Pantelič nevylučuje návrat do Německa

26.06.2010, 14:46
Aktuality
Marko Pantelič za sebou má nevydařené vystoupení na světovém šampionátu, kde dal jenom jednu branku a jeho Srbsko vypadlo už v základní skupině. Nyní může tento útočník pomalu začít řešit budoucnost a není vyloučeno, že se po roce stráveném v Nizozemsku vrátí do Německa...

31letý útočník dříve působil v berlínské Hertě, kde ve 130 zápasech dal 50 branek. V sezoně 2008/2009 ovšem měl neshody s trenérem a jako volný hráč nakonec zamířil do Ajaxu, v jehož dresu si na své konto připsal 16 tref v nizozemské nejvyšší soutěži.

Pantelič se Ajaxu upsal jenom na jeden rok a vedení amsterdamského klubu opakovaně naznačil, že pokud bude i nadále stát o jeho služby, bude mu muset zvýšit plat. V posledních týdnech se tak spekuluje o jeho možném návratu do Německa, kterému by se hráč rozhodně nebránil. Zájem údajně mají Werder a Schalke.

"Nejprve ze všeho se musím dostat přes to, že jsme se Srbskem na mistrovství světa vypadli už v základní skupině, až pak uvidím, kam povedou moje další kroky. Musím přiznat, že vzhledem k současnému stavu věcí pro mě německá bundesliga byla vždy lichotivou možností," prozradil Pantelič v rozhovoru pro televizní stanici ARD.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Alf da Gama

Pantelić jednu branku ale vstřelil...

Reagovat
Kongo

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
M0rb1D4S

Nedal náhodou jednu branku proti Austrálii

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že doklep vyražnej balón máte pravdu kluci

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá mladě,ale smlouvu si nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je mladej. To jenom ve sportech vypadaj lidi ve 31 letech jako starci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele