Pro Pioliho je konec v LM zklamání, chce se soustředit na ligu

08.12.2021, 11:37
Aktuality
Brahim Díaz a Stefano Pioli (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
Beči

Pro mě byla tato skupina hodně rozporuplná, jakožto pro fanouška Reds i Rossoneri. Nakonec jsem rád, že Liverpool s přehledem postoupil, ale zároveň zklamán, že nepostoupilo i AC.

Ale je prostě ještě vidět, že jsme se sotva zmátořily a nejsme zatím připraveni úspěšně a konzistentně uspět ve svou soutěžích najednou. Skupina to také byla extrémně náročná a Átletico mělo v mnoha zápasech doslova z p*dele kliku i s tou jejich odpornou hrou.

Reagovat
Kuba94

Radši bych viděl AC postoupit než Atlético. Ti jsou hrozně nesympatičtí i se Simeonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Však to přesně píšu. Odporná hra a většinou i nehorázné štěstí.

Reagovat
Kuba94

Jako divím se že každoročně v té LM, projdou skupinou. Snad v dalším kole dostanou klapec.

Reagovat
Salfovic

V dalším kole vyřadí ManU.

Reagovat
Kuba94

Reagovat
Seydou Doumbia

ac tam ale kvalitativně nemá co dělat, atlético je díky systému schopno to nějak v play off se ctí uhrát

Reagovat
LesyJePan

Neserie ma ze sme nepostupili, zatial na to nemame, ale vytaca ma ze Atletico sa tam s tym antifutbalom a vyplakavanim prebojovali na ukor nas a Porta. Nebyt toho tureckeho rozhodcu tak doma s madridom by sme brali minimalne bod.

Reagovat
Beči

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fRRR

Reagovat
Dron

Reagovat
Madio Sané

Ak má AC vysoké ambície, tak by mali siahnuť po kvalitnejšom manažérovi. Káder tiež nič moc. Umiestnenie v tabuľke CHL presne odzrkadľuje ich kvality, bohužiaľ.

Reagovat
Beči

Vyhodit Pioliho? Kouče, který dal po naprosto katastrofálních letech tomu týmu tvář, konzistenci a udělal z něj znovu silný klub? Pod jehož vedením už druhou sezónu v řadě bojujeme o titul? To by musel udělat jen největší hlupák a fotbalový analfabet.

Jasně, že ještě nemáme na to, abychom ničili Serii A i LM. Jasně, že kádr ještě potřebuje zkvalitnit. Ale nepostup v takto extrémně těžké skupině není žádná ostuda, ani vyložený provar.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Madio Sané

Super, žiť z minulosti, paráda. Všecko super čo dosiahol, klobúk dole, určite si pochvalu zaslúži. Ja hovorím ale o inom. Hovorím, že ak má AC vysoké ambície tak Pioli im nestačí a ten hráčsky káder im tiež nestačí, nebavím sa o to z akých sračiek sa dostali.

Reagovat
Beči

Aktuálně jsme na čele Serie A a loni jsme bojovaly o titul až do 3/4 sezóny. To není minulost, ale přítomnost. A jak jsem říkal, kádr rozhodně ještě zkvalitnit potřebuje, o tom není pochyb. Za mě je Pioli dostatečně kvalitní kouč, když i s tímhle kádrem dokáže předvádět dobré a konzistentní výkony. Kdyby dostal ještě 2-3 klíčové posily, věřím, že bychom uspěli i v LM.

Reagovat
Beči

*bojovali

Reagovat
Madio Sané

Ok, som zvedavý či ti tá viera a entuziazmus zostanú aj na rok každpopádne držím AC palce a fandím im, snáď budú čoskoro opäť patriť medzi TOP kluby sveta.

Reagovat
bobis21

Přesně takové věci se tu o něm psaly už před rokem a půl

Reagovat
Rox

Kvalitnějším manažerovi . Sakra, když víš o tom hovno, tak nepiš za každou cenu komentář. Akorát ze sebe uděláš zbytečně troubu.

Reagovat
Madio Sané

Akurát tvoj komentár vypovedá o tom, že vieš o tom hovno. Ty inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Trenera muzes vyhazovat, kdyz je tam stagnace nebo pokles nejakou delsi dobu, to zatim u AC neni. Ze se nepodarilo poustopit v LM spis ukazuje na to, ze je potreba tym doplnit, rozsirit, vcera jim to sice hrube nevyslo, ale nemyslim si, ze lepsi manager by z toho tymu aktualne dostal vic, mozna jo a mozna by se to cele posralo, kdyz ten vzestup jde prave za piolim

Reagovat
Madio Sané

Však práve píšem že ani manažér ani káder nie je dostatočne dobrý, ak majú vyššie ambície. Ak nemajú - ako tu vačšina ich fans - tak ok

Reagovat
bobis21

Nechceš třeba komentovat kluby, které aspoň trochu sleduješ? Právě udržení Pioliho je momentálně ukázkou toho, že ambice jsou. On je ten kdo klub posouvá nahoru.

Reagovat
Madio Sané

Ty si tiež nepochopil tú pointu. Dneska za 5. Môžeš si sadnúť.

Reagovat
bobis21

Tvé komentáře žádnou pointu nemají. Náhodný generátor slov o klubu, který evidentně vůbec nesleduješ.

Reagovat
Madio Sané

Ok

Reagovat
SpartaOvenka

Nevíš o momentálním fungování AC vůbec nic, tak raději mlč, prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes Pioliho detailne jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty vis o Piolim prosím te? Jen proto ze nema jmeno? Ty se divas na jeho tréninky? Taktiky? Poslouchas motivacni rec? Nebo nechapu na zaklade ceho to soudis. Pioli v klidu titul vyhrat muze.

Reagovat
Madio Sané

Stačí mi vidieť jeho fotbal a jeho vyjadrenia. Je to priemerný tréner - môj názor. Ale na sranda ligu to asi stačí.

Reagovat
bobis21

A co se ti nelíbí na jeho fotbalu? Ukaž svou znalost

Reagovat
Madio Sané

Nemám na teba čas. Ak sám nevidíš nedostatky svojho klubu tak to je dosť smutné.

Reagovat
bobis21

Chápu, nejsi schopen napsat jedinou věc, kterou bys podložil své tvrzení. Nejspíš proto, žes viděl tak málo zápasů AC, že nemáš nejmenší tušení jaký fotbal hraje.

Já nedostatky vidím, ale "Pioliho fotbal" jedním z nich fakt není.

Reagovat
SpartaOvenka

Je fajn, že ty všechno hned vidíš z jednoho rozhovoru a 1-2 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fortex

Reagovat
danko10

Už nepíš, pls.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fRRR

Myslím, že ten krok ještě nenastal. Ten zlom kdy se buď ukáže, že s kvalitnějším kádrem Pioli dokáže konkurovat v Evropě a nebo, že mu potřebujeme poděkovat za práci kterou vykonal a potřebujeme někoho jiného. Kouč je to v současnou chvíli pro AC jak dělaný, za rok za dva se může ten kádr kvalitou ještě hodně posunout, pak má smysl se o Piolim bavit - tu kvalitu na to, aby s tím týmem hrál fotbal na úrovni CHL ještě nemá a tak bych byl spíš opatrnej s jeho kritikou. Tl;dr: postupně zkvalitnit kádr (především stoper, útočník a křídlo) a pak se ukáže, zda na to Pioli má.

Reagovat
Beči

Reagovat
rossoneri89

Skoda vysledku aj konecneho umiestnenia v tabulke. Mali sme naviac napriklad v domacom zapase s Atleticom alebo s Portom ...vcera mi prislo ze sme sa viac sustredili na LIverpool nez na to ze aj my musime dat gol a strasne nam to zavazovalo nohy ... plus aj hra na istotu ... Kessie dostal loptu a uz sa obzeral komu to da po sirke alebo dozadu ... nic prekvapive sme nerobili a takto nemozeme hrat v LM .... samozrejme chybalo nam vela hracov co musim uznat ...

- musime to ale brat pozitivne ... mame obrovske skusenosti, v skupine sme mali kvalitne druzstva, s niektorymi sme nehrali zle ... musime jednoznacne posilnit a pokusit sa kvalifikovat do dalsieho rocniku....

Moje postrehy:

- Kalulu je vyplaseny a musi dozriet ako osobnost

- Tomori sice dal gol ale druhy inkasovany ide na jeho vrub

- Maignan je skvely golman

- Theo je ale ze absolutne mimo, ten chlapec to ma uplne v p*c* ... prvy gol ide na jeho vrub, na obrancu je nedorazny

- Kessie by mal ist do B-cka a to okamzite kym nepredlzi alebo neodide

- Tonali bude hviezda, neskutocne maka

- myslim ze Krunic nie je momentalne nas najvacsi problem, svoje si odmaka

- Ibra bol tiez nejako hlavou mimo, ocakaval som ze bude motivovat spoluhracov ale ani nie

Reagovat
Pipo123

Tak Theo má v obrane už dlhodobo problémy nie? Smerom dopredu to je beštia, ale defenzívna práca...

Reagovat
LesyJePan

Ano, proti ofenzivnejsim tímom ma vzdy vzadu problemy. Viac by mi pasoval do systemu s 3 stopermi.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fRRR

Kessiého je asi třeba se zbavit, je strašně nekonzistentní, občas zachrání zadek a občas je nejhorší na hřišti a to v týhle klíčový roli nemůže být.

Ad Theo. Je strašně platným hráčem dopředu, ale myslím si, že pokud druhou půlku sezóny nenabere formu, máme seriózně uvažovat nad dvěma možnostma: a) prodat ho za balík, kterej za něj teď dostaneme nebo b) vybalancovat levou a pravou stranu (ta levá je teď výrazně útočnější), vyzkoušet Thea na záloze či na křídle a prodat Rafu. Já jsem asi totiž furt nepřesvědčenej v tom, že Leao bude podávat konzistentní a odevzdaný výkony. Teď za něj taky můžeme ještě inkasovat a koupit levýho obránce. Ale nevím zda je to dobrý nápad, jen si Thea dokážu víc představit v záloze než v obraně a Rafa mi občas fakt pije krev

Reagovat
AngryPrd

Pre mna je Leao, jak cigan s talentom. Jeho pristup je na facku ale disciplina, zodpovednost a pokora je mu cudzia. V poslednych zapasoch hral slusne, ale tie vsetky parady co porobil a aj tak z toho nebol gol.... Ja take nemusim, od zaciatku mi tu nesedi. To je druhy Niang. Prec s nim. Krunic to odmaka ale je to hrac na lavicku a nechapem preco mu este predlzuju kontrakt a ponukaju lepsi plat. Theo bol moj oblubenec odkedy prisiel ale asi to bude tym ze ma tehotnu zenu alebo co...je mimo posledne zapasy. treba predat vsetkych co vymyslaju s platmi alebo si nevazia klub v ktorom hraju.

Reagovat
GEGE

řekl to docela trefně žádné výmluvy... Největší zklamání včera Ibra a Diaz ten je po tom covidu hrozně s formy...Theo evidentně nebyl 100% po té nemoci a dost se to na něm podepsalo... otázka co ten Kessie jestli je fakt hlavou jinde nebo to loni byla jen výjimečná sezóna kterou už nikdy nezopakuje... pohřbí zápas s Atletama pak sice prihraje na vítězný gól v Madridu ale teď to zase totálně posere... Každopádně to lezení mu do prdele kdy po tom všem dohrává každý zápas,dostane kapitánskou pasku a o lvl lepší Tonali střídá je mi totálně proti srsti...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
bobis21

Před pár týdny jsem byl na San Siru a Tonali i na lavičce sklidil suverénně největší ovace, je tam už teď naprostou ikonou. Na něm se musí stavět.

Kessie by měl konečně říct jestli zůstává nebo ne. Už mě fakt nebaví tyhle hry okolo smluv a normálně bych se všech takových hráčů zbavoval. Nejdřív to byl pořád Donnaruma, pak Hakan, teď Kessie. Buď tu chceš být, nebo jdi do prdele rovnou.

Reagovat
Beči

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
AngryPrd

Pekne si napisal. Total suhlas !

Reagovat
Zark

jsem rád, že se Tonali zvedá

Reagovat
Geordies

Rossoneri jsem ten postup docela přál, každopádně zrovna včera bylo očividné, že na playoff to ještě není. Liverpool v béčkové sestavě a v pohodovém tempu AC do ničeho nepustil. Škoda, přesto věřím, že se blýská na lepší časy

Reagovat
snuff24

škoda nevím jestli by si zasloužili postup.. to asi spíš ne, ale výsledky určitě neodpovídají předvedené hře. Vzhledem ke skupině

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele