Preview zápasů Ligy národů - neděle 18.11.

18.11.2018, 08:33
Previews
Anglie se doma střetne s Chorvatskem a vítěz zápasu vyhraje i skupinu, remíza naopak zajistí prvenství Španělsku. Belgie bude svůj postup na závěrečný turnaj potvrzovat ve Švýcarsku, Severní Irsko poměří síly s Rakouskem...
Liga A - skupina 2
Švýcarsko - Belgie  (neděle 20:45)
Swissporarena v Luzernu hostí v neděli večer utkání roku. Domácí Švýcarsko ještě má naději na postup, ale musí vyhrát nad Belgií minimálně o jednu branku. Belgičanům k postupu stačí remíza, ale bylo by hodně nebezpečné na ni spoléhat.

Před utkáním postupuje Belgie. Té totiž ve švýcarské metropoli stačí k postupu do vyšší ligy jen remíza. V tabulce mají nyní devět bodů po třech zápasech, ale ani to jim zatím nestačí. Naposledy se Belgičanům povedlo porazit Island o dvě branky, které si na své konto připsal mladý útočník Michy Batshuayi a kromě toho Belgičané ukázali bezchybný výkon i v obraně.

Na tu se ale nyní nehodlají spoléhat. Mladý záložník Youri Tielemans před zápasem zmínil: "Víme, že nám stačí remíza k postupu, ale nelze ji brát jako automatickou. Švýcarsko je velmi silným soupeřem, což ukázalo už několikrát. Má velmi dobře sehrané útoky, takže se nesmíme soustředit jen na obranu. Naopak to bude chtít hodně odvahy a chladnou hlavu, abychom dokázali praktikovat náš fotbal a přehráli soupeře v poli," míní mladý talent.

Belgičanům se proti Švýcarsku poměrně daří. Zatímco hráčům ze země helvétského kříže patřila spíše minulost a léta osmdesátá, přítomnost opanovala Belgie. Ta od roku 1989 vyhrála dva zápasy ze tří, včetně posledního klání se Švýcarskem. V něm se dvakrát prosadil kanonýr Romelu Lukaku, takže závěrečná branka Maria Gavranoviće na body nestačila.

Pokud by však Švýcarsko dokázalo vyhrát lepším poměrem, než jakým zápas s Belgií prohrálo, postoupilo by, takže tahle branka byla poměrně důležitá. Výhry 1:0, 2:1 nebo výhry o více než dvě branky by Švýcary posunuly na první místo, takže by před vlastním publikem postoupili!

A to je vidina hodně lákavá. Vyjadřuje se k ní mladý záložník z Gladbachu Denis Zakaria. "Samozřejmě známe postupovou matematiku a víme, že za jistých okolností můžeme postoupit. Je to pro nás motivace, jak přistoupit k utkání, Ale zároveň známe sílu soupeře a víme, že nesmíme udělat chyby. Belgičané mají skvělý kádr a mnohokrát to dokázali, takže musíme být obezřetní a nedávat jim šance na skórování. Pokud do toho dáme všechno, jsem si jistý, že můžeme uspět."

Švýcarům se naposledy povedlo porazit Island, čímž se přiblížilo k první příčce. Na tu po třech odehraných zápasech ztrácí jen tři body. Poté Švýcaři sehráli přátelské utkání s Katarem, které šokujícím způsobem nezvládli a prohráli. Je ale pravda, že rozhodně nenasadili nejsilnější možnou sestavu.

Ta se naopak dá očekávat v neděli večer. Jednak proto, o jak klíčový duel jde, a jednak díky prázdné marodce. Na ní je v tuto chvíli pouze obránce Manuel Akanji. V týmu Belgie chybí křídelník Yannick Carrasco, místo něhož dostal pozvánku do reprezentace útočník Divock Origi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.60 - 3.46 - 2.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Belgie33007:19
2.Švýcarsko32019:36
3.Island40041:130
Liga A - skupina 4
Anglie - Chorvatsko  (neděle 15:00)
Reprízu semifinále letošního světového šampionátu v Rusku má na programu slavný stadion ve Wembley. Anglie hostí vice-mistry světa Chorvaty v pikantním duelu, který rozhodne o celém osudu skupiny. Vítěz zápasu bere vše, remíza bude znamenat triumf vedoucího Španělska.

Španělsko je v tuto chvíli na prvním místě s dvoubodovým náskokem, ovšem už bez možnosti svojí bodovou sbírku rozšířit. Předstihnout ho mohou tedy Anglie nebo Chorvatsko, oba mají na svém kontě čtyři body a k celkovému vítězství potřebují naplno bodovat.

Pro Angličany je to zároveň ideální možnost, jak se pomstít za vyřazení v semifinále letošního Mundialu v Rusku. Chorvatsko si zajistilo finálovou účast až výhrou v prodloužení, ve 109. minutě se prosadil Mario Mandžukič a kolébce fotbalu tak zbyly jen oči pro pláč. Od červencového střetnutí následně uběhly tři měsíce a oba celky se potkaly znovu, tentokrát na půdě nové soutěže Ligy národů. V Rijece fotbal diváky nepobavil (0:0) a nyní obě strany doufají v lepší podívanou i jiný výsledek.

Albion se pod vedením Garetha Southgatea omladil, ale na výkonech mu to nijak neubralo. Naopak, čtvrté místo na MS v Rusku bylo po letech strádání poměrně slušným úspěchem a v nové Lize národů to také není špatné, vždyť Anglie má velkou možnost celou skupinu vyhrát a zahrát si FinalFour. Domácí naposledy dokázali oplatit porážku Španělům a navázat na bod získaný v Chorvatsku. V generálce na odvetné utkání proti vice-mistrům světa si pak svěřenci Garetha Southgatea v přátelském utkání poradili se Spojenými státy americkými 3:0.

Chorvatsko sice do Ligy národů vstoupilo katastrofálně šestigólovou nadílkou ve Španělsku, ale pak se dokázalo oklepat a získalo čtyři body. Proti Anglii tak bude usilovat o celkové prvenství a i když hlavním cílem zůstává EURO 2020, Liga národů by byla zajímavým skalpem. "Nepotřebujeme ve Wembley větší motivaci, je to jeden z nejkrásnějších stadionů na světě. Chápu, že anglická veřejnost očekává návrat nějaké trofeje, ale my chceme skupinu vyhrát," prohlásil trenér Zlatko Dalić, jenž na oficiálních stránkách chorvatského svazu pokračuje: "Anglii mimořádně respektujeme. Bojovali jsme s ní v Moskvě i v Rijece a nyní je ještě mladší a rychlejší. Rashford a Sterling mohou utéct komukoliv, my je budeme muset bránit hodně natěsno," dodal úspěšný trenér.

A kdo že je v utkání favoritem? Chorvatsko přes Anglii těsně prošlo do finále MS, v Rijece to byla plichta a na anglické půdě? "Proti Anglii není ve Wembley nikdo favorit. Mají mladý a nadšený tým, to oni jsou favoritem, ale pokud budeme hrát na vysoké úrovni, máme velkou šanci," prohlásil útočník Interu Milán Ivan Perišić.

Gareth Southgate nemůže využít služeb Kierana Trippiera, jedná se však o jedinou absenci domácího celku. Na druhé straně Chorvatům bude scházet klíčový záložník Ivan Rakitić. Hráč Barcelony je zraněn. K dispozici nebude ani Josip Pivarić. Utkání vypukne ve Wembley už ve tři hodiny odpoledne a řídit jej budou řečtí sudí v čele s Tasosem Sidiropoulosem.
Anglie - pravděpodobná sestava:
Pickford - Shaw, Stones, Gomez, Walker - Alli, Dier, Henderson - Sterling, Kane, Lingard
Chorvatsko - pravděpodobná sestava:
Kalinić - Vršaljko, Lovren, Vida, Jedvaj - Modrić, Brožović, Kovačić - Kramarić, Perišič, Rebić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.96 - 4.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Španělsko420212:76
2.Anglie31114:44
3.Chorvatsko31113:84
Liga B - skupina 3
Severní Irsko - Rakousko  (neděle 18:00)
Severní Irsko se chce důstojně rozloučit se svým působením ve třetí skupině ligy B, neboť na postup už za žádných okolností nedosáhne a naopak jej nemine sestup. Rakousko rovněž bojuje spíše o morální vzpruhu a jeho místo se také nezmění.

Ať už tento duel dopadne jakkoli, na vývoj ve skupině nebude mít žádný vliv. Severní Irsko už má jistý sestup do nižší ligy a musím říct, že zcela zaslouženě. Když za tři odehrané zápasy neuhrajete ani jeden bod, dáte jen jednu branku a pět jich i přes dobrou obranu dostanete, asi nemůžete čekat zázraky. Severní Irové naposledy nezvládli utkání s Bosnou, od níž dostali dvě branky.

Pak si ještě střihli přátelské utkání s rivalem a zápas s Irskem skončil bez branek. Severní Irové ale byli lepším týmem a trenér Michael O'Neill je na své hráče hrdý. "Bylo úžasné sehrát takhle emotivní a ostře sledované utkání, byl jsem hodně napnutý. Moji hráči udělali maximum a myslím, že objektivně to byl náš nejlepší výkon za dlouhou dobu. Jsem na ně hrdý a doufám, že podobný výkon předvedeme také proti Rakousku," přeje si O‘Neill.

Dobrou zprávou pro Severní Iry a jejich kouče je marodka britského týmu, která zeje prázdnotou. Pouze Oliver Norwood se od týmu odpojil kvůli zranění. Hosté z Rakouska zřejmě budou postrádat Floriana Kainze, jehož trápí svalové potíže. Poslední vzájemný duel obou soupeřů ve Vídni skončil výhrou domácích, kterou zajistil jediným gólem hvězdný útočník Marko Arnautović.

Rakousko kromě toho jednou prohrálo a jednou remizovalo. Při skromném skóre 1:1 už nemá šanci na první místo, protože Bosna a Hercegovina má náskok šesti bodů, i když už odehrála všechna utkání. Od roku 1982 sehrály obě země deset vzájemných duelů a moc dobře se pro Rakousko nevyvíjely. Ze Severního Irska si tři body neodvezli ani jednou a celkově nad ním vyhráli jen třikrát. Dokáží favorizovaní Rakušané tentokrát v Belfastu konečně uspět?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.14 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bosna a Hercegovina43105:110
2.Rakousko31111:14
3.Severní Irsko30031:50
Liga C - skupina 2
Řecko - Estonsko  (neděle 20:45)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.04 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Maďarsko - Finsko  (neděle 20:45)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.20 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Finsko54015:112
2.Řecko53024:49
3.Maďarsko52127:67
4.Estonsko50143:81
Liga D - skupina 2
Moldavsko - Lucembursko  (neděle 18:00)
Oba dva nedělní protivníci ještě stále mají šanci skončit ve skupině 2 na první pozici, ovšem jejich naděje se vskutku pohybuje v teoretické rovině. Spíše to vypadá, že si to ve vzájemném střetnutí rozdají o druhou příčku. Domácí výběr momentálně čtyřikrát v řadě neprohrál a nachází se na třetím místě s osmi body, jeho nadcházející protivník naopak ztratil formu z úvodní poloviny a na vedoucí Bělorusko má manko dvou bodů.

Jestliže chce jeden z výběrů myslet na čelo tabulky, tak potřebuje bezpodmínečně zvítězit. Oba dva navíc musí zároveň doufat, že Bělorusko prohraje v San Marinu a tento scénář se reálně předpokládat nedá. Domácí by navíc museli zvítězit obrovským rozdílem a to proti Lucembursku vůbec nebude jednoduché. Nyní mu rozhodně mají co vracet, neboť hned na úvod Ligy D utrpěli až nečekaně vysokou porážku 0:4.

"Postup do závěrečné fáze je zřejmě ztracen, i když je pravdou, že naděje umírá poslední. My si chceme poslední zápas užít a nehodláme prohrát, rádi bychom soupeři oplatili prohru z jeho půdy. Očekávám vyrovnaný souboj, rozhodovat mohou detaily," vyjádřil se moldavský trenér Alexandru Spiridon. Jeho svěřenci v průběhu Ligy národů dvakrát remizovali bez branek s Běloruskem, před vlastními fanoušky zdolali San Marino 2:0.

Ve čtvrtek se utkali se stejným protivníkem a na hubené výhře 1:0 se pořádně natrápili. I přes jasnou území převahu totiž vsítili vítěznou branku až zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Lucembursko ve stejný den nezvládlo klíčovou bitvu s Běloruskem, zaostávalo téměř ve všech směrech a zaslouženě prohrálo 0:2. Odmítlo tak skvělou možnost na play-off o evropský šampionát v roce 2020 a teď má hodně svázané ruce.

"Samozřejmě jsme zklamaní a mrzí nás to. I tak se nemusíme za naše výkony stydět. Skupinu chceme zakončit na druhé pozici a možná ještě budeme mít štěstí, i když v to příliš nevěříme," řekl v krátkosti hostující stratég Luc Holtz. Ten se svým týmem po úspěchu s Moldavskem dvakrát přehrál San Marino ve shodném poměru 3:0, nicméně s Běloruskem nebodoval ani jednou, z Minsku totiž odjížděl s prázdnou po výsledku 0:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.09 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
San Marino - Bělorusko  (neděle 18:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 50.00 - 12.50 - 1.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bělorusko53208:011
2.Lucembursko530210:39
3.Moldavsko52213:48
4.San Marino50050:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (134)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

2. pro výhru Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3. pro výhru Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

4. pro výhru Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mononukleoza

5. Pro výhru Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

6. pro výhru Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7. pro výhru Běloruska

Reagovat
John Obi Mikel

*Anglie

Reagovat
Losinho

8. pro dovolené na Krymu

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson dnes 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

= 3

Reagovat
smazaný uživatel

11. pro konec spamování o výhře Anglie

Reagovat
Rudnevs

12. für Österreich und die Schweiz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

13. pro maminky v nouzi!

Reagovat
Frantszek

14. pro Real Madrid v nouzi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

dobře jim tak ,kurwám

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana dnes 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

Chorváti dnes musia zabrať a celkom im aj verím. Briti sa v takýchto chvíľach vedia rozsypať.

Reagovat
Greny

OT:

https://youtu.be/fHZWJkcBz8U

Tak toto byl masakr

Reagovat
smazaný uživatel

uf, to je šílený. snad se z toho ta kočka dostane

Reagovat
Pipo123

Ako to dopadlo? všetci v poriadku?

Reagovat
iamek

Ona něco s páteří, ale podle otce to neovlivní hybnost. Dva fotografové zranění, ale mimo ohrožení života.

Reagovat
Pipo123

Keď som to videl tak som si hned spomenul na toto https://www.youtube.com/watch?v=q99k2r6GeS4

Reagovat
Whitemedia

no ty kráso..

Reagovat
Majk91

ani identifikovat ho nevedeli, tak ho to rozjebalo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
JackDaniels.

A na mieste mrtvy bol aj vodic, ktoremu takmer amputoval hlavu naraz hasiaceho pristoja, ktory niesol chalan(19rocny) (rip in peace) formula sa vrutila v cca 200kmh rychlosti uz s mrtvym jazdcom na palube do pneumatik... toho chalana(marshalla) nevedeli identifikovat, pretoze pri tych saltach hlavou zasiahol asfalt a ako je zname vela mu z nej neostalo, idetifikovali ho vylucovacou metodou... z toho vyplyva, vzdy sa poriadne poobzerajte pred prechadzanim cez cestu hlavne ked budete prechadzat cez trat F1 pocas pretekov...

Reagovat
iamek

Proč jela tak rychle se už ví?

Reagovat
Pablos

prej závodila, ale to se ještě neví jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
fabec1222

oba stejně, jeď dál

Reagovat
pingla

ráno jsem se na ten závod díval na Eurosportu a raději ty záběry neukazovaly....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je zranený?

Reagovat
cubinho

*Rosa

Reagovat
Pablos

18. pro 18.11.2018

Reagovat
Coutinho10

England starting XI vs. Croatia: Pickford, Walker, Chilwell, Dier, Gomez, Stones, Barkley, Delph, Kane, Sterling, Rashford

Croatia XI to face @England: Kalinic, Vraljko, Lovren, Vida, Jedvaj, Modric, Brozovic, Rebic, Vlasic, Perisic, Kramaric.

tak to jsem teda na to zvědavej...odveta za semifinale MS je tu

Reagovat
Pablos

2:0 Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Sterling dneska gol

Reagovat
Mirek na tenisu

20 minut běhal jak v tranzu. Ani ultrarychlý Vrsaljko mu nestačil. Zahodil 100% golovku, nepískl na něho jasnou pentli, ale pak jakoby odešel. Hrozně jednoduchý hráč bez nápadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Onside

Reagovat
smazaný uživatel

A když tam Walker je, nemávne. Opposite day lajnovýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson ani na lavičke, je znovu zranený?

Reagovat
nani92

nie, len drevený

Reagovat
smazaný uživatel

ale zavolali ho do repre, preto sa pýtam.

Reagovat
nani92

vačší palič ako Mak je fakt len Sterling

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Prosím niekto kto do toho vidí lepšie.... z A skupiín zostúpia 4 tímy. Z B zase 4 postupia. V prvom koši pre žreb eura bude 8 tímov kt. sa v Áčku zachránili a vyšne 2 miesta zaujmú postupujuci z Bčka. Ale kt. z tých 4? Rozhodne koeficient?

Reagovat
Greny

http://www.coen.wz.cz/euro2020.htm

Prostuduj si to nemám čas to tam hledat

Reagovat
BílíAndelDrcKo

jo to poznam. Ale nie je tam napisane ako sa rozhodne medzi štvoricou vypadavajucich z Áčka. Alw už som našiel ba Wiki že sa robi tabulka celej lugy narodov pidla vysledkiv v danom ročníku.

Reagovat
Coutinho10

skoda Harry...to se dalo trefit

Reagovat
Minister

lol... to sú šance

Reagovat
nani92

Rooney by tam dal dloubaček a bol by gol

Reagovat
SCELO

nehra henderson a zrazu sa da aj utocit.....

Reagovat
SCELO

nehra henderson a zrazu sa da aj utocit.....

Reagovat
mimi_united

načo nosiť drevo do lesa

Reagovat
SCELO

keby si toto aspon raz povedal klopp...

Reagovat
Mirek na tenisu

Famozních 20 minut Anglie, ale nic z toho. Sterling, Rushford, Walker a spol. rychlí v běhu i s míčem. V hlavě toho ale moc nemají. Chytrost Anglánů nula. Kane stoják bez startu na míč a rychlosti. Ustaše byli zalezlí, ale oni jsou schopni z hovna ukovat zlatou cihlu. Kde vykopali toho Jedvaje? Ten kluk má lehounký atletický běh a ještě umí i kopat. Kopie Vrsaljka. Chytrost a fotbalovost Modriče, Perišiče, Brozoviče, Kramariče, Rebiče...to je balzám na fotbalovou duši. Brankář ale při tom vyběhnutí za vápno jasně fauloval Sterlinga. Lhostejno zda předtím zasáhl míč. Hrubka Řeka s píšťalkou. Jasná pentle. Aby se nakonec nesmál Hispánec

Reagovat
Mirek na tenisu

Sorry. pentle samozřejmě ne, bylo to mimo šestnáctku

Reagovat
Minister

Tá obrana teraz.

Reagovat
Coutinho10

twl takhle tam nechat Kramarice s micem na noze ve vapne

Reagovat
Ranoth

porobil ich ako ziacikov

Reagovat
Benfica

Goodbye

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

čau

Reagovat
icka

cau

Reagovat
popltak

hoj troubo

Reagovat
Benfica

no čo nevyzerali na to, že chcú dať 2 góly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tschüs

Reagovat
Hokaido

Kramaric ♥

Reagovat
mimi_united

Anglicko tam kam patrí, do suterénu

Reagovat
smazaný uživatel

anglie zase bezradna, to je trenuje jarolim?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jestli s takovými "výkony" vyhrají Chorvati se Španěly i s Anglií...

Reagovat
smazaný uživatel

proti spanelum jeli na krev, tady jim staci nechat "hrat" anglicany, ti se porazi sami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

no jo proto nesazim

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal podme jeste jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Nemal platit, slusny preslap pri aute

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooo Haaaaaaaaaaaarry

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
Kixi Syhimour

prej nekopové , tu máte Španělé

Reagovat
C-M@ster

Anglie

Odrazí se Lingardova repre střelecká forma i v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalá odplata

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie>Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za ten zapas se Spanelskem, si Anglie fakt postup nezaslouzila, to byla parodie na fotbal

Reagovat
Spalovač šancí

Ale to byla skupinová fáze, ne playoff na 1 zápas. Nehledě na to, že Španělé byli ještě větší tragédi. Celkově vzato, Anglie byla nejmíň hrozná, takže postup zasloužený.

Reagovat
Benfica

v podstate máš pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžila a aj postúpila.

Reagovat
fenixLFC

hehe ,,dreveni'' anglicania postup a famozni spanieli koniec

Reagovat
celeb

tak Lucho mal par dobrych zapasov na zaciatok a koniec. Na tie zostavy Spanielska sa neda pozerat.

Reagovat
icka

mesinovic uz zalezl zpatky?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je psonkofotbal.pl ?

Reagovat
LAM

Ten kdo skončí v tabulce první získá přesně co?

Reagovat
Kixi Syhimour

Postup do play-off mezi ostatními vítězi skupin jedné ligy. Vítěz play-off pak má jistou účast na EURU.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Eden Hazard: "I když mám za sebou velmi dobrý rok, musím zůstat nohama na zemi. Nezasloužím si získat Zlatý míč. Myslím, že tu jsou hráči, kteří byli lepší než já. Získat Zlatý míč není mým cílem. Pokud ho jednoho dne získám, bude to skvělé, ale pokud ne, nebudu s tím mít problém. Favoritem je podle mě Luka Modrič, ale řekl bych, že od srpna/září už tak dobře nehrál. Pokud tedy vezmeme v úvahu začátek sezony, řekl bych Kylian Mbappé."

Reagovat
Coutinho10

navíc Modrič sestoupil z ligy národů

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě jednoznačně Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ale momentslne je svet nastaveny tak,ze se chce zbavit hegemonie messiho a ronalda. a wc dal dobrou zaminku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Jak najednou nekolujou jeho statistiky na ig a fb, tak na něj všichni ti “experti” zapomenou a zapomenou i na to, co měl on za sezónu a jaký přínos má na hřišti.. Lidi jsou neobjektivní

Reagovat
Hokaido

Domácí Švýcarsko ještě má naději na postup, ale musí vyhrát nad Belgií minimálně o jednu branku.

Super věta.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

120. pro Anglii

Reagovat
Coutinho10

Svycarsko to je obrat

Reagovat
Coutinho10

wow Shaqiri to zalozeni akce pred golem na 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ve znamení krásných obratů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele