Nottingham opět nakupoval, z Liverpoolu přišel Williams

11.07.2022, 20:37
Aktuality
Neco Williams (© AFP)
Nottingham pokračuje v aktivitě na trhu a jeho nejnovější posilou je Neco Williams. Jednadvacetiletý obránce a reprezentant Walesu přišel na přestup z Liverpoolu, celek z Anfield Road dostal odstupné sedmnáct milionů liber...

Williams má na svém kontě 21 startů za národní tým a u nováčka Premier League prošel zdravotní prohlídkou, po níž podepsal čtyřletý kontrakt. Loni pomáhal k postupu do nejvyšší soutěže jinému celku, druhou polovinu sezony 2021/2022 strávil na hostování ve Fulhamu.

"Forest jsou klubem s neuvěřitelnou historií a City Ground je zvláštním stadionem, nemohu se dočkat, až na něj vyběhnu a užiju si atmosféru," prohlásil.

"Jsem nadšený, tomuto skvělému klubu chci pomoci v Premier League. Mluvil jsem s trenérem a Nottingham má velké ambice. Na novou výzvu jsem připraven," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (147)

Přidat komentář
icemike

Dělají to šikovně

Reagovat
O.Giroud

do fanty sa hodi

Reagovat
Stannis Baratheon

Pokud chceš prohrát, tak rozhodně

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Remt

Osobně jsem mu nikdy nepřišel na chuť ale špatný hráč to určitě není. 17 mil je krásných, ty se budou dost hodit.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chittak_LFC

Přeju mu, ať se chytne, u nás by si nekopl.

Jinak 17 mega je krásných, ale na top přestup - Rhan Brewster za cca 24 mega to nemá. Bohužel, ten se vůbec nechytl a dal snad jediný gól, co odešel do Sheffieldu.

Reagovat
GrimeBaller98

Solanke sel taky asi za 20 ne? Jak to ten Liverpool dela, z Arsenalu by sli zadarmo

Reagovat
Miguel19

Chelsea are interested in former Arsenal winger Serge Gnabry as the club consider potential alternatives to Raphinha and hold talks with AC Milan over a deal to offload Hakim Ziyech. [Matt Law- Telegraph] #cfc

Reagovat
icka

Reagovat
Bandita_Harry

Ciastka ma prekvapila tolko sme nedostali ani za Wilsona a Grujica a ti toho mali odohrateho o dost viac. Som rad ze ide prave do Forrest.

Vieme co bude s Kelleherom ? Ci odide na hostovanie ? V tom pripade by sme asi potrebovali dalsieho brankara. Proti Adrianovi nic zvlast nemam, ale istota to moc nieje.

Reagovat
Remt

Ohledně tohoto brankáře jsem dost zvědavý jak to v budoucnu dopadne. Podle mě ukazuje že má na víc než dělat spolehlivou dvojku v LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher tuto sezónu nikam nejde

Reagovat
Beči

Fakt se mi líbí, jak koncepčně to Nottingham dělá a strašně jim přeju, aby v PL setrvali.

A 17 mega je pro nás krásných. Ať se daří, Neco

Reagovat
Remt

A teď prodej Oxe za nějakou nesmysl raketu a budu spokojený. Velmi se těším letos např na Carvalha, ohledně Darwina jsem extrémně skeptický skrz cenu, ale snad mi hned v první sezóně vytře zrak. Škoda že se nepodařilo přivést ho výrazně levněji

Reagovat
Bandita_Harry

Za Oxa nic moc nedostaneme, vsak vobec nenastupoval na jar a pokial sam nebude chciet odist co asi nechce tak ani nikam nepojde a odide ako volny hrac...

Reagovat
Remt

To neříkej ani ve snu. I když myslím si to samé. To je průser, aspoň 15 za něj, ať se dá na lavičku místo něj zakoupit nějaký jiný nadějnější hráč (viz přestup toho Carvalha je boží - mladý, nadějný..)

Reagovat
Bandita_Harry

Snim to bohuzial nevyslo, z 5 rokov bol v top forme asi 4 mesiace

Reagovat
miguel bain

Berou neodzkoušené hráče za neuvěřitelné pálky. Za ty prachy by ve Francii, Itálii nebo Španělsku nakoupili podle mě lépe.

Reagovat
Remt

Ještě jim raď, ty vole supr přestup

Reagovat
salami

Souhlas, strategie nakupovat za draho mlady neozkouseny Anglany mi neprijde jako chytrej napad. Vetsinou to skonci sestupem, kluci se v sestupujicim tymu moc neukazou a zrok ma cenu maximalne polovicni. Tohle si muzou dovolit etablovany tymy PL, ne novacci, ktery potrebujou kvalitu idealne hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Z fanta pohledu novy Livramento.

Reagovat
Infernoqt

Ajax are willing to sit down with Manchester United about Lisandro Martínez because of the player demands, He really wants the move. But the club wants €60m (£51m) at minimum. No installments. @MikeVerweij

I tohle je prostě strašná pálka. Něco mi říká, že to dotáhneme, ale za ty prachy to prostě musí být top posila.

Reagovat
r.mrazik

Mám tucha že to bude děsný flop

Reagovat
Ranoth

horsi nez Maguire nebude

Reagovat
r.mrazik

V Harryho poslední sezóně asi ne.

Ale sezónu předtím byl Harry hodně dobrý.

Reagovat
Dawon

Nepodcenoval bych kvalitativni rozdil mezi Pl a holandskem...loni byl Maguire sice vetsinu casu jako na fetu, ale pokud se dokaze vzpamatovat a priblizit nejake svoji nejlepsi vykonnosti z predchozich let, tak je to i pres nejake nedostatky pro PL porad dobry stoper

Reagovat
EZ

Cim je vlastne vynimocny prave on? Pozeram, ze ma 1.75m, to mi pride trochu risk

Reagovat
Remt

Delka neni rozhodujici..

Reagovat
Mastný Chobot

Vraj preto ze vie na vysokej urovni aj stopera a zaloznika.

Reagovat
Infernoqt

Já si nemůžu pomoct, mně v lecčem připomíná Marcuse Roja. I v té agresivitě v dostupování. Fakt mezi nimi nevidím moc rozdílů.

Reagovat
icefish

Jéje, teď se mi vybavil to pološílené prase

Reagovat
Čenda

Spis šílené poloprase.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Dawon

Vcera sem poslouchal rozhovor s nejakym novinarem, co pise o Ajaxu a v kostce rikal, ze za takove prachy by to vsichni fanousci uvitali, ze ho tam nikdo na takovou cenovku nevnima Jestli to dopadne, tak nas Ajax uzasne oskube...fakt si timhle na sebe Ten Hag trochu plete bic, protoze jestli udela 2-3 obri prestupy na svoje byvale hrace a budou to flopy, tak to bude dost katastrofa, kterou by nutne nemusel prezit.

Otazka samozrejme je, do jake miry za to muze i nas skauting, jestli on prisel s nejakyma pozadavkama na hrace s urcityma parametrama a my nebyli moc schopni mu nabidnout zajimave cile, tak se pak uchylil k tomu, co zna...ale opravdu uprimne doufam, ze to takhle neni, protoze to by bylo fakt neuveritelne smutne

Reagovat
Infernoqt

#mufc and Barcelona have closed a deal for Frenkie de Jong for a total of €85m. All that remains is De Jong's decision. Both clubs will try and convince him to leave #mulive [@orioldomenech]

Reagovat
Pony Slaystation

a přesně takhle by se k tobě klub tvého srdce měl zachovat

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá raketa

Reagovat
Zaschrona

Jak dlouho se ještě bude LFC dařit prodávat nepotřebné hráče za takové pálky? Ty kluby jsou nepoučitelné...

Reagovat
Rssa

Neřekl bych, že je nepotřebný. Svoje by si určitě odehrál. Je to přesně ten typ, který je na pokraji velkého vzestupu - za repre výtečný, v klubu vždy zahrál kvalitně, umí oba kraje. Bohužel pro něj je tam Trent a Andy, to je právě ten blok, co mu ten vzestup blokuje.

Za mě škoda že odchází, ale zase mu to přeji a třeba se časem vrátí.

Reagovat
Zaschrona

Odehrál v PL přesně 484 minut a na jeho post už jste koupili novou posilu. Nechci se hádat, ale podle mě ten hráč u vás už žádnou budoucnost nemá. Z téhle vyjednávací pozice dostat tolik je pro vás super.

Reagovat
sejber

koos za tie peniaze mohli mat Bellerina aj AMN v jednom balíku

Reagovat
Mastný Chobot

Pozor na to, čo si praješ, lebo sa to môže splniť, keď im ich dáme zadarmo

Reagovat
sejber

o AMN sa pisalo v suvislosti s Nottinghamom po prestupe Richardsa je to asi pase. Podla mna to dopadne klasicky arsenalovsky.

AMN stravi polku sezony na nasej lavicke a potom ho posleme niekde hostovat. Bellerin sa bude cele leto natahovat a na deadline ho strelime za 2 mega do Betisu.

Reagovat
j_mrazik

AMN bude v poslední půlroku hvězdit na 2 měsíce a vyslouží si 4letý navýšený kontrakt, aby opět spadl do průměru. Taková naše klasika.

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool predal Neca Williamsa za 17m. My sme dali Aston Ville Chambersa zadarmo.

...

Reagovat
Talker

Tak ony kluby vidí ten potenciál u mladých hráčů. Když se trefíš, tak z toho máš hráče jako Livramento nebo Guehi, kteří najednou mají cenu 40 mega a klub má oporu.

Chambers je pro Arsenal nepotřebný IP hráč.

Reagovat
Busby babes

13 zapasu v PL a 17 mega... to Brandon musi jit tak za 30 pri tehle cenach, ne?

Reagovat
avicii

Kto?

Reagovat
Busby babes

Brandon Williams.

Reagovat
avicii

No pár miliónov možno bude za neho..

Reagovat
Mato178178

2,5

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Neco>Brandon

Reagovat
Busby babes

Richard Arnold is working to persuade Cristiano Ronaldo to withdraw his request to leave the club and is making headway. Arnold is understood to have impressed Ronaldo’s camp by the manner in which he has handled his wish to leave. #MUFC [

@hirstclass

,

@DuncanCastles

]

Tohle bude jeste zabava. Castles, takze to jde od Mendese. To vypada, ze jim asi to, co meli predjednane krachlo a Ronaldo nema uplne kam jit...

Reagovat
Greny

On vlastně nikdy nechtěl odejít je to srdcar a o LM mu vlastně vůbec nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, vsak jedina realna moznost bol mozno len Bayern ne, to s Chelsea bolo od zaciatku cele mimo, tam by sme ho nikdy nepustili..

Reagovat
jk

Williams, zkušenosti z PL, reprezentant a jde za 17m£. Spence zatím kopal jen v champu a Boro chce 20m£ a hromadu bonusů. To je jako by Levy vyjednával sám se sebou

Reagovat
Cobra

Už se to natahuje zbytečně dlouho a být Levym tak se na něj vyseru. Někde jsem dokonce četl, že to není ani Conteho první volba.

Emerson měl konec sezóny dobrý a u něj jsem úplně otočil a šanci bych mu ještě dal. Jestli bude hrát Doherty jako před zraněním, tak bude Emerson stejně jen záskok.

Reagovat
jk

Spence první volba není, ale je HG, což pomůže přivést hráče co chce Conte na jiný post. Předpokládám stopera… Spence je prostě kompromis.

Reagovat
FUnk

tak na co privedl Lengleta?

Reagovat
jk

Řekl bych na rozšíření kádru. A možná pro případ, že prostě žádného stopera nekoupíme, což se furt může stát.

Jinak koho by zjímaly ty HG kvóty pro PL a CHL, docela dibe je to popsaný na windy

https://windycoys.com/2022/07/home-grown-players-hgp-quota-summer-2022-transfer-window/

Reagovat
martin.b

Williams má v PL odehraných asi 500 minut Ceně pomohlo spíš podařený hostování ve Fulhamu + stabilní místo v repre Walesu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Podařený hostování ve Fulhamu bych fakt neřekl...

Reagovat
Bandita_Harry

Bol zly ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Dozadu hořel jak papír. Je pořád mladý, tak třeba poroste, ale rozhodně bude lepší v systému na 3 stopery ma wingbacku a nebo prostě na kraji zálohy.

Reagovat
Bandita_Harry

U nas vcelku tiez co si spominam ale je to sikovny hrac dopredu, tak si snad najde miesto v NF a bude opora

Reagovat
jk

Což je furt o 500 více než Spence.

Reagovat
nani92

Wilshere tréner Arsenal U18..chudáci teenegari

Reagovat
smazaný uživatel

Tam budou jenom chlastat a radit se, jak simulovat zranění, ne? Jinak nevím, k čemu by je mohl naučit nebo motivovat tahle bývalá rádoby hvězda, která by teď měla být na vrcholu kariéry a místo toho už ho nikdo zaměstnat nechce, protože se debílek vidí na mnohem vyšší úrovni, než na kterou kdy měl.

Reagovat
Chazy

Měl asi tak 9500x lepší fotbalovou kariéru než Mourinho nebo Rafa např

Reagovat
nani92

ale oni si rozum a talent z hlavy nevychľastali

Reagovat
Chazy

Vychlastat si rozum z hlavy a chlastat tak, abys nebyl úspěšnej profi sportovec, tje trochu rozdíl. Vsadím se, že 90 % týhle diskuze holduje alkoholu víc než Wilshere a budou tu i lidi, co se živí jako manažeři

Reagovat
Busby babes

ti jedou na koksu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale manažéri vačšinou nemaju v popise práce rozvíjať deti, mládež

Reagovat
Chazy

No tak ještěže všichni učitelé jsou abstinenti

Reagovat
nani92

však tak tie deti aj vyzerajú

Reagovat
Mastný Chobot

už si nasilu jak Jany

Reagovat
nani92

nuda v práci

Reagovat
Nizzie

Zkoušel si i pracovat?

Reagovat
nani92

to nech robia tí, čo sa v škole neučili

Reagovat
Nizzie

Dobrý přístup.

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

hele Wazza nedavno popisoval, jak brutalne chlastal kdyz byl v United. Ze kdyz meli volno, tak sice nikam moc nechodil ven, ale zavrel se doma a proste treba dva dny lil. a je manager a nikomu to nevadi.

Reagovat
Chazy

Taky proč jeho kariéra skončila ve 28 letech, no

Reagovat
Busby babes

https://fanbanter.co.uk/wayne-rooney-speaks-honestly-on-struggles-with-his-binge-drinking-battle/

tady to je. docela zajimavy. a taky priznava, ze to proste neni cesta, a ze ho to pak dohnalo, ale ze v te dobe hral nejlepsi fotbal sveho zivota, tak si rikal: ok...

Reagovat
nani92

ale nie je manazer DETI a MLADEZE, myslí tu niekto na DETI??

Reagovat
Busby babes

ty vole, kdy se z tebe stal moralista? U18... tem klukum je 17 let. To fakt nejsou uz deti.

A co ti vubec vadi. Wilshere nikdy nebyl nejakej alkoholik, nemel zadny skandaly spojeny s drogama nebo alkoholismem.

Reagovat
Nizzie

Tak to ještě, že to nemá v popise ani Wilshere.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ale od nich se hvězdná kariéra neočekávala. Jak asi ty děcka budou mít respekt z Wilshera, kterej je ztělesněním toho, jakým fotbalistou nebýt.

Reagovat
Chazy

Jakože ze třicetinásobnýho reprezentanta, kterej si splnil sny, který si z nich splní možná tak 2, 3 děcka, když budou mít velký štěstí? Hádám, že asi velkej respekt.

Když máš takovej zájem o trenéry U18 v Arsenalu, víš, kdo to dělal před ním? (já ne, jen by mě zajímalo, jak úspěšnou kariéru měl a jakou životosprávu měl)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to, že reprezentoval naposledy ve 24 letech si za rámeček nedá. Já netvrdím, že v absolutním srovnání to není úspěch, když bys byl nějakej noname, tak je to v pohodě kariéra. Ale když se jmenuješ Wilshere, kterému se projektovala asi tak 800x lepší kariéra a máš teprve 30 a už jdeš trénovat, tak z něj ty děcka prostě musí mít prdel.

Reagovat
O.Giroud

Jo strasna prdel, ked mu karieru z velkej casti dojebali zranenia.

Reagovat
Chazy

tvl, z něj by stříkaly i děti v akademie Tottenhamu, kdyby je trénoval, nikdo z něj prdel nemá

Reagovat
j_mrazik

Z dobrých věcí si můžou vzít příklad a když se s nimi bude bavit o chybách, tak se tomu můžou vyvarovat. Není nic horšího, než když tě učí "pan dokonalý", protože si říkáš, že takhle dobrej ty nikdy nebudeš... je to od těch mladých moc daleko. Tohle mi přijde jako super krok.

Reagovat
Busby babes

lol. to co tu pises jsou hrozny kraviny. Odehral v repre 30 zapasu. Vetsina z tech mladiku se ani neprosadi do PL, takze ano, i tech 30 zapasu mu muze sjednat jisty respekt.

Ale jinak vetsina mladeznickcyh treneru nikdy ani velkej fotbal nehrala a presto maji nebo nemaji respekt svych sverencu. O tom to fakt neni.

Navic tu porad jedes neco o jeho neprofesionalite. pritom on za sebou nema nejake skandaly s drogama nebo chlastem, co tu tak nejak naznacujes, ze si prochlastal karieru...

Reagovat
Mastný Chobot

Veľmi tlačíš na pílu v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Trand

Pořád dopadl líp než McEachran

Reagovat
O.Giroud

kks uz 29

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Zelalegas

Reagovat
Trand
Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

EisMan legenda moje čierne kone boli Kyle Bartley a Henri Lansbury

Reagovat
John Obi Mikel

Lansburyho zatím poslední start v PL byl paradoxně proti Arsenalu

https://www.eurofotbal.cz/premier-league/2019-2020/reportaz/aston-villa-arsenal-fc-564817/

Reagovat
Nikikrew

To je ktorý?

Reagovat
Trand

Josh z Chelsea, ve svý době jsme se tady s fanouškama hádali kdo z nich bude lepší. Byl to megatalent nebo tak aspoň byl prezentovaný.

Reagovat
Nikikrew

Jaj jasne uz viem. Ja ze si hovoril o hracovi z Arsenalu

Reagovat
Nizzie

Pořád si to morální dno nenašel, co?

Reagovat
GrimeBaller98

What do you think of Tottenham?

Shit!

What do you think of shit?

Tottenham!

Tohle te sere co? Ze do nej tak jedes, ty ubozaku . Wilsherova kariera v Arsenalu je porad vetsi nez cely Spurs a jejich jeden Audi cup

Reagovat
Busby babes

co je tohle za picovinu. Wilshere toho dokazal vic nez 99 procent fotbalistu. Tady si fakt lidi neuvedomuji, jak moc velkou konkurenci kazdej hrac v PL musel porazit. I ti, co hrajou za nejakej Norwich.

A co jak fotbalistou nebyt. Wilshera znicila zraneni. Casto byl asi pretezovanej. Muze tu zkusenost predat dal, vysvetlit jak je dulezite se o sebe poradne starat, dolecovat zraneni poradne a tak.

ty tu mluvis o chlastu, ale teda nikde nevidim, ze by Wilshere mel nejakej problem s alkoholem.

Reagovat
tweek

Ze tomu paku na to furt skacete.. ten by se mohl posrat aby nakydal hnuj na cokoliv, co je spojene s Arsenalem

Reagovat
Nizzie

Tak to je jeho, upnout se na jednu konkrétní věc, a byť mu to v diskuzi třeba 10x vyvrátíš, tak si na ní lpí dál a dál. S ním už nemá absolutně cenu diskutovat. Obzvláště ve věcech o Arsenalu. Ten jeho komplex je až příliš veliký.

Reagovat
Trand

Jeho zničily zranění a styl hry, ne chlastání

Reagovat
nani92

ktovie čo bolo na pozadí jeho zranení

Reagovat
j_mrazik

Styl vedení balonu na dlouhou nohu. Vždyť minimálně 5x za zápas jsem přikrčil ramena a přimnouřil oči, jak jsem čekal, že mu ji někdo zlomí.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

A taky nehnul, proste šel do souboje i když bylo skoro jasně, že ho soupeř dojede

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak o nom sa fakt vzdycky suskalo ze za tym moze byt alkohol

Reagovat
Trand

Říkal to Noel Gallagher no. A jako asi dvajkrát ho někdo vyfotil s cigaretou a pitím v ruce, ale nedělal bych z toho žádnou aféru. I Arséne se ho zastával.

Reagovat
Busby babes

jsem to dneska googlil a nic jineho nez tohle jsem nenasel. Na dovolene ve Vegas si dal drink. hnusnej alkoholik.

Reagovat
nani92

a to sa ešte ožral poriadne na Scziesneho svadbe

Reagovat
Busby babes

wow, jak to ze mu vubec dali trenerskou licenci??

Reagovat
Nizzie

Pi*o ožrat se na svatbě. To je normálně na kriminál. Jak může ještě svobodně dýchat.

Reagovat
lofin9

na dovolenke vo Vegas by s ním skôr bolo niečo v neporiadku keby si ten drink nedal

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

skor take suskandy na forach ale mozu to byt urban legends

Reagovat
Nizzie

Kromě toho, co zmiňoval mrazik, tak také to, že byl od svých právě 17 let neuvěřitelně přetěžovaný, stejně jako Ramsey a další podobní mladíci u nás. A ano, taky mohl svou roli sehrát alkohol, ale ne v takové míře, jak to tu ty s ownym prezentujete. Obzvlášť od tebe, jako fanouška Úček bych čekal, že s tímto tématem budeš opatrnější.

Reagovat
nani92

Hráči United nemajú a nemali problém s alkoholom, iba bez neho

Reagovat
Nizzie

Reagovat
j_mrazik

Vaši hráči mají problémy se ženami.

Reagovat
Front hell

Opravdu máš takovou potřebu ze sebe dělat takového vola?

Reagovat
icemike

Já musím souhlasit s ownym, lidi jako wilsher nemají u mládeže co dělat

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nizzie

Z důvodu?

Reagovat
Eichel

Reagovat
jokic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele