Real Madrid až měsíc a půl bez zraněného Carvajala

05.10.2018, 10:23
Aktuality
Daniel Carvajal po dobu až šesti týdnů nebude k dispozici Realu Madrid. Španělský reprezentant si z úterního duelu Ligy mistrů s CSKA Moskva odnesl zraněný stehenní sval...

Šestadvacetiletý obránce ze zmíněného utkání nejprestižnější evropské klubové soutěže odehrál pouze necelý první poločas, následně ho na trávníku vystřídal Álvaro Odriozola.

Hned posléze vydal královský celek prohlášení, ve kterém se obával vážnějších problémů, což se po podrobném vyšetření potvrdilo - Carvajal může být mimo hru až šest týdnů.

"Bílý balet" se bez své opory bude muset obejít v několika ligových duelech, včetně El Clásica s Barcelonou, přičemž Carvajal vynechá i zápasy Ligy mistrů s Plzní. Kromě toho nebude odchovanec Realu Madrid k dispozici ani Španělsku, které čeká utkání Ligy národů s Anglií.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (84)

Přidat komentář
Berbatov9

Jackpot pro Odriozolu tak uvidime

Reagovat
Ed_Hazard

Naco ho tam Lope nasilu cpal aj po zraneni, ked tam ma Odriho?To mi hlava nebere..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Odriziola nemá na Carvajala ani náhodou, hlavně proti Atleticu nebýt Carvajala tak Real není ani nebezpečný

Reagovat
Elliasson

To zas ne, Real by byl nebezpečný i bez něj proti Atléticu, ale druhý poločas hrál Carvajal výborně a Odri se musí trochu víc sehrát s týmem. Kroos i Luka mu proti CSKA nabízeli parádní nahrávky, ale on to vždy... Dost zpomalil.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Robbie

Jaký máte názor na Lopatachuje ? To by mě zajímalo, já doufám že brzo potáhne

Reagovat
CHONG

Mně přijde Lope jako ten menší problém, nemyslím si, že by nás změna trenéra nějak vytrhla a stejně tak si myslím, že by to letos nevypadalo o nic líp, ani kdyby zůstal ZZ.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

* nejmenší

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

1. Popri tvojom vyjadrovaní by som dúfal, že čoskoro "potáhneš" ty. 2. Ten tzv. chujo toho dokázal viac, ako si ty dokážeš predstaviť. 3. Lopetegui je kvalitný tréner. Niektoré jeho rozhodnutie sa ukázali s odstupom času ako chyba (nasadzovanie Benzemu, nasadenie Carvajala v Moskve), ale "po vojne je každý generál". Hra pod ním nie je vôbec zlá, práve naopak. Bohužiaľ, chýbajú tomu v poslednom čase góly, ktoré ale prídu.

Reagovat
Josifek

Jen si nejsem jistý tím, že ty goly přijdou v nějak velkém a pravidelném přísunu - protože těch hráčů, co je tam můžou pravidelně sázet ve větším počtu, je tam prostě málo a když vypadnou z formy či budou zraněni, tak jsme úplně v prdeli. Nějaký spolehlivý šutér musí ještě přijít, jinak se tohle těžko zlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

On to má taky těžký jeho čeká ta proměna kádru on Zidane přišel k týmu který mu připravili jeho předchudci ty kluci byli v nejlepších letech ano Zidane z nich vymačkal to nejlepší ale už poslední sezona ukázala že to začíná skřípat a tak se sebral a odešel aniž by za sebou nechal něco svého ano vytáhl a koupil pár mladých kluku ale ty jsou na Real málo a navíc nechal zmizet Jamese Moratu Pepeho no po sezoně zmizel i Cristiano a ted co tam Lopemu zbylo ano ten kádr je pořád super ale Modrič Ramos a Benzema Marcelo už mají to nejlepší za sebou lepší už nebudou Bale je dost zraněný a v obraně stačí jedno zranění a smrdí to pruserem no fanoušci namlsaný ale ted to bude zase pár let trvat než se to složí a sedne ono bude dobrý když udrží kontakt z naprostou špičkou podívejte jak to dlouho trvá Man U. po té generační výměně nebo Chelsea po konci jejich zlaté generace ono vyhrávat z hotovím je fajn ale začít od znova je trochu horší

Reagovat
Berbatov9

Jsem zvědavej jestli ta očekávaná přestavba bude vyhlášení Galacticos vol. 3 , preci jen od posledniho vyhlaseni projektu Galacticos je to uz skoro 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

No doba je dál v evropě vyrostli noví finančně extrasilný velkokluby navíc ceny jsou výš takže už to asi nebude jako Galactikos 1 nebo 2 navíc je tedka hodně v modě chodit za trenárem a při vší uctě k Lopemu jsou tedka spíš v kurzu Klopp Pepek nebo Simeone bude to mít Real těžké navíc Real zase tak špatně na tom není Jsou tam hráči jako Isco Casemiro Varane Asensio nebo i Carvajal ale v následujících letech budou potřeba doplnit a to je ta situace kdy chybí James a Morata ale myslím že nějaký velký štiky přijdou vždyt na tom staví Real renomé

Reagovat
Berbatov9

Se vším souhlasím - za tech 10 let se hodně změnilo, ale stále nějak i po přečtení pár rozhovorů zastávám názor, že prostě pro samotny hráče je hrát za Real (případně Barcu) prostě nejvíc, že to je taková ta nejvyšší meta čeho jde dosáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě furt je to historicky nej klub a dlouho bude ale penízky z Man c nebo Psg taky nesmrdí

Reagovat
Berbatov9

James mi chybi po čertech to máš pravdu strašně mi to jeho působení připominalo Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

trošku sem to nepochopil od Zidana vždy když James nastoupil tak patřil k tomu nejlepšímu na hřišti ty čísla na jeho vytížení byly skvělí a i ted v Baernu dokazuje jak dobrý je navíc když vidím za jaký ceny chodí daleko horší borci tak to je od Realu docela špek

Reagovat
Tomik111

Reagovat
Alf14

nechápu ten hate na něj, ikdyby trenoval kdokoliv jinej tak by to nevypadalo o nic líp. Každej chce ať vypadne a kdo by ho asi nahradil? Hra pod ním není vůbec špatná jen prostě Real nemá střelce jako byl ronaldo. Jinak tým má Real vyvážený jak málokdo, zkušení hráči a po boku mají mladý talenty. Chybí jen utočník co by dokázal dát za sezonu minimálně 30 golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze "Lopatachuj" je prezdivka na urovni 10 letyho ditete.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Robbie

Ok, já sem o něm poprvé slyšel až v FC Porto kde mu dali volnost a pritahnul tam ty Španělský nymandi, zatím co předtím kupovali hráče z Jižní Ameriky, je pravda že sem ani nevěděl jak se skoro jmenuje, taky mě sere že strašně moc lpí na hráče jako Ceballos a Asensio, hráči který nemají na TOP úroveň a taky na Lucase který nemá na Real ani náhodou,měl si dupnout že chce Icardiho nebo nekoho

Reagovat
Mateo16

O tom rozhoduje ale Perez a nie Lope

Reagovat
Josifek

Asensio na TOP úroveň má/mít bude, jen to není/nebude rozdílovej player alá Messi.U Ceballose jsem naopak rád, že dostává prostor, i když největší hvězdou týmu asi nikdy nebude. A Lucas je pro mě takový hráč spíš jedna z prvních variant z lávky, když potřebuješ oživit hru. Ale když má formu, tak je/byl platný, to třeba loni ukázal už dostkrát.

Jinak já si můžu v práci dupat jak chci, ale konečný slovo má vždycky šéf. Takže asi tolik k tý kravině, co si napsal..

Reagovat
janinho

Asensio na najvyssiu uroven ma a este porastie. Ceballos ma potencial a bude zalezat ako na sebe bude makat a kolko dostane priestoru na ihrisku. A nehnevaj sa na mna, aj hraci ako Lucas co na ihrisku nechaju 100% a nepindaju ze nehraju stale zaklad su pre tim doleziti. V Moskve napr. patril Lucas k tomu lepsiemu.

na Icardiho miesto prisiel Mariano a aj on este ukaze co v nom je, o to vobec strach nemam.

podla mna to herne zatial nie je vobec zle, akurat v poslednych zapasoch sa nedari zakoncenie. nabuduce si zachovat trosku urovne a hlasky typu lopetechuj si fakt nechaj len pre seba.

Reagovat
Baronne

Reagovat
JM

Reagovat
mistr129

Valdezmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Já z něj moc nadšenej nejsem, a Chris chybí víc, než spoustu lidí čekalo.

Reagovat
Josifek

Tak CR7 (respektive jeho goly) chybí hlavně pro to, že neproběhl žádný pokus o nějakou náhradu v podobě jednoho či dvou golově produktivních hráčů pro nejvyšší úroven - a z vlastních řad nebylo kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, dostal kádr, který už nějaký pátek chátrá a LM byla svým údělem i o štěstí. Ten kádr stárne a je potřeba razantně obměnit, kdy je potřeba razantně obměnit všechny řady. Problém u trenéra RM je a bude to, že mu to toho kecá Peréz, a mermomocí lpí na svých koních, viz. Benzín, Bale, Lucas, atd. A doufá, že ty mladé pušky se chytnou a vyrostou z nich hvězdy, ale z těch mladých se zatím obstojně jeví jen Asensio. Nejvíc mě děsí ten střed zálohy, kde je Real závislý na dvojici Kroos - Modric. Ceballos na to nemá a Isco je platnější o něco výš. Takže těžko říct, odvolání v tomhle případě moc neřeší, je nutná přestavba a s Peréz neochotou kupovat v zimě, to bude asi dlouhá a trnitá sezona.

Reagovat
CHONG

Ale aspoň dostane šanci Odriozola.

Reagovat
Mateo16

Odriozolovi verim aj proti CSKA tam urobil golovku pre Mariana. Horsie je ze nam taky Odriozola chyba na lavej strane

Reagovat
Berbatov9

Ted me napada jak je to dlouho co Ramos zahral na pravym beku?? Neco se mi plete ze nejaky dva-tri roky dozadu tam zaskocil. Je tu nejakej pametnik ?

Reagovat
Robbie

Já si pamatuju Ramose když tam hrál normálně, myslím že Mourinho z něj udělal stopera, teď už mi nepřijde že by tam mohl hrát, protože se změnil, hlavně Real nemá stopery na výběr, Náchod se mi na stopera nehodí a k Varanovi nikdo by nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spurs sa mi zdá v Ucl v osemfinále alebo ctvrtfinale

Reagovat
RMCF

Ramos na kraj určitě nepude, to spíš Nacho...

Reagovat
Berbatov9

To nikdo netvrdí, že tam půjde... to byla čistě jen historická otázka, žádná polemizace o možnosti toho

Reagovat
Raul=Real

Myslim ze Odri by to mohol zvladnut a dufam ze dostane poriadnu davku minut... Snad tam Lope nebude davat nasilu Nacha

Reagovat
REPLIKATOR

Karmajal

Reagovat
smazaný uživatel

To by potom Suárez neodohral do konca kariéry žiaden zápas

Reagovat
Josifek

Reagovat
off-olda

OT pro EF: Na podcasty už kašlete?

Reagovat
David143

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

OT: 05.10.2018 10:46 - Paulinho v lednu natrvalo do Guangzhou

Guangzhou Evergrande v lednu vykoupí Paulinha. Brazilský reprezentant po mistrovství světa zamířil do Číny na hostování, obě strany však měly ústní dohodu, která nyní Blaugranas vynese 50 milionů eur. (lequipe.fr)

wou, všetci sa smiali keď ho Barca kupovala za tie prachy a nakoniec ešte za neho dostanú takú pálku

Reagovat
Hokaido

Není možné, aby celej tenhle přestup byl čistej.

Reagovat
Smreky

tiež ma to napadlo....ako môže v priebehu dvoch roko za tohto hráča niekto vysoliť "horedole" taketo prachy

Reagovat
Hristo Stoichkov

To sice ne, ale momentálně v Číně řádí tak, že nebýt dohody, dalo by se z nich asi vytáhnout i víc než těch 50 mega.

Reagovat
ADM

To 10+5 v 13 zapasoch ma od prestupu? Trosku sa v tych stats z Azie nevyznam

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zhruba tak no.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

maso pls

Reagovat
Kucka

Reagovat
pantondavo

Smál se jen ten, kdo neznal pozadí toho přestupu. Byla to malá domů, korupčníci z katalánska se vysmáli poctivým fotbalovým klubům v čele s královským klubem z Madridu.

Reagovat
X-bano-X

Počkaj to je ten klub, ktorý si spravil 20 miliónovú malú domov s mestskými pozemkami?

Reagovat
pantondavo

Aspoň neokrádali čínskou lidově demokratickou republiku!

Reagovat
Lamskej#RMCF

V cajku.. Kádr je dost široký říkal Perez

Reagovat
Mateo16

Inak pozeram ze James zacina byt nespokojny v Bayerne. Nehrava ani casto v zaklade. Tutovka ze bude o rok v RM.

Ja ho ale nechcem , nepresadil sa v Bayerne a tie problemy ktore ma sa od odchodu z RM nezmenili.

Snad o rok pojde Lucas a Vinicius a Rodrygo dostanu priestor.

Reagovat
vladino10

A kde vidíš priestor na to aby sa vrátil do madridu?

Lebo ako jedna vec je si myslím istá- Bayern ho vykúpi..a následne sa uvidí či ho predá so ziskom alebo ostane..

A nejak ťažko sa mi predstavuje, že by nejaký predstaviteľ klubu predal hráča do bayernu a v zápäti by ho za drahšie kúpil- veď by vyzeral ako idiot..

A druhá vec- ono kovac bude musieť niečo urobiť a zmeniť, lebo nespokojní sú viacerí hráči..

Čo sa toho týka, že nehráva často, to je blbosť, akurát kovac rotuje ako šialený a tú vetu "nehráva často v základe" by si mohol napísať k 70% hráčom v kádri..kovac to rotuje v zálohe totálne rovnomerne, všetci hrajú rovnako a práve to je ten problém pre hráčov, nie to, že James by sa nepresadil alebo hral menej ako ostatní.. ak je pravda čo sa hovorí, tak Kovac musí zmeniť ten systém rotácie, lebo sa mu to rozpadne..

Reagovat
vladino10

V zásade je problém ten, že James odohrá dobrý zápas proti schalke, dá gól a v ďalšom zápase sedí- lebo Niko chce dať šancu aj sanchesovi napr..hráč to považuje za nespravodlivé, že hral dobre a v ďalšom zápase miesto neho nastúpi niekto slabší a oheň je na streche..ak je teda pravda čo sa píše v médiách..ono to býva tak, že máš top základnú zostavu a náhradníkov, u nás také niečo nie je, každý zápas sa hrá v inom zložení a náhradníci/hráči základu sú takmer všetci..

A toto buď kovac zmení (myslím si, že James by základ hral), alebo presvedčí hráčov, ze to co robí je správne..alebo bude mať Bayern problém..

Reagovat
vladino10

V Reale Madrid môžeš napísať, že základ je Courtois- Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo- Luka, Toni, Case- Bale, Karim, Asensio..

Bayern momentálne žiadny základ nemá- vieme, že v bráne bude Neuer, na krajoch obrany alaba a kimmich, na hrote lewa a tam sme skončili- všetko ostatné sa dá pred zápasom iba tipovať..

Reagovat
Mateo16

Stym mal problem aj pod ZZ proste dal gol dalsi zapas sedel pre velku konkurenciu ale aj pre to ze ho ZZ ignoroval. On musi byt hlavne hviezda a hrat kady zapas.

Priestor v RM je pretoze uz teraz nam momentalne chyba hrac ktory dostane minuty po CR a pokial Flore nekupi Edena alebo Neymara tak na lavom kridle priestor je a aj na pravom.

Reagovat
vladino10

no ano, ale dokazes si predstavit, ze bayern aktivuje klauzulu, kupi ho za par supiek a obratom ho kupi real naspat za viac? to uz real moze potom kupit hocikoho namiesto neho- a hlavne hraca, na ktorom nebude nalepka "predame za 40 a kupime spat za viac XY"..

a druha vec- pises, ze mate priestor na kridle..tam ho mame aj my, ale James tam nenastupil pod heynckessom ani raz a ked ho tam dal kovac na par minut alebo ancelotti, tak to bola z kridla bieda..

mne pride na kridle ako polovicny a nutena zaplata, nie ako niekto koho by na kridlo mal chciet real..ma na to hrat zaklad a hlavnu ulohu vo velkoklube co ukazal aj u nas, ale zo zalohy, nie z kridla..

Reagovat
CHONG

Chci ho zpátky, ideálně hned v lednu

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mateo16

Dakujem hraca ktoreho ked posadi trener hned chce prec si nechaj

Reagovat
Ed_Hazard

Ale je to nerealne, povedzme si narovinu

Reagovat
Mateo16
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos stále úraduje?

Reagovat
DrQQ

Z toho otrasu mozgu sa už asi nevystrábi do konca kariéry. :-)

Reagovat
pantondavo

Reagovat
DrQQ

A prečo potom prisúdili na FlashScore.sk gól ako vlastný Erkinovi?

Reagovat
Israha

Ten je na ty svalové potíže taky dost náchylný. Každoročně mám pocit, že něco takového má dvakrát až třikrát. Vzhledem k programu, jaký Real každoročně mívá, to vnímám jako relativně větší problém.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele