Premier League v kostce (7. kolo)

29.09.2015, 20:26
Názory a komentáře
Překrásné kolo. Fotbal v nejčistší podobě. Co se samotné hry týče, samozřejmě. Anglická Premier League nabídla jeden z nejzajímavějších víkendů posledních let - padaly mraky branek, krásných, nehezkých, bohužel i neregulérních. Tak jako tak Eurofotbal i nyní přináší souhrn toho NEJ, co deset duelů přineslo.

Už v sobotu byly k vidění úžasné gólové přestřelky. Alexis s Vardym definovali sedmibrankovou show v Leicesteru. Nervy drásající střetnutí byly k vidění i v Liverpoolu, v Newcastlu, Norwichi a nakonec i v pondělí ve West Bromwichi.

O něco jednoznačnější byla situace v Londýně, tedy jeho severní části. Tottenham rozstřílel Manchester City 4:1 - zápas však pošpinily nepochopitelné chyby čárových rozhodčích, kteří pustili šílené tři góly z ofsajdu. Jeden z nich ukončil gólové sucho Harryho Kanea trvající 748 minut.

O více než čtyři hodiny déle čekal na ligový gól Wayne Rooney, ale i on se dočkal. Po výhře nad Sunderlandem se jeho Manchester United dostal na první příčku, odkud vystrnadil právě městského rivala City. Třetí je West Ham, naopak obhájce titulu Chelsea zůstává v dolní polovině tabulky.

Zápas 7. kola: Leicester - Arsenal

Kdyby o tomto utkání někdo hodlal napsat román nebo alespoň povídku, patrně by se jmenovala "Když obrany nefungují". Duel Leicesteru s Arsenalem rozhodně nebyl ničím extra pro Fanklub defenzivního fotbalu, ale většinová fotbalová veřejnost si musela v sobotu od čtyř hodin mnout ruce. Sedm gólů, neexistující defenziva Foxes a především skvělé individuální výkony útočných es stály za to.

Kromě hrdiny Alexise Sáncheze, jenž zkompletoval první hattrick na ostrovech, se dařilo i na protější straně Jamiemu Vardymu. Ten otevřel skóre, chvíli na to mohl vedení Leicesteru navýšit, ale trefil jen tyč. "Nedáš, dostaneš" a za pár vteřin Walcott vyrovnal. Pak explodoval Alexis a Vardy stačil jen korigovat na 2:4. Definitivní podobu skóre učinil střídající Giroud v nastaveném čase.



Gól 7. kola: Ramires

S Chelsea to na St. James Parku vypadalo (jako obvykle poslední roky) hodně bledě. Když Ramires vstupoval dvacet minut před koncem na trávník, svítilo na výsledkové tabuli 2:0 pro Newcastle. Brazilský záložník ale po pěti minutách na hrací ploše fantasticky vymetl šibenici a zavelel k obratu. Vynikající výkon podpořil i značnou porcí práce u vyrovnávacího gólu Williana, chvíli před koncem navíc měl na hlavě dokonalý obrat.

Video níže zaznamenává v sestřihu kompletní přínos Ramirese pro hru Chelsea, situace předcházející Gólu kola začíná v čase 1:15.



Zákrok 7. kola: Petr Čech

Škodolibou radost může mít při pohledu na aktuální tabulky Premier League Petr Čech. Chelsea, která jej v konkurenci Thibauta Courtoise nechala odejít, se bez zraněného Belgičana utápí v dolní polovině tabulky, zatímco Arsenal bojuje o špičku. Český gólman v utkání proti Leicesteru sice dvakrát inkasoval, ale připsal si i několik dobrých zákroků. Ten vůbec nejlepší proti pokusu Kramariće, jenž se před Čechem zjevil po centru Mahreze úplně sám. Ač zákrok není tak efektní, jako to umí třeba Jack Butland, byl to dokonalý reflex. Že z následné akce Vardy přesto skóroval, pro tuto rubriku není důležité.



Hráč 7. kola: Alexis Sánchez

Minulou sezónu byl s Hazardem a Kanem nejlepším hráčem Premier League. V prvních šesti kolech probíhajícího ročníku anglické soutěže však byl pouze stínem démona, jenž se loni přičinil o čtyřiadvacet gólů Arsenalu (16 branek a 8 asistencí). Na průlom menší krize si však vybral dokonalou příležitost - hattrickem suverénně skolil dosud neporažený Leicester City.

Alexis měl prsty už v prvním gólů Thea Walcotta, jelikož celou akci odvážným pasem založil. Branky číslo dva, tři a čtyři pak obstaral sám. První trefu měl velmi usnadněnou, po průniku Bellerína jen uklízel do prázdné svatyně. Při druhém zásahu však už díky fantastickému náběhu a výskoku překonal obrovský výškový deficit a Kaspera Schmeichela překonal hlavou. Hattrick pak dokonal nádhernou střelou z dálky.



Břídil(ové) 7. kola: Simon Beck a Jake Collin

V utkání Tottenhamu s Manchesterem City (4:1) padly čtyři branky z postavení mimo hru. Na tom by ještě nebylo nic tak strašného - to by ovšem hned tři (!!!) z nich nemohli kompetentní pánové na čarách bez mrknutí oka uznat. Přehlédnutí hraničního ofsajdu u prvního gólu De Bruyneho se ještě dá Simonu Beckovi jakž takž prominout, avšak situace u branek Spurs byly do očí bijící. Jake Collin měl zřejmě vlčí mlhu, protože Kyle Walker byl za posledním obráncem o více než metr - navíc přímo před očima pána rozhodčího.

Třetí "fail" měl na svědomí opět Simon Beck, tentokrát už byl prohřešek značný. Situace u přímého kopu patří k nejsnadnějším, stačí si hlídat hráče za posledním obráncem a v případě jeho zapojení zvednout praporek. Kane ovšem skóroval a Beck gól nepochopitelně uznal. Navíc se nemohl vymluvit ani na nesnesitelnou bolest ramene, jelikož krátce nato správně odmával ofsajd Sonovi. Zaplaťpánbůh, že tyto přešlapy nakonec neměly vliv na rozdělení bodů mezi týmy.

Vůbec nejhorší na tom je, že oba tito pánové se ještě dnes večer představí na čarách Marka Clattenburga v utkání Ligy mistrů mezi BATE Borisov - AS Řím. Aspoň že na příští ligový duel (Norwich vs. Leicester) dostane Clattenburg jiné čárové...

Sestava 7. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Tottenham zničil Manchester City především v ofenzivě, ale základem vítězství byl precizní výkon Huga Llorise, jenž pochytal sedm střel soupeře - a minimálně tři zákroky byly senzační. Gólové hody tohoto kola byly mimo jiné známkou slabší hry obránců, kde nebyla tak silná konkurence jako obvykle. Výborný výkon s čistým kontem předvedl stoper Crystal Palace Brede Hangeland, zatímco Virgil van Dijk podpořil výhru Southamptonu vstřeleným gólem a Nacho Monreal dvěma asistencemi.

O poznání větší "tlačenka" byla v záložní a útočné řadě, kam se při nominaci pouhých tří obránců dostalo hned sedm fotbalistů a minimálně dva další by si ji také zasloužili. Ve vynikajících výkonech pokračuje defenzivní univerzál Eric Dier, jenž proti City vedle vstřeleného gólu odehrál výborný zápas i směrem dozadu. V dresu Liverpoolu pak zazářil při výhře nad Aston Villou James Milner, který jeden gól dal a na jeden nahrál.

Podobný průlom, co se týče gólové produkce, má za sebou také Erik Lamela. Záložník Tottenhamu navíc kromě gólu a asistence měl prsty i ve třetím gólu, když byl před Kaneovou brankou faulován. Hvězdou kola byl křídelník Arsenalu Alexis Sánchez. Ten se v dosavadním průběhu ročníku ne a ne prosadit, než Leicesteru nasázel hned hattrick. Podrobnější charakteristiku jeho výkonu si můžete přečíst v rubrice Hráč kola.

V témže utkání měl k hattricku solidně nakročeno i nejlepší střelec Premier League Jamie Vardy, který však byl na ofenzivu Leicesteru téměř sám. Dvakrát rozvlnil síť a dvakrát trefil brankovou konstrukci. Senzační výkon po odmlce předvedl i forvard Romelu Lukaku; ten se dvěma góly a nahrávkou regulérně sám postaral o výhru Evertonu 3:2 nad West Bromwichem. "Brace" má na pažbě i Daniel Sturridge, pro nějž je dvougólový přínos o to sladší, že se trefil po dlouhých šesti měsících.

Statistické okénko 7. kola

- v sobotu viděli diváci na osmi stadionech celých 35 gólů, což je průměr 4,375 gólů na zápas; v historii Premier League padlo v jediný den více branek jen devětkrát (jen dvakrát ale s vyšším průměrem)

- Alexis Sánchez zničil Leicester hattrickem a výrazně pomohl svému Arsenalu k výhře 5:2; navíc se stal vůbec prvním hráčem, který tři branky v jednom utkání nastřílel v anglické, španělské a italské lize

- Wayne Rooney se v sobotu jednou brankou podílel na vítězství Manchesteru United nad Sunderlandem (3:0) a ukončil svoji hrozivou sérii bez vstřelené branky; v Premier League se trefil přesně po 999 minutách (jeho druhá nejdelší série přitom trvala o celých 170 minut méně)

- Sunderland se topí ve velké krizi, v sobotu podlehl Manchesteru United 3:0 a spadl na samé dno tabulky; v historii Premier League prohrával v utkání o dva a více gólů už 160x (!) a ani jednou nebyl schopen výsledek otočit

- Rudy Gestede sice dvěma góly proti Liverpoolu porážku své Aston Villy jen zmírnil, ale potvrdil svoji výjimečnou specializaci; od začátku sezóny 2013/14 už nastřílel 21 gólů hlavou, což je o 6 víc než kterýkoli jiný fotbalista napříč všemi patry Football League

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (623)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ano...obrazok sa nam ukazuje

Reagovat
Busby babes

me ne.

Reagovat
Seydou Doumbia

Virgil van Dijk borec. věřím, že to dotáhne daleko

Reagovat
smazaný uživatel

"Že z následné akce Vardy přesto skóroval, pro tuto rubriku není důležité." ze by petovo PR i na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mne zajímaloo, co bude tottenhamským vadit tentokrát? Že tam není Lloris? 2 hráči v sestavě málo? Není tam Lamela? Nemají nejlepší zápas? Nemají gól kola? Stačí si jen vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

*není tam obránce, Lamela tam je

Reagovat
Minister

aj Lloris tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Málo znakov v zmienkach o Tottenhame

Reagovat
smazaný uživatel

výhrady by se našly vždycky, ale 3 hráči v sestavě jsou pokrok

Reagovat
smazaný uživatel

napríklad zákrok kola

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris tam je , omg, tak na co se vymluví

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládám!!!!!

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris tam je a 3 hraci

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se opravil.....

Reagovat
bbbauch

Takle to dopada, kdyz chces z nekoho delat vola. Udelas ho ze sebe.

Reagovat
FUnk

Reagovat
frank

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Snad nejlepší kolo, který pamatuju. PL

Reagovat
Swarley

PL má zpět na špici svého krále, tak by to mělo být

Reagovat
r.mrazik

I kdyz neni v sestave,tak pro momentalniho bozana PL Smajlinga

Reagovat
Zaschrona

koho PL?

Reagovat
r.mrazik

božan

Reagovat
fenixLFC

krkic?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ten obránce Arsenalu č.4?

Reagovat
Mastný Chobot

fúú, s týmto ti fakt nepomôžem, sorry, netuším.

Reagovat
Pasha

Sranda, počas zápasov LM jeden príspevok

Reagovat
smazaný uživatel

"avšak situace u branek Spurs byli do očí bijící."

V té větě je vskutku cosi do očí bijícího.

Hangeland byl už proti nám dobrý a Van Dijk je fail těch "lepších" klubů, že šel tam. Takový Arsenal vypadá už teď na to, že jednoho stopera bude lovit v zimě.

Reagovat
vodka

van dijk je podle me uplne idealni pro klub typu sotonu

Reagovat
kiwwi

overrated hrac...podla mna na to nema, uz v Celticu som si ho vsimal a podla mna je to zmatkar a pozicne slaby hrac...ale budem len rad ked sa budem mylit

Reagovat
vodka

taky mam z neho ten pocit, je ale dost dobry do ofenzivy, takze jeho vyzdvihovani chapu...

Reagovat
niflheim

Matička?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ray Donovan 3x12...nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

9 mesiacov do štvrtej série

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo asi to najlepšie finále série za posledné roky. Fantázia.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem 4 dily prvni serie a vetsi nudu jsem nezazil. To se to pak natolik rozjede?

Reagovat
iamek

Nerozjede. Sracka.

Reagovat
Whitemedia

Bomba

Reagovat
Zaschrona

Lamela

Reagovat
Zaschrona

Last night, Romelu Lukaku scored his 100th first-team club goal aged 22 yrs, 139 days. Messi - 22 yrs, 219 days. Rooney - 22 yrs, 361 days.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

je to delo, snad ho po sezone kupime

Reagovat
Swarley

tak zase Messi to dal čistě v PD a Rooney čistě v PL...Lukaku dal třetinu v Belgii, ale i tak, hodně slušné...na druhou stranu, zase nehrál v tak dominantních klubech, to je zase taky pravda...

hezky si tu popovídám a zadiskutuju...

Reagovat
smazaný uživatel

On aj v tej naprosto tragickej sezóne a hre Evertonu dal 20 gólov. Takže by som jeho nástrel fakt neznižoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc jste ho kolik tři(?) sezóny v kuse ruinovali posíláním po všech čertech...kde mohl být, kdyby šel z Belgie rovnou k Toffees...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale hosťovanie vo WBA bolo veľmi dobré, tam dal tiež skvelých 17 gólov. Hráč si to pochvaľoval, cítil sa tam dobre a v defenzívnom tíme mal slušnú porciu branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já neříkám, že hrál na těch hostovačkách zle, ale podle mě je něco jiného být ve svém klubu, ve svém městě a tři roky se vyvíjet (a střílet góly) v jednom prostředí, jak to měli Rooney a Messi a nebo si každý rok zvykat na nové město, spoluhráče, prostředí, všechno. Což mu samozřejmě mohlo do budoucna i pomoct, to se nevylučuje.

Reagovat
Talker

Tak on byl na dvou hostovačkách - ve WBA a v Evertonu... A v tom zůstal...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ale mezitím ještě hnil u vás na lávce nebo ne?

Reagovat
Swarley

pravda, ale ono je to stejně jedno, když mu není 22...už když mu bylo 16 vypadal na 30, takže nemá cenu to řešit, bude hrát ještě tak 2 roky...navíc až se mu podívají do mrazáku, má po kariéře...

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážne? Neviem to vyčítať z tvojho príspevku. Prečo by mal hrať ešte 2 roky?

Reagovat
Swarley

v 16 letech vypadal na 30

v 22 letech musí mít tedy 36 = ještě 2 roky a bude mu 38

a v mrazáku má mrtvoly, to je o něm všeobecně známo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil

Reagovat
Wat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už som na to prišiel. Jose von, Lukaku späť. Aj za 70 mils.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

2-3 Piča cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
FCSL

A to ani nehrál Flamini

Reagovat
FUnk

good morning

Reagovat
r.mrazik

posrali mi tiket

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
SunFells

Proč kurva zas chytal trpaslík. A´t jde Wenger s tímhle formátem, kdy jeden chytá ligu a druhý zbytek, do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to už dlouho nepotrvá a Ospina nebude mať kde chytať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

prečo, preboha, napíšeš 10 slov po slovensky a 2 po česky?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem. Mám rád češtinu a často používam niektoré slová.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. To viem*

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

:-)))))))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Obrázok

Reagovat
Wat

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Boze to su fakt neskutocni klauni. Snad to ta banda nekopov neposere uplne a skoncia aspon 3 nech ich mozme vyradit z EL.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

EL nikoho nezaujima

Reagovat
Azza

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Změň si nick...

Reagovat
niflheim

Ale Mata v té sestavě být mohl, jedna asistence, jeden gól + přihrál Martialovi na tu jeho asistenci u Rooneyho gólu

Reagovat
Usty

Určitě mohl, s Lamelou jsem ho měl tak 50/50 (taky 1+1+1)... Nakonec jsem upřednostnil výkon proti silnějšímu soupeři - navíc Mata dostane co nevidět příležitost v jiné sestavě

Reagovat
Talker

Kdežto Lamela má už do konce sezony utrum...

Reagovat
smazaný uživatel

S kecama o utrumu bych moc neHazardoval.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ty jsi mi ale nevtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Rozhodně by tam měl bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://brno.idnes.cz/masarykova-univerzita-stipendium-uprchlici-f3x-/brno-zpravy.aspx?c=A150929_162708_brno-zpravy_lva

Ještě že už nestuduju, mám pocit, že by mne za můj postoj k uprchlíkům vyhodili ze všech škol

Reagovat
smazaný uživatel

univerzita podporuje stipendii humanitní, sociální a studentskou mimo akademickou činnost dlouhodobě. Nechápu tenhle butthurt. A teda nechápu vztah mezi vyhazovem z univerzity a tvým postojem k čemukoliv (mimo učení).

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud samozřejmě dostanou stipendium všichni studenti věnující se mimo školu humanitárním činnostem, nebudu s tim mít absolutně problém. Ale tady je problém, že to tak asi nebude, když to stipendium udělují přímo k tomuto účelu a ne plošně za bohulibou činnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tvojí potřebu se angažovat a hodnotit věci, o kterých si nejseš schopnej zjistit základní informace.

Toto konkrétní univerzitní stipendium, se může samozřejmě čerpat celoplošně. Podmínka je pouze výkon humanitní činnoti s celospolečenským dopadem, kterou můžeš vykonávat prostřednictvím partnerů univerzity, jako jsou Červený kříž a Člověk v tísni j. (jejich pozici snad zpochybňovat nebudeme) a je pak v jejich dikci, do které oblasti humanitní činnosti tě zařadí. Rozhodně to není uprchlický stipendium.

Dále člověk, který chce vykonávat humanitní činnost může čerpat různá fakultní stipendia, která se od sebe samozřejmě velice liší, ale rozhodně ani jedno není uprchlický.

Takže pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímtě, Je to jasně zaměřené na uprchlíky viz:

" „Jsem přesvědčený, že moderní univerzita má poskytovat vzdělání, výzkum a vychovávat sebevědomé občany, kteří jsou schopní kritické reflexe. Tu podporuje právě zkušenost z první ruky, kterou dobrovolníci mají. Abychom mohli mít názor na uprchlíky, musíme se s nim potkat. Proto jsme se rozhodli podpořit dobrovolnické aktivity našich zaměstnanců a studentů,“ popsal důvody ojedinělého kroku rektor Mikuláš Bek."

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě protože se ho zeptali na vztah toho stipendia k uprchlíkům.

Nebo jako nechápu, jestli má jedna věta na idnesu nebo kde z podivnýho článku větší váhu, než směrnice rektora....

Ne není to zaměřený pouze na uprchlíky... A už vážně pls. NeTomiuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohajeho, ty směrnice jim platí už několik let. Dle současného rtozhodnutí rektora budou směřovat podstatnou část těch stipendií na mimoškolní činnost spojenou s uprchlíky, na tom nechápeš zase co? Evidentně z toho jeho vyjádření vyplývá, že uprchlická charita bude mít přednost a to samozřejmě dobře není.

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuju: PROČ SE MUSÍŠ FURT ANGAŽOVAT V NĚČEM, KDYŽ O TOM VÍŠ HOVNO???

Ta směrnice neplatí pár let ale pár dnů a předtím žádná nebyla. A ne, Bek žádný takový rozhodnutí nevydal. Na rektorát mám blízkou vazbu, takže mi už doprdele můžeš věřit, že se to bude čerpat celoplošně..... WTF fakt tadyty diskuze s tebou, když ti absolutně scházej argumenty i jakýkoliv fakta a operuješ s jedním odstavcem na idnesu a tím, co si vymyslíš.....

http://www.quickmeme.com/img/8f/8f86a78dec7ea47472d38a7a3688e102b3bab8dc414ce7998ce5dd58a2ba8a67.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Neplatí? Vždyť tu humanitární pomoc podporují už x let. Tak to bylo pravděpodobně podle jiné či podobné. Takže jestli tahle platí pár dní, fakt máš pořád pocit, že to je plošné a s uprchlíky to nesouvisí jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to může týkat uprchlíků, když je jasně ve směrnici napsaný, že se to bude čerpat celoplošně! Chápeš, že to co odpoví na otázku na uprchlíky idnesu není narozdíl od tý směrnice, podle který se bude to stipendium čerpat, právně závazný?

A prosímtě, ukaž mi ty minulý stipendijní programy...... Děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ve směrnici je napsaný, že je to celoplošně, ale rektor se vyjadřuje, že to souvisí s uprchlíky, tak lže nebo jak? Navíc je to jednoznačně vydaný v době uprchlické krize, s uprchliky to souvisí z 99%, jestli tvrdíš opak, tak lžeš jak rádio Jerevan.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov na tvojí nezměrnou debilitu. Prosím už můžeš přestat diskutovat, je to tvoje věc a mně to je úplně ukradený.

Ale překrucovat právně závaznej dokument odpovědí na otázkou, kterou nikdo nezná a tak ti chybí kontext je prostě směšný.

A když se to čerpá celoplošně, tak asi část půjde na uprchlíky, ale určitě ne 99%, dokonce pochybuju, že vůbec věšina. Nemám slov, prostě nevíš vůbec nic a snažíš se to vycucat z prstu. Už chápu tvojí obhajovu Okamury, v tomhle máte stejnej koníček.

https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572

Příště ty peníze hoď sem, třeba si tě všimne a konečně budeš mít takovou diskuzi, o jakou stojíš. Bez faktů, znalostí a plnou vašich nepodložených domněnek a lží.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš mi pořád nadávat slabochu?

já nic nepřekrucuju, jenom vycházím ze slov rektora, který evidentně z našich peněz pomoc uprchlíkům chce podporovat na úkor podpory studia našich studentů. Protože to půjde z peněz, klteré by jinak šli na prospěch či nemajetné studenty.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pokud samozřejmě dostanou stipendium všichni studenti věnující se mimo školu humanitárním činnostem, nebudu s tim mít absolutně problém."

Tohle jsi napsal a přesně takhle to bude, jelikož není právní prostor pro to, aby to bylo jinak (ani není snaha, aby to bylo jinak). Tak se vrať k tomu, že s tím nebudeš mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém s tím mám, protože všichni studenti tak nedostanou. To bys mohl pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou to všichni studenti, který budou vykonávat humanitární činnost celospolečenskýho významu a zažádají si o stipendium. To bys mohl pochopit.

Pokud někdo sebere žvýkačku před fakultou, tak stipendium nejspíš nedostane. Dokonce ani kdyby tu žvýkačku na zem nalepil uprchlík.

Reagovat
smazaný uživatel

"humanitární činnost celospolečenskýho významu " aha ok

Znova si přečti vyjádření toho rektora, nemluví o žádné jiné činnosti, než pomoci uprchlíkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš, že to byla odpověď na otázku novínáře? Mohla znít třeba: "Jak se to týká uprchlíků" nebo cokoliv..... To vyjádření nemá žádnou vypovídající hdonotu bez otázky a už nemá vůbec žádnou důležitost ve vztahu k vyplácení toho stipendia.

Tady to máš oficiální text od stejnýho autora s tím, že tě nemusí zajímat jaká otázka tomu předcházela:

" Stipendijní program rektora MU na podporu humanitárních aktivit realizovaných studenty MU je stanoven autentizovaný odkaz do nového oknaOpatřením rektora č. 8/2015. Účelem stipendijního programu je přiznání stipendií v případech hodných zvláštního zřetele podle § 91 odst. 2 písm. e) zákona o vysokých školách Masarykovou univerzitou (dále jen „MU“). Smyslem stipendijního programu je podpora studentů MU, kteří se rozhodli zapojit do celospolečensky významných humanitárních aktivit, založených na principu dobrovolnosti a sdílejících hodnoty zastávané MU.

Podporovány mohou být zejména takové formy aktivit, které jsou vykonávány ve spolupráci s partnery MU, či prostřednictvím renomovaných humanitárních organizací (např. Červený kříž, Člověk v tísni apod.), či charitativních organizací, které jsou zaměřeny na pomoc, právní a sociální služby, poradenství, resp. další vhodné aktivity, směrem k osobám v tíživé životní situaci tam, kde student sám, bez nároku na odměnu, dobrovolně a na svou odpovědnost realizuje tyto aktivity. Podpořit lze rovněž aktivity realizované v rámci studijních programů, jako jsou odborné stáže či praxe ve výše uvedených organizacích."

Už tady diskutuješ X hodin na základě svých pocitů, domněnek a jednoho trapnýho článku z trapnýho zpravodajskýho servisu. Není čas si najít nějaká fakta?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže odpověď novináři neplatí nebo jak?

To už fakt taháš argumenty z ponožek...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta odpověď novináři je přizpůsobena otázce.

Co se týče obecný platnosti a jejího významu, při vyplácení stipendia, tak neplatí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ahá, takže on odpoví na otázku, je to platné pár dní shodou okolností při uprchlické krizi, ale s uprchlíky to vlastně nesouvisí jo? To mi připomíná ty tvrzení, že když terorista řve při útoku "Allahu akbar", tak to s Islámem nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká, že to s uprchlíkama nesouvisí Masopuste? Celou dobu ti vyvracím, že je to stipendijní fond na uprchlíky, a že z něj nebude moct čerpat kdokoliv, na jakoukoliv humanitní činnost třeba v rámci Červenýho kříže. S tím jsi řekl, že nemáš problém, tak to ukonči.

Reagovat
smazaný uživatel

NNIkdo, ty mi tu vlastně naznačuješ rozmnožování včelích medvídků

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Jen pokračuj

Reagovat
fenixLFC

ty si fakt debil

Reagovat
smazaný uživatel

místo argumentů urážky díky

Reagovat
joshua

Argumenty na tebe ocividne neplati, kdyz ti tady kazdej den nekdo vysvetluje nejaky tema na kilometrovejch vlaknech a ty jsi bud tak tupej, ze to nepochopis, nebo tak jesitnej, ze v zivote neuznas chybu, i kdyby byla sebezrejmejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to byla pravda, tak jsou urážky řešení jo? Evidentně tu ten názor nemám sám, tak si hlavně proboha nehrajte na jediné se správným názorem

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ako si vas masopust vodi no

Reagovat
fenixLFC

u teba je to zbytocne ty si budes furt mliet svoje a aj tak sa vzdy chytis nejakej picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

A vyvaruj se těch nadávek, jinak s tebou odmítám debatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, o nic nepříjdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super tak mi andávej dál, díky já totiž přijdu o hodně a už teď brečím

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si řekl, že nebudeš diskutovat, když tak budu činit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

"A vyvaruj se těch nadávek, jinak s tebou odmítám debatovat."

A pořád se mnou diskutuješ. Tak pls.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stipendium jako takové má být poskytováno potřebným studentům na podporu jejich řádného studia a ne nějakých humanitárních aktivit, které jsou, podle mě, výsostně volnočasovou a se studiem nijak nesouvisející soukromou aktivitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vycházel jsem z informace, že se škola v humanitárních aktivitách studentů angažuje několik let, že to není podle téhle směrnice je naprosto vedlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano angažuje, třeba práve spoluprácí s organizacemi jako je Člověk v tísni a Červený kříž...... To podle směrnice skutečně není, když se směrnice vztahuje na vyplácení peněz......

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a?

Reagovat
smazaný uživatel

a to, že mícháš dohromady angažování MUNI v humanitní činosti a vyplácení stipendií na tuto činnost? Nebo celkově nechápeš systém stipendijních programů a směrnic, nebo co já vim. Každopádně tady meleš nesmysly, viz že se to řídilo jinou podobnou směrnicí apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak já to míchám dohromady, ono to spolu vůbec nesouvisí

Reagovat
smazaný uživatel

A je opravdu vedlejší, jestli při tom vyjádření odpovídal na otázku nebo to říkal z první.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tohle prostě zavání podporováním bohulibé vedení poplatné ideologie. Znám mraky lidí, co se věnovali charitě apod. a každého z nich do jednoho by podobné stipendium urazilo. já třeba chodil pravidělně darovat krev. Každý vánoce a velikonoce jsem chodil do děěcáku s krabicí věcí za dva litry, pomáhal jsem s rekonstrukcí domova pro mentálně postižené, pomáhal se zbírkou pro zdravotní klauny a v životě by mne nenapadlo za to chtít stipendium. ne tohle je čistě o ideologii o ničem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako vtip?

Nechápu proč by univerzita nemohla podpořit lidi, kteří chtějí pomáhat i když mají sami málo a proplatit jim cesťák....

Jinak dost sebechvály asi ne?

Reagovat
Mastný Chobot

*dosť výmyslov

Reagovat
bbbauch

Svaty Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Ne není to vtip, mám problém s tím, když univerzita z našich peněz podporuje jenom něco, shodou okolností toho času idešologicky poplatné.

Reagovat
Busby babes

Univerzita se rozhodla zridit nejakej fond za nejakym ucelem. pouzije na to penize ktere ma k dispozici a ktere muze pouzit plus prispevky od verejnosti. Je to celkem jeji vec..

Tyhle kecy o nasich penezich... spousta lidi s tim treba souhlasi, spousta ne. Je tvuj nazor nejak lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

uffff to nejsou kecy o našich penězích, to je prostě kritika veřejné instituce financované z rozpočtu a je jedno, že má stipendia přímo z nějakého fondu a ne z rozpočtu, hospodaří celistvě.

Reagovat
Busby babes

no tak maji cast rozpoctu na stipendia a predpokladam, ze se pohybuji v rozsahu toho, za co mohou stipendia priznavat...

Reagovat
smazaný uživatel

To se přiznám že envím a popravdě je mi to dost jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ti tak záleží a značkování peněz, tak si třeba mysli, že to jsou peníze, který MUNI získalo vlastní činností. Teď už je to OK? Tak díky...

A nemluvě o tom, že se na podobný věci může čerpat i ESF... jesus.......

Reagovat
smazaný uživatel

Může, tak si třeba mysli, ok parádní argumenty Sám vím, že prachy ve škole se přelévají od čerta k ďáblu, pokud jsou potřeba, je absolutní nesmysl říkat, tohle nejde z daní, to je z fondů...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako je naprostej nesmysl říkat, tohle nejde z fondů tohle jde z daní.

Reagovat
smazaný uživatel

to někde tvrdím? všimni si co neguju. tohle je trošku fail od tebe no

Reagovat
smazaný uživatel

Když napíšu, že to jde z našich peněz neznamená, že to nejde z dotací nebo jiné činnosti. To je logika byhc řekl, tak ZŠ nebo MŠ úrovně.

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi měl pravdu jo a že na něco jdou peníze danových poplatníků automaticky neguje jiné formy financování? I ty brepto....

Reagovat
smazaný uživatel

Mně třeba nevadí, když univerzita podporuje studenty v humanitní činnosti a cítění. Od toho mj, univerzita i je... Nechápu co je na takový činnosti ideologicky poplatné, ale rád si to nechám vysvětlit.

Reagovat
Busby babes

nestavi plot na hranicich.

Reagovat
smazaný uživatel

"Od toho mj, univerzita i je." není.

Reagovat
Busby babes

a od ceho je univerzita? nez od vyuky a i vychovy lidi?

Reagovat
smazaný uživatel

od výchovy svéprávných dospělých lidí teda opravdu není

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Busby babes

janse, vubec tam neformuji tvoje nazory. proste chodis na univerzitu a jsi ve vakuu...

Reagovat
smazaný uživatel

Univerzita má předkládat informace, ne názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina lidí si utváří názory právě na základě informací

Reagovat
smazaný uživatel

A tak je to správně, proto by mělo být předkládání názorů a apolitizace vzdělávacích zařízení naprostou nutností moderní společnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Což o to, takhle (apolitičnost, objektivita, syrové informace) by měla fungovat třeba i veřejnoprávní média. Jaká je skutečnost vidíme sami

Reagovat
smazaný uživatel

No je to průser, když ti člen rady PRATV řekne, že by televize neměla vysílat to, co si myslí většina...

Reagovat
smazaný uživatel

a nemalo by to byt tak, ze si utvaraju nazory na zaklade nazorov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

darky za dva litry? Na Donalda Trumpa dost malo nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to desetina mého měsíčního rozpočtu, pravda, mohl jsem dávat více. Zvlášť když mi to užitku co se týká dobrého pocitu přineslo určitě více, než za 2 tisíce, tedy částku za cenu bot.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ve skutečném životě jsi úplně jiný člověk a sem chodíš vypouštět jenom svoji idiocii?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že ťa nemôžeme vyhodiť aj odtiaľto

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přesně přístup sluníčkových lidí, vyhazovat zakazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty jsi za kokota...

Reagovat
smazaný uživatel

+ nadávat, máme to komplet

Reagovat
Harakan

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Busby babes

dej si studenej hadr na celo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mňa by zaujímalo, čo za hypnózu vysielaš sovjimi prípsevkami, že ti niekto stále na to skočí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusí být hypnoza, ale pokud šíří lži o člověku, ke kterému mám blízký a pozitivní vztah, tak to na mě působí jak červenej hadr na býka.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápem.

Reagovat
smazaný uživatel

česky prosím, tomuhle opravdu nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, vyhodili by ťa zo všetkých škôl, aj základných. A nie kvôli uprchlíkom.

Reagovat
smazaný uživatel

"sovjimi prípsevkami," co to znamená česky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vravím...

Reagovat
smazaný uživatel

a nejsem Věra

Reagovat
vladis271

ja ich nechápem. A to s ním diskutujú prevarené mená. A zabíjajú na ňom čas dlhými vláknami. Že to ani nečítam, lebo by som len čítaním nad tým strávil dlho času, nie ešte odpovedaním. A ptm vidíš napr. fantomasa ako s ním diskutuje pol dňa.

Na mňa našťastie tá hypnoza neplatí.

Reagovat
Rišty

masopuste, pustneš, pustneš...

Reagovat
minoLFC

prečo by ťa mali vyhodiť? ide len o štipendium

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, je to narážka na to, že vysokoškolské prostředí dneska straní jedné ideologii a k postihu druhé nemusí být uplně daleko vzhledem k vývoji jinde v Evropě.

Reagovat
minoLFC

Ale blbosť. Vždy školy podporovali humanitárné činnosti u študentov. A to si kecal niečo o 3 VŠ.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavý, že tenhle grant je starý pár dní pane vždy podporovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Donald Trump

30.09.2015 11:16

Neplatí? Vždyť tu humanitární pomoc podporují už x let.

Pls, fakt si sám sobě kálíš do úst.

A samozřejmě, že univerzity vždy podporovali humanitární činnosti, teď jen byl zžízen stipendijní program. Ale to jsme zas u toho, jak to mícháš dohromady a nerozumíš tomu, ale vlastně je to jedno, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím si kálím do úst? Vždyť to vůbec nebylo v tomhle kontextu boha jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.... Hezky se v tom motáš...

Reagovat
smazaný uživatel

No to vížejo

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbí se mi že se univerzity zapojují do politiky.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Peboha v čom je pomoc nešťastným ľudom politika?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni pomáhají plošně všem nešťastným lidem? No to se nedivím, že často nevystačí s penězma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale ve skutečnosti nejsi tak hlupý, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nalep se na někoho jiného rozumbrado, ju?

Reagovat
r.mrazik

mozna proto,ze doted nic takoveho nedelali?

a budou dostavat prachy i jini studenti,kteri nepomahaji zrovna vsem tem syranum? protoze vsichni jsou ted vlastne ze syrie...

Reagovat
Busby babes

ja to teda pochopil tak, ze doted to delali taky (viz partneri skoly Cerveny kriz a Clovek v tisni) jen ted o tom vysel clanek a jsou tam zmineni uprchlici tak je to vic na ocich...

A i kdyby to bylo jen pro uprchliky, tak co? Tyhle vytky, ze si nekdo vybere nejakou cast, ktere pomuze... proste delaj co je v jejich silach.

Reagovat
r.mrazik

ja nic takovyho v tom clanku nenasel...akroat ze zakladaji fond...a pak psychologickou pomoc pro studenty,kteri se vraci zpatky zniceny,v jakych podminkach vsichni ti syrani cestujou...ehm...

a i kdyby to bylo jen pro uprchliky....asi me uz zacina tocit,jak jsou vsichni ti alzirani a dalsi za uprchliky...kdyz chteji do nemecka brat hlavne podporu...

nebavi me to a ono to je jedno,protoze stejne clovek nic neudela a rozhodnou za neho socansky sraci a bezkulovy politici...

takze se diskuze radeji vzdavam a budu se radeji bavit o fotbale a o tom,jak jsou anglicky kluby srackoidni v evrope

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to pise vys Cartman. Z toho jak to pise predpokladam, ze na Masarykovu univeriztu chodi/chodil...

Reagovat
smazaný uživatel

To by samozřejmě znamenalo pramálo. Jde o to, že sám velmi často přicházím s prorektorem, který má na starosti stipendijní programy a i ona prorektorka má také právní vzdělání. Proto i pro ní bude nějaká věta na idnesu nepodstatná a bude pro ní směrodatná směrnice. Ale tak to je zbytečný vysvětlovat někomu, kdo to pochopit nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je prosímtě ve směrnici uvedeno, že se bude stipendium rozdělovat všem rovnoměrně? Z těch vyjádření jasně vyplývá, že je to celé zaměřené na uprchlíky jako propaganda multikulturalismu a nezmění na tom nic, ani kdybys s paní prorektorkou spal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že se bude rozdělovat rovnoměrně, ale že se bude rozdělovat celoplošně. A nevím, jestli jsi negramotný, ale napsal jsem ti sem číslo směrnice, tak si jí můžeš přečíst sám. Hned v článku 1 je cíl toho stipendia definován natolik obecně s tím, že stačí spolupracovat mj. s určitými charitativními organizacemi všeho druhu, že snad nemůže mít i ten nejhloupější člověk pochyb o tom, že tohle stipendium je celoplošný a není to speciální stipendium pro pomoc uprchlíkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no a s uprchlíky to absolutně nesouvisí, rzumím brebtale.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt úplně mimo. Poněkolikátý...... S urpchlíky to souvisí. Není to uprchlický stipendium. Dokážeš porozumět psanýmu textu a rozlišovat významy slov?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodli se v souvislosti s uprchlíky, ale vlastně to s nimi nesouvisí

„Jsem přesvědčený, že moderní univerzita má poskytovat vzdělání, výzkum a vychovávat sebevědomé občany, kteří jsou schopní kritické reflexe. Tu podporuje právě zkušenost z první ruky, kterou dobrovolníci mají. Abychom mohli mít názor na uprchlíky, musíme se s nim potkat. Proto jsme se rozhodli podpořit dobrovolnické aktivity našich zaměstnanců a studentů,“ popsal důvody ojedinělého kroku rektor Mikuláš Bek.

Zdroj: http://brno.idnes.cz/masarykova-univerzita-stipendium-uprchlici-f3x-/brno-zpravy.aspx?c=A150929_162708_brno-zpravy_lva

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný. To že to vzniká z důvodu nějakýho sociálního jevu, neznamená, že ty peníze budou krýt jen ten jeden daný jev. Ještě tady někomu dávej přednášku o argumentačních failech

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodně to znamená, že když něco vzniká kvůli něčemu, tak se to tomu bude z většiny věnovat....že ne 100% na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to neznamená. To je jen tvůj další argumentační fail.

Reagovat
smazaný uživatel

ok rozumbrado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Že se s ním bavíš. Evidentně je hovado nebo troll.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Busby babes

to jsou. Snad dneska vylepsime bilanci. Aby se Jose necitil, ze je na to vsechno Chelsea zase sama.

Reagovat
r.mrazik

snad to nebude letos zas takovy anglicky pruser...by bylo opravdu super,nepostoupit z takovy skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Alzirani? Ty máš v tom poriadny guláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože doteraz nebola utečenecká kríza?

Reagovat
smazaný uživatel

Z ukrajiny sem nikdo neutíkal? No top jsou teda dobrovolníci, když pomáhají jen při extrémní krizi

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ty o tom vieš?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit, že jediný průser v dnešním světě jsou uprchlíci?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit, že z Ukrajiny utíkalo miliony lidí? Teď je ten nápr takový, že uvítají pomoc i od studentů a univerzita jim to zprostředkuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je nějaký argument, proč mají mít lidé pomáhající syřanům víc výhod než ukrajincům?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš že to je dobírání lidí, kteří by se normálně nemohli napříkald zapojit? Že jde o krizovou situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ovšem, já hlupák myslel že to má hlavně ocenit ty co už to dělají...

Reagovat
smazaný uživatel

No jéjé, ty hlupáčku náš

Reagovat
r.mrazik

tak ja to pochopil tak,ze studenti pomahali i driv a jinde (a penize nedostavali..ostatne jak je nedostavali doted ani ti,co pomahaji IMIGRANTUM)...ale az ted se zavedl ten fond pro imigranty (oznaceni uprchlik uz prestavam tolerovat )

Reagovat
smazaný uživatel

Pomoc nešťastným lidem? V ničem. Ale angažování se v politicky citlivé otázce politika je. Ať už se na tom chcou jen zviditelnit, nebo vyjádřit poselství. Pro nechápavé, stejné je to se sportem. Mrtě klubů dává dary na charitu, fotbalisté chodí hromadně dávat krev, nebo navštěvují dětské domovy. Ale když vystoupily na podporu migrantů, tak se prostě zapojily do politické debaty.

Reagovat
smazaný uživatel

I couldnt agree more

Reagovat
smazaný uživatel

V čiernobielom vnímaní sveta áno.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy levicová hlpásná trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

*hlásná

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

No, akorat on to prezentuje ve stylu, ze mince ma jen jednu stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle díl byl fakt jednostranný, což je škoda, tohle téma mohl rozebrat ze všech stran...

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Koscielny has picked up a hamstring injury and may not be fit for #MUFC game

Martial vs Mertesacker

Reagovat
Busby babes

a Walcott vs Blind. to skonci 8:8

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tu dužina vytáhne nějakou statistiku z roku 2010 podle které je Blind vlastně rychlejší.

Reagovat
Busby babes

to ani ne, spis Blind ma vyhodu v tom, ze si imho dokaze lip pripravit na to, aby se do takovych situaci nedostal. Nebo nedostaval tak casto. Imho je proste inteligentnejsi fotbalista nez Merte.

Reagovat
smazaný uživatel

To můžeš říct jenom v případě, žes BFG hrát neviděl.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

tak urcite no.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ad tohle, tak mě třeba překvapilo, že v zápase se Sunderlandem během během hrací doby ukazovali statistiku nejvyšší dosažený rychlosti a třetí byl Mata (za Martialem a Depayem), což bych teda úplně nečekal... I když je pravda, že těch favoritů na rychlýho fotbalistu tam moc nemáme..

Reagovat
Busby babes

neukazujou tyhle statistiky jen s micem?

Reagovat
smazaný uživatel

Na rychlost s míčem to imho bylo mco vysoký číslo...

Reagovat
kiwwi

Blind uz vymazal inych utocnikov a nie nejakeho smatlaveho Walcotta

Reagovat
Busby babes

porovnaval jsem jen rychlostne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné štěstí, že za Arsenal nemůže nastoupit nejlepší útočník od dob Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaso, pls

Reagovat
kiwwi

tak to ano, urcite by Welbz nerobil vacsie problem ako ten Hamilton

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočné

Reagovat
Mastný Chobot

aha, sorry, prečítal som "narobil"

Reagovat
kiwwi

nemusis sa ospravedlnovat, pomylil som sa, malo tam byt narobil

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zato merte lepsich ako martiala este nevymyzal Ano viem lepsi nie su

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

ked vies tak naco take kokotiny pises

Reagovat
niflheim

Skončí na Smalling Islandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

věřím ve Wengerovy schopnosti a postaví Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

možná ve sprše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro mne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bernie

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsina diskusie zase zasrana masopustom. Ja fakt nechapem ludi ktori sa s nim snazia normalne bavit. Asi rovnaki kreteni ako on sam

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně a slušně diskutujum místo toho samého dostávám urážky, ale špatný jsem já, nikoliv ti urážející, to ej super

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto vážně není normální diskuze. Diskuze je zpravidla výměna argumentů, který podložíš fakty. Ty žádný nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já potkládám diskuzi argumenty z článku, který ty neuznáváš, za to opravdu nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je právě ten problém...

Reagovat
smazaný uživatel

masopust = troll / dement (vyber si) pls

Reagovat
smazaný uživatel

super, nadávky, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto typické, sluníčkářům vadí, že se vůbec o něčem ve společnosti diskutuje a automaticky se nepřijímá jejich názor za jediný správný, tak uráží, případně zakazují a omezují

Reagovat
j_mrazik

Taková tvoje česká verze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj, gauneri utocia

Reagovat
j_mrazik

Nie, psi sa brania utokom...

Reagovat
smazaný uživatel

keby tak aj vasi hraci mali volu trochu branit, co?

Reagovat
Mada

ne tak hloupá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

že to píšeš práve ty

Reagovat
tomasinho

Si v debilitě nemá s Masopustem co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, ty jsi v tom ještě pod náma, tak co palcuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale?! Od Teba to znie... akoby som to... ,,vierohodne"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasinho (najvacsi sportovy analfabet na tejto planete), Noel Miki (mega lol), masopust a fenix.

Vsetko rovnaka banda postihov. Este zopar Gaunerov a ste komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie na tom je, že žiješ v presvedčení, že si niečo viac. Ale čo, no, proti gustu...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

ty moc nevycházíš s lidma vid?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Tak ty vole, přesvědčils teď fakt věchny o opaku

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Ach Slováci, proč Vás stále necháváme být zemí???

Reagovat
Talker

Tak už se shodneme na Mourinhovi a masopustovi...

Každopádně největší prdel je, že během pár hodin od vytvoření nového nicku ho každý pozná, protože nikdo jiný neargumentuje tak tupě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsi vedle jak ta jedle. Asi zhruba tak prvním příspěvkem jsem napsal, že jsem Masopust, navíc jsem to ještě před tím psal Kilymu a bylo to důsledkem toho uživatele co tu několik dní po sobě psal všude "MASOPUST JE *ÍČA"

Omlouvat se nemusíš.

Reagovat
j_mrazik

A já myslel, že to byla nějaká ta chvilka sebereflexe.

Reagovat
Talker

To jsi nikde ani psát nemusel, ono to je totiž naprosto jasné, že jsi to ty. Stejně jako u dalšího milionu nicků, kde jsi to zatloukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi mne obvinil zbytečně a všechno v pořádku jo? Navíc jsem se Kilyho ještě zeptal, jestli si další přezdívku můžu založit.

Reagovat
bbbauch

Jako bys nekdy driv potreboval svoleni

Reagovat
Talker

To mně vůbec nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi dobrý, když píšeš nemsysly a pak tě nezajímají důsledky, tak příště nic radši nepiš hlupáku.

Reagovat
Talker

Nezájem

Reagovat
bbbauch

Proc urazis?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty? Srsly?

Reagovat
smazaný uživatel

akurat sa divim ze ho to stale dokola bavi. on asi fakt nema zivot alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

A jej, ty jsi to zase nepochopil.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

který homosexuál ho sestavoval?

Reagovat
SunFells

Je to graficky příliš teplé?

Reagovat
Swarley

ještěže je nás tolik, kdyby přišlo na nejhorší, tak můžeme alespoň ostatní vymlátit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

OT:má niekdo ten Windows 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som nejaké postrehy za/proti...

Reagovat
r.mrazik

jo taaak...ja myslel,ze to nejak hledas

ja to nainstaloval pres sedmicky jako upgrade (pres piratsky...ehm) a pohoda...zatim me tam nic nesere

pocitacove inteligentni clovek bude asi uplne v pohode...lidi,co nemaji radi zmeny asi budou chvili brucet,ale ze by to delalo neco silenyho,to neee....

nebo co te zajima? (ale zas nejsem ajtak,tak vopatrne )

Reagovat
r.mrazik

*jinak pracuje se mi s tim naprosto v pohode a mam pocit,ze ten muj comp se zrychlil...minimalne pri nastartovani...

jinak vlastne ani nevim,proste to pouzivam stejne jako driv

Reagovat
smazaný uživatel

oproti sedmičkám mi oba compy zrychlily i osmičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tiež win 7... home premium, ale originálny . Ja len kvôli tomu, práve, či to nieje nejako technicky náročné a PC to zvládne bez problémov. Dá sa to potom odinštalovať do pôvodnej verzie windowsu, keby som si to náhodou rozmyslel. A ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl taky originál 7 a počítač mi to zrychlilo dost, jelikžo byl už dost zasekanej. Pokud se ti to nelíbí, je tu tlačítko, který to ihned vrátí zpět na 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

fakt mam pocit,ze to je rychlejsi...a to mam docela stary pevny comp (2,5ghz dvoujadro,4GB ram...normal disk)

vratit by se to dat melo

Reagovat
smazaný uživatel

pro:

- upgrade zdarma

- virtuální plochy

proti:

- nové chyby

- automatické aktualizace se neptají

- nastavení ujebané na různých místech jako minule

Reagovat
smazaný uživatel

tých nastavení som sa trošku bál, no. Dosť som mal, keď som prechádzal z xp na 7 a teraz znova Ale ak je to len v tej grafickej stránke ,,za" tak som stále nebol presvedčený o nainštalovaní. btw. Ty ho máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Přecházel jsi z osmiček na desítky?

Reagovat
smazaný uživatel

ze 7, ale 8 mám na jiném pc

Reagovat
r.mrazik

ty nastaveni hledam pres tu lupu ve startu

Reagovat
r.mrazik

jinak nejaky nastaveni se me ted ptaly a chtely opravneni se nainstalovat...ale nevim,jestli to mam nejak nastaveny nebo ne...tohle nejak neresim

Reagovat
r.mrazik

nektery veci byly vyvraceny...

a pak..vzhledem k tomu,ze existujou telefony s androidem,tak...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale to nikdo zatím přesvědčivě nepotvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

he he dát ti sem kdokoliv cokoliv z tohodle webu, tak ho výhlasíš jako ruskou konspirativní žumpu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Toto veru aj je najväčšia žumpa v našich krajoch. S prehľadom, a to konkurencia rastie každý deň nevídaným tempom.

Reagovat
smazaný uživatel

*niekto

Reagovat
j_mrazik

Jaký je rozdíl mezi 10 a 8.1? Já mám pořád 7, ale nabízí mi to aktualizaci už vcelku dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nepýtaš toho správneho owny?

Reagovat
smazaný uživatel

Hooooodně velký. 8.1 je zkažený hnus. 10 je upgrejdovaná 7, takže je super. Sice mi upgrade na 10 zkurvilo pár věcí(občas se na 1s sekne počítač, nefunguje touchpad normálně..), ale jinak spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

PŘECHÁZEL TU NĚKDO Z OSMIČEK NA DESÍTKY?

Reagovat
smazaný uživatel

nehuč

Reagovat
smazaný uživatel

¿ʎʞʇísǝp ɐu ʞǝčᴉɯso z opʞěu nʇ lǝzáɥɔǝřd

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NejenHomo.cz Teen Tottenham se narve všude

Reagovat
Fenri

Ja jsem s tim spokojeny, jen jedna blba chyba mi to znechutila, ucet jsem si spojil s gmailem a protoze mam jmeno s diakritikou, tak se mi vytvorila uzivatelska slozka s diakritikou... No a nektery programy s tim mely problem.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neměl by někdo z místních citizens zájem o loňský domácí dres podepsaný všema hráčema? Kámošce (neptejte se mě jak) se to dostalo do ruky a bude se toho zbavovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam ich len za tie podpisy nefajčila

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliskaj si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano taťka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to moje kamarádka, jak jsem napsal, tak co bys jakože čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč, nevedel som, že je to taká dobrá kamarátka, že ťa urazí taká blbosť, no. Ešte raz ospravedlňujem sa

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se jí dostalo do ruky, že za to má ten dres?

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovný...a teď pal kdesi do píče a nech si povídat dospělé, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela sis o to ale koledoval, když si to tam tak hezky napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť si pro to neskutečně přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to bol len test a vy ste ho nezvládli..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych si to vzal, nabízím 2 tisíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím nesouvisí, tohodle bych si vážil od každého týmu v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Takle nejak to funguje kdyz si masopust potrebuje v diskusi podporit svuj nazor nejakym alteregem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A děti maj na Vánoce po hračkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Hračky ne, většinou kupuju sladkosti.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte si o sebe stále myslíš, že robíš správne, keď robíš dobročinnosť formou kupovania sladkostí?

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si ani neuvědomuje jak má některých věcí jako nasráno a ještě tě málem neotravuje, že dostáváš sladkosti, máš napečeno od maminky, babičky, druhý babičky, tětiček.... Tyhle děti tohle nemají a jejich sladkosti o vánocích jsou na úrovni dezertů ve školních jídelnách a toho co jim z domova donese personál a s tím mikrokapesným si toho moc samy nekoupí. Věř mi, že i posraný adventní kalendář za stovku nebo milka za pade jim udělá obrovskou radost.

Jo a taky hlavní důvod je, že dneska za dva litry koupíš jedno lego a jednu malou barbinu. A to je pořád těch sladkostí za dvojku docela dost a děti mají aspoň na chvilku lepší pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej hej zvýši sa im obsah cukru v krvi a hneď je im veselšie

Ale nie, vážne. Vážim si ľudí, ktorí robia podobné veci. Ja sám na to kašlem, ale mám k tomu aj dobrý dôvod. mier s Tebou borec.

Reagovat
patas92

foto

Reagovat
Mastný Chobot

klikni na ten obrázok pravým tlačítkom, daj otvoriť obrázok na novej karte a skopíruj sem tú adresu

Reagovat
smazaný uživatel

já si říkal, že přímo to asi nebude fungovat...

Reagovat
Mastný Chobot

škoda no, mohli sme my, honibrci, mať fb profil tvojej kamarátky

Reagovat
patas92

Já myslel té holky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Škaredým holkám nevěřím, tak od nich ani nic nekupuju

Reagovat
smazaný uživatel

Je to slovenská olympionička ze Sochi.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Což teda není žádný argument ohledně krásy, ale na důvěryhodnosti, by jí to hádám mělo přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ty 2 tisaíce jsou jí málo?

Reagovat
smazaný uživatel

No dívej, řeknu ti to otevřeně. Do kšeftu s internetovým Noliferem, který tu má nevim kolik fake účtů bych asi nešel, páč fakt netuším co od tebe jakože čekat. A po krátké uváze jsem ji poradil, ať to vydraží na ebay, takže jestli máš fakt zájem, tak tady pak můžu hodit odkaz na tu aukci. A jak tak koukám, tak jsi to celkem podstřelil. http://www.ebay.co.uk/itm/Hand-Signed-Manchester-City-First-Team-Home-Football-Shirt-with-COA-/262070969206

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych se urazil, kdyby mi to nenapsal, taky internetový nolifer.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytáhněte někdo tu statistiku s příspěvkama prosím. Řekl bych, že každý tvůj nick bude mít tak desetinásobek mého jediného...

Reagovat
smazaný uživatel

hm ne

Reagovat
bbbauch

To myslis vazne?

Reagovat
patas92

nejde

Reagovat
Bayern +

Koľko € ??

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jak jsem psal masopustovi no, pro ni a hlavně pro mě bude nejjednodušší, když to dá na ebay. Pokud chceš hodím ti odkaz na tu aukci.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi to sem dával jenom abys zamachroval s kamarádkou a dresem nebo jak? Já ti dal seriozní nabídku a zareagoval jsi značně zvláštně.

Reagovat
bbbauch

2000 za podepsanej dres vsema hracema je seriozni v jakym vesmiru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, rozhodně v mém, kde nabízím méně a jsem ochotný jít daleko výše. Všechno je o nabídce a poptávce, on tou reakcí ukázal, že seriozní moc není.

Reagovat
bbbauch

Vzdyt za ty usmrkany 2000 si nekoupim ani dres United a to nepodepsanej nikym.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi nepochopil na tom, že jsem s nabídkou byl ochotný jít výš? Nebo máš pocit, že se vyvolávací cena nebo první nabídka vždcky dává hned velice blízko té konečné?

Reagovat
bbbauch

A jestli vis, ze cenu urcuje nabidka a poptavka, tak ti musi bejt tuplem jasny ze s tou tvoji nabidkou by te kazdej pri smyslech poslal vis kam

Reagovat
smazaný uživatel

k vyšší nabídce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: mohl bych poprosit o tip na mobil v cene okolo 4000-5000?

Reagovat
j_mrazik

Zrovna něco podobného řeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Pokud nepotřebuješ LTE, tak Hauwei Honor 4C, nic lepšího v tomhle rozmezí nekoupíš

Reagovat
r.mrazik

vodafone smart prime 6.....a to LTE je v dnesni dobe docela nutnost...bohuzel

Reagovat
kiwwi

coze je nutnost? LTE je zatial zbytocna vec

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k tomu,že Vodafone má v některých místech pokrytí edge/lte a nebo to jeho 3G které je na těch zvláštních frekvencích,tak máš s tímhle telefonem trošku problém,protože tam budeš jen na 2G...

A do budoucna je to taky zřejmý,co je lepší

Reagovat
Wat

Přesně.

Reagovat
Busby babes

no nevim, ja vidim dost podstatnej rozdil mezi LTE a 3G nebo edge... takze bych nerekl, ze to je zbytecnost. Ze to jeste nema plne vyuziti je vec jina.

Reagovat
smazaný uživatel

muzes mi pls jako relativne laikovi rozvest potrebnost toho LTE? planuju ten mobil co se tyce netovych sluzeb vicemene jen na mail, obcas GPS, jizdni rady, fakt vyjimecne FB a tyhle blbosti

Reagovat
patas92

Na tohle LTE nepotřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho, co jsem si o LTE vygooglil, bych prave rekl to stejny...

Reagovat
r.mrazik

To máš malý využití,to bys byl v pohodě...ale jsi prostě omezený do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

ok a vi se nejak za jak dlouho by to mohlo uz byt "nutnosti"? protoze prave i na zaklade te ceny s tim mobilem uplne nepocitam na delsi dobu, treba na rok, dva, tri max imho

Reagovat
r.mrazik

To jsi v pohodě...jen je možný,že když má člověk Vodafone tak to někde bude pomalejší

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, dik

Reagovat
smazaný uživatel

vypada dost dobre btw. kamos me trochu varuje pred androidy, mas nejakou negativni zkusenost s nima?

Reagovat
patas92

Nějakou Lumií určitě chybu neuděláš (pokud nepotřebuješ hafo apek), ale já sem byl zatím s androidem pokaždé spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

A co ze by ty komplikace mely byt? V dnesni dobe mas prakticky tri systemy, Android, iOS (ktery je mimo tvou cenovou kategorii) a Windows. A vzhledem k tomu, ze je Android nejpopularnejsi (nebo druhy tesne za iOS), tak moc velkou chybu s tim udelat nemuzes.

Reagovat
smazaný uživatel

ze mu dost zamrzaval pry, hodne mi doporucoval prave windows, tak by me zajimal i nazor/zkusenost nekoho jineho

Reagovat
I am Mancunian

windows tiez zamrza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Jestli nebudes instalovat hodne balastu (coz asi ne, kdyz se v tom moc vrtat nebudes), tak by ti mel vydrzet roky. To ti imo driv odejde baterka.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik

Reagovat
Mimalu

balast jak píšeš + ty případy zamrzání bývají obvyklé u těch nejlevnějších modelů, které jen tak tak zvládají základ, je to daň že Android se nachází na kdejaké kalkulačce....

Reagovat
Kovi81

odesla mi baterka na s3 a neskutecne se sekal po posledni vysle aktualizaci na nej

Reagovat
smazaný uživatel

windows phone má míň aplikací

Reagovat
r.mrazik

sice trochu nad limit,ale co takovy Xiaomi Mi2S, pripadne Samsung A3,Huawei P7 Mini?

Reagovat
smazaný uživatel

muze tam byt nejaky problem dany tim, ze to je delany pro cinsky trh puvodne?

Reagovat
kiwwi

s xiaomi absolutne nie...system mas rootnuty, vies si tam nastavit uplne vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Taky tady mají dobrou komunitu, takže máš všechny romky hned česky, bez čínského balastu apod. ...ale do toho Mi2s bych asi už nešel

Reagovat
smazaný uživatel

duvod?

Reagovat
patas92

Už je poměrně starý, kdo ví, jak to bude s podporou...hlavně má ale na můj vkus malý displej, pod 5 palců bych nešel

Reagovat
smazaný uživatel

aha to ja ted mel nekolik let starickej mobil bez fotaku a vseho, protoze se mi predtim rozbil tehdejsi mobil a nechtelo se mi kupovat novej, takze pro me i tohle bude hodne slusnej upgrade... spis s tou podporou bych videl problem pripadne, no, dik

Reagovat
patas92

Pokud se v tom moc nevrtáš, tak by to problém nebyl, ale ono už je stejně kumšt ho sehnat (protože se už nevyrábí) a navíc jsou u nás oproti Číně hodně předražené.

Reagovat
Kaze

Kolem 5 palcu je na ty veci, cos vyjmenoval, fajn. Ale radsi bych si nejdriv neco 5palcoveho osahal.

Reagovat
r.mrazik

Vodák

Reagovat
patas92

Teď mám 4,7' a je to tak na hraně

Reagovat
r.mrazik

Taky mám 4,7 a říkám si,že jsem měl zůstat u eSka

Reagovat
Kaze

Ja naopak mam 5.2 a zjistil jsem, ze mam strasne male ruce

Reagovat
r.mrazik

taky moznost...

Reagovat
Kaze

Sam mam cinsky mobil, zadne problemy. Dodavatel vetsinou pocita s tim, ze to bude prodavat v cizine, takze to rootne a vetsinou na pozadani i nainstaluje dodatecne jazyky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

sony xperia P nebo SP

Reagovat
Kaze

iPhone 6s Plus

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ja tam nenapsal menu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kucka

Reagovat
kiwwi

Xiaomi Mi3

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
T44v3tt1

Mám a mohu doporučit

Reagovat
Ritchie

Reagovat
I am Mancunian

motorola moto g

Reagovat
smazaný uživatel

já bych šel do jakéhokoliv samsung galaxy s# ,které se zrovna pohybuje v té ceně... Což je hlavně tím, že jsem měl vždycky Samsungy, no, ale vždycky naprostá spokojenost, má to vše, co normální člověk potřebuje.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
patas92

Furt je TouchWiz nejhorší nsdstavba široko daleko?

Reagovat
I am Mancunian

lg je snad este horsia

Reagovat
patas92

S tím moc nemám zkušenosti, ale hodně lidí co znám, kteří měli nějaký low-end od Samsungu, tak tam rychle rvali čistý android.

Reagovat
Kowe

LG má snad nejhorší s čím jsem se setkal, to je hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam zkusenosti s ostatnima nadstavbama, ale oproti temer cistemu Androidu na Motorole je to neskutecna prasarna.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Nokia Lumia 830 absolútne jednoznačne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je zas nejaky tvuj debilni trolling, nebo je ten vysmech nejak opodstatneny?

Reagovat
Kowe

tak "absolútne jednoznačne" je blbost ale

Reagovat
Bayern +

Trolling. Za mňa hovoria moje 3-ročné a frajerkine 2-ročné skúsenosti s Lumiami a nedáme dopustiť. Alebo trošku zvýš limit a zober Lumia 930 a máš vybavené.

Reagovat
smazaný uživatel

Smejem sa, s akym presvedcenim to Adrian pise, David .

Reagovat
Kaze

Tak jestli si precetl, co Frankie potrebuje, tak klidne muze napsat jednoznacne, proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Talker

Hele u Lumií bych si zkontroloval baterku. Já mám 925 a i když je slušná, tak při intenzivním užívání žere 10% za hodinu.

Nevím, jak to mají ostatní, ale tohle mě vede k tomu, že další telefon bude něco s pořádnou baterií...

Reagovat
smazaný uživatel

Lumia 1020 a nabíjím každý večer, ale vždy tam mám ještě kolem 40% a to jsem častěji na internetu, píšu sms a sem tam zavolám. Když jakože fakt jedu, tak už musím třeba ve čtyři odpoledne nabít, ale mám neustále po ruce dost výkonný power bank, takže to pro mě není problém.

Reagovat
Jardin

mám to podobně u 735, při častějším používání mám večer ještě mezi 20 - 45 %. Takže tam pořád je nějaká rezerva, předtím u Samsungu při podobném zacházení jsem tak tak vyšel.

Když jen telefonuji, vydrží i do druhého dne do večera.

Reagovat
Talker

Já jen říkám, ať se koukne i na baterku. Ne, že Lumie jsou na hovno v tomhle...

Pro mně to bude při příštím nákupu klíčové kritérium.

Reagovat
Talker

Já to chci vyřešit přímo telefonem...

Já mám rád co nejprázdnější kapsy - čím méně toho mám, tím méně toho můžu ztratit, zapomenout v práci, doma, v knajpě, můžu to někomu půjčit a pak si to nevzít zpátky a týden budu bez ní, páč kámoše neuvidím... Ženský to maj jednoduchý, maj všechno harampádí v kabelce.

Ono v obrazovce, foťáku a podobně jsou ty rozdíly většinou minimální, většina je hodně podobná. Kdežto když si vybereš správně u baterky, tak ten rozdíl prostě pocítíš - ta životnost může být klidně 3x delší.

Mimochodem ty naše Lumie (925 i 1020) mají baterku cca 2000mAh. Ale na trhu jsou telefony, které mají 4000-5000.

Žádné sraní s power bankou, není nutnost nabíjet každou noc... Tohle bude pro mně při dalším výběru mobilu klíčové kritérium. Pod 3000 nepůjdu prostě ani náhodou už.

Reagovat
patas92

Samotná kapacita ti toho ale moc neřekne, protože každý model má jiné nároky na baterku. U smartphonů se při častém používání málokdy dostaneš přes den, den a půl.

Reagovat
Mimalu

Ano i ne. Pořád platí že největším žroutem baterie je displej a technologie se v nich moc neliší (aspoň v rámci kategorie). Pokud tedy máš fakt až 2,5 násobnou kapacity baterie, pak ti to ani sebelíp optimalizovaný stroj nenahradí

Reagovat
Usty

Tak dík. Je vždycky radost získat odezvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto suhrny mas dobre Marek . Len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to máš špičkový, co blbneš, to tu chceš číst každé kolo?

Reagovat
Usty

Nechcu číst 200 příspěvků od tebe, který s tím nemají vůbec nic společýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme za to, že tu nejsou žádná pravidla pro OT diskuze.

Reagovat
Usty

Ale ty můžeš za to, že řešíš hovadiny a ještě se chováš jako vocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tam radši u nás vyřeš Calabresiho

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrý, jenom by to chtělo 3 hráče Spurs v sestavě každý týden, díky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

tyhle souhrny spolu s francouzskou ligou jsou bozi...ale to jsem psal uz pod fr.ligu...ale tak ti to napisu i sem...je to super

Reagovat
Swarley

já bych měl připomínku a to k fotce Lukaku...tady na té má tak 12, ne?

Reagovat
Usty

Vypadá na 12? Podle tvý teorie by se tím pádem měl narodit až za čtyři roky...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Oproti minule je to asi o nekonecno lepsi.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

He he, líbí se mi jak tu jebete do Mourinha článkama zaujalo nás a když je zpráva, že se nic vlastně nestalo a potrstaný nebude, tak expreska

Reagovat
smazaný uživatel

To nikoho nezaujíma, to nieje bulvarne atraktívne pre miestne šľapky v diskusii

Reagovat
I am Mancunian

Scholes: "Who cares about social media?!"

Rio: "I do!"

Scholes: "I don't."

Reagovat
Mastný Chobot

pekný príbeh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

šmarja, tady se nedá nic číst, proč to děláš, MUFC4EVER, co si tím dokazuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Psychiatrická nemocnice Bohnice

Psychiatrická léčebna

Psychiatrická nemocnice Bohnice se nachází v Praze-Bohnicích. Ústav byl založen počátkem 20. století a byl tehdy společně s vídeňským ústavem nejmodernějším a největším obdobným ústavem v Rakousku-Uhersku.

Adresa: Ústavní 91, 181 02 Praha

Telefon: 284 016 111

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Tak co Usty, spokojen s odezvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

nevím, jestli jsou lepší masopustovy sračky nebo tohle! krása střídá nádheru!

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

mlčení znamená souhlas, pro redaktora

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

https://twitter.com/Squawka/status/649506550495748097

Martial se má ještě čemu učit

(teďka zákonitě musí o víkendu na ES skórovat wondegoal)

Reagovat
Dawon

naprosty souhlas..taky jsem od nej cekal spis mix kridla a hrota, takovy technictejsi rychly hrac, co bude slusny 1 na 1, ale urcite nebude zvladat hrat sam na hrotu v tom slova smyslu, ze nebude schopny podrzet balon zady k brane, ustavat souboje se silnyma stoperama a tak podobne

A pritom zatim zvlada naprosto vsechno, co by si clovek od hrota pral, s prstem v nose

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mastný Chobot

to tempo a pohyb jak v II. slovenskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Juj, potesili by sa v Banskej Bystrici...

Reagovat
cristiano.K.

haluz

Reagovat
icemike

usty,

chelsea

Reagovat
vrabejka

Vrabejka Preview

Preview 2.kola Skupiny B Liverpool FC - Sion

Liverpool FC čeká dnes 2.zápas skupiny B se švýcarským Sionem.

Jsme mírným favoritem ale vůbec není jisté, že zápas bude jednoznačný v náš prospěch.

Klub si určitě chce napravit sve renomé v Evropě. Ovšem nenapravuje jen svoje jméno ale i celé Anglie, která už si delší dobu vede v Evropě velmi špatně. A jelikož některé ang. kluby opět prohráli je na LFC a Spurs aby napravili reputaci Anglie.

Jde totiž opravdu o hodně, pokud budou ang. kluby dal prohravat. hrozí že Anglie bude mít v LM pouze 3 kluby. Když si uvědomíme že před 10 lety Anglie vládla cele Evropě. Vypada to že jsou anglické týmy na ústupu a je poze na nich a FA jak se s touhle situaci vypořádají a zda se dokáží vrátit v Evropě zase na vrchol.

No řekněme si ale narovinu, že od 2 evropských gigantů Bundesligy a La Ligy mají aktuálně hodně daleko.

Jak už jsem řekl na začátku LFC je mírný favorit ale opravdu jen mírný protože Sion je vedoucí celek naší skupiny.

Hraje se na Anfieldu doma tak nic než 3 body pro nás nepřichází v úvahu. Ovšem pod největším tlakem bude manažer Brendan Rodgers, který se stále drží na postě trenera. Pokud by se dnes nevyhralo, nevěřím že by tuhle blamáž majitelé prošli bez povšimnutí a Rodgerse nevyhodili. Ale to jsou jen me hypotezy. Vratme se k dnešnímu zápasu.

Na marodce jsou tito hráči:Benteke, Firmino, Henderson, Flanagan.

Šanci určitě dostanou mladíci a málo využívaní hráči (Ibe, Origi, Lallana, Rossiter, Allen)

Ikdyž nenastopíme do zápasu s nejsilnějjší možnou sestavou měli by jsme průměrni Sion hravě porazit. A to i přesto že ani my se nenacházíme v nejlepších rozpoložení a formě.

Pravděpodobná sestava: Mignolet Sakho Toure Moreno Rossitter Allen Can Ibe Coutinho Origi Ings

Tip 2:0 - Ings, Coutinho

Zápas mužeme sledovat na Nova Sport ve 21.05.

Reagovat
SunFells

Vrabejka preview, to už je značka.

Reagovat
vrabejka

Dpč rozbil se mi muj mobil Ale jelikož baterka vydržela vždy 2 hodiny tak je asi stejně na čase koupit novy. Ale byl to takovy krasny model. Bílý Samsung Galaxy Young za 2300 KČ.

Nějake napady na dobry mobil do 5000? Chtěl bych o něco větší než tento mobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíš si pro to moc okatě

Reagovat
niflheim

Galaxy Yung?

Reagovat
vrabejka

Samsung Galaxy Young

Reagovat
Jardin

Mastný Samsung Galaxy Young?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by ale šel ovládat jenom mastnýma rukama...

Reagovat
Bayern +

Nokia Lumia 830

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele