Prohra se Stuttgartem bolí, prohlásil záložník Herthy Darida

18.10.2020, 12:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Andis

Darida na to přestává mít. Jestli Hertě stačí další běžec tak ok, ale jestli chce něco navíc, Darida už je za zenitem. Ten tým je vůbec hroznej na to jaký přivedl posily a má ambice. Neskutečný co se dá hrát s takovým kádrem.

Reagovat
stas87

A to mali velke stastie, ze v prvom kole narazili na naivne hrajuci Werder. V tuto chvilu mohli mat na konte bod ci rovno nic. Paradoxne mali bodovat v AA, tam hrali dobre. Casom sa dvihnu, ale Windhorst do toho bude musiet investovat este viac, sucasny kader je tak na 10. miesto.

Reagovat
andrew96

Já si třeba myslím, že současný kádr již může bojovat s Eintrachtem či VfL o Evropu. Nejsem ale zcela přesvědčen, že toho dosáhne pod Labbadiou. Start měl slušný, ale zda dlouhodobě může Herthu nasměrovat do širší špičky BL nevím.

Reagovat
Rudnevs

Bruno má svoje kvality, do Európy sa už dostal s Wolfsburgom. Ja by som s hodnotením ešte počkal, zatiaľ sa odohralo pár kôl, navyše proti neľahkým súperom. Trebárs obe VfL na tom tiež nie su zas až tak omnoho lepšie.

Reagovat
JozkokozleJ

Kader kvalitu ma. Ale na ihrisku nefunguju niektore veci ako plynuly prechod do utoku. Obrana akoby si nerozumela so zalohou a vysledkom je, ze ked sa i len trosku zapresuje na stoperov, tak robia strasidelne chyby v rozohravke. Zatial sa hra stylom: hod to na kraj na Cunhu alebo Lukebakia a cakaj, ci nieco vymyslia. Pripadne nakop na Cordobu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele