Prasečina největšího kalibru, řekl Kolář o opakované penaltě

01.10.2020, 09:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (312)

Přidat komentář
Witcher

Chudák chtěl do Anglie a ani nezná na pravidla

Reagovat
iamek

Tam by brečel po každé penalte

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Radin

Tam by s jeho vybíháním slušně vyhořel

Reagovat
C-M@ster

Tam se to většinou pouští.

Reagovat
TheTopFootbaler

Pokud nehrajeme my proti Crystal Palace.

Reagovat
C-M@ster

Jj, pak iamek píše:

iamek19.09.2020 20:04#

Proč Atkinson ten balon nevezme a nehodí do brány?

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Reagovat
bobis21

Až se někdo zase bude ptát proč je současná Slavia nesympatická, stačí odkázat na reakce hráčů a fans po tomto zápase. Brečet že rozhodčí nezařízl soupeře

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

mám radši Spartu než Slavii, ale až se bude někdo ptát proč jsi nesympatickej ...tak protože si debíleček, co si jede jak kolovrátek.

Reagovat
bobis21
Reagovat
Pablos

tak tím ses odkopal... zastydlej puberťák

Reagovat
bobis21

Pubertu mám hodně dávno za sebou. Na rozdíl od tebe evidentně, když máš potřebu psát takové nesmysly.

Reagovat
Pablos

Hrál si někdy koliktivní sport ? Cítil kolektivní křivdu (oprávněnou či neoprávněnou) ? Vůbec, ale vůbec se nedá divit takovým vyjádřením hráčů bezprostředně po zápase. To pochopí každej normální člověk. Taky se mi to moc nelíbilo, hlavně hráli hrozně a to měli taky říct. Ale chápu ty emoce. Ty né, protože tvůj intelekt asi končí na tom south parku. A nebo to chápeš a přišel sis kopnout prostě...

Reagovat
bobis21

Já je taky chápu, vyjádření po zápase neřeším. Ale když se pak podíváš na opakovaný záběr a vidíš že měl rozhodčí pravdu, nemůžeš pak brečet o tom že je to prasečina - a Kolář říká že už tu opakovačku viděl. Pokud dnes přijdou a omluví se za ty nesmysly které z nich padaly tak tady klidně napíšu že beru že to bylo v emocích. Minulý víkend prohrál MU po úplně stejně opakované penaltě (brankář byl dokonce ještě blíž k čáře) a Ole o pár minut později řekl jen že musí respektovat rozhodnutí rozhodčího. Chápeš ten rozdíl?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

V MU šlo o 3 body na začátku sezóny, kde budeš mít samozřejmě stále stejnou rozhodcovskou komisi... přece nepůjdeš proti nim. Tohle byl zápas o všechno pro ten klub a ty emoce přece nejde vůbec srovnávat. Takže odpověď, ano já ten rozdíl vidím. Ale jako jo nechci je něják obhajovat, taky mi to příjde moc to co říkal Kolář hlavně, ale chápu to prostě. A já teda, když jsem viděl opakovačky tak jsem taky pořád kroutil hlavou, že to je hnus... a přitom podle pravidel obhajitelné. Když si to ani nezpomalíš tak to je úplně nula nula skoro nic v časovém úseku vyběhnutí o kousek při dotyku kopajícího hráče. Život se normálně nezpomaluje tvl. jestli to není do očí bijící normálně a musí se to pitvat tak je to prostě na hovno no. Ale to není argument nějákej nebo obhajoba, to je prostě, že se mi tohle nelíbí. Subjektivní názor. Každopádně přišel sis kopnout, tak to tady neokecávej, víme to oba moc dobře

Reagovat
bobis21

Však mě se to pravidlo taky nelíbí. Od začátku jsem psal že chci aby se změnilo. To ale neznamená že dokud platí tak se nemá dodržovat. Je to podle mě nesmyslně přísné pravidlo, ale ve chvíli kdy to rozhodčí mají možnost vidět na videu, nemůžou se chovat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chavi.27

Dyt i z toho zaberu za branou je hezky videt ze proste v dobe kopu na ty care nebyl a ani to nemusis mit nijak zpomaleny...

Reagovat
Pablos

vidíš to, ale tohle bylo naprosto banálně běžný. A ano centimetrově to bylo zle, ale časově je to fakt zlomek setinky rychlejší reakce což je prostě těžký z pozice golmana, který musí mít tu reakci rychlejší než kopající, takže šlo mi hlavně o to jaký časový úsek rozhodl o tom, protože dlouho na té čáře stál, až pak úplně těsně před dotykem střílejícího vyběhl. A ano je teď, že se na to hlavně zaměřují s VARem, což jsem třeba v době zápasu netušil a asi to nevěděli ani hráči a tak prostě nevěříš, čumíš a kroutíš hlavou ...ano tvrdit, že jsem na čáře... a přitom nebejt, je pak hodně blbý a trapas. No ale prostě ho to semlelo no bóže, psychciky mimo.

Reagovat
PP

udělal to na poslední chvíli. Ať si každý zkusí skoč do strany s nohama vedle sebe. Vždycky musíš tu odrazovou krapet vysunout.

Jako, obhájí si to bohužel, ale bylo to necitlivé vzhledem k puštěnému trendu. V tom případě měl písknout i to držení a VAR ho na to upozornit kurvafix.

Reagovat
Nodi

Pravidlo je to dementní, přijde mi to jako stejná pí... jako ofsajd kterej je např o 5 cm, mělo by se posuzovat né jestli byl ofsajd/před čárou, ale jestli to mělo nějakej reálnej dopad/výhodu. Navíc by mě zajímalo jestli by tu penaltu opakovali i kdyby jí nechytil. Nemyslím si že by golman měl při penaltě takovou výhodu aby ho museli znevýhodňovat. Další věc že ty brankáři to maj nadrilovaný klidně několik desítek let a teď to maj dělat jinak, měli to zavést v mládeži nejdřív a postupně to prosazovat pokud chtěli fakt tuhle změnu, např jako výkřiky u hráček tenisu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to pravidlo není žádná novinka, ono tam jakoby je dýl. Samozřejmě se mi taky vůbec nelíbí, ale nelze to srovnávat s ofsajdem. Tam je prostě ta preciznost nutná, aby se furt nedohadovalo, jestli tam výhoda byla, nebo ne. Tečka. Tady by bylo potřeba zavést, že musí být brankář aspoň jednou nohou na čáře, ne oběma. Princip by zůstal stejný, ale obě nohy na čáře už je pro gólmana fakt nechytatelný.

Reagovat
Pablos

A kdyby to bylo tak jasný, tak snad pískají ti rozhodčí co to bedlivě sledujou hned né ?

Reagovat
Pablos

Plus ještě dodám jednou, že je důležitá ta kolektivní křivda. Proto jsem se ptal, jestli si hrál někdy kolektivní sport. Prostě ať seš sebevíc chladně uvažující člověk, tak tě ta atmosféra kolektivní pohltí, ať chceš nebo nechceš. Někoho to jen semele víc, někoho míň. A ke všemu já si třeba nedokážu představit ten pocit, že chytneš penaltu, hraje se dál, míč se dostal pryč... yeees tvl, bomba chytl jsem to, teď už to nepustíme, mi tu LM uděláme (nebo co asi se golmanovi honí tak hlavou) ...míč už je dávnou u soupeře a písk, jde se opakovat. To jsou fakt rány na psychiku... to se na mě nezlob jako.

Reagovat
bobis21

Já doufám že po pár dnech vychladnou, podívají se na záběry, nastudují pravidla a uznají že se opakovat měla. Já chápu emoce hned po zápase, i když i tam by se měli trochu kontrolovat jako profesionálové.

Reagovat
Pablos

Jako jo, určitě vychladnou. Jen tyhle články jsou přece výtažky po rozhovoru hned po zápase... semlelo je to, když si to myslí celej realizák, celkově celej tým a v kabině jen tenhle frustrující názor a nálada, tak já to prostě chápu. A je mi fakt fuk, jestli to je Slavia, Sparta, Plzeň, Baník apod.

Reagovat
havrys99

Reagovat
meno
Reagovat
bobis21

Má to platit u všech. Na prvním nebyl VAR ne? Navíc teď byly v těch pravidlech nějaké úpravy a rozhodčí dostali před sezonou pokyn se na to zaměřit. Argumentovat zápasy z roku 2014 je mimo.

Reagovat
meno
Reagovat
bobis21

Ano, a potom co se to pouštělo byli před touto sezonou rozhodčí upozorněni a na to dávají pozor a vyžadují dodržování pravidel. A hned v prvním zápase MU v nové sezoně se penalta opakovala. Co na tom nechápeš? Je správné že se konečně dodržují pravidla.

Reagovat
Pablos

Tak předtím píšeš, že se ti to nelíbí a že si proti tomu pravidlu, ale pak jsi strašně šťastnej, že se dodržuje... to zní fakt zvláštně. Jde vidět, že my dva si nikdy nerozumíme, protože to máme hozený úplně naopak.

Reagovat
bobis21

Dokud pravidlo platí, má se dodržovat. Nebo se mají jako hráči s rozhodčím před zápasem dohodnout že serou na pravidla? Fakt nevím jak si to představuješ. Budu rád když se to změní, ale do té doby to prostě není možné jinak než tak jak je to v pravidlech, pokud má ten fotbal mít nějakou úroveň.

Reagovat
Pablos

To se v životě furt soudíš a na všechny posíláš kontroly a čojky? Když je pro tebe bytostně víc dodržování pravidla než vlastní úsudek o tom pravidlu? A to do tebe teď fakt nechci něják šít, ale je mi to fakt strašně cizí takové vnímání. Jedině, že ti to pravidlo nevadí a jen si dělal jako, že s ním nesouhlasíš, to bych chápal. Ale je to fuk, jen mě to zarazilo no dost.

Reagovat
bobis21

Ne, nic takového. To vůbec nesouvisí s tím co říkám. Ale když pojedu po městě 80 a policie mě zastaví tak se s nimi nebudu hádat že se mi to pravidlo nelíbí a proto ho nemusím dodržovat - prostě uznám že jsem jel 80 a zaplatím pokutu. Já klidně ty pravidla která se mi nelíbí porušuji, ale s vědomím toho že mi za to může přijít trest. Tady Kolář pravidlo porušil, ale není ochoten akceptovat ten trest za porušení.

Reagovat
Pablos

Oká to zní už líp. Jsem fakt myslel, že jsi až tak strašně moc striktně všechno dodržující a dožadující.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba penalta na Ngadeua ve finále poháru? To jste se tady mohli posrat, debílku

Reagovat
bobis21

Myslíš tu za kterou měl rozhodčí stopku protože ji odpískal špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Witcher

Reagovat
Nuno čomes

No tam není ani kapka sympatičnosti

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bakary3

Jen se to stát tvýmu klubu... Tohle mě fakt baví...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne asi. On je fakt mimo.

Reagovat
bobis21

Jako co, že rozhodčí rozhodne správně v neprospěch mého klubu? To by mi nijak nevadilo. Nasraný bych byl spíš na ty naše hráče kteří porušují pravidla. To že to fanoušky klubu nasere z toho nedělá špatné rozhodnutí.

Reagovat
mistr129

Tak doufám, že až příště obránce Baníku položí ruku na útočícího hráče, ten se skácí a bude penalta, tak to ve stylu "sáh na mě a to nemá" budeš taky v pohodě brát jako faul

Reagovat
bobis21

Takových penalt proti nám bylo několik a vždycky jsem za to nadával našemu hráči. Když jsme kopali penaltu po nasimulovaném pádu Smoly, neslavil jsem a byl jsem na něj nasraný ještě půl roku.

Reagovat
mistr129

A Barošovo vyloučení po zákroku na Součka?

Reagovat
bobis21

To bylo nesmyslné a takových zákroků jsem od té doby viděl několik a všechny bez karty. V pravidlech ta červená oporu neměla. Pokud tvrdíš že ano, najdi tu citaci z pravidel podle které to červená byla. Ale Baník se prostě po tom rozhodnutí kousl a i v 10 vás porazil. Co jste udělali vy? Rozpadli se.

Reagovat
Bakary3

loket do hlavy, nesmyslné, v pravidlech to oporu nemělo...

Za to se teda dávaj červený běžně navzdory pravidlům?

Dobrý

Reagovat
bobis21

Jenže to nebylo do hlavy a ruku měl u těla, proto se podle pravidel o tento prohřešek nejednalo.

Reagovat
mistr129

No faktem je, že bez balónu nemůžeš knockoutovat hráč ani ramenem, ani spodním žebrem, ani pupkem

Reagovat
bobis21

Ano, míč byl od nich asi tak metr a letěl vzduchem k nim. Baroš byl ve výskoku s rukou u těla - Souček nevyskočil a proto měl Baryho ruku na rameně.

Reagovat
mistr129

Vzhledem k tomu, že Baroš na míč nečuměl, tak je docela irelevantní, jestli byl metr nebo třicet. A to že nevyskočí není Součkova chyba

Reagovat
bobis21

Pusť si to znovu. Před soubojem se ohlédl kde má soupeře, pak se ale normálně díval na míč.

Reagovat
kilobyte

Včera Coufal naskočil do Kaby bez možnosti hrát míč ramenem na záda a rozhodčí nic.

Reagovat
mistr129

Jo tohle asi měl písknout, stejně jako zákrok na Kuchtu za stavu 2:1.

Reagovat
kilobyte

Zase s tím jeho volnějším metrem správně neodpískal obě dvě.

Reagovat
mistr129

Souhlasím, každopádně to opakování penalty s volným metrem právě nekorespondovalo.

Reagovat
kilobyte

Ale tam se nedá nastavit metr, tam to zjišťuje VAR a je to buď ano nebo ne. On s tím asi moc dělat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na něho, na pičusa.

Reagovat
mistr129

První věta platí právě i na tu penaltu, kdyby byla pravdivá pro případ Baroše

Reagovat
Losinho

Nerozpadli, Souček udělal botu a především Baluta a Mešanovič myslím zahazovali šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Pro nej je ale tezky si to predstavit.. cokoliv s poharama..

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha predstav si ze se tohle stane Baniku. Sorry borci ale slo o ligu mistru a ta druha penalta proste rozhodla. V tom zapase sme udelali chyby ale ty se stavaji v kazdym zapase. Vim, ze je to tezky si predstavit ze hrajete vubec o pohary, ne tak ligu mistru.. ale vem si ze vas 10 minut deli od postupu a stane se vam tohle. Palcujte si tu prdele jak chcete ale rozhodne vam neuverim ze byste uznali ze vas brankar udelal chybu a pogratulovali souperi.. proboha.

Reagovat
bobis21

Takže si myslíš že všichni po vyřazení brečí že rozhodčí nezařezali soupeře a proto nepostoupili? Proč žádný z ostatních vyřazených týmů včera neříká že chtěli aby rozhodčí zařízl soupeře? Ale hlavně si kopnout do týmu který nemá bezednou pokladničku totalitního státu v zádech a proto je v tabulce za vámi, to je hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš taky bezedná pokladnička. Co sem pleteš všechny zápasy.

Já uznávám, že pro nás letos bude lepší EL, protože podle loňska jsme úplný hovna (Co dělá odchod 3 lidí).. a Holeše, Tecla, a ze všeho do kurev střílejícího Stancia letos v LM fakt vidět nemusím.

ALE: jde mi o tu hypotetickou situaci, ty vole. Ze za stavu kdy postupujete, chytnete penaltu a borec to necha opakovat kvuli par centimetrum. O to mi jde. Jestli mi tvrdis ze bys uznal ze to je dle pravidel a ze bys pogratuloval souperi, tak se s tebou fakt nemam o cem bavit.

Reagovat
bobis21

Já fakt nechápu o co ti vůbec jde? Nadával bych kdyby rozhodčí udělal něco špatně. Jenže tady to udělal správně. Lidé tady píší že v zápase udělal jiné chyby, tak si stěžujte na ty situace kde chybu udělal, ne na tu jednu kterou posoudil správně. A opět říkám - to že se to nelíbí hráčům nebo fanouškům nějakého týmu z toho nedělá špatné rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

picus.

Reagovat
bobis21

Ach ano, nadávky. Skvělý způsob jak ukázat že máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář udělal dvě hrubky, první gól jeho, druhý přešlap při PK. Bych ho poslal do prdele čuráka, že jsem přišel kvůli němu o bonus za postup do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Taky varianta.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Elliasson

To jsou prostě čisté emoce. Po takovém zápase by měli stejné prohlášení hráči Baníku, AC Milán, Mönchengladbachu. Ano, ta penalta se bohužel kvůli malé chybě Ondry měla opakovat. Ale i na tomhle prohlášení je vidět, že hráči ten postup chtěli.

Reagovat
Puskas

Tu poslední větu jsi napsal jen tak ze srandy, že jo?

Reagovat
Elliasson

Nenapsal. To jsou emoce po vyhrocených okamžicích.

Reagovat
bobis21

Pokud to byly emoce tak očekávám dodatečnou omluvu. Baroš taky po vyloučení poslal rozhodčího do prdele (slušně řečeno ...) a pak se dodatečně omluvil. Stejně tak by tady měla přijít omluva za ty kecy o prasorozhodčím.

Reagovat
Elliasson

Jó, to je jasné. Ale tady byla v sázce tak vysoká cena, že ten večer bylo těžké se ovládat z pozice hráče.

I já jsem úplně zapomněl na to, že Atlético dalo Barceloně gól po podobné situaci, byť Ter Stegen vyběhl teda více.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to v takovým momentu stalo tvýmu klubu, taky bys byl naštvanej.

Reagovat
bobis21

Jasně že tě to naštve, ale to z toho nedělá špatné rozhodnutí ani zářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prasárna to je, tohle se normálně nedělá.

Reagovat
bobis21

Není. Normálně se to dělá. Do nové sezony mají rozhodčí instrukci to striktně takto posuzovat. Už se to stalo i jinde. Stěžovat si že se rozhodčí chová podle pravidel je fakt dno. To už ukazuje že si chceme stěžovat i když nemáme za co.

Reagovat
Losinho

U tý druhý vyběhl snad i víc ne?

Reagovat
verv

no a?

Reagovat
Losinho

Že by bylo drsný, kdyby to zase chytil

Reagovat
verv

To by museli dneska v Praze vyhlásit povodňovej stav

Reagovat
Losinho

A kvůli pohřbu Skominy by se dneska hrálo s černou páskou.

Reagovat
verv

a Vondra by před zápasem Liberce zazpíval slovinskou hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jasně odpískat dát mu žlutou a znova opakovat, úspěšný pokus, neúspěšný pokus...

Reagovat
dave30

Kdyby to nedali, tak by se to asi znovu opakovalo. Takto je to jedno. Asi dostali VAR rozhodčí upozornění, že to mají hlídat. Buď se to ti hráči naučí, nebo upraví pravidla. Bez dobíhajících hráčů a brankař si může dělat, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu už proměnili, a to byl cíl to je prý ten jejich "Moneyball"

Reagovat
Remt

Nemám nasledovanou druhou penaltu, takže reaguji pouze na tvůj komentář:

Tak ku*va! Tak pokud chtějí být opravdu striktní v tom vybíhání, tak u každé penalty, která je správně regulerně zahraná nesmí ani hráči vběhnout do pokut. uzemí, ani brankář nemít jednu nohu na čáře. Pokud toto u druhého pokut. kopu nebylo splněno, měl být brankář ať už pokárán nebo dostat žlutou a zahrávat se opět znovu. Pokud se tak nestalo, pak nebyla zahrána podle pravidel.

Reagovat
Losinho

Když je gól, prohřešek bránícího hráče se nebere v potaz.

Reagovat
Remt

Takhle to je v pravidlech?

Reagovat
bobis21

Ano, je to tak že když je to gól tak normálně platí když se proviní hráč bránícího týmu.

Reagovat
LuckyCharlie

Pravidlo alá neskutečnej sranec.

Reagovat
bobis21

Pravidlo se mi taky nelíbí, ale dokud platí, má se dodržovat. Brečet žes nečekal že se budou pravidla dodržovat je prostě k smíchu.

Reagovat
exot12

Naopak to dáva zmyslel a niekde to aj vysvetľovali. Tým že tým dostane gól, je vlastne potrestaný a nebolo by fér trestať napr. bránici tým ešte kartou alebo vylúčením. Bol by to dvojitý trest

Reagovat
Miguel19

https://twitter.com/j_kriebel/status/1311416009061003264

"Teď jsem zpětně viděl, jak jsem stál na penaltě, byl jsem oběma nohama na lajně. To je prasečina největšího kalibru, co se tady stalo.

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Proto, tak spatne vyběhl u prvního gólů. Má špatný zrak :/

Reagovat
Largo

Reagovat
Sosi

tak zrovna toto je dost vytržený z kontextu, v podstatě se odrazil v okamžik nápřahu útočníka, já bych mu to fakt nevyčítal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak taky můžeš ale říct, že to je fotka těsně po tom, kdy se Kaba dotkl poprvé míče, a ne přesně v tu chvíli. Tohle je fakt těsný a dost těžko jakkoliv průkazný...

Reagovat
havrys99

Reagovat
Pony Slaystation

Obhájí si to, ale

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt neuvěřitelný.

Reagovat
cristiano.K.

však je to docela těžký rozeznat ze záběrů

Reagovat
NataženýTříslo

Nikdo soudnej nemůže obhajovat rozhodnutí rozhodčího.

Pokud by měli takto do extrému rozhodčí rozhodovat, tak by z fotbalu byla pěkná bramboračka. Každé podržení na půlce faul, každý aut špatně hozený, zeď by se vyměřovala natahovacím metrem a každý odkop brankaře by bylo odevzdání balonu, protože ho držel třeba 7 sekund.

Je absolutní fakt, že takto rozhodnout, v takovém zápase, v takovém okamžiku a ještě se alibisticky nejít podívat na video je prasečina největšího kalibru (to nemluvím o faulu nefaulu na Kuchtu ve vápně, vběhnutí hráče do vápna při druhé penaltě atd.).

Reagovat
verv

ale to, že svojí chybou dostal Dány zpátky do zápasu, dokáže pěkně okecat

Reagovat
smazaný uživatel

Našel někdo ten ofsajd o kterém mlel trpis? Já to prosel křížem krážem a nemůžu nic najít.

Reagovat
jackinho10

Chapu, ze to vsechno rikali v emocich a blbe se kouse, kdyz chytis penaltu a oni ji naridi opakovat, ale vypadli jsme zaslouzene. Druhy polocas jsme uplne zbytecne prestali hrat a bohuzel prvni gol byl tvuj Ondro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

už od 11.minuty tahali za kratší provaz a penalta mohla být mnohem dříve

Reagovat
jackinho10

Za co? Jako ten vyskok Coufala s Dabou? To mi na penaltu neprislo vubec. Zase nedelejme z toho fotbalu sachy..

Reagovat
h8_sfatto

nedělám to byla jen připomínka, co všechno Skomina pustil, takže to není žádnej kat, jen nechal dva hromotlucké národy opilců hrát, co jim vyhovuje

Reagovat
Pony Slaystation

konečně normální koment

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisticka, nebo i ceska klasika az na Plzen v nejvetsim laufu... dat gola ve 3. minute byla chyba.

Reagovat
PtákOhnívák

"Česká koncovka"... 60-70 minut to držíš a pak se po jedné chybě/polo-šanci sesypeš. Jojo, něco na tom bude.

Reagovat
kattos

On i ten třetí

Reagovat
Nuno čomes

Tak ta fotka jak stojí před je asi fotomontáž

Slavia na mě působí dojmem, kdy přišli velké peníze, oni nakoupili všechny vidláky z okolí a hrají si na něco, na co nemají. To vyjadřování je úplně mimo, do top klubů na míle daleko. Taky se není čemu divit, když k vyjadřování vybírají ty nejméně vhodné lidi anebo z lavičky křičí pitomosti jak na vesnickém fotbálku

Reagovat
GrimeBaller98

Karma za tu simulaci proti Mikulovi asi 2 roky zpatky. , aspon vidis jaky to je, ty ozralo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta je blázinec, ale bohužel si za to Slavia může hlavně sama. Po vstřeleném gólu měli zůstat aktivní a tlačit tam další gól, měli luxusní polštář, mohli si při tom klidně dovolit inkasovat. Ale zatáhnout se a čekat na konec, to nemohlo dobře dopadnout. První i druhý gól navíc dostali po docela hrubých individuálních chybách Koláře a Traoreho (Holešovi bych asi nic nevyčítal).

Reagovat
Blasphemer

Tak on ty penalty teď spíš kopal, tak asi zapomněl, jaká jsou pravidla, když jí musí náhodou i chytat.

Reagovat
kilobyte

Hlavně ta jeho penalta neměla platit, protože jako brankář nestál na čáře.

Reagovat
bobis21

Pokud skončí gólem tak gól normálně platí i když je brankář před čarou.

Reagovat
Losinho

Reagovat
kilobyte

Já to myslel jako vtip, protože tu penaltu zahrával brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Evropská liga taky liga

Reagovat
stas87

Houstecky, Kolář, Boril...to je uplna prehliadka sympatakov. Ani slovo o tom, že od tretej minuty mali súpera na lopate, mohli ho doraziť druhým gólom a záver odohrať v exhibičnom tempe. Ale tu pán kritik daruje gol na 1-1 danom a potom splieta čosi o tom, že stal na čiare. To pravidlo je dosť prísne a celkom hlúpe, vzhľadom k minulosti ale ak UEFA vydá pokyn k tomu, že sa bude dodržiavať tak je ten brekot k nicomu. Ani ta penalta nemusela byt, ak by Traore nezahral loptu ako na dedine. Skratka reťazec chýb, ktorý danom umožnil dať gol na 2-1. Ten záver zápasu mohli dohrať absolútne inak a dnes by sa tešili na žreb CL, takto si nepríliš inteligentnými výrokmi koleduje o to, aby sa na nich UEFA viac zamerala.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Largo

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Freedo

A dodržuje se ve všech zápasech, když "UEFA vydala pokyn"? Najdi si ostatní penalty v předkolech.

Reagovat
Puskas

Ale to už je věc těch dalších, pokud se rozhodne někde podle pravidel, tak nelze argumentovat tím, že jinde to tak nerozhodli.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda lze, říká se tomu precedens a funguje v právu téměř všude

Reagovat
Puskas

Precedens ale vychází z právního jednání, ne protiprávního. Je-li rozhodnuto podle pravidel, odvolávat se na opačná rozhodnutí je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem spíš precedens z hlediska výkladu zákona soudcem, kterej zdaleka nefunguje jen v právu angloamerckym, ale i kontinentálním včetně našeho. Rozhodovat se má předvídatelně a konzistentně...

Reagovat
kilobyte

Asi těžko by se někdo u soudu obhajoval s tím, že několika jiným lidem to prošlo, ale zrovna jeho přistihli při činu a proto je to nefér.

Reagovat
Zephyr

Máš v tom dost guláš. Motáš všechno možné dohromady

Reagovat
Euphael

Reagovat
Messier

Tak ty nevíš

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ne, nefunguje

Reagovat
TheTopFootbaler

No zrovna v evropském právu ne zas tolik jak si myslíš.

Reagovat
stas87

Si fakt tak hlúpy, že poukazujes na iné situácie a chceš bagatelizovať tuto? Asi ti nedochádza, že na svete nie vždy panuje 100% spravodlivosť, niekde penaltu dá opakovať, inde nad tým mávne rozhodca rukou. V tomto konkrétnom prípade sa pravidla porušili, bodka.

Reagovat
Freedo

Pokud tam bylo 8 podobných situací a jen v jednom zápase nechal rozhodčí opakovat penaltu, tak to dává prostor k úvahám, jestli to bylo dostatečně citlivé rozhodnutí. Sudí by se měl řídit nejen pravidly, ale i určitým citem, aby nedošlo k neuváženým zásahům do utkání kvůli přílišnému pedantství. Zbylí rozhodčí nebyli žádným způsobem sankciováni ze strany UEFA za to, že penalty opakovat nenechali a dokázali by si to obhájit taky.

V neposlední řadě, pokud dělám takto vážné rozhodnutí, tak udělám důkladnou analýzu (kouknu se víckrat na záznam) a nespoléhám se slepě na VAR.

Reagovat
stas87

A keby Skomina dobehol k VAR a rozhodol sa presne rovnako ako mu dal pokyn talian do sluchadla, co by si pisal potom?

Uvedmujes si co mi tu vlastne pises? Sak je uplne jasne, ze z mnozstva zapasov v predkolach tych chyb pri penaltach bude viacero. Teraz to odskakal jeden tim, podla pravidiel spravne a inym to preslo. Tak to ale bude vzdy, vzdy sa najde niekto, kto na tomto verdiktu zaplace a niekto, komu pomoze. Tebe ale serie to, ze to odpiskali proti tvojmu timu, keby to piskol v zapase Omonia-Olympiacos, je ti to uplne jedno.

Reagovat
Freedo

Stejně tak jako teď bych nesouhlasil, ale už by tam alespoň nebyla ta pachuť toho, že se při tak důležitém momentu ani nešel podívat na záznam, než se nějak rozhodl. Video má být jen nápomocné a hlavní rozhodnutí má vždy činit rozhodčí.

Moje pointa je, že pokud k tomu došlo jen v jednom případě z mnoha, tak se nejedná o náhodu - ostatní rozhodčí tuto situaci vyřešili lépe a s větším citem. Nemyslím si, že by Skomina měl k dispozici o tolik kvalitnějšího videoanalytika, nebo měl o tolik lepší zrak. Podle pravidel si to obhájí, ale měl to vyřešit jinak.

A samozřejmě mě to zasahuje víc než zápas Omonie, to je snad přirozený. Ale i kdyby penaltu nechali opakovat v jiném zápase za stejný přečin, tak bych si řekl, že je to stupidní.

Reagovat
stas87

A ako inak to mal vyriesit, ked doslo k poruseniu platneho pravidla? Mozeme to pravidlo povazovat za hlupe. ale je schvalene a malo by sa dodrziavat.¨

Aj keby to bolo v inom zapase, stale to nie je nic neregulerne..

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, myšlenka dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako bys dělal v tu chvíli ty? tyhle backseat pokrytce úplně miluju To se vám to říká druhej den po zápase hezky z křesílka... Já je naopak obdivuju, jak se můžou udržet a nedat tomu rozhodčímu do ciferníku...

Reagovat
stas87

No, neviem ako ty, ale ja u svojho timu riesim v prvom rade vykon svojho timu. A az potom verdikty rozhodcu, takze otocit vsetko na jedno rozhodnutie o opakovanej penalte je kravina. Houstecky je primitvny sedlak, to sa o nom vie uz dlhsi cas. V Ostrave splietal cosi o existencii boha...

Slavia mala danov na lopate, ti neboli lepsi ani v Prahe a ani v odvete, navyse prehravali hodinu 1-0 a Slavia by si lepsiou hrou mohla postup poistit. Oni ale rezignovali na to, pridat druhy gol a v zavere uz len odkopavali loptu a dufali v 1-1. Sak aj tu penaltu im darovali uplne zbytocne. Slavia odohrala dobre zapasy proti ovela lepsim timom v europe a nejakemu Midtjyllandu daruje postup vlastnymi chybami?

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhé straně ty chyby dokázal Kolář napravit. Takže prohlášení, že je o LM připravil sudí svým šíleným rozhodnutím je jednoznačně pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou souhlasím ve všem, co píšeš, prohráli jsme si to z velký část sami, to jo. Ale prostě mi netvrď, že v tu chvíli bys prostě necejtil křivdu, to ti fakt nevěřím, sorry

Reagovat
stas87

V prvej chvili isto ano, ale tipujem, ze dost hracov Slavie to pravidlo zaregistrovala az vcera vo chvili, ked im ho Skomina pripomenul. Na ihrisku by som 100% citil krivdu, nasledne v mediach uz by som sa snazil kontrolovat a obratil sa na svoj tim s dotazom, ci ta opakovana penalta bola nariadena spravne. Slavia uz trpku skusenost s UEFA ma po zapase v Kyjeve, takze o to viac by som nechcel dat silne vyjadrenia, pretoze si tym skodis do buducna. Coufal to napriklad videl inak ako ini hraci..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, ale vem si, že na ty rozhovory jdou deset minut po tý situaci... A k tomu se tě ještě ptají na otázky typu "necítíte křivdu?" apod. To bys musel bejt fakt robot, abys tohle ustál

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

"Inu, přiznám se, že mě rozhodnutí sudích překvapilo a že jsem opakování penalty opravdu nečekal."

Reagovat
smazaný uživatel

Když si poprvé propadnul v páté třídě, cítil si křivdu?

Reagovat
stas87

Tieto picoviny zo zakladnej skoly este niekto v roku 2020 pise na internet? No, k tebe mi to ale sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal to sem jiný čobol, který tě zná. Že si úplný dement, co poprvé propadl v páté třídě. A kdo tě sleduje, tak je to snadno uvěřitelné

Reagovat
stas87

Len taka drobnost, ze jediny slovensky diskuter ktory ma osobne pozna, toto nikdy nepovedal a nenapisal. Takze ma toto neprekvapuje, ze si tu clovek moze vymysliet hocico a trotlove tomu budu verit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v páté třídě může propadnout jen dement. A ty se chováš, jako dement. Třeba to není pravda, ale na tebe to prostě sedí.

Reagovat
stas87

Neni to pravda, ale mohla by byt!

Tak uz chapem tvoju retardaciu, ktoru tu nonstop predvadzas.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

S Housteckym by sis rozumněl

Jak můžeš posuzovat výkon svého týmu, když víš o fotbale totální tužku!

Reagovat
Bakary3

Tak nějak...

Reagovat
Losinho

V těch emocích po zápase se tomu nejde divit.

Reagovat
stas87

Coufal to zvladol..

Reagovat
Losinho

Někdo to zvládne, někdo potřebuje čas. Však i Coufal posílal rozhodčího do B třídy.

Reagovat
stas87

To ano, ale udrzal sa narozdiel od Kolara, to jeho vyjadrenie o prasorozhodcovi je ulet. Ale to uz je jedno, budu hrat EL a budu favoritom skupiny, realisticky mozu pomyslat na osemfinale a o zapasy v europe nepridu.

Reagovat
Losinho

Měli by být ve 3. koši, klidně můžou skončit už ve skupině. A bez Součka nebo Coufala ten tým bude o dost slabší než loni.

Reagovat
stas87

Nie, pokial nechyti fakt dvoch favoritov a lepsich timov, tak neskonci v skupine. Sak mozu hrat vyrovnane zapasy aj proti Wolfsburgu ci Nice. Z toho vychodneho bloku mas ukacka v CL, CSKA v EL a zvysok timov z vychodu nema kvalitu. Jasne, uvidime po zrebe ale za mna je Slavia tim, ktory by mal urcite postupit zo skupiny a to osemfinale v pripade dobreho zrebu po skupinach dat.

Reagovat
Losinho

Snad jo nebo fakt vyjde i ten 2. koš.. uvidíme večer

Reagovat
Stannis Baratheon

budeme ve 2. koši

Reagovat
Elliasson

Ve 2.koši jednoznačně bude Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal už měl smlouvu s WHU v kapse, tomu to mohlo být sumak

Reagovat
Losinho

A vypadal že mu to je šumák?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli moneyball je úplně zvládnutí

Reagovat
Messier

Hlavně Masopust ten jeho rozhovpr dal celkem dobře

Reagovat
verv

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

"Nevím, jak to říct slušně... Trochu si tu s námi utřeli zadek. Už chápu ten jejich Moneyball."

"Kdybychom uhráli remízu, na kterou jsme měli, tak je to v pohodě a brečeli by tu oni.“

"To se může stát tak maximálně v okresním přeboru v B. třídě, že se někdo takhle ufoukne"

Ukazkovo to zvladol ale hej v porovnani s takym Kolarom urcite

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pony Slaystation

Ale tak zase, jedná se o Slavii, na tu se nesmí nikdo křivě ani podívat

Reagovat
Witcher

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Botič už se plní.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
h8_sfatto

to zas bude v álejích nablito, kolik ještě článků, aby měl slávistický Janko Nezvladajko, kde spamovat ? trochu se zapomíná, že Slavie mohla dát dva goly po penaltě místo Dánů a vyhrát, tak proč to neudělala ?

Reagovat
cink

Tak to je logika ty vole

Reagovat
Pony Slaystation

Přesně stejná, jako ten místní pláč, proto na to sfatto poukázal, není zač.

Reagovat
soukup

škoda, že se VARu "nedožil" Řepka. To by byla obrovská legrace

Reagovat
Puskas

Být tam včera on, tak Skomina už skomírá.

Reagovat
Radin

By nemlatil do kamery a netrhal sprchy. Rovnou by rozjebal celou místnost s varem

Reagovat
GjøvikFF

Korunu tomu nasadil Vondra na twitteru. Neuvěřitelné, že tohle dokáže vypustit z huby europoslanec. Kór o Slovincích, což je pro mě jeden z nejsympatičtějších národů vůbec.

Reagovat
Puskas

To je na vrácení mandátu.

Reagovat
verv

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Trapný diskutér

to je tschuraaak

Reagovat
AjaxFans

Máš odkaz?

Reagovat
stas87

Slavie je mi dneska upřímně líto. Zaříznul ji slovinský rozhodčí. Vždycky jsem říkal, že Slovinci dokážou být oportunistický svině. Viz například chování k turistům tranzitujicim do Chorvatska. Dneska se to zas potvrdilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Další myšlenka dne

Reagovat
stas87

Aha, takze ty nie len ze o futbale nic netusis, ty ani nerozumies pisanemu textu. Si vzdy vravim, ze predsa taky blb byt nemozes..ale ty vzdy prekvapis.

Joudo, to su slova Vondru, nie moje...uz?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jo. Taky píšu další myšlenka dne. Tu první si pronesl ty, druhou Vondra. Už to chápeš čobole?

Reagovat
stas87

Jo a aku myslenku dne jsem pronesl?

Reagovat
Radin

No je fakt, že na hranicích to zrovna sympaťáci nejsou. Slovinec nasrany a nesympaticky, Rakusaci nic a Chorvati úplně salám

Reagovat
smazaný uživatel

ten musel chlastat.

Reagovat
Pablos

nemám twitter, pls

Reagovat
Pablos

těžce přes čáru

Reagovat
insane

Jako europoslanec aplikovat vinu jednotlivce na celej narod (kterej ze vsech zemi byvalyho vychodniho bloku obecne nejsympatictejsi) a jeste takhle otevrene, to je fakt demence.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Freedo

To je jen tvůj subjektivní názor, že jsou nejsympatičtější. Jinak od Vondry to samozřejmě je přes čáru.

Reagovat
insane

Samozrejme, ze je. Na druhou stranu neni objektivne moc duvodu, kvuli kterym Slovinsko nemit rad, kdyz vezmu v potaz, ze staty v tom regionu maji daleko kontroverznejsi minulost i soucasnost.

Reagovat
Freedo

Já proti nim nic nemám. Ale řekl bych, že víc lidí by hlasovalo pro Polsko.

Reagovat
insane

Já bych řekl, že Slovinsko má tu výhodu, že o něm mají lidi buď pozitivní mínění, nebo spíš žádný. O Polsku je samozřejmě daleko větší povědomí, ale mnoha skupinám lidí může vadit (právě díky svý velikosti a důležitosti) - liberálně smýšlejícím se příčí jejich konzervatismus vyvěrající ze síly katolický církve, konzervativcům se zase nemusí pozdávat konflikty o území, který jsme s nimi po roce 1918 měli, pak se jim taky nemusí líbit jejich silně protiruská politika, ostatním zase stačí jen přežívající pachuť po nekvalitních polských potravinách nebo zkušenosti s polskými řidiči O Slovinsku ti takhle spatra skoro nikdo nic nevyjmenuje.

Reagovat
Petr325

Zvukař Vondra, europoslanec... Češi dopustili, že takovej zmr*eček je takhle daleko... Slovinci by si s ním vytřeli prdel...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Elliasson

Tohle je příšerné... To co Slovinci dokázali, hlavně ve sportu, je neuvěřitelné a pak přijde Vondra...

Reagovat
smazaný uživatel

Roglič a Pogačar

Reagovat
TheTopFootbaler

Kurňa a jo, teď jsem to četl. No to je faux pas jako blázen, tohle si jako europoslanec vůbec nemůže dovolit. Je to na odvolání, škoda že to nijak nelze. Ještě místopředseda ODSky, to mě teda sakra mrzí...

Reagovat
Recoba Inter

Karma je zdarma. Forza Inter

Reagovat
Ted Clubber Lang

Reagovat
Elliasson

Proti Interu to bylo ale v pořádku.

Reagovat
Recoba Inter

Pokud myslíš ten neuznaný gól co vstřelil Lukaku na 4:1 koncem zápasu, tak se pleteš. O ofsajd se totiž nejednalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jako fakt?

Reagovat
Recoba Inter

A co? Co je na tom, že si přeji aby můj oblíbený klub vyhrál právem jak hrál? Nehledě na velkou smůlu jakou jsme v zápase zažili. Z 0:2 na 1:1, pak ještě břevno... Spousta z nich se kasala jak nás zvládnou a nakonec si zasloužili prohrát 1:4. Tak co je na tom? Že fandím Interu a ne Slávii wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávat gól v závěru zápasu na 4:1, který už více méně nic neřešil, s penaltou, která se hodně přísně nechala opakovat v zápase, který byl pro Slávii klíčový a který jí mohl výrazně finančně pomoci. Tohle prostě nejde porovnat.

Ten neuznaný gól v zápase Interu se Slávií a penalta na druhé straně byla nařízena správně. Interu fandím celý život, stejně jako ty, byl jsem moc rád za výhru v Edenu, ale v Evropě českým klubům přeji. Psát 'karma je zdarma' a porovnávat tohle s gólem na 4:1 v poslední minutě zápasu je úplně mimo, promiň.

Reagovat
Recoba Inter

Ono to bylo myšlené spíš na horlivé Slávisty co o Inter ani nezavadí, protože italská liga je přece to nejhorší na světě, nudná defenzíva a hra o ničem, liga pro staré vysloužilé hráče, nuda... Proto jsem si do nich znovu rýpnul. Nesnáším tohle povrchní škatulkování. A když se výsledkem rozdíl mezi Interem a Slávii plně projevil, tak se ukázalo, že byli mimo spíš fanoušci Slávie a debakl 1:4 by byl více vypovídající než "jen" 1:3. A ta penalta byla sice písknutá správně, to máš pravdu. Přesto si však pamatuju tu škodolibost, jak se Slávisti smáli. Teď se jim to vrátilo a já nevidím důvod, proč nepoukázat na karmu. Basta.

Nelíbí se mi chování a arogantní přístup. To jací lidé jsou, je pro mě víc než úspěch českého týmu v Evropě.

Reagovat
Recoba Inter

Takže si mě prostě nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci ubrečení , to je nádhera jak se vám to všechno vrátilo v tu pravou chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Karma. Bozi mlyny. Ochutnani vlastni mediciny.

Reagovat
Puskas

Pán je básník.

Reagovat
Stannis Baratheon

spíš debílek

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu

Reagovat
Remt

Pán je čurák Nemám pocit že by týmy proti Slavii nějak zařezávaly a pokud se tam někdy stalo, pak ne vícekrát než proti Spartě/Plzni a ostatním týmům, které hrají ofenzivní fotbal

Reagovat
clinger

cukroušek je zakomlexovanej ubožák to už tady každej ví.nechybí snad u žádnýho článku o slávii aby si nekopl

Reagovat
smazaný uživatel

Lzes.

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha soudnosti by neškodila. Prostě stal mimo čáru a je to jeho vina. Plně v těchto případech VAR podporuji. Za ty komenty si zaslouží pokutu.

Reagovat
VP85

no, ale takhle bych to viděl na opakování každé penalty, přísné to bylo. Čech, když vychytal EURO do 21 let, skákal tak metr před čáru...

Každopádně to zadrbal Traoré, který místo odkopnutí míče do pryč, to poslal zpět do vápna a Holeš čisté svědomí taky mít nebude, když balón, který letí obloučkem několik sekund, není schopný si pohlídat a nemít přehled, co se děje.

Reagovat
C-M@ster

Vysvětli mi, proč ale VAR stejně úzkoprse nezkoumal i další věci?

Buď ať zkoumá vše stejným metrem, nebo nic. Toto je holubník.

Reagovat
kilobyte

Hlavně by měli být naštvaní sami na sebe. Kdyby v prvním zápase nehráli místo na nulu vzadu na nulu vepředu (dá se to brát i téměř doslova), tak mohli jít už do odvety s náskokem. A to měli doma ještě štěstí, že Kaba je podobný dřevák jako Tecl, protože kdyby zužitkoval lépe svoje šance, tak minimálně gól z toho být mohl. Navíc včera ty góly dali Dánové po velkých chybách Slavie.

Reagovat
Pablos

Tohle mě trošku štve, že to tu zapadá díky té opakování penalty. Slavia hrála hrozně, hůř snad i než Plzeň na Alkmaaru a to na to měla dva zápasy. Možná i hůř dopředu a podobně ve středu hřiště jak Jablonec. Doufám, že tohle si hlavně vyhodnotí, že hráli nekreativní sračku . A že to uhrát připosraně od 3minuty je čirá zoufalost hodná malých týmů.

Reagovat
Losinho

Stanciu se Ševčíkem včera hodně zklamali. Celkově od nich hodně nevyrovnané výkony letos, hlavně od Ševčíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu je mrdka. Nedivil bych se, kdyby si teď chtěl vydupat přestup, když SKS nebude hrát LM

Reagovat
Losinho

Za 12 mega v pohodě.

Reagovat
r.mrazik

prasecina bylo to jeho vybehnuti u prvniho golu...

Reagovat
Pablos

Jinak za mě teda se i trošku ukázalo jak by mohlo být dobře, že je Nezmar pryč (a to jsem byl jeho příznivcem). Protože mít ambice na LM a nemít jediného rozdílového hráče, to je taky pecka vizitka.

Reagovat
bobis21

Tak rozdílovým hráčem měl být Stanciu ne?

Reagovat
Pablos

Nebyl výrazně za celou dobu co je ve Slavii. A to není nic proti němu, já mu fandím, mám rád techcnický hráče a vždy jim budu fandit... ale rozdílovej není.

Reagovat
bobis21

Beru to tak že top hráče pro klub velikosti Slavie tam přivedli a čekali od něj že bude rozdílovým hráčem. To že se do té role zatím nedokázal úplně prosadit nemusí podle mě být úplně chyba Nezmara, hráče s tímto potenciálem přivedl. To máš jako v Baníku, kde měl být rozdílovým hráčem Potočný a místo toho už sedí na lavičce.

Reagovat
Pablos

No ale udělat 10 nebo kolik přestupů a ani jeden tě nikam nemůže posunout ...to je to co myslím. Jako oká, chápu zase tu vizi levně koupit pak se někdo chytí a prodáme draze. Ale jak se pak chceš do té LM dostávat ?

Reagovat
meno

Je rozdílovej, ale taky je teď brutálně z formy...

Reagovat
Pablos

v evropských pohárech nebyl ...nebo tedy nezdálo se mi, že by rozhodoval zápasy super finálkou či gólem. A ta forma teď je teda špatná no, ale na to jsem to přímo nesměřoval.

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze bez nezmara si v tomhle pomuzou?

Reagovat
Pablos

Možná, že než 10 přestupů udělají 1 pořádnej. No kdo ví... uvidí se časem.

Reagovat
r.mrazik

jsem na trio trpis,tvrdik,bilek docela zvedavej...protoze temi pokemony mi to pripomelo obdobi jarolima,kdy mela slavie pod smlouvou neskutecne mnoho hracu a taky pocitala s LM

Reagovat
h8_sfatto

krom fyzické přípravy se to nějak od Jarolíma neliší, akorát tady byl kladen čínský důraz na sanaci CEFC a zítra mělo přistát v Číně 21mil. eur, který buse muset Tvrdík vysvětlit, proč jen 6

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
GjøvikFF

Jsem rád, že se postavení brankářů při penaltě konečně řeší. Vždycky si vzpomenu na finále LM Liverpool - ACM, kde byl Dudek metr, při penaltách Pirla a Kaká snad i metr a půl před čárou. To byly naprosto neregulérní penalty.

Reagovat
RuneSKS

přesně k tomu se dá ten včerejšek přirovnat!

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pony Slaystation

Porušení pravidel = prasečina ze strany sudích? Koláři, ty jsi hlava

Reagovat
Andis

No dneska už se to fakt běžně opakuje ty penalty, klade se na to důraz a prostě ten golman musí stát na lajně.

Reagovat
anarchochuligan

To je tak když slávisti viděli už v semifinále LM

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Stannis Baratheon

Je to zklamání no. Semifinále nebylo nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si tady odložím vyjádření Mádla... vystihl to vcelku přesně.

Ano, sudí řídí zápasy podle pravidel hry. Ale také podle zažitých zvyklostí, podle jakýchsi nepsaných tichých dohod, které by měly vést k tomu, aby se všichni aktéři na hřišti cítili komfortně v tom ohledu, že jsou pro ně verdikty sudího srozumitelné, předvídatelné, že v každém okamžiku vědí, v jakém očekávatelném rámci užití pravidel se pohybují.

Když to přeženu, může rozhodčí striktně podle pravidel pískat pomalu každý kontakt, může hráče buzerovat ohledně výstroje, může brankáři počítat každou vteřinku držení míče, trestat každé slovíčko, co přiletí vzduchem… V reálném světě je ale vůči mnoha jevům na hřišti nastavena od sudího určitá míra tolerance.

A s ní spojená citlivost sudího propojená přímou úměrou s významem zápasu či vývojem skóre.

Reagovat
Pony Slaystation

Cos čekal, že fanda Slavie napíše? Něco jako:

Ačkoliv se můžeme cítit ukřivděně díky opakované penlatě, přestože byla opakována podle pravidel a brankář Kolář na to byl upozorněn již před rozehráním. Měli bychom se především zaměřit na to, proč v takto důležitém utkání selhali v klíčových okamžicích jednotlivci. Či proč místo pojišťovacího gólu přišla ustrašená hra...

Reagovat
h8_sfatto

to bys jim křivdil, ještě 4minuty po gólu hráli aktivně, pak přišla ustrašená hra, kterou by místo Masopusta zvládl lépe i ten Tecl

Reagovat
bobis21

TLDR: Chceme mít prostor ať se může pískat podle toho odkud připlují kapříci a dodržování pravidel nám v tom překáží.

Reagovat
Stannis Baratheon

Hlavně kdy brankář drží míč jen 6 vteřin? Kdy hráč vhazuje z místa kde míč překročil lajnu?

Reagovat
r.mrazik

madl zacal brecet uz vcera na twitteru...

je skoda,ze se komentatori opravdu nedokazi oprostit od toho narodniho pohledu na dany problem...

misto aby se resilo,ze slavie nebyla ani v jednom polocase lepsi,ze kolar udelal megachybu,ze stridani trpise nebylo nic moc....tak se resi hlidani pravidel a ze teda rozhodci mel te slavii pomoct ze jo...ona to totiz nebyla ceska liga,kde jsme na takove veci zvykly...

Reagovat
r.mrazik

a jeste to doplnim...spis mi prijde pitomy piskat takove penalty

ze ji opakoval mi nejak nevadi...

kdyz uz se tedy bavime o pravidlech

Reagovat
ajouki

Změní se pravidla, ale rozhodčí má se Slávii uzavřít tichou dohodu, že pro tento zápas je dodržovat nebudou?

Všichni mají pocit, že to měl posoudit citlivěji, ale v takovém případě by vyfasoval několikazápasový distanc rozhodčí, že porušil psané pravidla a pokyny FIFA pro posuzování penalt. Na tom nebylo nic přísného, natož aby to měl kompenzovat vymyšlenou penaltou na druhé straně. Prostě to bylo faktické pochybení a muselo automaticky dojít k opakování.

Pokud má někdo s nečím problém, tak to musí být pravidla. Nicméně ty byly oznámeny dopředu a každý tým se na ně mohl připravit. Šlo o miliardu korun, Slavia a Kolář měli část tréninku využít, aby Kolář dokázal udělat penaltový zákrok v souladu s pravidly. Evidentně došlo k podcenění a na nové pravidla se nepřipravili, když pak skuhrají, že šlo o několik centimetrů.

Reagovat
oddy

Reagovat
oddy

A když to přeženu opačně tak můžeme pravidla zahodit a nepískat nic, když to bude akterům vyhovovat a budou se cítit komfortně ne?

Reagovat
bobis21

Nic nepískat abys náhodou někoho neurazil.

Reagovat
TheTopFootbaler

Bullshit. Pravidla tu jsou a musí se dodržovat. Do sportu to patří prostě. Jsem člověk co přejde na červenou nebo koupí kamarádovi mladšímu 18 let pivko když vím že je jedno a nebude pod obraz, ale jakmile jde o tak silné emoce, a hlavně TAKOVÉ PENÍZE, tak musí být nějaké objektivní měřítko. Proto je krok správným směrem VAR, který se samozřejmě musí ještě stonásobně zlepšit, proto je krok správným směrem přísnější dodržování pravidel. Dlouhodobě říkám - jen proto, že na to nejsme zvyklí, nemusí být špatně, aby se každý zápas kopala penalta nebo dvě a aby týmy dohrávaly v osmi hráčích.

Pak se samozřejmě musíme bavit taky o tom, jak jsou ta pravidla nastavena. Třeba tohle konkrétní je imho dost necitlivé vůči brankářům, protože jak někdo poznamenával výš, s oběma nohama vedle sebe se skáče dost blbě. A takových paragrafů je samozřejmě víc, celkově by to mohlo projít solidní modernizací. A snad se někdy, jedno v budoucnu, dočkáme kvalitnějšího fotbalu bez simulací, bez výčitek rozhodčím a s čistými vítězi.

Reagovat
icemike

Čert Vem rozhodčího, jak může profikovi spadnou ve vápně na ruku takhle dlouho padající míč? Todle Slavii prohrálo zápas

Reagovat
rave

Plus ten "odkop" Traorého, který tomu předcházel. To byl taky dobrý úlet.

Reagovat
VP85

ten byl rozhodně horší, tam se celá ta nešťastná událost započala.

Reagovat
Godwinson

Nelze s ním nesouhlasit. Fotbal je v takových hovnech, že ani video nedokáže smysluplně zapracovat. To, že na opakovanou penaltu jde jiný hráč, to je totální bizár

Reagovat
Pigeon

To mi vrtalo hlavou. Neměla by se penalta opakovat i s exekutorem?

Reagovat
Greny

Nene nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

což je ale velká blbost.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
oli9

Chápu , že by naštvaný ...Pokud tohle bude VAR řešit tak to bude chujovina jak prase no...Ale musí to řešit pořád ,ne že se na to v jednom zápase sere a ve druhém ne

Reagovat
C-M@ster

Buď pořád, nebo nikdy. A buď vše, nebo nic.

Ale není možné si hodit kostkou a přezkoumávat jen něco.

Reagovat
oli9

Reagovat
Banikovec7

Mal ši branic

Reagovat
Mouser

Reagovat
Nihilister

To je hrozná komedie

Reagovat
kattos

Měl by se ale dívat na sebe.

První a třetí gol jdou prostě za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráli o 3 góly a brečí nad 1 blbým rozhodnutí,absurdní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele