Pardew radí Liverpoolu, ať prodá Carrolla

26.07.2012, 09:28
Aktuality
Liverpool v lednu 2011 vysázel za Andyho Carrolla Newcastlu astronomických pětatřicet milionů liber a mladý útočník zatím takovou sumu nedokázal splatit. Současný manažer Magpies Alan Pardew Liverpoolu radí, ať Carrolla co nejdříve prodá. Newcastle má zájem.

"John Madejski (předseda Readingu) mi ohledně některých hráčů říkal, ať utřu nos a jdu dál. A myslím, že to samé by měl Liverpool udělat s Andym," míní Pardew.

Carroll se na Anfield Road nedokázal probojovat do základní sestavy, nyní se snaží o svých kvalitách přesvědčit nového manažera Brendana Rodgerse. Ten se nebrání prodeji anglického reprezentanta, nechce ho ale pustit lacino. Nabídku Newcastlu na hostování nedávno Liverpool odmítl.

"Podle mě je jasné, že s příchodem Brendana je Andyho místo jinde než v Liverpoolu. Samozřejmě nás jeho situace zajímá. Ve hře jsou velké peníze a my už v týmu máme tři skvělé útočníky. Jako manažer ale říkám, že chci mít v týmu nejlepší možné hráče," doplnil Pardew.

Autor: Radim Šantrůček / soccerway.com

Komentáře (1224)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele