Neúspěšní angličtí střelci penalt čelili urážkám

12.07.2021, 09:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
lampas

Grandiózní završení celého příběhu o anglickém gentlemanství toho léta 2021

Reagovat
Morgue

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
verv

protože v jinejch zemích se tohle vůbec neděje

Reagovat
Detective

Rasistický a jiný urážky kombinovaný s poučováním zbytku světa jak se chovat? To je teď převážně anglická specialita.

Reagovat
verv

Možná tě to překvapí, ale v každým národě se najde skupina dementů, co budou ostatní rasisticky a jinak urážet. Vůbec nechápu, co se to tady rozjelo za shitstorm proti Anglli během eura.

Reagovat
Detective

Nepřekvapí, zbytečnej sarkasmus a asi si nerozumíme, všude je to podobný a to nebyla pointa. Ta byla že angličani, hráči, punditi a mnoho dalších, se postavili do role strážců celosvětový morálky a všechny okolo poučujou jak se chovat a přitom to maj stejně. To vyvolává ten odpor, i u mne, to pokrytectví spojený s arogancí. Takový to "offended by everything, ashamed of nothing", to je nesmírně otravný.

Reagovat
verv

Tohle moc nechápu, v čem je problém. Pokud je v národě skupinka debilních rasistů, tak to znamená, že ostatní lidi z toho národa se proti tomu nemůžou ozvat, když se to děje i někde jinde? Však to jsou dvě naprosto odlišný skupiny lidí a pochybuju, že ti, co podle tvých slov "poučujou ostatní jak se chovat" zárověň píšou rasistický úrážky hráčům. V tom přece není žádný pokrytectví, národ nění žádná homogenní skupina lidí se stejným chováním a názorama.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si můžeš být tak jistý, že to nejsou ti samí? Podívej se na Linekera.

Reagovat
verv

Tak o Linekerovi si myslím svý, ale zároveň mi nepřijde, že by poučoval ostatní, jak se nemaj chovat a pak se choval stejně.

Reagovat
Detective

Ok, vidíme to jinak, podle mne to nejsou odlišný skupiny lidí. Nadřazený chování bez špetky respektu k čemukoli jinýmu a nesnášenlivost, to vnímám právě u mnoha britskejch strážců morálky, akorát tam většinou neni, to máš pravdu, čistej rasismus.

Reagovat
lampas

Jiný země ale nepoučují zbytek světa o tom, jak mají před černochy správně klekat.

Reagovat
verv

A to jsou snad ti samí lidi, co píšou tyhle urážky? Btw řešit to klekání je strašná obsese. Však ať si klečí, když chtějí, nechápu proč to někomu vadí. Nevšiml jsem si, že by během eura někdo někoho nutil do klekání.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tr1p

Reagovat
Rothbard

BLM po Anglicku

Reagovat
anarchochuligan

V roce 1926 mu byl udělen Československem Řád Bílého lva I. třídy. Podnětem byl jeho kladný postoj k husitství a československým legiím za první světové války, které v Itálii propagoval. Hádejte kdo to byl...

Reagovat
bigfoot

Bukayo Saka

Reagovat
Vincent Vegan

Mussolini, ale nevim, co to ma co docineni s timhle clankem

Reagovat
bigfoot

Stejně se ty urážky na soc. sítích svedou na země ležící na vychod od Británie... Pritom vetsina hejtu je od jejich fandů a to pritom v Britanii (pokrytecké) rasismus nemá misto

Reagovat
Rybinho85

Kúdela si fakt nedá pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

F.cking guys

Reagovat
smazaný uživatel

Neúspěšnost hráčů tmavé pleti na penaltách je důsledkem britského kolonialismu, kdy si dnešní mladí hráči stále nesou bolesti a strasti svých předků. V tak vypjatých situacích se to samozřejmě projeví.

V britských akademických kruzích se už spekuluje o možnosti vymazání historie koloniální Británie, tak aby nová generace nebyla touto nepěknou minulostí vůbec zatěžována. Premiér Johnson předpovídá, že s novými školskými osnovami by mohla Anglie vyhrát závěrečný turnaj FIFA nebo UEFA už kolem roku 2060.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, oni neměli stejnou startovní čáru jako běloši, kteří mohli již od dětských let trénovat penalty v krásných kopačkách. Je to celospolečenský problém a dokud se nebude povinně poklekávat i na konci zápasů, nikam se neposuneme. Ani miliony liber, co ti hráči vydělají, nemohou smazat to příkoří, které si v sobě nesou další a další generace.

Reagovat
KingMaster13

Pokrytecká ostrovní společnost Jen ať se v tom pořádně zalknou

Reagovat
Acrocephalus

Důkaz rasismu: emotikon opičky, bez jakéhokoliv doprovodného textu. Jo, to je rasismus jak vyšitý, na kriminál0 . Jako je mi jasný, v jakém kontextu emotikon opičky byl myšlen, ale trestat někoho na základě jednoho obrázku...

No prostě, je to Anglie. Ti budou lynčovat Kúdelu, vytvářet seznamy nepokleknuvších, do toho ještě řešit hovna s LGBT, jestli dostatečně se hájí zájmy všech myslitelných menšin... ale když se láme chleba, je vidět, nakolik to mají Britové "pod palce". Takže vylézt ven, veřejně se omluvit Kúdelovi, dostat odškodné za nactiutrhání a zalézt zpátky někam do kanálů a už veřejně nelynčovat všechny ty "zpropadené bílé heterosexuální rasisty".

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem šokovanej. Nedovedu si ani představit to utrpení, když mu drží pistoli u hlavy a nutí ho, aby klikal na ikonku svého instáče a díval se, jak mu nějací pouštní sheepfuckeři nebo Číňani z druhé polokoule, které nikdy nepotkal a nepotká, posílají opičku. Ten strach, jestli se mu fanoušci Brexitu nevloupají do rezidence a neublíží mu kvůli barvě kůže. #sejnouturejsizm #dacsourejsist

Reagovat
smazaný uživatel

Bude třeba povolat celý tým psychiatrů.

Reagovat
Rip

Jak je to možné, vždyť angláni klečeli ze všech nejlíp.

Reagovat
CHONG

To není možné, Kedel jim určitě hacknul účty

Reagovat
John Obi Mikel

Však to není nic zvláštního. Dalo se to čekat. Kdyby za Italy nedal rozhodujicí Balotelli, tak mu taky přijdou urážky. Abrahamovi po blbém superpoháru taky podobné zprávy přišly. Rasismus ve společnosti je a bohužel ještě nějaký čas bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokľaknúť na podporu-použijem eufemizmus-"kontroverzného" hnutia presláveného vandalizmom, môže len človek, ktorý nemá buď žiadnu sebaúctu, absolútne nič nevie o dejinách, histórii, alebo ide s prúdom, ukážkový konformista.

Reagovat
Pony Slaystation

Sadiq Khan - nejlepší jméno pro Londýnského starostu

Reagovat
smazaný uživatel

účty těchto odproných bílých rasistů

malik.kinteh_

rashedellahham

mohd.han

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele