Přestupové spekulace: Wenger na nákupech

25.12.2014, 14:50
Aktuality
Zimní přestupové období se kvapem blíží a to znamená jediné - množství spekulací, novinářských postřehů, přání fanoušků a zákulisních bojů o posily. V novém seriálu vám jednou týdně přineseme všechny zajímavé spekulace a uzavřené přestupy shrnuté do jednoho článku.

Většina elitních evropských lig už má první část sezony za sebou, což pro hráče samotné znamená dovolenou, čas na relaxaci a příjemnou atmosféru svátků. V žádném klubu si ale nemohou dopřát poklidný leden všichni, protože s úderem prvního dne nového měsíce začíná termín vyhrazený na oficiální uzavření přestupů. Každý tým má možnost zhodnotit, zda plní předsezónní očekávání a zda nepotřebuje doplnit čerstvé síly. Začátkem roku se navíc hraje Africký pohár národů, což bude dalším citelným oslabením několika základních jedenáctek. V novém seriálu vám přineseme nejzajímavější spekulace a potvrzené přestupy za uplynulý týden.

Arsenal chystá 50 milionů liber za duo Hamšík & Destro

Arsenal se v lednu chystá nakupovat. Manažer Arsene Wenger nikdy neměl pověst rozhazovačného člověka, ale v posledních letech se pokouší ukázat, že i on umí v lednu nakupovat. Francouzský lodivod neprožívá právě ideální časy a je si vědom, že jeho tým potřebuje změnu. O tom ostatně svědčí prohlášení samotného Wengera, který sdělil: "Nemám nic proti utrácení peněz. Jen nemám rád, když mám vyhazovat peníze, které nemám. V minulých letech vedení splácelo stavbu Emirates Stadium, ale teď už žádné omezení není, takže se chystám nakupovat."

Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že Gunners budou investovat do obranných řad, skutečnost je zřejmě jiná. Podle informací britského listu The Guardian se Arsenal chystá vynaložit sumu 50 milionů liber na ofenzivní duo z italské Serie A!

Do středu zájmu manažera Wengera se dostali dva hráči, kteří jsou v poslední době nespokojeni se svou situací v klubu. Prvním z nich je Marek Hamšík, kterému se v Neapoli nedaří navázat na loňskou formu. Jeho partnerka se navíc v nedávné době stala terčem fyzického útoku ze strany fanouška, což jakékoli romantické představy o harmonické atmosféře v klubu bortí. Druhým hráčem, kterého bychom od ledna mohli vídat v barvách Gunners, je římský útočník Mattia Destro. Giallorossi se spoléhají stále častěji na veterána Francesca Tottiho a Destro se objevuje na hrací ploše spíše jako náhradník. Oba hráči by na Emirates Stadium mohli zavítat v případě, že odejdou Lukas Podolski a Joel Campbell. (Zdroj: Theguardian.com)

PSG a Liverpool v boji o Karima Benzemu

Karim Benzema zářil v Ligue 1, odkud ho vykoupil Real Madrid. Ve španělské metropoli Benzema odolal konkurenci Gonzala Higuaina, ale ani to mu zřejmě nepomůže v dalším setrvání. Již delší dobu se v zákulisí mluví o nespokojenosti francouzského reprezentanta a jeho možném odchodu ze Santiago Bernabéu. Otázkou však zůstává, kam by Benzema mohl zamířit. Horkým kandidátem je Liverpool, ale není jediný.

Anglickému klubu se nepodařilo přivést náhradu za Luise Suáreze, který odešel střílet branky do Barcelony. Liverpool dostal na účet obří sumu, kterou se rozhodl reinvestovat zpět do hráčského materiálu. Stalo se mu ale v podstatě totéž, co Tottenhamu po prodeji Garetha Balea. Celek z města Beatles působil dojmem dítěte v hračkářství s otcovou kreditní kartou v ruce. Nikdo z jeho nákupů nedokázal zaujmout místo uruguayského střelce a třeba o Mariovi Balotellim se dá říct, že jeho angažmá bylo obrovským omylem.

Reds zřejmě pochopili, že kvalitu nemohou nahradit jen kvantitou a hodlají utrácet za osvědčená jména. Deník Fichajes nyní uvedl, že Liverpool je ochoten vykoupit Karima Benzemu a Real hodlá přesvědčit sumou 63 milionů eur! Vůle španělského giganta i samotného hráče ale není jedinou překážkou. Podle španělského tisku plánuje přivést Benzemu zpět do Francie movité Paris Saint-Germain, které vidí hráče jako ideální náhradu za nespokojeného Edinsona Cavaniho. (Zdroj: Fichajes.net)

Dortmund se pokusí koupit Dybalu nebo Kramariče

Borussia Dortmund zažívá enormně špatné časy. Populárnímu vestfálskému celku se nedaří a jeho sezona připomíná tolikrát vzpomínaný příběh doktora Jekylla a pana Hydea. Zatímco v Lize mistrů dokázal Dortmund postoupit, v německé Bundeslize se topí daleko od pohárových příček a čeká jej boj o postup do první poloviny tabulky. Vedení se nepodařilo najít adekvátní náhradu za hvězdného střelce Roberta Lewandowského, takže musí hledat nového hráče.

Ciro Immobile byl nejlepším střelcem Serie A, jenže v Německu se mu tolik nedaří. Dortmund proto hledá dalšího hráče, který by trenérovi Jürgenu Kloppovi vystřílel další body. Podle informací renomovaného deníku Bild zkušený trenér ukázal na dva hráče, kteří jej zaujali. Tím prvním je v Palermu působící mladík Paulo Dybala, mnohými přirovnávaný k mladému Sergiovi Agüerovi. Pokud se Dybala nerozhodne pro Borussii, plánem číslo 2 je chorvatský zázrak Andrej Kramarić z Rijeky. (Zdroj: Bild.de)

Manchester United & Chelsea v létě svedou boj o Paula Pogbu

Manchester United a Chelsea jsou odvěkými rivaly, kteří spolu sváděli bitvy o první místo v Premier League. To se v letošní sezoně kvůli špatné formě Rudých ďáblů nedaří, ale oba celky se brzy střetnou i na poli přestupů. Chelsea se totiž dlouhodobě zajímá o hvězdného Paula Pogbu z turínského Juventusu. Mladý Francouz si na nedostatek nápadníků nemůže stěžovat, protože zaujal i skauty Arsenalu a Manchesteru City. Anglický tisk nyní přišel se zajímavým tvrzením, že Juventus je ochoten svého záložníka prodat příští léto, pokud obdrží nabídku v hodnotě 90 milionů eur! Hráčův agent navíc sám potvrdil, že se o Pogbu zajímají největší anglické celky. "Paul je skvělý hráč a má velkou budoucnost. Aktuálně nejsme v kontaktu s nikým, ale můžu říct, že můj klient dlouhodobě přitahuje velkou pozornost," řekl Mino Raiola pro BBC. Otázkou je, zda se Pogbovi bude chtít vrátit se na Old Trafford, na nějž nemá ty nejlepší vzpomínky. (Zdroj: BBC.com)

Tottenham podá nabídku na Berahina

Tottenham Hotspur hledá posily a rád by jednu ulovil již v lednu. Ambiciózní londýnský celek se pokouší o zisk těch lepších příček pod manažerem Pochettinem a k tomu bude potřebovat přes zimu doplnit kádr. V kádru Spurs už působí nadějný útočník Harry Kane, do něhož vedení vkládá velkou důvěru. Ale ani jeho schopnosti nestačí na lepší postavení. Tottenham se tudíž porozhlíží po posilách a jednu si vyhlédl ve West Bromwichi. Generální ředitel Spurs Franco Baldini je připraven zaslat West Bromu nabídku za jednadvacetiletého střelce Saida Berahina ihned poté, co se lednové přestupní okno otevře. (Zdroj: Goal.com)

To je pro dnešek vše a já se budu těšit u dalšího dílu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, bbc.com, gazzetta.it, theguardian.com

Komentáře (460)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wenger na nákupech.

Reagovat
smazaný uživatel

on jo.....

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som pozeral Darwinove ceny za rok 2014. Dosť víťazov bolo tebe podobných. Ale evidentne si sa tento rok neumiestnil.

Reagovat
smazaný uživatel

možno za rok. Dostane za to, že sa pri čítaní vtipných tweetov od smiechu prekotil z kresla pri PC a zlomil si väzy.

Reagovat
madridcan

radsej chod fotit Fantu s gyrosom prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas link niekde,

Reagovat
kubys

Tak tam musíš skapat, abys vyhrál. Případně se teda sterilizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a co nakonec přivede

Reagovat
josepe

koukám, že pisatelé si dali k obědu slušný matroš

Reagovat
Pinturicchio

Jj, protože letos v létě těch hráčů přivedl málo. Vzpamatuj se.

Reagovat
afc

Ten pubos je zase uplne mimo,takze nic nove.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je k tomu Benzemovi ofc.

Reagovat
vladis271

Reagovat
FCSL

Arsenal chystá 50 milionů liber za duo Hamšík & Destro

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný peníze za takové polena. První na řadě by mělo být pořádné DMC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, DeMarcus by tam v zivote nesel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Le Gunner

Nějaké penízky + Joel za Matuidiho/Gonalonse.

Reagovat
Azza

Reagovat
Manik...

Reagovat
db18

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem se zasmát..

Reagovat
Spalovač šancí

Proč je Benzema v Realu nespokojený? Kvůli CR7? Jeho odchod nedává vůbec smysl.

...

No a ta věta, jak MU a CFC jsou odvěkými rivaly, je hodně přitažená za vlasy

Reagovat
valloire

Jsou. Je to od doby kdy spolu sváděli těžké boje o 8.místo.

Reagovat
Spalovač šancí

Téměř monthypythonská úroveň humoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to taky myslim

Reagovat
Maritazzi

Destra prodat komukoliv, prosím!

Reagovat
Largo

Souhlasím. Otázka je, koho bychom v lednu sehnali na jeho místo. Rád bych tam viděl Jacksona Martineze. A ani ten Benteke, o kterým se píše, není špatný. Osobně bych ale moc rád viděl v týmu Mitroviće...

Reagovat
Maritazzi

O tom Bentekem jsem teď četl nejčastěji, líbil by se mi. Nereálnej sen je Lacazette. Ale všechno bude lepší než tohle líný kopyto.

Reagovat
Largo

Lacazette by asi rád do Premier League, jak jsem tak četl. Ale mně by se taky líbil. Hlavně jsem rád, že si i vedení uvědomuje, že máme vysoký ambice, ale žádnýho pořádnýho hrota. Doufám, že ten Destro odejde!

Reagovat
Maritazzi

Tak já myslim, že tomu hodně pomáhaj i ambice Destra, kterej si myslí, že má na to odehrát v lepším klubu sezonu v základu... Uvidíme obecně co mercato, Saba má hodně práce.

Reagovat
Largo

Hlavní bude jeden stoper a jeden pořádnej levej obránce. Ty kraje obrany hoří hrozně už delší dobu. A štve mě, že vedení chce furt prosazovat ty lacinný nákupy typu Maicon jen proto, že se osvědčil. Cole je ale propadák, Emanuelson je snad jen nějaká imaginární identita a Balzaretti zraněnej rok a půl? Tragédie...

Reagovat
Francesco Totti AS

Ten Benteke je ale prý po nějakým vážným zranění

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil Mame jednoho stredniho obrance a on bude kupovat Hamsika, ktereho by pak stejne dal na uplne jinou pozici nez ma hrat a Destra, ktereho by posadil na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to Wenger udela tak, ze Hamsik bude hrat lavku a Destro bude na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se

Reagovat
Krausio_Real_M

Benze nikdo nedostane!

Reagovat
valloire

Benzema....jsem se fakt teď pobavil.

Reagovat
nani92

Take zvasty musel dat dokopy len nejaky Prazak..

Reagovat
smazaný uživatel

Bratislava pls..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CHONG
Reagovat
ACSeRw!n

nebrec

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mihi

Keď kúpia United späť Pogbu za 50, tak to bude ešte väčší fail ako my s Matičom

Reagovat
Mihi

50+

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je dost mozna nejlepsi mlady zaloznik sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

a to nejako mení niečo na tom, že to bude väčší fail, než s Matičom?

Reagovat
smazaný uživatel

Meni no

Reagovat
Jardin

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Hej? No dodobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejdražší určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

za 50 m v Juve nezdvihnu ani telefon

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Spalovač šancí

To já bych možná za 50 mega za zvednutí telefonu uvažoval i o změně práce

Reagovat
madridcan

pravda...dojebali sme to s Maticom

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu jen spekulace

Reagovat
Robbie

já si myslím že tohle jakýkoliv tým prokaučovat, když Real chtěl prodat Benzemu, momentálně ho jen težko prodá, navíc nevím jestli by se našel lepší útočník pro styl RM, poslední dobou ustálil výkony a ted se mi líbí jak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger mal odist uz davno, to neni spickovy manager. Benzema cez zimu nepojde a miesto nehosi viem predstavit jedine Messiho ale to je fail. Hamsik z Neapola nepojde a prestup Pogbu by bol zaujimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to psalo za hvezdu redaktorskeho nebe benzemovi se v realu dari,je tam spokojeny,chvali ho trener od nehoz ma neomezenou duveru i spoluhraci vcetne ronalda,sam benzema prohlasil ze se v realu citi skvele a pred tremi mesici prodlouzil smlouvu. Tedy same duvody k nespokojenosti a odchodu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Largo

Reagovat
Liquid

Reagovat
PhilipS

starší než Pentium 3..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už je Silvestr?

Reagovat
stas87

ten Kramaric ma v sebe velky potencial,je realativne maly a vyuziva hlavne rychlost,Rijeka vie ze ho neudrzi dlho a ak ho BVB fakt chce tak by ho mohli kupit uz teraz s tym ze by este polroka ostal v Chorvatsku a prisiel v lete

na to ze je jediny utocnik je zvyknuty takze by nemal problem sa chytit v Kloppovom systeme,golovy je dost a instinkt zabijaka ma,podobny hrac ako Lewandowski ked prichadzal do Nemecka,teraz by to ale mal dost tazke a ocakavania by boli dost vysoke

Reagovat
aurelio

Tiež vidím veľa podobností medzi Kramarićom a Lewandowskim. Snáď ho Klopp privedie, verím, že je to hráč, čo im pomôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej je super

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je TOP nechápu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia špekulácia je návrat Torresa do Atletica Madrid. Vraj podľa sky sports je všetko dohodnuté. Fernanda sa vracia domov.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lojd

dneska je takovej ten španělskej apríl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A manunited s chelsea odvekymi rival to vazne psal nekdo kdo zna fotbalovou soucasnost a minulost mozna tak z tv nova a mysli ze vsechny soucasne top kluby jsou odvekymi rivaly

Reagovat
smazaný uživatel

MU a Chelsea odvěkými rivaly?? Možná tak posledních 10 roků

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak bylo myšleno troubo

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ty neznas nebo nedokazes pochopit vyznam slova odveky neznamena ze nekdo jiny je trouba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda,že Váš rival to není taky už řádku let,co?

Váš rival je tak z řad Slepic,EFC nebo letos W.H.U.

Reagovat
smazaný uživatel

No nas hlavni rival jsou Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Však to píšu. Náš každý kdo v tom či onom roce hraje o titul. Jednou budete i Vy....věřím Vám . Ale až zmizne AW!

Reagovat
icka

Reagovat
technecium

tak co chceš od klubu jako chelsea, pro nějž se historie počítá od odkoupení Rusákem před deseti lety...

Reagovat
papanegra

Mám takový tušení že by Krarim sám do LFC nešel... tak to se tomu musím smát... Možná by šel v kdyby byli dohodnutý ještě Khedira, Coentrao + Karim... a tohle všechno jsme mohly mít už v létě, po tom co odešel Suarez..

Reagovat
smazaný uživatel

Lfc stačí pouze DM a útočník. Brankář jen pokud bude lepší než Simon. A pokud někdo do obrany, taky bych se nezlobil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty spekulace ohledně Karima už delší dobu nechápu a nevěřím tomu ani teď. Kdykoliv jsem viděl zápas Realu, hrál famózně. A že by byla nespokojenost na jeho straně? Na herní vytížení si stěžovat nemůže, hraje za nejlepší klub světa, výš už se dostat ani nejde.

Reagovat
SpecialOne

Kramarič v Dortmundu, to by do sebe mohlo parádně pasovat. Některé zdroje ale říkaly, že už ho má podepsaného Chelsea, tak jsem zvědavý.

Reagovat
stas87

najhorsia mozna varianta..Rijeke prajem dlho a dufam ze to Andrej nespravi

Reagovat
SpecialOne

Tak Chelsea by pro něj určitě nejlepší varianta nebyla, ale v Dortmundu by při své střelecké potenci mohl být hrot č.1

Reagovat
vodka

eurobulvár

Reagovat
TopinB

OT: Taky vás EF neustále odhlašuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
risk je zisk

nn

Reagovat
Kluivert9

Ne, ale neustále zamrzá při načítání stránky.

Reagovat
Kuba94

něco jsem četl o Strootmanovi do United,jak to vypadá ?

Reagovat
MySch017

O tom sa hovorí v poslednej dobe dosť nahlas. Nedivil by som sa ak by ho LvG dotiahol za 30mil£. Aj keď bola reč o tom, že MU v zime nebude nakupovať, Kevin pravdepodobne príde.

Reagovat
Largo

Podle jednoho experta a blízkého kamaráda Strootmana si Kevin plácl s United, cena 40 milionů. Ale vedení AS jasně popřelo, že by ho chtělo prodávat.

Reagovat
Kuba94

tak se máme na co těšit,když mu bude sloužit zdravý a vyhýbat zranění,do trojce s Blindem a Herrerou super ! ještě myslím byla řeč o Mirandovi to nevíte co ?

Reagovat
Francesco Totti AS

Kevin tam evidentně sám chce, tady neni o čem. 40 je dobrá cena

Reagovat
smazaný uživatel

za 40 by som ho predal, po zraneni stoji za hovno, takze do zalohy MU zapadne

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Liquid

editoři EF si zřejmě usmyslili, že nás budou krmit silvestrovskými články ještě týden před, včera návrat Heskyho a dnes Wenger na nákupech - větší oxymorón snad ani neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A vsechny staly za houno, krom te jedne sezony BFG

Reagovat
smazaný uživatel

Santos bol rok oporou, Benayoun nám na konci zachraňoval sezónu a Arteta je dobrý doteraz, kapitán btw, takže trepeš. Jediný fail je Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Santos byl dobry pul sezony, Benayoun byl hrac jen na rozsireni kadru, Arteta u nas hraje DM, pritom to nikdy nehral. Svoje si tam sice odehraje, ale proti opravdu dobrym tymum tam mame slabinu. BFG by mel s jeho zkusenostma ridit obranu, ale bez Kose je polovicni. A tech vytek bych mohl vypsat vic. Ne, opravdu to nebyly povedene nakupy, ktere mely dat Arsenalu neco navic

Reagovat
smazaný uživatel

To, že bol Yossi hráč na rozšírenie, nikto nevyvracia - práve preto to bol dobrý obchod, lebo napriek tomu bol oveľa väčším prínosom ako sa čakalo, že bude. Santos detto. Prišiel ako dvojka na LB a na istý čas vytlačil aj našu jednotku a ten rok bol naozaj dobrý. Takže obaja boli dobré obchody. Len u Santosa bola cena trochu vyššia, ale na to sa nemusí hľadieť.

Artetovi sa našiel iný post, ktorý ale zvláda obstojne a patrí k oporám, naplno sa to ukazuje, keď chýba - preto by mal byť zlý nákup? Nechápem.

Per hral zle prvý rok a teraz je zlý kvôli tomu, že máme málo obrancov a nemal žiaden oddych de facto. Medzitým boli 2 sezóny, kedy patril k tomu najlepšiemu v lige, a je najväčším lídrom v kabíne, takže wtf. Za koľko? Ani nie za 10 mega? To proste nie je zlý nákup v žiadnom prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej Merte. S Kosem skvělá dvojice, bez něj je to už horší... Ale nevidim v něm slabinu.

Arteta sice hraje, ale že by to pro nás bylo nějaký plus, to se teda říct nedá. Klasickej zdržovač, má skvělou statistiku nahrávek, ale proto, že nahrává stoperům. Hráč uplně na nic. Kapitán? Bitch, please...

Benayoun byl blbej fór. Santos nebyl oporou ani půl roku a to, že někdo vytlačí Gibbse, není nic extra, Gibbs je průměrnej bek.

Reagovat
Pinturicchio

Manchester United & Chelsea v létě svedou boj o Paula Pogbu ... tohle je milé

Ale spekulace, že NĚKDO vůbec může chtít nabídnout NĚCO za Destra, to už je prostě

Reagovat
Pinturicchio

... jinak, Ondro, Tobě za to, že nás zásobuješ fotbalem i na Boží hod , ... ale tohle jsou už spekulace staršího data, minimálně ten Pogba

Reagovat
Largo

Pogbu jsem našel na espnfc.com s datem 11. 12. 14. Ale chápu A díky i Tobě

Reagovat
Pinturicchio

Je to staršího data, ale sraly hory, jebal pes. Pěkné svátky, Ondro.

Reagovat
Largo

Tobě taky. Ostatně, stejně jako všem fanouškům fotbalu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Francesco Totti AS

dobře pro nás

Reagovat
Pinturicchio

Pro AS určitě.

Reagovat
Spasitel

Hamšík v Arsenale splnení sen :)

Reagovat
smazaný uživatel

V Guardianu se zrejme nadeloval slusny matros...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nespokojený v Realu? Uhm..

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa do BVB

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
Feind

JFarfán17

Reagovat
Fonzi9

Nevěřím tomu že by Benzema chtěl v PSG hrát křídlo..

Reagovat
r.mrazik

Odveky rivalove chelsea

Reagovat
ACSeRw!n

Hamsik do Arsenalu opravdu nevidim jediny duvod, proc by mel mit motivaci ram prestoupit

Reagovat
ACSeRw!n

*tam... a doufam, ze Kramaricovi vyjde to BVB. zaslouzil by si to a myslim, ze by hral urcite lip nez Immo nebo Ramos

Reagovat
afc

Hlavne nie je dovod,aby ho Wenger chcel,ked na jeho poziciu ma lepsich hracov a tu poziciu ma poriesenu na niekolko rokov dopredu.

Reagovat
ACSeRw!n

nechces snad u kroku Wengera hledat logiku, ze ne ?

Reagovat
afc

Preco by som nemal hladat u Wengera logiku,ked sa to tyka penazi?

Reagovat
mithro

Manchester United a Chelsea jsou odvěkými rivaly

Reagovat
Feind

nebo aspon od te doby, co vetsina uzivatelu ef sleduje prumer league

Reagovat
afc

Podla krlesa poslednych 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

však to taky tak je ! Když si přečtu 1.větu tak je to jasné a jestli to nechápe nějaký šašek z EF tak bohužel.

Reagovat
Pigeon

tobě ty vánoce rozhodily menstruaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

20 titulov oproti 3 to fakt neukazuje dlhoveku rivalitu.Ak by tam dali,ze rivali v poslednych rokoch,tak je to ok,ale takto je to proste nezmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Počet titulů ovlivňuje rivalitu?

Reagovat
Swarley

a v čem jiném by tam rivalita s Chelsea měla jinak jako být?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak... vždyť je vyhecovanej každej zápas a fanoušci jednoho nebo druhýho týmu se z výhry můžou vždycky posrat a ani nemusí jít o titul.

Reagovat
Swarley

kdyby Chelsea nehrála o titul, tak je to v mých očích zápas jako každej jinej...takhle je to souboj se soupeřem, kterýho absolutně nerespektuju v ničem...v tom jste možná výjmeční

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Klasicka sracka jako obvykle od tebe

Reagovat
Pinturicchio

Swarley je dobrý kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurva ty už se opakuješ..... pomalu s těmi panáky .

Věř zkušenému

Reagovat
Swarley

navíc tenhle pohled na věc je konstantní několik let a měnit se nebude, takže chápu, že to někomu nemusí vonět

Reagovat
Pinturicchio

Tak ty to máš za pár, to už na tebe nikdo názor měnit nebude.

Reagovat
Swarley

no myslel jsem tu situaci ohledně Chelsea, ale ok, přijímám i tohle

Reagovat
Pinturicchio

(O CFC se ani nebavím, tam jsou fakty, o tom není třeba diskutovat)

Reagovat
Swarley

je fakt, že tak nějak bych vás nazval kdybych tu měl vyjádřit celkovej pohled na Chelsea, ale snažím se být slušnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já třeba tvůj koment beru z velkou rezervou ortodoxního Mufana,takže zbytečná debata. Ty nejsi a nebudeš objektivní nikdy jako třeba Zelený plod,Palice atd....

Jen se zasmát a říct si: Jo...to je ten, aha tak to jo ! Chápeš klideček.

Reagovat
Swarley

tak co chceš taky od mufanů jinýho čekat, když se chcete s jejich klubem měřit?

Reagovat
smazaný uživatel

no co se týče mě tak se neměřím.Jen se směju.

Reagovat
afc

Samozrejme.Ved nebyt Romana,tak pre United su to obycajne zapasy typu Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

ne to nemá cenu. Jdu házet hrách na stěnu.....to má větší smysl

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

no jo Krles fanda Chelsea určite po roku 2004 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si, že minimálně posledních 10 let tomu tak je na 100%.

Čas letí jak sviňa

Reagovat
r.mrazik

Odveky = 10 let

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mithro

konkurent v boji o titul nerovna sa rival.

Reagovat
Cobra

Ade pryč. Nad Soldadem už jsem taky zlomil hůl. Lacazette, Doumbia, Bony... někoho z těchto tří bych si přál. + prodat záložníky(přebytečný přetlak) a budu spokojen nad míru

Reagovat
Francesco Totti AS

jak hraje Lamela?

Reagovat
smazaný uživatel

dokud nepřibere aspon 10kg, tak to budou vyhozeny prachy

Reagovat
Francesco Totti AS

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden pryč ještě v lednu kéž by to byl Ade a Roberto v létě a jeden z těch tří by byl perfektní navíc Harry ve formě, hlavně zapracovat na zrychlení hry dopředu. Dembele asi pujde taky pryč nebude chtít vysedávat věčně na lávce + Paulinho out.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Newsroom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Už vidím jak Benzema půjde pryč z Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Z milionu spekulací o Arsenalu vyberete ty nejblbší

Reagovat
Feind

alespon to rozpoutalo diskusi. jestli mas lepsi, klidne nam je predhod

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani, Ramos, Giovinco... nevim, jestli lepší, ale taky je to sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin, Cabaye, Vlaar, Hummels, Sissoko, Nastasic..

Reagovat
smazaný uživatel

Z těchto hráčů může přijít jen Cabaye, ostatní by se vám hodili, takže si je můžeš rovnou škrtnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin, Sissoko, Bielik, Mings, Dijk, Hummels... koluje asi 50 jmen. Vypíchnout zrovna Hamšíka a Destra :D které fakt nepotřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík a Destro? Kromě toho, že je nesmysl ta spekulace, máte tam i faktickej nesmysl o útoku na Hamšíkovu starou. Pár dní po té zprávě ji Hamšík dementoval, jeho žena byla doma...

Reagovat
Pigeon

Z velkých nákupů Hummelse a Strootmana. Pak už dávat šance mladým

Reagovat
smazaný uživatel

Torres jde do Atletica

Reagovat
Fonzi9

poslední šance na restart, i když jestli tam bude Mandžukič tak netušim proč tam chodí protože si kopne ještě míň jak v Chelsea....v

Reagovat
vladis271

Benzema.

To by bol fakt posledný klinec do Brendanovej rakvy.

Reagovat
Pinturicchio

Jakože by byl nejlepší útočník v LFC?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pinturicchio

Balo, Lamb a Bori ho zválcují.

Reagovat
vladis271

63 mega? Nemajú súdnosť. Za to kopyto je aj 20 veľa na súčasnom trhu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

to je ina show

Reagovat
smazaný uživatel

Když dokážete vysolit 20 mega za Balotelliho nebo Lovrena, tak Benzema by měl jít minimálně za 2x tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

2x?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, málo.. když si vezmu, že jen za 36 přišel Illarra.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Le Gunner

Přes 50 ani omylem.

Reagovat
Pinturicchio

Kór, když je to number one na hrotu Realu.

Reagovat
Le Gunner

45 - 50 mega, to je strop, maximálně jim k tomu přibalit nějakou useless hostovačku.

Reagovat
vladis271

Výsledok by bola zhruba ten istý. Len by sme zaplatili viac. Vy máte strašne krátku pamäť ako ste naňho blvali minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo na něj blval nebo ne mi je úplně jedno. Já jsem ho nechtěl vyměnit za Suáreze ani za nic a takových lidí tu bylo, co si pamatuju, víc.

Reagovat
vladis271

By som rád vedel, či za to mohla aj Luisova povesť.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jerichoo

kopyto

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

jesus

Reagovat
Nikikrew

ti jebe chalan asi?

Reagovat
smazaný uživatel

pri jeho vkuse na zensku krasu ma jeho nazor neprekvapuje

Reagovat
Nikikrew

no davaj . To ma fakt zaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Když nebudu brát v potaz, že ho určitě nedokážete získat, tak by to byl TOP útočník v PL.

Reagovat
vladis271

A to si zistil ako? Od pôsobenia vo Francúzsku roky stagnoval v PD v Reale!!!!! Ktorý aj napriek dominanci Barcelony bol stále druhý naj celok v lige. Minulý rok madridisti slintali nad Suárezom ako náhradou práve za Benzemu. A to ten tím vyhral v tej sezóne LM. Takže akú musel mať kvalitu ten káder. Tento rok káder ešte skvalitnili. Cˇo by asi Benzema priniesol k nám? Veď by to bolo choré priviesť ho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad este lepsie ako Mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně všechno? Má zápasy kdy je naprosto na facku, nicméně od začátku v Realu veškerou hru podřizuje Ronaldovi. Dokáže podržet balon, dokáže přihrát na goly, Suarez je genialní, nebo aspoň u vás byl, Benzema toto nemá, ale pálič to není o moc větší.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ako si na to prisiel ze mame vobec lepsi kader ako minuly rok ? . Ved Kroos na Xabiho nema po taktickej stranke . James tiez nema na Angela . A nase brejky su totalna tragedia .

Zranil sa Modric a nas stred pola je tiez nestabilny . Uz sa strasne tesim ako po zapase vo Valencii a Alteticu sa prehra a pojdeme nohami na zem

Reagovat
vladis271

Tak výsledky. Valcujete viac než minulý rok. Ten rekord čo ste dali? 15 zápasov vyhraných po sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

23

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strasny magor. Prinos Kroosa je vacsi ako Xabiho. Co z toho, ze bol lepsi po taktike ked bol vsade neskoro??? Kroos ma lepsie standartky, je rychlejsi, nefauluje a cistejdie odobera loptu.

Di Maria chyba ale James je mladsi a kde bol Di Maria v jeho veku? Uvidime dalej, je to jeho prva sezona.

Nas stred pola je nestabilny??? ty si kandidat na humoristu eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

jeb na to .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry šašo

Reagovat
Swarley

Mario to jistí

Reagovat
vladis271

áno jedno kopyto nahradíme iným, a neskutočne predraženým kopytom. To radšej toho Berahina za 25 než Benzemu.

Reagovat
Swarley

odmítat současného Benzemu je sice bláznovství, ale tak že mě to překvapuje

Reagovat
vladis271

Robí Benzemu kvalitným hráčom súčasný našlapaný tím Realu alebo nie? Prečo nebol tak úžasný aj minulé roky? Cˇo je toto za kokotizmus súdiť hráča na základe polsezóny? A ešte k tomu Benzemu?

Minulý rok som si čítal tie diskusie ako na to nemá od madridistov.... Zrazu Ronaldo ešte vyšperkoval formu, prišiel Kroos, Chamez. To nehovorím o toom, že káder Realu je sústavne kvalitnejší od toho nášho zrejme od roku 09 čo sme ich sfúkli v LM.

Ale ja som magor lebo nechcem ísť do enormného rizika s niekým komu bolo treba nové galacticos aby vystúpil z priemeru.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nedělá, Benzema je hráč, na kterém je vidět když mu trenér věří, začal se zlepšovat potom co se prodal Higuaín.

Reagovat
smazaný uživatel

cenu 63 mega nemá, ale dělat z něho typického hráče Liverpoolu si nemusel.

Reagovat
fff

Ono ja by som ho odmietal za take prachy. Cisto ako hrac je to samozrejme velka kvalita.

Reagovat
Pigeon

Tak hlavně, že jste 100m vyhodili z okna

Reagovat
fff

No ci 100... 36 (Lovren a Balotelli) sme vyhodili z okna zatial, Markovica a Lallanu preplatili ale tie peniaze sa herne z casti vratia, podobne Can.

Reagovat
vladis271

Pozri tu ide o to, že sa mu teraz darí. To nepopieram. Ale mne ide o to akú zásluhu na tom majú jeho spoluhráči v Reale. Lenže toto sa na cenovke nikdy neprejaví. Preto aj úplne najnižšia cena za ktorú by sme ho mohli získať by určite bola neuveriteľným rizikom. A ja by som cítil podobné obavy ako keď k nám šiel Mario.

Reagovat
fff

Obavy pri takej sume by som mal aj ja, a hoci Benzema mal aj blbsie obdobie a niekedy toho aj dost spalil (ak isto ako Suarez inak) tak oproti Mariovi ma jednu vec nayse a sice, ze je ochotny makat, Ronaldo a spol by mohli rozpravat.

Reagovat
Pigeon

ještě něco prosím

Reagovat
vladis271

berte ho. Doprajem vám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak u vás by byl nejlepším hráčem (vedle Studge), ale 63 mega je šílená částka. Na výběr je mnohem více hráčů - Lacazette, Benteke, Bony, Berahino a další. A do té částky by se vešli rovnou 2 takoví hráči.

Reagovat
vladis271

Mimo Studga ani útočníkov nemáme.

Reagovat
fff

Benteke by sa mi pozdavala a teda aj Lacazette.

Ale je fakt, ze davat 63m za hraca je v nasej situacii nemozne, ked tak sme to mali urobit v lete

Reagovat
vladis271

a keď tak vysoliť také prachy, tak za niekoho celkom iného.

Reagovat
fff

Tak aktualne take prachy ani nmame na prestupy, takze zbytocne to vobec riesit. Velke meno za velke prachy malo prist v lete, teraz mozme akurat skusat zaplatat, co sme v lete dodrbali.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado to vyjadruje klasicky ako Vlado, ale chapem, co chce povedat..ak by sme aj Benzemu so sucasnou formou dali do Liverpoolu, nemyslim si, ze herne by to pre nich bolo nieco lepsie ako Balotelli, aj ked je Benzema teda o dost lepsi hrac..Liverpool potrebuje do utoku najst nieco na styl Suareza, co je nastastie asi nemozne :)))

Reagovat
fff

Kun

Reagovat
Swarley

tak jasný, ale to mají jet ve stylu když nedostaneme Messiho, Ronalda nebo Kuna, tak radši nikoho?

Reagovat
smazaný uživatel

ak by mali vyhodit take peniaze za utocnika, tak by to chcelo uplne typ utocnika, nez Benzemu, to chcel Vlado vyjadrit, ci?

Reagovat
Swarley

asi hej, já většině nerozumím...ale zase si myslím, že dvojka Studge a Benzema by fakt špatná být nemusela...ta cena je přepálená, ale mluvit o něm jako o nějakém šmatlákovi...

Reagovat
Atlético de Madrid

Já teda fakt nevim, jak víc top může bejt útočník než je Benzema Pro mě jsou lepší tak Messi, Ronaldo, Ibrahimovič, Suárez, zdravej Agüero a Falcao z před dvou let. Už i borci jako Costa nebo Cavani jsou pro mě stejná úroveň.. jsou sice víc gólově produktivní, ale ani zdaleka nejsou tak komplexní jako je právě Karim. A co se týká komplexnosti, tak Benzema patří vyloženě mezi tu nejužší špičku, jako náhrada za Suáreze ideální.. Ta cena je hodně velká, ale odpovídající. Liverpool už utratil takovejch peněz za špatný hráče, že můžou počítat s tim, že je každej podojí. Kor kdyby kupovali klíčovýho hráče z ještě bohatšího klubu.

Reagovat
valloire

Reagovat
One-Real

Nemam to podlozeny, ty to urcite budes vedet, ale zrovna letos je Benzema za CR, Messim a Sorianem nejlepsi střelec za 2014 ne?

Reagovat
MadMrJacky

True story

Reagovat
vladis271

uhádol si. Týmto vekom sa svetový futbal končí. Po Torresovi, Aguerovi, Costovi, Ronaldovi, Messim... sa už nikdy nevyskytne útočník/ hráč ich kvalít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

alebo Torresa, Fowlera. Metaj sa koľko chceš s vychovávaním, či nachádzaním špičkových útočníkov máme skúsenosti. Aj keď je pravda, že Suárez bolo ešte o stupeň vyššie.

A hlavne nezabudni takti spičovať kiwwiho keď sem príde a dá mi na prvý koment tohto vlákna " ".

Reagovat
smazaný uživatel

sak ja som sa ta tu zastal, kde som ta spicoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Dává hodně gólů, na spoustu nahrává, poslední dobou tam i jezdí po prdeli a k tomu má fantastickej pohyb.. strašně nedoceněnej hráč, asi nejlepší možná náhrada za Suáreze. Ten kdyby byl v PL od začátku, tak bude v konkurenci skleněnýho Kuna a nedoléčenýho Costy klidně nejlepším střelcem...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, odborník na francouzské legionáře ve službách Realu Madrid, vladis518, má jiný názor

Reagovat
smazaný uživatel

271*

Reagovat
Atlético de Madrid

vladis518 je náhodou borec, ten by takovou blbost nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím s tím, že je nejlepší možná náhrada za Suareze. dost odlišní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado asi zabudol aktualizovat realne dianie v PD, ale to nevylucuje fakt, ze sa tu na karima spred 2 az 4 rokov nadavalo hodne, a takmer kazdy fanusik Realu na EF ho posielal kade lahsie. A pri sucasnej zalohe v LFC by sa tam trapil este viac nez zo zaciatku u baletiek.

Reagovat
Atlético de Madrid

On taky dost vyspěl od začátku u baletek. Jeho hlavní síla je v tom, že dokáže pohybem skvěle natáhnout hráče soupeře a otevřít prostor pro Ronalda s Baleem. Takhle by mohl parádně fungovat se Sturridgem. K tomu výborná technika - je použitelnej do brejku i do uzavřený obrany, dokáže dát přihrávku.. Dál si nemyslim, že Liverpool má nějak příšerně nekreativní zálohu, spíš jí chybí nějakej defenzivní štít, nějakej passer typu Kroos (kterej by diktoval tempo) a pořádnej útočník. Coutinho má parádní pasy, od Hendersona si nějaký dobrý přihrávky taky vybavim a Gerrard je (byť stárnoucí) klasa.

Liverpool má čtvrtej nejvyšší počet vytvořenejch šancí v celý lize, takže nějak jim tohle funguje, Sterling a Gerrard jsou v top 20 hráčů v týhle kategorii. Problém je, že žádnej jejich útočník neumí dát góla. Benzema jo a ještě spoustu šancí vytvoří, a to i v situacích, kdy by mohl zkusit skórovat sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strootman do United za 40 miliónov vraj ...

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne nie je miesto, ale ak by sme mali ratat s tym, ze buducu sezonu uz zase budeme hrat v Europe, tak Carrick, Fella, Herrera, Blind a Strootman no, asi by sa zisiel, Carrick uz mladsi nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík + Destro za 50 mega ..oba kopyta bez formy... Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

strašne sa mi páči, ako sa tu šíri, že Hamšík je kopyto a to len preto, že je Slovák. Keby bol Mongol, tak by si ho tu každý prial k sebe do tímu, hádzali by sa tu štatistiky, ako úžasne produktívny je a 3/4 ľudí by ho tu považovalo za najlepšieho ázijského hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když sem ho viděl hrát, tak hrál hovno a navíc teď tu formu fakt nemá, což je hlavní.

Za to, že je Slovák ho fakt neodsuzuji ..postiženým dětem se přece taky nesměji

Reagovat
smazaný uživatel

klasika no

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj, Čech řekne o Slovenském hráči, který je mimochodem v nejhorší 11 Serie A, že je to kopyto a je za rasistu ...tady se někdo cítí vážně ublíženě

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa necitim ublizene, mne je jedno, co si nom myslis aj ked teda, ked sa povie o futbalistovi, ze je kopyto, tak si predstavim asi ineho hraca, ako Hamsika

Reagovat
smazaný uživatel

Současní Hamšík a Destro za cenu 50 mega do Arsenalu prostě jako kopyta brát musím (samozřejmě jsou i horší hráči, ale v téhle kombinaci to tak beru)

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem, tym, ze by ho Arsenal preplatil z neho nerobi kopyto predsa hm

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal udělal kopyto i z Ozila, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu to môžeme uzavrieť, už viem, čo ďalej čakať od teba.

Reagovat
smazaný uživatel

ukážkový rasizmus

Reagovat
smazaný uživatel

rasizmus = hanobení rasy a národa, ne? :D

Reagovat
Pigeon

rasismus...rasa!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máš pravdu. Young ovlivňuje lidi, špatně ovlivňuje lidi.

Reagovat
Pigeon

není to hanobení národa

Reagovat
smazaný uživatel

v medzinarodnom kontexte sa jedna o rasizmus (takto to pouzivaju v anglosaskych krajinach) , rovnako ako sa nazyva hanobenie Ciganov ako rasizmus, aj ked sa nejedna o inu rasu ale etnikum

Reagovat
smazaný uživatel

Ta najhorsia jedenastka bola na bulvarnom goal.com a bola zlozena z hracov, co na jesen zaostali za ocakavaniami, boli tam aj Vidic, Cole a Albiol.

Kazdopadne Rosa by si pri nom nekopol...

Reagovat
smazaný uživatel

to sa vola sovinizmus, Dominik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

pro mě to je nejlepší azijskej hráč

Reagovat
SunFells

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Mareka by som v Anglicku videl rad, mohlo by to vyjst

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie u nás

Reagovat
smazaný uživatel

preco? je top kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

veď máme problém do zostavy narvať aj Cazorlu, z akadémie sa tlačí Zelalem, to by bola fakt zbytočnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik je lepsi ako Cazorla. A to o dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. A to nie. A aj keby, tak je táto debata zbytočná, máme predsa Cazorlu a to by sa príchodom Hamšíka nezmenilo.

Reagovat
afc

A to o dost.

Reagovat
smazaný uživatel

no čo ti mam povedat

Reagovat
smazaný uživatel

ale u top muzstiev v Anglicku je na jeho miesto plno no, tu by nemal kde hrat fakt..

Reagovat
Infernoqt

Strootman do United už ted v lednu by neměl smysl. Potřebuje se nejdřív rozehrát v AS a kdyby se měl sehrávat u nás, tak by nás to mohlo stát další výsledky. Zatím se nedostal do ideální formy po návratu ze zranění.

Reagovat
Largo

Zatím nemá ani na Serii A a je podle mě nejhorším záložníkem v týmu. Samozřejmě je na vině zranění, jinak je to excelentní hráč. Ale taky myslím, že United by nepomohl teď v lednu.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
miguel bain

Jediné čemu bych věřil je Berahino a Kramarič

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

šup s ním do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak většina hráčů tam má docela velký jméno

Reagovat
Spalovač šancí

Ta 11 by opravdu v lize skončila poslední

Reagovat
Yanek

Na tom není nic překvapivého vzhledem k tomu, že ho Benitez spolu s Mertensem a dalšími konstantně zašlapává...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne čo spravil s Inlerom

Reagovat
DieFohlenBMG

Torres, Vidič, Cole..to bylo jasný uz, když tam šli

Reagovat
smazaný uživatel

"Zdalo sa to nemožné, ale Hamšík podáva túto sezónu ešte horšie výkony ako minulú. Voľakedy bol ofenzívny stredopoliar ozdobou Serie A, teraz sa zdá byť stratený," napísal Goal.com.

Benitez...

Reagovat
fff

Benzema

Jednak nevidim dovod, aby ho Real pustal, jedine tak ak by obratom ziskali Kuna a jednak by fakt nesiel k nam.

Keby prisiel ten Perin, Lazacette, Mario siel doprec a nejaky DM prisiel, bola by to pre nas nesktuocna vyhra.

Ale nakoniec Lacazetta Lyon nepreda, pride Ochoa a stale sa budeme tvarit, ze DM mame v pohode poriesene.

Reagovat
smazaný uživatel

by ste mohli Kucku aj Hamsika kupit, by som vam snad i zacal fandit

Reagovat
fff

Divika, Vadera a dalsich clenov ceskej LFC bandy by porazilo

Kazdopadne Hamsika nie, jednak by bol podla mna navyse u nas a jednak by bol dost drahy. Kucka je uz zaujimavejsia moznost, ale ten sa myslim v suvilosti s nami nikdy ani len nespominal.

Dnes som cital rumour, ze Rabiot na pol rocne hostovanie s opciou, to by bolo zaujimave.

Reagovat
smazaný uživatel

Vader je len póza

Reagovat
fff

Vader je v pohode, no daj mu pod nos nieco slovenske ci nebodaj Skrtela a ma zatmenie v hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pičus

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no, kazdy ma pre Hamsika plno v Anglicku...Duri by bol zaujimava volba, ale to by asi fakt padol EF

Reagovat
smazaný uživatel

v FM-ku ho kúpila Swansea... strašne si to tam dáva.

Reagovat
smazaný uživatel

on je skvely hrac, len nedokaze hrat stabilne dobre, toto keby dokazal zlepsit, tak verim, ze kludne by na najvyssej urovni hrat mohol ale aspon nejaky Sunderland, alebo co, podla mna by mu Anglicko strasne sadlo

Reagovat
smazaný uživatel

určite áno, ja ho mám strašne rád, dlhodobo môj najobľúbenejší slovenský futbalista. Je strašne šikovný, ale ako vravíš, nekonzistentný. Ale keď je vo forme, tak sa naňho dobre pozerá. To, ako si robil srandu zo španielskej zálohy, na to asi nikdy nezabudnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky hrac ako Hamsik v LFC momentalne nie je ani nahodou...bohuzial.

Reagovat
vladis271

By sme pribalili Dudu a si náš. A netvár sa, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Duda je vas fanda no, to by bol uz klinec, keby k vam prestupil, tak si kupim i dres

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Darren Fletcher

inak ja si idem kupit jeho legiu asi

Reagovat
Talker

Mě Hamšík přijde jako jednodimenzionální hráč. LFC by to na něm muselo kompletně postavit, aby to mělo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne, ja teda nesledujem Neapol vobec, ale ak hraje teraz Hamsik za cele obdobie tam, tak sa necudujem, ze to je prave pod Benitezom, ten zacal robit svoje klasicke Rafoviny a tym odpise aj Hamsika...to nakoniec vidiet i v repre, kde to na nom cele stoji a pada a je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Tohle je dobry:

„Jestli jsme při vstupu do sezony 2012/13 měli nějaký zlozvyk, byl to nadbytečný počet přihrávek ve středu pole: hráči kombinovali tam a zpátky, aby si osahali míč. V případě Robina van Persieho, jak jsme včas zjistili, bylo třeba správně načasovat rychlou přihrávku, která rozvrátí soupeřovu obranu. Dokud jsme si tyto možnosti neuvědomili, nedokázali jsme plně využívat Robinovu úžasnou pohyblivost a zabijácký instinkt.“

Citace z knihy: Ferguson, Alex. „FERGUSON_BLOK OPRAVA.“ Mladá fronta. iBooks.

Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.

Mozna by si to mel van gaal taky precist

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

a není to v současnosti problém jenom ohledně Robina, ale všech, co nastupují v útoku...nedostávají správné balony, pak vypadají většinu času jako neviditelní..

Reagovat
r.mrazik

jj...jen ten zlozvyk o kterym fergie pise,mi prijde presne to,co se s nama veze uz od pusobeni moyese...

A to,co tam dela van gaal tomu jeste dost napomaha...

A jediny hrac,ktery se to snazi hrat co nejrychleji dopredu sedi casto na lavici...

Reagovat
smazaný uživatel

problem cely je v rozostaveni, ved ked hral to 433, tak to vyzeralo dobre, Di Maria v tej stredovej trojke tam podaval skvele vykony, akonahle ale prejdeme na to 352, tak hrame tu hadzanu

Reagovat
Swarley

hlavní je, jak to teď půjde dál...marodka se vyprazdňuje, v rozhovoru teď přiznal, že to 3-5-2 je v podstatě nucený hrát kvůli zranění krajních obránců a kvůli tomu hraje na wingbacky...pokud jsme hráli ten diamant s Angelem, tak to bylo i v tomhle ohledu daleko lepší a kreativnější...tam byl spíš problém Robinova forma...teď těch pár zápasů bude zajímavých...

Reagovat
r.mrazik

snad jo...jen me ten fergie tim pobavil,ze to nejak resil a postupem casu se to vratilo

Jinak jak pisete s palikem,tak tezko rict,zda to je primarne tim rozestavenim,nebo spis stavenim spatnych hracu (na spatne pozice)...ale asi kombinace obojiho

Reagovat
Dominator

Ferguson naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl od Karima až charitativní čin, odejít z Realu aby pomohl tragickému Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Wenger uvazuje o koupi hamsika potom co v lete odmitnul fabregase (kteryho jsem si moc pral i kdyz tu plno lidi psalo ze by to bylo uplne zbytecny a ze jsou v tymu lepsi hraci) tak to bude opravdu na vyhozeni. a to ze mu chybi stoper doufam resit bude, protoze ve fife mi to prohrava zapasy.(OT: budou zimni prestupy zahrnuty do soupisek ve fife?)

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšik len nech pekne ostane v Neapole. myslim ze ho tam maju radi a je tam hviezdou. radšej by Neapol mohla vyhodiť Beniteza, ktory s nim očividne nepočíta, keďže každý zapas ho strieda a drži ho v zostave len kvoli tomu, že je kapitánom a obľubencom u fans. teraz proti Juve hral podľa mňa slušne, ale Benitez ho aj tak stiahol

Reagovat
aurelio

Tiež si myslím, že Hamšík má v Neapole dlhšiu budúcnosť ako Benitéz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek myšlený jako vtip, ne ? Nebo je autor na drogách

Reagovat
teenz

Autor slušně uletěl.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby šel Wenger na pořádný nákup a ne na zimní výprodej hráčů na skladě

Reagovat
One-Real

Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny zmysel zimneho prestupu pre Arsenal by bol Wengerov prestup k managerom bez prace

Reagovat
SunFells

Ať ti rohlíček zaskočí.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Jardin

*zatáčka

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Aby niekto vyhral za 18 rokov par trofeji a robil tie iste chyby je stupidna znamka vedenia. Wengertam musi mat silne vztahy lebo inde by ho s tym spinavenim kadra, prestupmi a vysledkami poslali davno prec. Ti co si ho zastavaju , polozte si otazku preco je Arsenal tak dlhe roky neuspesny? A preco za poslednych cca 10 rokov vyhrala Chelwea viac trofeji?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoveď na prvú otázku:

Pretože postavil Emirates Stadium a tréningové centrum v Colney z hypotéky, ktorú musel splácať z vlastných zdrojov celkom sám, len zo svojich príjmov. Také niečo položilo inak veľké kluby.

Odpoveď na druhú otázku:

Lebo má za sebou mecenáša, ktorý do nej rok čo rok pumpuje stovky miliónov, čo určite vieš, len neviem, prečo sa tváriš, že to nevieš.

Milujem, keď sa idioti, čo nič poriadne nevedia, resp. sa tvária, že nevedia, alebo nechcú vidieť, hrajú na osvietencov.

Reagovat
Billy McClane

Hm tak mal byt asi skor prezident klubu ako trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat, ze trofeje lietaju kade tade ale mimo. Taky sympaticky klub, potrebuju tam nove vedenie, iny system. Ked chce byt Henry managerom, snad vybojuje nejaku trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem ked magori pisu o tom, co polozilo velke kluby a skryvaju neuspech managera za nejaku hypoteku, ktoru by splacal aj iny manager...a popri tom aj nieco vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

a kto taký? Napíš mi aspoň jedného, ty trúbka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopu managerov je lepsich ako tamten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš neskutečně hloupý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Ty magor a konkretizuj preco? Wenger je specialista na zlyhania

Reagovat
smazaný uživatel

Jiné kluby dluhy nemají?

Reagovat
afc

"Nemám nic proti utrácení peněz. Jen nemám rád, když mám vyhazovat peníze, které nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

a ktoré zo svetových veľkoklubov ich splácali v takom objeme ako Arsenal hypotéku a dokázali napriek tomu byť konkurencieschopné? Poď, zaval ma argumentmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Real si pozical v roku 2009 pri tych mega nakupoch, Barca ma dlhy doteraz, Man Utd je zadlzeny poriadne a maju lepsie vysledky a tych teamov je viac

Reagovat
smazaný uživatel

"ktoré zo svetových veľkoklubov ich splácali v takom objeme ako Arsenal"

ja nehovorím o samotných dlhoch, ty trúbka... ale predsa, čiže už sme sa dostali od urážania Arsenalu a Wengera k porovnávaniu Arsenalu a Realu s Barcelonou, tomu hovorím posun. Vidím, že som ťa niečo naučil, kamarát.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ma spolocne splacanie dlhu s tym, ze Wenger od doby kedy sa zacal stavat stadion vyhral od 1995 par trofeji??? Zaujimave, Man Utd mal velke dlhy uz pred tym ako zacal Arsenal stavat stadion ale vysledky mali.

Reagovat
afc

Si riadne vymlety,takze skus pomaly citat.Wenger prisiel v 96.Hned vo svojej prvej celej ziskal double.Potom 3 sezony v PL skoncil vzdy na 2 mieste.V 2002 ziskal opat double,v 2003 FA Cup,v 2004 vyhral ligu,v 2005 FA Cup,v 2006 finale LM.Upadok zacal po prestahovani sa na ES a spojene s brutalnym setrenim.

Reagovat
smazaný uživatel

na spickoveho managera je to dost malo. S brutalnym setrenim?? Sa pozri aky dlh ma man Utd a to museli predat vtedy najlepsieho hraca na svete CR. Odisli dalsi hraci . Pises ako keby Arsenal bol jedinym co setri a ini nie. Ked dokazal Mou vyhrat s Portom a vsade kam prisiel mal uspech a tento za 18 rokov vyhra oproti SAF len omrvinky, to je vysledok specialistu na zlyhania

Reagovat
afc

Ktory velkoklub setri niekolko rokov?A na spickoveho manazera,ktory do vystavby stadiona zbieral trofeje je to uplne v pohode.Mourinho,ktory vsade kam prisiel,rozjebal stovky milionov to je fakt super priklad Takze specialista na zlyhanie je niekto iny.Ten,kto v minulej sezone vyhral velke gulove.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, končím, kámo, ty si jebnutý jak Roko po zrážke s rýchlikom

Reagovat
Pinturicchio

300. pro Paula Pogbu a Karimka Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okurková sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Klopp kupoval náky hovno v Rijeky když může mít za stejný prachy Hušbauera.nej střelce česku ligy a reprezentanta Asi to s stim sestupem myslí fakt vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to hovno z Rijeky dalo za jesen celkom 28 golov vo vsetkych sutaziach,kolko golov dala Husbuzna?ta nech radsej nevytiahne päty z Prahy,trapasov maju hraci zo SL v poslednom casie viac ako dost,cest vynimkam ako Darida

Reagovat
smazaný uživatel

ten je na ceste do Slovanu

Reagovat
stas87

az ho vypiska tych 150 ludi tak sa vysere na cely futbal

Reagovat
smazaný uživatel

"Celek z města Beatles působil dojmem dítěte v hračkářství s otcovou kreditní kartou"

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc mě nepřestává srát a to srovnávání nákupu Liverpoolských nákupů a těch našich. Ballotelli-pro drtivou většinu od začátku špatný vtip. Lovren, zatím největší komediant na CB letos. Marković-v pohodě squad player asi, ale rozhodně ne rozdílový hráč. Emre do budoucna asi dost dobrý kup. Origi, do budoucna dobrý kup, čas ukáže. Lambert zkušený squad player, ale žádný zázrak. Lallana,dobrý hráč ale s pořádnou přirážkou. Naproti tomu naše nákupy hrubě podhodnocuje to jak se s nima v první sezóně pracovalo, ale i tak prakticky jen Paulinho se ukazuje, jako nepoužitelný hráč a Bobby se zatím ani nepřiblížil těm 25 mega (na rozdíl od Balloteliho by to u něj ale řekl málokodo). Zbytek všechno solidní nebo hodně dobré koupě. Eriksenem za 11mega jsme nasrali do xichtu celému Ozilovi za 50 i Lallanovi za 25, rozdílový hráč. Lamella - hodně drahá investice do budoucna, která se buď vyplatí nebo ho střelíme s mírnou ztrátou,ale já věřím že to byl dobrý kup a vyplatí se. Capoue-zvíře a za 10 mega hodně slušné DM. Vlad-loni odehrál spoustu zápasů a většinu z nich hodně dobře, se ztrátou ho podle mě neprodáme. Chadli letos ukazuje, že za ty prachy skvělý kup. Nemůžu si pomoct, ale pro mě kromě Paulinha nebyl žádný z těch hráčů nijak extrémě předražený a Bobby je hold zatím provar, ale ještě pořád je jiskřička naděje, že se ještě chytne, protože na rozdíl od Torrese to není arogantní kokot přesvědčený o své dokonalosti a herně špatný není ani trochu. Marně o tom přesvědčuju i fanoušky Spurs, ale podle mě to nebylo 100 mega vyhozených do luftu bez rozmyslu.

Reagovat
Maresma

Treba si za rok budem rikat to stejny, akorat misto Paulinha se Soldadem si dosad Lovrena s Mariem. Ono to neni lehky koupit pred sezonou 10 hracu, a predpokladat, ze se hned vsichni prosadi a na tym to bude mit okamzite pozitivni vliv. Lallana, Makovic, Can, Moreno, Origi, to vsechno muzou byt s odstupem casu vyborne posily.

Reagovat
Maresma

Ale zas jasne, ze Liverpool potreboval okamzitou kvalitu je vec druha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu okamžitou kvalitu vám měli přinést Lallana, Lovren a Marković a všichni byli hrubo přes cenu. U nás to měli být hlavně Soldado a Paulinho, ale nakonec to byli hlavně Chadli, Eriksen a Capoue, kteří stáli dohromady stejně jako Lallana nebi Lovren. U vás to může být podobně no, ale problém vidím hlavně v té ceně. My jsme ty hráče za levnějc přivést nemohli a ruku na srdce, ani větší kvalitu do minuloročního Tottenhamu přilákat podle mě nešlo. Možná místo Bobbyho mohl přijít třeba ten Bony, ale já si ho k nám přál a kdo ví jestli by se Bony chytil. Od Berby je to na tom hrotu celkem zakleté.

Reagovat
fenixLFC

Markovic urcite nebol posilou hned do zakladu a lallana bol prestreleny o nejakych 5 mega. Ale napriek tomu patri medzi nasich najlepsich hracov

Reagovat
Gareth Bale 11

Soldádo je do mezihry super, rve se, bojuje za tým, jediný problém je v gólehc, ale ty teď dává Kane. Za mě je fakt debilní nákup jen Paulinho, to bylo fakt totálně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna ani ten Paulinho by nebol marny, ak by u vas nedochadzalo k tak castym trenerskym rosadam. Za AVB,ktory sa na nehospoliehal bol u vas jednym z najnebezpecnejsich a pre mna najzaujimavejsich hracov, po nastupe Sherwooda a jeho podivnych experimentoch isiel so sebadoverou hodne dole a momentalne by bol jeho odchod od vas asi najlepsou variantou pre vsetky strany. Paulinho je vsak podla mna velmi dobry player.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem mu věřil, ale je pravda, že na Box to Box hráče se strašně stranil soubojů a celkově se málo zapojoval do hry, o nějakých tacklech nemluvě. prostě měl to být cikánský Lampard, ale z toho Lampse má akorát tak tu gólovost. Na AM máme neotřesitelně Eriksena, navíc paulinhovi by zřejmě víc mohla sedět ta Itálie. Není divu, že všechny spekulace ohledně jeho jsou ze serie A. Ale taky si nemyslím, že je to tragéd, jaký se z něj dělá.

Reagovat
fenixLFC

Nic to nemeni na fakte ze sa zatial presadil pd vas iba eriksen. Ty tu ale operujds s tym ze vasi sa rozohraju a nasich hodnotis podla toho ako hraju teraz, neceleho pol roka co su tu. Z tych nakupov je mimo len lovren a mario markovic sa zacina uz ukazovat v o nieco lepsom svetle a napriek tomu predviedol v PL viac ako cely lamela a to mu vysiel jeden zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víc jako Lamela?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho od vás kromě Balloteliho a Lovrena jsem neodepsal a v dalších příspěvcích jsem napsal, že se ještě někteří můžou ukázat jako dobré nákupy. Nic to ale nemění na tom, že ty kupy ale byly předražené a podle mě jsme i přivedli vyšší kvalitu. To ale ještě ukáže čas. A to jsme ještě nezmínili to, že vy jste těch 100 mega utráceli před sezónou v níž hrajete LM.

Reagovat
spider_8

Protože oba týmy vysolily 100 mega aniž by to mělo pozitivní vliv na hru týmu, což je docela kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemělo pozitivní efekt na hru? Viděl jsi, jak jsme hráli s Balem? Herně je to teď mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Da se na nejakých strankach zjistit, která zahraniční stanice vysílá konkretní zápas? diky

Reagovat
Le Gunner

V zimě asi nepřivedeme DM do základu, ale nějaká hostovačka typu Kallstrom by bodla. Taky by se mohla vyjasnit situace kolem Rosy, Joela a Poldiho, vyloženě mi to trhá srdce nechávat je sedět. Ale ten defenzivní univerzál by se určitě hodil i teď.

Reagovat
Pony Slaystation

S čerty nejsou žerty

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš vocas?!? Spálili ho vojáci!!!

Reagovat
Pinturicchio

Nikdy mi nedošlo, jak perverzní ta pohádka je.

Reagovat
smazaný uživatel

Obedobí, kdy se nic neděje. Ale my vydáme úplnou sračku o přestupech. Potřebujem traffic i na Boží Hod vánoční.

Reagovat
smazaný uživatel

Vod kdy ty slavíš Boží hod!?! Ty kterej se i na štědrý večer zliješ jako Mužik!

Reagovat
alcantara

Ty Koneve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Zaschrona

Eurobulvar

Reagovat
r.mrazik

Co to je za klauni s tim Januzajem a interem/psg??

Reagovat
mithro

When asked if Adnan Januzaj needs the experience of playing elsewhere on loan, Louis van Gaal replied: "No. He is a player of United."

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je LFC pri ich utok podporujucej zalohe platny asi ako lyze na Jamajke.

Reagovat
oddy

Asi v tý záplavě oblíbených klubů nestíháš sledovat jiné kluby, pak se k nim ale radši nevyjadřuj, vypadáš pak jako blbec

Reagovat
Kokesh

Clanek a rozbor vlada jsem asi nemel cist, udelalo se mi mdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger na nákupech? nechápu ty spekulace.. stejně jen prohlásí, že máme dost kvalitních hráčů, nikoho kupovat nebude.. max na něj přijdou pedofilní choutky a vyloví nějakýho francouzskýho chlapečka

Reagovat
Josifek

No já nevím, k ostatnímu se nebudu vyjádřovat, ale s tím Benzemou mi to teda příjde jako pořádná kravina.

Reagovat
j_mrazik

Kupovat Destra? To snad radši Boriniho.

Reagovat
Sosi

Kdyby Rosa odešel z Arsenalu, je reálný návrat do Dortmundu, když jsou na tom tak blbě?

Reagovat
stas87

ak chcu platit dalsieho hraca na marodke tak nech pride..dost mozno teraz vyberaju dan za Kloppov futbal z minulych rokov

Reagovat
bloodonor
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema do Realu? Stejná kachna jako Ronaldo nebo Bale do United...

Reagovat
bayern987

Reagovat
Didier Drogba

Podle mě nakonec Benzema v Realu skončí.

Reagovat
janinho

predat Karima do Lpoolu????? tak to jedine min. za tych 65 mil. pripadne za 85 mil. + Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli za minus 20 mil.? To uber...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema v Realu nespokojeny ?? co to psalo za jantara

Reagovat
smazaný uživatel

Madridistas: Kolik bere Modric? (v mil. eur/rok)

Reagovat
smazaný uživatel

Když přišel, tak měl dostat okolo 4,5-5. Ale v létě prodlužoval, takže je dost dobře možný, že se mu to ještě zvýšilo, byť teda nikde nemůžu dohledat o kolik. Ale tipuju, že teď má tak 6-7.

Reagovat
smazaný uživatel

díky.. já tipoval, že má tak kolem 5-6 no...

Reagovat
Stiksxx

Dobrej nápad. Libi se mi co chystá Dortmund. Sazka na mene zvucne jmena s velkým potenciálem za par peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

aby je po 2-3 letech prodali do Bayernu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele