Premier Liga - preview 29. kola

20.11.2010, 08:26, aktualizováno 20.11.2010, 08:26
Previews
Předposlední kolo má na programu letošní ročník ruské nejvyšší soutěže. CSKA Moskva a Rubin Kazaň si to na dálku rozdají o druhé místo v tabulce. Nalčik a Lokomotiv bojují o Evropskou ligu, účast v ní ještě nemá jistou Spartak Moskva. Dramatický bude boj o záchranu, z nejhorších pozic do něj vstupují Amkar a Alanija...
CSKA Moskva - Spartak Moskva  (sobota 12:00)
Ve slavném moskevském derby přivítá CSKA na stadionu Arena Chimki Spartak. Oba týmy jsou na podzim jako vyměněné a fanoušci se mohou těšit na báječnou podívanou.

CSKA se v minulém kole remízou v Nalčiku připravilo o šanci na mistrovský titul, stále však bojuje s Kazaní o druhé místo zaručující přímý postup do Ligy mistrů. Spartak je čtvrtý bez šance na Ligu mistrů, ale blízko Evropské lize. "V takovém utkání jako CSKA - Spartak nezáleží na tom, kdo hraje o víc. Je to superderby ruského fotbalu," nesouhlasí trenér Armějců Leonid Sluckij s názorem, že větší motivaci mají jeho svěřenci.

Spartak přitom čeká v úterý rozhodující střetnutí základní skupiny Ligy mistrů proti Olympique Marseille. "Ze strategického pohledu je pro někoho tento zápas důležitějším. Ale na druhou stranu, jaký zápas může být důležitější a principiálnější, než proti CSKA?" míní kouč Spartakovců Karpin.

Letošní jarní derby vyhráli fotbalisté CSKA 2:1. Vítěznou branku v napínavém utkání vsítil v nastaveném čase Brazilec Vágner Love. Přinese podobný infarktový scénář i sobotní boj o Moskvu? Očekávání jsou veliká, oba týmy v létě kvalitně posílily a na podzim hrají ve velkém stylu.

Spartaku budou chybět zranění kapitán Alex Meschini a obránce Paršivljuk. CSKA Moskva je kompletní.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Nababkin, V.Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Oliseh, Šemberas, Honda, González - Vágner Love, Doumbia.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Dikan - Makejev, Suchý, Pareja, Ivanov - McGeady, Ibson, Drinćić, Šešukov, D.Kombarov - Welliton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Anži Machačkala - FK Saturn  (sobota 12:00)
Duel dvou v sestupových vodách namočených týmů nabídne 29. kolo Premier Ligy. Anži Machačkala hostí na stadionu Dinamo Saturn z Ramenskoje.

Anži i Saturn mají před tímto kolem po 30 bodech, na sestupové pozice mají čtyřbodový náskok. Není s podivem, že sázkové kanceláře cítí špinavost a na remízu dávají podezřele nízké kurzy. Však také za rámcem fair play se měl údajně odehrát minulý zápas Anži, které venku snadno porazilo svého kavkazského souseda Těrek Groznyj a udělalo výrazný krok k záchraně. "Viděl jsem ten zápas třikrát a nic ovlivněného jsem nenalezl," hájí své mužstvo trenér Machačkaly Gadžijev.

"Anži vyhrálo dva ligové zápasy v řadě, navíc hraje na svém hřišti. Očekáváme těžký zápas," řekl záložník Saturnu Karjaka. Hosté z Ramenskoje přicestovali bez vykartovaného Sapety a marodů Bojarinceva s Vorobjevem. Anži chybí kvůli zranění Vasiljev.
Anži Machačkala - pravděpodobná sestava:
Revišvili - Agalarov, Kiva, Tagirbekov, Gadžibekov - Corajev, Kebe, Bakajev, Josan - Strelkov, Holenda.
FK Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Parfenov, Zelao, Igonin, Nachušev - Ivanov, Jevsejev, Mahmudov, Němov, Karjaka - Kiričenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 1.40 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Alanija Vladikavkaz - Těrek Groznyj  (sobota 12:00)
Pro domácí, kteří neokusili radost z výhry už osm zápasů, přichází moment pravdy v souboji se sousedy, kteří v poslední době ztratili zájem o fotbal.

Začátkem týdne se fanoušci Těreku obrátili k prezidentovi Čečenské republiky a fotbalového klubu Ramzanu Kadyrovi s prosbou provést reorganizaci ve vedení klubu. To podle nich nese zodpovědnost za to, že se tým zříká čestného sportovního souboje.

"Myslíme si, že fotbalisté, kteří prakticky pokaždé na hřišti soupeře ukazují apatii, bezcharakternost a zbabělost, nemají místo v grozenském týmu a klub by se s nimi měl co nejdříve rozloučit. Vzhledem k tomu, že takové lhostejné a nezodpovědné chování v zápasech na konci sezóny není předváděno prvním rokem a také to, že změna hlavního trenéra nemění smutný obraz, bojíme se, že daný problém má charakter systémové krize v klubu a potřebuje bezprostřední a drastická opatření pro jeho vykořenění. Myslíme si, že jedním z řešení musí být strukturní reorganizace," stojí v úryvku z dopisu fanoušků Těreku.

Bookmakeři mají ohledně tohoto zápasu jasno. Jasně favorizují Alaniji, čemuž nasvědčuje koeficient 1.17 ve prospěch domácích. V nejvyšší soutěži se týmy střetly třikrát. V roce 2005 Alanija na domácí půdě i na vyjezdě zvítězila 1:0, respektive 2:1. Zápas v první půli sezóny vyšel lépe Těreku, který zvítězil 2:0.

Ředitel Alanije Alexandr Steľmach věří, že se tým zachrání: "V posledních zápasech s Dinamem, Lokomotivem a Tomi náš tým demonstroval dobrou týmovou hru a co je důležitější, projevil charakter. Trochu chybělo štěstí v útoku. Jsem přesvědčen, že ve zbývajících zápasech kluci předvedou to nejlepší. Věřím i hlavnímu trenérovi Vladimíru Šešukovi a nemám pochyb o tom, že pod jeho vedením Alanija vyřeší úkol, který před námi stojí."
Alanija Vladikavkaz - pravděpodobná sestava:
Chomič - Rotenberg, Gnanou, Ivanov, da Costa - Stojanov, Mašukov, Gabulov, Florescu, Marenič - Nizamutdinov.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Hodzjur - Ucijev, Edijev, Omeljančuk, Jatčenko - Kacajev, Essame, Mauricio, Gvazava, Georgijev - Sadajev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 7.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sibir Novosibirsk - Tom Tomsk  (sobota 12:00)
Sibir, který se loučí s elitní soutěží, ve 29. kole přivítá Tom, která ještě nemá jistotu setrvání v Premier Lize.

Ve čtvrtek se záložník Sibiřanů Jevgenij Zinovjev, který naposledy hrál 26. září v zápase proti Rostovu, konečně připojil ke společnému tréninku. Ovšem jeden z lídrů týmu Igora Kriušenka nejspíš na zítřejší zápas proti Tomi nominován nebude. Hráč, který kvůli mnoha zraněním odehrál tuto sezónu pouze deset zápasů, nejspíš zasáhne do hry až v posledním kole.

Tomský klub už přemýšlí o budoucnosti a hledá náhradu za brankaře Parejka, jenž tým nejspíš opustí. Nejvíce se mluví o devětadvacetiletém Alexeji Botvinjevovi, který patří Saturnu. Botvinjev přišel do podmoskevského klubu z doněckého Šachtaru před čtyřmi lety, nedokázal se ovšem probít na post jedničky. Poslední dvě sezóny strávil na hostování v Kubani a Krasnodaru. V letošní sezóně odehrál v první divizi 16 zápasů a pustil v nich 22 gólů.

Co se týče Parejka, jeho cílem je skotský Celtic. "Jít do klubu, který je na stejné úrovni jako Tom, se mi nechtělo, přál jsem si lepší klub," poznamenal estonský brankař. "Teď probíhají rozhovory, o zájmu ze strany Celticu jsem se dozvěděl před několika týdny. Trenér brankářů Stevie Woods přijel na zápas se Slovinskem, aby se na mě podíval. Víc zatím není co říct. Budoucnost se vyjasní v následujících dvou týdnech. Tom mi nabídla dvouletou smlouvu. Její podmínky jsou lepší, než ty stávající. Ovšem chyby rozhodčích stály tým hodně, často nám nedovolily otevřít skóre. To vše ve mně vyvolává touhu odejít. Chtěl bych být v týmu, který bojuje o vítězství v soutěži. Každý fotbalista touží po nejvyšších metách a po účasti v evropských pohárech."
Sibir Novosibirsk - pravděpodobná sestava:
Solosin - Aravin, Joseph-Renett, Filipenko, Mološ - Astafjev, Šumulikovski, Nagibin, Galiulin - Ševčenko, Grzelak.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Charitonov, Gultjajev, Jokič, Kudrjašov - Klimov, Mičkov, Kim Nam-Ill, Starikov, S.Kovalčuk - Dzjuba.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Rostov - Lokomotiv Moskva  (sobota 12:00)
Sedm zápasů za sebou nedokázal Rostov zvítězit a je velká pravděpodobnost, že se nezáviděníhodná série týmu pod vedením Protasova prodlouží. Vždyť jeho soupeřem ve 29. kole ruské nejvyšší soutěže bude Lokomotiv, který bojuje o páté místo.

"Chápeme, že máme zodpovědnost před fanoušky," poznamenal v interview pro oficiální web Rostovan Oleg Protasov. "Výsledky posledních zápasů nepřinesly moc radosti naším fanouškům. Proto chceme v posledním zápase sezóny na domácí půdě ukázat důstojnou hru a získat body. Teď je důležité upevnit si místo v tabulce. Nálada je dobrá, bavil jsem se s kluky a hoří touhou ukázat, co v nich je."

Zbývá doplnit, že se k zápasu proti Železničářům připravují všichni hráči A-týmu.

Útočník Loko Dmitrij Syčev počítá s těžkým soubojem: "Rostov neřeší problémy s umístěním, ale přesto jsou doma velmi silní. Dokonce i přes ztrátu motivace budou bojovat do poslední minuty. Přidá jim na motivaci pět gólů od Zenitu? Nevím. Ale jestli mají charakter, tak se před svými diváky budou snažit o rehabilitaci."

"Teď hrajeme prakticky play-off. Právo na chybu nemáme. Následující dva zápasy musíme za každou cenu vyhrát, abychom se nemuseli na nikoho jiného spoléhat. Dokonce můžeme za jistých okolností přeskočit Spartak. Každý chce být co nejvýš, i když jedno místo tolik neřeší. A přeskočit Spartak, to už něco znamená," stojí v rozhovoru se Syčevem na oficiálních stránkách klubu.

Trenér Železničářů Jurij Semin poznamenal, že by mohl nastat problém s hráči, kteří se vrátili z reprezentačního srazu. "Teď se všichni vrátí z národních týmů a my se budeme muset podívat na jejich fyzický stav. Ke každému pak musíme v přípravě přistupovat individuálně. To je nejdůležitější věc tento týden. Připravujeme se i na dva těžké zápasy. Rubin bojuje o druhou příčku a pro Rostov to bude poslední zápas před domácím publikem. Tam je to vždy těžké. Rostov je silný hlavně v tom, že má všechny řady vyrovnané," prohlásil Semin.
FK Rostov - pravděpodobná sestava:
Radič - Chaguš, Okoronkwo, Ghionea, Andjelković - Blatnjak, Kulčij, Gatcan, Jankov, Lebeděnko - Adamov.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Guilherme - Šiškin, Baša, Rodolfo, Janbajev - Glušakov, Tarasov, Loskov, Alijev, Torbinskij - Syčev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.60 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Rubin Kazaň - Zenit Petrohrad  (sobota 12:00)
Zenit v minulém kole rozstřílel Rostov a stal se tak po 3 letech mistrem Ruska. Rubin má jiné starosti. Tataři stále doufají v přímý postup do LM a v tomto zápase potřebují bodovat naplno.

Zenit přišel v repre pauze o několik hráčů. Jedná se hlavně o Malafejeva, Děnisova a Bystrova. Trenér Spalletti má tedy co dělat. A to ještě mají problémy Aňukov a Keržakov, který sice do Kazaně odletěl, ale uvidí se, jestli vůbec nastoupí. Hosté také nemohou nasadit Semaka s Bucharovem, kteří přišli právě z Kazaně. To je jen malý výčet problémů, se kterými se musel Ital v tomto týdnu potýkat. Ale to mu jistě nevadí, neboť v minulém kole se hráči Petrohradu stali mistry Premier Ligy, proto k tomuto zápasu pravděpodobně nepřistoupí úplně vážně, vždyť do Tatarstánu vycestovalo jen 17 hráčů a z toho jen jeden brankář Dmitrij Borodin.

Rubin v minulém kole zaváhal v Moskvě, remizoval totiž jen 2:2 s Dinamem a to mohli být hosté ještě rádi, neboť prohrávali už 0:2, ale kapitán Noboa dvěma brankami srovnal a v závěru měli hosté ještě smůlu, protože Šunin v brance domácích měl zrovna den. V konečném důsledku to je ztráta, protože Rubin tak stále ztrácí 2 body na druhé CSKA a kdyby tak tabulka skončila, tak by šli Tataři pouze do předkola LM, kam se jim určitě nechce. Tento týden bude vůbec pro Kazaň důležitý. V sobotu potřebuje porazit Zenit a týdnu hraje doma s Kodaní v rámci Ligy mistrů, kterou musí také porazit, aby si uchovala naději na vyřazovací kola a také aby utekla Panathinaikosu. K tomu budou domácí jistojistě potřebovat zlepšit útočnou fázi, protože ta je v posledních kolech špatná. Svými výkony drží mužstvo Noboa, který dokonce nejel do Ekvádoru na sraz reprezentace a soustředil se na závěr ligy. Domácím by měl patrně chybět gólman Ryžikov, který celý týden trénoval individuálně.

Tento nesmírně důležitý a zajímavý zápas začne v 12:00 CET a bude ho řídit pan Kolobajev z Moskvy.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Kuzmin, Navas, Bocchetti, Kalešin - Gökdeniz, Noboa, Natcho, Kasajev, Rjazancev - Kornilenko.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Borodin - Dudijev, Lombaerts, Alves, Luković - Širokov, Fajzulin, Zyrjanov, Danny, Lazović - Keržakov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Křídla Sovětů Samara - Dinamo Moskva  (sobota 12:00)
Křídla Sovětů vedou zoufalý boj o přežití a v posledním zápase sezony na domácí půdě musí bezpodmínečně porazit moskevské Dinamo, kterému po minulém kolu již de facto o nic nejde.

Začněme u hostů. Ti sice neprohráli již 7 zápasů v řadě, tři body ovšem brali jenom ve třech případech. V minulém kole sahali po výhře, ale Ekvádorec Noboa z Kazaně byl proti a dvěma góly srovnal na 2:2. Hosté mohou již pomalu bilancovat. Sezona se moc nepovedla. Cílem byly poháry a na ty s největší pravděpodobností nedosáhnou. Jedním z mála světlých bodů je příchod Kevina Kurányiho, který dal ve čtrnácti zápasech již 9 gólů. Na něm se bude určitě stavět pro příští sezonu. V tomto zápase budou chybět zranění Kisenkov a Kolodin.

Co se týče domácích, tak ti jsou v zoufalé situaci. Na 15. Vladikavkaz mají náskok pouhopouhý bod a musí už zabrat. V minulém kole se jim podařilo sice vyválčit zlatý bod z Lužnik, když remizovali se Spartakem 0:0. Domácí hrají poslední dobou pohledný fotbal, ale doplácejí na chyby v obraně jako v zápase s CSKA, který smolně prohráli 3:4. Naopak v útočné části našli Samařané patrně svou spásu. Je jí mladík Jakovlev, který bude zaměstnávat obranu hostí.

Obránce Samary Kuzněcov burcuje diváky: "Celá gubernie a milovníci fotbalu by měli být s námi. Budeme moc rádi, když bude plný stadion a uslyšíme 'Křídla do toho!' V takových chvílích jsou fanoušci naším 12. hráčem."

Vyšlyší fanoušci Kuzněcova a přijdou povzbudit Samaru za jejím celosezónním snem o záchraně? Nebo jim zavaří Dinamo ještě více, než je zdrávo?

Toto se dozvíme již v 12:00 CET a zápas bude řídit pan Suchina z Malachovky.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - Callagov, Taranov, Djordjević, Leilton - Samsonov, Sosnin, Ivanov, Kuzněcov, Jakovlev - Jelić.
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Šunin - Wilkshire, Fernandez, Epureanu, Granat - Samedov, Ropotan, Dujmović, Ropotan, Voronin - Kuranyi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Amkar Perm - Spartak Nalčik  (sobota 12:00)
Perm bojuje o holé přežití. Tým z Uralu má stejně bodů jako 15. Vladikavkaz a v tomto zápase musí porazit Nalčik, který stále bojuje o poháry.

V Permu bijí na poplach. Vedení dokonce vyhlásilo vstup zdarma na stadion Zvezda. Snaží se tak nalákat co nejvíce fanoušků na možná klíčový duel Amkaru v této sezóně, která se opravdu nepovedla. "S boji o záchranu jsme nepočítali, ale na analýzu bude čas až po sezoně. V posledních kolech musíme získat maximum bodů," nechal se slyšet kouč domácích Rachimov, jehož svěřence čeká ještě v posledním kole CSKA, se kterým se utkají opět doma. A má pravdu, tým není špatný, takový Belorukov byl nedávno naháněn mnohými ruskými velkokluby, nebo třeba Pejev patří k tomu lepšímu na pravé straně v lize. Ani obrana není špatná, ale útok, to je velká slabina Permu. Hráči Amkaru vsítili nejméně gólů z celé ligy, konkrétně 21, což je zoufale málo. V poslední době se chytil Makedonec Ristič, který střílí důležité branky, ale to nemusí být dostatečné. Perm by měl nastoupit v plné síle.

Nalčik hraje životní sezónu. Nikdy v historii klubu nebyli Spartakovci tak vysoko a pohárová Evropa by byla třešničkou na dortu. Tým táhne hlavně desetigólový Ďaďun, který je tak nejlepším střelcem hostí, důležitá je pak také gruzínská enkláva Gogua a Siradze. V minulém kole Nalčik doma remizoval s CSKA, když v pěkném zápase tahali až do konce zápasu Spartakovci za kratší konec, až v 89. minutě srovnal krásnou ranou Gošokov. Tento gól může být v konečném důsledku zlatým, jelikož Perm venku a Machačkala doma v posledním kole nejsou žádní soupeři z kategorie nejsilnějších. Nalčik má totiž stejně bodů jako šestý Lokomotiv. Spartak by měl nastoupit v plné síle, podobně jako Perm.

Zápas začne v 12:00 CET a bude ho řídit pan Lajuškin z Moskvy.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Usminskij - Kalašnikov, Popov, Bělorukov, Čerenčikov - Pejev, Novaković, Kolomejcev, Grišin - Volkov, Ristić.
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Kolinko - Vasjanović, Vasin, Džudovič, Jovanović - Rylov, Koncedalov, Golič, Šanicin - Gošokov, Ďaďun.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad28206259:1966
2.CSKA Moskva28177448:2158
3.Rubin Kazaň281511235:1456
4.Spartak Moskva28139641:2948
5.Spartak Nalčik28128838:3144
6.Lokomotiv Moskva28128832:2844
7.Dinamo Moskva28912737:2939
8.FK Rostov281041425:3934
9.Těrek Groznyj28881226:3132
10.Tom Tomsk28871331:4231
11.Anži Machačkala28861425:3630
12.FK Saturn28791224:3630
13.Křídla Sovětů Samara28691327:4027
14.Amkar Perm28751621:3426
15.Alanija Vladikavkaz28681422:3926
16.Sibir Novosibirsk28471733:5619

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsem opravdu zvědav jak dnešní zápasy dopadnou, protože jich tam dost hodně smrdí fixedem.

Reagovat
Langi

Amkar - Nalčik 2...kurs 5,0

Reagovat
smazaný uživatel

mam 2

Reagovat
kubys

Reagovat
mickey mouse

Na Zenit 5.25 možná až moc vyskoý

Reagovat
Arbiter

Titul jistý, nulová motivace, Rubin...

Reagovat
kubys

Zenit už o nic nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

když sem dnes viděl některé kursy, tak sem byl celkem překvapen

Reagovat
Godwinson

Spartak

Reagovat
Liquid

Rusko = 3 týmy do LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz davno.

Reagovat
Liquid

vlastně Zenit letos vylítl s Auxerre, nevíš na úkor koho získalo to 3.místo v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

A loni vypadlo Dinamo s Celticem. Misto koho bylo to treti misto v LM si fakt nepamatuju, nejaky koeficienty vubec nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, jaktoze je nalcik tak vysoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry rano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky za odpoved. casto sem nechodim a moc to nesleduju - prisel jsem se podivat, jak to nakonec vsechno dopadne...

Reagovat
Godwinson

Škoda tý tutovky Maidany, McGeady

Reagovat
smazaný uživatel

Vida, že by Čečenci poslali dolů Avary a spol.?

Reagovat
One-Real

Tak podle průbežnejch výsledků to vypadá vepředu celkem jasně..

Zenit

CSKA

Rubin

Spartak

Lokomotiv

A ČP zbyl pro Nalčik.

...

o sestupujích se definitivně rozhodne za tejden, ale Perm a Samara si to asi už pohlídaj

Reagovat
smazaný uživatel

Co je spatnyho na tom, ze si Samara pohlida udrzeni?

Reagovat
One-Real

Nic špatnýho, ten smajlík tam tam měl bejt jinej .

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

A Nalcik s Lokomotivem se bude rozhodovat do posledni chvile, tam to je furt dost vyrovnany.

Reagovat
One-Real

Čekám že Lokomotiv tu 5 nakonec uhájí, dneska vede a Nalčik prohrává, sice nevím s kým hrajou poslední kolo, ale řekl bych, že to udrží.

Navíc ještě někdo půjde do Evropy z poháru ne?

Reagovat
Rssa

Ty vole, co se to v tom Rusku děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Rssa

CSKA v 10 otáčí, Kazaň za pár minut vyrovnává

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, hraje se o vsechno

Reagovat
Rssa

Ta Kazaň je krajně podezřelá

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý se nechal obejít jak malej Jarda

Reagovat
kubys

Spartak Na ty se nedá spolehnout

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, vychází mi zatím tiket, spokojenost

Reagovat
Godwinson

Pareja Něco takovýho jsem čekal.

Reagovat
Godwinson

Ale je to pro Spartak veliká škoda, CSKA hrálo do prvního gólu velký hovno a oni měli zápas pod kontrolou. Nebýt tam Maidana, tak vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý stejně jako na jaře na kolotoči .

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastické derby!

Reagovat
smazaný uživatel

až bude nějaké video na trubce, hoď mi odkaz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kubys

Že by nakonec papa Anži

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele