Premier League v kostce (4. kolo)

14.09.2016, 12:33
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Máme za sebou úžasné kolo Premier League. Manchesterské derby okořeněné rivalitou Mourinho vs. Guardiola, řadu skvostných individuálních výkonů a hned čtveřici utkání, ve kterých padly minimálně čtyři branky. Pojďte se ještě před opětovným roztažením opony divadla jménem Liga mistrů podívat na uplynulý víkend pěkně v kostce.

Začalo to pochopitelně ostře sledovaným derby mezi Manchesterem United a Manchesterem City. Děsivý výkon Claudia Brava nakonec hosty nepoložil, jelikož stopeři Red Devils zahráli neméně špatně a v útoku Citizens řádil Kevin De Bruyne. Sergia Agüera navíc dokonale nahradil Kelechi Iheanacho, jenž měl prsty v obou brankách.

Po vydatném předkrmu však dostali fanoušci Premier League parádní hlavní chod. Koscielnyho nůžky, šestigólová nádhera na olympijském stadionu, probuzení Crystal Palace nebo další defenzivní výsměch Stoke City. Úžasný závěr sobotního programu předvedl Liverpool, jenž nádherným výkonem smetl šampiony z Leicesteru.

Nebyla by to Premier League, kdyby každé kolo nepanovaly okolo určitých rozhodnutí sudích pochybnosti. Skok Cladia Brava ve vápně do Rooneyho mohl být potrestán, faul Leroye Fera na Garyho Cahilla před druhým gólem Chelsea měl být potrestán úplně jednoznačně a velmi podezřele působila i situace na konci utkání Arsenalu se Southamptonem, kdy sudí nejprve pustil situaci, kdy Monreal div nerozdrtil patu Longovi, aby po chvíli písknul penaltu za úsměvný souboj Fonteho s Giroudem.
Zápas 4. kola: West Ham vs. Watford

Zápas West Hamu s Watfordem, to nebyla jen Payetova rabona. Kladiváři vedli už o dvě branky, které po asistencích francouzského génia obstaral Michail Antonio. Jenže domácí zaujali ještě mnohem víc tím, jak úděsně bránili. Hornets během posledních pěti minut první půli stačili Ighalem a Deeneym vyrovnat, aby krátce po hodinové hranici už zásluhou Capoueho a Holebase dokonce vedli 4:2. Stejným výsledkem pak zápas také skončil.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.
Gól 4. kola: Michail Antonio

Takový nátřesk úžasných gólů tady dlouho nebyl. Diego Costa a Laurent Koscielny se blýskli úžasnými nůžkami, prostor by si dozajista zasloužili především Callum Wilson, Steven Defour i Son nebo Lallana. Já jsem se však rozhodl upozornit na trefu, při které střelec nehrál hlavní roli.

Tu branku v pozápasovém rozhovoru vynášel do nebes i kapitán Watfordu Troy Deeney. Dimitri Payet se konečně vrátil do základní sestavy a hned připomněl, proč jsme ho minulou sezónu tak milovali. Nahrál na obě branky West Hamu, no a druhá asistence byla z říše snů. Na pravé straně si pohrál s Britosem, načež vykouzlil úchvatnou rabonu a přihrál před prázdnou branku na hlavu Antoniovi. Velkolepé.



Zákrok 4. kola: Lukasz Fabianski

Překrásných gólů padlo o víkendu opravdu moc, se zákroky už to taková sláva nebyla. Jehla v kupce sena od Lukasze Fabianského nicméně stojí za zhlédnutí. Robinzonáda proti ráně Oscara nebyla jen efektní, ale v první řadě nepostrádala prvky obtížnosti. Polák navíc chytal skvěle celý zápas a zachránil Swansea proti Chelsea aspoň bod.



Hráč 4. kola: Roberto Firmino

Roberto Firmino hrál levé křídlo, ale často se pohyboval i uprostřed pole, kde s technickou dokonalostí řídil hru Livepoolu. Jeho výjimečnost při výhře 4:1 nad Leicesterem nespočívala jen ve dvou vstřelených brankách, Brazilec navíc vytvořil další čtyři stoprocentní gólové šance Reds a měl prsty ještě v jedné další brance svého týmu. Perfektní výkon po všech stránkách.



Břídil 4. kola: Claudio Bravo

Jen málokdy se stává, že by břídil kola nepatřil k týmu, který ztratil body; pro tento případ by se ostatně hodilo spíše označení ‚zklamání kola‘. Claudio Bravo totiž zavinil "pouze" jediný gól do vlastní sítě, zatímco jeho spoluhráči se trefili hned dvakrát. Někdejší gólman Barcelony však předvedl hrůzostrašný výkon a kromě minely při centrovaném míči před gólem Ibrahimoviće byl značně nejistý i v disciplíně, kvůli které vlastně Guardiola vyštval z Man City Harta.

Bravo byl na míči nervózní, balón mu odskakoval, zavíral své kolegy pod těžký presink, no a nakonec mohl být rád, že jeho skok do Rooneyho (byť přes míč) nebyl oceněn pokutovým kopem. Během jediného utkání stihl pustit víc centrů než kterýkoli brankář za celou dosavadní sezónu.



Hvězdy 4. kola dle WhoScored.com

1. Romelu Lukaku (Everton) - 9,59
- 3 góly, 9 střel, z toho 6 na bránu, 1 klíčová přihrávka

2. Sadio Mané (Liverpool) - 9,55
- gól, asistence, 3 klíčové přihrávky, 5 úspěšných průniků

3. Son Hueng-min (Tottenham) - 9,26
- 2 góly, asistence, 3 klíčové přihrávky, 1 úspěšný průnik
Ideální sestava 4. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Právě Artur Boruc byl jedním z hlavních strůjců postupu Bournemouthu do Premier League; po kostrbatém startu minulého ročníku se pak stal oporou i na elitní scéně. A je to opět polský gólman, kdo má na svědomí hlavní zásluhu na všech bodech Cherries v této sezóně. Proti WBA vytáhl dva excelentní reflexivní zákroky, udržel důležité čisté konto a podruhé v řadě je v ideální sestavě kola.

V nejlepší jedenáctce má ještě jednoho spoluhráče, Adam Smith se definitivně usadil na pravé straně obrany a není divu. West Bromwich pomohl porazit i parádní asistencí na jediný Wilsonům gól. Na levém kraji zadní řady má naopak monopol Tottenham - po dvojnásobné účasti Dannyho Rose ho tentokrát obsadil Ben Davies, jenž dokázal vyhrát 9 vzdušných soubojů (víc než všichni jeho spoluhráči dohromady) a pětkrát přerušit akci soupeře.

Mezi stopery se opět dařilo starým známým firmám. Curtis Davies sice čtvrtou nominaci v řadě nezískal, podruhé se však mezi elitu dostal Laurent Koscielny. Francouzský zadák je pro Arsenal absolutním požehnáním, tentokrát úžasnými nůžkami pomohl zdolat Southampton. Ryze defenzivní úlohy měl naopak Nicolas Otamendi, jedna z hvězd manchesterského derby. Že United skórovali jen jednou, je i práce jeho čtyř vyhraných soubojů a pěti přerušených akcí soupeře.

V záloze exceloval Roberto Pereyra, který se zdá být pro Watford absolutním klenotem. Capoue nebo Ighalo byli sice produktivnější, ale právě on byl tím, kdo diktovat hru uprostřed pole, řídil vítězství 4:2 nad West Hamem a přidal i jednu asistenci. To jeho jmenovec Roberto Firmino skóroval hned dvakrát a díky tomu, že se stal hráčem kola, se o něm dočtete výše.

Právě v ofenzivní části záložní řady byl tentokrát neuvěřitelný nátřesk. Nominaci by zasloužili Payet, Antonio, zmíněný Capoue, Eriksen, Zaha nebo Snodgrass a v neposlední řadě Sadio Mané. Jenže místo jim sebrali dva fotbalisté, kteří byli jen fous od geniality. Son Hueng-min oslavil letošní ligový debut dvěma góly a jednou asistencí, zatímco Kevin De Bruyne byl o parník nejlepší hráč ostře sledovaného derby. Zařídil oba góly, v útoku byl k nezastavení a jednou mu při ráně do tyčky chyběly k další trefě milimetry.

Hned třikrát se naopak prosadil Romelu Lukaku, který oslavil ukončení gólového sucha naprosto dokonale. Přitom má evidentní rezervy - kdyby seřídil měřidla dokonale, mohl dát hattricky třeba dva. K házení klobouků byl blízko i Diego Costa, jehož Chelsea ztratila dva body ve Swansea. Dal dvě branky, v útoku nedal obráncům vteřinu klidu; jenže v další klíčové situaci fatálně selhal.
Statistické okénko 4. kola

- Sunderland prohrál doma s Evertonem 3:0 a potvrdil, že začátky sezóny absolutně nezvládá už delší dobu; ani jedno jediné vítězství z úvodních čtyř kol totiž nezískal už pošesté (!) v řadě,...

- ...což naopak potěšilo Ronalda Koemana, který jako první kouč Evertonu od roku 1919 a Thomase McIntoshe dokázal vyhrát své první dvě venkovní soutěžní klání v manažerském křesle

- zůstaňme ještě v Sunderlandu, konkrétně u jeho kata Romela Lukakua, který se během pouhých 11 minut a 37 vteřin trefil hned třikrát a zaznamenal 12. nejrychlejší hattrick historie Premier League; Belgičan navíc po dlouhých 1139 soutěžních minutách konečně ukončil své čekání na gól

- Michail Antonio je úžasným hlavičkářem, což potvrdil i proti Watfordu, kde čelem poslal míč do sítě hned dvakrát; od začátku minulého ročníku už se hlavou prosadil desetkrát - asi není třeba doplňovat, že tím drží suverénní maximum Premier League

- Gylfi Sigurdsson pomohl proměněným pokutovým kopem k remíze Swansea proti Chelsea; celkově to byl už jeho 26. ligový gól za Swans v Premier League, čímž se dostal do čela historických tabulek Velšského týmu
Nejvtipnější momenty 4. kola



1. Lucasova reakce na tuhle šílenost

2. Pusa pro Hutha

3. Jürgen a jeho brýle


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (433)

Přidat komentář
Busby babes

...což naopak potěšilo Ronalda Koemana, který jako první kouč Evertonu od roku 1919 a Thomase McIntoshe dokázal vyhrát své první dvě soutěžní klání v manažerském křesle

Tomuhle asi uplne nerozumim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

*první dvě venkovní soutěžní klání

takhle už je to pochopitelné?

Reagovat
Busby babes

tohle uz jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kikscielny

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
lofin9

Bicyclekickscielny*

Reagovat
Busby babes

Usty je na Clattenburga hodnej, prej mohl...

Reagovat
Mastný Chobot

Kos

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen?

Reagovat
Usty

Zasloužil by, ale ne v týhle konkurenci. Ze záložníků byl tak 7., 8. no...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Peniaze ta zmenili

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

aha tak, mensi zjeb od Kilyho a hned je kludny ako baranok

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
tomasinho

Firmino boží no, poslední dva zápasy parádní. A ju me úplně fuk, jestli hraje AM, zleva nebo hrot, všude hraje stejně výborně. Kloppův zřejmě nejdůležitější hráč v té ofenzivě, hráč, kterého neposadí. Je to totiž zároveň i velký pracant. Teď je otázka, jak to vyřešit proti Chelsea. Nechat tu ofenzivu takhle, když fungovala, nebo tam vracet Coutinha?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem si na patek na neprohru Liverpoolu, abych pak nebyl nasrany, kdyz vyhrajete. Clovek nikdy nevi, jestli budete mit vykon hodny sestupu nebo titulu...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Tipnu si, že na Chelsea půjde Coutinho místo Sturridge,on prostě umí rozhodovat.. Firmino na false nine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

som na ustyho hrdy, ze nepodlahol hypu okolo nozniciek

Reagovat
smazaný uživatel

Bez KdB

Reagovat
smazaný uživatel

A ja sem slepej debil

Reagovat
smazaný uživatel

To už vieme z tvojho nicku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jakou stránku nejvíce doporučujete ohledně sestřihů zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde z nich se musí rušit adblock jako na footytube? Díky

Reagovat
nani92

Reddit football highlights a tam si uz najdes co potrebujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to lip nasel, tak reddit.com/r/footballhighlights

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to super

Reagovat
C-M@ster

Su zvyklej chodit na http://www.footytube.com/ ale netvrdím, že je lepší jak ty stránky, co zmínili kluci. Kouknu na ně a uvidím.

Reagovat
tunkic

Reagovat
JacksLFC

Matchhighlight.com

Reagovat
Zaschrona

evertonfc.com

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc všem, chodil jsem dřív na goalsarena.org, ale posledni dobou je uplne hrozná....

Reagovat
smazaný uživatel

Goalsarena

Reagovat
Wolklor

footyroom.com

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře zvolený, akorát místo Otamendiho bych našel někoho lepšího. Ten hrál dobře jenom cca 60 minut. Třeba Fernandinha, když stopeři buďto neměli moc práce, nebo hráli sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

no Otamendi hrál pravě skvěle proti United patří tam (hlavně je to pohled toho kdo to píše)

Reagovat
johnik

Hráč kola a nejvtipnější momenty z Liverpoolu

Reagovat
madridcan

Po vacsine to tak zvykne byt, ale nie tak, ako by si si prial

Reagovat
smazaný uživatel

KDB

Reagovat
smazaný uživatel

copikár na titulke

Reagovat
Furia Ceca

Pereyra Ale jsem rád, že se mu daří...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané a Firmino Hodně jim pomáhal Studge svým pohybem a proto bych nechal ofenzívu stejnou i na Chelsea. Couts bude muset pořádně makat aby hrál.

Reagovat
fenixLFC

ked vidis na fb fanstrankach ze by chceli hrat emre-coutinho lallana-firmino sturrdige mane....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak hrálo se taky Gerrard,Hendo,Cou,-Sterling,Studge,Luis a fungovalo to Já bych klidně Coutse místo Lallany zkusil.

Reagovat
fenixLFC

fungovalo to dost pofiderne a najma hendo gerrard su uplne ine tipy hracov ako sucasni emre s lallanom nehovoriac o tom ze najnovsie to pada lebo emre proti chelsea hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak by to byla skoro stejna sestava jako hraje ted.

Reagovat
fenixLFC

uz s wijnaldumom je to na facku ale dat na dve CM dve vylozene AM a pred ne dalsich troch ofenzívnych hracov....wijnaldum aspon niekedy udajne do CM hral

Reagovat
smazaný uživatel

A Coutinho zatim hral svůj nejlepší fotbal taky na CM, ale letos jsem zatím moc zápasů neviděl, tak nevím jak nám funguje ta záloha Henderson, Wijnaldum a Lallana.

Reagovat
fenixLFC

byt tam miesto wijnalduma emre tak je to super

Reagovat
Maresma

Mně by se líbila záloha Coutinho, Hendo, Can.. Coutinhovi by to sedělo víc, než v té ofenzivní trojici.

Reagovat
smazaný uživatel

A v lednu nebo za rok Coutinho, Can, Dahoud.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
salami

je fakt škoda, že Liverpool nemá k tý ofenzivní kvalitě i nějakou defenzivní, mohli by mířit vysoko

Reagovat
PP

Tak až teď jsem měl možnost vidět toho Brava a to někdo fakt obhajoval?? Vždyt to byla brankářská tragedie. Tolik špatných rozhodnutí má dobrý brankář za půl sezony.. on to stihl v jednom zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

si to už vybral

Reagovat
Nikikrew

Suhlas do bodky. S tymi golmi to je ale asi subjektivne, mne sa velmi pacil druhy Sonov gol

Reagovat
smazaný uživatel

cele je to subjektivne

Reagovat
Usty

Vždycky musíš vybrat jenom jeden no Já se rozhoduju podle toho, u kterýho jsem nejdýl zůstal koukat s otevřenou pusou Payet o pár vteřin porazil Wilsona a Sona.

Reagovat
Wat

Sis to jako stopoval nebo co

Reagovat
Usty

u Payeta mi stihla kápnout slina, u ostatních ne

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
salami

Reagovat
Nikikrew

Jj, u niekoho su krasjsie goly z peknych akcii kde sa zapoja viacero hracov, u niekoho individualne trefa

Reagovat
vrabejka

V sestavě kola vám chybí Mane, Lallana a Henderson.

Reagovat
pingla

A Lucas Leiva ne?

Reagovat
Kucka

Co je špatně ve Stoke? Předpokládám, že všechno nestojí jenom na Butlandovi. Na papíře to vypadá super, ale Hughes fakt může být klidně první muž na odstřel...

Reagovat
vodka

dělají stupidní chyby v obraně a jsou marní v útoku. Los měli ale celkem těžký. A absence solidní dvojky tomu taky moc nepomáhá. Jako o Hughese se až tak moc nebojím. Loni start nebyl o moc lepší. Navíc je nová stoperská dvojka, Martins Indi se musí chytit, protože náhrada tam pořádně není žádná. A Imbula by se mohl naučit pozičně vykrývat prostor, protože letos tím už zavařil týmu dostkrát.

Reagovat
Kucka

Díky, loňská první půlka mi přišla super, ale poslední měsíce to není ono. Snad si to sedne.

Reagovat
Kucka

Tak Skysports už to shrnuli, kdyby někdo měl zájem http://www.skysports.com/football/news/11701/10586170/whats-wrong-at-stoke

Reagovat
salami

nestojí, ale je znát, když chybí golman, co dokázal každej zápas chytit jeden a víc golů

Reagovat
SunFells

Ze sestřihu nepoznám, zda byla najebanější obrana Arsenalu nebo Cavani.

Reagovat
Miguel19

Obrana Arsenalu. Cavani udělal aspoň něco dobře.

Reagovat
tomasinho

Jednou nastavil hlavu a 4x seu kázal jako prvotřídní dřevák. To už je lepší ta obrana teda

Reagovat
Miguel19

Obránci Arsenalu se ukázali jako prvotřídní dřeváci kolikrát? Aspoň dvakrát tolik co Cavani..

Reagovat
SunFells

Ty máš pro to nemehlo tuším slabost, co?

Reagovat
Miguel19

Trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani ma world class nabehy aspon.

Reagovat
r.mrazik

skoda ze hraje fotbal a ne soutez nabehu

Reagovat
Counter

Cavaniho statistiky za posledních šest let (dle EF): 31 gólů, 33 gólů, 38 gólů, 25 gólů, 31 gólů, 25 gólů. Za celou dobu v podstatě bez jediného vážného zranění, je na něj spoleh. Co by spousta hráčů dala za to, kdyby hrála fotbal tak jako on.

Reagovat
r.mrazik

v lize za PSG 16,18 a 19 golu...dost slusny na takovy kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

budu zlej. takový počty by tam měl i Benteke

Reagovat
r.mrazik

jsem koukal že měl dobrý čísla i v Itálii..takže mi to zkazil...ale je to kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani není zlej útočník. ale prostě není ta nejvyšší spička. nehledě na to, že PSG není prostě tým pro něj. palič on je

Reagovat
Counter

Každý útočník je palič.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale vypadá to, že Cavani se přes léto z Charmandera vyvinul rovnou v Charizarda.

Reagovat
r.mrazik

Mozna na nej mam smulu,ale pokazdy kdyz se koukam,tak vypada ze je v zakonceni sileny...silene spatny

Reagovat
Counter

Však hrál druhé housle Ibrovi.

Reagovat
SunFells

A hrál z křídla. Jakože i to, jak se dostává do těch šancí o nějakých veklkých kvalitách svědčí ...jen to zakončení no.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

a to si zober ze tie 3 roky v PSG hral cely cas na hrote Ibra co daval 40 golov. Obdivuhodne ze aj za takych okolnosti dal cez 30 golov

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuju někoho to, co včera dělal Cavani? Zkušeného fanouška fotbalu ne

Reagovat
SunFells

A tebe jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Tento dřevák dřevěný je totální kopyto. To ví každý. Neschopák

Reagovat
smazaný uživatel

relog fail

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To nebylo jen o obraně, ale o celém týmu. Vůbec to dohromady nefungovalo, PSG si s náma dělalo co chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

David Ospina ✔ @D_Ospina1

Gran esfuerzo del equipo hoy! Great performance from the team today!

Reagovat
Counter

Tak co mu zbývá, nemůže přece napsat "hráli jste otřesně, ještěže jsem takový frajer a všecko pochytám"

Reagovat
Azazelo RD

Pravda, to může jen Ronaldo.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Counter

Horší než ostatní mi teda nepřišel, spíš jsem ten včerejšek vnímal jako systémovou chybu, kterou nevímjak hodláme napravit... V devíti z deseti takových zápasů bychom prohráli 3:0.

Ale je pravda, že první dojmy ze stoperské dvojky nejsou nepodobné duu Kosc - Vermaelen

Reagovat
SunFells

Hm

Reagovat
papanegra

Snad si Klopp otevře oči a nebude trucovat se Sakhem, protože Lucas je hroznej sráč, už několik let k smíchu všech a on tam pořád je

Reagovat
patas92

Achjo ten Bravo

Reagovat
Generalní Gladiator

bral by jsi jej do ars misto cecha?

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je proste bozsky hrac. Skvely.

Reagovat
Jazdec

Job, ak by BR miesto Bentekeho kúpil napr. Lacazetta a postavil to na tých dvoch, tak tu ešte možno mohol byť(niežeby som to chcel, Klopp je perfektný). Miesto toho je teraz deluded, ktorému sa smejú za debakel s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

Moja reč.

Reagovat
Le Gunner

Ale z té cibule brečím jako z každé jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moreno mel ten uces dobrej. I tohle blondaty je v pohode. Firmino vypada strasidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ze mel Moreno? Dobrej účes?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na nem se mi to libilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se na něm líbila maximálně svěrací kazajka

Reagovat
r.mrazik

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

suhlas ze tento je v pohode. celkovo sa na tie blond ucesy, co teraz medzi futbalistami letia, da zvyknut a nie je to taka hroza ako sa tu z toho robi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

i dejvid v tom vypadal jak debil...takze tihle jsou uz totalne za hranou

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino ma hnusny ksicht. Ten bude vyzerat strasidelne furt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Blonde power.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy chce byt ako Slim Shady

Reagovat
tomasinho

Reagovat
johnik

Jn. Pořád nechápu proč ho nepovolávají na repre srazy....

Reagovat
tomasinho

Díky bohu, aspoň se netrmácí do JA a pak nezmešká zápasy jak Couts. Ale je to fakt s podivem, když vidíš, co za dřeváky tam povolávaj

Reagovat
johnik

Přesně. Ještě když vidíš, že Brazílie začne střílet goly až naběhne Couts, jak by teprv vypadala trojice Firminho, Coutinho, Neymar v základu......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jen ať si ho nevšímaj, aspoň se bude víc soustředit na klub.

Reagovat
Maresma

v tom videu 0:30.. by se od většiny odrazil ten míč jak od zdi

Reagovat
smazaný uživatel

fakt prekrásne spracovanie - božan ...

Reagovat
smazaný uživatel

paci sa ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je neskutecne bozi, k tomu Mane Sturridge, ted ve forme Lallana.. Na lavicce Coutinho Origi atd.. A na druhy strane v zakladu stoper Lucas a obrane Milner, neni to trosku smutny?

Reagovat
nani92

Neni

Reagovat
Azazelo RD

Jürgen Klopp said You'll be at left-back, James. I said Me? He said Yes. I said At left-back? He said Yes. I said OK. He said Thanks, James.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

V

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
Maresma

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri style

Reagovat
r.mrazik

z vocase na vocase...zmena je zivot

Reagovat
Rarášek

Kdo to je

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Z jedné sračkamódy do druhé.

Reagovat
r.mrazik

takze do holandska nejeli Rooney, Antonio Valencia, Luke Shaw and Jesse Lingard....a Miky a Jones rano netrenovali,takze asi taky nic...

Reagovat
kiwwi

DDG - Rojo, Smalling, Bailly, Darmian - Pogba, Herrera, Schneiderlin - Martial, Rashford, Depay?

popripade Rashford napravo namiesto Depaya a Ibra na hrot

Reagovat
r.mrazik

pekna...

Reagovat
Robbie

proč není místo Firmina Lucas ?

Reagovat
vladis271

V ofenzíve máme viac možností ako City, či MU, čo to je prd platné, ked defenzíva je na úrovni Sunderlandu.

Reagovat
eder

4:1 se vyhrálo. Nad úřadujícím mistrem. Máš recht, mělo se vyhrát aspoň 4:0.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, jak fanousci liverpoolu tipujou patecni zapas. Myslite si, ze vyhrajete nebo ne?

Reagovat
vladis271

niečo jednoduchšie tam nemáš? Môžeme zahrať hocijako, môžeme vás totálne vymazať z mapy aj dostať trojku. Zaléžať bude kto vám nastúpi na stopéroch. Ale skromne poviem, neverím, že ovládneme zápas ked vám tam zas bude hviezdiť Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc, ale prijde mi strasne realny vysledek 2:2 Na jednu stranu si nedokazu predstavit, ze bychom pod Contem prohrali a na druhou stranu jsem videl, co umi utok Liverpoolu a co za hrace mame v obrane.

Reagovat
pobody's nerfect

Spíš bych věřil nějaké divočině 4:4 a podobně ale doufám že conte bude muset zkousnout první prohru, jednou přijít musí a pátek se jeví jako dokonalý den

Reagovat
M0rb1D4S

"si nedokazu predstavit, ze bychom pod Contem prohrali" - si tady hraješ na kiwwiho a teď už budeme vyhrávat jen sporadicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Zaklínadlo

Reagovat
Whitemedia

Terry je zraněný, takže Cahill-Luiz stopro..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak porad tam muze jit Ivanovic a Alonso s Azpim kraje, ale to je nepravdepodobne.

Reagovat
Whitemedia

Bude se muset rozhodnout, jestli tam poslat nesehraného Alonsa nebo nesehraného Luize a řekl bych, že si vybere toho Luize..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
Wat

Přece nenechá sedět takovou posilu za takovýhle situace!

Reagovat
M0rb1D4S

Luiz už má se všemi těmi obránci něco nahráno, takže je to reálnější.

Reagovat
eder

Liverpool vyhraje 7:6. Má skvělou ofenzivu, ale tragickou defenzivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jürgen Klopp: "Antonio Conte se zdá být docela emotivní člověk, a to i když jeho tým neskóruje. Je to skvělý manažer - takový Pep Guardiola Turína."

"Chelsea má za sebou těžký rok, ale nyní jsou zpátky ve hře a my musíme být připraveni na opravdovou výzvu. Chelsea ví, že proti nám se nehraje snadno. Je to zápas, na který se můžeme těšit."

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.westlondonsport.com/chelsea/stats-prove-oscar-transformed-chelsea-boss-conte

Oscar se mi zatim libi, je mi sice lito Cesca, ale pokud si ma zahrat, tak leda misto Matice zatim a to Conte asi nechce bohuzel.

Reagovat
Miguel19

Zatím to funguje, tak není co měnit no. Jako myslel jsem si, že nám bude chybět kreativita. Ale šancí si dokážeme tvořit dost i bez Cesca. A když ne, tak se tam strčí jako s Watfordem..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Liverpoolu by si stejne ani neprdl, protoze by nemel dostatecne casu na balonu podle me.

Reagovat
teenz

No...no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakorbil

Reagovat
Usty

Funguje, nefunguje...

Fabregas hrál 28 minut a za jeho času na hřišti jsme dali 3 góly (9,33 minut na gól). Jeden vyrobil sám, ve zbylých dvou měl prsty.

Bez něj na hřišti máme spotřebu 55,33 minut na gól. Opakuju to jako kolovrátek poněkolikáté, nechat sedět suverénně nejkreativnějšího borce týmu a jedinýho hráče, kterej dokáže něco vymyslet i z hloubi pole, je hloupoust a zatím jediná věc, která mě na Contem výrazně sere.

U něj to obzvlášť nechápu, protože v Juventusu i Itálii měl takhle většinu času chodce Pirla, a byť Fabregas nedosahuje jeho kvalit, výrazně se mu podobá. Defenzivní práci i běhání za něj obstará Kanté (i když loni na jaře bylo dost často vidět, jak umí Fabre v kritickejch chvílích bojovat fantasticky i dozadu). Nějaký argumenty pro Matiće mě napadají, ale v porovnání s tím, co nám s ním v sestavě schází, jsou marginální.

Reagovat
Whitemedia

Věřím, že časem na toho Cesca místo Matice dojde, až se Conte trochu otrká

Reagovat
icemike

Oscar je fajn, ale od 60. minuty uz te hře moc nedává. Ve všech zápasech to bylo patrné, dřívější střídání by naši hře jen prospěla

Reagovat
smazaný uživatel

Match Officials for Game against Liverpool | Referee: Martin Atkinson Assistants: S Child, S Burt Fourth Official: B Madley

Tak snad to neposere jak vcera...

Reagovat
Miguel19

Tak včera to hodně posrali ti brankoví. Jeden byl Oliver, druhý nevim..

Reagovat
avicii

Madley myslim...

Reagovat
Whitemedia

Atkinson pls ale já už vlastně nevím, jakého rozhodčího bych si měl přát, když jsou všichni marní..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím přispějte na provoz http://efsearch.owny.cz/ .

Reagovat
Nihilister

Proč ? Smysl toho webu,kromě vytahování hoven na někoho aby se hovnilo dál,není žádnej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mönchengladbach refunds all away tickets for MCFC-BMG. Whether they are able to watch the game tonight or not doens't matter

Reagovat
smazaný uživatel

môžu zmeniť zostavu či musia dať tú zo včera?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me ji urcite muzou zmenit, to by byla blbost, kdyby nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě můžou změnit

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
Busby babes

"Valencia did not come because we have Fosu Mensah and Darmian for right back." - JM

"Marcos Rojo is a very good player. He's working hard." - on Luke Shaw's absence.

A Wazza taky nejede. Mourinho nebude rotovat no.

Jose Mourinho's Europa League aim is clear: "We want to win the competition."

Reagovat
smazaný uživatel

a Rashford s Lingardem si taky nekopnou...

Reagovat
Busby babes

Rashford aby sel uz nekam hostovat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjde. Kdo by hrál místo Zlatana?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude hrát když se zraní Zlatan?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja teda nevedel, jestli tys nepochopil mou ironii, nebo ja nepochopil tvou ironii... Ted uz mam jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomnel jsi dat na konec vety /s

Reagovat
Ligter

nejmíň někam do Derby za Wilsonem

Reagovat
vladis271

ved hráva dosť, namôj vkus až moc. Pri ňom ma Mourek dosť prekvapil.

Reagovat
Busby babes

Sarkasmus, Sheldone.

Reagovat
smazaný uživatel

až moc? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

To sa uz vie davno

Reagovat
Zaschrona

"We want to win the competition." a nasadi becko

Reagovat
Ligter

nepotřebujeme plýtvat hvězdami na vítězství v EL

Reagovat
Zaschrona

na postup ze skupiny mozna, pak uz to bude tezsi

Reagovat
Whitemedia

Prohraje první zápas a v těch dalších začne hrát s tím nejlepším

Reagovat
Busby babes

mozne to je. Ale to se teprve uvidi. To ja jen k tem recem, kteri tu vsichni vedeli najisto. Mata skoncil, Fella jde pryc, Rashford si nekopne, Mourinho to odehraje na 15 lidi... No, zatim se nic z toho nestalo.

Reagovat
B3n

Zvykej si, takhle je to s Josém furt

Reagovat
Counter

Opodstatněně

Reagovat
B3n

Opodstatněný mýty, který se nenaplňují bravo

Reagovat
Counter

Takové ty mýty jako Mourinhova tříletka, že jo.

Reagovat
B3n

Jasný, protože přesně o tom je zrovna řeč.

Reagovat
Counter

A o čem ta řeč je?

Reagovat
B3n

No přece o takových těch řečech, jak všichni předem jasně ví, co a jak José udělá a samozřejmě si vyberou ty z fanouškovskýho pohledu negativní a vykládají to jako jasnej a nezpochybnitelnej fakt na základě nějakých smyšlenek, či nějakých příkladů z minulosti.

Reagovat
Counter

Protože to je běžné, všechno se nějak zjednodušuje, aby to bylo snáze uchopitelní. Mourinho se nemění a věci, které praktikoval doteď, bude praktikovat i nadále.

Reagovat
B3n

"Mourinho se nemění a věci, které praktikoval doteď, bude praktikovat i nadále." je přesně ten příklad o kterým mluvím.

Reagovat
Mastný Chobot

Fella jde pryc bol tak možno sen fanúšikov MU, však bolo skoro jasné, že Mou si ho nechá, také silové typy v zálohe on má rád

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vážně věří tomu, co Mourek vypustí z huby

Reagovat
Busby babes

me teda pripadna sestava: DDG - Darmian, Bailey, Smalling, Rojo/Fosu Mensah - Herrera, Schneiderlin - Depay, Mata, Martial - Rashford neprijde uplne marna.

Reagovat
smazaný uživatel

Mensah není LB, fanoušku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Jses si jistej, ze vis, ktera strana je prava?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Kazdopadne Fosu zahraje na všech třech těch pozicích, takže to je fuk no..

Reagovat
Maresma

Od kdy se už nepíšou sestavy z prava?

Reagovat
Busby babes

nikdy jsem teda nevedel, ze je nejaky pravidlo, ale tak prijde mi tak nejak logicky napsat leveho beka jako prvniho, kdyz je to vlevo. Ale tak treba jsem divnej.

Nakonec to je: DDG - (Zleva) Darmian, Mike, Bailly, Rojo - Pogba, Morgan - Martial, Herrera, Pogba - Rashford.

Reagovat
Maresma

Nevím jestli je to pravidlo, ale přiznám se, že sem se s tvou verzí asi ještě nesetkal

Reagovat
Busby babes

anebo jsem to jen napsal blbe a ted se vymlouvam...

Reagovat
smazaný uživatel

takže Rojo napravo? ty jsi postižený?

Reagovat
Busby babes

v takovem pripade by pak byl samo prohozenej s darmianem.

Reagovat
bbbauch

co jsi to zase vyplodil? To nema ani rotovat hrace? Navic i to "becko" by melo mit kvalitu na to vyhrat. Myslim ten zapas, ne celou EL.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

kvalitu by na to mit MELO panove. O tom, ze se vyhraje, jsem nepsal ani slovo. Ale Zaschrono, normalne bys zareagovat neumel? Hodit takovej rejpaci palec po tom, co jsi evidentne nepochopil smysl prispevku, kvalitka

Reagovat
Zaschrona

Ja ho pochopil, ale to mi nebrani si zarejpat, ne?

Reagovat
bbbauch

To ja nejsem proti, kdyz je to opodstatneny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Když chceš udělat krok od pasivního kokota, kterej akorát hází posměšný smajly a jednoslovné urážky, mezi aktivnivní kokoty, kteří uráží celým příspěvkem, nauč se nést následky. Nebo se vrať ke stylu Mada.

Reagovat
bbbauch

tak jsi nam zase prispel do diskuse mimo diskusi a ted muzes zas mazat tebe vazne brat nebudu

Reagovat
Counter

To je snad jasné, že na EL bude nasazovat horší sestavy.

Reagovat
Busby babes

no nekteri tu psali uplne neco jineho.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE2NjU2NTgzNjQwMTpf%20yMNUJ8SK0j4Jrc%3D

Tak pojdme, uz jsem za pulkou, snad mi moji historickou prvni sazku nepokazi dnes

Reagovat
Mastný Chobot

https://streamable.com/4xjt?t=0.9

Verratti - master of the water bottle flip challenge

Reagovat
Wat

Hlavně nechápu, jak si toho někdo může všimnout.

Reagovat
Azazelo RD

Všiml si toho celý stadion, jen Veratti to neviděl.

Reagovat
vitasrp

Jinak ještě info hlavně pro fandy Arsenalu.

Furt jsou volná místa na výlet na zápas s Tottenhamem, který se hraje 6. listopadu. Harmonogram je následující - odlet v pátek dopoledne z Prahy, následně přes zbytek dne a sobotu nějaká ta prohlídka města a v neděli návštěva derby + večer návrat domů.

Cena je celkem 8800 Kč a zahrnuje letenku do Londýna a zpět, ubytování na 2 noci v hotelu, dopravu z letiště do centra a zpět a vstupenku na utkání.

V případě zájmu či pro více informací prosím pište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
smazaný uživatel

cena

Reagovat
FUnk

bude aji zapas na WHL?

Reagovat
vitasrp

To bohužel ne, na Tottenham na tyhle zápasy nedokážu sehnat lístky.

Reagovat
FUnk

ok

Reagovat
tuny

jedou i nějaký fanoušci spurs? ;)

Reagovat
Greny

OT : Banik kreteni

pak mi tu budou brecet fans za to ze do Znojma dostali 150 listku ? priste nic

Reagovat
blaugrana

Prečo na ten zápas Ostrava vs Opava nepovolali armádu, aby si zastrieľala s ostrými? Henten odpad by nikomu nechýbal.

Reagovat
Greny

tak jako ted budu kruty ale Slovensko by taky nikomu nechybelo

Reagovat
Ligter

ale diskuze na EF by hrozně zchudly

Reagovat
blaugrana

Kokoti sú všade. Stačí si pozrieť Slopan vs Trnava.

Reagovat
Azazelo RD

V čem jsi byl krutý?

Reagovat
smazaný uživatel

mne by chybalo

Reagovat
patas92

Reagovat
Error

Ty vole, to jsou kecy.

Reagovat
blaugrana

To tu ako ideš obhajovať vypatlané hlavy, ktoré chodia na štadión so zámerom robiť bordel? A je putna, akej sú národnosti. Všetci si zaslúžia to isté.

Reagovat
Error

Neidem nikoho obhajovat, směju se tvým sračkám o armádě, odpadu a ostré palbě.

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Odpad to ale je, to nepopřeš

Reagovat
Error

Já bych tam sice nevběhl, ale chytračit o tom jací jsou a jací nejsou fakt nechci.

Reagovat
Whitemedia

No mně stačilo vidět, co předváděli vloni ve Zlíně, prostě fakt jak zvířátka..

Reagovat
patas92

Takže podle tebe normálního člověka napadne vběhnout na hřiště uprostřed zápasu

Reagovat
Error

To ne, ale emoce a dav mohou působit různě, že.

Reagovat
patas92

Pak ten člověk ale není normální, no

Reagovat
icemike

Takze jsou buď odpad nebo tupé ovce...zejména ta holka na konci me pobavila, se šla bít nebo lovit pokemony?

Reagovat
niflheim

Opavský fotbal navštěvuji od svých 4 let a nikdy jsem nezažil horší fanoušky než Ostravské, rovnat se jim mohli dříve jen pražští Ultras při výjezdech k nám. Udělat bordel, vybít se na fotbale... tihle lidi nechodí na fotbal kvůli fotbalu. Na podobné incidenty bych reagoval tvrdě. Toto kurví fotbal.

Samozřejmě nejsem žádný čajíček, do kotle jsem chodil dlouhodobě, nicméně většina fanoušků z kotle veškeré chování, které vede k přerušování zápasů, vždy odsuzovalo. Samozřejmě nemluvím o fanoušků z Polska, kteří na zápasy jezdí a vidí to poněkud jinak.

Reagovat
niflheim

Prostě někteří fandové = zvěř, na fotbal jedou udělat bordel, ožrat se a pobít... a pak se všichni diví, že u nás lidi nechodí v republice na fotbal. Vždyť rodiče se tam bojí vzít děti, tak jak potom se má u nás vychovat láska k fotbalu.

Reagovat
blaugrana

That´s the point. Proste pokiaľ majú potrebu sa mlátiť, či bodať nožami, tak nech sa stretnú na nejakej lúke, nech sa tam pozabijajú..OK..ale nie to prenášať na tribúny. Slušný človek potom samozrejme na zápas nejde, keďže sa bojí, že mu tam nejaká dementá piča ublíži, či niečo podobné. Nehovoriac o tom, že s deťmi tam nemôžu ísť už vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale to je zase podle me dost dano dnesni dobou..jeste v 90kach se chodilo na ligu dost, proste se asi sebrala i parta mladejch lidi, co ten fotbal tak nezrala, a sla na stadion. dneska mas internetovy porno, mobily, messengery, netflix, pokemony, wowko, O2 prenosy v dobry kvalite. ony ty zvirata/debilove chodili asi i kdysi, tatik pamatuje jak v 76tym na Bazalech hodil nejakej dement Rummenigemu nebo komu cihlu z tribuny asi 5cm od ucha...

a na druhou stranu i dnes docela dost zapasu je podle me v pohode, nejakej strach rodicu ze se neco stane je docela neopodstatneny, to je jak bys decko neposlal na skolni vylet protoze se jede autobusem a na silnici se obcas dejou nehody

Reagovat
niflheim

Všude se něco může stát. To ale nemění nic na tom, že fotbal u nás už není kulturní akce. Pro některé lidi jsou velké zápasy pouze další příležitost k tomu se ožrat a udělat bordel.

Reagovat
raduinho

Reagovat
johnik

OT: Na jaký zápas se dnes dívat?

Reagovat
Greny

Ostrava - Opava stihneš jeste poločas

Reagovat
johnik

Reagovat
Hokaido

Hodně mě láká Juve a Spurs, ale určitě zvolím premiéru Foxes v LM.

Reagovat
Busby babes

taky jsem chtel, ale jak to ma O2 bez komentare... skoda, ze uz tam nemaj aspon originalni koment TV odkud berou signal.

Reagovat
ZB 07

Mají tam originální koment ne? Teď jsem před chvílí přepnul na Legii a jen jsem zaslechl: " Nula do trzech, to jest katastrofa"

Reagovat
Busby babes

uz to asi zapli. na zacatku tam byly jen ruchove mikrofony. Ted uz tam je nejaka nemcina nebo co to je.

Reagovat
Whitemedia

Já si zapnu MC, ale jen kvůli Christensenovi

Reagovat
Hokaido

Jak hraje?

Reagovat
Whitemedia

Těžko říct, můj internet si zrovna dnes vybírá svůj špatný den, takže nemůžu koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogane ty hovneee

Reagovat
masly008

spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je kral nejde ho nemit rad

Reagovat
Dray

Řekl bych, že celkem lehce.

Reagovat
vilp

Má tu někdo Digi Tv? Jede vám normálně Digisport 4?

Reagovat
Mastný Chobot

Takže jedine Tottenham urobil Anglicku hanbu v LM?

Reagovat
Counter

Ale před pěti lety dali čtvrtfinále!

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky no, naopak Foxes pěkně navázali na historicky nejlepší vstup do LM anglického mužstva

Reagovat
smazaný uživatel

Akú hanbu prosím ťa? Prehrať o gól je hanba? Navyše proti kvalitnému Monacu. Fans Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, fans Arsenalu vôbec nenarážam na sranda a Janíka, ktorí zas mali potrebu ohurovať ľudí svojou hlúposťou pod naším zápasom

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Klub co akoze bojuje o titul by mal doma proti Monacu aspon remizovat.

Reagovat
pobody's nerfect

když to vezmeš do detailu, tak vlastně nehráli ani doma

Reagovat
smazaný uživatel

Akože bojuje o titul? LOL. Tak to určite nie. Náš cieľ je top 4. Na tom sa nič nezmenilo. A čo znamená mal by? Skôr mohol remizovať. Ale toto je futbal. Nič nie je isté, a pri Tottenhame to platí dvojnásobne. Prehrali sme o gól proti kvalitnému Monacu. Žiadna hanba to určite nie je. Nezvládli sme to.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ake su ambicie Spurs v tej LM? spadnut do EL? Leverkusen a CSKA su kvalitativne podobne Monacu, takze to bude vpoho to poprehravat? Spurs v Lige bojuju o top4 aby isli do LM a ptm ked sa tam dostanu tak je im to u riti? Ta prehra proste je fail jak svina tak sa s tym zmier

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa zmier s tým, že to hanba jednoducho nie je. Skupina a mužstvá v nej sú si veľmi podobné. Každý môže vyhrať s každým. Samozrejme, že som chcel výhru. Ale neprehrali sme 5:0. Bol to vyrovnaný zápas, ktorý nám nevyšiel. Čaká nás ešte ďalších 5. Nikde nie je napísané, že nemôžme vyhrať v Monacu.

Ambíciou Spurs je postup do vyraďovacej fázy. Ale snáď nikto nečakal, že to bude jednoduché a že vyhráme každý zápas. U riti to rozhodne nie je. Všetci boli sklamaní po prehre, ale taký je futbal a šport obecne. Fail jak sviňa to rozhodne nie.

Hodnotiť sa bude až po 6 zápasoch.

Reagovat
Usty

Prohrát doma s týmem mimo světovou špičku je ostuda. Tečka.

A nezačínej, že Monako je špička. Nebuď jako tvoji kolegové fanoušci.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

1. jsme nehráli doma

2. špička nešpička, Monaco má momentálně nejlepší formu v lize

3. byla to lekce z efektivity spíš než nějaká ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jste se tady chvastali, jak jste naplnili Wembley a najednou to vlastne ani neni vyhoda, protoze jste nehrali doma.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo si stěžuje? jenom konstatuji fakt

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco je kvalitatívne na podobnej úrovni ako Tottenham. Nepíšem, že Monaco je špička, ale tou nie je ani Tottenham. Nie je to žiadna hanba prehrať doma zápas o jeden gól preboha. Samozrejme, že to zamrzí. Ale toto je šport, raz sa prehrá a inokedy vyhrá. JE to vyrovnaná skupina. Monaco nie je žiadne Bruggy alebo Celtic.

Reagovat
r.mrazik

jojo...a presne tohle by slepice psali,kdyby takhle hral s monacem treba arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostudou bych to nenazýval. Do světové špičky patří hrstka týmů, Monako a ani Tottenham ne, takže šlo o vyrovnaný zápas, ve kterém Monako využilo našich chyb a bylo efektivnější. Nepříjemná prohra v dlouho očekávaném zápase ano, ostuda ne.

Reagovat
Svatej

Je to hanba

Reagovat
Svatej

Kvalitnemu, hmmmm topka

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ty si debil. Nereaguj už na mňa ty zakomplexovanec. Ak Monaco nie je kvalitný tím tak potom už neviem.

Reagovat
Svatej

Neunasis

Ne, takovej tým máte proste zfouknout s vaším rozpoctem. Tímhle smyslenim se PL fakt nikam nedostane, nulový ambice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

A pak, že zakomplexovaní jsou fanoušci Spurs

Reagovat
Counter

No jsou, komentář kohokoli jiného na tom přece nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 14.09.2016:

Počet komentářů: 2151

Nejaktivnější uživatel: valloire (77 komentářů)

Vtipálek dne: valloire

Palcohonič dne: Kang & Kodos

Kokotko dne: valloire

Omezenec dne: MichalKotukov

Nezvládač dne: valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Je vidět, že hrál Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Owny pls

Reagovat
smazaný uživatel

http://9gag.com/gag/aXwRvRg

To je ta nová FIFA?

Reagovat
kvasha16

celkom realna

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ze setřihu jak jste minulou sezónu hráli proti Chelsea? To vypadalo podobně.

Reagovat
masly008

Reagovat
teenz

Nová FIFA je úžasná.

Reagovat
icemike

Zatim z ni nejsem nadšený

Reagovat
Svatej

Povidej... já se na ni hrozne těším tak budu rád když mi trochu spadnou očekávání

Co Journey? Kariéra?

Reagovat
icemike

V demu hraješ Jurney za Huntera, kdy naskočíš do zápasu United - Chelsea, hrajes za United...máš za ukol vyhrát zápas, tak jsem dal s De Geou 4 vlastnáky a vyhra byla doma

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
teenz

Ty rozhovory jsou super.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Hunter?

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže nějakej kariérovej hráč. Když tenhle mód hraješ, musí se jmenovat Hunter a být černej nebo to jde nastavit?

Reagovat
teenz

Vypadá to, že nepůjde. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je na hovno

Reagovat
icemike

ale aspon že tým si můžeš zvolit...každopadně jsem taky čekal jistou možnost volby a personalizace...černý lovec mi přijde celkem diskriminující...

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Já hodně, velký posun. Alespoň na PS4. Nevím jak PC verze nebo starší konzole.

Reagovat
icemike

hraju demo na pc a přijde mi to takove těžkopádnější, možná je to o zvyku...každopádně je to stejně jedno, protože za týden vyjde plná verze a týden po ní přijde update, který vše změni

Reagovat
teenz

Jo, já se toho updatu bojím. Protože tohle demo (asi jako u několika předešlích) je super. Alespoň na PS4, grafika je o několik levelů, pohyby hráčů lepší, konečně realistické přihrávky. Já jsem spokojen. Naprosto.

Reagovat
icemike

hodně mě bavila 15tka demo (a týden full verze), ten fotbal byl skvělý a i ti kritizovaní brankáři mi přišli dobří. Bohužel pak přijde update a vše je jinak

Reagovat
teenz

Snad to letos neposerou.

Reagovat
smazaný uživatel

O starších konzolích nemá cenu vůbec mluvit. Tam to je jen mírně upravená 15 s aktualizovanýma soupiskama.

Reagovat
teenz

To chápu.

Reagovat
r.mrazik

= vlastne nova verze...jen mirne upravena 16...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kokesh

Tak to jsi asi jeste nehral PES17. Na nej jde chvala ze vsech stran. Fifa vedle toho vypada jako nepovedeny vtip.

Reagovat
teenz

PES jsem hrál dříve než FIFU.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a pomezní nereaguje ani na jeden faul. Tak hlavně že mají pískat roboti......

Reagovat
niflheim

300. za MU

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
B3n

Reagovat
Wat

Reagovat
Svatej

je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

City teda vyzeraju zatial nezastavitelne. Pep teda z nich spravil ine muzstvo, navyse ah tie nakupy sa mu podarili. Bude to tazke ich nejako zastavit

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/FootballFunnys/status/776232066199515138 znělka LM už nikdy nebude taková jaká bývala .

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Jinak ukazuje se, že ty kádry v PL by nemusely stát za starou backoru, Pepek a nebojím se říct i Klopp s Contem ukazují, že jde hrát bomba fotbal s jakýmkoliv materialem.

Reagovat
Whitemedia

#CFC head coach Antonio Conte confirms David Luiz will play against #LFC tomorrow

tak to jsem fakt zvědavej..

Reagovat
icemike

let the show begin

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

*Firmino novy kapitan vo fante*

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
tomasinho

Paráda

Reagovat
Svatej

Však on vám ještě ukáže

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

napodobne

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
icemike

křivé má obě, kterou mu opravili?

Reagovat
Usty

vypadá jak nahej

Reagovat
Hokaido

FAKE

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele