BBC: Liverpool souhlasí s hostováním Carrolla ve West Hamu

31.07.2012, 10:16
Aktuality
Andy Carroll by mohl na rok opustit Liverpool. Reds podle BBC souhlasili s útočníkovým hostováním ve West Hamu, který nabídnul dva miliony liber, kladiváři údajně mohou anglického reprezentanta získat za dalších semdnáct milionů. Carroll ale na nabídku zatím nekývnul.

BBC dodává, že Carroll nemá v úmyslu Liverpool natrvalo opustit, takže mu nejspíš nabídka West Hamu nebude po chuti. Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers nedávno odmítl útočníkovo hostování, o které stál Newcastle.

West Ham, Liverpool ani hráč se k novým informacím zatím oficiálně nevyjádřili. Reds zaplatili v lednu 2010 za Carrolla Newcastlu 35 milionů liber, což znamenalo rekordní částku při přestupu fotbalisty mezi anglickými kluby.

Vytáhlý kanonýr však nedokázal v novém působišti navázat na předchozí výkony a v 56 zápasech dal jen 11 gólů. Nedávno mu v liverpoolském útoku ještě vzrostla konkurence, když z AS Řím dorazil talentovaný Ital Fabio Borini.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (634)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele