Palermo bude vracet do Serie A trenér Sannino

23.05.2013, 10:21
Aktuality
Giuseppe Sannino nedokázal odvrátit sestup z nejvyšší italské soutěže, přesto bude v Palermu pokračovat. Prezident sicilského klubu Maurizio Zamparini potvrdil, že se Sanninem počítá i pro příští sezonu. Jediným úkolem 56letého trenéra bude vrátit Palermo do Serie A.

"Už jsme s trenérem probrali základní body. Příští sezonu musíme vyhrát ligu, takže je potřeba se pečlivě připravit. Řešili jsme přestupový trh, v pondělí určíme definitivní strategii," říká Zamparini, který je proslulý častým střídáním trenérů.

V nejbližší době by další změna neměla nastat, Sannino má totiž prezidentovu důvěru. "S Giuseppem jsme se nebavili o rozlučce, má tu ještě na rok smlouvu. Nechápu, proč se jeho budoucnost pořád řeší. Zůstává u nás," dodal Zamparini.

V uplynulé sezoně bylo na lavičce Palerma pořádně rušno. Dvakrát se ni posadili Gian Piero Gasperini a Giuseppe Sannino, tým v průběhu ročníku vedl i Alberto Malesani. Palermo nakonec skončilo v lize osmnácté a neminul ho sestup.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
rossoneri89

"Nechápu, proč se jeho budoucnost pořád řeší. Zůstává u nás," dodal Zamparini.

- lebo nemenil trenerov ako ponozky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně směšný nadpis... mnohem lepší by byl "Trenér Sannino povede Palermo v úvodu Serie B"

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem dočetl celý článek a ani jsem se nedozvěděl žádná jména brzkých nástupců! Csche

Reagovat
smazaný uživatel

"Stratég" jak prase ten Zamparini.

Reagovat
SqueeZy

"Nechápu, proč se jeho budoucnost pořád řeší." to je komediant. Přeju jim 8 trenérů a 17. místo

Reagovat
10

"nechápu, proč se jeho budoucnost pořád řeší..." dodal Zamparini.

Reagovat
10

taky to nechápu, když žádnou budoucnost nemá

Reagovat
FuckT

Tiez si myslim, ze je to zcela nepochopitelne. Neviem, ako niekto mohol co len pomysliet na to, ze Palermo by po zostupe do Serie B chcelo zmenit trenera. Nerealne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa udrží aj nejaká ta kostra tímu a bude to ízy. Sorrentino nepravdepodobný ale Benussi to dá, na stopéra udržať jedného z Muňoz a Von Bergen by bola bomba, tam sú naviac 3 zaújmavé návraty z hosťovačky. V zálohe Barreto, Kurtič by si B dával ak by ostal, Viola môže ukázať, že na to má, tam bude hviezda. Na Donatiho sa hodne kydá ale ak by ho nezašívali na stopére tak B s prehľadom. Dybala jasný capocannoniere ... a ak by ostal Miccoli tak to vykope sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele