Niang z Rennes do Marseille? Útočník se této možnosti nebrání

26.05.2020, 20:41
Aktuality
M'Baye Niang si v příští sezoně zahraje Ligu mistrů a v tuto chvíli je otázkou, čí dres na sobě tou dobou bude mít. Senegalskému útočníkovi se dařilo v Rennes a zájem o něho má Olympique Marseille, celek z jihu Francie už začal jednat a sám fotbalista se případnému stěhování nebrání...

Pětadvacetiletý Niang v minulosti hájil barvy Caen, AC Milán, Montpellieru, Janova, Watfordu a Turína, než před dvěma roky zakotvil v Rennes. V Ligue 1 zvládl nastřílet dvacet branek a letos přispěl ke konečnému třetímu místu, které znamená předkolo Ligy mistrů.

Marseille je na tom ještě o něco lépe, Olympique skončil druhý a toto umístění mu zaručuje účast v základní skupině milionářské soutěže.

"Je pravdou, že něco takového vás potěší, není kouře bez ohně. Z tohoto důvodu došlo i k jednáním, ale do dnešního dne zde není nic konkrétního. Nebudu lhát - nic jsem nepodepsal a Marseille také má problémy, které potřebuje vyřešit," řekl Niang v rozhovoru pro Canal+.

"Ale pokud bych měl garance sportovního projektu, který by byl podobný tomu v Rennes, tak by mi nevadilo ani menší snížení platu, udělal bych to rád. Ano, Marseille jako klub mě zajímá. Jedná se o klub se skvělou historií a vynikajícími fanoušky. Kdyby došlo k dohodě, šel bych tam rád. Každopádně ať už se stane cokoli, Rennes zůstane v mém srdci, tento klub mi umožnil znovu ožít a vrátit se," nechal se dále slyšet Niang, jemuž v Rennes běží smlouva ještě na tři roky.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
Fairplay

Teprve 25

Reagovat
Kocour Klapuška

já bych klidně řekl že 32

Reagovat
Nihilister

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kocour Klapuška

Kdyz to srovnam s tim, ze jsem se dneska docetl, ze Affelayovi je zase 34.. klidne bych rekl opak

Reagovat
Pride

Vždyť Afellay je tak 10 let vkuse zraněný

Reagovat
Fairplay

přesně

Reagovat
Pharrell

vypadá na 35

Reagovat
Tommy$

Kdyby nedal tu tyčka proti Barceloně...

Reagovat
Fairplay

Tyčka ho zničila

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych jak nic, může hrát na hrotu i z křídla a je víc fyzickej, atletickej, nekdo jako on v týmu prostě není. jen nechápu jak na něj budeme mít peníze Rennes ho pustí, jelikož tam nechce zustat a vsude o tom mluví, ale vidím to tak 18-20 mega. Plus se prý dlouhodobě nesnáší s Rongierem, od dob kdy hral v Nantes a hráli bretanske derby.

Reagovat
Reggie

Něco konkrétního nebo to vzešlo jenom z derby?

Reagovat
El-Pistolero-68

Rennes zůstane v jeho srdci, ale i když si s tímhle klubem, který mu pomohl restartovat kariéru, může zahrát Ligu mistrů, tak si radši půjde do Marseille a klidně tam bude hrát i za míň peněz?

Reagovat
ACSMan

První hráč, o kterém se začlo psát a byl mladší než já. Zlomový moment pro mě

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nadržený šimpanz

To já zažil u Pelého

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

V Rennes asi svítí pořád slunko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele