Pospěch míří do Wolfsburgu, blíží se i Feninův odchod

12.12.2007, 21:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pospěch za dva? Dost málo. No, ale už není nejmladší. Pokud by bylo za Kadlece další tři, tak je to super a zase chvilku nekrachneme. Ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chce to přivést náhrady a to myslím náhrady v pravým slova smyslu. Kadlec se dá nahradit v pohodě. U pospěcha to půjde hůř, ale on se někdo najde. Doufám

Ale pokud vedení nebude schopno sehnat opravdový posily, tak doufám, že dostanou příležitost kluci z béčka

Reagovat
Kapřík

Tak alternativ na kraje obrany máme dost. Limberský, Zábavník, Kladrubský, Mareš(teoreticky) a jestli fakt odejde Pospěch, tak tipuju že Kadlec zůstane. Spíš bych to viděl potřebu koupit nějakýho mladýho, slušnýho stopera a já fakt nikde nikoho perspektivního, kromě Slavistů, v naší lize momentálně nevidim-nepočítám-li Rajnocha, kterej je asi utopie. A souhlasim s tebou, 2 mega euro za Pospěcha je podle mě výsměch, za tolik bych ho nepustil-ani při jeho vyšším věku-nikam. Má teď životní formu a když už pustit, jenom za slušnou, ale opravdu hodně slušnou nabídku. Jinak mě fakt naštvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta potřebuje 3 stopery, protože končí hostovačka i Brezinskému, takže zůstane jen Řepka. Kladrubský i Limberský jsou spíš záložníci. Slabě je obsazenej i post gólmana, když se Bílek tak nepochopitelně zbavil Zlámala. Jenže na tohle doplnění jsou potřeba peníze a ty Sparta bez LM nemá, takže bude muset někoho prodat. Holt v létě Bílek vyházel prachy oknem a teď chybějí.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Tabulka týmů podle domácího průměru diváků na zápas:

Baník Ostrava - 11 433

Sparta Praha - 8 793

Bohemians 1905 - 6 312

FK Teplice - 5 697

Slovan Liberec - 5 676

SIAD Most - 4 931

Sigma Olomouc - 4 498

Viktoria Plzeň - 4 440

Slavia Praha - 4 232

1. FC Brno - 4 197

FK Jablonec 97 - 4 111

Mladá Boleslav - 4 058

České Budějovice - 3 875

Viktoria Žižkov - 3 734

Tescoma Zlín - 3 580

SK Kladno - 2 456

PJ:

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav jak se to v nejbližší době pohne - Slavia do Edenu ( 4000 permic prodáno už nyní ), Baník do Vítkovic, uvidíme co Brno ( ale ti zjistili, co je to rozdíl mezi snem o stadionu a jeho realizací ) a zda Košťálovi vyjde jeho šméčko kolem NFS na Letný ( tzn. Sparta na Strahově ).

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že návštěvnost v novém Edenu bude vysoká, Sparta že zůstane na Letné, ale s tím Baníkem ve Vítkovicích, to je pro mne novina ???

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodně zvědavý na zimní přestupové období, po dlouhé době si můžeme dovolit kvalitně posílit i za větší peníze. Spekulací je víc než dost, bral bych návrat z hostování odchovanců Váchy s Dočkalem a k tomu nákup Kozáka a Černého. Toleski prý bude náš (možná už v pátek ) a Kubásek asi taky. Hlavně posychrovat Bergera na léto, což by však neměl být problém, jeho odchod do Sparty je spíš přáním některých novinářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlip to rekl Becknbauer nejsme banka ale fotbalovy klub to mluvi za vse na druhou stranu co se vyplaty tyce nemuzou nasi konkunkurovat ale v tom paradoxne zakopany pes neni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele