Onana spekulacím pozornost nevěnuje. Uvidíme, co se stane, říká

16.04.2020, 09:46
Aktuality
Ajax dává pravidelně příležitosti mladým hráčům, které se mu následně daří velmi dobře zpeněžit a jedním takovým fotbalistou se stane i André Onana. Kamerunský brankář už přerostl nizozemskou ligu a spekuluje se o jeho odchodu do zahraničí, toto téma je stále aktuálnější...

Čtyřiadvacetiletý gólman prošel mládežnickou akademií Barcelony a do Amsterdamu se stěhoval v lednu 2015 za pouhých 150 tisíc eur. Od sezony 2016/2017 je jasnou jedničkou mezi tyčemi slavného celku a vysloužil si pozornost několika nápadníků. Vyloučen není ani případný návrat do Katalánska, kde se na nové smlouvě zatím stále nedohodl Marc-André ter Stegen.

"Je to složité, to nemůže nikdo vědět," odpověděl na dotaz, zda by se mohl vrátit do Barcelony.

"Barcelona je mým domovem a kdybych se musel vrátit, tak se vrátím. Ale k tomu je hodně daleko, jsem brankářem Ajaxu a uvidíme, co se stane na konci sezony," dodal.

Barcelona není jedinou Onanovou možností a jeho výkony sleduje Chelsea, velký zájem pak má i Paris Saint-Germain. Spekulacím nahrávají poslední zprávy nizozemského tisku, vedení Ajaxu údajně nebude africkému brankáři stát v cestě a v případě adekvátní nabídky ho uvolní jinam.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Pojď za kámošem Ziyechem do Chelsea

Reagovat
Largo

Reagovat
adoxx

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Front hell

A co s kepou? Kdo by ho po té poslední sezoně chtěl?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo, to nevim.

Reagovat
TheMally11

4rsenal

Reagovat
Front hell

Jako že by dělal dvojku Lenovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nedopadne jak Kameni.

Reagovat
Gazdo

Jeho najvacsou smolou je to ze nie je o 10 rokov mladsi aby mohol u nas nahradit Matsa ked raz skonci. Lebo porazit ho v priamom suboji na to bohuzial nema

Reagovat
cr7sux

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele