Mourinho proti Juventusu na lavičce, Italský svaz pozastavil jeho trest

04.03.2023, 16:16
Aktuality
José Mourinho (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
10

Reagovat
Pinturicchio

Nepřijde to vtipné už i samotným Italům?

Reagovat
10

vtipné už to není dávno, už i fanoušci ostatních týmů si říkají, že je to docela zvláštní novinka, když trenér vyloučený na hřišti, který následně dostane 2 zápasy, najednou v příštím zápase může na lavičku, protože se jeho vyšetřování pozastavilo, to je úplně bezprecedentní

AS by bez včera něj nevyhrálo

Reagovat
Pinturicchio

To je možné fakt jenom v Itálii (a nějakém Tataristanu).

Reagovat
Alberto Aquilani

Fuh, ty tu teda posledne rozbiehaš solídny kolotoč - od úplne primitívnych každodenných hádok s kade kým, až po tieto tvoje už pomaly konšpiračné teórie. Možno by si si mohol pozrieť štatistiku Ríma kedy Mourinho nemohol na lavičku :-)

Mám o Teba strach, brácho

Reagovat
10

já se taky bál, jestli si v pořádku, když si tady dlouho nepředvedl tuhle tvojí moralizační klasiku...jsem rád, že nad náma jako neprůstřelná morální autorita a psycholog v jedné osobě stále držíš ochrannou ruku, abychom nesešli z cesty

Reagovat
10

Možná bych se bál a staral primárně o sebe, když ti jako už tradičně zůstanou v palici 2-3 diskuse, který si pak v hlavě klasicky překroutíš a vygeneruješ z nich "solidný kolotoč", "každodenní hádky" a "konšpiračné teórie". Tohle je s tebou roky pořád stejný.

Reagovat
Alberto Aquilani

No veď toto

Reagovat
DelPiero137

Chapem ani som nedufal ze zareagujes inak ked ide o Rim. Vo svetle udalosti kde rozsudok voci Juve dokaze byt posudeny extremne rychlo, k tomu vyfasovat vacsi trest nez pozadoval prokurator je tento pripad vazne smiesny.

Neviem co je viac konspiracne ako ""Nebudu se pouštět do toho, že čtvrtý rozhodčí je z Turína a že příště hrajeme s Juventusem. Ale zajímá mě, jestli existuje zvukový záznam a zda se z něj dají vyvodit nějaké důsledky," prohlásil šedesátiletý Mourinho."

Reagovat
Alberto Aquilani

Co mám s tým co povedal Mourinho? Ja som dúfal že na ľavici nebude. Plakať tu nad tým že by sme bez neho nevyhrali je asi taký hnoj ako sťazovanie sa na to, že po zákrokoch Kostica a Keana vyskočí lavica... na čele s Paulom

Reagovat
10

ano, zrovna ty bys vůbec nebyl první, kdo by něco podobného nekomentoval svým vytříbeným ironickým "humorem"...

Reagovat
Alberto Aquilani

A čo by som mal komentovať? Ja som zas celkom presvedčený, že byť to naopak, tak by si tu písal svoju klasiku o mentalita vincente, o lídroch na lavici ktorí prenášajú pozitívnu energiu do celého mužstva, a preto zápasmi tak žijú a všetci ťahajú za jeden provaz.

Ak by to na mieste Mourinha bol dajme tomu ten Dybala, a takto sa mu zrušil trest, tak by som to bral. Ale toto je len len úbohé vyplakávanie.

Reagovat
10

mojí klasiku? ty si normální sedmilhář tyvole, proč si furt vymýšlíš?

Reagovat
Alberto Aquilani

áno áno

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
pastal

Reagovat
DelPiero137

Neplacem a nezvlajume prehru nato ze Mourek bol na lavicke. Nasa smola, nasa chyba.

Vo svetle udalosti ktore sa deju v SA je tento pripad smiesny. Keby sa toto stalo Juve, uz by bol proces.

Skoda ze ste hrali zrovna s nami a my sa snazime nato poukazat, pretoze sme automaticky zaujaty a placeme.

So spravanim sa lavicky sa nezhodneme. Tiez mi to pride ujete a nepaci sa mi to ani v pripade Juve sa mi to nepaci. Sorry ale v tomto vas Mou taha velmi dole a naucil vas velmi zlym navykom. U neho je ta psychologicka hra ako tlacit na rozhodcu znama. Ano, mali sme skarede zakroky a maju byt potrestane. Chapem ze niektore zakroky vzbudia vacsie emocie ale nie pravidelne, pri kazdom ostrejsom zakroku. Nie ako v LL kde je to miestami fakt hnus.

Reagovat
Zark

Ubrečenec

Reagovat
smazaný uživatel

Mou ví, jak na to. A teď vyhrát, prosím.

Reagovat
Rudy

Tam musi byt priprava nejen na soupere ale i na rozhodci. Sudi z Turina, Jose to zkousi na vsech frontach

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele