Donnarumma: Rychlý gól nás mohl pohřbít, ale my se nikdy nevzdáváme

12.07.2021, 14:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
Furia Ceca

"Gigione je nejlepší ze všech. Já se snažím odevzdat maximum a pomoci týmu, ale on je číslo jedna. Uvidíme, jakou budu mít kariéru a kde skončím," uvedl Donnarumma.

No tím PSG si mě moc nepotěšil... Škoda, že Allegri se na ty dostihy o tebe vysral

Reagovat
vacin

Tak pujde v jeho šplépějích jenom vypustí prvních 17 let v Juve

Reagovat
Seydou Doumbia

Pořád nezapomeňme že je to charakterové špína, když si vybrečel odchod na základě drobaku. Bohužel pro PesGay moc další moc kvalitní posílá.

Reagovat
The Krupy

Nemyslím si, že niekto, kto chce zarábať čo najviac peňazí a mať sa dobre, musí byť "charakterovo špina".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to musel špína být každý, kdo jezdí makat do Německa

Reagovat
The Krupy

Samozrejme, je to povolanie ako každé iné. A keď niekde vo svojom obore dostaneš lepšiu ponuku a viac peňazí, s najväčšou pravdepodobnosťou zmeníš zamestnávateľa. To len títo internetoví romantici to nejako nedokážu pochopiť, pritom by na jeho mieste urobili to isté.

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

ja by som toto neporovnával, je iné porovnávať či človek bude makať za 1000 alebo 3000 v nemecku, kedže je to iná sociálna vrstva a pri tejto ten rozdiel urobí viac jak pri milionárovi ktorý by netrel biedu ani keby zobral len tých 8 miliónov za rok od klubu čo mu dal všetko a bez ktorého by určite nebol dnnes tam kde je. (a okrem toho dával ďalší milión ročne jeho bratovi ktorý bohužial nie je nikde blízko čo sa týka kvality...)

Bohužial doba srdciarov a lojálnych hráčov je preč, Dollar kludne mohol predĺžiť v AC a byť oegendou. Nikto by nič nepovedal keby odišiel v rokoch keď AC stálo za hovno a nedostalo sa do LM, ale v súčasnej situácii to bolo bohužial dosť neštastné. Ak bylen chcel zmenu prostredia ale naozaj bol srdciar tak podpíše zmluvu a prestúpi potom, aby z neho aspoň ten klub niečo mal. svetlou výnimkou a malým príkladom lojálynch hráčov môžu byť Claabria a TOnali (ktorý si dokonca ešte znížil plat aby mohol hrat za AC)

aby tu nebol len hejt, chalanovi ku cti slúži že napriek všetkému do posledného kola dával všetko do zápasov a prispel k postupu do LM, bez nejakých výstrelkov a urážaní sa ako nemenovaný bývalý gólman Slovana Bratislava, ktorý si momentálne s frajerkou konečne užíva pláže na mallorce .

Ešte k Dollarovi, dole tu nejaký kolega písal aký to je prúser že ho Maldinin nechal odísť, prúser to nie je, je to prvým človek vo futbalovom priemysle ktorý ukázal Railovi že nemôže všetko, a že keď pôjde o nejakého jeho klienta, o ktorého sa nezaujíma jeden z mála klubov ktorý momentálne nemá finančné problémy jeho agresívna vyjednávacia taktika nemusí vždy výjsť. Navyše zaňho získal náhradu v podobe maignana ktorý mal výborné štatistiky v Lille a podpísal na dlhšiu dobu za zlomok peňazí čo mal Dollar. Ono aj keď by podpísal za 8, mať najdrahšieho hráča tímu v bráne v tejto dobe krízy, ktorá vládne fodbalovému svetu je zbytočný luxus, kord pre klub ktorý je vlastnený hedgovým fondom a snaží sa stabilizovať finančnú situáciu.

A Dollar snáď v Pariži snáď dotrénuje vybiehanie na vysoké balóny, inak bude mať Ramos čo robiť :)

Nech sa Dollarovi darí, díky za LM a všetky tie roky, ale on si vybral sám, legendou nebude, ale bude mať o 2 mega ročne viac. snáď ich aspoň s Minom utratia za kurvy a chlast jak slušní ľudia.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chtěl Gigio pryč, musel počkat na konce smlouvy. Nikdo by za něj v dnešní době nedal 60+ milionů a k tomu navrch 10+ ročně na minimálně tři roky, to je první věc. Druhou věcí je, že nikdo ho vyloženě nepotřebuje, už i to PSG je velký luxus. PSG, Barca, Real, Chelsea, City, United, L'pool, Atleti, nikdo ho nepotřebuje, Bayern tyhle peníze neplatí a Juve, resp. Allegri řekl, že ho za tu cenu nechce, když má Poláka (což je za mě fail jako vrata). Jiné týmy na něj ani v nejdivočejších snech nemůžou myslet, protože na něho nemají ambicemi, natož aby přestup zaplatily. Tohle bohužel není NBA, kde můžeš udělat "sign and trade" a všichni jsou v rámci možností spokojení.

Co se týče Maldiniho, jde jen o morální princip ukázat druhé straně, že nemůže všechno. To je sice hezký, ale je to spíš zase hra emocí, ničeho jiného. Jednání na základě principu je v první řadě o emocích a emoce do tohoto byznysu nepatří. Měli teď povolit řetěz a ne ho utáhnout a uškrtit. S Raiolou je potíž, že moc lidí nerespektuje, ty "mladý páky", co se dostaly do vedení klubů, ho nezajímají, nemá k nim úctu a respekt, jako ke starším garniturám. Tehdy dokázal stáhnout ocas, dneska to má těžce v paži. A to, že na něho začnou kašlat a říkat, ať si teda odejde, že jeho zboží nechtějí, tak si nepomůžou. Pragmaticky bych Gigia podepsal i za těch 10 + bonusy za týmové úspěchy, ale vyžadoval delší smlouvu ideálně na pět let a ne na dva nebo tři roky, o kterých se v souvislosti s AC mluvilo. Když budeš přemýšlet dlouhodobě, uvidíš, že se ti ta investice vyplatí. Maignan je velmi dobrý brankář, ale Donnarumma to není a nebude.

Osobně bych mu nevyčítal kolik chce peněz, ale jaký si vybral klub. Francouzská liga nikdy nebude dosahovat úrovně italské, ta bude pořád o krok vpředu. Buffonovu epizodu v PSG jsem bral taky jako roční přerušení kariéry, tehdejší anabázi neberu vážně. Podobně na to koukám u Donnarummy. Bohužel půjde minimálně o pět let, protože v PSG se upsal "na věčnost", v jeho letech jde o smlouvu s ďáblem.

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

Maldini urobil najlepšie čo mohol, situácia s Dollarummom sa zopakovala tretí krát a zopakovala sa by znovu o 2 roky ak by ho podísal. bohužial pri Raiolovom klientovi je nereálne aby podpísal dlhší kontrakt. Raiola je čurák, ale dokáže si krásne zarobiť a to často aj na úkor svojich klientov, ale o tom inokedy. každopádne 5 ročný kontrakt je nereálny. Navyše utopiť aj tých 8 mega v bráne by bol zbytočný luxus. navyše sa ušetrilo za podpisový bonus u raiolu, ktorý je minimálne vo výške dalšieho ročného platu...Rovnako ako v prípade turka, ktorý teda okrem nezmyselného zvýšenia platu hral hovno (až na pol sezónu po koronapauze), kde sa ešte podarilo ho poslať do Interu, ktorému teda taký hráč vôbec nepomôže, je super. Teraz len ušetrené prostriedky využiť na posilnenie na krídlach a playmakerovi na CAM a budem spokojný. a tiež by mohli donútiť Pioliho aby hral Haugeho namiesto Kruniča a Castilleja...

Reagovat
smazaný uživatel

Turek je neschopnej, toho bych do toho netahal, ten je i zadarmo drahej. Takové hráče bych z Itálie hnal s vidlemi v ruce.

No ale v PSG podepíše pětiletou smlouvu za 12. Záleží na koncipování kontraktu. Každopádně já mám celkově problém s vysokými smlouvami, jsem příznivce výkonnostních bonusů a odměn za odvedenou práci. Protože pak vznikají případy vyžírků ze zahraničí, kteří zaplavují domácí ligu, hrají tužku a berou peněz jako šlupek.

Ale upřímně? Já bych v tomhle AC nechtěl hrát ani za těch 10m. Je to o záruce úspěchů a růstu týmu, což u AC pořád nevidím. Když vezmu v potaz to, jak si narážel na krizi, na přeplácení, atd., tak klub nemůže dát hráči záruku, že bude stabilně hrát po dobu těch dejme tomu pěti let kontraktu neustále mezi TOP 4 týmy ligy. Kdyby tu záruku měl, zůstal by. AC není v pozici, kdy by mohlo něco garantovat. On chytá fantasticky a spoustu zápasů pro tým vychytal, ale ty góly vpředu zkrátka nedá. Taky by mě nebavilo za takovým týmem chytat. Ostatně to bych aktuálně nechtěl za nikým v Itálii, když vidím ty obrany v kombinaci se zálohami.

Oblak bere 10m ročně. V Gigiho pozici bych chtěl ty samé peníze, ten požadavek je zcela relevantní a opodstatněný. Nebýt Raiolova bonusu, asi by se na to člověk díval s větším pochopením.

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

s tým súhlasím, ale presne preto hovorím že radšej tých 10 mega ročne (a keď medzi tých 5rokov rozpočítame ten Raiolov bonus tak sa dostaneme aj na 13-14 mega ročne) rozdelím a posilním krídla a zaplatím kreatívnehio záložníka (veľká škoda že nevyšiel ten De Paul) a v bráne budem mať Maignana ako hrať bez kvality v poli a mať najlepšieho gólmana na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Také si myslím, že to nevypovídá nic o jeho charakteru. Prostě věří Minovi a dělá, co se mu řekne. No a ve výsledku si rozhodně nepohoršil, ono, komu Raiola pojebal kariéru? Možná trošičku Pogbovi, ale jeho hráči hrají a berou velký peníze a nakonec najde vhodné působiště každému a své nároky si prosadí. A Gigio? Věřím, že do kabiny, pro tým i trenéra je to prima člověk.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Seydou Doumbia

Od odchovance bych čekal něco jinýho než si vyplakat odchod jako volný hráč po konci smlouvy, když mu nabidli jen 8 mega a on chtěl 10. Při odchodu do PSG to byla špíná, ted zachytá pár zápasů na Euru a už to nevadí? No nevím. Synek mě zklamal celkem.

Reagovat
Malresi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
DelPiero137

Asi neni.

Len ma mrzi ze nie jeden z tych ktory cti tradicie a chce byt absolutnou legendou. Kludne si moze vypytat viacej ale v PSG nebude nikdy brany za naprostu legendu. Skoda ze sa nevybral v slapajach inych Talianskych velikanov.

Reagovat
teenz

Reagovat
GjøvikFF

Tak to je k němu trochu nefér, ne? Prostě usoudil, že má větší cenu, než jak to vidí AC, tak jde jinam, smlouvu dodržel. Líbit se ti to nemusí, ale nevidím důvod nadávat do špín někomu, kdo si chce vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Pipo123

Ale hovno, toto je pohľad fanúšikov Serie A, lebo plačeme keď niekto opustí tú ligu.

Borec bol najlepším brankárom v posledných sezónach ,teda patril medzi najlepší, na ME ukázal neskutočnú kvalitu pri zákrokoch, jediné kedy niekedy zaváha je rozohrávka kde nepatrí k tomu najlepšiemu. Fanúšikovia AC sa tu hrdo bili do hrude že Maldini zo sebou nenechal vyjebať, ale to že ho nechali odísť do PSG je neskutočný prúser, chalan si tie prachy zaslúži. Uvedomuje si svoje kvality a cenu na trhu, AC bude ľutovať

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Zark

já ho taky hodně hejtoval, ale na euru mě o pár % zase dostal na pochyby

nevím, jak to má vedení teď nastavené s platy, asi to budou chtit trochu krotit po těch výstřelech s Ramseym, Rabiotem, Ronaldem, De Ligtem a dalšími, to jsou šílené pálky, co dáváme a bez nějaké regulace se to zřítí akorát do propasti

Reagovat
7kaka7

Tak jistě že bude litovat, když má hráč teď hodnotu minimálně 70-80mil eur a oni nechtějí připlatit 2m.

Reagovat
Furia Ceca

"Ale hovno, toto je pohľad fanúšikov Serie A, lebo plačeme keď niekto opustí tú ligu."

Ale hovno, já jsem ho chtěl do Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Přihazuju další "hovno", taky jsem ho do Juve chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradu sehnali kvalitní.

Reagovat
Pipo123

Jo, ale Donna je stále inde, navyše finančná strata je obrovská

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím. Čekal jsem popravdě, že zůstane v Itálii a podepíše v Juventusu.

Reagovat
Kaka14

Škoda že odchádza z AC …. stále verím že si to este premysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

po tom prvom gole sa mierne rozsypali ale potom v druhom polcase zabrali a su zasluzenym vitazom EURO

Reagovat
CHONG

PSG bude mít nejlepší brankářskou dvojici na světě, a to tak o deset parníků.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kluivert9

To sice jo, ale zrovna tohle moc ku prospěchu nebude

Reagovat
teenz

Reagovat
Realita

Kliďas, pán, prostě osobnost. oproti němu, ta učesaná prdel Pikford, ten mi přijde jak afektovanej naspeedovanej fracek. Dobře mu tak

Reagovat
Lojd

Po zlatu na ME rict: "Uvidime, jakou budu mit karieru." je proste narez.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele