Přestupové spekulace: Shaqiri do Juventusu, Ibrahimović do Říma?

29.12.2014, 20:56
Aktuality
S blížícím se datem otevření lednového přestupního období exponenciálně roste množství spekulací. Většina evropských ligových scén má za sebou krátké intermezzo v podobě dovolených, takže se kluby vrací k tréninkům a přípravám na ostré zápasy. V těch by mohly nastoupit také nové posily a my se dnes podíváme, o kom se mluví nejčastěji.

Juventus hledá trequartistu: Shaqiri, Sneijder, Ben Arfa

Juventus pod trenérem Antoniem Contem praktikoval specifické rozestavení se třemi obránci, pěti záložníky a dvěma útočníky. S příchodem trenéra Massimiliana Allgeriho se ale herní rozestavení trochu změnilo. Stará dáma v novém hávu chce tvořit hru také přes pozici mezi zálohou a útokem, které se v Itálii říká trequartista. A protože trenér Allegri není spokojen s hráči, které má k tomuto postu k dispozici, pověřil vedení hledáním nového hráče.

Zároveň nastínil generálnímu řediteli Beppemu Marottovi, koho že by rád získal. Ve hře byl jednu dobu Javier Pastore z Paris Saint-Germain, ale jeho angažování se nezdá pravděpodobné. Další variantou byl Hatem Ben Arfa, který zkouší štěstí v Hull City. A ne právě úspěšně. V poslední době se hodně mluví také o možném návratu do Serie A pro holandského záložníka Wesleyho Sneijdera. Ofenzivní záložník již tři měsíce nedostal v Galatasarayi výplatu, což ke spokojenosti rozhodně nevede.

Stále častěji se ale začíná spekulovat o velmi zajímavé variantě. Deník Gazetta dello Sport přinesl v neděli večer informaci o tom, že se Juventus pokouší získat švýcarského univerzála Xherdana Shaqiriho! Mladý hráč nedostává v mnichovském gigantovi zdaleka tolik prostoru a několikrát vyjádřil svou touhu odejít. Podle informací Sky Sport Germany se Juventus zaměřil právě na hráče, kterého dlouhodobě sleduje, a učinil první kroky k jeho zisku. Stará dáma nabízí půlroční hostování s opcí na trvalý přestup. (Zdroj: gazzetta.it)

Moyes by rád do Sociedadu přivedl Emreho Cana

David Moyes se pokouší napravit svou trenérskou reputaci, kterou tak dlouho a pečlivě budoval v Evertonu, a kterou tak rychle poškodil působením u Rudých ďáblů. Jako další destinaci si vybral poměrně skromný celek ve španělské Primera Divison, který však má velké ambice. Real Sociedad San Sebastian angažoval skotského trenéra proto, aby tým zvedl opět k pohárovým příčkám.

Aktuálně je však Sociedad na čtrnáctém místě La Ligy a nedaří se mu ani pod novým trenérem. Ten si tak vyhlíží nové posily. Místem, které by skotský trenér nejraději posílil, je velmi snadno prostupná záloha. Pro její vyztužení si Moyes vybral dva hráče z anglické Premier League. Prioritou je pro Moyese mladý turecký záložník Emre Can, který nedostává v Liverpoolu příliš mnoho prostoru. Pokud by tento tah nevyšel, je Moyes připraven nabídnout za Charlieho Adama ze Stoke City. (Zdroj: metro.co.uk)

Arsenal nabídne 20 milionů liber za Williama Carvalha

Portugalský Sporting má ve svém kádru jeden velký klenot, o kterého se zajímají ty největší kluby v Evropě. Má číslo 14 a na dresu jmenovku William. Dvaadvacetiletý střední záložník prokazuje dlouhodobě skvělé výkony a Sportingu je jasné, že udržet jej bude velmi náročné. Také podle deníku A Bola by se Carvalho mohl brzy stěhovat. Zájemců je mnoho a Sporting bude chtít cenu vyšponovat co možná nejvýš. Posledním z řady obdivovatelů je londýnský Arsenal. Manažer Arsene Wenger by velmi rád přivedl talentovaného hráče a teď má konečně další důvod věřit, že by se mu obchod mohl uskutečnit. Sporting se nekvalifikoval do Ligy mistrů, zatímco Gunners svou roli zvládli. Bude to dostatečná páka na vedení portugalského celku? (Zdroj: abola.pt)

Enzo Pérez hráčem Valencie?

Každé přestupní období se několik zdánlivě uzavřených obchodů protahuje do dlouhých telenovel bez konce. Jedna z nich by se mohla uzavřít po několika měsících právě v lednu. Týká se trojlístku složeného z Valencie, Benficy Lisabon a Enza Péreze. Hvězdný hráč se netají chutí okusit jinou soutěž a v osmadvaceti letech udělat další krok v kariéře. Když už se zdálo, že Valencia díky finanční injekci od singapurského obchodníka Petera Lima koupi uzavře, situace se změnila a Pérez z Portugalska neodešel.

Později se o jeho služby přihlásil ještě Manchester United a zájem o Péreze zesílil. Valencia se ale své vysněné posily nikdy nevzdala a nyní se konečně zdá, že se oba kluby dohodnou. Portugalský deník O Jogo zveřejnil informaci o tom, že přestup je již uzavřen. Pérez by měl ještě v tomto týdnu zavítat do Valencia a začít první dny svého nového angažmá. Smlouva by měla být uzavřena na 4,5 roku, výměnou do Portugalska by měla být odeslána suma 25 milionů eur plus pět dalších v bonusech. (Zdroj: ojogo.pt)

Obchodní ruch mezi Turínem a Neapolí

Na trase mezi Neapolí a Turínem by mohlo brzy dojít k zajímavému obchodu. Týmy z těchto dvou metropolí se nedávno utkaly v rámci Superpoháru a po dramatickém závěru byla šťastnější Neapol. Partenopei by se mohli radovat také na poli přestupů, i když teď bude jejich oponentem druhý z turínských klubů. Tým trenéra Rafaela Beníteze totiž shání velkou posilu do obrany a zdá se, že by ji mohl najít v týmu Granaty.

Podle informací renomovaného italského deníku Tuttosport se totiž Neapol přiblížila získání reprezentačního obránce Mattea Darmiana. Pilíř obranných řad Býků se díky skvělé formě dostal do reprezentace i hledáčku několika významných evropských klubů. Vítězem v boji o jeho podpis by ale nakonec mohla být právě Neapol. Ta totiž může nabídnout peníze i hráče, kteří Býky velmi zajímají. Omar El Kaddouri již v Turínu působí formou hostování, po této výměně by ale patřil Granatě kompletně. Býci hledají dalšího střelce a měli zájem také o mladíka Duvána Zapatu, takže Neapol je ochotna nabídnout polovinu práv i tohoto hráče. A k tomu sumu 3 miliony eur. Bude to Turínu stačit?

Bulvární perla týdne

Velmi zajímavou novinku přinesl švédský deník Aftonbladet, který napsal, že Zlatan Ibrahimović skončí v Paris Saint-Germain. Novinový plátek šel ale ještě dál a oznámil také jméno nového chlebodárce vytáhlé hvězdy s vlastním ostrovem. Tím by mělo být římské AS! Zmíněný zdroj napsal: "V Itálii by sice Zlatan nepobíral takové peníze, ale je dost bohatý a peníze nepotřebuje. Ve Věčném městě by hlavně hrál. AS shání nového útočníka a proto je pro Ibru ideálním místem." Sdílíte názor švédského tisku?

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, bbc.co.uk,abola.pt, gazzetta.it

Komentáře (172)

Přidat komentář
Rarášek

Jej, kéžby šel Ibra do AS

Reagovat
Rarášek

A Hatem do Juve, hezky. Kéžby to vyšlo, začal bych tu Itálii sledovat ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

do MU , v anglii ještě nevyhrál titul

Reagovat
Furia Ceca

Vy už fakt nevíte, koho byste ještě chtěli... Přitom zrovna útok máte TOP!

Reagovat
Al Capone

Takže Ibra a do AS a Karim do Arsenalu nebo co se to za bludy psalo.

Reagovat
Furia Ceca

Ibrahimović do Říma!

Reagovat
Francesco Totti AS

už je to hotový

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Houfi

Hotový? Odkud to info? Byla by to paráda... a k tomu ještě dotáhnout do konce výměnu Destro plus 20 mil E za Higuaína a máme útok snů

Reagovat
Francesco Totti AS

Ibra dnes odpoledne koupil treninkove centrum v Trigorii. Podle nejmenovaných zdrojů má přijít proto, aby se po něm pojmenoval budoucí stadion. Totti prý už neni v kurzu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
CHONG

Ten Pipita k vám je jenom zbožné přání nebo se o tom vážně jedná?

Reagovat
Alberto Aquilani

niečo sa mihlo že výmena Destro - Higuain, ale v Naples by boli vážne blbci keby sa na niečo také dali ...

Reagovat
CHONG

To by pro vás byl kauf jak stehno, z Pipity jsem byl sice párkrát na pokraji infarktu, ale je to výborný útočník.

Reagovat
Francesco Totti AS

jedná, Destro do Napoli - Pipita + 20 mega € do AS

Reagovat
Houfi

Viděl jsem i vyjádření kde se k tomu Higuaín vyjadřoval celkem pozitivně. Další ve hře je Jackson Martínez, to je taky slušný zboží...ale chtějí 30 mil E

Reagovat
Alberto Aquilani

hhhhhhhh jasne, Destro má hodnotu 60 mega, ne ?

Reagovat
Francesco Totti AS

píše to Houfi nahoře, tak to bude asi pravda navíc Arsene má nachystáno 50 mega liber, takže ta cena bude +/- nějak tak

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je to Destro?

Reagovat
Francesco Totti AS

nejdražší útočník v Serii A

Reagovat
Houfi

Má hodnotu 17 mil E a když k tomu přičteš 20 tak se dostaneš na 37 = cca Higuaínova hodnota

Reagovat
Furia Ceca

Co tak vím, tak Pipita jde do AS a opačným směrem míří Frančesko, De Rossi a Rudi Garcia.

Reagovat
Francesco Totti AS

jedině pokud k Pipitovi přihodí i toho jejich hlasatele, jinak to nemá šanci na úspěch

Reagovat
Furia Ceca

De Laurentis je prej ochotnej přihodit i Maradonův autogram a spodní prádlo Sofie Loren přímo z jeho vlastní rozsáhlý fetiš sbírky.

Reagovat
Francesco Totti AS

stačí hlasatel

Reagovat
Sosi

OT: Ta naše hokejová 20', to má být vážně ta nejtalentovanější za poslední roky?

Reagovat
smazaný uživatel

Na papíře nejsilnější tým od bronzového MS 2005 a zatím to vypadá akorát tak na historický propadák.

Reagovat
smazaný uživatel

Individuality tam jsou nejsilnější za poslední roky. Bohužel jako tým to neklape.

Reagovat
stas87

hraju bez obrancov..z tych timov co som videl(CAN,USA,FIN,SWE,SUI)je to obrovska tragedia,kvalitativne je to tak narovnako s nasimi,cize tragedia..nesnazim sa porovnavat ceskych obrancov s kanadskymi

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. dozadu je to strašná tragédie, beci pomalý, neohrabaný a nekonstruktivní, navíc z Vaněčka nejde žádná jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Podla tabuky by sa ale vaši obranci mali teraz zdvihnuť inak to môže dopadnuť strašne (nemyslim v zlom)

Reagovat
stas87

no ten Vanecek az tak zly nie je ale nechyti nic navyse,sem tam mu vypadne puk a ked sa tak stane tak ti tragedi vzadu to ani neodpali a super da gol..zatial ma zaujali len tieto mena:Vrana,Pastrnak,Kampf a bratia Kase( )to je naozaj velmi malo..a je to smutne ze danom zahrali dobre len Sorensen,Asperup,Eller a Ehlers a takmer sami porazili Cesko

Reagovat
stas87

pozeram Svedsko-Rusko,fantasticky hokej hore-dole,strelba,obranci vedia rozohrat..ziadna neohrabanost,kazdy hrac ma hlavu hore a vie co s pukom spravi

svedska obrana ale zacina byt pod tlakom a chybuje to rusi problem nemaju,podla mna svedi doplati na obranu a na brankara,viackrat za tretinu Söderström reagoval velmi neskoro,Holmström je skvely toho by mali rude kridla vyuzit a dat mu sancu v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Holmstroem ešte na NHL určite nemá, ale po pár sezonách by šancu mohol dostať

Reagovat
smazaný uživatel

Tam spíš bude problém na lavičce, než ve hráčích.

Reagovat
Tuxedo

Ano a Ronaldo ide do chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Shaqiri do Liverpoolu

Reagovat
Furia Ceca

Podle všeho to vypadá, že jste přišli pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Hullu do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra do Říma? Nic proti AS ale Ibru beru do pětky nejlepších fotbalistů světa a nevím jestli je tak AS hoden....

Reagovat
CHONG

Reagovat
Houfi

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že není. To je jak kdyby šel Messi do sparty

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte viac sa snaž ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co máte za problém, AS je výbornej klub, jsou druzí v Serii A... ale prostě mi tam nějak nesedí a zvlášt když prozel oba Milány i Juve...

Reagovat
Francesco Totti AS

právě proto že nikdy nehrál za TOP klub v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Ale titulů pár nasbíral

Reagovat
Francesco Totti AS

všichni víme jak se vyhrávají tituly v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

na hřišti jako jinde. Jen uplakaný fans AS a Interu, klubů co na to nemaji fotbalově, to sváději na všechno jiný

Reagovat
Francesco Totti AS

To víš že jo

Reagovat
CHONG

Zlatanovi je úplně u prdele, kde hraje, když odcházel od vás a slizký had se ho zeptal, kam by chtěl přestoupit, tak Ibra odpověděl, že do Realu.

Reagovat
es tut mir leid

jo, to bylo v jedný pasáži tý jeho knižky....vedení Barcelony řek, že nic jinýho než Real nepřipadá v úvahu, ale přitom už měl dávno rozjednanej Milan....prostě Mind games

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Alberto Aquilani

kde je masturbačný smajlík ?

Reagovat
Feind

ti musi stacit

Reagovat
Al Capone

No co by někteří dali za takovou otevřenou pusu

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra by měl dohnat co zameškal - jít do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak naši mladí s Dánama

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli si Juventus pořídí na pozici trequaristy někoho z těch tří, tak je úspěch na evropské scéně opět nereálný.

Reagovat
Furia Ceca

Ten Shaqiri by posila byl. Ten zbytek - to jsou jenom fámy. Třeba Sneider.

Reagovat
smazaný uživatel

Posila asi jo, ale na trequaristu se mi moc nehodí.

Reagovat
Furia Ceca

Na rovinu - mně taky úplně ne. Doufám ale, že Allegri ví co dělá.

Reagovat
Robochelsea

To bude zrejme tým, že je to čisté krídlo.

Reagovat
Francesco Totti AS

kdo z těch hráčů by chtěl jít do klubu, jako je Juventus?

Reagovat
Furia Ceca

Myslím že všichni, ale reálně na to má leda tak ten Shaqiri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

je mladý na to aby se šel zahrabat do Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra do Říma?! To by musel být blázen!!

Reagovat
Francesco Totti AS

já myslím že blázen je na to dost

Reagovat
smazaný uživatel

blázen možná, ale má o sobě velmi velmi vysoký mínění, takže nikdy nepůjde do klubu bez ambicí. To tak možná ve 40-ti leteh letech

Reagovat
Francesco Totti AS

bez ambicí to druhý místo letos je asi náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

ještě není konec

Reagovat
Furia Ceca

Pravda, bude jim chybět Gervinho, bez něj jsou v řiti.

Reagovat
Francesco Totti AS

Aha, a Zlatan přichází asi proč?

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že vy tomu snad i věříte.

Reagovat
Francesco Totti AS

Zlatan je jenom krátkodobá náhrada za Gervinha, možná i Keitu, kteří jedou na APN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

R

Reagovat
smazaný uživatel

Roma má ambíciii až až

Reagovat
smazaný uživatel

jako třeba Arsenal, co?

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby došiel Ibra, tak by sme s ním nikdy nevyhrali Ligu majstrov, takže za mňa - nie !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RS

O Emrem a Adamovi jsem četl, ale nemyslím si, že je to to co zrovna potrebujeme! Bergara hraje dobře, Pardo letos moc šancí nedostává, ac na to ma.

Finnbogassona bych poslal hostovat někam ve Španělsku a sehnal bych LW ( Bojan, Nolito,...)

Reagovat
Bayernista18

Ibra do AS ...

Reagovat
smazaný uživatel

Made in BLESK

Reagovat
Furia Ceca

OT: Dneska mám fotbalovej absťák s teď koukám na Liverpool se Swansea - a atmosféra teda DĚS!!! Když teď píšu a slyším jenom zvuk: to koukám fakt na fotbal nebo na Wimbledon? Je plno a stejně slyším KAŽDEJ výkřik co to tam zazní, jak na Synot lize. To šla ta atmosféra v Anglii opravdu tak strašně doprdele? Teď už asi chápu, proč Pogba s Tévezem po příchodu z Anglie tak vychvalovali italský fanoušky, stejně jako tak chápu, že nešlo o prázdný zdvořilostní fráze. Myslel jsem, že komorní atmosféra je jen na shity, ale asi to bude problém v celý Anglii, že na fotbale chcípl pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Víte jak se to říká? Pokud je v bulváru za nadpisem otazník - odpověď je vždy NE

Reagovat
Francesco Totti AS

ty z toho Ibrova příchodu máš normálně strach

Reagovat
smazaný uživatel

Strach ne, spíš se tomu směju. Je to sci-fi.

Ale Ibru beru, podle mě je hned za Ronaldem a Messim

Reagovat
smazaný uživatel

proč by chodil jeden z nejlepších útočníků světa do klubu, který dostane v LM doma 7-golový výprask?

Reagovat
CHONG

A proč šel nejlepší útočník PL do týmu, který dostane ve dvojzápase semifinále LM 7-golový výprask?

Reagovat
Francesco Totti AS

aby srovnával na 7-7

Reagovat
dextroza_m

zásah :) Na CHONGA nereaguj, on vidí jenom bíle a to ještě blbě. MY dostali 7 za dva zápasy, oni od nás 6 za jeden...

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Furia Ceca

S.O.B.e ...??

Reagovat
smazaný uživatel

No se zlatanem zabité to bych i věřil více ,že zlatan jde hrát za viktorku žižkov sneijder má už podepsaný přestup s manchesterem united takže to je další fake

Reagovat
mimi_united

Reus a Hummels do United

Reagovat
CHONG

A taky Ronaldo, Bale, Strootman, Fabregas, Alcantara, Sneijder a Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty si šašek, proč by nemohli jít jako Reus a Hummels k nám?

Reagovat
CHONG

Neříkám, že nemůžou, ale ten výčet hráčů, kteří k vám "zaručeně" půjdou, je vůbec někdo, kdo se v něm neobjevil?

Reagovat
Darren Fletcher

Gerrard a Carragher

Reagovat
Furia Ceca

Protože BVB má v současnosti větší ambice než ManU.

Reagovat
kiwwi

zachranit sa?

Reagovat
bayern987

Hummels by to neudělal.

Reagovat
dextroza_m

on si myslí, že všichni chtějí hrát jen za ty bílé potápěče...

Reagovat
The Krupy

+ Vidal a Pogba

Reagovat
Furia Ceca

Vidal do ManU přestoupil jenom v létě 5x a stejně je paradoxně v Juventusu dál...

Reagovat
smazaný uživatel

+Pique, jesli se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

Mu to nedovolí shaqira piča jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra tak možná za Frantou do Vatikánu

Reagovat
smazaný uživatel

stal sa z vas bulvar za vsetkim len otazniki ako novi cas uz je to trapne namiesto faktov same dohadi nic ine. ake fakti ma tento clanok ibraimiovic v as???smiesne a trappne namiesto zistovania faktov copi paste zahranicne bulvare a hodte reklamu na viherni tiket este 10 melka more

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys sis přečetl co je nad tím napsané - Bulvární perla týdne

Reagovat
The Krupy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
The Krupy

Zlatana by si aspoň Chiello zase mazal na chleba

Reagovat
Phillipinho

Enzo Perez do Vale za 25 mega. Pred par minutama to potvrdila Benfika na svych strankach.

Reagovat
Yanek

Enzo Perez je hodně slušný hráč, ale 25 je ustřelená suma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Jestli pustíme Duvána, tak to bude prokauč století

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
robbik

Jasně, on Ibra hraje v PSG málo

Reagovat
Arsenalfan

Ben Arfu jako trequartistu? Ten Shaquiri by ale smysl dával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

aftonbladet zrovna ctu ibrovu knizkh a tenhke bulvar je tam docela casto inzerat , vecerka atd sasci si na nem akorat vydelavaji jak rika

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. V te knize je pekne rozepsany vztah Ibry k tomuto bulvaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovič do Říma, Benzema do Arsenalu a Luděk Zelenka do Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ludek Zelenka , a ja jsem si naivne myslel ze to bude Jan Rezek

Reagovat
Furia Ceca

* Jan Rejžek

Reagovat
nani92

Tí Pražáci si fakt nedajú pokoj..

Reagovat
hyper01

V AS by hlavně hrál Jako by v PSG nehrál a nebyl stavebním kamenem celého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nikdy nevěřte Stinkymu. Nikdy!!!

Reagovat
FORZAMILAN

To je těžká píčovina s tím Ibrou

Reagovat
Francesco Totti AS

Proč?

Reagovat
Robochelsea

Zlatan v AS? Možno za dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som pocul ze Ibra ma ist do Slovana, tiez zhanaju utocnika.. asi tak beriem tu spravu o AS

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Proč si nutně myslíte, že je ta spekulace ohledně Ibrahimoviče, píčovina? Je na sklonku kariéry, Italie byl vždycky jeho sen, který si sice už splnil, ale určitě by se tam třeba rád vrátil. Navíc umí plynně italsky.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze Aftonbladet?

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou jsou všichni odborníci na švédská média

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to je napsano v Zlatanove knizce? Po jeji precteni si kazdy udela obrazek o Ibrovi a jeho vztahu ke zminenemu bulvaru. Takze bud tak laskavy a nedelej ze sebe hlupaka. Dekuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu knihu četl a vztah Ibrahimovič - Aftonbladet je při určování pravděpodobnosti spekulace irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

. Tady se jedna o to, ze ten bulvar by se to (tady si troufnu rict ze na vic nez 90%) dozvedel jako posledni... tedy pokud vse co Ibra napsal v knize je pravda, cemuz ja chci a budu verit.

"urcovani pravdepodobnosti"... s tim chces uspet na fotbalovem portalu?

Reagovat
Pinturicchio

Nemusíš být odborník na švédská média, abys poznal, že tohle : "V Itálii by sice Zlatan nepobíral takové peníze, ale je dost bohatý a peníze nepotřebuje. Ve Věčném městě by hlavně hrál. AS shání nového útočníka a proto je pro Ibru ideálním místem."

... je hrozná sračka ve stylu fotbalnaplno.cz, nebo jak se ty stránky jmenujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba souhlasím s tím, že by Řím byl pro něj ideálním místem.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nikdo nebere. Kazdopadne momentalne je to PSG>AS a nevim nic o tom, ze by se ho chteli zbavit.

Reagovat
Pinturicchio

Proč myslíš? V PSG má stejnou pozici, jakou by měl v AS, naprosto jasný základ, víc peněz, města jsou hezká obě.

Nemůžu se zbavit pocitu, že tohle začalo od chvíle, kdy někdo z PSG, tuším lékař, řekl, že Ibra nebude hrát všechno.

Reagovat
Francesco Totti AS

Zlatan bude hrat jeste dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiriho bych u nás rád viděl , ale hlavně jsemzvědavý na přestupy ohledně českých hráčů, jestli Hušbauer přestoupí do Cagliari,Krejčí do Interu, Rosický do Olympiakosu, Čech do Arsenalu nebo Necid do toho Feyenoordu nebo Dortmundu

Reagovat
olis

o Lavezzim tu nastastie nic nie je, takze nadej stale zije

Reagovat
smazaný uživatel

však de Laurentis se asi už před půl rokem vyjádřil že ten přestup bral jako zradu a zpátky ho nechce, navíc ten plat..

ale byl by to sen to zas jo

Reagovat
olis

to si musel citat nejaku blbost, daj ked tak link... ADL praveze prezradil ze Lavezzi ho poziadal o prestup na zaciatku sezony ked sa prvy krat hrala LM a vzajomne sa dohodli ze na konci sezony mu umozni prestupit a tak sa aj stalo... toto mozno hovoril ku Cavanimu ale neviem, ja som nic taketo necital

Lavezzi je stale velmi oblubeny medzi fanusikmy co sa ukazalo pri priatelskom letnom zapase kde stacilo vidiet reakciu pri jeho striedani, navyse stale ma obrovsku kvalitu a v tychto temnych a zlych casoch by to aspon nachvilu zlepsilo celkovu atmosferu okolo klubu

Lavezzi udajne poziadal o prestup a podla SKY by sa velmi rad vratil do Neapolu, otazne je ci ADL ostane pri svojej zgrloskej politike alebo urobi vynimku, Lavezzi by mal brat v PSG 4 mega co som nasiel, to nie je nic strasne ked tolko moze brat Zuniga, viem ze je to velmi malo pravdepodobne ze to vide ale treba dufat

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.football-italia.net/48356/adl-lavezzis-old-now

Tak jasně že ho fanoušci zbožňujou, já taky 4mega ještě ujdou, myslel sem že je tovíc, o Zuňigově platu se nema ani smysl bavit

Reagovat
Pinturicchio

Rolandův agent potvrdil jednání mezi Juve a Portem.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobra posila..

Reagovat
Pinturicchio

... jenom mě straší to, že by kvůli němu mohl Max uvažovat o návratu k 3-5-2.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, když mu to půjde, tak bude hrát místo Chielliniho, který to poslední dobou postrádá formu.

Reagovat
Pinturicchio

Max nebude mít koule na to, aby posadil zdravého Chiella, forma - neforma.

Reagovat
Votas

Fun fact: v roce 2014 dal stejně gólů jako Fredy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem četl Ronaldův

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Free_player

blbost ... Řím je pro Ibru moc malý

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra do MU !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Can je narodnostou aj obcianstvom Nemec.

Reagovat
Jardin

Já bych si dovedl představit Ibru v Anglii u Mourinha. Na něho bych se tam rád podíval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele