Trest pro Mourinha, za vyloučení dvakrát nebude na lavičce AS Řím

01.03.2023, 17:54
Aktuality
José Mourinho (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
Csaplárova past

3 cervene v aktualnim rocniku, to je stary dobry Mourinho

Reagovat
kovi610

Reagovat
Jason_

newcastle ho nechce?

Reagovat
Agent z Melmacu

prečo by to robili

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něj se zdá být ve hře jedině PSG, pokud nešáhnou po Zidanovi.

Jinak nevím, kdo se zdravým rozumem mu ještě dá šanci. Ale to jsme si říkali i po Tottenhamu.

Reagovat
king23

Za prvé, on ho někdo odvolává z Říma?

Za druhé , kromě pitomého Tottenhamu vyhrával trofeje všude kam přišel, tak proč by o něj neměl být zájem?

Reagovat
7kaka7

V Tottenhamu by ji navíc taky dost možná vyhrál, kdyby ho neodovlali 3 dny před finále poháru.

Reagovat
king23

Reagovat
Cechino

Reagovat
Trand

Protože hraje zpátečnický fotbal který už nefunguje a nedokáže u týmu vydržet déle než 3 roky aniž by ten tým zanechal většinou v podstatně horším stavu?

Reagovat
norton

wtf ako nefunguje ? ved vyhral minuly rok konferencnu ligu a tento rok bojuje o LM...

Reagovat
monkej

Reagovat
Trand

*Nefunguje na vrcholné úrovni. Že vyhrál konferenční ligu je sice hezké, ale hádám že AS má vyšší ambice. Ano, letos bojuje o LM, ale italští fandové sami píší, jak je letos kvalita ligy kromě Neapole extrémně špatná. Navíc kdyby neodečetli body Juventusu, tak bude AS 6. Ale jako já z Mourinha nechci dělat tragéda, pořád je schopný a mám ho svým způsobem rád. Ale pro týmy co mají nejvyšší ambice už nedává smysl. Zeptej se fandů AS, jak jsou s ním spokojení, ty ti to asi napíšou nejlíp.

Reagovat
king23

Prostě jsi napsal nesmysl.

Já napíšu, že vyhrával trofeje všude kam přišel a ty na to napíšeš, že jeho fotbal nefunguje? To si trochu protiřečí ne? Takže jeden z nás nemá prvadu. A vzhledem k tomu, že vyhrané trofeje jde jednoduše doložit...

AS Řím, že má vyšší ambice? Líbí se mě, jak tady mluvíš za fanoušky AS Řím. Na to stačí říct jediné - podívej se do diskuze pod finále loňské konferenční ligy - tam myslím dostaneš krásný obrázek o tom, jak moc pro fanoušky AS je vítězství trofeje po tolika letech.

Reagovat
Salfovic

Podívej se do jakékoliv letošní diskuse k Serii A, jak jsou z něj fanoušci AS nadšení

Reagovat
Trand

Já ale píšu o tom, že jeho styl fotbalu je přežitej, tak jak s tím souvisí nějaký trofeje v Chelsea a Portu a Realu před 15 lety? Bavíme se o současnosti ne? Ano, v Manchesteru United vyhrál Evropskou ligu, Community Shield a ligový pohár. Tu EL mu uznám, ale Community Shield a ligový pohár se opravdu nebere nijak vážně, to už ta konferenční liga má větší hodnotu. Měl jsem za to, že se bavíme o nejvyšší úrovni a jeho styl fotbalu na nejvyšší úroveň už prostě nestačí, poslední opravdu áčkovou trofej vyhrál v sezoně 14-15 kdy vyhrál PL s Chelsea. Pak tam má jednu EL a podřadné trofeje (v rámci jeho předchozí kariéry, aby bylo jasno).

Jinak si přečti i další moje příspěvky, kde píšu, že chápu radost fandů AS z konferenční ligy, ale že to není úplně úroveň, která by vypovídala o kvalitě jeho fotbalu.

Reagovat
king23

Dobře, ty se nechceš bavit o Chelsea a Realu a zároveň se chceš bavit o nejvyšší úrovni. Pak se nemáme o čem bavit, protože po odchodu z United Mourinho na nejvyšší úrovni netrénoval. Nic proti AS Řím ani Tottenhamu, ale to prostě nejsou kluby, které by měly na to vyhrát LIgu mistrů nebo domácí Ligu a nevyhrál by to s nimi nikdo, ani trenéři, které ty možná uznáváš. Z tohohle hlediska je Konferenční liga prostě úspěch, protože nic jiného reálně vyhrát nešlo. Takže vážně nevím dle čeho soudíš, že jeho fotbal na nejvyšší úroveň nestačí. Kdyby trénoval Bayern, City, Barcelonu, PSG, Real a podobné a nedovedl vyhrát domácí titul nebo LM, pak bych se s tebou dalo souhlasit.

Reagovat
Trand

Já souhlasím s tím, že Spurs a AS mají úplně jiné ambice než Real, Chelsea atd. Ale asi to má nějaký důvod, proč trénoval Spurs a AS a ne lepší týmy a nemyslím si, že ten důvod je to, že by Jose lepší týmy odmítnul a šel raději do horších. Prostě ho nikdo lepší nechtěl. Trénoval předtím Manchester United, se kterým udělal v první sezóně 6. místo, o rok později druhé a v další sezóně ho po půlce sezóny, kdy měl ze 17 zápasů jen 7 výher vyrazili. A United určitě není klub s nízkými ambicemi co by neměl jméno.

Reagovat
king23

Ano, máš samozřejmě pravdu v tom, že Mourinho sám by asi taky radši trénovat kluby jako Chelsea a Real tak jako před léty a ne AS či Tottenham. A ten důvod skutečně asi bude, že ho nikdo lepší nechtěl. Ale (nejspíš) narozdíl od tebe si nemyslím, že tím důvodem proč je "nechtěnej" je to že by hrál fotbal, který nefunguje nebo nepřináší výsledky. Ty kluby ho podle mě nechtějí z mnoha důvodů - v prvé řadě Mourinho je poměrně drahý trenér, který není moc ochotný jít s platem dolů; dále už není nejmladší; potom jeho fotbal není úplně pohledný a zaměřený dost na defenzivu a mnoho klubů upřednostní líbivý fotbal před výsledky; někerým klubům zase může být proti strsti zaměstnávat excentrického průseráře; nebo měli úspěšného trnéra a neměli potřebu měnit zrovna v době kdy Mourinho hledal flek atd. Tím důvodem ale podle mě nikdy nebylo, že by neuměl doručit výsledky nebo nebyl úspěšný. Pokud je pravda ten zájem PSG, tak tady mi to dává velký smysl - klub co se mu dlouhodobě nedaří v LM, na to by byl Mourinho jako dělaný.

Reagovat
Bakary3

Tak je třeba ale podívat se na to, že prostě ty angažmá už získává dost za starší zásluhy a trofeje, který vyhrál.

A když má pořád kvalitní kádr, tak není zase velký překvapení, že něco vyhraje s Manchesterem nebo AS Řím, a že s tím vyhraje EKL, to je úspěch... No níže to jeden z jeho fanoušků zhodnotil, jak velký...

Jinak je ale jeho působení pro ty kluby pohroma, hraje pasivní fotbal, často otráví kvalitní tvořivý hráče, nakonec nasere kádr, vedení, fanoušky.

Na jeho hru se nedá koukat.

Nadělá přitom spoustu pruseru svými vyjádřeními a chováním při zápasech.

Perspektiva s ním neexistuje.

Pořád je přitom pro klubovou kasu dost nakladnej. On je jen draha záplata.

Angažovat ho je pro klub sebevražda - nebo jinak, umírání zaživa.

Reagovat
smazaný uživatel

Konferenční liga nemá vyšší hodnotu jen proto, že je evropská. Je to Intertoto.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kiss Me Polka!

mourinho je uz mimo, to vidi každý kromě jeho fanboyu, ty nesmysle. Jeho fotbal je sracka, která už ani nenese vysledky.

Reagovat
Lech

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Trand

Jinak v té konferenční lize porazili v playoff Vitesse, Bodo/Glimt, Leicester a Feyenoord. Samozřejmě můžeš porazit jen toho, proti komu hraješ a je super že to vyhráli, ale že by to byl nějaký velký úspěch, to bych asi úplně netvrdil. Byla to samozřejmě evropská trofej po dlouhé době, takže je legitimní z toho mít radost a oslavit to, ale prostě je to pořád až 3. evropská soutěž, z toho bych opravdu nějaké závěry o fungování Mourinhova stylu nevyvozoval. A teda druhá věc je ta, že jeho styl se často hodil spíš do pohárů než do ligy, takže tam bych úspěchy očekával spíš.

Reagovat
Rudy

A jee, tady jsou vetsi naroky nez v Realu Madrid

Reagovat
Trand

Pokud má AS ambice hrát takhle i v budoucnu, tak je asi Mourinho fajn Teda do té doby, než se mu to rozpadne jako vždycky.

Reagovat
Trand

Navíc já jsem reagoval na to, proč by o něj nemusel být velký zájem, jeho angažmá v AS jsem vůbec hodnotit nechtěl. A samozřejmě jsem myslel zájem velkoklubů. Co se týká klubů, které třeba nejvyšší ambice nemají, tam o něj zájem samozřejmě bude vždycky, už jen kvůli jménu, ale tam si zas nejsem jistý, že by chtěl jít on.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konf. ligu sere pes. Byli jsme jasný favorit soutěže a tak tak jsme to ukopali. Radši bych kvalifikaci LM.

Reagovat
Largo

Reagovat
Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

Spekuluje se, že když neudělá LM, půjde.

Většina by asi byla pro.

Není náhoda, že poslední dva zájemci jsou právě Spurs a Roma.

Reagovat
Zark

nezbývá mu než vyhrát EL. A nedivil bych se..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako 100% si na to Mour myslí, nakonec i pro Itálii by bylo fajn, kdyby šlo do LM 5 klubů

Nicméně už se Sociedadem to bude umlácené, ale v možnostech. Nebudu ale překvapen, když to nezvládneme.

Pak jsou ale ve hře Man Utd, Juventus, Arsenal, Leverkusen, Feyenoord by taky určitě chtěl revanš pokud porazí Šachťar. Uniony jsou nevyzpytatelné. Samozřejmě Sevilla, která to může celé vyhrát i v těch hovnech co je, prostě proto, že Sevilla.

Pořád je to ještě 7 zápasů.

Reagovat
DelPiero137

Narovinu, nemyslim si ze akykolvek Taliansky tym ma nato vyhrat tento rocnik. MU, Arsenal, Sevilla su nad ich sily. Zbytok ma tiez vysoku kvalitu, budeme radi postupi AS a Juve do dalsieho kola.

Reagovat
Largo

Tak zrovna u Sevilly bych to netvrdil, jinak ale souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Mourek v PSG Mbappé s Messim by ho do týdne zavřeli na hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že on by je nesvazoval nějakou taktikou, dozadu by to muselo hrát, samozřejmě, ale to by si ošetřil nějakými nákupy.

A Messi už tam nemusí být v létě

Reagovat
Airus

"Jsem emotivní, ale né šílený..."

Kdo ví kolikrát už byl vyloučen za otvírání si huby, ale poučit se nehodlá. Ale tentokrát to určitě bylo, aby se nemohl účastnit zápasu s Juve

A země je placatá

Reagovat
danko10

To, ze metody tohto typka stacia na to, aby bol Rim v hre o CL, vypoveda o kvalite ligy v podstate vsetko. Napriek tomu, ak sa to podari, ciele splni, takze si na nejake vynasanie sudov este pockam.

Reagovat
10

a nakonec vás zachrání to, že ho od vás vyplatí nějaký PSG...já už nechápu nic

Reagovat
danko10

Tak on musi byt naozaj vysokofunkcny sociopat, pretoze napriek tomu, ako to vyzera z vonku, za nim idu aj hraci a to pomerne dlho. Napriklad taky Dybala sa vyjadril, ze nevie, co sa stane v lete, ale chce zostat hrat pod Mourinhom. Pritom zrovna jeho herny prinos to postupne posuvanie celeho bloku nizsie a nizsie eliminovalo na zahravanie standardnych situacii.

Reagovat
10

jak říkám, já už nechápu vůbec nic

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Ballardini si Jožka namazal na dalamánek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele