Pogba přemýšlí o nové výzvě, opustí v létě Manchester United?

16.06.2019, 13:49
Aktuality
Letošní přestupní termín stále ještě nezačal a na trhu se už objevilo jedno hodně zajímavé jméno. Terčem přestupových spekulací byl v průběhu uplynulých měsíců Paul Pogba a sám záložník Manchesteru United dnes přiznal, že se mu honí hlavou myšlenky na druhý odchod z Old Trafford...

"Přemýšlím o nové výzvě někde jinde," řekl dnes Pogba.

"Co se mě týče, strávil jsem v Manchesteru tři roky a vedl si skvěle, stejně jako všichni ostatní jsem zde zažil dobré i špatné momenty. Po letošní sezoně a po tom, co vše se v jejím průběhu událo s tím, že to byla moje po individuální stránce nejlepší sezona... Myslím si, že pro mě je možná správný čas na novou výzvu," dodal.

26letý mistr světa z loňského roku za Red Devils v minulosti už hrával a před třemi roky se k nim vrátil, když ho manchesterský klub koupil za sto milionů eur z Juventusu. Pogba od té doby v Premier League nastoupil k 89 ligovým zápasům, v nichž dal 24 gólů.

O Pogbovi se mluví v souvislosti s Realem Madrid, ve hře je i návrat do Juventusu. V Anglii má smlouvu ještě na dva roky.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (399)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele