to své důvody

Ale za mě si zaslouží velkou pochvalu doudera. Maká na sobě, je behavej, neprijemnej, má dobrou střelu, centr, zpracování, je to platný hráč... A vlastně by mi vůbec nevadilo vyřazení celý trojky z Belmonda (u Coufala a jeho mám repre v piči o to spíš), a ať je tam klidně doudera, za ním třeba Vlček.. beztak hraje Coufal v repre tuzku

Reagovat
JeséRodriguez

Místo Sadilka Král a viděl bych to stejně. Douderu rád nemám, ale jako jeden z mála má v repre slušnou formu a rozhodně tam patří. Možná bych ho zkusil i vlevo místo Juraska, pokud by se vrátil Coufal. Hranáč-Zima by mohlo fungovat skvěle, na lávce Vitik a Holeš + kraje Doudera/Jurasek, Vlcek/Rynes.

Ještě teda Kalvach, Sadílek/Provod, Kusej, Hložek, Sulc/Lingr, do útoku Chory a Chytil/Cvancara...Krejčí teda vůbec nepřesvědčil, přijde mi čím dál víc pomalejší

Reagovat
Bakary3

Zajímalo by mě, co ostrak, Bucha...

Mně by se líbil i z Baníku Buchta, dost šikovnej hráč, ale nevím, jak je na tom s vyrovnanosti výkonu.

A ten krejčí... Jsem rád, že to napíšeš i jako Spartan to je už do očí bijící... A to mě tu ještě asi před dvěma týdny nějaký sparťani přesvědčovali, že není o moc pomalejší než Souček ..

Mně ten krejčí přijde dobrej snad jako žolík do tlaku, ale do základu nevím kam zatím ..

Reagovat
JeséRodriguez

Krejčí je dobrej do toho vápna, ale aktuálně tu formu prostě fakt nemá.

Ti by nemuseli být špatní, navíc hráči na posty, kde taková konkurence není a pár hráčů z MLS už se u nás v repre dřív objevilo. Buchtu taky moc nesleduji, ale proti nám si pamatuji, že měl dobre zápasy, a na křídlo prostě moc na výběr nemáme.

Reagovat
dave30

Krejčí je dobrý proti těm slabším, protože nemusí bránit a občas přidá gól. Nedovedu si představit, jak bude bránit Portugalce a co zase vymyslí při jeho sebevědomé rozehrávce.

Reagovat
JeséRodriguez

vsadil bych na Hranáče se Zimou. Pokud by se hrálo na 3, tak je doplnit zkušeným Holesem. Vitik zatím na lavičce, ale snad pojede. Stejně žádné zkušené stopery, kteří by drželi pravidelně nadstandardní výkonnost, nemáme. Haška jsem jako trenéra repre nechtěl, ale objektivně mu to Euro moc nezávidím. Zvlášť, když tam máme Gruzii a labilní Turky a je dost velká šance na postup

Reagovat
dave30

Já se obávám, že stopeři z Plzně a S+S nemají ty správné návyky bránit. 90% zápasů to nepotřebují. Nevím, jak to dopadne při konfrontaci s kvalitou. Snad dobře.

Reagovat
JeséRodriguez

Uvidíme, stejně není kde jinde brát

Reagovat
Uwe háže buly

vzal bych ty z AC Milán a z Arsenalu.

Reagovat
dave30

Já vím, že jsi sparťan, ale tobě se líbí obranná činnost Krejčího? Kdyby takové výkony předváděl Suchý, Kúdela či Kalas, tak budeš první, kdo bude kritizovat...

Reagovat
Uwe háže buly

Počkej, já se teď nezastával jen Krejčího, ale i Hranače, Vlčka nebo Zimy. Nemáme nikoho v lepší soutěži, než hrají tihle.

Krejčí se mi samozřejmě letos na jaře nelíbí, už s Galatasarayem mu to nešlo a je to úplně jiný hráč, než uplynulý rok a půl zpátky. Ale na euru určitě v nominaci bude, to by musel takhle hořet celý zbytek sezony, což nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlostně určitě není pomalejší. Při práci s míčem ano.

Reagovat
Bakary3

Aha... Tak sice to vidí už asi skoro všichni, ale tak není, no.

Reagovat
Front hell

Ládika je třeba bránit zuby nehty

Reagovat
Uwe háže buly

Doteď z něj byli všichni hotoví a teď během měsíce všichni otočí a vlastně nemá parametry ani na ligu.

Reagovat
Front hell

To jsi napsal ty

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Witcher

Zima

Reagovat
Bakary3

Vidíš lepší?

V repre hraje slušně. A s Norskem dobrý, viď?

Reagovat
Selänne

Tak dobrý, že tam jednou bránil úplně směšně Haalanda, který jenom díky podklouznutí nedával na 2-1. Rozehrávka z jeho strany taky velký nijaký. Musí na sobě dost zapracovat, výkon z Norska by na Euru opravdu nestačil.

Reagovat
Bakary3

Zapracovat určitě musí, ale prostě moc lepších alternativ nevidím, asi ani panáka ne, který dělá hodně chyb, a přijde mi zima pořád jako lepší alternativa i než vitik.

Holeš už je dost neobratnej a pomalej..

Reagovat
icka

Škoda, že se nezkusil ten Panák už dříve.

Reagovat
Bakary3

Jo, to je silhavyho chyba, měl tam být...

Ale když si to dám teď trošku dohromady, je často zraněný, dělá dost chyb a mladík to už není, tak je možná lepší, když tam budou vitik, Vlček, hranac, zima a krejčí.

A to jsem tedy vynechal i holese.

Asi ho nepotřebujeme.

Reagovat
icka

Jak říkáš, budoucnost na stoperu vypadá krásně. Snad se chytnou spolu ve dvojici Zima s Hranáčem.

Reagovat
John Obi Mikel

O něm jdou zprávy, že na to nemá zdravotně a je často rád, že se dá dohromady na následující zápas.

Reagovat
icka

Jako zdraví má všelijaké, ale jde to z nějakého věrohodného zdroje? Ale asi na tom něco bude, když ho nikdo nebere.

Reagovat
John Obi Mikel

Není. Je to zdroj: jedna paní povídala.

Reagovat
John Obi Mikel

Respektive jeden fanda Sparty

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Axelrose

Na repre jsem tedy nekoukal, ale když napíše Slavista, že má Douděra dobrou střelu a centr, přijde mi, že do Edenu moc nechodí.

Na reprezentanta by měl trefit víc jak jednu střelu za 4 zápasy a jeden centr za zápas, nemyslíš?

S tím že je běhavý a nepříjemný se dá souhlasit, ale to je i Maslák, co běhá 400m na MS

Reagovat
Rothbard

Tolik na MS ani Douděra nenaběhá.

Reagovat
Bakary3

A jiní reprezentanti jich trefí víc?

I včera tam měl pěkný center jak zakončoval Hložek hlavou, střelu má opravdu dobrou. Není náhoda, když dal tehdy v holce snad 15 gólů.

I s AC Milán mě překvapil, jak dobře pracoval s míčem a neztrácel.

Vypadá jako takový roztěkany pometlo, ale umí.

Reagovat
Bucky

Zahustel jich dal v Bolce asi 25 a tak bys o něm takhle nemluvil. Ale tím neříkám, že Douděra není dobrej. Je to strašnej kokot, ale na balónu je fakt extrémně nebezpečnej a v zakončení je na svojí pozici dost nadstandardní. Přihrávky a defenziva (v obou případech mi přijde, že za to může hlavně lehkovážnost, nesoustředěnost) jsou za mě to, co mu brání v přechodu na vyšší level, ale na ligu je pořád úplná špička. Pro repre jako backup asi v pohodě, když si vezmu, jak to vypadá na jiných pozicích se zdvojováním.

Reagovat
Imos

ale Zahustel to dal tak za 8 let ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Za tři roky 16 gólů.

Reagovat
Bakary3

Tak jsem na to že zvědavosti koukal, v bolce měli

Zahustel 90/19

Doudera 85/12

Jen ten doudera to tam pak nasypal skoro všechno snad během necelý sezóny

Doudera má určitě svoje mouchy, ale když ho teď tak vidím, tak si říkám, že si docela zaslouží ocenit, jde nahoru a vypadá docela zajimave

Reagovat
Bucky

Jak jsem psal, s tím souhlasím, je to hodně zajímavý hráč. Coufala v dohledné době v repre nepředskočí, je sice lepší na míči, ale rozehrávku a hlavně defenzivu má výrazně horší. Ale dokážu si představit, že do zápasů, kde můžeme hrát víc na riziko to může být i zajímavá taktická varianta.

Reagovat
deiw

Douděru sem bral jako takovou z nouze ctnost, protože za Coufalem jinak nikdo není a on hrál alespoň základ ve Slavii, ale nepřišlo by mi jinak, že převyšuje ligu. Nicméně v repre v to vždy spolehlivě odjezdí a přidává i něco navíc do ofenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel

M. Jurásek určitě nebude hrát základ na euru.

Reagovat
Lemond Laws

Když Černý ani Hložek nebudou mít extra formu, tak úplně nereálné to podle mě není.

Jako neřikám, že bude.. ale určitě bych nepsal, že určtiě ne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bakary3

To asi nebude, z větší části je to moje přání.

Ale nikoho výrazného tam nemáme a tak snad budu radši, když tam bude on nebo Šulc než třeba Hložek bez formy.

Jurásek mi přijde jako opravdu top talent, tak pokud si to takoví kluci zaslouží, ty šance bych jim dával

Reagovat
inferno08

OT: Znáte nějakou dobrou alternativu za ulozto.cz?

Reagovat
Vsadim gule

Sdilej.cz

Reagovat
Greaber

fastshare.cloud

Reagovat
Moshe Dajan

přehrajto

Reagovat
ratusek

freevideo

a jinak fastshare a webshare

Reagovat
Uwe háže buly

Bohužel už nic podobnýho neexistuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Zápas jsem neviděl, ale jsem k Euru optimista. Hašek má na některé posty opravdu velký výběr hráčů, takže ho čeká opravdu těžké rozhodování kdo pojede a kdo nepojede.

Reagovat
JeséRodriguez

Problém je, že mu chybí kvalita. Schick hrál včera hrozně, ale že to v sobě má nepochybuje nikdo. Souček je spolehlivej dozadu a má tomu týmu rozhodně co dát i dopředu. Barák a Černý jsou naši nejkreativnejsi hráči, kteří umí využít moment překvapení a taky by měli oba hrát. Dal už tam je asi jen Coufal, kterej jet musí, a ideální by byl i návrat Kadeřábka. Zbytek prostě doplnit podle aktuální formy, ideálně rychlejšími a dynamickymi hráči, protože ta osa týmu rychlostí zrovna neoplývá.

Reagovat
Bakary3

Já si myslím, že když Hašek vyhlásil, že buduje tým trošku dopředu, tak udělal dobře, že už nevzal Vaclika a stejně tak bych už nechal i Kadeřábka... Bral bych to prostě jako uzavřenou kapitolu a koukejme dopředu

Reagovat
JeséRodriguez

To je fakt, aspoň nasbiraji mladí zkušenosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kucka

Reagovat
kattos

Jakoby který hráč tam chybí fakt protože není dopředu?

Vaclík by stejně nebyl před Stankem a Kovářem ,když sotva chytá v spodku druhé španělské.

Kadeřábek tam není jen protože on nechce (věkově je tam podobně třeba Zelený)

Je někdo kdo je nad 30 a chybí tam kvůli věku?

Reagovat
Uwe háže buly

Brabec, Vaclík.

Reagovat
kattos

Brabec tam není kvůli tomu chlastání, pokud Šilhavka nebral Vaclíka tak Hašek by ho nezval taky, jakože je ted lepší než Staněk nebo Kovář?

Reagovat
Moshe Dajan

Kadeřábka bych povolal, až se postoupí na MS 2026 A když to nevyjde, tak na to další.

Reagovat
Uwe háže buly

Kadeřábek by dával smysl v momentě, kdy by v repre už nebyl povolovány Coufal. A nedávalo by to stejně smysl, protože na MS už stejně nejspíš nepojede ani jeden.

Reagovat
JeséRodriguez

Asi jo no, je to blbost

Reagovat
Bucky

Problém je, že na každé pozici je na výběr ze tří podobně průměrných hráčů. Máme kvantitu, ale kvalita je to, co mluví proti nám. Za Brücknera žádná extra variabilita nebyla, ale bylo tam vždy kolem 10 naprosto špičkových hráčů, kteří dokázali obstát na nejvyšší mezinárodní úrovni.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Škoda, že teď nevzal Vitíka, rád bych viděl obranu ve složení: Vitík, Hranáč, Zima.

A celkově sestavu.

Staněk

Vitík, Hranáč, Zima

Coufal, Souček, Král, Sadílek

Barák

Černý, Schick

Reagovat
Lemond Laws

Zima levýho stopera podle mě píčovina,

Sadílek v této pozici podle mě blbost

Reagovat
Nuno čomes

Tak to snad nebude.

Reagovat
Uwe háže buly

To je sestava možná tak proti Portugalsku, jinak by tam měl být jeden trošku ofenzivnější hráč v záloze.

Reagovat
kattos

Právě že proti Portugalcům to ještě více zavřem

Reagovat
Infeld Prácheňský

já souhlasim

Reagovat
Lemond Laws

Pan kapitán Souček

Hložek pár dobrých průniků, zakončení šílenost s tragédií dohromady.

Schick to v noze má, prostě špatnej den a odskakovalo mu to.

Sadílek moc přemotivovanej ale dobrej, ten za mě musí v tom středu hrát, líbí se mi.

Hranáč dobrej.

Barák na první pohled vidět, že je fotbalista a ikdyž mu to taky včera úplně nešlo, musí hrát.

D.Jurásek je asi zhulenej, centry super, mezihra šílenost

LK37 nový rekord přihrávek dozadu na Hranáče

Reagovat
DidusIneptus

S tímhle výkonem, Češi, neuděláte na ME žádnou díru do světa. Už teď se hrozim, jakou ostudu tam uděláte. Přesto vám držím palce

Reagovat
Lemond Laws

Děkujeme, nepotřebujeme

Reagovat
Salfovic

A spoluhráčům zavařil svým zaváháním i o několik minut později, kdy se Arménci po souboji Hranáče dožadovali penalty.

Snad nikdy jsem od Dvořáka nečetl článek, kdy by nebyla nějaká faktická píčovina.

Reagovat
veikko

A já jsem si říkal, čím to, že tak chválí Vlčka. Už chápu.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Nuno čomes

Mně přijde, že ti novináři vůbec o fotbale neví. Možná mají něco načtené, ale v praxi nula.

Reagovat
zorz767

Konečně jsme se zbavili Pešírova arogantního ksichtu a ČT ho začne zvát do studia. To je snad trolling... Jinak co se týče repre, tak jsem mírný optimista, i když reálně budeme na euru rádi za každý bod.

Reagovat
Losinho

Chorý oproti Hložkovi zlatej, na Euro by jet měl.

Reagovat
ACSeRw!n

Chory uz mel Euro jisty pred timhle zapasem, to samy Hlozek.

Reagovat
Kiwi-21

Jestli bude další nominace tak bych ho vynechal

Ať raději zkusí pomoc 21 když odmítne a nebo nebude ani tam vynikat (je to i docela pravděpodobné) tak na ME ani nevzít

Reagovat
kattos

Vždyt tam nikoho lepšího nemáme.

Schick Chorý Hložek jsou jasný.

Reagovat
Kiwi-21

Vždyť hraje v reprezentaci naprosto katastrofalně

Reagovat
kattos

Chytil to samé, to tam fakt chceš vecpat Jurečku?

Hložek má pořád mega perspektivu a nějaké dobré zápasy odehrál.

To není o tom že Hložek je takové terno, ale že nemáme lepší možnosti.

Hložek je zároven pořád velice perskeptivné

Reagovat
kattos

Kurwa napsal jsem to 2x

Ještě jsem zvědav na Čvančaru, snad se ten uzdraví. Ale Hašek Hložka vezme na 5000%

Reagovat
Kiwi-21

Čvančara zdraví by mohl být dobrý

Reagovat
Kiwi-21

Chytil nehrál na svém postu

Hložek 2 roky v reprezentaci nehraje nic a z tu perspektivou bych si tak jistý nebyl za mě se výkonnostně už moc neposune

Reagovat
kattos

Ale nejenom ted, ale i v kvaldě, kde z tutovky udělal červenou nebo druhej zápas kdy střídal po 45 minutách

Ty vole je mu 21

Reagovat
Selänne

Ale že Hložek na svým postu hrál, že jo.

Reagovat
Freedo

A to je jakej post? Na podhrot v Bayeru nehrajou a nevyniká ani na hrotu ani na křídle.

Reagovat
Kiwi-21

Správná otázka ono už ve Spartě jsem slyšel není na svém poštu ale který to je ?

Křídlo ne nemá dynamiku ,útočník také ne i když má sílu, podhrot a nebo ve dvojci ale tam neviniká

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to že v Leverkusenu nehrajou na podhrot neznamená, že to není jeho post.

Reagovat
dave30

Málokdy se herní styl přizpůsobuje jednomu hráči. To už by musela být jiná hvězda, než Hložek. Je zcela běžné, že někteří hráči hrají v repre něco jiného než v klubu (nejenom v naší repre). Kvalitní hráči si s tím poradí...

Reagovat
Uwe háže buly

To máš samozřejmě pravdu, ale neznamená to, že jeho post není podhrot. Mě třeba přišel loni Hložek v klubu slušný, letos má slušné čísla, ale hra většinou nic moc. V reprezentaci se mi popravdě moc nelíbil nikdy, krom snad jednoho zápasu.

Reagovat
Uwe háže buly

Kolik zápasů odehrál Hložek na svém ideálním postu? V i v repre i v leverkusenu možná tak třetinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.Cabaye

Docela se mi líbilo včerejší rozestavení s Barákem jako kreativní podpora útoku. Blbý je, že v tomhle rozestavení se asi nevyužije Černý, který je typický křídlo než halvbek. Souček - Sadílek je víc než důstojný střed pole, akorát by to chtělo u Sadílka zpřesnit. Za mě asi takhle:

3-4-1-2 Staněk / Kovář - Vitík, Hranáč, Zima / Krejčí - Coufal, Souček, Sadílek, Douděra - Barák - Schick, Chytil / Hložek

4-2-3-1 Staněk / Kovář - Coufal, Hranáč, Zima, Douděra - Souček, Sadílek - Černý, Barák, Hložek - Schick

Reagovat
Salfovic

Podle mě by Černý toho útočníka hrajícího zprava zvládl.

Reagovat
Nuno čomes

U té první, pokud bude Šulc mít formu zbytek jara, klidně Barák, Šulc - Schick.

Reagovat
kattos

Reagovat
icka

Ač ho nemusím, tak Chorý si říká hodně o nominaci. Ale takovej Hložek je pořád v repre doslova žalostnej.

Reagovat
Bakary3

tak se taky shodneme ...

Ale já to nesmím říkat, prý ho kritizují jen slavisti

Reagovat
Freedo

Je tragickej. Pokud nebude hrát v klubu, tak nevím, proč by měl na Euro vůbec jezdit. V nároďáku nikdy nic nepředvedl.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
veikko

Reagovat
Puskas

Bude aspoň odpočatý, jak řekl Hašek na adresu těch mámo vytížených reprezentantů.

Reagovat
pingla

Reagovat
Selänne

Nic tam nepředvedl ani Chytil, pokud nepočítáme hattrick v přáteláku proti náhradníkům Faerských Ostrovů.

Reagovat
icka

Reagovat
zorz767

Pojede Schick, Hložek, Chorý a Kuchta.

Reagovat
kattos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Koba

Gabriel Stejnej dřevák jako fotr

Reagovat
dave30

Už jen počkat, kdo bude druhý Labant. Geny nevyčůráš...

Reagovat
Edgar Davids

.....

ale podruhy live to videt nechcu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele