Trenér Pioli věnoval titul AC Milán zesnulému otci

23.05.2022, 09:30
Aktuality
Stefano Pioli (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
rossoneri89

Respekt Grazie Pioli

Reagovat
Morgue

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Csaplárova past

AC zpátky tam, kam vždy patřilo- na vrcholu

Je neuvěřitelné, co vše ten klub musel zažít od roku 2005, respektive 2010 ..

Reagovat
Seydou Doumbia

Zkusím ještě sem :

Dá se v případě AC počítat s nějakými posilami pro novou sezonu? Berrardi, Belotti, Scamacca, Sánches někdo takový nebo i někdo další? S tímhle kádrem jím v LM věřím asi jako letos. Když se podívám na ty kádry AC a Interu patnáct let zpátky tak ta kvalita šla rapidně dolů. Ze současných hráčů by tehda v širším kádru byl tak Maignan, Theo, Tonali a bůh Ibra. Samozřejmě gratulace, je skvělý že vyhráli titul, ale není to s části i tou aktuální nekvalitou ligy? Když se opravdu podíváme těch patnáct let zpátky a ted? Nijak neznehodnocuju ten titul, spíš mě zajímá zda AC a nebo někdo jiný v Itálii má na to se opět zařadit mezi užší světovou špičku k týmum jako Live, City, Real, Bayern.

Reagovat
JeséRodriguez

Ještě ti tam chybí Leao. Řekl bych, že obecně chybí italským klubům peníze. Dřív to byla nejlepší liga na světě, chodily tam hvězdy. Ty teď jdou raději do Anglie, kde jsou peníze, nebo Realu, Barcelony(teda pred krizí) a Bayernu s PSG. Ale taky bych rád viděl v LM ve čtvrtfinále minimálně 2 italské kluby.

Reagovat
RadekVonCZE

Má přijít Origi

Reagovat
m.sali

ten úpadek v kvalitě je tam značnej. když se koukneš na ten tým AC, co padnul ve finále LM s poolem, tak je to nebe a noc. ten tým tenkrát, snad ohledně Didy v bráně, neměl slabinu. nedá se asi čekat v dohlednej době nějaká dominance italskejch týmů, spíš nějaký překvapení. na druhou stranu to dává prostor pro zajímavou ligovou soutěž, která nebude mít pár let asi jasnýho favorita.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Largo

Ibra fakt ne. To mnohem víc tahoun Leao.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Largo

Podle mě přijde určitě trio Origi, Botman a Sanches. Teoreticky Berardi.

Reagovat
fRRR

nebo nejaky pravy kridlo, a kdyz skonci Ibra, tak hrot. Kdyby byl novej majitel jo stedrej, tak to budou 3-4 novy hraci (vcetne Origiho) do ofenzivy.

Reagovat
Largo

Líbil by se mi u vás Belotti nebo Scamacca. Plus to křídlo, to si myslím zoufale potřebujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu čuju nabídku za Zaniola od nového majitele.

Reagovat
Largo

Klidně.

Reagovat
Rudy

Problem jsou platy. AC ani Inter si nemuze dovolit polovinu tymu s platem 300k+/w, napr. Lukaku Hakimi. Super sezona rovna se prodej. Zavola PSG nebo nekdo z PL a jde. Pak prijede Real a konecna, muze se stat haluz a obcas je porazit.

Reagovat
Largo

To bych tak úplně netvrdil. Respektive to hodně ovlivní případný prodej RedBirdu, pokud se stihne do začátku mercata.

Reagovat
Yanek

Platy půjdou nahoru, když bude pravidelně LM a celé to chce čas, aby věci uzrály a šly postupnou cestou. Titul teď je absolutní nadplán. A druhá věc jsou hráči, spousta z nich ví, že ze sebe dostávají maximum, protože jsou ve správném prostředí. Jeden příklad za všechny je Theo, kterému to nevyšlo v Realu.

Reagovat
Yanek

Jinak teda Lukaku si moc nepolepšil, Hakimi budiž ale Francie pro mě není výhra. Není to vždy o penězích.

Reagovat
Rudy

Inter bohuzel neni v pozici aby odmital takove castky. Pak tam hraje Dzeko

Reagovat
fRRR

To je dalsi vec, Inter (co malo o tom vim) ma dluhy, AC se z nich temer uz vyhrabalo.

Reagovat
Nuno čomes

Jojo vy už jste úplně v pohodě.

Reagovat
Yanek

To je věc managementu no...

Reagovat
sinter

?

Reagovat
Yanek

Ze asi ty velke nakupy na dluh nejsou moc dlouhodoba cesta.

Reagovat
GEGE

Když přicházel nějak sem mu nemohl přijít na chuť... bývalý juventino, trenér Interu a Lazia...nikde žádné zázračné výsledky...ale postupem času si získal vše...kabinu,důvěru vedení a tifosi... hlavně v corona sezóně,při prázdných stadionech,kdy šlo slyšet z lavičky vše,tím jeho emotivním "bravo coachingem" a nadáváním postupně dodal tomu týmu plného prumeraku obrovské sebevědomí a koule (s velkým přispěním Zlatana)... GRAZIE MISTER!!!

PIOLI IS ON FIRE!!! PIOLI IS ON FIRE!!! PIOLI IS ON FIRE!!!

NANANANANANANANANANANANANANANANANANANNA!!!

Reagovat
10

Reagovat
Arne

Co to Palermo? Mají na postup a na to hrát v béčku nahoře? Jsou tam teď peníze?

Reagovat
10

Teď se dost intenzivně píše o tom, že je mají koupit City Football Group. Pak je otázka, co s nimi zamýšlí, jestli si z nich udělají farmu pro svoje hráče, nebo budou chtít vytvořit aspoň trošku adekvátní tým pro Serii A. Každopádně by asi přinesli stabilitu.

Aktuálně tam jsou podle mě minimální peníze. Je pro mě docela překvapení, že se vůbec dostali v play-off takhle daleko, ale ke konci chytili dobrou formu. Snad to uhrajou.

Reagovat
Arne

To nezní špatně. Já je teď výsledkově a sestřihama trochu sleduju, když už tam chodí plný dům.

Jinak mají dobrý fanoušky Padova, případně Catanzaro? Koukám že v neděli hrajou odvetu a zrovna jsem v Benátkách, tak jestli má cenu se tam hnát.

Reagovat
didosh

No Italští fanoušci se Palermu smějí, chodila tam strašně slabá návštěva a pak když se mohli prokousat do play off ,bylo plno...

Reagovat
Zark

to je v Itálii teda rarita

Reagovat
didosh

:thumbsup:: ...teď už asi není fanoušek Interu.. Dost mě i sralo,jak se pořád zmiňovali trenéři, co by ho nahradili, hlavně Rangnick a to i když pletl z hovna bič.

Reagovat
Fenix

Gratulace za tu jarní konzistentnost určitě zaslouženě

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Milan.B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele