Moyes po remíze chválil hráče za předvedenou bojovnost

06.12.2009, 21:53
Aktuality
Trenér Evertonu David Moyes vzdal hold svým svěřencům po dnešním zápase s Tottenhamem. Hráči liverpoolského celku totiž na domácí půdě prohrávali už 0:2, ale během dvanácti minut stačili utkání srovnat a dovést jej do remízového konce.

Přesto mohl Tottenham utkání ještě vyhrát. Rozhodčí po souboji Palaciose s Hibbertem nařídil pokutový kop ve prospěch londýnského celku, Defoe ale penaltu neproměnil, perfektním zákrokem se zaskvěl gólman Tim Howard.

"Nemyslím si, že to byla penalta. Když jdou dva hráči do souboje, zpravidla je tam jeden dříve než ten druhý a srážce se nevyhnete," řekl trenér domácích k inkriminovanému momentu. Palacios byl se zraněním hlavy odvezen do nemocnice.

"Myslím, že jsme si zasloužili trochu štěstí a brankář nám v tom pomohl. Bylo to důležité, protože hráči pracovali neuvěřitelně tvrdě a ke konci se kousli. Kdyby měl někdo přidat ještě třetí branku, měl by to být spíše Everton než Tottenham," dodal Moyes.

Trenér Tottenhamu Harry Redknapp byl naopak z konečného výsledku zklamaný. Pochopitelně se zastavil také u pokutového kopu, který měl podle něj zahrávat Robbie Keane. "Měli jsme šance, mohli jsme vést 3:0. Potom se nám naskytla velká příležitost při penaltě. Tradičním exekutorem je Keane, ale když vidíte formu, v jaké hraje Defoe, tak mu samozřejmě přejete. Nakonec se to ale nepovedlo," prohlásil Redknapp.

V tabulce se tak pro tyto dva celky příliš nemění. Everton je se 16 body patnáctý, jeho dnešní soupeř mohl jít případě výhry na třetí příčku před Arsenal. I tak ale drží velice slušné čtvrté místo.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

byla to bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to nádherný zápas, ktorý ukázal prečo ľudia miluju anglicku ligu a prečo je to najlepšia liga na svete :D proste GREAT

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byly ty Sahovi nůžky, to mělo skončit gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt škoda, že neskončilo, výstavné...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby nechváli když mu zachránili křeslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Moyes odide z Evertonu tak to bude jeho vlastne rozhodnutie, nikto ho nevyhodi ;)

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme :D...to je tak vždycky..Babel měl taky plnou podporu a koukni na hlavní stranu eurofotbalu a čti :)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak u Stuttgartu to bylo o necem jinem, ale tady souhlasim s Danielem pac kdyby Toffees vyhodili Moyese tak jsou sami proti sobe.... Moyes to ma v hlave srovnane a podle me to je do budoucna jeden z nej. treneru

Reagovat
smazaný uživatel

Ta to sú dva diametrálne odlišné prípady a spomínať práve tento, to je fakt na zváženie...

Reagovat
smazaný uživatel

ze to nemala byt jedenastka?to nie je hokej,za to mohla byt aj cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, že Moyesa vyhodia a stane sa asistentom Fergusona.........a neskor trenerom Manutd :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Co dneska ty lidi nenapadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je výborný trenér a velký sympaťák a doufám že v Evertonu ještě dlouho bude nějak si tam nedokážu představit někoho jiného a dnes to byl fantastický zápas a jsem hrozně rád že se trefil Saha vždycky jsem ho měl rád a hrozně me štvalo a furt ještě štve že od nás odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa to neštve aj keď si dovolím tvrdiť, že som ho mal ešte viac než ktokoľvek iný. Treba si priznať, že aj napriek tomu, že je to excelentný sniper, presne typ útočníka, akého by chcel mať v tíme každý tréner, je to hráč náchylný na zranenia a to až príliš. United pri svojej pozícii potrebujú niekoho, kto je schopný odohrať dve po sebe idúce sezóny v kuse. To nie je jeho prípad, on je rád za každú jednu kompletnú. V tomto smere by sa mohlo zdať, že si to protirečí s Owenom, no nie. Sahu je odsunutie na druhé husle škoda, taký hráč si zaslúži byť v základe a tešiť fanúšikov, no základ vo veľkoklube pri jeho chatrnom zdraví by bol (bol) zriedkavý. Preto je preň dobre, že odišiel. A ja, okrem toho, že som mu za jeho cenné služby povďačný, budem rád aj naďalej, pokiaľ bude zdravý a bude sa mu dariť. To je pre mňa rozhodne viac ako vidieť ho u nás na lavičke, či nebodaj na tribúne s bandážou na nohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že manažer jako je Moyes by šel dělat někam podržtažku?

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ to z vás, ľudia, lezie to by ma veru zaujímalo...

Reagovat
vladis271

Moyesa nevyhodia. A určite by neišiel robiť niekomu asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ho nevyhodia a ze by isiel do Manchestru na to nevidim dovod

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem ze dostanu infarkt.skoda.takhle blbe kopnout penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

aj včera ??

Reagovat
smazaný uživatel

kvôli takýmto zápasom sa oplatí sledovať futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

no spíš přesněji premier league protože pouze tam jde vidět, že hráči fakt bojujou i za stavu 0-2, 0-3 až do posledního hvizdu.. nepatřím mezi vyznavače pouze jedné ligy. libi se mi i španělska,holandská..apod. ale myslím že pouze v PL je ta bojovnost a nevzdávání se na te nejvyšší urovni.. ve většině lig by se tým v situaci v jake byl everton, položil

Reagovat
Bakary3

To je nesmysl, tohle fakt nesnášim, pořád PL, PL.. Získávám dojem, že jinde se snad fotbal ani nehraje a za stavu 0:2 se končí, nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal kopat Jenas :-( ...odisiel mi tiker

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, kopl to správně Defoe, jsem rád, že to tak dopadlo. To by bylo pro Everton už hodně krutý... Takovej výkon, a nakonec gól hluboko v nastavení z penalty Skončilo to dobře, ikdyž jsem si přál aby tam Fellaini ještě dal góla z tý poslední standardky Přál bych jim konečně výhru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele