Poulsen v hledáčku City a Tottenhamu

05.11.2007, 09:11
Aktuality
Defenzivní záložník Sevilly Christian Poulsen se možná již brzy bude stěhovat do Anglie. O dánského reprezentanta mají zájem Manchester City a Tottenham Hotspur. Oba týmy chtějí využít výkupní klauzuli v hráčově smlouvě.

Manchester City měl o Poulsena zájem už v létě, tehdy však z přestupu nic nebylo. Nyní je ambiciózní anglický klub ve hře o padesátinásobného dánského reprezentanta znovu. A podle posledních informací není sám, ve hře je údajně i Tottenham, kde působí bývalý kouč Sevilly Ramos.

K příchodu dánského záložníka však má zatím blíže Manchester. Cristian Poulsen má ve smlouvě se Sevillou výkupní klauzuli ve výši sedmi milionů liber a přesně takovou částku Citizens nabízejí. Blonďatý záložník však ze Španělska neutíká. "Jsem v Seville šťastný a v této záležitosti musí rozhodnout klub," prohlásil Poulsen.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Mrazik

No klub moc rozhodnout nemůže. Klauzuli musí dodržet, pokud bude splněna. Teď je to jenom na něm. Ale Anglie by mu mohla sedět. Hráč je to určitě kvalitní, jinak by na něj Totti asi neplival.

Reagovat
HOST*Amanatidis

No von si servítky taky zrovna nebere! Je to děsnej spratek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele