Přestupové spekulace: De Gea na prodej, Bale ale není prioritou

20.01.2015, 19:44
Aktuality
Máme za sebou více než polovinu ledna a tedy i více než polovinu přestupního období. Během posledních dní se událo několik zajímavých přestupů. Například někdejší velký talent italského fotbalu Sebastian Giovinco si vybral Kanadu jako "zemi zaslíbenou". United zase vyslali do médií zprávu o finanční injekci, kterou prý manažeru van Gaalovi poskytnou. Koho za ni koupí?

Van Gaal upřednostňuje Hummelse & Strootmana před Balem

V zákulisí kolují informace o horentní částce, kterou je vedení Manchesteru United připraveno dodat svému manažerovi. Finance, díky kterým má holandský stratég dokoupit další potřebné hráče do vysněného týmu, jsou odhadovány na 200 milionů eur! Co s nimi United udělají? Již teď mají několik přestupových cílů. Ed Woodward sice řekl, že nikdo z vytoužených posil není k mání, ale přesto to neznamená konec nadějí.

V současné chvíli Louis van Gaal chce posílit kádr na všech pozicích kromě brankáře. Hodně se mluví zejména o třech dlouhodobých cílech. Tím prvním je stoper z Borussie Dortmund Mats Hummels. Do záložní řady by si van Gaal moc přál Kevina Strootmana z římského AS. A do třetice chce posílit krajní prostory o Garetha Balea z Realu Madrid. Zdroje ve španělském fotbale mluvily také o možné výměně na trase mezi Manchesterem a Madridem zahrnující brankáře De Geu, ale k tomu zatím nedojde. A zřejmě nedojde v blízké době ani k návratu Balea do Premier League. BBC totiž uvádí, že van Gaal upřednostnil Hummelse se Strootmanem. (zdroj: bbc.com)

Reid řekl West Hamu, že chce do Arsenalu

Obránce West Ham United Winston Reid je dlouhodobým cílem londýnského Arsenalu. Tým manažera Arsena Wengera má se složením obranné linie a především stoperské dvojice dlouhodobě problémy a malý počet zdravých hráčů vede Wengera k nutnosti nakupovat. Trojice Mertesaker, Koscielny a Monreal nestačí týmu, který hraje kromě domácí soutěže a poháru také Ligu mistrů. Proto se již v zimě manažer Wenger pokusí sehnat dalšího hráče.

A tím by měl být Winston Reid, který v dresu West Hamu podává dobré výkony. Navíc se již několikrát zmínil o tom, že ke Gunners cítí speciální vztah. A deklaroval to také tím, že vedení West Hamu požádal, aby jej do Arsenalu uvolnilo. Vzhledem k tomu, že mladému obránci končí smlouva již v červnu, nemuselo by to být tak problematické. Arsenal si hráče cení na 6,5 milionů eur, zatímco Hammers by rádi ještě o čtyři miliony více. (zdroj:mirror.co.uk)

United stanovili cenu za De Geu: chtějí 50 milionů liber

Manchester United naznačil, že je ochoten vyslechnout si nabídky za brankáře Davida De Geu. Hodně se mluví o zájmu Realu Madrid, který hráče vidí jako ideální dlouhodobou náhradu za stárnoucího brankáře Ikera Casillase. Pokud by se ale nějaký movitý klub rozhodl koupit mladého španělského reprezentanta, musel by sáhnout hodně hluboko do kapsy. United si totiž svou oporu cení na rovných 50 milionů liber! Případný přestup by byl na poli brankářů světovým rekordem. Ten zatím drží legendární Gianluigi Buffon z Juventusu Turín, za něhož Stará dáma v roce 2001 poslala do Parmy 32,6 milionů liber. (zdroj: theguardian.com)

Tottenham jedná s Jevhenem Konopljankou

"Ukrajinský Messi". Tak říkají mnozí ukrajinští fanoušci Jevhenovi Konopljankovi, který nyní hraje za Dněpr Dněpropetrovsk. Tedy, zatím hraje, protože jeho kontrakt platí jen do června letošního roku a mladý hráč jej neprodloužil. To přirozeně vyvolalo zájem mnoha dalších týmů, protože se jedná o dobrého hráče s potenciálem a příhodnou cenovkou.

V minulosti o Konopljanku stálo mnoho italských klubů, ale objevily se zprávy o tom, že hráč samotný preferuje Anglii. Loni touto dobou byl prakticky oběma nohama v Liverpoolu, ale z transferu v poslední den přestupního termínu sešlo, když si postavil hlavu šéf Dněpru a odmítl jeho odchod podepsat. Nyní se mluví o jiném klubu Premier League, získat se jej snaží Tottenham Hotspur. A dělá pro to první kroky, protože podle informací BBC už zástupci londýnského klubu jednali s hráčem o tom, zda by byl nakloněn přesunu do hlavního města. Dněpr si ve své situaci nebude moci klást příliš vysoké nároky, nechce-li hráče v létě odevzdat komukoli zadarmo. (zdroj: bbc.com)

Zástupci Interu Milán budou jednat o Mariu Suarezovi

Jedním z nejaktivnějších týmů letošního lednového období je bezesporu italský Inter Milán. Klub s velkými ambicemi angažoval zkušeného trenéra Roberta Manciniho, který si ukázal na první velké posily. Z Arsenalu mu vedení zajistilo služby zkušeného útočníka Lukase Podolskiho a z Německa přijel bojovat o místo Xherdan Shaqiri. To znamená, že útok má Inter na delší dobu víceméně vyřešen. Teď je čas obrátit se do zálohy.

V ní figuruje nejeden hráč, se kterým vedení ani trenér už nepočítají. To se týká zejména Reného Krhina, Zdravka Kuzmanoviće, Yanna M’Vily a Joela Obiho. Na jejich místo chce trenér Mancini získat alespoň jednoho hráče té nejvyšší možné kvality. Eminentní zájem má Inter o dvojici Lucas Leiva z Liverpoolu a Mario Suárez z Atlética Madrid. A právě zkušený střední záložník by měl být tím pravým mužem do skládačky trenéra Manciniho. I proto se reprezentanti Nerazzurri sejdou ve čtvrtek v Madridu se svými protějšky z Atlética, aby jednali o možném přestupu. (zdroj: tuttomercatoweb.com)

Autor: Ondřej Pražák / bbc.com, gazzetta.it, mirror.co.uk

Komentáře (278)

Přidat komentář
Ángel di María 22

David už je jednou nohou v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

To citame aj o Reusovi, Odegaardovi atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reus skončí v Bayernu nebo Barce a Odegaard už ide do Southamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

přál by jsem Reusovi MU nebo FCB (ta je pasé)

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce hned tak neskončí

Reagovat
puji

Sankcie FIFA sa dajú obísť

Zatiaľ sa očakáva, čo urobí FIFA, no FC Barcelona napriek tomu hľadá spôsob ako by mohla v roku 2015 nakupovať. V podstate, právnici klubu už prišli na dvojicu spôsobov ako zákaz prestupov obísť

Reagovat
smazaný uživatel

Sankce se dají v pohodě obejít, myslíš že Barca nepřijde na to jak na to..se podívej jak si City kupuje Bonyho, když taky neměli už mít přestupy..sám hráč tam chce jít, pokud ho nezlanaří Bayern který ho silně chce a bere vše Dortmundu, tak tam bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tam teda nepojdu

Reagovat
pawelFCB

Reus by byla dobrá náhrada za Ribéryho.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě je Ronaldo jednou nohou v United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Střídavé starty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za 50 mega moze David ist

Reagovat
smazaný uživatel

David bohužel nemá ani takovou kvalitu, ani takovou hodnotu, 34 mil € je maximum, co by za něj šlo dát, pakliže by se mělo investovat oněch zmíněných 50 mil liber, tak jedině za Neuera nebo Courtoise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no snad si nemyslíš, že kromě Neuera a Courtoise má nějaký brankář hodnotu 50 mil liber. DDG je například naprosto neprověřený reprezentací, nikdy nic nevyhrál - to vše se promítá nejen do kvality, ale zejména do hodnoty, takže nebuďte bláhoví.

Reagovat
MySch017

DDG nič nevyhral???

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to jsou jeby, ten fet je čim dál tim silnější

Reagovat
smazaný uživatel

courtoise

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Za horšího Courtoise 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč na něho reagujete...

Reagovat
Spalovač šancí

Tak za Čecha ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

vam uz z toho DDG nacisto drbe. Nabral par kil a mal seriu dobrych zapasov v polke sezony a uz je z neho najlepsi brankar na svete. Ono mozno raz bude.

Ale momentalne ma urcite vacsiu cenu Courois, ktory ma odchytane ovela tazsie zapasy v CHL, PD, MS.

Neuer detto!

Navyse oba budu naberat dalsie skusenosti v tohorocnej CHL, na rozdiel od DDG, ktory hra len ligu.

Je to sympatak a drzim mu palce, ale ten hype vsetkeho, co sa tyka MU smrdi po celom eurofotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak ve 25 letech nemá v podstatě žádné zkušenosti s repre. A jen brankář číslo jedna v repre se dá považovat za jednoho z nejlepších brankářů, a to teď DDG rozhodně není, mladší Courtois má rozhodně větší potenciál a momentálně je o parník dál, než DDG, a to je ještě o dost mladší.

Reagovat
r.mrazik

"má rozhodně větší potenciál a momentálně je o parník dál, než DDG"

Reagovat
r.mrazik

uz loni byl skvely...v mistrovske sezone druhou pulku chytal taky uz dost kvalitne...neni to jen o letosni sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý = 50 mega? Řekni mi, podle tvé logiky, jakou hodnotu má Neuer? Nebo snad ani ten nesahá DDG ani po kotníky?

Reagovat
r.mrazik

a to tvrdim kde? ja jen reagoval na kraviny ohledne vykonu a pochybnymu hype...to neni Given nebo Bentley

momentalne patri mezi nejlepsi golmany sveta a predvadi za nasi bozi obranou kazdy tyden...

je proste neprodejny...a pokud neprodejny=50 mega,tak proti tomu nic nemam

do Neuera mi nic neni...ten je neprodejny taky

Reagovat
nani92

chod sa radšej učiť a nepíš také drísty

Reagovat
smazaný uživatel

TO ŽE STANOVÍ KLUB CENU NEZNÁMENÁ ŽE HO PRODÁVAJÍ! Nová smlouva už je podepsaná

Reagovat
Honza Matoušek

Určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadíš se?

Reagovat
Honza Matoušek

Vsadim se. Žádný potvrzení od klubu ještě není, takže jsem rovnou vyhrál. Dík, čau.

Reagovat
TopinB

TO, ŽE NAPÍŠEŠ NĚCO V CAPSLOCKU NEZNAMENÁ, ŽE TO JE PRAVDA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ALE JE!

Reagovat
Largo

Reagovat
Mrvinho

Třeba držel Shift

Reagovat
smazaný uživatel

To by se projevilo na diakritice a byly by tam číslovky....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF!!!? ? !!! ME TO NEJEDE? ? ? ? ? JAKTO!?

Prvně musíš napsat, co máš za sestavu, co máš za operační systém a tak. A hlavně napiš, co to bylo za problém.

STPUSTIM TO A NEZAPNE SE TO? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? WINDOW VISTA

Dokud nezmačkneš klávesu CAPS LOCK, tak se s tebou odmítám bavit!

DIKY TED UZ NEMUSIM DRZET SIFT ASPON NECO

z nejmenované webové stránky

Reagovat
Infi

wow, jaká stránka to asi bude

Reagovat
ACSMan

Takže to znamená že je to pravda když to píšeš kapslokem?

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

jako ve vší úctě k United.. a to je mi jasný, že je to prdel. Ale dostat za DeGeu 50 milionů liber.. tak to beru okamžitě a nadšen.. + koupím Čecha za desítku, kterej není horší.. tyvoleeee pomeee

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega nedá za golmana nikdo, ani Real, proto stanovili takovou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

nedá... i když... Real

Reagovat
smazaný uživatel

Real napřed velice kupuje Čecha na jisto, ted De Geu.ty vole miluju jak nějakej blb někde něco plácne z novinářů že by ho tam chtěl a všichni už píšou že je to tutovka přestup..Real má dvojici hotovou do konce sezony,v lednu golmana mění jenom blázni a Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si to myslíš, tak jsi hodně naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Za golmany dávají kluby maximálně 35 mega!

Reagovat
TopinB

Tak tak, naivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme za něj teda mohli požadovat s klidným svědomím 36 na co 50...

Reagovat
afc

Perezovi je uplne jedno,aka je cena.Koho chce,toho ziska.

Reagovat
mojmira

ale ani lepší a navíc neperspektivní ...

Reagovat
smazaný uživatel

VDS tiez siel do United prekticky na stare kolena a kolko sezon tam stravil?

Reagovat
MySch017

VDS je ale nesmrteľný....ten bol, premňa, najlepším brankárom, aký kedy hral za Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

počkej počkej.. nebudu řešit, kdo byl nejlepším brankářem MU, ale Čech je lepší golman, než Sar kdy byl.. A to Edwina beru jako nejlepšího brankáře nebo jednoho z nejlepších v letech 2008 2009.

Reagovat
MySch017

Edo mal vrchol u nás, pre mňa osobne v sezóne 2007/08, keď chytal skvelo a stopérska dvojka Derdinand-Vidic to bolo parádne...Čech....nehnevaj sa, ale také kiksy aké vie narobiť on, to vie tak možno Valdes....VSD chytal vždy, vždy veľmi vyrovnane....pripomeniem Community Shield v 2007 proti CFC a penaltový rozstrel....chytil 3 penalty v rade, na toto nikdy nezabudnem + potom Anelka v Moskve....

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea za sebou zatím nemá zas tolik, aby o něm někdo mohl říct, že je lepší..

a perspektiva neperspektiva.. Petr za 2 roky nekončí a vzpomeňme si, kdy přicházel do United van der Sar a jak to tam táhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyby už k nám měl dojít nějaký český golman, tak jedině Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už je nahoře psáno proč prodávat golmana za 50 když máme bezednej učet ...doufám že přijdou kvalitní posily a podepíšem falcaa ..a doufejme že to začne šlapat jako dříve

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený střední záložník, ale který se tím mysli, to už napsany není..

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt to jsou članky jak z Aha! tak nečekej žadnou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to tam

Reagovat
MySch017

Ak ho LvG pustí, definitívne skončí u všetkých fans MU....vôbec tých 50 mil nepotrebujú a predať DDG by bola obrovská kravina. Stále sa hovorí o novej zmluve tak čakám, že sa podpíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ak by chcel odist , tak co s nim spravi? v tom pripade by som si na vasom mieste vybral Llorisa, ktory ochotne kyvne na vasu ponuku, horsi urcite nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá důvod odcházet, u nás je jasná jednička, v Realu by musel bojovat o místo s Navasem a Casillasem, navíc má u nás španělské kámoše takže mu nic nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

v Reale by španielskych kamošov totiž nemal ...

Reagovat
smazaný uživatel

"v Realu by musel bojovat o místo s Navasem a Casillasem"

pls

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, protoze jakmile se objevil nekdo, kdo pana Svatyho posadil, tak ho radsi prodali.

Reagovat
smazaný uživatel

já vám do toho nechcu moc kecat, protože je mi to vyloženě jedno, ale nechodí náhodou De Gea s Edurne? kvůli ženským lidi udělali už větší blbosti

Reagovat
Switchback

S nikým by bojovat nemusel a v realu určitě kamarády má a i kdyby ne, určitě by si je rychle udělal

Reagovat
Aldeano

"navíc má u nás španělské kámoše"

To je argument pro odmítnutí Realu MADRID no....

Reagovat
MySch017

Ja pevne verím aj v to, že DDG ako odchovanec Athletica na ponuku Realu nepristúpi....aj keď dnes je to skôr moja naivita ako realita....ak podpíše novú zmluvu, cca 2 roky bude o ňom ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

50 mil. liber za gólmana? Kdyby ta nabídka skutečně přišla, tak být Van Gaalem, De Geovi slavnostně sbalím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
MySch017

MU ho nepotrebuje predať.....ani za 80mil by nemuseli o predaji uvažovať

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste pěkní psychopati, pakliže by nějaký blázen dal za DDG 50 mil, tak si koupíte 10 takových DDG za poloviční cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci tady zapomínají na "jakousi" ekonomickou stránku věci :D

Reagovat
smazaný uživatel

že se zaplatí z prodeje rukavic?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem měl na mysli Karle

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi teda vysvětli, co si myslel tím "jakousi ekonomickou stránku"

Reagovat
Melda

Sohlas.Jen mi nejde do hlavy ta část "za 50 deset takových za poloviční cenu".To je těžká úloha

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím, jak při nabídce 80 milionu liber za gólmana vedení United váhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Už vidím ako nejaký psychopat dá za DDG 80mil...ide o o, že MU nie je odkázaný na predávanie svojich opôr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu situaci, že by někdo nabídl 80 milionu jsi zmínil ty A kdyby přišla tak MU by to prostě nemohlo odmítnout, už těch 50 je hodně přeplaceno

Reagovat
MySch017

Ja som tým chcel poukázat na to, že MU nepotrebuje DDG predávať a ak, tak nech z toho vyžmýkajú čo to dá....aj keď to nepotrebujú

Reagovat
Talker

Co to dá je právě těch 50 mega liber. Byl by to nový rekord za golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale jé třeba rozlišit fér nabídku a ofertu naprosto nesmyslnou Hurvínku

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Samé kachny Bavte se hoši.

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se ze ho LVG pusti a koupi za nej 20 posil do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátí by letos United byli bez DDG. 10? A na jaký post chcete Balea do toho dementního rozestavení 3-5-2. Ze Shawa bude drahý náhradník?

Reagovat
smazaný uživatel

RWB

Reagovat
MySch017

S tým Baleom prišel bulvár...ja osobne neviem, kde by hral...asi v útoku vedľa Di Mariu, Rooney ako CM by sa zašíval ďalej, Falcao OUT, Herrera na lavičke a Carrick na CB...LvG style

Reagovat
smazaný uživatel

Mats ted nikam nepujde, a doufam ze ani v lete. Tu LM jeste udelame a neodejde ani Marco...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se BVB podaří udržet Marca, tak to bude největší fotbaloví zázrak na světě

Reagovat
smazaný uživatel

vypestoval si ke klubu perfektni vztah, kdyby chtel tak uz je davno pryc.Snad jeste zustane nejakou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co ten Wenger zase předvádí. Na konci sezóny budou rádi za 4. místo (jako každý rok), hlavně že jednou za uherák porazíme Citizens a odpovíme kritikům S úctou k Reidovi si myslím, že nám trn z paty nevytrhne...protože back up Monreal/Reid je proti silným týmům jako z hovna do sraček...

Reagovat
smazaný uživatel

Za A.) třetí stoper je Chambers B.) Monreal je letos na jeho poměry luxusní C.) Myslíš, že nám v zimě někdo prodá top stopera, i kdyby AW byl ochotný dát na stůl 30 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Za A) Pokud je zraněný Debuchy (chyběl 3 měsíce, vrátil se, znovu se zranil a teď bude absentovat další 3) alternativa je Chambers, takže očekávám, že Chambers se na stopery bude koukat od postranní čáry. B) Luxusní na poměry středu tabulky. C) Nejsem si jistý, každopádně jsem tím narážel na letní přestupák a tohle je jen důsledek. A skutečně nechci od Wengera slyšet tu starou známou, že na počet zraněných jsme si vedli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když někdo soudí jen podle jména

Reagovat
afc

Jasne,Wenger moze za to,ze pisalkovia pisu o Reidovi

Reagovat
smazaný uživatel

Sám avizoval, že se o něj bude ucházet Karle

Reagovat
afc

Nejaky link s citaciou mas,Rene?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem nějaké rumory a tuším, že citovali Wengera, bylo to v němčině...ale nenašel jsem to, takže to nedokážu

Reagovat
Rišty

ty voe, věnuj se raději spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za radu Ale pokud mi odpustíš, tak afc nezanevřu

Reagovat
smazaný uživatel

Na* afc

Reagovat
madridfan

Hele. Víš že se Descartes píše s krátkym E?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, víš, že za "že" se píše čárka?

Reagovat
smazaný uživatel

před

Reagovat
madridfan

Hele náhodou vim.. Akorát mi to přijde zbytečný psát do diskuze.. Mně šlo akorát o to, že má jeho jméno v nicku, a ještě je špatně. A už i ty čarky píšu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ses raději podíval na jeho dílo a neřešil hlouposti

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si misto penez vzali Balea a neco doplatili, tak by to nemuselo byt tak marny.

Reagovat
MySch017

A načo by bol MU Bale?? toto všetko priniesol bulvár, ďalšieho lazara na marodku vážne nepotrebujeme....

Reagovat
smazaný uživatel

On není extra náchylnej na zranění ne ? To spíš ten Hummels, po kterém touží tak LVG ...

Reagovat
MySch017

Bale nie je náchylný na zranenia? Pozri si expresky k jeho menu...Bale hrat nebude, Bale zraneny, Bale sa pomaly vracia, Dnes vecer Bale Realu nepomoze.....absolútne ho MU nepotrebuje. O Hummelsovi sa nevyjadrujem, som dlhodobo proti jeho prípadnému príchodu

Reagovat
smazaný uživatel

wat, vždyť nechyběl od začátku listopadu ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

to jen nebyl na hřišti vidět

Reagovat
celeb

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ho nikde nechcu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že většina fans MU by nechtěla aby DDG odcházel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš ?

Reagovat
niflheim

Man Utd transfers: Adidas to help Manchester United in £200 million bid for Barcelona forward Lionel Messi (Metro)

Reagovat
wild

za toto aj niekoho platia?

Reagovat
FUnk

metro

Reagovat
celeb

Adidas to help MU and CFC to buy Messi from Barcelona. He will play 1st half of season for MU, 2nd for CFC (Kaufland)

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinský Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho Ukrajina

Reagovat
FUnk

Reagovat
Spalovač šancí

Tak velké HDP Ukrajina nemá ...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak velké má Messi HDP ?

Reagovat
Spalovač šancí

Se zaplacenými daněmi nebo bez?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu jak platí daně, je tato otázka naprostou zbytečností.

Reagovat
smazaný uživatel

United potřebuje de Geu a de Gea potřebuje United. Teď jenom jestli si to obě strany uvědomují.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že nějaký větší tým neucházel o Rasmuse Elma. Teď má namířeno do Kalmaru...

Reagovat
Rarášek

Dřív možná, teď to není žádná sláva.

Reagovat
Sandstorm

Pamatuju si, že před nějakými čtyřmi roky se spekulovalo o našem zájmu a teď se vrací do Švédska To zranění ho muselo dobře odrovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné zranění ho neodrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Zareaguju na ty dva chytráky nad tebou... v CSKA výborný, bohužel má nějakou extrémní nesnášenlivost lepku, což mu dost komplikuje život a půlrok nehrál. Domů jde za bratrem do týmu, dát se dokupy.

Reagovat
technecium

Charakter Ronaldo opustil Irinu vemte mu zlatej míč takhle jít příkladem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

konecne to pred svetom nebude dlhsie tajit....po vzore Georga Michaela A Irina je transka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemáte nějaký stream na Chelsea : Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

tipsport, nebo jakákoliv jiná sázkovka

Reagovat
smazaný uživatel

za předpokladu že máš někde účet s penězma

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny
Reagovat
jany kozak

chodte dopice s celym DeGesom nikto ho tu nechce a za 50 milionov uz vobec ne

Reagovat
ACSMan

Však hej

Reagovat
papanegra

Pokud by MU prodal DDG, tak za půlku obdržených peněž mohou koupit Huga Llorise a ještě na tom možná vydělají, protože ten golman je nedoceněnej...

Kdyby to takhle vyšlo, tak budu nasranej

Reagovat
FUnk

levy nekoho proda v ramci PL tezko

Reagovat
FUnk

a nebo ho proda za vetsi penize nez dostanete za de geu

Reagovat
smazaný uživatel

tak hugo je možná nedoceněnej, ale david rozhodně není přeceněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte s De Geaou do hajzlu pokud po sezoně odejde Iker, tak dát šanci Keylorovi. To by byl největší fekál, abychom z něho udělali takového Pinta...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo kvalitní stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Casteels má namířeno z Hoffenheimu do Werderu. Dnes došlo k dohodě mezi oběma kluby a k podpisu smlouvy chybí jen lékařská podmínka. Werderáni, myslíte, že bude jedničkou? Skripnik tvrdí, že ať přijde kdokoliv, jedničkou zůstane Wolf. Co jsem mohl vidět, tak než přišel do Hoffenheimu Baumann, tak si Casteels nevedl vůbec špatně na to, jak byla obrana děravá

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale v prdeli, kolik kvalitních gólmanů v Německu je Ta škola tam musí být šílená

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlídka*

Reagovat
bayern987

Wolf chytá hrozně, Casteels si hned získá trenérovu přízeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
CHONG

Snad Gareth zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak to bude chtít Peréz trhnout brankářský rekord Jako za 50 mil. liber mi jeho odchod tolik vadit nebude.

Reagovat
Kenneth

Nahradit Ikera touhle spinou z Atletica a jeste k tomu za 50 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se to fakt uděje, tak je Peréz totální zkurvysyn.

Reagovat
Kenneth

Po Baleovi a Jamesovi k tomu nema daleko, tohle by byl posledni hrebicek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On musí být fakt hrozný mentál, co se týče fotbalu hlavně. Když už se mu nějak "odpustí" to, že rozesral dobrý tým tím svým Galácticos, tak ptostě začne dělat tohle ... Nepoučitelný. Každopádně v tom morálním výkvětu, co se na to vedení nachomítá člověk musí Barce závidět Laportu

Reagovat
smazaný uživatel

to si nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Však Laporta prý podle někoho od vás chápe, že fotbalu nerozumí a nechá to na ostatních (taky jste pod ním měli nejlepší sportovní období). To je z pohledu našeho něco, co bychom hrozně chtěli a nemáme to.

Reagovat
celeb

a prave preto boli pod nim najvacsie uspechy. Lebo vsetci ostatni su odbornici a vedia lepsie nez treneri co muzstvo potrebuje. Laporta si nechal poradit a mali sme zlate roky. Moc neverim, ze sa vratia, ale snad by sa dalo k nim priblizit. Uvidime.

Reagovat
CHONG

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

i 30 by bylo přehnaně moc

Reagovat
Spalovač šancí

DDG do Realu, Iker do Barcy, Courtois do MU, Čech na dovolenou a MC do prdele ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

148. pro skončení zkurv*ného zkouškového

Reagovat
Spalovač šancí

zkouškové je dobré

Reagovat
smazaný uživatel

to po ústavním právu řeknu taky

Reagovat
Spalovač šancí

třeba si vytáhneš britskou ústavu

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že nevytáhne

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby místo učení se nacvičoval los, tak by to určitě vyšlo. Ono se to právo samo neudělá

Reagovat
MySch017

Asi lepšie než európsky pravek

Reagovat
oddy

nestuduješ v Brně?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni studují v Brně.

Reagovat
r.mrazik

*vsichni slovaci

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea uslyšel: "Zůstaň!"

Reagovat
r.mrazik

Kdybychom ho nahodou prodali,tak muzem koupit na par let Cecha za par mega liber

Sice by mi bylo Davida lito,ale co by se dalo delat...krome nadavani na majitele,želvu a Matu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
risk je zisk

Jednou za cas se Real a MU dohodnou na nejake premrstene castce za hrace. Letos v lete to bude DDG.

Reagovat
JM

Jednou za čas - to myslíš třeba i Ronalda? Přijde ti ta částka za něj přemrštěná?

Reagovat
risk je zisk

Samozrejme, to same trebas i RvN (netroufam si psat jeho cele jmeno )

Reagovat
JM

Vždyť Ruud Van Nistelrooy stál asi 14 milionů. A s ohledem na to, jaký přínos měl a má Ronaldo pro Real, ta částka nebyla/není vůbec přemrštěná - kvalita má prostě svoji cenu!

Reagovat
Aldeano

Van Nistelrooy a přemrštěná částka?

Reagovat
smazaný uživatel

expert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ten hazl van gall by mel uprednostnit zdravi a tahnout svinskym krokem z Manchesteru,nebo ho zachvî nekdo zabije,zmrda!

Reagovat
smazaný uživatel

*van gaal

Reagovat
smazaný uživatel

KAPSLOK

Reagovat
homeles8

Reagovat
C0br

To by měl van Gaal radši prodat sám sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Courtois paráda!

DDG= Courtois = Čech....... dlouho nic Lloris

Reagovat
es tut mir leid

Lloris je na stejný úrovni jako ti tři...

Reagovat
smazaný uživatel

To si rozhodně nemyslím !!!!!

Možná se nejvíc blíží k Čechovi

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je na úrovni Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

no......

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

No tvůj názor jako Slepičáka vůbec neberu

Reagovat
smazaný uživatel

kde bereš potrebu pod každý článok písat takéto neobjektívne sračky... ale co sa pýtam, čukotkafanboy...

Reagovat
smazaný uživatel

Neobjektívne? Tak mě teda oprav.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Lallanovu pumelenici vyškrábl krásně, jinak jsme to prali všechno do něj bohužel, jinak ta sezóna bez útočníka mě už zacíná srát, na střely 19:2 a nic, podobně před měsícem s Arsenalem, na střely 27:2 a zpičená remíza

Reagovat
smazaný uživatel

sorry 27:7

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zatym vypada ze BENZEMA do liverpolu, CAVANI do arsenalu, REUS do city, WITSEL do united, klasyka vsichni dodrzuji fairplay ceny podle fifa, ale anlgie dostala vyjimku a tymy kupuji vsechny hrace, zkorumpovana fifa

Reagovat
smazaný uživatel

Witsel do United, proboha co je to za blábol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mají Fellainiho, ještě by se hádali kdo má větší afro, jinak nechápu proč Fellaini nehraje od začátku a pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky za zdroj, každopádně je to určitě kachna

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ty icusove z united chteji ukazat ze maji love a chteji kupit kazdeho aby se vyrovnaly galacticos z realu madrid, ale na real nikdy myt nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoji nízké IQ poznám podle počtu smajlíků

Reagovat
smazaný uživatel

to je fajne ze sy nepoprel ze united se opici po realu a vubec to neumi protoze utratili 250 milionu liber a vetsyna hracu z toho sedi na lavice

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sY teda borec

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema do Karviné a Cavani se naučí hrát hokej a posílí Oceláře.

Reagovat
FUnk

a dusan do bohnic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na hlupaky nereaguju to me naucyl film forest gump

Reagovat
FUnk

trolujes dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jde mu to

Reagovat
smazaný uživatel

no ani ne

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

keby ti to trollovaní aspoň šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A City kupují United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kardous

Kdybychom nakonec DDG prodali,tak doufám,že bychom podepsali Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj to nikdy, nechcu aby o nás furt psal ten nechutný web isport.cz

Reagovat
r.mrazik

tak nabizelo by se to dost

Reagovat
kardous

Jako pořád jeden z nejlepších GK ,navíc by byl pořád v anglii v top klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

cha cha uz vysel clanek o tom ze witsel pujde do united, sy tady precetly muj komentar

http://www.eurofotbal.cz/clanky/witselovi-se-zamlouva-anglicka-liga-ze-zenitu-ale-nespecha-281485/

Reagovat
FUnk

nepise se to unYted?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim, snad se LVG zblazni a veme si to madridsky kopyto z Walesu

Reagovat
Masi

A vrátí nám Anděla.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kopyto, co vam striela dolezite goly, asistuje a stiha este aj sebcit stereotypes rulez

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně budu 60 let bez trofeje, ale hlavně ať vypadne

Reagovat
Tomekcz

uz jak pustil Welbecka tak se me chtelo blejt, ten je 100x lepsi nez pussy a ted jeste vyhodi DDG

Reagovat
smazaný uživatel

DDG je podle mě průměrný brankář. Ale taky doufám že šanci někdy dostane taky zkušenější Valdés.

Reagovat
smazaný uživatel

slyšíte mufani svého kolegu? Vy ste verbež

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele