Preview kvalifikace o postup na ME 2020 - neděle 24.3.

24.03.2019, 08:24, aktualizováno 24.03.2019, 08:24
Previews
Hned deseti zápasy dnes pokračuje kvalifikace o postup na ME 2020 a velkou pozornost bude poutat souboj Nizozemska s Německem. Chorvatsko cestuje do Maďarska, Slovensko se zase představí na půdě Walesu...
Skupina C
Nizozemsko - Německo  (neděle 20:45)
Skupina C má dva velké favority na postup, alespoň co se jména týče. A v neděli večer se oba utkají v Johan Cruijff Areně. Zatímco domácí jsou na výši a vedou tabulku, Německo se v poslední době spíš hledá.

Nizozemci nepřestávají překvapovat. Jejich premiéra v kvalifikaci na mistrovství Evropy jim vyšla fantasticky a opět předvedli skvělý kolotoč plný akce a sebevědomí. Zářil především Memhis Depay, který se postaral o dvě branky svého týmu a stal se hlavní noční můrou matného Běloruska. To odneslo Depayovo nelítostné řádění čtyřmi góly a domácí jsou na první příčce.

Je dost možné, že proti Německu uvidíme podobný výkon, protože Nizozemci to už dokázali. V říjnu minulého roku se totiž s Němci utkali v Lize národů a neměli s ním slitovní. Mladý celek opět řádil a nasázel zkušenému soupeři tři branky. A protože v Gelsenkirchenu poté remizoval, zajistil si play-off Ligy národů.

Trenér Ronald Koeman přiznal, že právě domácí zápas s Německem jeho týmu hodně pomohl. "Je jasné, že nám to hodně přidalo na sebevědomí, i ten výsledek s Francií. Cítíme se skvěle a daří se nám prakticky všechno, na co sáhneme. Teď je důležité, abychom pokračovali v dobrých výkonech a nepodcenili sílu našeho soupeře. Naším cílem je postup, ale vede k němu ještě hodně dlouhá cesta," uvědomuje si Koeman.

Někdejšímu hráči, který stojí za přerodem Oranjes, se zranil obránce Kenny Tete, místo něhož už kádr doplnil univerzál Hans Hateboer. Menší zdravotní potíže má ještě Denzel Dumfries. Němci toho s Nizozemskem už sehráli poměrně hodně, ale za čtyřicet let se jim povedlo odjíždět z Nizozemí jako vítězové jen dvakrát.

Zkušený německý stratég Joachim Löw má výhodu kompletního kádru bez vážnějších absencí, i když je pravda, že naposledy musel střídat útočníka Tima Wernera. Jeho případná neúčast by byla pro Němce hodně velkou ztrátou. A to i proto, že se Německu v poslední době moc nedaří. Mistrovství světa pro ně skončilo překvapivě už po základních skupinách a jinak to také není ono.

V deseti posledních zápasech Němci vyhráli jen třikrát a trenéru Löwovi se nedaří vtisknout týmu nějaký nový systém a herní projev. Na neustálou kombinační hru s míčem u nohy už Němci moc spoléhat nemohou a kromě toho se jim nedaří zaujmout. Ukázalo se to i v Lize národů, která pro Německo skončila třetím místem a sestupem o úroveň níž.

Trenér Löw k duelu poznamenal: "Je obdivuhodné, kam se Nizozemsko dostalo, protože jeho výkony jsou opravdu famózní. Ten tým je naprosto skvěle sestavený a nemá větší slabiny. Musíme podat stoprocentní výkon, abychom měli šanci na úspěch."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.61 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Severní Irsko - Bělorusko  (neděle 20:45)
Severní Irsko zvládlo úvod do kvalifikace a podobně úspěšně si chce vést i v dalším zápase. Do belfastského Windsor Parku zavítá outisder z Běloruska, jenž se touží oklepat z čtyřbrankového výprasku v Nizozemsku.

Se vstupem do kvalifikačního cyklu mohou být Severní Irové spokojeni. Nad výkony ostrovního celku se vznášely otazníky, neboť v předchozím kalendářním roce se zelenobílí nepředváděli v dobrém světle. Čtvrteční utkání ve Windsor parku ale Norn Iron zvládli. Nevyzpytatelné Estonsko stačilo vzdorovat pouze do začátku druhé půle, ve které domácí dvakrát udeřili a dokráčeli si pro první tři body.

Ulsterské části irského ostrova se tak vrátilo lehce ztracené sebevědomí, které Severní Irové nabrali v předchozích letech, kdy se skvěle prezentovali na předchozím Mistrovství Evropy a jen o fous jim před rokem a půl utekla účast na světovém šampionátu. Na tyto úspěchy chtějí zelenobílí navázat postupem z kvalifikační skupiny C, kde však musí soupeřit s ambiciózními a kvalitními výběry Německa a Nizozemí.

První dvě měření sil Severního Irska tak trochu připomínají návrat do studené války a souboj mezi západní a východní sférou bloku. I druhý soupeř, který dorazí do Belfastu, je totiž někdejší sovětskou republikou. Ani Bělorusové však nepatří mezi evropskou reprezentační špičku, naopak se každý rok řadí k největším outsiderům. Čest tamní kopané tak dělá především klubový fotbal, konkrétně tým BATE Borisov, v podstatě každoroční účastník Ligy mistrů či Evropské ligy.

Občas se Bělorusku povede vystrčit růžky a překvapí v jednom zápase favorita, ale to je vše, na co se celek z východní Evropy zmůže. Naposledy na sebe Bělorusové výrazně upozornili během poslední kvalifikace na Mistrovství světa, kdy doma uhráli remízu s pozdějším vítězem finálového turnaje Francií, jenže i tak skončili svěřenci trenéra Igora Kriušenka ve skupině poslední.

Nevýrazný výsledek zaznamenalo Bělorusko a na úvod právě probíhajícího kvalifikačního cyklu. Na hřišti Nizozemska inkasovali již v první minutě a nakonec obdrželi čtyřbrankový debakl. Vzhledem k nápovědě, které toto střetnutí poskytlo, i papírovým předpokladům tak bude pro Kriušenkovu družinu úspěchem vyhnutí se poslednímu místu.

Předchozí mezistátní zápas mezi Severním Irskem a Běloruskem se odehrál před necelými třemi lety taktéž v Belfastu. V přátelském klání se domácí po výhře 3:0 ideálně naladili na nadcházející jízdu evropským šampionátem. Jednu z branek dával i Will Grigg, oblíbenec a modla severoirských fanoušků.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.43 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Nizozemsko11004:03
2.Severní Irsko11002:03
3.Německo00000:00
4.Estonsko10010:20
5.Bělorusko10010:40
Skupina E
Wales - Slovensko  (neděle 15:00)
Slovensko čeká druhý ostrý střet v rámci kvalifikace na mistrovství Evropy a tentokrát nebude mít podporu domácího prostředí. Jede totiž do Walesu, který vyhrál poslední dva duely se Slováky. V současné době ale Draci postrádají několik důležitých hráčů.

Slovensko si v prvním utkání nového kvalifikačního cyklu připsalo první tři body, neboť se mu povedl domácí duel s Maďarskem. Pro Slováky to byl v podstatě ideální zápas, protože se dvakrát střelecky prosadili a ještě zvládli udržet čisté konto. Maďarsko se sice sympaticky snažilo, ale to mu na body nestačilo.

Slováci díky tomuto výsledku zatím vedou skupinu E a tento stav budou chtít udržet co nejdřív. K postupu budou ale potřebovat vozit body i ze hřišť soupeřů a to můžou dokázat už v neděli. Čeká je výlet od Cardiffu a v něm zaplněný Cardiff City Stadium. Tady Slováci nemají vůbec špatnou bilanci, protože ze dvou duelů jednou vyhráli a jednou prohráli. Ona zmiňovaná výhra se datuje do roku 2006, kdy Slováci nasázeli domácímu celku pět branek!

Něco podobného by Slováci rádi zopakovali, což dodává hvězdný záložník Marek Hamšík. "Na poslední porážku nemyslíme, obě mužstva se hodně změnila. Soustředíme se jen na zápas, který nás čeká. Chceme ho zvládnout co nejlépe. Soupeř je po fyzické stránce nesmírně silný a zejména doma se umí vyburcovat k dobrému výkonu. Nesmíme se ho zaleknout a musíme se mu vyrovnat v rychlosti a agresivitě," uvědomuje si Hamšík.

Dobrou zprávou pro Slovensko je zdravotní stav týmu, který zůstává nezraněn. Wales takové štěstí nemá, protože trenér Ryan Giggs musí řešit několik hodně nepříjemných ztrát. Mezi ně patří například Sam Vokes, Tom Lawrence, Ethan Ampadu nebo Aaron Ramsey.

Zvlášť v případě posledně jmenovaného hráče, který čerstvě patří Juventusu, je to hodně velká komplikace. Podle trenéra Giggse je ale tým dostatečně zkušený a připravený i na variantu bez zkušeného záložníka.

Na tiskové konferenci před duelem Giggs prozradil: "Máme samozřejmě i plán B, na kterém jsme pracovali v průběhu tohoto týdne. Aaron Ramsey byl v poslední době v dobré kondici, ale dáme šanci někomu jinému. Takováto opora nám samozřejmě bude citelně chybět, ale i na tento scénář jsme připravení," míní někdejší legenda Manchesteru United.

Pro Wales se jedná o první ostrý duel od doby, kdy zakončil Ligu národů. A ta se mu moc nepovedla, neboť skončil na druhém místě za prvním Dánskem. Dostal v ní dokonce pět branek, z čehož Giggs neměl pochopitelně radost. Kromě toho si Draci střihli ještě přátelské duely s Albánií a Trinidadem a Tobagem, z nichž polovinu vyhráli a druhou prohráli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.23 - 3.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Maďarsko - Chorvatsko  (neděle 18:00)
Po porážce se Slovenskem se Maďaři utkají s dalším favoritem na postup Chorvatskem. Stříbrný tým z mistrovství světa 2018 na úvod kvalifikace vydřel výhru nad Ázerbájdžánem a v Budepešti by jej měla čekat ještě o něco náročnější zkouška. Oba celky se na stejném místě utkaly před třemi lety v přátelském utkání, které skončilo remízou.

Domácí celek bude chtít napravit tolik nechtěnou porážku se Slovenskem a Chorvaty porazit. Koneckonců Maďarsko nemá s Chorvaty zas tak špatnou bilanci, v kvalifikaci jim naposledy podlehlo téměř před patnácti lety. Trenér Maďarska Marco Rossi bude chtít vidět mnohem odhodlanější a odvážnější tým, než který mohl sledovat proti Slovákům a navíc pokud chce Maďarsko postoupit na EURO 2020, nemělo by podruhé během pár dní prohrát i s dalším přímým konkurentem.

Chorvatsko se v prvním zápase kvalifikace proti Ázerbájdžánu dost trápilo, nakonec ale povinnou výhru získalo, když jedenáct minut před koncem rozhodl brankou na 2:1 Andrej Kramarić. "S Ázerbájdžánem to byl dost těžký zápas, ale zvládli jsme ho. Vítězství jsme budovali celých devadesát minut," oddychl si kouč Chorvatska Zlatko Dalić.

Chorvatsku vůbec nevyšla skupina Ligy národů a po skončení na posledním třetím místě si v dalším ročníku zahraje o stupínek nižší soutěž. Mnohem důležitější je však kvalifikace na evropský šampionát, kde by Chorvaté nechtěli chybět. Ve druhém utkání je čeká ještě o něco těžší soupeř, než byli Ázerbájdžánci, totiž Maďarsko. "Maďaři prohráli na Slovensku, ale nehráli tam špatně. Ukázali se jako dobrý tým, ale pokud jde o nás, jsme favorité," nebránil se pozici favorita Zlatko Dalić.

V jeho nominaci opět nechybí držitel Zlatého míče Luka Modrić i další velké opory jako Rakitić, Perišić nebo Kramarić. Po prvním utkání měli zdravotní potíže Brožović, Rebić nebo Lovren, avšak trenér Dalić doufá, že všichni budou na utkání v Maďarsku připraveni.

Utkání se odehraje na stadionu Groupama a řídit jej budou skotští sudí v čele se zkušeným a známým Williamem Collumem.
Maďarsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Korhut, Kádár, Orban, Bese - Kovács, Nagy, Kleinheisler - Dzsudzsák, Szalai, Lovrencsics
Chorvatsko - pravděpodobná sestava:
Kalinić - Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić - Modrić, Brožović, Rakitić - Kramarić,Rebić, Perišić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.19 - 3.77 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slovensko11002:03
2.Chorvatsko11002:13
3.Wales00000:00
4.Ázerbájdžán10011:20
5.Maďarsko10010:20
Skupina G
Izrael - Rakousko  (neděle 18:00)
Rakousko si dělá zálusk na druhou účast na evropském šampionátu v řadě a v tomto směru by ho příliš nemusela mrzet ztráta z prvního zápasu. Rakušané ve čtvrtek podlehli doma 0:1 favoritovi skupiny Polsku, o nápravu se nyní pokusí v Izraeli...

Rakousko doma s Polskem nesehrálo špatný zápas a dokonce bylo střelecky aktivnější, gól ovšem nedalo. To dlouho platilo i o soupeři, než přišla 68. minuta a v ní rozhodnutí, o které se postaral Krzysztof Piątek.

Rakousko vedle porážky zaznamenalo ještě jednu nepříjemnou ztrátu, zdravotní problémy má opět obránce David Alaba a nedělní zápas se ho tak týkat nebude. Z původní nominace už dříve vypadli i útočníci Michael Gregoritsch a Guido Burgstaller.

Izrael si v nové kvalifikaci bodový účet už otevřel a před třemi dny doma remizoval se Slovinskem. V úvodu druhého poločasu se prosadil hostující Andraž Šporar, jen o sedm minut později ovšem zařídil konečný stav Eran Zahavi.

Izrael a Rakousko se na mezinárodní scéně v posledních letech nepotkávaly a naposledy proti sobě nastoupily v roce 2001 v rámci kvalifikace o postup na mistrovství světa. Doma Rakušané vyhráli 2:1, z Izraele si poté přivezli bod za remízu 1:1.

Ani domácí nebudou v neděli kompletní, zranění jsou obránci Ben Bitton a Hatem Abd Elhamed, vinou zdravotních problémů nebudou k dispozici ani záložníci Nir Bitton a Dan Glazer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.31 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Polsko - Lotyšsko  (neděle 20:45)
Znovuzrozené Polsko zahájilo kvalifikaci na výbornou. Po uloupení bodů v Rakousku hodlá výběr kouče Brzeczka potvrdit výborný vstup doma proti Lotyšsku, které se již tři čtvrtě roku čeká na radost z vítězství.

Veledůležité vítězství si na své konto připsali ve čtvrtek Poláci, kteří ve Vídni přehráli domácí Rakousko. Hvězdná generace orlů zažila po nepovedeném Mistrovství světa útlum, když v zápasech nově vzniklé Ligy národů a přátelských zápasech ani jednou nezvítězili a na své konto si připsali tři remízy a stejný počet proher. Negativní sérii ukončil až čtvrteční výlet.

Vídeňské střetnutí rozhodla v prospěch hostů šťastná ruka trenéra Jerzyho Brzeczka, který v druhém poločase poslal do hry útočníka Krzysztofa Piateka. Kometa letošní sezóny italské Serie A se za důvěru odvděčila po devíti minutách pobytu na hřišti, kdy Piatek jedinou brankou rozhodl o úspěchu Poláků. Orli tak hned na začátku kvalifikace zvládli zápas proti papírově největšímu soupeři v boji o první místo.

Jestliže lze formu Poláků z posledních zápasů označit za špatnou, tak fazóna Lotyšska je přímo hrozivá. V pobaltské zemi se nyní marně utěšují vzpomínkami na patnáct let staré vystoupení na evropském šampionátu. Od té doby vlci na podobný úspěch nedosáhli a v poslední době se propadají stále víc do evropského suterénu.

Dokladem lotyšského trápení budiž výsledky v Lize národů, kde vlci dokonce ani jednou nevyzráli na trpaslíka z Andory. Lotyši se příliš nepředvedli ani proti Kazachstánu ani proti Gruzii, se kterou dvakrát prohráli. O mnoho lepší to nebylo ani na úvod kvalifikace, kdy pobaltská reprezentace nestačila na Severní Makedonii.

Polsko a Lotyšsko na sebe v kvalifikačním cyklu na Mistrovství Evropy narazili naposledy před Eurem 2004, kde se vlci poprvé a naposledy ve své historii dostali. Poslední vzájemný zápas se odehrál v roce 2012, kdy v přátelském duelu před začátkem Eura v Polsku zvítězili domácí Orli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 12.10 - 27.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovinsko - Severní Makedonie  (neděle 20:45)
Kvalifikační skupina D se řadí k těm s nejvyšším potenciálem pro postupové překvapení, a to na mnoha frontách. Leccos může hned na úvod napovědět střetnutí Slovinska se Severní Makedonií, v němž sice první jmenovaní jsou dle sázkových kanceláří výraznými favority, ovšem dlouhodobá forma nahrává spíše Makedoncům.

Zatímco Slovinci si v loňském roce prošli ryzím utrpením, když nedokázali zvítězit ani v jednom z šesti zápasů Ligy národů a skončili až na potupném posledním místě, zaručujícím sestup do nejnižšího patra této nové soutěže, Makedonie zde naopak zaválela. Svěřenci kouče Angelovského naopak svou skupinu s pěti výhrami bezpečně ovládli a ve vítězném tažení pokračují i v této nastalé kvalifikaci, neboť v jejím úvodu dokázali zdolat Lotyšsko 3:1.

Také domácí celek má za sebou první soutěžní zápas v boji o postup na mistrovství Evropy, v němž proti Izraeli ukořistili bod za remízu 1:1. Pod vedením staronového kouče Matjaže Keka budou slovinští příznivci doufat v návrat na správnou cestu, obzvláště v konkurenci bez zjevného favorita s Polskem či Rakouskem, ovšem zrovna makedonský výběr se neřadí k jejich oblíbeným soupeřům. Z předešlých čtyř vzájemných střetnutí dokázali Makedonci triumfovat ve třech případech a Slovincům může být útěchou pouze to, že jejich jediný úspěch je ten nejčerstvější z přátelského zápasu před třemi lety.

Na papíře se slovinská soupiska jeví silněji díky postavě Jana Oblaka jakožto jednoho z vůbec nejlepších brankářů na světě či záložníkům Ilićíćovi s Kurtićem s pravidelnou porcí minut v italské Serii A, ovšem jak již bylo řečeno výše, aktuální herní rozpoložení je na straně hostí. Makedonce za poslední roky může strašit pouze debakl 0:4 s Arménií, ovšem i tak může parta okolo nestárnoucího Gorana Panděva na stadionu v Lublani nastoupit s náležitým sebevědomím.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.61 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Severní Makedonie11003:13
2.Polsko11001:03
3.Izrael10101:11
 Slovinsko10101:11
5.Rakousko10010:10
6.Lotyšsko10011:30
Skupina I
Kazachstán - Rusko  (neděle 15:00)
Kazachstán ve čtvrtek překvapil nečekaně snadnou výhrou nad Skotskem a sebevědomí si bude chtít přenést i do dalšího domácího duelu. Tentokráte na něj čeká ještě náročnější soupeř, v Astaně se představí Rusové...

Kazachstán před třemi dny parádně zvládl úvody obou poločasů, už v desáté minutě vedl 2:0, krátce po změně stran pak stanovil na konečných 3:0 Baktyor Zajnutdinov.

"Jsme rádi, že jsme vyhráli. Tohle se nestává každý den. Dobře jsme se připravili. Sledovali jsme zápasy Skotů a věděli že musíme dostat míč dopředu a použít průnikové přihrávky. Myslím, že jsme dali krásné góly," pochvaloval si po utkání český trenér na lavičce Kazachstánu Michal Bílek.

Kazaši doma prohráli šest z deseti posledních kvalifikačních zápasů a v neděli odpoledne rozhodně nebudou favoritem. Uvědomuje si to i někdejší kouč české reprezentace: "Rusové jsou neoddiskutovatelným favoritem, o tom není pochyb."

Rusko se s Kazachstánem naposledy střetlo před čtyřmi lety a doma vyhrálo jasně 6:0. Rovněž ono odstartovalo kvalifikaci už ve čtvrtek a podle očekávání nestačilo na půdě Belgie, porážku 1:3 nyní potřebuje odčinit a získat první body.

Jedinou čtvrteční branku Rusů si na své konto připsal Denis Čeryšev a potvrdil tak vynikající reprezentační formu - v průběhu uplynulého roku se v národním týmu střelecky prosadil už pošesté.

Trenér Ruska Stanislav Čerčesov má aktuálně problém se složením zálohy, z níž mu vypadli zranění Roman Zobnin a Daler Kuzjajev, červenou kartu navíc v duelu s Belgií dostal Aleksandr Golovin a pro nedělní zápas je tudíž v trestu. Tým tak na poslední chvíli doplnil Dmitrij Barinov z Lokomotivu Moskva.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.68 - 3.49 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
San Marino - Skotsko  (neděle 18:00)
Reprezentaci Skotska čeká v San Marinu povinnost. Nic jiného, než zisk tří bodů proti fotbalovému trpaslíkovi, nepřipadá v úvahu. Hosté se také budou revanšovat za čtvrteční blamáž v Kazachstánu.

Ihned po losu skupiny I bylo jasné, že největšími favority na postup jsou Belgie a Rusko, nicméně pokud si někdo další brousil zuby na jednu z postupových příček, pak to byli Skotové. Hrdá fotbalová země však prožila velkou blamáž a v prvním zápase kvalifikace na EURO 2020 podlehla v daleké Astaně (budoucím Nursultánu) reprezentaci Kazachstánu jasně 0:3.

Manažer Alex McLeish byl z výsledku i předvedené hry velmi zklamán a do zápasu se San Marinem nevyloučil možné změny v sestavě. Ať už na trávník stadionu v Serravalle nastoupí kdokoliv, očekává se jasná výhra ostrovanů. San Marino totiž prohrálo se Skotskem všech šest utkání a ani tentokrát se nedá očekávat jiný výsledek. Cokoliv jiného by bylo považováno za zázrak.

Svěřenci Franca Varrelly nemají jako vždy co ztratit, rádi by se však proti Skotsku střelecky prosadili, což se jim nikdy předtím ve vzájemných zápasech nepodařilo. Produktivita je obecně velký problém, San Marino čeká na vstřelený gól od září 2017, tehdy se naposledy trefilo do sítě Ázerbájdžánu při porážce 1:5.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 50.00 - 25.20 - 1.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Kypr - Belgie  (neděle 20:45)
Belgičané i přes chybu Courtoise zvládli náročný duel s Ruskem a na dobrý vstup do kvalifikace chtějí navázat i na Kypru. Domácí sice v prvním utkání taktéž uspěli, avšak proti Rudým ďáblům budou jasnými outsidery.

Obě reprezentace za sebou mají vítězný vstup. Lehčí práci měl přece jen Kypr, který doma přivítal trpaslíka ze San Marina a poradil si s ním v poklidu po výsledku 5:0. Ostrovní celek se tak katapultoval do čela tabulky, avšak první místo drží jen díky lepšímu skóre a je velice pravděpodobné, že o své výsostné postavení Kypřané přijdou, neboť favorité z Belgie a Ruska se teprve rozjíždí.

Právě na střet dvou hlavních adeptů na postup došlo již v prvním kole. Utkání se hrálo belgickém hlavním městě Bruselu a hned zezačátku nabralo rychlý spád, když již v šestnácté minutě byl stav 1:1. O branku Rusů si velkou měrou přičinil svou chybou brankář domácích Courtois. V následujícím průběhu však zářil především jeho bývalý spoluhráč z londýnské Chelsea Eden Hazard, který dvakrát skóroval a dovedl Belgii k důležité výhře.

Právě Hazard má jako lídr belgické generace přivést svou zemi k historickému úspěchu. Na ten současný výběr nadále čeká, byť letní Mistrovství světa přineslo Rudým ďáblům cenný kov v podobě bronzové medaile. Družina trenéra Roberta Martinéze ale určitě myslí na samotný vrchol. Navíc na Euru mají Belgičané co napravovat, neboť na posledním setkání evropské elity vypadli ve čtvrtfinále po ostudném představení proti Walesu.

Kypr si o podobných choutkách může jen zdát. Ostrovní země patří v evropském měřítku mezi nepříjemné týmy, avšak bez větších šancí na postup na evropský či světový šampionát. Jak již bylo zmíněno, momentálně se modrobílí vyhřívají na prvním místě, ale zápasy s těžšími protivníky je teprve čekají. O nadějích Kypřanů mnohé napoví již nedělní střet s Belgií.

Oba týmy na sebe mají v poslední době štěstí. Narazili totiž na sebe během minulé kvalifikace na Euro i mistrovství světa. Ve všech případech se radovali Rudí ďáblové, kteří ve čtyřech utkáních ani jednou neinkasovali a sami vstřelili třináct gólu. Je tak jasné, kdo bude i tentokrát v Nikósii favoritem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.80 - 8.85 - 1.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Kypr11005:03
2.Kazachstán11003:03
3.Belgie11003:13
4.Rusko10011:30
5.Skotsko10010:30
6.San Marino10010:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (358)

Přidat komentář
db18

Neuer s Kroosem určitě v základu...

Reagovat
JozkokozleJ

Mne Neuer v zaklade vobec nevadi. Ale ked tam vidim na ukor Hummelsa tu obranu, tak mam na Löwa riadnu pifku.

Reagovat
db18

Mne tam taky spíš vadí ten Kroos, jen mne zaujalo, že na straně jedné hlásí generační obměnu a pak předem dá granaci základu Neuerovi s Kroosem... přičemž Toni je pořád špatný a (sice jsem v roce 2019 viděl jen jeden jeho zápas) vzestupnou tendenci u něj na rozdíl od Matse a Müllera nevidím...

Reagovat
JozkokozleJ

Zas to nemoze vyskladat len na mladych. Ale rozumiem, co tym chces povedat. Ja sa priznam, ze po tomto dufam, ze Löw cim skor skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se ve středu a Kroos docela chyběl.

Reagovat
Minister

Trošku nechápem výber Sportu TV na zápasy od 18:00. Na jednotke dávajú Izrael-Rakúsko a na dvoje San Maríno-Škótsko, pričom podľa mňa najzaujímavejším zápasom v tom čase je Maďarsko-Chorvátsko.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Možno majú len sublicenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Walesu v rovnakej zostave ako proti Madarom

Reagovat
smazaný uživatel

Slovákům věřím, Wales jde dolu.

Reagovat
crusty

Wales nemá vôbec zlú základnú jedenástku. Skúsení hráči ako Bale, Allen, Davies, Hennessey, doplnení o zaujímavých mladíkov ako Brooks, Wilson. Slabinu vidím akurát v stoperskej dvojici. Btw jeden z nich je bývalý Trenčan Lawrence

Reagovat
Puskas

Białoczerwoni!

Reagovat
Coutinho10

tak jsem hodne zvedavej na Wales a Kazachstan, jestli navaze na vyhru nad Skotskem

Reagovat
mithro

wales to ma celkom slusne poskladane.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Teoretik

Dnes zápas Nizozemsko-Německo bude pecka, jednak sledovat některá slibná jména, ale hlavně porovnat kam se Nizozemsko dostalo po těch katastrofálních letech v porovnání s námi.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by to mohl být dobrý zápas.

Reagovat
mithro

taky gol

Reagovat
Mimalu

Pekarik

Reagovat
Mimalu

Pekarik

Reagovat
Coutinho10

Pekarik James dobre potrestal

Reagovat
smazaný uživatel

Wales

Reagovat
lampas

Pekarík

Reagovat
smazaný uživatel

Bratiaska, zkuste mi to zesrat.

Reagovat
blaugrana

Akoze si dal 2?

Reagovat
smazaný uživatel

02, ten kurz byl šíleně velkej

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slováky nesázet. Ti jsou schopni porazit Španěly a pak prohrát s Běloruskem.

Reagovat
Greny

na druhou stranu 02 za kurz 2 nezkus

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

oni se toho Bejla boji

Reagovat
zgeroTT

Oni sa boja zda sa kazdeho. Sme ako spomaleny film.

Reagovat
zgeroTT

Krasne sa ukazuje, ako nam chyba utocnik (nenavideny Nemec napr.), ktory by v predu vyhral suboj, podrzal loptu.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom predzapasovym studiu Hapala za to chvalili, ze jste necitelni a ze tam v jeden mmt je 0 utocniku a najednou zaroven 5..Rikal myslim Galis???

Reagovat
zgeroTT

To je teoria. Prax ukazuje, ze na to nemáme dostatocny pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Nemec nenávidený? čo si, nedocenený je, ale že by bol až nenávidený...

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Pekarik uz strasne stratil rychlost.

Reagovat
KnoxXx

som zasa raz zvedavy, dokedy bude hrat Mak, resp. kedy tam hodla hodit Stocha (toboz ked prehravame) ...

Reagovat
Majk91

Stoch? ved to je este vacsi traged nez Mak

Reagovat
smazaný uživatel

ale zrychli by tu hru, mel by obcas nejaky ztraty, ale je tam zas moznost ze se ukopne z dalky. A navic by to odjezdil a byl by cerstvej

Reagovat
KnoxXx

vo vsetkom je lepsi nez Mak ... vo vsetkom (aj ked sa mu "nechce")

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerozumiem načo tam je Mak....ako nehnevajte sa ale ten hrač nevie absolútne nič...taký Stoch je určite lepšia varianta

Reagovat
mithro

Mak plynulo nadviazal na zapas proti Madarom

Reagovat
smazaný uživatel

bohaa to je profesorské a nevynútené chyby robia hráči

Brooks do LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas neviem, no, kvalitný hráč, ale chcelo by to ešte väčšieho kreatívca... brooksova výhoda je, že vie super aj na AM a krídle zahrať...

Reagovat
Kixi Syhimour

Kupujeme mladej talent, do Bournemouthu poslat Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

bral by som Brooksa + jedného hráča typu Bernardo (ManCity)... A preč môže ísť Lallana a aj Milner (ak bude Ox 100 % pripravený)....

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel Oxovi moc nevěřím, kvalitu má, byl luxusní, ale mám pocit, že se zase zraní. Ale zamlouval by se mi ten Brandt, jak psal Divik

Reagovat
smazaný uživatel

Brandt / Brooks + hráč typu Bernardo Silva . Zasnivali sme si.

Reagovat
smazaný uživatel

Vavro je tragicky. Neuveriteľný výkon.

Reagovat
kris_kros

jasne, este aj druhy gol im darujte

Reagovat
misinho7

Mak by nemal hrat...Mino hore

Reagovat
smazaný uživatel

Mak je absolútne katastrofálny hráč...jeden na jedného nevie, technika nedostatočná a jediné vie behať s loptou kde je otočený a ináč nič...

Reagovat
Alberto Aquilani

To je individuálne hrozný výkon od polovice mužstva. Ďuri Kucka ale výborný. By som to nejak prestriedal, aj zmenou systému, dole kludne Hamšo s Makom.

Reagovat
stas87

Neuveritelne, ze hracom Walesu staci len viac behat a vyhravat subojov. Kto by mal byt lider ci vodca v obrane? Vavro ani Skriniar tieto atributy nemaju, musi hrat vedla starsieho a skuseneho hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

takto nás porazili aj Česi (bez urážky, ale hráčov nemajú dobrých)...

Reagovat
smazaný uživatel

Wales je papierovo lepší ako ČR, a to ani nehrajú v plnej sile...

Reagovat
stas87

Mna to ale zasa az tak neprekvapuje, pretoze uz aj tie slabe timy vydrzi 90. minut kvalitne branit a mozu udriet zo standartky a vyhraju 1-0. Vsetko dlho hracom trva, kym sa otoci s loptou, kym ju prihra na nabiehajuceho hraca, skratka sa vytrati ten moment prekvapenia. Aj mi pride, ze ten tempo futbal ostrovnych reprezentacii nasej hre absolutne nevyhovuje. A oni sa takticky neustale posuvaju, preto je tazke ich nejakym sposobom prekvapit. Zasluzene vyhravaju a ak Hapal nema nejaky plan B, tak prehrame.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas... Hapal zatiaľ nič moc teda ...

Reagovat
lampas

Reagovat
Andis

Míša se s Kazachy probírá zpátky do reality

Reagovat
Coutinho10

misto, aby je to nakoplo, tak se vratili tam, kde byli v minulych kvalifikacich

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak on je bohužel rozdíl mezi současným Skotskem ( )a Ruskem které bude za nějakých 15 let fotbalovou velmocí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesmysl, nemám na to talenty a lídry, když už tak Portugalsko

Reagovat
Stannis Baratheon

Uvidíme,v hokeji taky vyletěli z ničeho nic a už na vrcholu zůstali.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko velmoc nebude, propadnou se tam, kde byli. Zbytek souhlas

Reagovat
Stannis Baratheon

Uvidíme, já si myslím že budou fakt hodně dobří, začali ten fotbal brát vážně, a když oni berou nějaký sport vážně, tk jsou v něm vážně dobří. (pokud teda nedopují)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

tak to snivaj

Reagovat
Stannis Baratheon

Takhle jsme si dělali z Ruska sranda i v hokeji, a jak to dopadlo víme všichni.

Reagovat
fenixLFC

kedy? v 19. sotoroci? ved rusi boli vzdy povazovani v hokeji za top mancaft

Reagovat
eleven11

Reagovat
smazaný uživatel

hokej zajima 5 statu, fotbal cely svet

Reagovat
Coutinho10

Kazachstan celkem zklamani...cekal jsem, ze budou dustojnejsi souper pro Rusko a vlastne az na naky maly naznaky na konci polocasu celkem dost propadli a 0:2 je zatim zaslouzeny

Reagovat
Kixi Syhimour

To ty Rusáky vcelku podceňuješ

Reagovat
Coutinho10

me prislo, ze vylitnuli nahoru hlavne diky domacimu MS, ale dnes ukazujou, ze kvalitu maj velkou a zaslouzene vedou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Mak to je katastrofa co nevie nic len tam pobehuje jak splaseny a tak je v 60 min hotovy

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Brooksova akce byla luxusní

Reagovat
Kixi Syhimour

Co takhle zmínit v tom studio, že jste mohli prohrávat i o víc?

Reagovat
vladino10

nie, u nás sa nosí pri každom hraničnom zákroku nášho hráča povedať "toto určite nebol faul" a každý inkasovaný gól je SMOLA

Reagovat
Kixi Syhimour

Teďka tam pořád žvání o tom gólů, že se mu dalo předejít a vcelku ignorují fakt, že vaše hra není zdaleka ideální a že jste mohli prohrávat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

to neznášam

Reagovat
Majk91

Merciak v tomto vynika. A ako nezabudol po tom inkasovanom gole hned spomenut, ze nasi mali kratsi cas na regeneraciu a ze Walesania sa mohli s kludom pripravovat na zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Slováci jsou snad ještě víc neobjektivní jak Češi

Reagovat
uff

Prekvapuje ta to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Modroočko

Prekvapuje ma, že nikto nespomína katastrofálny výkon Hamšíka a Lobotku. Hráči, ktorí majú byť našimi kreatívnymi ťahúňmi, sú úplne mimo formy. Kucka podáva paradoxne najlepší výkon z celého mužstva.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
uff

Ja nerozumiem preco neskusi Hrosovskeho. Uz proti madarom ho mal skusit.

Reagovat
Marosh16

aku mame alternativu za Pekarika?

Reagovat
penepi

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Cukráreň.

Reagovat
Blasphemer

Bílek ven

Reagovat
celeb

Neviem, ci su unaveni, ale strasne vela nevynutenych chyb v podstate od kazdeho, samotny Hamsik mal min 2 hrozne straty.

Takisto vysoka nedoraznost, chyba nam stale pol-sekunda.

Ked uz sme sa dostali 2-3 krat k nejakemu postupnemu utoku, tak prekvapivo dobre sme kombinovali, lenze sa k tomu prakticky vobec nevieme dostat.

Mak je na zemi castejsie, nez Ronaldo. Vobec mu v poslednej dobe repre zapasy nevychadzaju.

Reagovat
Majk91

Hapalovi by mal niekto vysvetlit, ze futbale existuje aj taka vec ako presing.

Reagovat
Modroočko

A striedanie pred osemdesiatou minútou.

Reagovat
JackDaniels.

A utocnik

Reagovat
celeb

Inak ta reklama od Tortuny, ako hraci idu v noci potichu popri trenerovej izbe ma celkom pobavila. Celkom aktualne.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

stream na SVK pls ?

Reagovat
blaugrana

Mohutne drtime supera.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne to trochu vypadalo..nevim jestli je od Gigsse rozumny nechat Slovaky dyl kombinovat..hned si vypracovali sanci

Reagovat
Minister

Boha teraz dobré šance... škoda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

James tam pěkně motá Pekaríka s Vavrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj už.

Reagovat
Minister

Hapal striedaj už kurva. Na čo zasa čakáš?

Reagovat
Minister

Ale nie Ďuriša

Reagovat
zgeroTT

A nie za dudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš žije

Reagovat
uff

Reagovat
Greny

tak jako cekal jsem od nich vic... skoda

Reagovat
Euphael

Ty vole vystridat Dudu za Durise, ktere neni vynucene, je majstrstyk

Reagovat
Minister

Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš, ty chobot.

Reagovat
Greny

Ten dement tam da Durise za Dudu a Stocha nechava na lavce... fakt kreten

Reagovat
Greny

tak uz ho tam poslal

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na toho krpatého Slavistu.

Reagovat
Coutinho10

koukam na livesport a za poslednich 5 let Kazachstan doma neprohral o vic jak o 3 goly (nevim, jak drive), protoze to livesport nezobrazuje, ale Bilek asi prepise nejaky statistiky

Reagovat
Salfovic

Tak to klidně mohla být pencle, Škriniar ho viditelně držel za dres.

Reagovat
Euphael

lol....to fakt ne

Reagovat
Salfovic

Tys neviděl jak ho držel za dres ?

Reagovat
Euphael

toto nebylo na pencku

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko, Vavro a Mak. Tak to sa len tak nevidí.

Reagovat
Hai

Slovaci slabota v cem vynikaj jsou fauly

Reagovat
smazaný uživatel

V tom dvojzápase budeme mať zo všetkých tímov určite najviac žltých :D

Reagovat
Hai

Minulej zapas jsem nevidel, ale v tomhle strasne zbyytecne fauly obcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá krv Walesu

Reagovat
jacobT

Hapal vobec nevie reagovat na priebeh zapasu. Tie striedania su vysmech.

Reagovat
Greny

Rusnak a Kucka.. oba absolutne nesmyslne strili .. pritom kdyby to Kucka posunul tak to ma Stoch na vapne a uplne sam na volej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je vrazda tohle nedat

Reagovat
Minister

to je kokooot

Reagovat
mithro

co chcete davat

Reagovat
Greny

Reagovat
Raul=Real

Hancko slabucky cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa toto dá netrafiť?

Reagovat
lampas

Hancko

Reagovat
Coutinho10

to nie mozne

Reagovat
Greny

Hapal takticky stridani v 91 ? kdyz teces na co cekal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si hráči a tréner budú myslieť, že zápasy uhrajú technickou vyspelosťou a skúsenosťami, tak nič nedosiahneme... Kucka (ten mal záblesky bojovnosti najviac z tej stredovej trojky), Hamšík, Lobotka trápny profesorský výkon bez nasadenia a ešte aj plný chýb. Všímam si takéto výkony v repre už dlho, viacerým chlapcom napršalo do nosa a začali si o sebe myslieť, že sú viac, ako reálne sú... Veľmi zlé, veľmi zlé. Nasadenie a bojovnosť ukazujú top hviezdy v najlepších ligách, ale slovenskí reprezentanti nie, kurva.

Pressing žiadny. Hapal, čo robíš?

Na druhú stranu, do útoku alternatívu proste nemáme alebo nedostala šancu. Stoch mal dostať viac minút.

Rýchlo sa treba uvedomiť.

Reagovat
Stannis Baratheon

Myslím že na ně máte přehnané nároky. Však zas takové hvězdy nemáte a měli byste si spíše klást otázku, zdali na víc vůbec mají. Jediný kdo tam je alespoň trochu považovaný za hvězdu je Škriniar, zbytek průměráci, kterých má plno i reprezentace Bosny, Norska, Albánie nebo Slovinska.

Ano, my na tom nejsme o nic lépe, ale alespoň si nemyslíme, že když máme jednoho ráče z Interu, jednoho z Neapole (teď už ani to ne) a jednoho z Celty Vigo (mimochodem v současnosti to vůbec není ke chlubení), tak že seje hned EURO samozřejmostí. Však i taková Arménie má hráče Arsenalu a Albánie Neapole,...

Všechno je to o tom, že máte strašně přehnaná očekávání, a toho si všímám už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý postreh a súhlasím s tým, že už aj hráči si asi začali myslieť, že sú hviezdy. Inak nechápem tie ich profesorské výkony...

Reagovat
vladino10

No neviem ako moc nás sleduješ, ale pod Kozákom sme vo väčšine prípadov hrali o dosť lepší futbal ako teraz..napríklad pressing, ty kokos, to vyzeralo akoby sú tí naši doslova retardovani- obsadili troch velsanov a štvrtého nechali úplne voľného, lopta šla naňho a traja naši tým pádom pressovali úplne zbytočne, nemalo to ani hlavu ani pätu... Na druhej strane je pravda, že Hamšík ide konstantne dole, pekarik nehrá a aj ten Nemec podľa mňa chýba..

Každopádne vzhľadom na to že od kozakovho príchodu sa na to v 90% prípadov dalo pozerať je logické, že sú fans namlsani..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Minister

Merčiak

Reagovat
smazaný uživatel

Merčiak, ty skurvený plačko

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak faul to tuším bol hm

Reagovat
Raul=Real

Bol, ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

veď hej, no...

Reagovat
lampas

Dělá si Merčiak prdel? První měl míč a pak až nohu Stocha...

Reagovat
Mimalu

i kdyby to byla pravda, tak je to pořád faul...

Reagovat
Minister

To zas nie... faul to bol.

Reagovat
lampas

Ted to ale byl fakt pojeb...se mi líbí, jak režie tu situaci radši ani neopakuje

Reagovat
vladino10

Tak keď pri každej situácii povieš tak, aby sme boli poškodení, tak ti to občas aj vyjde, práve toto faul asi bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je na dopis

Reagovat
Kixi Syhimour

Zdravím Majo

Reagovat
mithro

tak dik pekarik

Reagovat
smazaný uživatel

Špínky

Reagovat
Kixi Syhimour

Hancko otřesnej výkon

Reagovat
Greny

jako vztekat se umite dobre ...

Reagovat
REPLIKATOR

Bílek ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, zaslúžená prehra, samozrejme, ale rozhodca teda? Robil chyby tak isto naši chlapci...

Reagovat
smazaný uživatel

+ako

Reagovat
Greny

by mě zajimalo co ovlivnil rozhodca

Reagovat
ďuriLFC

Nikto nehovorí že ovplyvnil ale odpísať v 4.50 koniec po takej ruke meter pred sestnastkou je sila. Keby ste vy boli namiesto nás tak by si kývol rukou a nechal tak nie? Sak nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

oni by uz tekli 4:0 takze by im to bylo jedno

Reagovat
Minister

Reagovat
Greny

no predtim jste meli 95 minut na vstreleni branky.. ze Hancko netrefi na malym vapne balon pred prazdnou brankou za to nemuze ... te Hapal strida v 90. minute kdyz prohravate za to nemuze ..

a hlavne nechapu hrace jako Kucka, Rusnak ... oba mohli dvakrat prihravat Stochovi na sestnacku a strili z debilnich mist...

Reagovat
ďuriLFC

Môžeš ísť do politiky takto mimo tému napísať príspevok na 5 riadkov, gratulujem

Reagovat
Greny

tak me rekni kde ten rozhodci udelal ty chyby ? ze nedal gol ?... jako ruka v teto dobe to mozna ani nebyla (i kdyz ho to do ni trefilo)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, takhle ukoncit zapas driv a za sance soupere. To je mozny jen kdyz hraje Plzen, pripadne Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapísal som, že ovplyvnil

Reagovat
Minister

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasika

Reagovat
Luc-Luc

ty vole nedat gol Walesu, vsak to jsou hrozni drevorubci

Reagovat
smazaný uživatel

"Ak by sme mali viac šťastia, tak by sme zremizovali." klasici

Reagovat
Modroočko

Dva postrehy. Dnes naozaj zlý výkon, po taktickej stránke to tiež nefungovalo, Hamšík úplne stratený. Na konci zápasu ma ale zaujala interpretácia pravidiel v podaní rozhodcu. Dve jasné situácie na hranici šestnástky nechal nepovšimnuté a to, čo predviedol so záverečným hvizdom, sa jednoducho nerobí.

Reagovat
Euphael

Co udelal se zaverecnym hvizdem? Vypl jsem to v nastaveni.

Reagovat
Greny

mozna se tam dala piskat ruka pred vapnem.. ale i neodpiskani si pri soucasnych pravidlech v pohode obhaji

Reagovat
jacobT

Opakovany zaber sice nebol, ale nemyslim si, ze by to bola piskatelna ruka. Co ale nechapem je preco nas nenechal rozohrat roh. Ved tych 5 nastavenych minut akurat ledva uplynulo...

Reagovat
Spalovač šancí

Protože mezitím, co se Slováci začali hádat, že to byla ruka, tak těch 5 minut krásně uteklo

Reagovat
Modroočko

Pri takom útočnom tlaku a ruke pred šestnástkou je pískanie konca presne v piatej minúte minimálne kontroverzné.

Reagovat
Greny

na druhou stranu ... o ten cas jste se pripravili tim stridanim Hapala... tam bych si stezoval nejdriv.. totalne nesmyslne stridani

Reagovat
Modroočko

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci vystrelili, meli kopat roha on to utnul a nenechal je ten roh rozehrat a jeste tam bylo podezreni, ze tu strelu srazil na roh Welsan rukou

Reagovat
Setwo

V 94:55 sme mali kopať rohový kop a on ukončil zápas...

Reagovat
lampas

Příště bych Slovákům doporučil hrát s útočníkem a Stocha místo Máka, kterej je dobrej možná do otevřené obrany, ale fotbalista to moc není. Jinak mě ještě překvapilo jak hrál Hamšík špatně.

Reagovat
jacobT

Hamšík na to už nemá fyzicky, aby odohral 2 kompletné zápasy v tak krátkom čase.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež sa mi zdá

Reagovat
jacobT

Popravde už mi pride, ze aj tych 90 minut je pre neho v poslednej dobe prilis. Hapal mu ten cas musi lepsie manazovat a nebat sa ho mozno vo vacsine zapasov stiahnut v 60.-70. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zgeroTT

Podla mna nehral ani s madarmi dobre. A uz tazko bude lepší.

Reagovat
jacobT

Nepatril sice medzi nasich najlepsich hracov, ale svoje si tam podla mna odohral a nezdalo sa mi, ze by zahral nejak zle. Dnes to bola bieda, ale to aj od Lobotku.

Reagovat
ADM

Moc teda našich nesledujem, ale on bol striedaný pravidelne okolo 60-70 minúty už sezóny dozadu nie? A hovorilo sa práve o tom, že nemá fyzičku

Reagovat
smazaný uživatel

Hej

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby si Hamšík neodpálil kariéru tým prestupom do Číny...

Reagovat
vladino10

veď už je na jej závere, čo ešte môže odpáliť

Okrem toho na vrchole bol na eure 16, už v tej kvalde na ms to nebol ten Hamšík čo nás ťahal..

Reagovat
smazaný uživatel

Záver kariéry? Má 31 rokov. Nehráme Fifa manager. Ale výkonnostne už možno hej, zenit.

Reagovat
vladino10

Áno, záver kariéry..

Myslím, že keď hráč čo vydržal byť celú kariéru verný jednému klubu zrazu odíde do Číny, tak asi sám vie prečo..za mňa má vrchol už bohužiaľ za sebou..

Kvalda na euro 2016 a euro 2016 jednoznačný ťahúň, kvalda na ms hral dobre, ale už to nebol ten hráč z predchádzajúceho obdobia a to čo hrá posledné dva zápasy vidíš sám..niekto vydrží do 35 a na niekoho to fakt príde po tridsiatke

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr súhlasím s tým, že zenit výkonnosti už dosiahol.

Riešiť záver kariéry je aktuálne predčasné. Marek potrebuje lepší manažment zo strany trénera a utíšiť svoje ego z hľadiska toho, že aj napriek tomu, že je kapitán, nemusí hrať každý zápas 90 min. .

Reagovat
smazaný uživatel

Za zenitom.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto, ale má len 31 rokov. Dajme mu ešte šancu .

Reagovat
F.Torres

OMG 31 závěr kariéry. Nedvěd v 31 vyhrál zlatý míč. Podívej se na Modriče, Ronalda, kteří jsou ještě starší. Jen to chce Hamšíka dobře využívat, on už nebude běhat jak blázen po hřišti. Vzpomeň si třeba na Horvátha, ten byl starej a tlustej a pořád byl o parník nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik s takymi vykonmi ako proti Madarsku a Walesu moze ist tak do Ciny

Reagovat
Modroočko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

I přes špatný výkon měli Slováci docela hromadu šancí na vyrovnání a klidně i otočení...bohužel v zakončení tragédie

Reagovat
nani92

Chyba Weissinho

Reagovat
jacobT

Pekarik

Reagovat
smazaný uživatel

Pekarík sympaťák, jak sa ospavedlňuje, no. Stáva sa, holt, celkovo výkon nebol dobrý, Wales mal viac šancí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

viac sanci nemal. V 1. polcase boli ovela lepsi, kludne napisem o triedu, lebo nasi kazili aj jednoduche prihravky a im vsetko vychadzalo, dali gol. Ale nemyslim, ze si za zapas vypracovali viac sanci nez nasi, naopak. Ale nepozeral som to 2. krat, tak to moze byt len moj dojem.

Skoda, ze sme nemali o den viac na oddych, aj ked otazne je, ci by nam to pomohlo.

1. polcas bol kazdopadne otrasny z nasej strany. 2. sme boli lepsim timom.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal.

Reagovat
RENO44
Reagovat
Liquid

Wales

Reagovat
smazaný uživatel

Čobola kde ste?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie >>>> Wales

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eleven11

Kurvy ustašovské!

Reagovat
Blasphemer

Zaháví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Madari goooaaal 2:1

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti Chorvati jdou do háje, nic překvapivého

Reagovat
Coutinho10

j vypada to a ted moc nechybelo a mohlo to byt 3:1...Madari do to chodi hodne durazne a malem z toho vytezili dalsi gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych se nedivil kdyby Zlatko dostal příští rok padáka a nedostali se na MS, chybí Mandžukič, ale hlavně chybí Subašič, ten jejich gólman je hrozná díra

Reagovat
Coutinho10

j tak oni ten kadr maj celkem uz starej..na MS byli jedni z nejstarsich, takze to budou muset nejak obmenit a urcite bych pochvalil i Madarsko, ktery vypada doma celkem silne i slusne zaplneny stadion a jejich kotel taky super, takze je videt, ze chteji asi o neco vic a jestli to vydrzi, tak to bude slusne vyrovnana skupina a 4 tymy se 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Cilessen - Dumfries, de Ligt, van Dijk, Blind - de Roon, de Jong - Wijnaldum - Promes, Depay, Babel

x

Neuer - Rüdiger, Süle, Ginter - Kehrer, Kimmich, Kroos, Schulz - Goretzka - Sané, Gnabry

To je takový paskvil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Odstrašující, to je vcelku nic moc na tým, který vyhrál MS 4x

Reagovat
smazaný uživatel

co to sakra je?

Reagovat
db18

Doufam ze surebet na domaci + vice nez 2,5 golu...

Reagovat
stas87

Kehrer. Ta zostava mi zobrala chut to sledovat. Promes aj Babel nie su uplne top, s nimi by si obrana mala poradit.

Reagovat
Trapný diskutér

ten člověk by si měl vyndat hlavu (a prst) z p*dele

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozestavení v pořádku, na Holanďany to posledně platilo a uhráli hodně šťastnou remízu.

Reagovat
vilp

Co Frenkie dnes?

Reagovat
Hristo Stoichkov

První poločas o ničem, vepředu ztráceli neuvěřitelně snadno míče a Němci chodili jednoduše do brejků. Měl tam i jednu chybu v rozehrávce, kterou na poslední chvíli uhasil pěkným skluzem na Kimmicha. Druhý poločas mnohem lepší - Koeman upravil rozestavení na tři stopery a Holanďani kontrolovali hru a nepustili Němce za půlku. To už měl parádní zisky i slušnou rozehrávku, ale hrál strašně hluboko a zatahoval se právě i mezi stopery.

Reagovat
JozkokozleJ

V poli nevidim ziadneho lidra. Som na to zvedavy. Kehrer je pre mna jedna z najväcsich zahad sucasneho futbalu.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Záhada, to si vystihol dobre. Ja som tiež minule rozmýšľal, že ako sa Kehrer dostal do PSG a do reprezentácie. Väčšinou, keď som ho videl hrať za Schalke, tak zbytočne fauloval alebo urobil chybu. V debute za PSG proti Angers spravil chybu, proti United v lige majstrov spravil ďalšiu chybu.

Naozaj neviem, čím si tento hráč zaslúžil, že ho považujú za nejakeho talenta a že ho PSG kúpilo za takmer 40 Mio. €. Jedine, že by mal fakt niečo, čo my nevidíme, proste nejaku takú tú skrytú výhodu, ktorú odhalí len prepracovaný skauting, tak ako to robia napr. v Midtjyllande.

Reagovat
stas87

Mne na tom vsetkom vadi este jedna vec..serie ma, ze Löw da na poziciu hrota Gnabryho alebo Saneho. Giroud, Kane, Rodrigo alebo kludne aj Icardi. Vsetko hraci, co su utocnikmi, ziadne zaskakovanie na kridlach ako aj na hrote. Aj ked nema v sucasnosti top utocnika ako tie ostatne repre, preco Löw nenominuje kludne aj Selkeho a tento post skratka neobsadi? Od konca Kloseho nema Nationalelf utocnika, ktory by budil respekt vykonmi a bol postrachom pre supera. Kridiel alebo HS ma Löw plnu rit, ale utocnika ziadneho a ked uz ho teoreticky ma, tak sedi(Werner) alebo ho nepovola(Selke). V buducnu by mohol vyskocit Arp.

Reagovat
Kixi Syhimour

Löw už musí jít, souhlasil jsem s tím ať mu dají šanci po MS, ale nic moc nezměnil. Je to jako u Vincenta del Bosqueho, ten vyhrálo dokonce víc než Löw, ale ztroskotal na MS, Španělé ho nevyhodili a následovalo příšerné mistrovství Evropy. Chyba měl se pakovat, stejnou chybu teď dělají i Němci, nesmí to nechat zajít tak daleko, jak psal Rudnevs, vyhoďte s ním i Bierhoffa a toho 3. Chce to změnu.

Reagovat
stas87

Ale musis mat pripravenu nahradu a to nie je tak jednoduche. Koho za Löwa aby neutrpela kvalita na lavicke? Mne by sa pacil za Bierhoffa Sammer, ale ten ma asi zmluvu na ES ci co to vlastne robi. Grindel skor ratal s tym, ze ta kriza sa zazehna bezproblemovym postupom na euro ale ani to nebude tak jednoduche. Aktualne nemci su celkom dost daleko od Anglicka, Francuzska a Spanielska. A to mas od vyhrateho Mundialu pät rokov..za pät rokov ten tim isiel brutalne dole kvalitou. A tahy Löwa ten tim potapaju dole este viac. Ak by mali pripravenu nahradu, tak by Löwa uz vyhodili.

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas a někdo v nižších týmech není? Co ten maník co porazil ten super španělskej výběr na tom u21 ME? Jakože chápu, že asi náhrada není, ale troufnu si tvrdit, že čím déle tam bude Löw tím hůře, ten propad je naprosto katastrofální.

Reagovat
Rudnevs

Sammer by bol dobrý a myslím, že Eurosport by v tomto nebol problém. Hitzlsperger robí manažéra v Stuttgarte a tiež kvôli tomu skončil v ARD. Bruchhagen kedysi prišiel do HSV tiež napriek tomu, že bol expertom na Sky.

Ono ide o to, že tá náhrada proste nemusí byť nutne špičkový tréner, ktorý má v CV veľkokluby. Pre takého trénera zas ani tá reprezentácia nemusí byť tak lákavá. A Nemci vyťahujú neskúsených trénerov, Löw pred rokom 2004 trénoval v Rakúsku, pre Klinsmanna to bol dokonca trénerský debut. Ono treba trochu kreativity a znalostí a vždy sa niekto nájde. Trebárs i ten Kuntz, ako píše Kixi.

Momentálne tá kvalita mláděze v Nemecku je naozaj slabá a vlastne nie len mládež, ale už i ten súčasný tím hrá slabo. Niekedy však stačí len proste nový impulz s pozitívnou náladou, vidno to práve i na príklade toho Holandska. Myslím, že s Löwom to už lepšie nebude. Aj keby tam hral ter Stegen, aj keby tam hral Hummels, aj keby tam hral Selke. Reprezentácia potrebuje zmeny na najvyšších miestach. I ten nový mládežnícky koncept by sa lepšie začínal s čerstvými tvárami.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
stas87

Musis to ale zasadit do spravneho kontextu danej doby. V case ked nastupil Klismann k repre, stale tam niekolko skusenych hracov a mohol si tak dovolit zapracovat Lahma ci Bastiana. Mal skratka tu os stale kvalitnu a mohol tak vhodne doplnat hracov do systemu. Teraz to urobit nemozes, pretoze Bastian je prec, Mesut to zabalil, Höwedes nehrava, Boateng+Hummels su tiez vonku a nemas to tak na kom postavit. Khedira myslim tiez skoncil a tak musis hrat s tym, co mas k dispozicii.

Tu obmenu Löw urobit musel, lenze po Mundiale 2014 mal postupne zapracovat mladsich hracov ale uplne neodstrihnut starsich. To ale nevyslo a on to urobil teraz skokovo a este si neponechal ani jedneho z troch hracov, co by tym mladikom mohli ulavit od tlaku. Je fajn ze tam ma takeho Gintera, ale ten top zapasy nehrava a potom pride finalny turnaj a on moze chybovat prave vdaka kvoli tomu, ze hra v uvodzovkach len za Gladbach.

Sammerovi ale ponuku nikto neda, o tom nepochybujem. Mna vlastne ani nikto iny ako Sammer nenapada.

Selke nie je v sucasnosti top utocnik a ktovie ci nim niekedy vobec bude. Ale hra bez utocnika je podla mna kravina, porazis s tym sice 3/4 europy ale uplnu spicku nie. A prave preto by Selke tu sancu dostat mal, mal by ho trener podrzat aby sa vyhral a zvykol si na spoluhracov. A je jedno, ci to je Werner alebo Selke.

Reagovat
Rudnevs

Príde mi, že dosť tých skúsenejších hráčov je z formy, akoby stratili motiváciu, pričom ešte nie su tak starí. Myslím, že i toto by mohol zmeniť ten príchod nového trénera. Müller, Hummels, Boateng, Khedira a spol. by sa dostali späť do reprezentácie a nový tréner by tak mal k dispozícii i týchto skúsených hráčov. Tí hráči tam sú, len pod Löwom sú buď z formy alebo nie su vôbec povolávaní, čo by sa pod novým trénerom mohlo zmeniť.

Sú určite i iné možnosti než Sammer. Ako vravím, treba byť kreatívni a pozerať i “mimo reflektory”. Či už na pozíciu trénera alebo športového manažéra. Ale súhlasím, že Sammer by bol super. Skvelý odborník a podľa mňa to nie je až také nereálne (niekde som o tom snáď už videl špekulácie).

Reagovat
Greny

tak jako muze nastoupit skoro kdekoliv v obrane a defenzivnim zaloznikovi ne? .. navíc on si asi nebude stezovat kdyz by dostaval malo prostoru

Reagovat
mxyzptllk

Kehrer je záhada, v Paříži chápu, že ho staví - stál je velký peníze, takže to prostě zkoušet musí. Rozhodně si to ale nezaslouží, vím, že je obránce, ale snad v životě jsem neviděl, že by třeba vystřelil na bránu nebo se pokusil něco vymyslet směrem dopředu, vždycky jenom vrátí dozadu, nic víc.

Každopádně PSG už pokazil tolik zápasů, že už mě to s ním přestává bavit. Nominaci do reprezentace a ještě základ v ní si nedokážu nijak vysvětlit.

Reagovat
db18

Já vůbec nechápu, že ho kupovali... A v PSG snad způsobil nejvíc penalt, ne? (ne li všechny...)

Reagovat
mxyzptllk

Všechny ne, bohužel tam máme další profíky jako třeba Kimpembeho

Ale Kehrer je většinou celý zápas neviditelný, spíš špatný, a pak to často završí nějakou rukou nebo debilním faulem.

Reagovat
JozkokozleJ

Plus rozohravka nulova.

Reagovat
smazaný uživatel

Maďaři SOLÍ Jak je možný, že Chorvati "neukázali kvalitu"? Vždyť s těmito týmy se podle Šilhavého a spol prostě nedá hrát.

Reagovat
JackDaniels.

Vraka bohu ze madari takto nehrali proti nam prehral som 20e

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatsko

Reagovat
blaugrana

Holandani aj Skopcaci bez cisteho hrota? Hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard prosím nedaj gól, stavil som proti tebe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Thorgan, ale i tak MonkaS

Reagovat
F.Torres

přivolal sis to

Reagovat
Nikikrew

mate niekto link na Holandsko vs Nemecko?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Babel vypada jako by mel na palici ruzovou koupaci cepici

Reagovat
db18

Jsem si seřizoval obraz na TV a zrovna tam skočil on - jsem se lekl, že jsem něco totálně posral.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jogi si uz vodi hejtry paradni akce i s paradnim zakoncenim

Reagovat
db18

de Ligt tzv na Boatenga...

Reagovat
ADM

No tak snáď aspoň zlacnie ...

Jeden nemec medzi 3 obrancami Holandanov

Reagovat
KnoxXx

Babel

Reagovat
db18

Nečekal, že se tam přes Kehrera opravdu tak snadno dostane...

Reagovat
db18

Tak se nám aspoň rozchytá Manu.

Reagovat
stas87

Dve sance holandanov a v oboch namoceny Kehrer. V tom prvom pripade si nie som uplne isty ci mal mat Babela on, ale strielal z priestoru, kde mal byt on. U tej druhej sance len tienoval. Pozicne je slaby, fyzicky suboj nevyhra...a prihravky posiela len dozadu.

Reagovat
db18

Čekám od něj ještě penaltu...

Reagovat
mxyzptllk

Parádní gól!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry pekne osalil i Virgila

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry

Reagovat
Salfovic

Co to bylo za oslavné gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Němci si je slušně vodí..

Reagovat
Nikikrew

Gnabry

VVD to ako co robil?

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej prokauc

Reagovat
Nikikrew

Tu je pekny priklad kde je Gnabry a kde napr Iwobi.

Teraz nechcem kyday na Iwobiho pretoze ma dobru sezonu, ale on bohuzial asi nikdy nebude ten tahun muzstva. On sa par golov za sezonu co je k prdu

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobiho bych do toho primeru netahal, ale je zahada ze proc dostal sanci zrovna on z tech ruznejch talentu..V nekolika pripadech jako Zelalem nebo jini zazraci z akademie nakonec kariery nic moc ale u toho Gnabryho to bude hodne smutny, protoze da se rict, ze uz ted obcas taha Bayern a to je furt cucak..

Reagovat
Nikikrew

Tak hraju na podobnej az rovnakej pozicii tak preto, navyse su obaja asi v podobnom veku. Nechcel som zhadzovat Iwobiho ale sere ma, ze Gnabryho sme si nechali ist. Mam ale tusaka, ze s nami nechcel predlzit zmluvu, ale neviem ci je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ten odchod do Werderu byl podivnej, psalo se tehdy ze jim to zatahnul uz v te dobe Bayern...nebo neco na ten zpusob, ale nechapal jsem prave, ze jsme ho prodali rovnou

Reagovat
Kixi Syhimour

To podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný

Reagovat
Godwinson

Kehrer to je hráč jak víno. Oba ti němečtí talenti na beka, co hrají ve Francii, jsou úplně na píču

Reagovat
mxyzptllk

Bohužel máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Kteryho myslis toho druheho?

Reagovat
Rudnevs

Asi Henrichs z Monaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě myslel Benjamina Henrichse z Monaca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Henrichs bol v Leverkusene vyborny. Oproti Kehrerovi megatalent. Mrzelo ma, ze usiel do Monaca.

Reagovat
db18

přitom mu šlo hlavně o to, aby utekl před konkurencí, škoda.

Reagovat
db18

Reagovat
PP

Němci hrají parádně, zvlášt střed pole je jejich..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten novej de Jong nic moc. Nigel by to zahrál lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Němci zatím parádní výkon, s tou sestavou jsem nic takového nečekal, příjemné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

A sice už to bylo zmíněno milionkrát, ale to že Low nevzal Saného na MS byl totální prokauč

Reagovat
mxyzptllk

Celkově si říkám, že nákup PSG Kehrera byla naprostá pitomost, když pominu fakt, že zatím hraje naprosto příšerně, tak zrovna obrana je tam vyřešená moc dobře a hlavně je jich tam fakt hodně - na jeho pozici hraje Meunier, kterého Tuchel přesvědčil, aby neodcházel, že bude hrát víc, a na to konto koupi Kehrera. Fakt nechápu

Takže výsledek - zbytečný peníze fuč, pokazil víc než dost důležitých zápasů (hlavně MU) a sympaťák Meunier, který na své pozici hraje parádně, sedí na lavičce.

Reagovat
Rudnevs

Schalke malo (aj) vďaka tomu za rok 2018 rekorný obrat a nesympatické PSG vyhodilo peniaze von oknom, čiže naopak parádny prestup (pre ľudí, čo majú radi Schalke a nemajú radi PSG).

Inak, ako ste zatiaľ spokojní s Tuchelom?

Reagovat
mxyzptllk

Bohužel.

Já myslím, že Tuchel zatím odvádí dobrou práci. Rozhodně bych na něj nesváděl to, že vypadli z LM, tam s tím nemohl vůbec nic udělat, hráči si to pokazili jen a jen sami. Nebojí se často míchat sestavu a měnit rozestavení, je vidět, že má s hráči dobrý vztah, a zároveň ho musí respektovat, viz Mbappé, který snad už dvakrát začínal na lavičce, protože přišel na trénink pozdě.

Věřím, že jestli s někým má šanci vyhrát LM, tak právě s ním - jen je třeba zbavit se těch labilních jedinců v obraně (Kehrer, Kimpembe) a posílit zálohu, protože Dani Alves a Mauquinhos tam fakt nepatří.

Reagovat
Godwinson

Já bych se teda hodně divil, kdyby tam byl i pro příští sezónu

Reagovat
db18

Půjde k Německé repre?

Reagovat
mxyzptllk

Myslím, že dost pravděpodobně tam ještě bude. Jako trenér si vedl dobře a za vypadnutí z LM prostě nemůže on, ale hráči. Navíc jsem někde četl, že by mu rádi prodloužili smlouvu.

Reagovat
Godwinson

Je otázka, jestli si vedl dobře, on si vymyslel ten paskvil, který funguje jak den a noc, samozřejmě nakonec je to o hráčích, ale stejně jako Emery podle mě i on prostě ten úkol nezvládl. A vzhledem k tomu, že jsou volní kouči jako je Conte nebo Mourinho nevěřím, že to šejky nebude lákat A za mě je teda Conte snad jedinej, kterému bych s nima na LM věřil

Reagovat
smazaný uživatel

jak na zavolanou

22:14 Tuchel se domluvil na nové smlouvě

Thomas Tuchel se s vedením PSG podle posledních zpráv dohodl na podmínkách nové smlouvy. Německý kouč má ve Francii kontrakt do června 2020, nový bude ještě o jeden rok delší. (dailymail.co.uk

Reagovat
Godwinson

Reagovat
db18

Reagovat
mxyzptllk

no vidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Kehrer tu schytává slušný (oprávněný) hejt. Nicméně jenom díky němu jsem zažil burácející Veltins Arenu na vlastní kůži

Reagovat
db18

...střídal a šel si sednout na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by. Dal gól Borussce na 1:1

Reagovat
db18

Tak ofenzivní trojka GGS funguje skvěle... Kehrer vzadu očekávaně, Manu parádní.

U Nizozemska dopředu hraje dobře Dumfries, ale dozadu je teda otřesný. To samé Blind směrem dozadu.

Reagovat
fabec1222

Low > Hummels, Muller, Boateng

Reagovat
stas87

Dobre takticky zvladnute od Kimmicha a Goretzku s Kroosom. Dost casto pohybom vyhnali holandanov k ciare a nutili ich kombinovat na malom priestore a z toho sa oni nedokazali dostat. Ten prvy gol vyborne zacal myslim Kroos, ktory pockal na nabeh Schulza a dal mu presnu prihravku do behu, potom zapracoval faktor stastie, pretoze De Ligt sa posmykol a Sane to mal uz pomerne lahke.

Co holandanom, respektive obrane vobec nevychadza, to je drzanie linie vo chvilach, kedy nemci maju v strede loptu a cakaju na moment, kedy jedno IV vystupi trochu vyssie a odkryje tak priestor pre nabeh na kolmicu. Van Dijk je skvely vo vzduchu, ale ak ma prist k tomu, aby zachytil nabeh supera, tak je tazkopadny. Raz is tam ale paradne pockal na Gnabryho a vycvicil ho. Nepomaha mu v tomto De Ligt, ten podla mna viac nedrzi tu liniu a nevystavi tak supera do ofsajdu.

Dost sa mi paci aj spolupraca Kroos-Schulz. Toni sa pohybuje v spravnom priestore pre Schulza, aby mu mohol poslat prihravku po ciare. Ten holandan co hra na Nica, tak je pomalsi a nestiha mu. Rovnako to plati ale na druhej strane, keby sa Depay posunul na druhu stranu, tak vycvici Kehrera tiez. Celkovo je ten vykon prijemne prekvapenie zatial, ale neprecenujem ho. Holandania nedokazu zmenit tempo hry, viac to ukludnit a pockat si tak na prilezitost. To Francuzsko alebo Anglicko ovladaju a tam by sa to prejavilo viacej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se Bergwijn predvede

Reagovat
PP

Pro fotbal paráda!! Ale Němci jsou schopní dát hned třetího..

Reagovat
db18

Csaplár

Reagovat
Greny

Koeman to chce zahrat na Csaplara?

Reagovat
REPLIKATOR

Pšonci nedají gól trapným Lotyšům

Reagovat
Rudnevs

Tak pôvodne som chcel ísť spať, ale nakoniec si poviem, že Nemci hrajú dobre, tak dám ten druhý polčas... A oni nakoniec dostanú Csaplára.

Inak, Amsterdam ArenA je parádna. Štadióny tohto typu sa mi páčia.

Reagovat
ADM

Prečo De Ligt vždy vystupuje pomaly do 16ky súpera?

Reagovat
celeb

Kroos vobec hra??? Cely cas som rozmyslal, kto vobec hra v 2. polcase za Nemcov v zalohe, kedze ta akoby vobec neexistovala. Nemci vobec nevedia dostat loptu z obrany na utocnikov, Gundogana poslal Susnozrut do utoku ... , Nemci uplne stratili nielen vedenie, ale aj kontrolu.

Reagovat
celeb

Inak Kroos siel hrozne dole za posledny rok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana ty Holanďany moc nepodržela

Reagovat
Godwinson

To je pro Holanďany teda dost krutý

Reagovat
Kixi Syhimour

Štěstí si vybrali při té remíze

Reagovat
ADM

A opäť De Ligt vystúpený úplne v riti vpredu

Reagovat
Visca el barca

To vypiluje. Je mu 20.

Reagovat
ADM

ale budeme ho kupovať teraz, a nie až bude vypilovaný. Top stopér nemôže nasekať X pozičných chýb za zápas. Teda .. kludne môže, ale nech potom nestojí 70 mega

Reagovat
Hristo Stoichkov

Světě, div se, devatenáctiletý stoper dělá chyby. Pravda je, že tam s VvD plavali oba a za celý zápas nepřišli na způsob, jak nabírat ty volný hráče Němců (Sané, Gnabry), kteří zkrátka nejsou klasičtí útočníci. To, že tyto zápasy může hrát, je v jeho věku obrovský bonus, poučí se z toho.

Reagovat
ADM

V pohode. Mne len vadi ten obrovsky hype, a potom si clovek v ocakavani pozrie zapas a je to zatial stoper ako kazdy druhy, ma svoje silne ale aj velmi slabe stranky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Obrovský hype je kolem každýho talentovanýho hráče, to už je úděl dnešní doby. Navíc zrovna stopeři dozrávají déle a touto optikou je de Ligt opravdu speciální hráč. Chyby samozřejmě má, ale taky má čas na nich pracovat. Od ceny se musíme oprostit, opravdu to nestojí tak, že za něj dáme 70 mega a on hned skočí do základu Barcy. Nakonec i to, že se nebojí tak velký konkurence, naopak svědčí o tom, že má na to, aby z něj vyrostl špičkový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Povolit, pritahnout

Reagovat
smazaný uživatel

Nemci prechcali Csaplarovu past

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas, na obě strany, Csaplár a nakonec gól v posledních minutách. Super podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Neprohra Nizozemí jediná chyba na tiketu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele