Premier League v kostce (11. kolo)

03.11.2015, 19:24
Názory a komentáře
Premier League se přehoupla teprve do druhé desítky zápasů a její týmy už stihly vyměnit tři manažery. Po Dicku Advocaatovi a Brendanu Rodgersovi svůj post opustil i Tim Sherwood, jehož Aston Villa spadla na poslední pozici. V pondělí však už pod dohledem Rémiho Gardeho, byť jen na tribuně, opět padla a připsala si už sedmou porážku v řadě.

Nezvládla zápas na hřišti Tottenhamu, který i přes potíže ve druhém poločase zvítězil 3:1 a naopak protáhl sérii neporazitelnosti. Díky deseti utkáním v řadě se Kohouti posunuli na příjemnou pátou pozici.

I další dva noví manažeři měli co dočinění s patrně nejzajímavějšími zápasy celého kola. Sam Allardyce, nový šéf Sunderlandu, byl přímým účastníkem osmigólové přestřelky svého týmu s Evertonem, který o poznání lépe zvládli Toffees. Liverpool pod vedením Jürgena Kloppa zase sebral tři body trápící se Chelsea.

Krize obhájce titulu se neustále prohlubuje. Fanoušci Blues už několik týdnů usedají ke každému zápasu s pocitem, že hůře už být nemůže a že právě nyní už přijde zlom. Jejich oblíbenci jim však vždy ukážou, že to přece jen jde. Patnácté místo a ztráta čtrnácti bodů na špičku začíná působit bezvýchodně.

Zápas 11. kola: Everton vs. Sunderland

Osm gólů v jednom utkání padlo letos už podruhé, první "dardu" nabídly Newcastlu s Norwichem. Zápas Evertonu se Sunderlandem skončil rovněž 6:2, ale způsob, jakým se k němu oba celky dopracovaly, byl o poznání zajímavější.

Everton vedl 2:0, jenže krátce po změně stran stačil Sunderland vyrovnat. Při snaze o dokonání obratu však absolutně selhal v defenzivě a během sedmi minut dostal tři góly. Hvězdou utkání se stal Arouna Koné, který zápas zaštítil hned třemi góly a jednou asistencí. Jen o jeden kanadský bod méně si pak připsali Romelu Lukaku a Gerard Deulofeu.

Záznam tohoto strhujícího klání si můžete prohlédnout zde.

Gól 11. kola: Steven Davis

Nestřílelo se z dálky, nepadaly fantastické branky, ba dokonce ani nestříhaly nůžky či jiné akrobatické prvky. Nejkrásnějším gólem jedenáctého kola je tak pro změnu branka, která dokonale ukázala spolupráci celé ofenzivy Southamptonu. Jak třemi přihrávkami zcela vyšachovat obranu Bournemouthu nám předvedli Jordy Clasie, Graziano Pellé a Ryan Bertrand; na konci rychlé a přesné akce stál zakončující Steven Davis.



Zákrok 11. kola: Jack Butland

Brankářský fenomén letošní sezóny zase jednou kraloval - v utkání Stoke na hřišti Newcastlu byl největší hvězdou bezgólového utkání. Nutno říct, že bezgólového jen a pouze jeho zásluhou. Fantastických zákroků si proti Strakám připsal několik, po hlavičce Mitroviće však musel předvést obrovský kus improvizace a obratnosti, aby míč zastavil a navíc si jej sám nesrazil do vlastní sítě.



Hráč 11. kola: Arouna Koné

Agüero, Wijnaldum, Kane a teď i Koné. Říjen byl měsíc gólových hitparád, které vždy vedl jeden z fantastických kanonýrů. Arouna Koné si na svůj první hattrick v Premier League počkal až do svých jednatřiceti let, kdy mu tento krásný počin dovolila obrana Sunderlandu. Ofenzivní univerzál z Pobřeží slonoviny se o šest gólů Evertonu postaral vedle tří tref ještě jednou asistencí.

Tou vlastně své galapředstavení zahájil, v devatenácté minutě uvolnil krásným pasem do samostatného nájezdu Deulofeua, jenž zakončil dokonale. Po půlhodině hry už Koné skóroval sám, když po rychlé narážečce s Lukakuem div nevymetl šibenici Pantilimonovy brány. Druhou trefu přidal z podobné pozice po příhře McCarthyho. Hattrick pak uzavřel čtvrt hodiny před koncem po nádherném centru šajtlí opět od Lukakua.

Všechny góly i asistenci Arouny Koného si můžete prohlédnout výše v rubrice Zápas 11. kola.

Břídil 11. kola: Andy Carroll

Andy Carroll se po na den přesně po devíti měsících vrátil do sestavy West Hamu; svůj návrat si však zcela určitě představoval jinak. V prvním poločase "zářil" u vlastní branky, kdy měl nejprve pořádnou porci štěstí, že rozhodčí neodpískal po jeho hře rukou penaltu, aby krátce před přestávkou předvedl svůj největší kousek. U bližší tyče nejprve netrefil ve vzduchu míč, aby s ním pak na noze otálel tak dlouho, než Nathan Aké přiběhne a přihraje Ighalovi na vítězný gól.



Vysoký forvard přesto vydržel na hrací ploše celých devadesát minut a fanouškům Watfordu stačil předvést ještě další dvě "břídilské" momenty. Po lahodném centru Dimitriho Payeta ve vynikající pozici vystřelil skutečně zoufale, a když po Cathcartově minele nastřelil Valencia tyčku, Carroll odražený míč pro změnu nedokázal ani zpracovat. A aby toho nebylo málo, vzápětí se směšným způsobem pokusil nafilmovat penaltu.

Sestava 11. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


V Premier League letos nechytá lepší gólman než Jack Butland. Strážce svatyně Stoke City předvádí od srpna stabilně famózní výkony a po sobotním galapředstavení na hřišti Newcastlu si již potřetí vysloužil nominaci do nejlepší sestavy kola. Proti Strakám vytáhl hned sedm zákroků, z toho minimálně tři až čtyři z řady fantastických.

Jedenácté kolo však připravilo dosud nemyslitelné opakování nominace stoperské dvojice. Laurent Koscielny pomohl k výhře Arsenalu ve Swansea opět gólem, navíc spolu s kolegy udržel i čisté konto - branku k solidnímu defenzivnímu výkonu přidal i Nicolas Otamendi proti Norwichi. Třetím do party je Martin Škrtel, jenž si "povodil" útok Chelsea v čele s Diegem Costou.

Rekordní pátou nominaci z jedenáct možných si dvěma góly zasloužil alžírský záložník Riyad Mahrez, jenž se významně přičinil o výhru Leicesteru na půdě WBA. Dvě branky vstřelil i Philippe Coutinho při tolikrát zmíněné výhře Liverpoolu nad Chelsea. Triumf Arsenalu ve Walesu zase režíroval fantastický Mesut Özil, který na dva góly nahrál. Nad všemi pak ční Arouna Koné, hattrick-hero Evertonu a Hráč 11. kola.

Ani útočná řada se neobejde bez fotbalisty Liverpoolu - Christianovi Bentekemu přitom ke gólu a asistenci stačila necelá půlhodina. Skvělý výkon podal v závěsu za Arounou Koném taky Romelu Lukaku, jenž kamarádovi z útoku na dva góly nahrál a jeden sám vstřelil. Svoji životní sezónu pak korunoval Odion Ighalo - už sedmigólový střelec Watfordu opět explodoval - dvěma brankami potopil West Ham.

Statistické okénko 11. kola

- Manchester United svoji ofenzivní nemohoucností opět láme rekordy; remíza 0:0 s Crystal Palace byla ve všech soutěžích už třetí v řadě, což se Rudým ďáblům stalo poprvé od ledna 2005

- Watford v sobotu porazil West Ham 2:0, o čemž už v prvním poločase rozhodl jedním gólem Odion Ighalo; kdyby letošní sezóna spočívala jen v úvodních dějstvích, Hornets by byli s 19 body v jejím čele

- Everton i díky hattricku Arouny Koného rozstřílel Sunderland 6:2; šest nebo více gólů dal v zápase Premier League poprvé od listopadu 2007

- José Mourinho v Chelsea zažívá největší krizi v kariéře a proti Liverpoolu prohrál už šestý zápas v sezóně; víc proher přitom v Premier League ještě nikdy nenasbíral ani za celou sezónu - letos mu na to stačilo 11 duelů

- Jamie Vardy v utkání Leicesteru na půdě West Bromwiche (2:3) vstřelil vítězný gól; celkově se trefil už v osmém ligovém klání v řadě - jako teprve třetí hráč v historii Premier League (Van Nistelrooy, Sturridge)


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (306)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Načítá se mi až Břídil, ale mám AdBlock, resp UBlock.

Reagovat
Usty

je to sdílený z FB, nemělo by to dělat potíže

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych Usty zavedl nějakou bídáckou sestavu nebo minimálně bídáckou osu brankář - obránce - záložník útočník. Prostě něco jako sestava zklamání, vím že by to pro tebe byla práce navíc, ale prostě bych tam chtěl takový výkony jako teď Hazard vypíchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě zase parádní.

Reagovat
Usty

od toho jsou ty měsíční kostky, kde se těm nejzajímavějším věcem věnuju podrobněji v těch 4 analytičtějších textech... v týdenní musí stačit 1 největší břídil

Reagovat
Usty

nevím, proč jsem to napsal i sem...

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
Usty

od toho jsou měsíční kostky a ty 4 pravidelný analytičtější texty, kde kritizuju/chválím podrobnějc. do týdenní musí stačit ten 1 největší břídil

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

unáhlil si sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

2 asistencie a 1 v podstate druhá asistencia... kto je viac? (Eriksen ani Démbélé nie sú správne odpovede)

Reagovat
smazaný uživatel

Özil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zase

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll strašné kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas zostava, mohli by ste to určovať aspoň približne podľa postu, na ktorých tí hráči skutočne hrajú. V tejto zostave kola sú 4 útočníci, 3 vysoko ofenzívni záložníci a len traja obrancovia. Bol by som zvedavý, ktorý manažér by s takto nevyváženým kádrom išiel do zápasu.

Reagovat
r.mrazik

Tak ono to byt vyvazeny nema...to neni FM

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyvážene čo sa pozícií týka, zostava o 10 útočníkoch nie je zostava. Aspoň že sa tam ten brankár vtesnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

zeman

Reagovat
Usty

rád bych ti s tímhle problémem pomohl:

Butland - je to gólman, nominovanej je jako gólman

Otamendi - je to stoper, nominovanej je jako stoper

Škrtel - je to stoper, nominovanej je jako stoper

Koscielny - je to stoper, nominovanej je jako stoper

Mahrez - je to pravej záložník, nominovanej je jako pravej záložník

Özil - je to střední záložník, nominovanej je jako středí záložník

Coutinho - je to střední či levý záložník, nominovanej je jako střední záložník

Koné - hrál jako levý křídlo, nominovanej je jako levý křídlo

Benteke - je to útočník, nominovanej je jako útočník

Lukaku - je to útočník, nominovanej je jako útočník

Ighalo - je to útočník, nominovanej je jako útočník

snad ti to pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

arogance

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa ti čudujem, že ťa to stále baví vysvetľovať

Reagovat
Usty

jn, člověk se snaží odpovědět fanouškům na dopisy a ještě je nazván arogantním

Reagovat
smazaný uživatel

Vaso trolluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrali Toffees diamant? Cize Kone a Romelu na hrote

Reagovat
Usty

nene, klasika 4231: McC, Barry - Deul, Barks, Koné - Luk

Reagovat
Zaschrona

ne, 4-2-3-1, kdy si Barkley s Konem pruzne menili pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš neskutečnej kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho AM, Mahrez RW, Kone SS, Ozil RW/AM

V zostave kola bez LM a CM/DM, LB, RB a RM.

Ale v pohode, nebudem sa tu naťahovať kvôli malichernostiam. Jednoducho je to až neprirodzene ofenzívne poskladaná zostava a jednoducho mi to nesedí. Len som vyjadril svoj názor na zostavu kola.

Reagovat
fenixLFC

coutinho hra aj zo strany, mahrez v tom zapase hral praveho zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

dobre. nevidel som všetky zápasy, bral som to podľa toho, akú primárnu pozíciu títo hráči zastávajú.

Reagovat
Usty

tak jako samozřejmě, že to (až na výjimky) nebude nikdy vyvážený, snažím se sice dodržovat určitý posty, ale hlavně tam chcu dát nejlepší hráče. Koné hrál LW, Mahrez RM, Coutinho s Özilem oba AM, ale to snad není takovej problém

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
hyper01

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Talker

Si dělají ze mě prdel, že budu muset čekat na konec Mourinha do neděle... I když vydržel jsem to dva a půl roku, tak to těch pár dní ještě přežiju.

Reagovat
smazaný uživatel

šak ste minulý rok vyhrali suverénne titul, a nariekaš tu o nejakej výdrži 2 a pol roka. A teraz sa skus vžiť do kože fanúšika takého Tottenhamu alebo Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej Inter

Reagovat
Talker

Jenže já ho vyhazuju od prvního dne, takže pro mě to je už 2 a půl roku.

Reagovat
r.mrazik

Jsem rikal,ze minule tam mel byt Mike misto Otamendiho...takhle uz je tam podruhy

Reagovat
Usty

a dneska rozhodně zaslouženěji než minulý týden

Reagovat
r.mrazik

to samozrejme souhlas

Reagovat
Usty

to jsou takový ty nepříjemný momenty, kdy ho tam dvakrát za sebou dát nechceš, ale musíš, protože vyhodit ho na základě výkonu (ne)můžeš jenom z toho prvního už uzavřenýho kola...

Reagovat
r.mrazik

jasny...chapu...ja jen ze jsme se o tom minule "bavili" ...a von zahraje zas dobre...smejd

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny fanousky fotbalu,

jsem studentem Fakulty telesne vychovy a sportu Univerzity Karlovy a v soucasne dobe vypracovavam diplomovou praci, s kterou je spojeny dotaznik tykajici se kopacek. Je urcen komukoliv, kdo rad hraje fotbal, a to na jakekoli urovni. Zabere max. 5 minut.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vyzkum-pro-fotbalisty/

Dekuju moc za vypomoc s vyplnenim!

Reagovat
JohnnyDynamite

mě tam chybí Gerard Deulofeu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Reagovat
fenixLFC

namiesto koho?

Reagovat
Zaschrona

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka nejproduktivnějších hráčů v top 4 ligách (goly + asistence)

1. Aubameyang - 16

2. Lewandowski – 14

3. Vardy – 13

4. Mahrez - 12

5. Neymar - 12

6. Nolito - 11

7. Raffael - 11

8. Suarez - 10

9. Muller – 10

10. Ozil – 10

11. Pjanič – 10

12. Ronaldo - 10

13. Higuaín – 10

14. Lukaku – 10

15. Edér – 10

16. Agirretxe - 9

17. Insigne – 9

18. Mchitarjan – 9

19. Aduriz – 9

20. Douglas Costa - 9

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM: Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam není nikdo od nás?

Reagovat
Glonden2

Protože hráči Own goal se nepočítaj asistence.

Reagovat
vladis271

Už sa teším na dobu, keď sa v zostavách kola začne pravidelne objavovať Lucas. Ja som mu popravde vždy veril, a bol som za to aj napádaný od scouserov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Pohadkar pls

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

vlado urobil kiwwiho

Reagovat
vladis271

konečne niekto pochopil.

Reagovat
kiwwi

lol jak sa to snazi uhrat

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

fakt si poslednou dobou mimo.

na Lucasa nemám pekného slova od doby čo k nám prišiel. Dokonca aj v poslednom čase som o ňom písal, a nie pekné veci. Nikdy som ho nehájil, nebol som ani neutrálny, hejtoval som ho.

Si ako fakt myslíš, že v dobe ownyho zlepšováku, by som si takto nabehol?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavne nie je dôvod otočiť v jeho prípade, hrá stále tu istú sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepsil sa o trochu, ale na liverpoolskom znovu zacala Lucasomania a to neopravnene

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
Recik

Jsem s Ustym domluvený, že ve chvíli, kdy budu muset ořezat Lucase nebo Rooneyho, nadobro končím

Reagovat
bbbauch

Orezavani je hroznej vomrd, photoshop?

Reagovat
Recik

Tak tak. Obvykle to jedu od oka, žádný sraní mladá paní, ale i tak to dá časově zabrat aby to vypadalo použitelně.

Reagovat
bbbauch

jasne, tady to nemusi bejt do detailu.. taky jsem se neco naorezaval, delal jsem to mnohouhelnikovym lasem (myslim ze se to tak jmenuje), pak jsem se to naucil pomoci pera (jenom vytvaret cestu ze ktery pak udelas vyber) a slo to lip, i kdyz je to porad srani no

Reagovat
Recik

Vždycky perem a cestou. Jinak to nebude ostrý na požadovaný úrovni, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Měj nějakou důstojnost vole!

Reagovat
I am Mancunian

Scholes not holding back again on BT: said Utd play "boring, sideways football."

Reagovat
Hokaido

Benteke? Delofeu?

Reagovat
Usty

Benteke sice o "bod" míň, ale zase de facto rozhodl zápas s Chelsea, kterej se ve druhý půlce vyvíjel spíš směrem k úspěchu CFC

Reagovat
LGT

Cože?

Reagovat
fenixLFC

no, ten koniec je mierne nadneseny ale inak je to pravda, hra s nim bola uplne ina

Reagovat
Usty

no mezi 55 a 70. minutou byla Chelsea mírně lepší - nebo aspoň v kontrastu z druhou půlkou prvního dějství, kdy dominoval Liverpool, to byl výraznej rozdíl z obou stran

Reagovat
fenixLFC

v tom obdobi to bolo najvyrovnanejsie za cely zapas, ze by bol chelsea lepsia ani moc nie, maximalne tu hru vyrovnala

Reagovat
Usty

mám zafixovanou tu potenciální červenou, Oscarův krásnej pokus; a pak mrd a 2:1

Reagovat
fff

Tak cervenu tam mal mat aj Costa .

Reagovat
Usty

o tom žádná já jen, že to bylo fakt v krátkým úseku ty dvě situace následovaný gólem.

jako prioritní je, že Benteke prostě v klíčovej okamžik zápasu vyhrál hlavu, kterou do tý doby snad nikdo proti obraně Chelsea nevyhrál, a zvrátil remízovej zápas na stranu Reds...

Reagovat
fenixLFC

pretoze dovtedy tam nebol utocnik? on uz predtým hned po prichode sklopil jednu hlavicku, potom ta hra vyzerala vyrovnane, okrem toho oscarovho pokusu nemala ani jedna strana nejaku sancu myslim (ten oscarov pokus teda neratam)

Reagovat
fff

Ehm suhlasim v tom, ze pomohl rozhodnut zapas.

Ale ze by sa v druhom polcase vyvijal zapas v prospech Chelsea, to si nemyslim. Ved okrem Oscarovej strely od polky ihriska nemali vobec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín...škoda určite si nomináciu zaslúžil asi sa najviac zaslúžil na nule arsenalu, a najlepších obrancov by som možno neohajoval podľa toho či dali gól, ale ako sa pričinili tomu že nedostali, to je ich úloha predsa...

Nerozmýšľal autor tejto naozaj dobrej rubriky aj nad hráčmi na striedačku a manažéra? Mohlo by to byť nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Abych se přiznal, tak o Bellerínovi jsem uvažoval (na LB by pak byl Aké a Benteke asi se Škrtelem by vypadli), ale jeho výkon v první půlce byl dost špatnej - jo, zachránil sice tu gólovku, ale jinak si ho tam Montero docela vodil. Proto taky - a protože ani nikdo jinej na RB nepředvedl super výkon - jsem zvolil systém 3-4-3.

Náhradníky ani manažera zavést neplánuju - jedenáctka je tak akorát a i když by si další hráči třeba aspoň lavičku zasloužili (namátkou teď Deulofeu nebo právě Aké), tak už by to bylo příliš. Zvolit manažera týdne je pak skoro nemožný, protože nikdy nemůžeš na jednom zápase s jistotou určit, do jaký míry měl právě trenér vliv na výsledek. A už vůbec to nemůžeš určovat týden co týden, opakovaně. V měsíční kostce už to jde alespoň částečně, tam manažer měsíce vždycky patří.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dufan

Reagovat
Kucka

Reagovat
Usty

Jo a k těm obráncům - samozřejmě bezpodmínečná nutnost nominace do sestavy kola je perfektní defenzivní výkon. Gól už je jen nadstavba, která nicméně občas pomůže při rozhodování

Reagovat
SunFells

Nezasloužil. Zasloužil si ji doposud tuším jen za Watford.

Reagovat
minoLFC

Kone v zálohe?

Reagovat
Zaschrona

Hral jako leve kridlo.

Reagovat
Usty

Reagovat
Talker

To sice jo, ale v systému 4-3-3, ne? Ale je fakt, že u těchto sestav se to prostě neřeší obvykle.

Reagovat
Zaschrona

Spis 4-2-3-1, Barkley ma prumernou pozici vicemene na urovni Koneho, podobne jako Deulofeu, i kdyz Lukaku je jen o kousicek pred nimi. Ono nejspis to je nejpresneji neco typu 2-4-1-2-1, ale tezko to takhle uvadet, ta rozestaveni se na papire zapisujou cim dal tim hur, jak to pak vypada v realu.

Reagovat
Usty

jak říkáš, každej ofenzivní krajní záložník může bejt logicky v systému 3-4-3 jako krajní útočník i jako krajní záložník...

Reagovat
Talker

Tak v sestavách kola je to asi jedno, každopádně ten systém 3-4-3 se třemi útočníky a 2 ryze křídly už je fakt celkem extrém.

Reagovat
fenixLFC

a k tomu dvaja ofenzivny zaloznici

Reagovat
smazaný uživatel

Tři obránci v těchto sestavách jsou celkem klasika, používá se to často. Ale zálohu bere Usty primárně podle kanadských bodů, takže jako ve fantasy, DMko nemá šanci.

Reagovat
fenixLFC

ved ja viem a nemam nic proti..len doplnam talkera s tym extremom

Reagovat
Usty

viz minulý kolo Yacob,viz. Dier a Cazorla v minulý sestavě měsíce, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Měsíc není kolo a Cazorla je v jakým vesmíru DMko?

Reagovat
Usty

ty jsi během čtení mýho komentu zapomněl, že jsi mluvil i o kanadských bodech?

že měsíc není kolo je úchvatný zjištění, avšak dle tvojí teorie by to nemělo mít vůbec žádnej vliv

ale ok, namátkou si v sestavách kola vybavím ještě třeba Montera nebo Schweiniho, kteří k tomu nepotřebovali ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

V mesicnim souhrnu zohlednis snuru dobrych vykonu, jednotliva kola beres vic podle bodu. To jsem tu vypozoroval a nemam nic proti, proste to tak konstatuju.

Reagovat
tunkic

Tak když jsou v sestavě měsíce, asi museli bejt i v nějakejch sestavách kola ne?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nebral za pravidlo teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Nothing to say...I have nothing to say.

Reagovat
Counter

Viz se píše bez tečky.

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Hádám, že tam před sebou neměl tři útočníky.

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf
Reagovat
kvasha16

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Mastný Chobot

wow, to vôbec nevyzerá ako Darren

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Byl uz vyhlaseny POTM za rijen?

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Koného oslava gólu bola veľmi nedôstojná - to čo malo akože byť? Triasol sa ako keby mal záchvat, alebo čo to malo akože byť?...najhoršia oslava gólu vôbec

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

jako bylo to fakt divný

Reagovat
bakasa

Reagovat
nani92

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
J0EL

ty si taky tupec, ze to az nie je mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Reagovat
SunFells

A to ani nevím, co napsal.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to ani netreba, vzdy pise iba picoviny

Reagovat
VasAFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

Reagovat
tunkic

Reagovat
soukup

Butland by nemusel až tak zářit, to půjde brzo vejš

Reagovat
Usty

Jinak jsem teď založil FB page Premier League v kostce, tak kdo má zájem, lajkněte si ju. Budou tam samozřejmě všechny články, vypíchnutý gify, vídea + ty největší zajímavosti, statistiky, atd. z PL i v průběhu týdne.

https://www.facebook.com/PLvkostce/

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Dalsi zdroj pre Ol!verovu zakladnu

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

vsetkych uz ma

Reagovat
fenixLFC

nema

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

*nadaci

Reagovat
Kaze

Ne kazdeho zvladne sklonovat tim jeho teplym -nkem

Reagovat
tomasinho

Organizaci.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
bayern987

FB

Reagovat
fff

Bentekemu inak pomaly prichadzam na chut. To ako dokaze byt na hrote dominantny, dobre sa na to pozera . A s Dannyho sklenenostou je fajn mat takeho rozdieloveho hraca v utoku.

Ked tam hra on alebo Origi, neskutocny, neskutocny rozdiel.

Hoci stale by som mal radsej Aubameyanga, no co uz.

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke nemohol byť provar, jedine že by napodobňoval Dannyho so zraneniami, ale herne je skvelý.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Nebyl dle nekterych fandu LFC jeste nedavno nahodou Origi lepsi nez Lukaku - takze tim padem i lepsi nez Benteke?

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas mám ten pocit, že ty jsi ještě nedávno hanil Koného

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

hlásím se dobrovolně, všechno bude

Reagovat
Wat

A co když Benteke > Origi > Lukaku?

Reagovat
Zaschrona

Pokud beres v potaz ciste statistiku golu v dresu LFC, tak to takhle je.

Reagovat
salami

on už Origi nějakej dal?

Reagovat
cristiano.K.

břevna se nepočítaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo od začátku jasné, že se v týmu ze středu tabulky prosadí, ovšem na velkoklub nemá.

Reagovat
fff

Si vtipny. To mam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
fff

Zas to tu vsetci nesmajlutje, Aubameyanga by bol podla mna stale pre nas lepsia volba a Benteke bol sialene preplateny .

Reagovat
cristiano.K.

s tím se nikdo nikdy nepřel, jenže my jsme s fantíkem obhajovali, že to není zdaleka jen útočník na centry,ale komplexní útočník a on to potvrzuje

Reagovat
fff

Tak zatial mi nejako extra ako hrac do kombinacie, nabehov nepride. Do protiutkov tiez. Zatial hra fajn, ale v tom, co sme vedeli, ze vie. Vzdusne suboje, vyhrava hlavicky, tym robi priestor. Ale ine nie.

Reagovat
cristiano.K.

však to taky není žádný hráč do protiútoků není, kombinačně je v normě,prostě je komplexní fotbalista bez výraznějších slabin, dynamicky na tom nemůže být jako Sturridge to je jasné.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby malo Anglicko konečne aspoň 2 svetových brankárov?

Reagovat
Counter

Anglie Koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra sa pridá José...oh wait

Reagovat
Counter

Tak bodík za remízku by přidat mohl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis hráč mesiaca? len od nás si to podľa mňa viac zaslúžil Mesut.

Reagovat
Mastný Chobot

ale nesťažujem sa, samozrejme. Alexis

Reagovat
Usty

cože? to je nějaká blbost, ne?

Reagovat
Counter

jn, asi mu tam zohlednili i ten hattrick s Foxes na konci září nebo co.

Reagovat
Wat

Mají to nějaké pomatené.

Reagovat
Gunner14

A to ještě dostane Wengerko manažera měsíce 4 z 4 výhry - MU,Everton doma a Watford,Swansea venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Everton

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Scholes: "Ashley Young needs to stop diving. It's a bad habit he knows he has but he can't get rid of it. Ashley knows it's embarrassing."

Reagovat
Counter

Young je v podstatě oběť, závislá na divingu.

Reagovat
kvasha16

diving ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marosh16

OT: Ludia nemate nejake dobre clanky/zdroje kde je pekne zrozumitelne popisany predaj dresov jednotlivych klubov? Kamarat mi tvrdi ze Ronaldo sa zaplatil z dresov sam po 2-3 mesiacov v Madride a moje argumenty neboli nicim podlozene diky mocccc

Reagovat
minoLFC

klub má z predaného (originál) dresu pár chechtakov tak po 2-3 mesiacov nie ale za tu dobu čo tam je sa už asi zaplatil.

Reagovat
Mimalu

Nezaplatil, když přistoupíme na myšlenku, že velká část fanoušků by si ten dres stejně koupila akorát s někým jinym

Reagovat
smazaný uživatel

Zober si, že Ronaldov dres stojí od €81 do €105 (http://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/en/c/football-kits/shop-by-players/7-ronaldo) a Real za neho zaplatil €94M odstupné (http://www.transfermarkt.de/cristiano-ronaldo/transfers/spieler/8198), tak a teraz je otázne koľko z tej sumy dresu ide Realu a koľko Adidasu ako výrobcovi - povedzme 50:50 a dajme cca. priemernú cenu toho dresu (€90) - čiže Realu by išlo do kasy za 1 predaný Ronaldov dres €45. Na to aby to pokrylo celé jeho odstupné by museli predať 2 088 889 dresov...

Reagovat
smazaný uživatel

ten poměr je úplně mimo.. pokud dobře tak třeba 20:80 - náklady na výrobu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby, tak je veľmi pravdepodobné, že sa tých cca 5 000 000 dresov Ronalda predalo+ hrá veľkú rolu fakt, že tam je už 6 sezónu. Ale tiež by som videl na túto tému oficiálne čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný Pak ale záleží čemu kdo říká, "že se zaplatil z dresů". Osobně bych tam počítal jen tu přidanou hodnotu, kterou přidal ten hráč tím, že přestoupil - ty dresy, který by si jinak fanoušci nekoupili..

Reagovat
smazaný uživatel

môže kľudne byť , to som dal vysoko optimistický pomer v prospech klubu a často krát aj hráčovi z toho niečo ide.

Reagovat
smazaný uživatel

tu máš perfektne rozanalyzovanú tú fámu, že hráč sa zaplatí sám z predaja dresov, je to absolútne nereálne, pretože klubu ide z predaja toho dresu len zlomok tej sumy (20%-30%?). Väčšina ide výrobcovi (Nike, Adidas, Puma) a časť aj samotnému hráčovi.

http://www.sportskeeda.com/football/looking-importance-shirt-sales-club

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

inak mame v tej zostave viac hracov ako mal United striel na branu....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Benteke? vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne

Reagovat
smazaný uživatel

vzn

Reagovat
kvasha16

väzen?

Reagovat
Miguel19

Alessandro Proto: "Nabídli jsme 50 milionů eur, abychom měli Mourinha okamžitě, ale požadavek zněl 100 milionů eur, což se už zdá být přehnané."

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých smajlíkov som dosť zmätený

Reagovat
Miguel19

První je pro první polovinu a další dva pro zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Jasný signál pre všetkých, že Mourinho má 100% dôveru. Klub týmto vyšiel zo svojho tieňa.

Reagovat
kiwwi

The United manager said: “David de Gea saved us and after that Michael Smalling has saved us.”

He is done it again!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať v tom pokračuje.. Chris se na Michaela nechytý

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

*nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

is?

Reagovat
kiwwi

len mi nepovedz, ze tam malo byt has

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mělo ne? Já jen jestli mi v tom uniká nějaká pointa.

Reagovat
Usty

samozřejmě, že mělo

Reagovat
Mastný Chobot

to je taká urban legend na ef

Reagovat
Kaze

Je to meme na EF. Stejne jako Kenneth, yungovinky, arsin apod.

Reagovat
Grahf

už je to oficiálne no

Reagovat
bbbauch

tak aspon se snazi o jmena, kdyby to bylo jak rikal zlatan, rekl by "nejdriv nas zachranil c. 1, potom nas zachranil c. 12"

Reagovat
Zaschrona

LA Galaxy's Steven Gerrard could return to Liverpool - as a player - after discussions with manager Jürgen Klopp. (Independent)

To by mohla byt docela sranda, pry to uz moc nedava ani v te MLS. Radsi at to sam pro sebe teda nedela...

Reagovat
Erdovec

na vás by to furt stačilo

Reagovat
Zaschrona

A co s tim ma co delat Everton?

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

až na to, že to má byť len v rámci trénigov s tímom, a nie loan.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Drogba za Bolognu hrát nebude.

to je opravdu skandální odhalení

Reagovat
Free_player

Carroll byl asi duchem ještě někde na párty

Reagovat
smazaný uživatel

Jose: 'When you reach my level it's difficult to learn from others, you have to learn from yourself. I learn day by day.' #CFC

Reagovat
Counter

To řekl i Rodgers ne?

Reagovat
kvasha16

Rodgers je ale iny level

Reagovat
didosh

OT:Neví někdo kde bude stát náš kotel v zápase se Srbskem?

Reagovat
habinity

Lvg je pan mike :) chudak smalling ani dobry vykon mu nezaruci ze trener nevie jeho meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten cernej je cernej jak spatne dozraty uhli

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre film 300

Reagovat
Mastný Chobot

sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie sam dejvo

Reagovat
Mada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele