AC Milán připravuje novou smlouvu pro trenéra Pioliho

05.10.2021, 11:22
Aktuality
Stefano Pioli (© AFP)
Pryč jsou minimálně pro tuto chvíli doby, kdy italský tisk spekuloval o propuštění trenéra Stefana Pioliho z lavičky AC Milán. Rossoneri se vrátili do Ligy mistrů a skvěle odstartovali ligový ročník 2021/2022, jejich kouč se pak dočká odměny v podobě nového kontraktu...

Pioli za dva týdny oslaví 56. narozeniny a kormidla AC Milán se ujal v říjnu 2019. Se svými svěřenci zatím slavil 56 výher, ve 23 duelech se zrodila remíza a 18x odcházeli Rossoneri jako poražení.

AC Milán skvěle začal už minulou sezonu a velmi dobrý úvod má i letos. Ze sedmi zápasů vytěžil devatenáct bodů, jedná se o nejlepší start od sezony 2003/2004, kdy slavný klub nakonec vybojoval mistrovské Scudetto.

Pioli dříve vedl Parmu, Palermo, Chievo, Sassuolo, Bolognu, Lazio, Inter nebo Fiorentinu, stávající smlouva s AC Milán je platná do června příštího roku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No hlavně mu nedávejte kontakt na 3 a více let , protože se jim trochu přestane dařit a hned ho vyvalíte , tak jak je v Itálii zvykem , ale teď se jim opravdu daří a je to radost , když jsou zpět i v Lize mistrů , jen škoda toho posledního výsledku s Atletikem

Reagovat
Kaka14

tak za vysledok s Atletikom nemoze urcite Pioli, ani hraci .... to bola fraska zo strany rozhodcov

takyto zapas by nemali piskat rozhodvovia, ktori nepiskaju jednu z TOP5 eu. lig, ked nevedia ani pouzivat VAR a ked ho uz pouziju, tak nespravne

Reagovat
smazaný uživatel

No však jasně , o to více mě to sralo , že banda čuráku dojebou zápas

Reagovat
Kaka14

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Panděvova ofina

No když si vzpomenu, jak ho tu všichni ke konci sezony vyhazovali, tak začal opravdu pěkně

Reagovat
Morgue

Já teda nic takového nezaznamenal. Ano, byli tady tací co by si přáli zvučnější jméno, ale určitě to nikdy nebylo v rámci nespokojenosti s Piolim. Od začátku kdy se chopil jako "náhradník" kormidla to vzal za správný konec a jeho výsledky mluví za vše.

Reagovat
Panděvova ofina

Zkus zapátrat. Byl jsem účastníkem diskuze, takže si to relativně dobře pamatuju. Po serii proher a remíz ke konci sezony se tu na něj slušně nadávalo.

Reagovat
Kaka14

no urcite sa tu viacej rozoberal Conte, ked vypadol v LM.... to boli fanusikovia Interu na jednej vlne

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Zark

klasika

Reagovat
Beči

Správný krok, po mnoha letech je konečně cítit, že máme na lavičce trenéra, který ví, co chce hrát a dokázal hráčům vštípit svůj systém. Není to vždy ideální, ale momentálně nejlepší volba

Reagovat
Kaka14

presne tak

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

No ja by som nevelebil iba skvelého Pioliho, ktorému to sadlo. Celá organizácia ACM na čele s Maldinim začala pracovať inak a ten spôsob skladania tímu má aj hlavu a pätu. Príchody, odchody, komunikácia s hráčmi vyzerá byť v poriadku. Teraz predĺženie zmluvy s trénerom... Forza Milan

Reagovat
Beči

Samozřejmě, naprostý souhlas

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda a + návrat Zlatana, který nám pomohl neskutečně v kabině. Na hřišti už to taková paráda není (logicky k věku), ale od jeho příchodu jde z toho týmu hlad a každý hráč se zvednul.

Reagovat
Dejwa

faktor Zlatan je jasnej a řekl bych, že nejdůležitější z těch všech

Reagovat
Eldarion

Stále po tých posledných rokoch si trošku ťažšie zvykám pri AC na pojmy ako koncepcia, projekt, tréner na dlhšie ako jeden rok a mladé talentované mužstvo + prvá 4. v tabuľke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Airus

Taková zajímavá zpráva proběhla anglickými médii. Výměna Ramsey do Evertonu za Allana.

Přiznám se, takový výsledek by mi nebyl vůbec proti srsti. Uvolnil by se cash z platů, Allan je pořád schopnej čistit a vést zálohu a přijde že Maxovi by seděl.

Škoda že je to jenom žvást během období mediálního sucha

Reagovat
smazaný uživatel

A čo by z toho mal Everton preboha? To si fakt niekto myslí, že zatiahnu obrovsky plat u hráča, ktorý je veľkým riskom? Len nech si to Juve pekne zožerie.

Reagovat
stuff

kiezby. Obavam sa, ze tak blby nie je ani Rafa

Reagovat
GODfrey

Anglické médiá

Reagovat
The Krupy

Prajem im titul

Reagovat
Savi

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Keď nie my, čo zrejme nie, tak nech oni

Reagovat
Savi

Ještě brzo na nějaké soudy :-)

Reagovat
The Krupy

Ja som v tejto sezóne veľký pesimista

Reagovat
DelPiero137

tento rok vyzera AC ako drave, mlade muzstvo. Sviezi vietor v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Popularita Donnarummu je momentálne v Taliansku na bode mrazu. Ja myslím, že takto nejako dokáže človek zahodiť možnosť byť legendou vo svojej obľúbenej činnosti len pre tragické rozhodnutia... Možno sa mýlim, ale bude to asi zošup v športovej kariere tohto hráča.

Reagovat
The Krupy

Omg, prečo sa z neho robí Judáš? Hráči nie sú povinní hrať za jeden klub, navyše nezdrhol do Interu ale do inej ligy. Strašne sa to hrotí.

Reagovat
Kaka14

kvoli reciam ako AC miluje a je mu vdacny, kedze bola jednotka od 16 rokov v AC ... a potom sa AC snazi co najviac podojit, ked sa ma predlzovat .... vsak aj predchadzajucu zmluvu mal 6M + 1M pre brata, co neodchytal ani jeden sutazny zapas (uz vtedy ho volali Dolar-ruma)..... a keby Juve ponuklo plat ako ropaci, tak je urcite v Juve ......

Reagovat
The Krupy

Čím som starší, tým viac mi toto romantizovanie futbalu príde ako nezmyselné, lebo žijeme v dobe v akej žijeme. Generácia Maldiniho, Tottiho či Del Piera je preč. Ja chápem fanúšikov AC a na jeho mieste tiež nejdem do Paríža, ale tak vybral si a asi to aj oľutoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím že by som to ja hrotil, ale ak domáce publikum píska pri každom kontakte na svojho hráča po celý zápas nie je veru každodenná záležitosť. A nemyslím,že to pískali, len či vôbec fans ACM. Tí už na neho aj ,,zabudli,, keďže sa bez neho darí. Chalan je mladý a má viac neprajníkov ako fanúšikov a to má, či mal našliapnuté na svetovú jednotku a nesmrteľnosť. No uvidíme, ako to s ním dopadne.

Reagovat
Savi

Jako sere mě, že odešel, ale skončila mu prostě smlouva a tím to hasne. AC ho mělo zkusit asi prodat už předtím. Ale riskli to s tím, že podepíšou. Holt to nevyšlo. V životě máš taky pracovní smlouvy...a když neprodloužíš, tak se hovno stane. Své si odchytal...takže bych z toho velké drama nedělal.

Jako já mu přeju úspěchy dál, i když se nezachoval úplně nejlíp...ale tam je zřejmé ovlivnění agentem :-D

Reagovat
The Krupy

Hrotí to verejnosť v Taliansku, teba som konkrétne nemyslel

Reagovat
Nuno čomes

Snad nebrečel jak děcko

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze brecel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele