Nagelsmanna v Lipsku nahradí Marsch ze sesterského Salcburku

28.04.2021, 12:27
Aktuality
Red Bull Arena (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (118)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takže přírůstek americkejch talentů do top lig bude běžnou věcí... ta americká mladá repre má velkej potenciál.... Reyna, McKennie, Adams, McKenzie, Hoppe, Soto, Musah....

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Hafna

A taky Pulisic, Weah, Robinson, Sargent nebo Ch.Richards

Reagovat
Freedo

Aaronson právě ze Salzburgu vypadá taky zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu ty současný jistoty ve formě Steffena, Reama, Lletgeta nebo Longa... navíc maj posilu v útoku Siebatcheau, v champu střílí Dike, de la fuente, llanez... je jich tam mrda... možná škoda, že nemaj tolik nadějnejch stoperů

Reagovat
Hunt

Vím, že to není taková kvalita jako na jiných postech, ale kromě Richardse i McKenzie mi přijde

zajímavý. A myslím, že by tam mohl hrát i Otasowie, sedělo by mu to víc než záloha.

Reagovat
RadekVonCZE

Brooks z Wolfsburgu?

Reagovat
Rudnevs

No okolo Hoppeho je na Schalke trošku hype po tom hattricku, ale úprimne nie som o ňom úplne presvedčený. Keby za neho teraz niekto dal 5 miliónov, bral by som.

Ten Soto za Telstar celkom strieľal, toho Hannover možno bude ľutovať, že si ho nechali odísť zadarmo...

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabúdaj na Déšť.

Reagovat
letitfly

+Konrad

Reagovat
Eichel

Reagovat
esmuellert

To je jedině dobře :)

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeví se to, jako logická a dobrá volba

Reagovat
Rudnevs

Jesse Pamätám si, že v Salzburgu z neho zo začiatku neboli moc nadšení, pretože to brali tak, že zas im niečo poslali z Lipska, ale on si ich získal, bol som na ich zápase tuším proti Wolfsbergu, kde Haaland dal hetrik a celá tribúna na konci skandovala Jesse Marsch.

Inak, vyzerá ako Grant Show. (Alebo o dosť krajší Jaromír Soukup.)

Reagovat
andrew96

Měl jsi pravdu. Přitom včera mnoho zdrojů bralo jako tutovku Glasnera.

Reagovat
Vincent Vegan

Tady je o nem kratke video od Tifo Football, kdyby to nekoho zajimalo: https://www.youtube.com/watch?v=kbTKFrkuu2o

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Elmas

Zase se setká s Hwangem a Szoboszlaiem

Reagovat
db18

*předstírané překvapení*

Reagovat
mistr129

OT: nemáte někdo odkaz na přesný výpočet FIFA rankingu mezi lety 1999 a 2006?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, držím palce.

Za mě momentálně nejlépe vedenej klub v Evropě.

Reagovat
esmuellert

Podle čeho soudíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají peníze, přesto nekupuji předražené hráče. Přesně naopak, koupi mladé a nadějné a následně je solidně zpeněži. Do toho mají na každej post již předem vytipovány náhradu. A hrají neustále spicku.

Reagovat
esmuellert

...jo tohle. To je sice pravda, ale kolik těch přesunů ze Salzburku bylo za hubičku? Kdyby oba kluby nebyly pod křídly Red Bullu, bylo by otázkou, jak by na tom byly a zdali by se jim nějaké takové přestupy vůbec povedlo zrealizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Salcburk ma jednu z nejlepsich mladezi v Evrope a do Salcburku ti hraci za hubicku defakto chodi.

Reagovat
Mass

Protože skupuje všechno co má nohy mezi 17-21 lety. Když se podívám na tm.com, tak mají za 20/21 36 příchodů a jejich farma Liefering za stejnej čas 22. Kdyby Sparta vykoupila všechny mladý talenty z ČR, tak by taky měla velkou pravděpodobnost, že mezi nimi bude jeden Hložek.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

A přesto mají v BL za posledních 5 let nejhorší net spend. A za posledních 10 let jsou druzí a to hrají BL jen těch 5 let. I když hráli 2. BL tam měli horší net spend než většina prvoligových celků.

Reagovat
db18

Reagovat
Slavia10

Nechápu jak Lipsko někomu nemůže být sympatický. Sice má bohaté majitele, ale neudělali za tu dobu ani jeden velký přestup, mají jasnou strategii přestupů, kterou se drží, tahá nezname hráče, mě Lipsko rozhodně jako klub baví.

Reagovat
bobis21

Jde o to že obcházejí pravidla, to logicky moc lidem sympatické není. Nikdo je nekritizuje za jejich přestupovou politiku nebo předvedenou hru.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
godwood

tak tak

Reagovat
esmuellert

Protože ten klub není řízený zásadou 50+1, ale na základě vyjádření o superlize si určitě nějaké plusové body připsali. Tedy kromě fanoušků ze sousedního Dynama...

Reagovat
db18

Záleží na měřítku, v jakém se na to koukáš. Kdyby neudělali ani jeden velký přestup, tak se teď možná plácají ve třetí lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně bereš, jako velký přestup?

Reagovat
Kluivert9

30 mega+

Reagovat
Slavia10

Ale no tak. V tom případě si tvoje Barcelona snaží akorát koupit celý fotbal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
stas87

To sa uz ludia regulerne zblaznili a posrali sa?

Ti tvoji sympataci v lige, kde bola priemerna ciastka za prestup 100 tisic, utracali trebars 800 tisic, cize 8x tolko. Evidentne ferove spravanie. Ale samozrejme mi napis, ze museli tie peniaze utratit, ked chceli postupit, ze? A ked uz sa dostali do 2.BL, tak ti tvoji sympataci utratili hned v prvej sezone po postupe do 2. BL 23 milionov. Ale nepomohlo, nedokazali hned postupit tak este pridali dalsi 3 miliony a utratili tak za dve sezony v druhej lige celkom 49 milionov. No poviem, to je priamo definica sympatickosti.

To je presne problem vas blbov, ze ste hotovi z toho, ze neutracaju miliony po boku Chelsea, PSG alebo City. Tieto hovna dojebali trh s hracmi, ale Leipzig to urobil uz v tretej lige a potom v druhej. Lenze to malo kto vie a nikto to nechce pocut. Ten klub je zlo, ved aj ten ich nazov ako museli zmenit..aby vobec dostali od DFL licenciu. Lenze toto vsetko sa nehodi do rozpravky o sympatickom klube, ze?

Reagovat
Slavia10

Jasně 49 mega za dva roky je fakt obrovská bomba navíc Lipsko rozhodně jako kluk má větší zisk z prodejů a poháru než z nákupů. A kdyby Werder nebyl jeden z nejhůř vedených týmu v dějinách fotbalu, tak mohl taky utrácet. Navíc tak jako Brémy na trhu neutraci o nic min než Lipsko pomalu.

Reagovat
bobis21

49m za 2 roky ve 2. lize je teda raketa, to nemá skoro nikdo ani v 1. lize

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost, ale nedávali to za nejakej odpad, ale za mlady hrace. Byly to investice do budoucna v podstate. Je rozdil dat 50M do 20 letych kluku a potom 10 let neutratit nic a nebo kazdej rok davat 50M do 28 letych hracu na vrcholu a za 3 roky je muset nahrazovat.

Reagovat
bobis21

To ale vůbec není pointa. Původní argument byl že nedělají velké přestupy, což je sice pravda když to srovnáváš s PL, ale na poměry BL prostě velké přestupy dělají a už ve druhé lize měli takovou útratu jakou třeba Gladbach nikdy neměl - a to je klub který hraje posledních 10 let skoro každý rok poháry. A když druholigový tým utrácí více než týmy na špici 1. ligy, je absurdní říkat že nedělají velké přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no tak to ja je zase mam rad za to, co kupuji, ne za kolik. Vlastne ani nevim, jakej je jejich transfer fee record. Ono vybudovat postupovy tym taky neco stoji. jestli koupili 10 hracu po 3 milionech, tak se ani neda rict, ze delaj velky prestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam castky jako 8 mega v druhy lize. Ok, je to dost, ale ob sdzonu a pul ho prodali za 8,5, takze v podstate vychovali hrace a ne ho jenom vyzdimali pro ucel postupu a padej. Pak tam byly 2 preslapy po 5M... Nemam rad Manchestry City a PSG, ale vidim v tom rozdil.

Vemte si leeds letos - Rodrygo, 28 let, 30M. To je nesympaticky. Ne Szoboszlai za 20M, vek 20.

Reagovat
Mass

Nevim proč tě napadl zrovna Rodrigo z Leedsu (ne Rodrygo z Realu), ale Leeds aby se udržel v PL, potřeboval hned nějakýho dobrýho hráče a Rodrigo z valencijskýho výprodeje byl dobrý kup, na tm.com měl cenovku 40 a koupili ho za 30. Leeds neměl čas si pořidit padesát mladejch hráčů po mega a pak čekat jestli se z nich někdo chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Napadl mě proto, že je to extrémně vyhypovanej hráč, kterej prostě nemůže mít ve 29 letech cenu 30M liber, v žádným vesmíru. Za celou kariéru dal jenom ve dvou sezónách 10+ branek. Já vím, že na něj pějou lidi chválu, že je to makáč nebo že vytváří šance, ale když jsi tým, co hraje převážně defenzivně (což asi měl být plán Leedsu pro tuhle sezónu, aby se udrželi v lize), tak hraješ na co nejmíň útočníků a potřebuješ od nich maximální produktivitu. Ten přestup neměl hlavu ani patu z jakéhokoli hlediska. Jenomže bohatí majitelé Leedsu se prostě neohlíží na libru a je jim to ukradený. Já nevěřím tomu, že by Lipsko udělalo podobnej přestup. Jinak Rodrigo má teda 3 góly letos, což je naprosto směšný. Výprodej je 10M za 29 letýho hráče, ať už je dobrej jak chce. 30M za nególovýho útočníka je prostě nesympatické nekoncepční rozhazování.

Reagovat
Mass

A když píšu 50 hráčů, tak jen za 20/21 jich do jejich farem Salzburgu a Lieferingu přišlo 58.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jsou to prostě mladí kluci. Někteří se nechytnou, tak je za podobnou částku prodají jinam. Kdyby přišel 30 letej hráč za cenu toho 20 letýho kluka, ,tak ve chvíli, kdy se nechytne, máš ztrátu v podstatě 100 % jeho přestupové ceny. Odkážu například na Rodriga, kterýho jsem uváděl kousek výš. Ten když se nechyt, tak není šance ho prodat beze ztráty.

Já si prostě nemůžu pomoct, ale já vidím hodně výraznej rozdíl v tom, jak funguje Lipsko a jak funguje tradiční rozmr*ávač trhu typu PSG nebo Man City.

A upřímně se přiznám, že mě poslední dobou trochu štve i Real Madrid, protože se na ně dalo hezky plivat za ty nesmyslný přestupy, ale teď začali investovat i do mladých hráčů, což z mýho pohledu je sympatický i na tak nesympatickým klubu jako je Real Madrid. O částkách se nebudeme bavit, ale z těch hráčů můžou klidně bejt další Higuaínové, kteří se můžou prodat s několikanásobným ziskem.

Reagovat
esmuellert

Reagovat
exot12

Absurdné je to čo hovoríš.

Je rozdiel utratiť 49M za X hráčov a 49M za jedného hráča. Ako nový klub, ktorý má peniaze a rozumných majiteľov, tak tie peniaze investuje a to spravilo Lipsko. Nenechalo ich ležať na účte a ani ich nezmyselne nestratil ako napr. Chelsea po príchode Romana.

Takže Skocdopole má právdu, že žiadne veľké prestupy Lipsko nerobilo, ty si vytiahol argument, ktorý je úplne mimo

Reagovat
stas87

Ty si sa jebol do hlavy, ked si toto pisal? No predstav si, ze za dva roky v 2.BL je 49 mega velka ciastka.

https://www.sport.de/diashow/sl557/rekord-transfers-in-liga-zwei/#slide=15;

Prejdi si tu galeriu, nech vies o com vobec pisem. Na tej galerii vidis, ako moc ferove podmienky ten klub nastavil pocas dvoch rokoch v druhej lige.

Co s tym ma spolocne Werder? Ja mam Leipzig v prdeli, ten klub ma nezaujima. Len vtedy ked tam prestupil Selke, som sa o ten klub trochu viac zaujimal. Werder zle vedeny je, moze to skoncit zostupom. Ale nikdy Werder nemusel podvadzat ako maly parchant aby dostal od DFL licenciu. Ako tvoj sympaticky paklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj, niekto tu len asi ťažko znáša že vedia čo robia a ide im to dobre, nevadí aj pre takých slnko svieti

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajima? Ty jsi z nich pekne v prdeli

Reagovat
stas87

Tak to mi urcite najdes moje komentare na adresu Leipzigu kazde preview a u kazdeho suhrnu, ako som z nich moc v prdeli. Tak prajem prijemne hladanie, smudlo.

Reagovat
stas87

Takze si len dalsi z rady uboziakov, co si prisli kopnut a velmi im to nevyslo. Si ubohy klamar, vlastne ani neviem kto si, zrejme len dalsi figurka bez nazoru a bezvyznamny noname.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel to asi tak, ze trebaze utraci barbarsky penize, tak kupuji hlavne mlady kluky, coz ma koncepci. Tyhle kluky pak prodavaji jako hotove hvezdy do tech doopravdy nesympatickych tymu, ktere se zenou za uspechem za kazdou cenu.

Man City a PSG jsou zase priklady ty nesympaticnosti, kdy v jednu chvili zacali skupovat za sileny penize lehce nadrumerny hrace a tim naprosto zdevastovali trh. Adebayor, Clichy, Kolo Toure, Craig Bellamy, Bony, Robinho. Az jakz takz na Robinha to nebyli hraci pro sampiona a presto stali nehorazny penize a byli to hraci bez perspektivy pro dalsi zlepseni.

Reagovat
stas87

Pozri, keby isli postupne za postupom do BL a ich spravanie sa ziadnym sposobom neodlisovalo od klubov, co postupovali pred nim, tak ok. Lenze to by znamenalo, ze by dnes boli novacikom v BL a o CL by si mohli nechat snivat. A to sa akosi Mateschitzovi nechcelo...tak zobral prachy a napumpoval ich ihned uz v tretel lige. Oni si skratka kupovali postup kazdy rok a teraz, ked sa nezaradi po bok PSG ci City co sa tyka utracania, tak maju byt sympatickym klubom? To snad nie..

Reagovat
exot12

Zaujímavá logika, ak máš prachy a utratíš ich = nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máš , do piče s red bullem , ani ho nepiju

Reagovat
esmuellert

...to je k pití?

Reagovat
smazaný uživatel

Az ho prestanou pit vsichni fanousci konkurence, tak si myslim, ze red bullu nezbydou na fotbal penoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky najdes duvod, proc nenavidet nekoho, kdo dela neco lip nez ty. Tady se snadno urcuje pricina - bohati majitele. Kdyby nebyli bohati majitele, tak si vsichni najdou neco jinyho. Proste fanouskum konkurence vadi, ze jejich tymy se potaci vsude mozne, jen ne pravidelne na spicce, kdezto Lipsko s nulovou tradici se behem par let probojuje do Bundesligy a v podstate od prvniho roku hraje o LM, potazmo titul. To se proste neodpousti.

Reagovat
Slavia10

Navíc to není jejich chyba, že tradiční kluky jsou naprosto neschopný

Reagovat
Slavia10

Kluby*

Reagovat
bobis21

Už jen tím že je nazýváš "majitelé" vysvětluješ proč je nemají rádi. I ti kdo je obhajují vlastně přiznávají že porušují pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Na pravidla celkem kálim. Me je proste sympaticka ta cesta. Ja vyrjstal s generaci mladych pusek, co tahly United a tenhle styl mi proste prisel sympatickej a fakt jsem trpel pri prestupech schweinsteigera, di marii a podobnych exotu. Lidi mi nadavali do plastic fanu a podobne, jenomze kdyz neco mas rad kvuli nejake specificke charakteristice, tak to nemuzes mit rad i pote, co ta charakteristika prestane platit. Dneska zacinam bejt na united zase pysnej a je mi jedno, jestlietos skonci 4. v lize a vypadnou z EL s AS. Libi se mi, ze opet stavi na mladych a jsem na to pysny.

Reagovat
Beči

Reagovat
Uwe háže buly

V rámci druhé a třetí lig dělali dost zásadní a drahé přestupy. V rámci BL taky, navíc to není jediné měřítko sympatií

Reagovat
Rudnevs

To, že sú lepší než najväčšie rakoviny futbalu, ktoré pokazili celý trh, ešte neznamená, že sú sympatickí. Zlomiť si nohu je lepšie než dostať mor, no to stále neznamená, že to je bohvieako dobré.

A len tak mimochodom. Bez tých vašich drahých hviezdnych nákupov už skončili a ostanú tam, kde sú. Majitelia z toho budú vyberať peniaze, bude bussiness a na nejake športové úspechy kašlať, najmä že sa spraví reklama na plechovky a zarobia sa peniaze. Bude to absolutne nudný nezaujímavý klub, ktorý bude zbierať druhé miesta, robiť farmu veľkoklubom a zaberať miesto sympatickejším klubom. Čiže vlastne niečo ako teraz.

Reagovat
bobis21

Když už tě tu vidím, jak to vidíš s postupem HSV? Vypadá to že budou rádi za baráž a tam bych jim proti týmům jako Köln nebo Bielefeld stejně nevěřil. Jde to tam vůbec nějak k lepšímu? Všechny sezony v 2.BL zatím vapadají dost podobně pro někoho kdo ji sleduje jen okrajově.

Reagovat
Rudnevs

Nevidím to ružovo. To už je podľa mňa aj v hlavách. Tam je veľký tlak, aby postúpili, či už z finančných alebo iných dôvodov a navyše už vidia, že dvakrát po sebe to nedali, tak samozrejme tá psychika hrá rolu. A potom sú tu kluby ako Fürth a podobne, ktoré druhú ligu hrajú celý život, vedia ako liga funguje, že to tam je tvrdé a môžu si hrať uvoľnene, pretože postúpiť vlastne nemusia.

Keby sa dostali do tej baráže, tak sa môže stať hocičo, ale ani na baráž to nevidím. To bude zas štvrté miesto. Kiel má dva zápasy k dobru a stráca len bod, takže to doženú jednoducho.

Reagovat
bobis21

Tak nějak jsem to čekal no. Škoda, na Bochum se teda neskutečně těším, ale místo Fürthu bych tam teda radši viděl HSV. Nemáš to se svými oblíbenými kluby jednoduché

Reagovat
OTASi

Trpišák do Salzburgu? Německy by jako expingl mohl umět,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Salzburg by byl pro JT málo

Reagovat
Riviera Kid

OT: Zdar lidi, má tady někdo zkušenost s CBD? Zajímalo by mě jaký to tak způsobí stav? Jestli vůbec nějaký.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nejsi pravidelný uživatel, tak určitě. Stavy jsou různý, ale vesměs ti víc zachutná jídlo, sex, spánek. Určitě to chce něco nad 10, nejlépe 15 % cbd s co největším podílem thc samozřejmě. Druhá strana mince: ser na to a dej si jednou za čas pořádný bio. Cbd je stejně jen takovej čajíček...

Reagovat
Riviera Kid

trávu hulim jednou za čas. Chtěl jsem jen vědět jestli je to třeba aspoň něčím zajímavý. Ale zdá se že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty co hulí pravidelně snad ani ne. Nevím co je u tebe jednou za čas. Ale schválně zkus nějaký silnější kapky před spaním. Ten spánek je dost specifickej, jinej než když tam pošleš indiku.

Reagovat
Riviera Kid

A nalížeš po tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Už delší dobu neřídím, zkušenost s tím nemám. Teoreticky bys asi neměl. Lízačka ale při kontrole stále povinná není, ne?

Reagovat
Riviera Kid

To netuším, ale už vidím jak se tam hádám s bengama z toho nikdy nevzešlo nic dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda nebyla, jen dechová. Tak musíš se vždycky představit jako JUDr. Riviera kid.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
db18

Myslím že ne, když v tom jedou fotbalisti.

Reagovat
Han střelil první

Cbd si můžeš klidně zakouřit a hned sednout za volant. Každopádně kdybys někdy v Brně potřeboval nějaké rajčata, tak se ozvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal ano, drogy ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je sem netahej, totiz my se bavime o trave...

Reagovat
Jardman

Já jsem teď za měsíc spolykal 10ml fullspektrum CBD, free THC, vždy pár kapek před spaním. na jednych stránkách, když dáš promo kód 147 nebo 127, tak to máš na půlku. https://vipcbd.eu/produkt/cbd-olej-10-2/ určitě to stojí za vyzkoušení, mně se určitě spí líp, možná sem tam divočejší sny, ale jinak to stavy nějak nedává. Ale pro zdraví, psychiku je to určitě supr věc. Možná kdyby v tom byla nějaká větší složka THC, tak to stav dá, ale takhle se nemusíš ani bát toho nalízání.

Reagovat
Riviera Kid

dík

Reagovat
Eichel

Skúšal som. Kúpil som si dosť drahé CBDčko, dal som si bacha aby som si kúpil také, ktoré hovorilo, že v sebe má full spetrum a musím sa priznať, že som nikdy necítil absolútne žiadne účinky. A to neporovnávam s nejakými pschotropnými účinkami trávy, aby bolo jasné Ja som necítil vobec žiadne účinky, ani pri regenerácií, ani pri zaspávaní, ani pri chuti do jedla, sústredení.. proste skutočne nič. A to som sa na tu zlepšenú regeneráciu tešil, kedže dosť cvičím. Za mňa neodporúčam.

Reagovat
Riviera Kid

super, dík moc

Reagovat
db18

Na regeneraci je fajn tribulus.

Reagovat
db18

Pišta

Reagovat
Blasphemer

Na stav si kup THC, od CBD takový věci fakt nečekej.

Reagovat
Elmas
Reagovat
RadekVonCZE

Jak přepíná z němčiny do angličtiny furt

Reagovat
Werkrider

To je tak strašné trapný výkon na kameru

Celú dobu natočený ku kameramanovi, mele nesmysly a je preafektovany, tohle nemá s opravdovým Marschem moc společného.

Reagovat
Rudnevs

Neviem no.. že by to zas vyslovene hral? Cez polčas proti Liverpoolu podľa mňa mu po hlave bežali iné veci než aby dobre vyzeral na kamere...

Reagovat
smazaný uživatel

Dávam Julianovi rok

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně dva

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Spalovač šancí

Red Bull fakt jako korporace v dobrém slova smyslu i ve fotbale. Ve vnitřní struktuře si vychovává manažery pro působení v mezinárodním prostředí a ti, když se osvědčí, postupují výš.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo do Salcburku? Kozel?

Reagovat
Rudnevs

René Aufhauser, Matthias Jaissle, Oliver Glasner, Zsolt Löw,... niekto z nich asi.

Reagovat
Freedo

Dneska se psalo, že by Slavie jako náhradu za Koláře brala Ortegu z Biefeldu? Máš prosím k němu (jakožto přední expert sekce) víc info? Hraje hodně dobře nohama?

Reagovat
Rudnevs

Ohľadom hry nohou a podobne neviem velmi čo povedať, nemám ho až tak nasledovaného, ale za túto sezónu určie jeden z najlepších brankárov celej ligy... ale pozor, lebo chce ho aj Bayern.

Reagovat
Freedo

Tak to zní dobře. Navíc v nejlepším věku. Četl jsem, že Bayern ho chce jako dvojku, no. Bude záležet na něm, jestli chce chytat poháry, ale Bayern je velké lákadlo, to uznávám.

Kdyby ještě někdo ze sekce měl bližší info, tak budu rád. Nevím, kolik lidí tu fandí Biefeldu.

Reagovat
Rudnevs

On aj tvrdil, že Bayern ho zaujíma, že ponukou od nich by sa určite zaujímal a podobne, čiže ťažko povedať... Akože on je dobrý brankár, ale toto je prvá sezóna na najvyššej úrovni, podľa mňa aj ak ho nezískate, tak aj tak nebudete musieť zas nejak moc ľutovať.

Bielefeldu nefandí nikto, Bielefeld neexistuje.

Reagovat
andrew96

Těžko říct...čísla má solidní, což ale plyne i z toho, že Arminia je většinou pod tlakem a Ortega tedy víc v performanci. Devět čistých kont je každopádně na gólmana z týmu hrajícího o záchranu skvělý počin. Nemůžu se ale ubránit dojmu, že byl již několikrát přistižen ve špatném pozičním postavení, kvůli čemuž dostal nejeden laciný gól.

A zároveň uznávám, že jsem vůči Ortegovi předpojatý, neboť nemám rád gólmany, co řvou celý zápas jak na lesy, přičemž to řvaní je často k ničemu. Když pak dostane gól, minutu řve na obránce. Mnohdy možná oprávněně, každopádně mnohem raději mám brankáře, kteří se víc soustředí na sebe a řev používají výhradně k organizaci defenzivy.

Ale uvidíme. Kdyby to Slavii náhodou klaplo, možná by stál za nějaký medailonek.

Reagovat
Rudnevs

Ja si v súvislosti s Ortegom spomeniem na gól Fürthu na Alme, to bolo asi minulú sezónu, možno predminulú sezónu, veľmi veľmi lacný a kuriózny gól, už si to nepamätám presne, ale tuším to šlo na Ortegovo triko. Hrgota dával ten gól myslím.

Pokiaľ nemáš rád krčiacich gólmanov, taký Oliver Kahn u teba asi moc nezaboduje Alebo z nedávnej minulosti tuším Wiedwald alebo kto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele