Ranocchiův přestup kvůli platovým požadavkům padl

04.02.2014, 23:08
Aktuality
Andrea Ranocchia měl po třech letech opustit milánský Inter a vyzkoušet si tureckou ligu v dresu Galatasaraye. Istanbulský klub byl již s Nerazzurri dohodnutý na pětiměsíčním hostování, vše ale ztroskotalo na přehnaných platových požadavcích pětadvacetiletého stopera...

Galatasaray byl blízko Ranocchiova příchodu na hostování s opcí, člen širšího kádru italské reprezentace ale nakonec zůstává minimálně do léta v Interu, kde má kontrakt do června 2015.

"Chtěli po nás příliš moc peněz, takže transfer na poslední chvíli ztroskotal. Celkové náklady nám přišly nesmyslné. On po nás chtěl plat 2,4 milionu eur jen za ty čtyři měsíce, to je k smíchu," prohlásil mluvčí tureckého klubu Şükrü Ergün.

"Měli jsme dohodu s klubem na hostování do konce sezóny, ale podmínky s hráčem se nám domluvit nepovedlo," dodal Ergün. Galatasaray nakonec místo bývalého hráče Bari či Janova angažoval argentinského zadáka Guillerma Burdissa.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zrádce

Reagovat
Artaxerxes

To je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

kolik že on chce? měl by být rád,že se o něho někdo zajímá

Reagovat
CubONE

23:09 Diamanti chce stále odejít do Guangzhou

Alessandro Diamanti se nevzdal myšlenky na odchod z Boloni do čínského Guangzhou Evergrande. "Jeho motivace je oprávněná. Stále na nás vyvíjí tlak stejně jako čínský klub. Mám své pochyby, protože pochybuji, že nemotivovaný hráč nám bude schopen odevzdat to nejlepší," uvedl prezident italského klubu Albano Guaraldi.

Jezis, nech Sandro uz neblbne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobrej dement jestli tam půjde. Stejně bude za půl roku zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s plnýma kapsama..

Reagovat
milan78

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, zrovna když z tama odešli hvězdu kvůli tomu, že jim neplatili. Navíc za tu chvíli moc nevydělá, pak stejně půjde hrát za nějakou vesnici, talže v celkovém součtu za celou kariéru na tom bude možná ještě hůř. V 35 bych to pochopil.

Reagovat
Atlético de Madrid

Moc nechápu, proč si myslíš, že když neplatil jeden nebo dva čínský kluby, tak neplatěj všechny. Navíc, Guanghzhou evidentně platí a funguje jim to, je to navíc i super po sportovní stránce.

Reagovat
Deki

Tak půjde v létě no, aspoň to bude ihned za nějaký peníz a ne hostovačka... Obranu potřebujeme hodně zkvalitnit a právě Rano je jasným kandidétem na odchod. Jsem spíš zvědavý, jak vedení posoudí situaci kolem Rolanda. Jestli zaplatí 4-5 mega za opci nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam ze jo..podle me se Rolando osvedsil...

Reagovat
lnterista

asi to neni uplne nejhorsi ale v zakladu ho taky nechci...tech kopyt je v te obrane uz moc

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

takovyhle hrac chce rocni plat 7,2 milionu?proc rovnou nerekl ze do turecka jit nechce a nemusel s nima takhle blbe jednat

Reagovat
milan78

třeba má info, že sou tam vysoký platy

Reagovat
mario23

Jak blbě, šel by tam, kdyby mu dali ten plat, co chtěl, prostě to na ně jen zkusil, ale holt mu to neyšlo... Ani se mu nedivím, sice to bylo hloupé, ale i mazané...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mario23

150k eur týdne, to je fakt velká páĺka, to nemá v Interu asi ani zdaleka....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho rad videl v neapoli

Reagovat
Jajinek

Ono je nutné se pozastavit nad jednou věcí...Inter má nyní v kádru 26 hráčů!!!...a to vše jen kvůli nějakým 17ti zápasům, nehrajeme vůbec žádný pohár. Tolik hráčů nemají ani kluby, které mají široké kádry kvůli LM a mohou si to dovolit, jako Bayern, Barca, City či PSG...ti mají hráčů daleko méně!

Naprosto nechápu skutečnost, proč je nyní v týmu 7 stoperů na tři posty...Chivu je úplně zbytečný a toho Rana jsme měli také střelit. Dále pak máme už i přetlak ve středu...Gaby je vedle Taidera, Kuzmanoviče a Cambiassa také na nic. Stejně tak je nepotřebný Wallace, když je na lavičce DAmbrosio a Zanetti. Přetlak už vznikl i pod hrotem, kde je teoreticky Hernanes, Kovačič, Alvaréz, Guarín, Botta a ještě tam při účasti Milita bude hrát Palacio...na dva posty...

Gaby, Wallace měli jít, s Chivuem jsme se měli rozloučit a Rana s Guarínem jsme měli tedy rozhodně daleko lépe prodat a něco z nich vytřískat. Odchody jsou naprostým propadákem mercata, protože máme kvůli pár zápasům o 5!!!! slovy pět! hráčů více, než bychom potřebovali.

Reagovat
Ferguson6

1-2 hraci je daleko mene? 26 hracov je idealny pocet, ide len o to akych hracov.

Reagovat
Jajinek

blbost, 26 hráčů na 17 zápasů je opravdu moc...vždyť tolik hráčů nemají ani velkokluby s LM...

Reagovat
10

ještě nepočítáš brankáře...

Reagovat
Talker

Na 17 zápasů ale opravdu takový kádr nepotřebuješ... 22 hráčů je podle mého akorát, klidně i o hráče mín by mohlo být, pokud máš hráče, kteří dokáží zaskočit na více postech.

Vem si, že drtivá většina zápasů bude jednou za týden, máš tam jeden vložený zápas. To by musela být hromada zápasů, aby uživili více než těch 19 hráčů do pole pořádně.

Reagovat
10

já snad říkám, že to není moc? Jajinek nepočítá brankáře, s nima má první kádr Interu 29 hráčů, to je všechno, co říkám

Reagovat
10

a navíc zrovna Inter měl minulou sezonu jednu dobu třeba 14 zraněných hráčů najednou

Reagovat
Talker

Jo takhle, já myslel, že to bereš obráceně, že by k té 22ce měl připočítat další 3 golmany...

Reagovat
Ferguson6

Arsenal 28, City 24, United 29, Real a Barcelona 25, Juventus 24, Lazio 28. Pri 22 hráčoch sa ti niekto zraní, niekto vykartuje a už musíš lepiť a je lepšie mať náhradu, ktorá na ten post patrí. Však aj s lavičkármi to máš len na zápas 23 hráčov a ďalší 3 na tribúne nie je problém.

Reagovat
herbage

Arsenal má 20 hráčů do pole, kteří pravidelně nastupují v PL, FA Cupu a LM, s brankáři 22

Reagovat
Talker

Kde jsi u Arsenalu vzal 28 hráčů na soupisce?

3 golmani, 7 obránců, 9 záložníků (včetně nehrajícího maskota Diabyho) a 7 ofenzivních hráčů. Jenže Podolski byl půl roku na marodce, to samé Ox. Sanogo je spíš v akademii než v áčku. To samé Myaichi. Kallstrom na půl roku.

Teoreticky 26 hráčů, jenže si vem, že 3 z nich byli půl roku out, další 2 jsou spíš v rezervě a vyjde ti z toho 21 hráčů.

Reagovat
herbage

22 + Viviano, Diaby, Zelalem, Källström, Miyaichi, Sanogo a Park, takže teoreticky dokokonce 29

Reagovat
Talker

Jenže u vás dává smysl pořídit si o záložníka více, když máte Diabyho a Rosického, na které se prostě spoléhat nedá. Diaby si kopl naposledy kdy? Stejně tak i ofenzivního hráče, když je Podolski a Ox out na půl roku.

Reagovat
herbage

jako dávat Diabyho vedle Rosického, který už stabilně dva roky patří k nejvytěžovanějším hráčům, to můžeš fakt jen ty Já jen chtěl napsat, že Arsenal má sice naoko širší kádr, ale pravidelně hraje jen 20 hráčů v poli, zbytek je buď na odchodu či na pomezí rezervy - áčka a sbírá každou minutu

Reagovat
10

stabilně k nejvytěžovanějším hráčům? minulou sezonu odehrál v lize 610 minut (20. v Arsenalu, Diaby o 100 minut víc), teď má 730 (14. v Arsenalu)

Reagovat
herbage

letos určitě, 5 zápasů v LM a všechny začal v základu, v PL často střídá, ale dodá týmu rozhodující impuls. V součtu za poslední 2,5 sezóny ve všech zápasech za Arsenal odehrál 4736 minut, Diaby 1158, tedy víc jak 4x méně

Reagovat
herbage

a nejvytěžovanějším ne, to je možná trochu přehnanené tvrzení, když vezmeme v úvahu, že brankář a obránci se takřka netočí, ale ze záložníků toho odehrál relativně dost a co víc, patří ke klíčovým hráčům. Ta dvě 4. místa po sobě jsou i jeho zásluhou

Reagovat
herbage

*oprava, to třetí a čtvrté místo

Reagovat
Talker

Já se nebavím o klíčovosti, ale o tom, že trpí na zranění a nikdy si nemůžeš být jistý, jestli bude schopný za týden hrát... Sice je poslední dobou v pohodě, ale nemůžeš zúžit kádr s tím, že budeš sázet na Rosu nebo Diabyho. To je blbost.

Reagovat
herbage

proto přišel Özil

Reagovat
Talker

Napsat, že Rosický patří k nejvytěžovanějším hráčům Arsenalu můžeš jenom ty

Reagovat
Ferguson6

no a presne preto čo si napísal je dobré mať viac hráčov. Keby ich mal Arsenal 22, z toho 3 dlhodobo zranení a ďalší do juniorky, ostalo by ich tak 15. To, že Inter má asi všetkých zdravých a na rovnakej úrovni je zase ich šťastie. Keď sa im niekto zraní, majú plnohodnotnú náhradu.

Reagovat
mario23

29 ? Jenže z toho jich je tak 8 na hostování...

Reagovat
Jajinek

no vidíš...a Inter má 29..tedy nejvíc ze všech...a to odehraje 17 zápasů...tak o čem se bavíme

Reagovat
Ferguson6

1 hráč hore dole

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Na to minimum zápasů je to obrovský přetlak. Když vidím na fotkách z tréninku takového Marigu, otvírá se mi kudla v kapse.. . Wallace, Rano, Sammy , Chivu, Gaby, Javier , Guarin, Ricky, Diegol....je těžké se loučit se zlatou generací, ale asi je nejvyšší čas..

Reagovat
smazaný uživatel

inak Chivu ukoncil karieru, takze toho sme sa zbavili, tak isto ale suhlasim, ze je tam pretlak hracov, uplne zbytocnych hracov. Som celkom zvedavy kto odide, kedze sa koncia zmluvy nejakym 7. Tam asi je viac ako jasne, ze Gaby a Mariga pojdu prec, som zvedavy ako vysporiadame s Estebanom, Samuelom, Javierom a Militom. Aj ked je jasne, ze ked Javier povie ze este bude hrat, tak mu tu zmluvu bez reci predlzia. Plus nezabudajme, ze z hostovani sa vratia hraci ako Duncana, Mbyae, Benassi.., ktorych treba zakomponovat do timu..

Reagovat
Jajinek

nevidím důvod někoho z těch posledních 3 komponovat do týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Uviedol som tychto ako priklad, mame totiz asi milion hracov na hostovaniach, nieco s nimi bude treba robit ked sa vratia, minimalne Mbaye sa podla mna javi celkom fer, aj ked clovek nikdy nevie..

Reagovat
smazaný uživatel

strasne vela hracov, dufam ze po sezone skoncia samuel, chivu, milito, javier, mariga, mudingay, wallace a dobre strelit ranochiu a guarina a skusit dat sancu mladym

Reagovat
lnterista

ono kdyby je taky nekdo chtel tak by nebyl problem je prodat...

jinak ten dres co ma zabak je pekne vytunenej

Reagovat
Deki

je to tak no... kdo by chtěl Marigu, když za rok odehraje jeden zápas v poháru, na ligový zápasy neni někdy ani nominován a nebo je půlsezony zraněnej? celýho Gabyho jsem tak trochu v Interu nepochopil, i když přišel za kačku. zájem o něj byl, tak nevím, proč neodešel a nechtěl si ještě někde zahrát.

Chivu brzo skončí, Samuelovi a bohužel i Militovi vyprší smlouva, Wallace se vrátí do Chelsea a nejspíš si bude hodně vyčítat, že šel do Interu...

ty odchody se snad budou řešit po sezoně, protože těch zbytečných hráčů máme v týmu opravdu hodně

Reagovat
Jajinek

jenže ten problém je ten, že těm zbytečnejm nyní budou půl roku zbytečně chodit výplaty.

Reagovat
Deki

bohužel zkrátka bylo v lednu málo času všechno vyřešit a někoho někomu prostě udat. přes léto se to přehodnotí, jsem klidnej...

Reagovat
Votas

vtipný je, že v létě z těch sedmi stoperů nakonec možná budou dva...a jedem rok 0 znovu

Reagovat
Kenneth

Byt Ital v Interu je proste nevyhoda ...

Reagovat
Il Architetto

Dnes slaví své 30. narozeniny Carlos Tévez.

TANTI AUGURI APACHE

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

dnes slavi i Rodrigo Palacio sve 32. narozeniny

Reagovat
Antijuve

Reagovat
smazaný uživatel

I CR7, to se sešla kvalitka

Reagovat
Deki

i Neymar...to už není náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nemichej hrušky s jabkama

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

aj Januzaj.

Reagovat
smazaný uživatel

i Carlos Tevez, ten mladej z United Janunzaj, legenda George Hagi a hlavně velky Cesare Maldini.

Reagovat
DelPiero137

vau, dnes je ozaj ten pravy den pre sampionov

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
snuff24

Reagovat
Pipo123

Haha ten plat by si ani nezaslúžil, strašné poleno

Reagovat
Antijuve

Rano i Guarin měli jít.Mirko mě štve neskutečně ta výměna s .... by nám pomohla.Další zkušený útočník co je schopný rozhodnou by se hodil.Jako že jich moc nemáme.

Reagovat
Pinturicchio

Juventus doufá v co nejrychlejší podepsání nového kontraktu s Contem. Smlouva by měla mít platnost do roku 2017. Pokud by Conte tuto smlouvu podepsal a dodržel, vedl by Juventus déle než Trapattoni nebo Lippi. Má se za to, že Conteho hlavní podmínkou jsou masivní investice do kádru Juve, protože po Itálii by si Antonio chtěl podmanit i Evropu.

Giovanni Trapattoni :

"Samozřejmě, vidím se v Antoniovi, pojí nás hlavně příprava na zápas. Snad nebude působit arogantně když řeknu, že je stejným koučem, jako já.

Není náhoda, že poté, co byl top hráčem, se stal i top trenérem. Už v době, kdy hrál, bylo vidět, že má vše potřebné k tomu, aby byl opravdu dobrý taktikem, trenérem.

Juve vyžaduje rovnováhu, proto si myslím, že snaha udržet Antonia je správná. Je to rozený vítěz, který ale nikdy neusne na vavřínech a za to si zaslouží všechny úspěchy, kterých se mu dostalo ať už jako hráči, nebo ted trenérovi.

Jestli je italským Fergusonem? Nevím. My jsme Italové. V Německu a Anglii je tahle tradice dlouhodobého trénování jedním koučem důležitá, v Premier League nebo Bundeslize dlouze přemýšlí, než trenéra vyhodí. V Itálii nejsou představensta klubů, ale majitelé, kteří rozhodují o osudu trenéra, proto je těžké někde vydržet tak, jako Sir Alex."

Do konce týden by mělo být ohlášeno prodloužení smlouvy s Pirlem.

Reagovat
10

...Andrea by navíc po MS měl ukončit reprezentační kariéru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam,že Tondo tradíciu poruší a na lavičke bude 25 rokov

Reagovat
Coniglio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
stas87

mne teda pride ze v anglicku trenera vyhodi ked uz je treba neskoro(mancini)alebo unahlene(di matteo)nemci davaju doveru dost ale je to otazka aj peniazi v ich pripade

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitalista dementní

Reagovat
Coniglio

Reagovat
sankakofi

neviete kedy sa má dohrať ten zápas AS vs Parma???

Reagovat
Airus

nejspíš na konci sezóny

Reagovat
Alberto Aquilani

v apríli

Reagovat
Free_player

Reagovat
snuff24

Vypadá to,že představa Vidice v Interu by nemusela být taková utopie jak se zprvu zdálo to by bylo bájo

Reagovat
Deki

moc tomu nevěřím ale bylo by to samozřejmě hodně pěkný, i když teda nevím, jak na tom teď je, neviděl jsem ho hrát docela dlouho

Reagovat
10

to byste ještě rádi vzpomínali na Ranocchiu

Reagovat
The Krupy

asi tak

Reagovat
snuff24

proč ? už to nezvládá ? co si ho pamatuju tak byl výbornej

Reagovat
j_mrazik

Je pořád hodně dobrej.

Reagovat
10

pro mě je to jeden z nejpřeceňovanějších stoperů poslední dekády...do Anglie ok, ve vzduchu je bezkonkurenční, ale jinak je to podle mě průměr

Reagovat
10

nemluvě o jeho platu...Thohir podle mě ani nebude podepisovat takhle starý hráče

Reagovat
snuff24

S tím platem je to pravda, ale na druhou stranu teď Thohir přivedl za velký peníze, ne už úplně nejmladšího Hernanese a ten plat,který bude brát se taky úplně neslučuje s tím Thohirovým platovým stropem.

Reagovat
snuff24

Navíc ho chce asi sám Thohir,protože United(i Vidic) jsou v Asii nesmírně populární, takže chce přilákat nové fanoušky nebo alespoň vzbudit zájem o Inter.

Reagovat
stuff

Reagovat
CubONE

Nechutna predstava.

Reagovat
lnterista

to by bylo super....teda podle sympatii to jak hraje vubec nevim

Reagovat
smazaný uživatel

no ale jestli bude zvládat i tříčlennou obranu to je otázka..

Reagovat
M11

OT: Pintu, 10, Petti nebo kdo to sem daval.. jak je to dlouho co Juve prekonalo tech 9 mega na fejsu ? dnes je 10

Reagovat
Pinturicchio

Já si při každém dalším milionu říkal, že to budu sledovat, abych věděl, za jak dlouho ten další naskočí, žel, nezapamatoval jsem si to ani tentokrát. . Myslím, že odhadem to může být tak měsíc.

Reagovat
Pettirosso

to si sem dával ty, myslím, a ten měsíc je reálnej odhad

Reagovat
Pinturicchio

Jj, při každém dalším milionu jsem to sem házel. Takže 5. února(!!!!) Juve dosáhla 10 milionů, někam si to poznačím a uvidíme, jak dlouho budeme čekat na ten jedenáctý.

Reagovat
M11

Reagovat
Mihal

mať tak vaše starosti a o liter vyšší plat...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele