Trpišovský marně žádal rozhodčího, ať se jde podívat na video

01.10.2020, 10:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (290)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co stale chcu s tym videom, to nie je nejaky faul ci ruka. Proste bud si na ciare alebo nie si. To ako keby mal rozhodca chodit kontrolovat k videu ci to ofsajd je alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked teraz sa stracam, kedy vlastne to chcel aby sa isiel pozriet na video? po tej ruke, faule na Kuchtu ci Kolarovi?

Reagovat
srandamač

Máš pravdu, ztratil jsi se.

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Luc-Luc

videl jsi to vcera ? pochybuju, protoze to bylo strasne necitlive posouzeno, navic Skomina piskal tendencne minimalne cely druhy polocas (prvni jsem nevidel), v kontextu opakovani te penalty mel piskat penaltu na druhe strane, Trpisovsky ma pravdu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
GrimeBaller98

To je hroznej brecinek, neni divu ze je v jeho veku tak sedivej.

Reagovat
Beči

Reagovat
Losinho

Tohle dívání se na video je ale obecně nesmysl. U toho monitoru sedí profesionální rozhodčí, tak proč by tam ti sudí měli chodit?

Reagovat
bobis21

V situacích kde je finální rozhodnutí na hlavním dává smysl aby se na to šel podívat (faul, ruka apod.). Ale na ofsajdy nebo tohle které není věcí názoru ale prostě jasné ano/ne to význam asi nemá.

Reagovat
Losinho

Jako beru to vzhledem k určitý zodpovědnosti, kterou tu hlavní má. Ale u naprostý většiny sporných věcí je správný řešení podle pravidel jedno (ruka ve vápně apod.), tak tam přece nemá smysl se nějak radit. Ten týpek u videa to musí určit sám.

Tohle je řešení, jak kdyby u videa seděl laik a zavolal rozhodčímu, že se mu tam něco nezdá. No tak se jde rozhodčí radši kouknout, co tam ten jouda našel.

Reagovat
frankiefcb

Pokud vím, tak v Anglii vůbec nechodí se rozhodčí dívat na video a prostě odpískají penaltu nebo ne na základě toho ,co jim řekne VAR.

Reagovat
bobis21

Letos už ne, do nové sezony dostali instrukci se na fauly a ruky jít podívat sami. U ofsajdů a situací jako je tato včera to ale nemá význam, protože by tam rozhodčí neměl žádnou přidanou hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

je na to vubec precedenc, ze by se sel podivat jestli prekrocil ci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý, jestli to rozhodnutí bylo vyloženě papírově špatné (nestuduji pravidla fotbalu po večerech), ale jsem přesvědčen, že to bylo úmyslné zaříznutí. Hlavní rozhodčí od toho dá ruce pryč, to ne já - to ten u videa, věřím mu. Frajer co se schovává za monitorem takhle ještě rozhodne dva až tři zápasy, než to přežene a pošlou ho pískat okres. Za to mu sázkařská mafie pošle dva až tři mega a má vystaráno. Podobný pohyb brankáři dělají snad u každé penalty a nikdy jsem neviděl, že by to někdo pískl. PS nejsem Slávista, takže to vidím objektivně.

Reagovat
Losinho

Já nemluvím konkrétně o tomhle rozhodnutí, tady se ani podívat nešel. Myslím to obecně.

Reagovat
kilobyte

Zrovna poslední dobou se to píská dost.

Reagovat
Liquid

tak snad si se nedíval teď na rozstřel AC Milán, oba gólmani skákali vždy dopředu a jestli aspoň 4 penalty byli aspoň částí kopaček na čáře by bylo fakt hodně

Reagovat
kilobyte

Ok, nechtěl jsem to říct takhle na tvrdo, ale když jinak nedáš pokoj. Nikdo vás nemá rád.

Reagovat
Liquid

jako zajímalo by mě, kdyby to bylo v italském poháru a ten italskej maník jim tam seděl u videa zdali by Donnarummovi vracel všechny chycené či neproměněné penalty, protože byl fakt mnohem dál než včera Kolář

Reagovat
kilobyte

Tak asi by vrátil jen jednu a pak by si dal pozor. A jestli se nezmění pravidla, tak se to bude opakovat častěji, než se to brankáři naučí.

Reagovat
Liquid

já dlouho volám po tom, aby se rovněž dodržovalo max 6 sekund držení míče, téměř každý gólman toto porušuje a neúměrně zdržuje a sudí to tolerují místo aby nařizovali nepřímý kop

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

finální rozhodnutí stejně musí písknout rozhodčí, já bych to nechal čistě na něm, zda se chce jít podívat nebo ne.

Reagovat
Blasphemer

Už dost ale.

Reagovat
Firkraag

Držení Kuchtiče, lol

Reagovat
srandamač

Tak nevím, jestli se směješ přezdívce nebo držení.

Reagovat
PP

z opakovaného záběru to šlo dobře vidět a držel ho celkem dlouho. V klidu písknutelné, zvlášt v kontextu opakování penalty.

Reagovat
Hiko

A co v kontextu s tou neodpískanou penaltou na druhé straně v první půli?

Reagovat
PP

no tam to pustil právěže.. stejně jako x-hraničních zákroků na obou stranách. Takže pokud nechal opakovat celkem přísnější nařízení, tak měl teda přísněji posoudit i ostatní věci poté..

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pablos

Za mě úplně v pohodě rozhovor. Tady zase lidí bude kopat Ale prokauč v tom, že hráli hlavně údržbu po haluz gólu z 3min. tu mu teda za vinu dám. Plus ta zmínka, že posily potřebujou ...no hurá.

Reagovat
Bakary3

Posily nepotřebujou, hráčů mají dost.

Nebo by si měli už jasně definovat, jestli kupovat opravdu posily, nebo kusy.

Reagovat
Losinho

Z Česka pořádný posily ve stylu ihned základ nebudou. A bude se hrát z ciziny? Pochybuju..

Podle mě fakt přijde třeba Koscelník.

Reagovat
JeséRodriguez

spíš Holík bych tipnul

Reagovat
bobis21

Holík je na beka nejlepší možná varianta

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pablos

Myslím posily, né ,,posily" ...tak jsem to pochopil. Ale jestli je to někdo z ligy, tak beru zpět, to není nadstavba týmu vůči Evropě žádná. A vlastně když vidím tu zmínku, že by měl jen atakovat základní sestavu... tak to tak vypadá, že to bude liga. Takže oká beru zpět.

Reagovat
Bakary3

Ono už je to ve fázi, že 3 kvalitní jedenáctky ti v Evropě zápas neudělají.

A když si vezmu, jak přeplácí i naše lehce nadprůměrný hráče, tak si myslím, že je dost na zvážení, jestli musíš mít Tecla, Burena, Jusufa, Matouška, Kuchtu, kteří berou dohromady ranec a nebyli taky zadarmo, nebo 1-2 kvalitní bombarďáky, kteří ti jsou schopný udělat nějakej rozdíl.

Takže kdyby chtěli přivést fakt kvalitního hráče, má to smysl.

Ale rozšiřovat už tak přefouklej kádr, po vyřazení z LM, je blbost....

Reagovat
Pablos

souhlasím. Já to prvotně myslel, že to myslel tak, že potřebují zvednout kvalitu momentálního základu.

Reagovat
Bakary3

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Oni už mají nadefinováno, že kupujou Liberec.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
irik

Z tech trapných ubrecencu jedinej normalni.

Reagovat
krisa

i kdyby se podívat šel, tak si to obhájí. Že je takových penalt mraky a neopakují se, je věc druhá. Bych řekl, že by kopali i potřetí, kdyby Kolář čapnul i tu druhou

Škoda té chyby Koláře u prvního gólu a toho Traorého odkopu

Reagovat
delfin

Jde o to, ze kdyby se sel podivat, tak by se usvedcil v tom, ze je zbytecne tim co odpiskal zarizl. Takhle zadelegoval odpovednost na nekoho druheho. Coz je . Takovejhle rozhodci, tam nema co delat, takze vyhodit a jeho rocni plat (plus to co dostal bokem) rozdelit mezi poskozeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nechapu co se porad resi. Proste ten blb vyskocil z cary tesne pred tim nez ten druhej kopnul do mice. Je to naprosto jasny, krasne videt, pravidla jsou jasna. Jediny proc to muze byt divny je to, ze se to jeste moc nepouziva, v hodne zapasech se to vidi a VAR to zatim moc neresi, ale pravidlo je jasny a tady ho jasne porusil, proste vyskocil driv. Vubec nechapu proc to je vina rozhodciho, meli by to davat za vinu golmanovi. Nebo spis tomu vocasoj co pro ten balon sel s rukama pred sebou jako kdyby ten mic chtel chytit. Takovyho vola jsem dlouho nevidel, neni divu ze mu to spadlo na pracku, kdyz je mel takhle a vubec nesledoval balon, blb. Vina jeho a pak golmana, rozhodci za to nemuze....

Reagovat
r.mrazik

ja bych nekoho koupil a pak ho hodil na hostovani do liberce...

Reagovat
iHawX

nejlíp ho nejdřív rovnou i koupit z Liberce

Reagovat
r.mrazik

mohli by koupit hrace z liberce,ktery je vlastne uz jejich...aby to trochu vylepsili

Reagovat
Black Jagir

Ale Jindro... Ten dvojzápas jste hlavně prokoučovali v Praze a připosraným výkonem ve 2. poločase. Rozhodčí nemůže za špatně zvolenou taktiku a hráče.

Reagovat
Lawman

Kdyby Slávka namísto údržby 1:0 se pokoušela o ofenzívní fotbal a dala na 2:0 tak nejsou žádné diskuse o penaltě. Trenér Ferguson vždy tvrdil, že za stavu 1:0 se má vždy vítězící mužstvo pokoušet zvýšit na 2:0 a ne hrát na údržbu. To mohou Slávisté v naší lize dělat tam nemají prakticky vážného soupeře ( Sparta a Plzeň jsou výjimky )

Reagovat
Puskas

Třeba by to dopadlo stejně a psal bys, proč útočili místo udržování výsedku.

Reagovat
kilobyte

Tak Slavia teoreticky vedla 2:0, protože měla výhodu gólu venku. Podle mě měli najet na dánskou taktiku. Každé autové vhazování na útočné polovině protáhnout minimálně na půl minuty. Tím by soupeře rozhodili a bylo by hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

To prece nejde takhle argumentovat. Je to souboj o LM, nervy, jde o vsechno.. a ty tu budes tvrdit ze meli dat vic golu. To se da rict vlastne o kazdym zapase a nemame tim padem o cem diskutovat.

Reagovat
Bucky

Problém je, že Slavie má velice dobré defenzivní výsledky s vysokým presingem a aktivní hrou. Napadáním po celé ploše hřiště a permanentní hrozbou protiútoků z vysokých pozic je nebezpečná a umí to. V naší lize se jí nestane, že by zalezla a Trpišák vsadil postup na něco, co si zkouší leda na tréninku. Není divu, že se pak ze Slavie stal normální, smrtelný a chybující tým, protože najednou ten tým hrál pod tlakem. Je celkem známá věc, že pokud tým celý zápas útočí, působí to na hráče uklidňujícím dojmem (občas až moc velkým), zatímco když se celý zápas brání, hráči jsou našponovaní k prasknutí a po zápase totálně psychicky unavení a zničení. Z toho pak vznikají chyby. A velká chyba předcházela každému z prvních 3 gólů Dánů.

Reagovat
freewill

Reagovat
Kostelič

Reagovat
Sosi

Jako v reálu mi nepřišlo, že by Trpišák nějak bojoval a rozhodčího přesvědčoval. Spíš vypadal, jak kdyby měl problém porozumět a pochopit, co vlastně říká.

Reagovat
luismiksak

Bohužel se teď ukázalo, jak je důležitý umět anglicky... teda jaký je problem, když Trpisovsky má problem rozumět a natož něco říct. Je mi líto, kouč je to skvělý!

Reagovat
mayday

Asi tak

Reagovat
ACSeRw!n

to je dneska slast cist vsude ten brekot

Reagovat
smazaný uživatel

jj paráda. Viděl jsem jen opakovačku, i když všechno s nima se mi hnusí. Ale stálo to za to, hodně mě pobavil ten obránce, co tam před penaltou chtěl hrát volejbal...

Reagovat
clinger

co vám zbývá viď.vy už jste se nabuleli za poslední roky tolik

Reagovat
db18

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
icka

Reagovat
ratusek

Reagovat
martin1

Reagovat
irik

Včera v tech rozhovorech naživo to bylo ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ti to přináší?

Reagovat
ACSeRw!n

orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni co se tu Slavii smějí by se měli zamyslet jak by se chovali v případě, že by se to stalo jejich klubu v takto důležitém zápase (smějí se teda hlavně fanoušci klubů, pro které je nejdůležitější zápas v roce regionální derby nebo bitva o střed tabulky)

Prasečina to skutečně byla. To by brankář nemohl udělat žádný pohyb a nikdy by se bez toho poskočení nedostal až k tyči během takové rychlosti. Brankář prostě v té rychlosti nemůže sledovat, jestli je přímo na čáře a nebo o 1 dm před ní, to by se pak nikdy nemohl soustředit na střelce penalty. Když to všechno sečteme, tak je nemožné aby brankář jen stál na místě, pokud má v úmyslu udělat zákrok.

Ale prostě Skomina má rád když je něco kontroverzního, a rád na sebe upoutává pozornost. To víme všichni. Netvrdím, že je to nějaké spiknutí nebo podplacený zápas, ale tohle byla opravdu velká necitlivost. Obhájí si to, ale snadno by si to obhájil i kdyby ji opakovat nenechal.

Jenže Mabil, nebo kdo to kopal, už prostě šanci měl a kopnul to zle a Kolář to naopak dobře lapil, což rozhodčí taky mohl mít v potaz, na jakou stranu se obrátit, když si obě obhájí. Pochybuju, že by to že Kolář stojí o decimetr před čarou střelce nějak ovlivnilo.

Nasrání Slávistů zcela chápu, výsměch ostatních už nikoliv.

Reagovat
Dufan

Reagovat
Pablos

Taky to byl za mě necitlivej hnus to posouzení. Ale nemyslím si, že by si to Skomina mohl obhájit, když to nařídil VAR, ano rozhodnutí jde na něj, ale když teď vyplavalo na povrch to, že jsou od UEFA přímo pokyny, že se tohle má řešit... tak zase rozhodčí pak nemůže říct, né tohle se opakovat nebude to by si právě, že absolutně neobhájil. Jako včera jsem jim dal jmen těm rozhodčím no jéje... ale tak teď když člověk už vychladl, tak zase objektivně mu nezbylo nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

co to plácáš, neumíš skočit do strany bez toho aniž bys předtím udělal pohyb dopředu???? Dopředu před čáru jdou aby zmenšili volnou bránu, se skokem do strany to nemá nic společnýho, takhle je to 50:50 žádná výhoda pro nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si potřebuješ lehce poskočit, abys mohl do skoku dát větší sílu a lépe se odmrštit od země.

A když sleduješ střelce, tak nehlídáš jestli si nedopadl o 5 centimetrů než jsi se dorazil.

Reagovat
kilobyte

Když stojí na čáře a lehce poskočí dopředu, tak si nemusí hlídat, že dopadl před čáru. To je přece úplně jasné.

Reagovat
verv

Z toho důvodu si někteří gólmani dávaj nohu kus za čáru, aby si mohli udělat ten krok dopředu a zároveň zůstali aspoň kouskem nohy na čáře. To, že si to Kolář nepohlídal, je jeho problém.

Reagovat
KnoxXx

presne tak

Reagovat
stas87

https://youtu.be/W0JO6KAysHU?t=164

Sleduj pohyb Neuera na ciare a potom to porovnaj s Kolarom.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď sem dej video z té druhé množiny, kam spadá 99% penalt, kdy brankář stojí v pozici jako Kolář a nebo ještě dál od čáry.

Reagovat
stas87

Trebars tu mas penaltu Szoboslaia zo vcerajska:

https://youtu.be/LVilZTf7O9s?t=104

V zapase Molde-Ferencvaros brankar na ciare nestal ale madari dali gol a neopakovala sa. Kazdy zapas je iny, kazdy rozhodca to vidi inak. Vcera sa rozhodol na zaklade VARu penaltu opkaovat, v pravidlach to je ale stale bude dochadzat k tomu, ze niekedy rozhodca penaltu necha tak a niekedy ju necha opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak tenhle brankář udělal úplně to stejné co Kolář. Při nápřahu střelce si poskočil, protože pak skočil, takže když to vyfotíš, tak to skutečně vypadá že je před čarou, ale realita je tady na tom videu co jsi poslal, čili že během pohybu to ani nepostřehneš. Kdežto Neuer stál možná na čáře, neposkočil si, ale bylo to vidět na tom skoku, že neměl šanci doskočit až k tyči.

Reagovat
stas87

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1718990-vyrazeni-slavie-ostra-reakce-prisla-z-evropskeho-parlamentu.html#section-artcl

Cas 3:11 a u toho Salzburgu 1:44..ja tam rozdiel vidim. Len mi chyba pohlad zo zadu tak ako u zapasu v Dansku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to úplně to samé, Kolářova přešlapu si nikdo v běžné rychlosti taky nejdřív nevšiml.

Reagovat
Bakary3

Hlavně si myslím, že by za tohle ty rozhodčí v životě nikdo netrestal, Dánové by si nestěžovali ani. Kolář tím nezískal žádnou, ale žádnou výhodu.

Z golmanů, co chytí penaltu, a oni jí nechají opakovat kvůli pár cm, tímhle dělají úplný šasky…

Já bych naopak na druhou stranu nebyl nasranej, kdybych viděl, že jejich golman by chytil penaltu Slavii stejným způsobem, stejně mi nevadí, ani když dostane Slavia gol z centimetrovýho ofsajdu.

Tohle je prostě nesmysl, žádný cit, místo srdce odpadkový koš.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, bylo vidět že i hráči dánského celku byli vykulení, co že se to vlastně děje. I samotný střelec. Ale na rozdíl od svěřenců Trpišovského neměli důvod se hádat a divit.

Reagovat
verv

jo takže když by za to rozhodčího nikdo netrestal a nikdo si nestěžoval, tak to nemá pískat, i když to bylo porušení pravidel fakt čumím, co všechno jste tady schopní vyplodit

Reagovat
Bakary3

Já si jsem vědomej toho, že to vyznělo ode mě směšně, tak úplně jsem to nemyslel.

Když to vezmu, jak to je, beru, že oni ze svý pozice to asi potrestat musí, mají to nařízeno.

Ale v celkovým kontextu mě prostě sere, že tady Slavii naprosto krutě, necitlivě a vědomě ojebou kvůli 2cm, naproti tomu vběhnutí hráče při opakovaný pentli nevadí, faul na Coufala před golem nevadí... Tak kde to jsme.

Takže zčásti mě sere rozhodčí, zčásti systém, který chce trestat nesmyslný, téměř nepostřehnutelný a nic neřešící prohřešky.

Úplně vidím, jak si to VAR zastavoval, přibližoval a zkoumal, jestli teda o ten kousíček byl opravdu před čárou.

Dyť tohle je úplně absurdní, aby zápas sezony rozhodlo tohle... Ale je to jedno, v jakýmkoliv zápase je tohle prostě blbost.

Video jsem chtěl... Ale využívají ho už naprosto blbým směrem.

Z rozhodčích jsou roboti, kteří nemusí mít žádnej cit pro hru a odpískaj jen běžný souboje uprostřed hřiště, za který je nikdo stejně pranýřovat nebude.

Sorry, jestli je pro ně pohodlnější zavádět tyhle píčoviny, než s těma rozhodčíma pracovat, tak se to ubírá úplně špatným směrem.

Reagovat
verv

Jako chápu, že vás sere, že rozhodl takovej detail. Ale nemůžeš to brát tak, že to bylo o pár cm, tak to mohl pustit. Někde musí být ta hranice a za mě je dobře, že se to řeší klidně i na centimetr (stejně jako u ofsajdů), protože je to prostě jasný a dá se to exaktně posoudit a ve finále si na to nikdo nemůže stěžovat a neřeší se to na základě nějakýho dojmu rozhodčího, jako třeba u ruky.

Ten faul na Coufala byl srovnatelnej s tím, co udělal on ve vápně v prvním poločase. Prostě rozhodčí nastavil nějakej metr a toho se držel. Za mě lepší nepískat každej kontakt a nechat hru trochu plynout, ať má spád. Takhle by to měli mít i ti rozhodčí u nás, protože ve spoustě zápasů se píská každý hovno a ta hra je pak strašně rozkouskovaná.

Reagovat
Bakary3

beru

Reagovat
freewill

Souhlas S časovým odstupem a chladnou hlavou: Slavia si zápas prohrla sama, neprohráli jí ho rozhodčí. Dánové byli po většinu zápasu aktivnější, rychlejší a důraznější. Zápas podle mne jednoznačně rozhodla Kolářova hrubka jejímž důsledkem byl gól prakticky z ničeho. Tohle byla situace kterou musí zvládnout i průměrný ligový golman (zvlášť když si zakřičí, že míč má). Následovala minela Traoreho, ruka Holeše a bylo vykukáno. Rozhodčí: Skomina hru pouštěl (což dělá vždy a hráči Slávie na to měli být lépe přípraveni) a nedopustil se žádné velké chyby a i rozhodnutí Irratiho u VARu bylo bohužel zcela podle pravidel. Výstižný je komentář Z. Pavlise: https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/1720637-komentar-ted-bude-na-tvrdikovi-aby-se-slavii-prejel-krizovatku-na-ktere-se-zastavila-nikoli-kvuli-skominovi.html a vyjádření Lukáše Masopusta: „Kdybychom penaltu neudělali, tak jsme postoupili.“

Reagovat
jackinho10

Ano podle pravidel to nebylo a nechal penaltu opakovat. Ale existuje napr. i pravidlo o tom, ze brankar muze drzet mic jen 6 sekund a nevidel jsem snad jediny zapas v zivote, kde by se tohle pravidlo dodrzovalo.

Reagovat
verv

Tak to asi na fotbal moc nekoukáš, viděl jsem to písknout několikrát. Třeba až dostanou rozhodčí pokyn, aby se na to zaměřili, tak se to bude posuzovat přísněji.

A jinak teda argument že tohle porušení pravidel se tolik netrestá, tak proč se trestá jiný, je fakt skvělej

Reagovat
jackinho10

Hele ja to neberu jako takovy argument, proc se tresta zrovna toto... spis bych byl radeji, kdyby se to piskalo vzdycky a vsude. Videl jsem x zapasu, kde se to vubec neresilo nebo napr. uterni zapas Kyjev-Genk, kde si hrac Genku sam nastrelil ruku a piskla se penalta, coz pokud vim podle pravidel by byt nemela.

Reagovat
verv

Jasně, mělo by se to pískat všude. Každopádně ty přešlapy u penalty se, zdá se, začínají řešit a je to dobře. Slavia měla smůlu, že jsou jedni z prvních, který to postihlo a ještě v takovým zápase, ale to není důvod kvůli tomu nadávat na VAR. Aspoň si to Kolář už teď bude pamatovat

No s těma rukama je to pravidlo právě tak debilní, že si to každej rozhodčí vykládá jinak. Ale to se s tou včerejší situací, kde se to naopak díky VARu dá přesně určit, moc nedá srovnávat.

Reagovat
Bakary3

Je fakt, že držení míče golmanem mě sere ukrutně, konkrétně na vesnici, kde na to ty rozhodčí úplně kašlou a golman si takhle pěknou dobu prozdržuje…

Je zajímavý, že se vymýšlí nicneřešící novoty, ale tyhle věci se neřeší vůbec.

Reagovat
jackinho10

Presne, ja to sleduju napr v nasi prvni lize a tam je naprosto normalni, ze golmani drzi mic 15-20 vterin ja si myslim, ze diky temhle prodlevam plus napr autum, jak hazejicim, tak kopajicim se hraje tak 30-35 min cisteho casu polocas

Reagovat
Bakary3

A takovy to jak golman pohodlne stahne balon ze vzduchu a padne s nim na zem na bricho a vydechuje, hned bych mu zacal pocitat.

Naznak zdrzovani - tu mas, hned zk. Priste bych mu klidne nasolil druhou, za chvili by si tohle vsichni rozmysleli.

Ale to se musi chtit resit, tyhle veci skodi fotbalu, ne 2cm golmana od cary nebo spicky kopacky utocnika v ofsajdu.

Z fotbalu se stává snad nejsmesnejsi a nejabsurdnejsi sport...

Reagovat
jackinho10

Reagovat
kilobyte

Já bych se trochu inspiroval v hokeji. Když gólman nebude jevit snahu o výkop (6 vteřin), tak bych dal roh. To by bylo fofry.

Reagovat
Bakary3

To je dobrej napad

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho by ani nenapadla ta možnost opakovat

Reagovat
clinger

to víš,zakomlexování sparťánci,plzeňáci či baníkovci si musí kopnout když nic lepšího nemají

Reagovat
smazaný uživatel

chcanky

Reagovat
kilobyte

Skomina to neřešil. Dostal od VARu info, že Kolář stál před čárou v době kopu. Takže měl 3 možnosti: 1. opakovat penaltu, 2. jít se podívat na video zjistit, že stál před čárou a opakovat penaltu, 3. jít se podívat na video a říct, že VAR špatně vidí (tahle situace by byla asi více kontroverzní)

A je otázka jestli se vůbec může jít podívat na video v téhle situaci, protože offside taky neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Skomina za to asi nemohl. Tak si tam místo něj dosaď jeho videoasistenta a odmysli větu s tím jaký Skomina je.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

O to tady jde predevsim. To ze na to letos ani nejak zvlast nemame je fakt a ten zapas byl prokaucovanej, za me hlavne ten prvni. Ale ty vole.. zas budme lidi a uznejme ze to byly jatka s tou penaltou.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíme si vůbec představit, jak se hráči a trenér teď musí cítit.

Reagovat
oddy

To je pěkná snůška kravin Co to je za hovadinu s tím skákáním? Si má Kolář stopnout metr za čáru, když není schopnej skočit do strany bez pohybu dopředu. Jeho chyba že neumí chytat penalty. Skomina se pak rozhodl na základě jasného pokynu od VARU, takže nevím co tam hledáš za konspirace.

Reagovat
Pony Slaystation

Za tu rozvodněnou Vltavu to stojí

Reagovat
verv

"Kluci tady naběhají 13 kilometrů a on se v takové situaci ani nejde podívat na video." Já bych jim za ty naběhaný kilometry administrativně přidělil postup do skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GrimeBaller98

Je proste videt o co mu jde, at jde trenovat atletiku ubulanek

Reagovat
exse

Hmmm UEFA letos začala dávat vyřazeným z play-of 5 míčů, pokud v EL zahrají svůj standard, tak letos jen z pohárů udělají +-15 mega. Což je na to, že nebudou hrát LM furt parádní.

Reagovat
Losinho

Za playoff LM ty prachy byly velký vždycky.

Reagovat
kilobyte

Ten standard v EL je co?

Reagovat
exse

Postup ze skupiny.

Reagovat
kilobyte

Tak za to 15 mega nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc v EL budou favoriti na postup

Reagovat
Blasphemer

Kluci tady naběhají 13 kilometrů a on se v takové situaci ani nejde podívat na video. Pokud navíc tuhle věc tak rozpitvávali, nechápu, že se neřešilo držení Kuchtiče na druhé straně. Nebyl to žádný velký faul, v kontextu toho prvního rozhodnutí se to ale pískat mělo," podotkl Trpišovský.

kilometry

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
clinger

vy dva jste se hledali.vás opravdu víc zajímá ta Slavia než vaše kluby.ikdyž ani se vám nedivím

Reagovat
kilobyte

To že občas koukáme na atletiku neznamená, že nás nezajímají naše kluby.

Reagovat
clinger

moje chyba že sem po včerejšku lezu.je jasný že fanoušci horších týmů tady dneska mají mejdan a můžou se konečně něčím potěšit

Reagovat
Bucky

Nechci Ti do toho kecat, ale Sparta je v lize před Vámi a i ve skupině EL byla dřív, než jste se tam rozhodli taky přisrat.

Reagovat
kilobyte

Tak oni si pořád myslí, že byli první.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic club

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Reagovat
icka

Reagovat
ratusek

Reagovat
martin1

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento dvojzapas vyřešit tak, že v jedné skupině LM 3 týmy, a v EL v další skupině 5 týmu. Dvojzapas tak šíleně nefotbalovych dřev jsem dlouho neviděl. A to včetně Danu. Hrůza, des a utrpení. I ten gól olayinky. Jeho klasické promachnuti a gól. A ta penalta? To se fakt bez prdele nevidi ani v trojce tride. Ten odkop, který letěl 16 měsíců si holes nechá spadnout na ruku Ale to je jen špička ledovce, v tom dvojzapase nebyly 3 slušne přihrávky po sobě. Silenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

trapný na tom je, že najednou se uefa dělá strašně hyperrkoretní s pravidalma..ale jen někdy kurva zkoumat pohyb golmana při penaltě, co to je zas za píčovinu? to už mohla zkoumat pohyb hráčů při penaltě, hráč dementlandu vbíhal do 16 taky dřív než měl.. prostě trapárna, skomino seš sráč

Reagovat
martin.b

Při penaltě měl brankář vždy povinnost stát na čáře, to že jsme si zvykli, že to brankáři neustále porušovali, je jedinej důvod, proč tu teď naříkáme, když se to konečně začlo trestat. Hráč Mitjyllandu se ale nedostal k míči, tudíž se nezapojil do hry :) Chápu, že šlo o hodně, ale Slavia není zdaleka první, komu se něco takovýho stalo...

Reagovat
Andis

Tak nakonec dobrý, dánové otočili, už sem viděl že je rozhodnuto po 0:1 no škoda, soupeři z LM mohlo se být na co dívat

Reagovat
smazaný uživatel

To už se teď podle VARU bude takhle úzkostlivě pískat i tohle? Takovej fotbal mě už ani nebaví tohle byla fakt rána pod pás ( a to nejsem velkej fanoušek Slavie ). Jeste mám dotaz, když se penalta opakuje, nemusí ji kopat stejný hráč jako predtim? Případně proč?

Reagovat
kilobyte

Protože je to tak v pravidlech?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč to tam je?

Reagovat
kilobyte

Asi jako proč se nesmí hrát rukou.

Reagovat
bobis21

Já myslím že je to spíš tak že to tam není - není tam napsané že to musí kopat ten samý a co není zakázáno je povoleno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Až si brankáři zvyknou a přestanou skákat před čáru tak to bude ok. A přinejhorším se poupraví to pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda ale za me, nehlede na penaltu:

1. Prodrbanej prvni zapas - bez sanci, bez tlaku, gola sme mohli spis dostat

2. Po vstrelenym golu v odvete celkem humus vykon, typicky pro nase tymy v evrope..

3. Kolar opet potvrdil ze neni zadnej novej Neuer, ze ma velky vypadky, bohuzel dlouho nas to nestalo gol, vcera uz ano.

4. Stanciu se mi libi cim dal min.

5. Holes na Evropu nema. Tecl taky ne. Staciu v poharech premotivovanej a zbytecnej.

6. Traore se asi uplne pojebal, ale proc si to Holes necha spadnout na ruku? hlava dole a bezim s hracem jak v pripravce. To nikoho nesere?

7. Budme radi, ze je to za nama.

Reagovat
iHawX

My jsme dali gól z ničeho, oni taky, jinak do tý penlaty to bylo od obou týmů úplně o ničem a jen tam lítali míče na náhodu do vápna. Kdyby nepostoupil ani jeden tým, tak by to asi nejlíp refelktovalo to, co se dělo v tom dvojzápase na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nadavam na nas ale danove si me fakt neziskali a rozhodne mi do LM nepasujou.

Reagovat
Bucky

Jenže Dánové z toho ničeho dali góly 4.

Reagovat
kilobyte

Tak Dánové měli nějaké šance v Edenu.

Reagovat
verv

Jo u toho Holeše sem taky nechápal,, že absolutně nečumí na míč a nechá si to takhle debilně spadnout na ruku. A přitom to letělo asi 3 dny.

Reagovat
kilobyte

V čem je podle vás pro UEFU Midtjylland ve skupině LM lepší než Slavia?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohli vyvijet nejaky tlaky na nekoho.. tezko rict. Nerikam ze to tak bylo, ale tak se asi uvazuje. Ne ze by to bylo lepsi pro UEFU jako celek, byt tam treba Dany chteli vic protoze.. nevim, neco.

Reagovat
Pajinho10

Majitel Matthew Benham je asi silnější pes, než Tvrdík.

Reagovat
kilobyte

I než Čína?

Reagovat
iHawX

Amazon nebo Netflix natočí dokument o Moneyballu, tak budou penízky z práv na značku Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

V ničem. Rozhodně nešlo o žádný ovlivnění ze strany UEFA, to by bylo výraznější. Tady jde o "chybu" Skominy, protože tohle by 99 ze 100 rozhodčích neudělalo.

Reagovat
h8_sfatto

Trpišovský marně lhal za nové prémie, že má nejsilnější kádr od dob, co je ve Slavii, toť vše. Propaganda se rozpadla jak čínský roušky... Gula teď tvrdil něco podobného, tak doufám jen, že nedopadne stejně

Reagovat
luismiksak

Problem bohužel je, ze Trpišák neumí anglicky a není schopen rozhodčímu oponovat... je rad, ze rozumí kontextu. Bohužel realita ... o trenerine se teď nebavím, protože v tom je skvělý.

Reagovat
h8_sfatto

proto teda chtěla UEFA ty Dány, konečně řešení konspirace rudé chátry

Reagovat
smazaný uživatel

Plis gou luk var

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

Reagovat
luismiksak

Asi tak, i to by ale stačilo ...

Reagovat
smazaný uživatel

A vedle Houštecký "ty svině jedna, ty uvidíš!"

Reagovat
smazaný uživatel

se Schillerovou by si dobře pokecal

Reagovat
smazaný uživatel

Nope

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

ví mač kilometrz runink in kontekst!

Reagovat
luismiksak

Skusit šůšn

Reagovat
db18

Rozhodčí byl Slovinec, takže přece stačilo, aby mluvil víc nahlas a důrazně.

Reagovat
smazaný uživatel

A PO MA LE JI!

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrnúť do pravidiel Challenge rule.

Reagovat
martin.b

Bylo by to zajímavý, nicméně by se včera penalta i tak opakovala :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by Trpišovský nezaoberal krivdou

Reagovat
smazaný uživatel

a když neuspějou tak co jim vezmou? jedno střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ak už nemáš možnosť striedať, tak si Challenge nemôžeš zobrať.

Reagovat
Allianz_Arena

Příšerný dvojzápas. Jediné, co se jednomu z týmů za těch 180 minut povedlo bylo to, jak Dánové s přehledem Slavii dorazili a nedopustili v závěru žádné drama.

Reagovat
h8_sfatto

rozdílem dvou tříd, Alkmaar by jim v nastavení stihl dát bůra při takovém rozpoložení, proti tomu vypadá zápas Plzně venku jen jako smůla a blbost

Reagovat
Bakary3

nedělej ze sebe už dál blbce, dík.

Reagovat
Bucky

Slavie udělala při gólech individuální chyby. Plzeň se v nastavení na obranu úplně vysrala a bránila jak parta naivních školáčků.

Reagovat
Luc-Luc

to toho golu na 1:1 jsem si rikal, jestli koukam na ceskou ligu nebo na CHL, protoze to byla silena hra na nahodu z obou stran, Midtjylland bude ve skupinach dostavat hroznou bidu podle me

Reagovat
Greny

Existuje ten Pán Buh?

Reagovat
Hiko

Co by ta Skominova cesta k videu změnila? Ten by přece musel potvrdit to (ano, hooodně úzkoprsé) stanovisko, že brankář porušil pravidla. Kdyby to nepotvrdil, byl by za ještě většího blba.

Reagovat
Luc-Luc

mohl by to zhodnotit citliveji, par centimetru, co nehraly zadnou roli, protoze ta penalta byla jasne kopnuta spatne a mel by to Kolar tak jako tak...to je to stejne, jak maluji ty cary pri posuzovani ofsajdu, jestli nahodou nema utocnik nejaky chlup nebo spicku kopacky za obrancem, v te situaci to je jedno, na nic to nema vliv, ale samozrejme pravidla jsou takova jaka jsou, je videt, ze nejsou na VAR pripravena, tak to dopada, ze pri golech se nemuzes radovat jeste 5 minut, protoze nevis, jestli nahodou tam VAR nevycmucha nejaky prohresek proti pravidlum

Reagovat
Hiko

Citlivěji to měl hlavně zhodnotit rozhodčí u telky a nerýpat do toho, ani Dánové neprotestovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Tohle je proste situace, kde kdyby to nechal byt, tak se nad tim nikdo, ale fakt vubec nikdo nepozastavi, at uz pri nebo po zapase. Myslim si, ze sami Danove asi nejdriv nechapali, co se deje

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Bucky

Reagovat
vitasrp

Citlivěji měla pravidlová komise nastavit pravidlo, kdyby to videosudí neopravil a hlavní neodpískal, tak by to jejich nadřízení brali jako hrubou chybu a ti sudí by pak mohli zapomenout na to, že by pískali nějaké atraktivní zápasy. Prostě jde o to, že přesně tohle se po nich chce, což je holt šílený no.

Reagovat
Bucky

Nemohl. VAR mu řeklo, že došlo k porušení pravidel. On by se šel podívat a opravdu by viděl porušení pravidel. Nemůže to nechat jak to bylo s tím, že ta pravidla "vlastně zase tak moc neporušil". Tak to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ste tady zas všichni vtipný maníci, koukněte se na na jůtůbko na libovolný video kde brankáři chytí penaltu. 8/10 tohle pravidlo porušuje víc než včera Kolář... pravidla se porušujou v zápase co minutu a záleží je na benevolenci rozhodčího jak vnímá hru. Takovejhle zářez je prostě píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba nechápu co tam Ibra vymyslel... Fakt ne. To co bylo dál je smutný, ale nic nezměníme. A nemá cenu dál brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to k ničemu brečet... ale prostě fotbal se dá sledovat čím dál tím míň. Nesnáším tenhle styl, který se teď aplikuje všude čím dál víc. Prostě jsou pravidla/zákony a záleží na tom jak je rozhodce "vnímá"... ve fotbalu je jsem si myslel, že bude VAR od toho aby se buď určitý pravdila fakt drtili a vynucovali za všech okolností a nebo je tu VAR jen k tomu aby se rozhodlo podle vyšších potřeb kdy se jaká situace přezkoumá. Ani nejsou přesně stanovený situace kdy, jak a za jakých okolností se VAR využívá. Kdyby aspoň dali možnost třeba 2x za zápas trenérovi každýho týmu využít VAR, který by se pustil i na velký obrazovky a každý tým by měl u lavičky taky jednu menší obrazovku. Ale když už chtěj řešit kokotiny a maličkosti tak fakt nechápu proč se řeší jen v divných situacích.

Neříkám to kvůli Slávii, jako fandil jsem jí jako bych fandil každýmu jinýmu českýmu klubu v pohárech, ale ta korupce a řízení určitých zápasů už je moc okatá. Chápu že se v tom točej strašný prachy a tam kde se točí takovýhle prachy se nic neděje omylem, ale nebaví mě to

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmeme včerejší Slávii, tak stále nikde není důkaz že to Kolář porušil.

Není možný použít jeden screen z videa, kdy nebíme zda už hráč nekopl do míče a není to schválně zastevný v okamžiku kdy kopl a Kolář je o 5 cm před lajnou...

I když tedy možný použít to je, ale kecy na Slavii jsou k smíchu. Tohle je prostě opětovné poškození českého fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke všemu jde ještě o dost velkej otpickej klam brankář musí být ve výskoku minimálně jednou nohou na úrovni čáry a z toho úhlu branky je vidět že má ohnutý kotník.

Už tolikrát bylo vidět že tenhle úhel klame a jde o otpický klam, prostě tohle by soudnej člověk bez nějakých vedlejších zájmů nikdy neudělal. To je tak těsný že by se mělo opakovat 80% všech vychytaných penalt... nebaví mě ta dnešní doba. Veškerá radost jde do piči kvůli prachům.

Jsem zvědavý jak silnej krach civilizace si naše generace zažije... už dávno nepolemizuju o tom že se to stane... jen o tom jak

Reagovat
smazaný uživatel

Bych poslal lidi ze západního světa na měsíc do jihovýchodní Asie. A kdyby to nepomohlo, tak nějaká rozvojová Afrika.

Reagovat
Bucky

Dělají to všichni, UEFA si to nepřeje a dala pokyn, ať to rozhodčí začnou trestat. Tenhle to ztrestal, možná trochu necitlivě, ale ne chybně. To je jako nadávat, když rozhodčí začali dávat za simulaci žluté karty, že to přece dělal každý, tak proč teď začínat. Tohle poskočení před bránu není žádná nutnost, je to prostě ochcávka, kterou si brankáři zvykli používat. Někteří se toho dokázali zbavit a chytají bez toho a v pohodě. Kolář očividně ne. Třeba takový Ederson je celkem vyhlášený v chytání penalt a tohle prostě nedělá, protože se přesně tomuhle chce vyhnout, vždy nechá nohu na čáře, dokud hráč nekopne do míče. https://www.youtube.com/watch?v=dVFt3dVKHgE

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem 100% pro ať se to trestá, ale když je VAR tak ať se trestají všechny sviňárny a vždy co se na hřišti dějí. Ne že se jeden zápas VAR ozve kvůli jedný věci a 10 jich promlčí a další zápas se ozve kvůli dvoum jiným a 9 jich promlčí.

Mimochodem neexistuje žádný úhel kde by bylo 100% průkazný, že neměl Kolář tu nohu že který se odrážel alespoň minimálně v úrovni čáry. Všichni jsme byli už 100x svědky že různý úhly strašně matou a zajímalo by mě kterej frajer si takovouhle miniaturu vezme na triko.

Mě se líbí pravidlo že se sporný situace nechávají běžet a mělo by to platit včetně VARu... ne se hnidopišit v 3 cm ale radši hlídat lokty, simulace a další nesportovní chování.

Netvrdím že si Slavie zápas neprohrála sama.... ale

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu emoce po zápase... Ale teď už je to trapný. Nic se nezmění, důležitý je vyhrát na Baníku. A to bude hodně těžký.

Reagovat
Jan Horáček

Já to beru jako důkaz toho, že video ve fotbale je k ničemu a jsou to vyhozené peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je video super, ale než se naučíme ho používat a správně vnímat, to potrvá. A teď myslím rozhodčí, hráče, trenéry i fanoušky.

Reagovat
Jan Horáček

Už funguje dost dlouho a podle mě je to čím dál horší. Aby si to nesedalo 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát na postup Army do ligy.

Reagovat
Jan Horáček

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme být roboti bez emocí. Rozhodlo se to matematicky přesně podle pravidel, takže je to v pořádku. Už jen zbývá, aby VAR přezkoumával každý hozený aut, každý jednotlivý kontakt mezi hráči, každou pozici balónu při rozehrávce standartních situací atd atd atd. Pojďme prostě z fotbalu udělat 100 % férovou matematiku a bude dobře.

Reagovat
martin.b

Jsem zvědavej, jakej bude vývoj celýho VAR, zda dojde k nějakým ústupkům/tolerancím či co. Každopádně je jistý, že se na VAR bude pičovat neustále stejně jak se neustále pičovalo na rozhodčí bez VAR.

Reagovat
iHawX

Viděl jsem ten screenshot, kde Kolář prostě byl před čárou. ALE. Kamera byla někde u rohovýho praporku a byla z úhlu a to zkresluje, jestliže byl už trochu ve vzduchu, tak to může zmást.

Další věc, kolik snímků ta kamera udělá za vteřinu? Klasickejch 25? Je někde k dispozici i předcházející snímek? Může na něm bejt kopající hráč už s kopačkou lehce na balónu a Kolář furt jednou nohou na čáře. Kamera taky nezabírá celej snímek najednou, ale jede ze strany na stranu, takže mezitím kde je hráč kopající penaltu a kde je Kolář je taky několika milisekundová odezva.

Vím, že to je už hledání detailů, ale to je v podstatě celej ten problém tady. Nejspíš by to i tak potvrdilo porušení pravidel, ale je důležitý, aby si lidi uvědomili, že jen protože je něco na kameře, tak to není hned jak se může na prnví pohled zdát.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
montaigne33

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bakary3

Mám z toho špatnej pocit obecně, a to kvůli zřejmě nekompetentním lidem, kteří tvoří vůbec celou tu metodiku.

Argument, že je to v začátcích, neberu. Na to je tam těch chyb až moc a než to pustili ven, to asi nekoumali na koleně přes noc.

Tohle fotbalu prostě strašně škodí, protože z toho na jednu stranu dělají superprecizní sračku, když jinde stejně prochází fauly, karty, atd. Vůbec nevidím nějakou rovnováhu v posuzování.

Na video jsem se hodně těšil, ale jsem akorát tak hodně zklamanej…

Video ano, ale trochu selskýho rozumu a buďme pořád lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zaráží, že všichni přemýšlí pouze o VARu, ale proč se nezamyslet nad pravidly samotného fotbalu? Faul na hráče v pokutovém území = penalta, v pořádku. Ale nějaká nechtěná ruka v rohu velkého vápna, kdy ve vápně stojí 5 obránců a je zhola nemožný mezi nimi projít a dostat se do gólovky? Opravdu je to stejně závažné jako pokosit utíkajícího útočníka, co jde 1 na 1 proti brankáři? Určitě ne. Mělo by se to nějakým způsobem odstupňovat a zavést například nějaký další prvek, kterým lze potrestat tým za faul ve vápně.

Trpiš má částečně pravdu. Hráč dře jako kůň, naběhá 13 km, pak mu kolmo padající míč, kterej ani nevidí, zasáhne ruku v přirozené poloze a díky tomu rozhodčí na zlatém podnose naservíruje gól soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím bych začal. Penalta vůbec neměla být, i když teoreticky podle pravidel ano... Ale prostě bez vlivu na hru, šanci. Ale jednou se to píská, tak to holt penalta je. Že pak VAR zasáhl podvodně, to je věc druhá.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

a tím chceš říct co? Jakože VAR vidí, že je tam přestupek a nahlásí sudímu, že tam přestupek není? Nebo se na to sudí bude koukat a ten přestupek tam neuvidí nebo schválně přehlídne?

Zeptám se jinak - všichni na videu vidí, že Kolář udělal přestupek. Opravdu byste chtěli pomocí tohohle přestupku postoupit do LM? Jako fakt?

Reagovat
oddy

Rozhodčí díky VARu rozhodují podle pravidel. Zmetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to všichni vidí? Kdy je ten screen udělanej? Co když v době kopnutí do míče skákal pravou nohou nad lajnou? Všichní co vidět chtějí. Penalta se určitě opakovat neměla. Že to nezmění je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

*vidí co vidět chtějí

Reagovat
delfin

To je debilni. To je jak rict, kazdej kdo nekoho zabil, pujde do vezeni. Pak nakouknes dovnitr a tam bude sedet maly decko, ktery tam dali pro to, ze zabilo mouchu.

Reagovat
smazaný uživatel

cožeto?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavme se vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si, že Slavii nesnasim od doby, co sleduju fotbal, protoze se mi asociuje s temi bonbony, z nichz mam z detskych let trauma, protoze me je babicka nutila mlsat. Ano, je to hloupe, ale podvedomi neporucis.

I TAK se zastavam Slavie nebo napriklad Omonie, kde se resila podobne debilni penalta pro Olympiakos minuly tyden.

Fotbal sleduju hodne a dobrych 50 procent penalt, co jsem za posledni mesic videl, silne poskodily jeden z tymu a naprosto zdegradovaly fotbalovy zapas.

Za me, kdyz uz penalta za podobnou ruku, tak uz neresit tyhle mikrodetaily, protoze uz ta penalta byla sakra prisna. Dobre, kdyby byl o krok pred brankovou carou, tak opakovat, ale v pripade, kdy kvuli nizke snimkovaci frekvenci kamery neni 100 % prokazatelne, ze opravdu byl pred carou, bych to nechal byt.

Svet neni cernobily, ani v odstinech sedi. Je pestrobarevny. A jak jsem psal, jestli ho chce nekdo mit cernobily, tak at se sleduje kazdy hozeny aut, zda byl hozen podle pravidel, kazda pozice mice pri rozehravkach standartek, kazda zed pri primaku, aby nikdo nevystoupil driv jak ma atd atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom povazte, kolik autu se hodi z jine pozice nez kde mic opustil hraci plochu.

Reagovat
noustres

Hledej cestu peněz a vždycky najdeš cíl. Toto není jen o Slavii. Jak to hezky hraje do karet v případě přestupů co? Navrhl bych zmrazit brankáře před penaltou a úhybný manévr počítat raději na setiny v oblasti celého těla. Je to vše pro spravedlnost ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

na vině je globalizace a nový světový řád

Reagovat
montaigne33

Pro UEFA MAFIA jsme VÝCHOD... Nezajímavý východ... Např. z Ruska (=ve fotbale bohatý "oligarchizovaný" východ) má UEFA velkého sponzora- tudíž "hrdinové" ze Slovinska a Itálie by pravděpod. nenechali opakovat penaltu proti CSKA- SPARTAKU ad. Jinak pro UEFU jsme "ve východním kotlíku" s RUMUNY, BULHARY, POLÁKY a spol., takže nás občas uvaří ve vlastní šťávě... /a šéf UEFA MAFIA je SLOVINSKÝ frajer (a tihle slovinští JUGOŠI se považují za skororakušany/ zápaďáky...).

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bucky

Chybí tam židozednáři a chemtrails.

Kdyby to měl být zápas proti nějakému AC Milán, tak Ti uznám aspoň tu pointu, že tlačí zajímavější klub, ale koho zajímá regionální klub s poloviční kapacitou stadionu, než má Slavie, s polovičním počtem fanoušků na sockách, než má Slavie a ze země, která má jen lehce přes polovinu obyvatel, co ČR.

Reagovat
montaigne33

Nejsem zastánce spikleneckých teorií atd. Pouze jsem napsal, jak se na Česko běžně dívají na ZÁPADĚ... Ale jsou i lidé geopoliticky/kulturně orientovaní= Mám přátele HOLANĎANY, kteří už Česko berou vážně //Johanneke pochází ze staré bohaté patricijské rodiny v Leidenu, má Česko ráda- ale někteří členové její rodiny- zejména otec (dnes už jsme také přátelé) vnímali CZ (ještě okolo roku 2010) úplně stejně jako "celý komunistický" VÝCHOD... jako chudou dost nezajímavou zemičku... //

Reagovat
vacin

Akorát mi to nesedí s tím, že Maďaři postoupili na úkor Norů. Holt ilumináti jsou nevyzpytatelní

Reagovat
montaigne33

Vždy se objeví nějaká výjimka... Postoupili Maďaři- a možná tím spíš nikdo (v UEFA MAFIA) nestál o další klub z V4

Reagovat
oli9

Jinak můžete tu tvrdit ,že přesně podle pravidel atd atd...Ale sorry milimetrové posunutí na kterí čumí havní , čárový a všichni a nikdo nic nepostřehne protože je vše OK a pak po minutě přijde VAR který si situaci 5x pustí a přiblížil aby něco našel je humus

řekl bych že VAR už má víc negativních rozhodnutí s ovlivněním než pozitivních....at už mikro ofsajdy, tohle , nebo penalta za penaltou....

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Chápu že chudáci mají radost, ale stále tvrdit že to bylo správně... Byl to prostě faul na fotbal, ale ani ne první ani poslední.

Reagovat
verv

Tvoje dnešní kecy tady jsou faul na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, tak kdy někdo doloží jasné záběry, kde v době kopu do míče je Kolář před čárou? A ten jeden screen vytržený z kontextu to fakt není.

Reagovat
verv

Z jakýho kontextu? Normalní fotka ve chvíli, kdy hráč kope do míče. Jestli se ti nezdá fotka tak si pusť video a zastav si ho, ať tady ze sebe nemusíš dělat blbce

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle opravdu není důkaz, podle kterýho by měl VAR zasáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Ani exekutor neprotestoval.

Reagovat
xhejl

Nechápu. že ten hate směřuje na Skominu. Bylo to tesny, osobne mi to taky prijde az moc rigidni vyklad to resit, ale Kolar obejktivne o chlup ve predu byl. Takze kdyz mu to VAR nalasil, tak mel udelat co? Jit se podivat na video a rict, ze to nevidi? Nebo rict, ze jako jo prestuptek se sice stal, ale serem na to a jedem dal?

Sejdnotit pravidla a piskat vsude stejne, to by bylo fajn. Ale v prvni rade si to proste Kolar ma pohlidat a nespolehat na to, ze mu to projde, kdyz to proslo i jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně? A podle čeho? Podle jednoho screenu? A kdy byl udělanej? Tohle je nesmysl. Ano, nejde to změnit, ale je to faul na fotbal a podvod proti Slavii.

Reagovat
AjaxFans

Borci,v kolik je losováníé ligy mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Kde to dávajú ?

Reagovat
Luc-Luc

Ajax Liverpool, to budou slusny zapasy

Reagovat
Luc-Luc

Ajax, Liverpool, Atalanta to budou nejezci zapasy ze vsech skupin

Reagovat
forrest

To bude pohonenicko co...

Reagovat
Luc-Luc

to bude az United dostanou bura na PSG a v Lipsku

Reagovat
forrest

Hezky. Nekdo ma freevideo, jinej tohle. Jeste se poradne podivej na vedlejsi tymy, kterym fandim...

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
AjaxFans

Už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ tam máš Liverpool

Reagovat
Luc-Luc

United s Leipzigem a PSG, takze konec uz ve skupine

Reagovat
diastan

Reagovat
kilobyte

Krutá rána pro finalisty.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
YNWA__MSN

Liverpool, Ajax, Atalanta

Barca vs Juve (možna pols. zápas Messi vs Ronaldo)

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
YNWA__MSN

na Ajax a Atalantu se hrozně těším to bude parádní fotbal

Reagovat
YNWA__MSN

Btw jak je možný,že City dostává tak často takhle lehkou tabulku

Reagovat
forrest

Pouzivaji asi Office Lite...

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době nás rozhodčí několikrát poškodili v zápase se Slavií...(FK Teplice) Takže ona asi karma existuje. Nevím proč se to řeší pořád dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hráli naši(ČSSR) s Austrálií na jejich půdě,tak se kopala penalta 4krát,9.2.1980,3krát ji Australané zahodili a až ten 4.pokus,kdy jim to vyšlo,rozhodčí uznal

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nechapu co se tady resi. 1.Slavia mela vyhrat doma, ale remizovala a byla i horsi. V Kodani, nechal rozhodci zcela evidentne chybne opakovat penaltu. 3. Slavia nepostupuje do LM

Nic vic nic min. Hrozny ty kecy okolo. Kdyby a kdyby ne, jestli a pod.

Reagovat
noustres

Podívej se na to z jiného úhlu, kdo na kom a na čem vlastně vydělá? Ty opravdu věříš tomu, že fotbal této úrovně a i té nižší rozhoduje nějaký "výkon"? V historii fotbalu a nejen fotbalu je tolik a tolik utkání, kde tlačenka vyhrála a nikdy nikoho nezajímá už za pár dní, jak to bylo. Koberec zvedneš, zameteš a místnost se leskne. Na důvěru v korektnost jednání v takovém molochu musíš být blázen. A to není o skuhrání Slavie. Takových klubů je jako hnoje. Už vidím jak šéf co má rozdávat prémie půl miliardy přijde na dílnu a řekne, já to mezi vás spravedlivě dle práce a hodin rozdělím. No není to k popukání? PS: mám vás rád.

Reagovat
kilobyte

Kdo na kom teda vydělá?

Reagovat
noustres

Do karet hraje okamžitý kalkul v podobě potencionálních přestupů? Nehledě na případné "potíže" pro týmy, které mají zaplaceno více za účast v LM. Korporát v podobě elitní soutěže chce do své party jen ty, kteří splní požadované "požadavky". Nicméně půda ještě není dostatečně připravena.

Reagovat
Filip12

opětovný Jindrovo selhání = měl by přijít kolektivní trest

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele