Pioli pokračuje v AC Milán, dnes podepsal novou smlouvu

26.11.2021, 13:08
Aktuality
Stefano Pioli (© AFP)
Další měsíce na lavičce milánského AC před sebou má Stefano Pioli. Holohlavý trenér odvádí u kormidla Rossoneri vynikající práci a odměnou mu je nová smlouva. Dnes došlo k podpisu, v následujících hodinách vše oficiálně potvrdí i vedení klubu...

Pioli měl kontrakt jen do konce sezony, nový je o dvanáct měsíců delší a trenérovi zaručuje roční příjem 3,5 milionu eur. Součástí navíc je opce na prodloužení do června 2024.

"Ohledně fotbalu mi nechybí vášeň, neustále se učím a snažím se přenést myšlenky na hráče. Jsem nadšen z toho, že mohu pokračovat v započaté práci. Máme dobré výsledky a chceme v tom pokračovat, cílem je vybudovat tým, který bude konkurenceschopný v každé sezoně," řekl v rozhovoru pro Milan TV.

"Víme, že nás čekají těžší dny, než jaké prožíváme v tuto chvíli, ale všechny případné problémy budeme schopni překonat," nepochybuje.

Pioli pro AC Milán začal pracovat v říjnu 2019 a slavný klub dokázal vrátit do Ligy mistrů, v jejímž probíhajícím ročníku se Rossoneri díky triumfu na půdě Atlética Madrid vrátili do boje o postup. Skvěle mají rozehranou Serii A, po třetině soutěže se dělí o první místo s Neapolí.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
SpartaOvenka

Reagovat
Largo

Mám rád kluby s koncepční, trpělivou prací. U AC mám pocit, že jsou po dlouhý době správný lidi na správných místech. A s penězma z LM by mohli posílit i kádr, který má pořád na několika místech mezery.

Reagovat
Rox

Neskutečně pozvedl AC. Tuhle sezónu už se naplno projevil jeho vliv. Rychlá hra, pressing, fyzická připravenost atd. Kdyby mu vedení přivedlo ještě pár hráčů a na CAM pak nemusel nastupovat Krunič, byla by to ještě lepší. Chce to nutně pravý křídlo, ofenzivního záložníka a po odchodu Kessieho přívést Renata.

Reagovat
bobis21

Místo Kessieho má přijít Kamara z Marseille.

Reagovat
Jkb

Kamara je defenzivnější než Kessié bych řekl, ale pokud jej získáte zadarmo tak to bude docela dobrej obchod, nějaký čas mu zabere, než si zvykne na ligu a tak, ale časem to bude dobrý hráč.

Reagovat
LesyJePan

Dost sa spomina Renato Sanches a vcera vysli info ze Kessie chce zostat. Som zvedavy ako to dopadne. Keby ostal, ostalo by dost penazi na Ofenzivneho zaloznika ku Brahimovi popripade na prave kridlo.

Reagovat
smetos

Skoda ze Paqueta nedopadl tak jak ho ted vidime v OL

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Aldeano

Reagovat
The Krupy

"Holohlavý trenér"

Neviem prečo ale pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhej dobe stojí za to AC sledovať. Ich koncepčná robota mi robí radosť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele