Kramarić nebude jedinou posilou, odhalil Pearson

20.01.2015, 18:56
Aktuality
Leicesteru City se po návratu do Premier League, kde "Foxes" znovu figurují po dlouhých jedenácti letech, nedaří a momentálně se tradiční klub propadl až na chvost anglické nejvyšší soutěže. Manažer Nigel Pearson proto hodlá přivést další posily, aby Leicester zachránil...

Ambicióznímu celku se po nadějném vstupu do sezóny, kdy dokonce "Lišky" zaskočily i Manchester United, přestalo dařit a do této chvíle mají svěřenci manažera Nigela Pearsona na kontě už celých 13 prohraných zápasů. To je společně s předposledním QPR nejvíc z celé soutěže.

Bezpečné vody sice nejsou daleko, přesto musí Leicester zabrat, pokud nechce až do posledního kola bojovat o holý život. "Potřebujeme v týmu zdravou konkurenci, musíme se tak porozhlédnout po dalších posilách," prohlásil Pearson, jenž zatím přivedl pouze Andreje Kramariče.

Zkušený kormidelník se nechce pouštět do bezbřehého posilování, jak tomu často u nováčků s podobnou situací bývá, nýbrž chce přivést hráče, který do jeho mužstva přesně zapadne. "Máme dobrý tým. Hledáme však správné typy, které by nám pomohly," dodal Pearson

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (1000)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele