Panteliče pochválil generální manažer Hoeness

29.11.2008, 15:22
Aktuality
Útočník Herthy Berlín Marko Pantelič se dočkal pochvaly z nejvyšších míst. Generální manažer Dieter Hoeness ho ocenil za profesionální přístup a hlavně za gól, kterým zachránil Hertě vítězství nad Kolínem a posunul ji na druhé místo bundesligy.

"Po týdnu, jak jsme všichni prožili, je to skvělá odměna. Musím Marka pochválit za to, že dokázal ignorovat všechny věci okolo a soustředil se jen na fotbal," řekl Hoeness. Pantelič zůstal po dalším konfliktu s trenérem Favrém jen na lavičce a do zápasu naskočil jako náhradník. Čtyři minuty před koncem pak zajistil svému mužstvu vítězství 2:1 a posun na druhou příčku tabulky.

"Marko ukázal ten správný přístup a totéž i trenér. Hodili za hlavu vzájemné neshody a chovali se profesionálně," uvedl Hoeness. Pantelič připustil, že své absence na trénincích vidí zpětně jako chybu, ale nechce se už dívat dozadu a soustředí se na budoucnost.

Jestli ji spojí s Herthou je těžké odhadovat. Pantelič v minulosti několikrát projevil přání odejít, protože klub už nenaplňoval jeho ambice. Jenže teď v Berlíně pošilhávají po Lize mistrů a v té by si Pantelič jistě rád zahrál.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (6)

Přidat komentář
$dolar$

Reagovat
georgeo

byla by škoda, kdyby odešel..jednoznačně nejgolovější hráč Staré dámy (té německé )

Reagovat
smazaný uživatel

ono, kdyby pantelič víc nahrával, tak bude dle mě raffael gólovější a nějaký ten gól navíc by dal i cicero a kacar...

Reagovat
georgeo

navíc...ale Pantelič je z nich největší zabiják

Reagovat
Houska

už je druhý Bayern

Reagovat
Arne

To nám radost nekazí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele