Pavel Vrána má namířeno zpátky do Karviné

23.02.2012, 08:42
Aktuality
Pavel Vrána by měl na jaře opět oblékat dres druholigové Karviné. Slezský klub se významně přiblížil dohodě s pražskou Duklou na přestupu 26letého útočníka.

Vrána působil v Karviné v jarní části loňské ročníku druhé ligy a blýskl se sedmi brankami. Po skončení sezóny ale kývl na nabídku polských Gliwic. Své první zahraniční angažmá ale kvůli vážnému zranění kolena téměř celé promarodil.

Od zimy se tak Vrána opět připravuje s Karvinou, kde by měl zvýšit konkurenci v útoku. V posledním přípravném utkání proti Katowicím (3:1) přispěl Vrána jednou trefou. "Jsem rád, že je Pavel po zranění v pořádku. Doufám, že se vrátí do takové fazóny, v jaké nás opouštěl," řekl hlavní trenér Karviné Karel Kula. Sportovní manažer Karviné Petr Mašlej si cení týmovosti Vrány "Důležité jsou jeho charakterové vlastnosti, obětavost Pavla pro tým je dalším plusem," poznamenal Mašlej.



Čtvrtý tým druhé ligy v úterý dotáhl příchod záložníka Jiřího Perůtky z 1.FC Slovácko. Ten přichází do Karviné na půlroční hostování. "Pro mě je nejdůležitější pravidelně hrát a samozřejmě chci Karviné co nejvíce pomoci," řekl Perůtka pro oficiální stránky fotbalové Karviné.

Autor: David Kubáň

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pěkný útok budem mít..)

Reagovat
centos

Baník se zvedá, tak mu za chvíli možná zase budeš moct fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, tak tady v Ka fandíme jak Baníku tak MFK

Reagovat
smazaný uživatel

co to placas?? ja odjakziva fandil MFK v Karvine ziju cely zivot zatim..a chodival jsem jeste jako maly na FC ktere se rozpadlo a MFK drzim palce a tesim se na ligu a novy fotbalovy stanek..tak radeji pomlc kdyz nic nevis rozumbrado..

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš, jak by Karviná nemohla mít fanoušky...

Reagovat
centos

Baroshek

03.12.2011 11:17

pockej..D ja jsem taky z Ostravy..baniku jsem fandil, ale ted to je takova mizerie, ze spise fandim MFK Karvine kde bydlim...)

...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak beru zpět .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim jak baniku a tak karvine a ziju v karvine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele