Palermo potvrdilo návrat trenéra Sannina

12.03.2013, 10:20
Aktuality
Prezident Palerma Maurizio Zamparini pokračuje ve svých podivných šachových tazích a do funkce trenéra znovu dosadil Giuseppeho Sannina. Ten se vrací do klubu, v němž na začátku letošní sezony dostal minimum prostoru a byl odvolán už po třech kolech. Klub vše potvrdil na svých internetových stránkách...

Sannino s Palermem v prvních třech zápasech získal jenom jeden bod a rychle tak musel balit kufry. Nyní se kormidla sicilského klubu ujme znovu.

Sannina v září vystřídal Gian Piero Gasperini a u týmu původně vydržel do února, kdy ho nahradil Alberto Malesani. Ani tomu se ovšem nedostalo nějaké větší důvěry a propuštěn byl po třech týdnech, po nichž se vrátil Gasperini. To následně platilo jenom do včerejšího odpoledne.

Palermo letos jenom marně vzpomíná na sezony, v nichž bojovalo o evropské poháry. Po 28 kolech je s 21 body na předposledním místě s pětibodovým mankem na sedmnáctý Janov.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Komedie!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak vypadnú

Reagovat
smazaný uživatel

a myslím, že by klub mal trénovať sám prezident, keď je taký múdry

Reagovat
cervo

ja si myslim, ze prezident by si mal obut kopacky a ist si robit hanbu sam na ihrisko, aby si uvedomil, ake je krasne hrat kazdy druhy zapas pod inym trenerom

Reagovat
smazaný uživatel

to je blázon ten Zamparini točí tam asi 3 trénerov ako na nejakom kolotoči

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chce implementovat do fotbalu hokejový způdob střídání a teď to testuje na trenérech

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá klauniáda

Reagovat
Milan.B

Zampovi je asi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila expreska

Reagovat
10

ale tam by nemohli rozjet místní haters svojí show

Reagovat
mastakillah

Reagovat
j_mrazik

Jak je to s těma trenérama, co jsou vyhozený?

Klub je platí po dobu podepsané smlouvy, dokud si nenajdou angažmá jinde? Takže když to tak řeknu, tak si takhle Palermo vydržuje cca 5 trenérů, který vlastně jenom točí?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky platí,ale treba gasperinimu uz smlouvu ukoncil uplne,nevim jak je to s tim malesanim,ale ten pravdepodobne bude mit,stejne jako tady ten staronovej.

Reagovat
10

jo, navíc ty trenéři už během sezony nemůžou trénovat jinde v Itálii...

Reagovat
j_mrazik

Aha, takže jakmile s nějakým týmem vstoupíš do sezony, oni tě dejme tomu v listopadu vyhodí, tak ty nemůžeš trénovat třeba od ledna jiný tým? Myslím změnu v přestupáku. To je docela tvrdý pravidlo.

Reagovat
Arne

Tohle pravidlo by mělo bejt všude.

Reagovat
čutalista

Co chtej admini zato, že o Palermu přestanou psát? Todle se uz vážně nedá...

Reagovat
Talker

Bylo by na tom Palermo lépe, kdyby podrželo tohohle kouče než teď?

Btw jaký je rekord počtu výměn trenérů během jedné sezony v kvalitní Evropské lize? Protože oni těch výměn měli relativně dost už letos, možná by mohli trhnout nějaký rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Bylo by na tom podobně. Podržet mělo Gasperiniho.

Reagovat
10

stabilita by jim určitě pomohla víc, ale tahle řízená destrukce Palerma začala už dřív a jinde...odchodem Sabatiniho a hlavně přiškrcením investic od Zampariniho

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to jsou rádoby prezidenti klubu, kterí si myslí, že trenér tam dokáže udělat něco za 3 kola...Těmito rošádami musí být unavení a otráveni především hráči, protože každý trenér má svůj způsob vedení mužstva i připravy, a tím, že se neustále mění trenér je ta práce o ničem.

Palermo určitě kvalitativně patří výš, bohužel těmito rošádami prezidentuu klubu přeji sestup, aby pochopil základní věci

Reagovat
REPLIKATOR

Cirkus Palermo

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Že je Žumpa pardon Zampa aky je to je jedna vec,ale nepochopím tích trénerov načo sa do toho bordelu vracajú

Reagovat
FuckT

OT: Kucka do AC, vedelo sa o tomto dopredu ? Ja som to nejako premeskal... BTW, toto je podla mna sprava do expresiek, zatial co Kuckov prestup by mal byt normalnou spravou... Urcite sa o tom da rozumnejsie diskutovat ako o Zamperinim...

Reagovat
exot12

hej vedelo, spekulovalo sa o tom uz dlhsie, otazka je nakolko je to pravda

Reagovat
rossoneri89

Cirkusanto Zamparini

Reagovat
Ferguson6

Ja nechápem tých trénerov, že sa tam stále vracajú a že tam vôbec niekto ide. To musí Zamparini platiť fakt kráľovsky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele