Premier Liga - preview 6. kola

16.04.2010, 22:11, aktualizováno 19.04.2010, 08:35
Previews
Anži Machačkala dnes bude potvrzovat dobrý vstup do sezóny doma proti Rostovu. Nováček ruské ligy má zatím na svém kontě sedm bodům, ke kterým svými góly přispěl útočník Jan Holenda. Rostov je sice o tři příčky níž, má ale stejně bodů.
Anži Machačkala - FK Rostov  (pondělí 15:00)
Šesté kolo ukončí duel dvou týmu, jenž mají po pěti kolech stejný počet bodů. Nováček z Machačkaly přivítá hráče z Rostova.

Dagestánský nováček nevkročil do sezóny vůbec špatně. Po pěti odehraných zápasech se nachází na krásném 8. místě. Vítěz První divize se tak ukazuje v dobrém světle.

Prezident Anži Mahomed-Sultan Mahomedov velmi ocenil hru, kterou předvedl nováček v týmu Mahir Şükürov. "Už si ho u nás stihli oblíbit a vážit si ho. Vdyť jsme v Dagestánu. Vybojovat si naše srdce není těžké. Už jsme ho přijali za svého. Jak můžeme nemilovat hráče, který v jednom zápase nahraje na dva góly? Předvedl svou úroveň. Jsme s Mahirem moc spokojení. Pokud se nepletu, tak je kapitánem Ázerbájdžánu. Není vyloučeno, že se k nám v budoucnu připojí další hráči z Ázerbájdžánu. Pokud máme možnost posílit tým o hráče z blízkého státu, proč toho nevyužit," prohlásil Mahomedov v interview pro Azerisport.com.

Domácí může těšit i ten fakt, že jediným zraněným hráčem, který vynechá následující zápas je záložník Nikolaj Žosan. Ostatní jsou připravení.

Rostov se na zápas připravuje poctivě a nechce nic ponechat náhodě. I proto měli fotbalisté Rostovu v rámci přípravného tréninku zápas, ve kterém se trefili Lebeděnko a Ahmetović. Dorazil ale Rostov do Machačkaly oslaben. S týmem nedorazil obránce Sorin Ghionea. Rumunský legionář se zranil při jednom z tréninku a celý týden měl individuální tréninkový plán. Na druhou stranu je Roman Adamov, jenž vynechal zápas s Amkarem kvůli otravě z jídla, fit a nejspíš nastoupí od první minuty.
Anži Machačkala - pravděpodobná sestava:
Revišvili - Agalarov, Pekovič, Tagirbekov, Kvirkvelija - Kébé, Bakajev, Ivanov, Corajev - Strelcov, Holenda
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Amelčenko - Čerkes, Prošin, Okoronkwo, Andjelković - Blatnjak, Kulčij, Gaţcan, Pavlenko, Kalačev - Ahmetović
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Těrek Groznyj - Dinamo Moskva  (neděle 12:00)
Nedělní část 6. kola ruské Premier Ligy zahájí zápas Těreku Groznyj proti Dinamu Moskva.

Po domácí remíze s Tomskem v pátém kole rozhodlo vedení Dinama, že zruší otevřený trénink, který je primárně určen pro novináře. Dříve bývalo zvykem, že jednou týdně měli žurnalisté možnost navštívit trénink bílomodrých a poté mohli vyzpovídat hráče.

Z tábora Moskvanů před zápasem přicházejí dobré zprávy. Obránce Alexandr Epureanu, který vynechal dva poslední zápasy ruské nejvyšší soutěže kvůli zranění zad, měl ve čtvrtek zdravotní vyšetření. To ukázalo, že uzdravování proběhlo v pořádku a že je možné přistoupit k plnohodnotnému tréninku. Ovšem kdy přesně se třiadvacetiletý moldavský hráč objeví na hřišti rozhodne hlavní trenér Korbelev po konzultaci se zdravotníky. Je možné, že se Epureaun začne připravovat ještě před zápasem s Těrekem.

Do týmu se vrací australský záložník Dinama Luke Wilkshire, jenž vynechal 5. kolo kvůli nachlazení. Spolu s celým týmem se vydal na cestu do Grozného. Zároveň se vyskytují otazníky nad startem Kirilla Kombarova. Několik dní se připravuje individuálně.

Těrek Groznyj měl celkem dobrý vstup do sezóny. Oproti loňskému roku získal za prvních pět kol o bod více. Nastolený trend může potvrdit už v neděli. Oproti soupeři má kádr kompletní. Nesužují ho žádná zranění.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Dikan - Ferreira, Omeljančuk, Haimovič, Jatčenko - Georgijev, Maurício, Lachijalov, Kobenko - Bracomonte, Asildarov
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - Kowalczik, Kolodin, Fernández, D. Kombarov - Samedov, Wilkshire, Semšov Česnauskis - Kokorin, Voronin
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.10 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Saturn - Spartak Moskva  (neděle 14:15)
Spartaku minulé kolo nadělal pořádné potíže Těrek, který byl kousek od bodového zisku, o podobný kousek se pokusí i Saturn. Domácí mají co napravovat, když minulý týden odevzdali první body Samaře.

Saturn je narozdíl od Čečenců ve zcela jiné pozici, když se mu nepodařil vstup do sezony a stále čeká na výhru. Domácí neustále sužuje početná marodka, na které je pětice hráčů. Gordějev do zápasu nevyšle Kovela, Kuzmičeva, Topiče, Vorobjejova a Parfenova.

Zápas bude speciální pro Bojarinceva, který k Mimozešťanům zamířil pravě ze Spartaku, ruský záložník odpovídal i na otázku, který zápas viděl a rozpovídal se i o největších hrozbách. "S Lokomotivem a Tomskem. Proti železničářům to nebylo špatné a v Tomsku je těžké uspět, výsledek nebyl pro Spartak zlý. Více inormací o hře červenobílých nám řeknou trenéři, kteří je sledovali. Jejich útoky bude vést brazilský kvartet, na ně musíme směřovat hlavní pozornost."

Ani Spartaku se nedaří podle představ. Minulé kole tým okolo Alexe prohrával s Těrekem, ale utkání dokázal otočit. Do toho zápasu jdou hosté v podobné pozici, jako jasný favorit, který nesmí zaváhat. Chybět bude trojici hráčů, Drinčič, Kirejev, Pletikosa.
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Angbwa, Zela, Igonin, Nachušev - Jevsejev, Nemov, Loskov - Al.Ivanov, Karjaka - Jakubko.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Džanaev - Paršivljuk, Jiránek, Suchý, Makejev - Šešukov, Sabitov - Ibson, Alex - Ari Welliton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.27 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spartak Nalčik - Křídla Sovětů Samara  (neděle 16:30)
Výborně hrající Nalčik přivítá na nedobytém stadionu Samaru, která stabilizovala kádr a bude bojovat o přežití.

Domácí hrají naprosto nad očekávání, v minulém kole získali bod v Kazani. Tým, který hraje dobrý fotbal navíc není ochuzen ani o jediného hráče a má skvělou pozici pro start do dalšího zápasu.

V tom mu bude soupeřem Samara, která rychle dokoupila několik posil a vyhrála nad Saturnem. Má však dva zraněné, Strelkova a Ivanova. Přesto jsou hosté z fotbalového města odhodlání potvrdit, do jaké ligy patří.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Fredrikson - Kisenkov, Amisulašvili, Džudović, Filatov - Leandro, Koncedalov, Geterijev, Gogua - Siradze, Djadjun.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Drmič, Belozerov, Taranov, Budylin - Samsonov, Gridnev, Petrovic, Bober, R. Ajinjal - Savin.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tom Tomsk - Zenit Petrohrad  (sobota 09:30)
Šesté kolo nejvyšší ruské soutěže otevře zápas v Tomsku, kde šestá Tom přivítá třetí Zenit.

Zenitu se v Tomsku daří. Naposledy dokázala Tom hosty porazit ve 4. kole Premier Ligy v ročníku 2005/2006. V letošní sezóně však Tomsk hraje doma dobře, proto to Petrohrad nebude mít zdaleka lehké. Navíc Zenit v zápasech předvádí docela nevyrovnané výkony. Proti Spartaku hrál dobře v druhé půli. Proti Dinamu zase v té první. Dokonce i Lokomotiv jej tlačil během celého zápasu. Proto by se dalo říct, že Spalettiho tým zatím nemá na to odehrát naplno celých 90 minut.

Spaletti si do Tomsku vzal 18 hráčů. Zenitu chybí pro tento zápas zraněný Fajzulin. Ten si před zápasem s Lokomotivem zlomil nos. "Nos jsem si zlomil na tréninku před zápasem s Lokomotivem. V souboji o míč jsem dostal do obličeje ránu od Denisova. Samozřejmě to nebylo schválně. Doufám, že budu připravený co nejdřív, nejlépe už na zápas proti Amkaru."

Podle Nicolase Lombaertse nečeká Petrohrad nic lehkého: "Tom hraje dobrý fotbal, který zvěstuje hodně soubojů. Rádi se spoléhají na dlouhé pasy nebo na nakopávání na útočníka a nebo na souboje o odražené míče. Osm bodů z pěti zápasů, to je vynikající výsledek pro takový tým. Samozřejmě sibiřané nejsou tak silní, jako některé moskevské týmy. Ale když se jim daří, je velmi těžké proti takovému soupeři hrát. K tomu všemu jsou fyzicky velmi dobře připravení. Navíc nás čeká cestování, změna časového pásma a nejspíš ne moc kvalitní hřiště. Proto to bude velmi těžké, ale uděláme vše proto, abychom zvítězili."

Tomi bude chybět pouze Kornilenko, kterému nedovolí nastoupit k zápasu smlouva o hostování. Jinak by měli být všichni hráči připravení a fit.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Smirnov, Džiojev, Jokić, Ivanov - Klimov, Mičkov, Nam-Il Kim, Charitonov - Maznov, Dzjuba
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Lombaerts, Križanac, Hubočan - Bystrov, Zyrjanov, Denisov, Dann, Lazović - Keržakov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.15 - 3.35 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva  (sobota 12:00)
Arena Chimki bude dějištěm prestižního sobotního moskevského derby mezi CSKA a Lokomotivem. Hostům vůbec nevyšel start do letošní sezóny, případné klopýtnutí s dalším favoritem by svěřencům trenéra Sjomina opět o něco narušilo ambiciózní plány.

"Pokud naši konkurenti vyhráli, značí to, že jsou silnější. V loňské tabulce byli před námi. Tyto týmy jsou silné v klíčových situacích, navíc jsme s nimi hráli venku. Sice jsme přivedli Alijeva, Tarasova, ale kvůli zranění nemáme Rodolfa a Wagnera, takže jsme si příliš nepomohli. Nemám námitky k přístupu hráčů, jejich nasazení. Svěřenci hráli na špatných terénech vyrovnané zápasy a prohráli s minimálním rozdílem. Týmový duch hráčů, který vidím na trénincích, mi dělá radost," nepropadá panice lodivod Loko Jurij Sjomin.

Tomu vedle již zmíněných Rodolfa a Wagnera možná bude chybět nejlepší střelec soutěže Alexandr Alijev. "O jeho startu se rozhodne v pátek," dodal Sjomin. Červená karta v souboji s Petrohradem (0:1) vystavila stopku Tarasovovi.

Před šlágrem kola není Lokomotiv spokojen s nasazením rozhodčího Jurije Baskakova. "Celá fotbalová veřejnost určitě ví, že máme dlouhodobé problémy se sudím Baskakovem. Vedení klubu žádalo, aby nebyl nominován na náš zápas. Přesto nás bude řídit v klíčovém utkání proti CSKA," postěžoval si zkušený stratég.

Zatímco Lokomotiv nemůže být se svým bodovým ziskem spokojen, neboť z pěti odehraných kol vytěžil šest bodů a krčí se v dolní polovině tabulky, CSKA, ač má zápas k dobru, uhrál deset bodů a je mezi prvními třemi.

Trenér Armějců Leonid Sluckij v minulém kole proti Alaniji Vladikavkaz nechal jen na lavičce hrdiny osmifinálového souboje Ligy mistrů Hondu a Necida. Místo nich se dostali na hřiště Dzagojev s Guilhermem a oba měli velký podíl na vítězství Armády v Severní Osetii. "V týmu je velká konkurence, mužstvo také odehrálo mnoho zápasů v krátkém čase. Sestava se odvíjí od toho, kdo je v daný moment lépe připraven. Bohužel stav Hondy a Necida neustále hrajících v základní sestavě bez střídání nebyl ideální," vysvětlil Sluckij. Tomu budou chybět zranění Oliseh, Vasilij Berezuckij a Zabolotnyj.

V duelu obou ruských gigantů se remízy diváci dočkají zřídkakdy, z třiceti sedmi zápasů skončil zápas nerozhodně jen pětkrát, devatenáctkrát vyhrál Lokomotiv a třináctkrát CSKA. Nejčastěji (sedmnáct zápasů z devatenácti) vyhrál Lokomotiv o jednu branku, hned devětkrát 1:0.

Úkolem Lokomotivu bude zastavit Dzagojeva, mladý armádní záložník dal "Železničářům" už čtyři branky. Tolik gólů v síti CSKA má na kontě i útočník Dmitrij Syčev na druhé straně barikády. A co víc, pokud se střelecky prosadil, Lokomotiv vždy vyhrál.

Zápasy proti CSKA se daří i nynějšímu trenérovi Sjominovi. "Koně" porazil hned šestnáctkrát z dvaceti devíti zápasů. Naopak pro trenéra CSKA je Lokomotiv jeden ze samých nejneoblíbenějších soupeřů, z devíti zápasů ho porazil pouze dvakrát. Oba kormidelníci proti sobě usedli pouze dvakrát. 25. července roku 2006 remizovalo Sjominovo Dinamo Moskva se Sluckého FK Moskva 1:1 a minulý rok ve druhé polovině Premier Ligy Sjomin coby kouč Lokomotivu porazil Křídla Sovětů pod vedením Sluckého 3:1.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Odiah, A.Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Krasič, Šemberas, Mamajev, Honda, González - Guilherme.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Guilherme - Kuzmin, Asatiani, Baša, Janbajev - Syčjov, Charles, Dujmovič, Glušakov, Odemwingie - Maicon.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Amkar Perm - Rubin Kazaň  (sobota 14:15)
Perm přivítá uřadujícího mistra z Kazaně v šestém kole Premier Ligy. Rubin v posledních dvou zápasech dokázal pouze remizovat. Proto obhájce titulu bude chtít předvést, že se s ním má i nadále počítat.

Na Rubin je letos potřeba pohlížet jinak, než tomu bylo dříve. Hra kazanců se změnila. Ne kvůli tomu, že by se změnilo taktické rozestavení, ale kvůli tomu, že se změnili hráči. Žádného Domingueze už tým nemá. Pouze jeden zápas z pěti odehrál Semak. Je potřeba trochu času na to, aby se tým přebudoval.

Dobrou zprávou pro Rubin může být to, že se postupně vyprazdňuje jejích lazaret. V tuto chvíli ničím nemůžou pomoct Kazani Rjazancev a Gökdeniz. Šaratonov už začal trénovat, velmi brzkým se zdá být návrat Kalešina. A Semak, který vynechal zápas s Nalčikem, podle slov Kurbana Berdyjeva velmi pravděpodobně zasáhne do zápasu v Permu.

Amkar má taktéž pár zraněných. Chybět budou Burmistrov, Usminskij a Čerenčikov. Vyloučen je i start bývalého kazance Alexeje Popova. Dvaatřicetiletý obránce se rozloučil s týmem z hlavního města Tatarstanu po oboustranné dohodě. Ovšem v této dohodě je položka, která nedovoluje hrát Popovu proti Rubinu rok a půl. V případě porušení této dohody je hráč povinen zaplatit 100 tisíc dolarů za každý zápas proti Rubinu.

"Vše je v souladu s pracovním kodexem. Když někdo před předčasným odchodem z klubu podepsal doložku s jistými podmínkami, musí je dodržet. Samozřejmě má teď Rašim Rachimov před zápasem s Rubinem těžký úkol, jak obsadit stoperský post. Ale myslím si, že náš trenér najde odpověď na tuto situaci," prohlásil prezident permského klubu Valerij Čuprakov.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Fedoriv, Kalašnikov, Bělorukov, Gaál - Pejev, Novaković, Dědečko, Grišin - Volkov, Kušev
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Kalešin, Orechov, César Navas, Ansaldi - Kasajev, Murawski, Noboa, Semak, Galiulin - Bucharov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.00 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Alanija Vladikavkaz - Sibir Novosibirsk  (sobota 16:30)
Alanija Vladikavkaz i Sibir Novosibirsk určitě snili o lepším startu mezi elitou. Oba celky si zatím na náročnou Premier Ligu zvykají, Alanija v dosavadním průběhu uhrála dva body a je patnáctá, Sibir dokonce pouhý jeden a uzavírá prvoligovou tabulku ruské ligy. Ve vzájemném souboji mají nováčci si chatrnou bilanci vylepšit.

Hlavní trenér Leopardů Vladimir Ševčuk si je dobře vědom důležitosti sobotního souboje. "Čeká nás zápas se Sibiri, s kterou budeme hrát i příští týdne v ruském poháru venku, proto dvakrát tolik důležité bude domácí vítězství. Dá nám to psychologickou výhodu nad soupeřem. Naši fanoušci čekají body a o žádné jiné verzi než vítězství ani neuvažujeme."

Ševčuk bude postrádat diskvalifikovaného pilíře obrany Gnanoua a marody Zuelu, Čočijeva a Mašukova.

Body nutně potřebují i hosté, kteří v minulém kole nestačili doma ani na Anži Machačkalu a podle dosavadních nepřesvědčivých výkonů jsou adepty na sestup číslo jedna. Při představě, že tento tým může hrát příští rok evropské poháry, se nejednomu fanouškovi zvedají mandle. Orlům stojí v cestě za premiérovým vítězstvím v Premier Lize stát v cestě absence hříšníků Aravina a Makarenka. Zraněn je polský brankář Kowalewski.
Alanija Vladikavkaz - pravděpodobná sestava:
Chomič - Mamah, Rotenberg, Ivanov, da Costa - Nizamutdinov, Kaita, Florescu, D.Bazajev, G.Bazajev - Kuzněcov.
Sibir Novosibirsk - pravděpodobná sestava:
Solosin - Klimavičjus, Buchrjakov, Vychodil, Mološ - Astafjev, Šulenin, Nagibin, Vasiljev - Blizňuk, Medvěděv.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Spartak Nalčik532010:411
2.CSKA Moskva43106:210
3.Zenit Petrohrad43105:210
4.Rubin Kazaň52304:19
5.Těrek Groznyj52216:38
6.Tom Tomsk52217:58
7.Spartak Moskva52217:68
8.Anži Machačkala52127:57
9.Amkar Perm52125:47
10.FK Rostov52126:97
11.Lokomotiv Moskva52037:76
12.Dinamo Moskva51224:55
13.FK Saturn50323:53
14.Křídla Sovětů Samara51044:103
15.Alanija Vladikavkaz50233:82
16.Sibir Novosibirsk50144:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vstane kerzak0v na 9:30 po další prohýřené páteční noci? Sázím, že ano, je to srdcař. Ale aby mu neudělalo ještě víc špatně, Tomsk umí.

Reagovat
smazaný uživatel

nešel pařit bo dnes máme zápas, musí taky někdo řídit...

Reagovat
smazaný uživatel

Honda Vs. Alijev. To bude lahůdkový souboj. Hlavně Loko je bez Ukrajince především v koncovce bezradné. Odemwingie nic, Traore nic, Syčjov nic...Možná by měl Sjomin nasadit Maicona, proti Petrohradu to pěkně rozhýbal.

Snad Sluckij v sobotu postaví Guilhermeho, proti Vladikavkazu byl výborný. Necida bych dal až v průběhu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

mam dotaz , kde stahujete starsi zapasy ??

Reagovat
smazaný uživatel

jo ahááá, on ten Tomsk hraje s Pitěrem (ten dotyčný ví, proč se divím)

Reagovat
smazaný uživatel

Tomsk má docela pěknej stadion a koukám, sektor hostí vyprodán

Reagovat
smazaný uživatel

i když mi tam celkem vadí, jak furt lidi chodí okolo hřiště, takovej nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej stadion? to teda nevim co si videl. Jeden z tech horsich v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbíl..ze začátku, na to, v jaké lokalitě to je, tak maj pěknej stadion..jen mi tam nesedělo, že tam lidi chodili okolo

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze v Tomsku nejsou vstupy primo na tribuny, ale je vchod primo do arealu stadionu, takze jdes ke hristi a pak stoupas nahoru na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je zlo...Resp. nám se to může zdát divné

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, podobne je to jeste v Samare a tusim jeste na nakym dalsim prvoligovym stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za borca z toho Tomsku s číslem 83 ? Jak tak koukám, má výbornou kopací techniku, jeho přímaky jsou velmi dobré a nebezpečné

Reagovat
smazaný uživatel

Aleksandr Kharitonov

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
stas87

zatial sa na to neda pozerat ani z jednej strany tak dufam ze to neskonci nudnou remizou 0:0 mali sme zopar brejkov ale tie skoncili na poslednom hraci tomska....snad tam nieco padne a zo sibire privezeme 3bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Tomsk má více ze hry, co sem tak viděl...Zenit hraje hlavně na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda nektery tipy EF na dnesek to teda ziram .....jestli Saturn bude hrat tak naprosto priserne, tak neni v celym kole jasnejsi favorit nez prave Spartak - co ta remiza?? Krysam v Nalciku bych vitezstvi hrozne pral, ale jejich vitezstvi bych teda netipoval ani za nic.

....ale hrozne sem zvedavej na Těrek s musorama, hodne zajimavej zapas a sem fakt zvedavej na prubeh i vysledek. Dinamo musi vyhrat aby dokazalo ze na ten titul kterej letos tak chce, fakt ma. Naopak jestli cecenci vyhrajou, tak dokazou ze maj opravdu na hodne.

Reagovat
smazaný uživatel

...hmmm, tak to se teda Spartakovci predvedli ani ikdyz meli v Ramenskoje domaci prostredi, tak slabej Saturn neporazili

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Holenda hattrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele