MOL Cup - preview čtvrtfinále: Slavia s Vyškovem, Sparta v Liberci

01.03.2023, 08:11
Previews

Tuzemský pohár dospěl do svého čtvrtfinále a dnes jsou na programu všechny čtyři zápasy. Sparta jede ligovou formu potvrzovat do Liberce, podstatně snazší úkol čeká na Slavii, ta se doma střetne s Vyškovem. Slovácko je favoritem souboje s Bohemians 1905, České Budějovice budou měřit síly s Brnem...

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905

středa 17:00

Obhájce pohárového vítězství Slovácko čeká poměrně náročná zkouška v boji o postup do semifinále. Na domácí půdě přivítají Bohemians, tedy tým, který mu i v ligové soutěži z blízkosti dýchá na záda.

Muži z Uherského Hradiště vstoupili do jarní části velmi dobře a rychle se dostali na čtvrtou pozici, která v případě pohárového vítězství Slavie či Sparty znamená účast v Evropě. Právě zmíněný tým z Edenu ovšem o víkendu razantně utnul solidní sérii Slovácka, které z prvních čtyř zápasů po zimní přestávce získalo deset bodů. Ve Fortuna Areně totiž jistý výkon korunoval dvěma zásahy Peter Olayinka.

Naopak Bohemians, kteří si po zdařilém podzimu a úvodních dvou jarních možná i dělali naděje na mezinárodní konfrontaci, avšak poslední týdny je vrátily velkou silou zpět na zem. Po šestigólovém debaklu od Sparty a porážce v Českých Budějovicích přišla další ztráta na domácí půdě. Prekopem nabyté vedení proti Zbrojovce nedokázali udržet a nechali vyrovnat nejlepšího ligového střelce Řezníčka.

"Slovácko je silný tým, který disponuje vysokými hráči. Hrát u nich je vždycky těžké. Snažíme se porazit každého. Pojedeme do Uherského Hradiště s cílem postoupit do semifinále. Uděláme pro úspěch všechno, ale zápas bude určitě hodně těžký. Uvidíme, na co bude náš výkon stačit," komentuje před utkáním středopolař Michal Beran.

Ve vzájemných střetech během posledního roku slavili pokaždé hosté. Minulý březen uspělo Slovácko v Ďolíčku, říjnová přestřelka v Uherském Hradišti zase viděla vítězství Klokanů 2:4. Hattrickem se na tom podílel Květ, jednu trefu přidal Prekop. Za domácí v závěru korigovali porážku Reinberk a Daníček.

"Všechny týmy vnímají, že cesta do Evropy vede přes pohár. My jsme na tom stejně. Pro nás je to hodně důležitý zápas. Sice máme nějaké zraněné hráče, ale Bohemka má taky nějaké své problémy. Uvidíme, zda se někdo z nich uschopní, abychom byli ještě silnější," říká Josef Mucha, asistent trenéra Svědíka.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.62 - 3.34

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno

středa 17:00

Po delší době mají budějovické Dynamo i brněnská Zbrojovka šanci na zaznamenáníhodný pohárový průlom. Do semifinále MOL Cupu však proklouzne pouze jeden celek. Zadaří se Jihočechům, kteří se v poslední době zvedli, nebo Moravanům, které kupředu táhne především nezastavitelný útočník?

Čtvrtfinále národního poháru si Budějovice zahrály naposledy v roce 2012, semifinále pak dokonce před šestnácti lety. V následujícím ročníku v říjnu roku 2007 se Dynamo v soutěži dosud naposledy utkalo s Brnem. Tehdejší duel dopadl lépe pro Moravany, kteří se mezi osm nejlepších pohárových účastníků probojovali v sezoně 2016/17. Od té doby však podobně jako Jihočeši ani ťuk.

V české nejvyšší soutěži se obě mužstva pyšní podobnou formu. Za poslední dvě kola si na své konto připsala jedno vítězství a jednu cennou remízu z hřišť soupeřů. Jak Budějovicím, tak i Zbrojovce bodové zisky značně pomohly. Dynamo v ligové tabulce poskočilo na 13. místo, Brňané se po 21. kole nachází ještě o tři příčky výš.

Zlepšené výsledky chtějí obě strany zužitkovat také ve čtvrtfinále MOL Cupu. "Před pohárem jsme vyhráli doma a teď jsme uhráli dobrý bod v Mladé Boleslavi, takže jsou tam určitá pozitiva. Měli bychom mít sebevědomí. V poháru jednoznačně chceme postoupit, dostat se do semifinále by pro nás bylo moc pěkné," vzkázal asistent hlavního trenéra Budějovic a někdejší stoper Tomáš Zápotočný.

Zbrojovka se na středeční utkání naladila remízou na půdě Bohemians, pod kterou se podepsal nejlepší střelec nejvyšší soutěže Jakub Řezníček. Nyní chtějí Moravané vydrancovat další cizí území. "Respektujeme kvalitu soupeře i to, že hrajeme venku. Snad tři roky jsme se v poháru nepředstavili doma. Pokusíme se ale uspět. Je pravděpodobné, že šanci dostanou i hráči, kteří na příležitost čekají. A bude na nich, jak se s tím poperou," prohlásil kouč Brna Richard Dostálek, jenž má kromě zraněných záložníků Filipa Součka a Adama Fouska k dispozici kompletní kádr.

Jihočeši si při cestě do čtvrtfinále postupně poradili s Chomutovem, Vlašimí a Hradcem Králové. Dostálkovo mužstvo zase přemohlo Rosice, Táborsko a v osmifinále po napínavém závěru včetně prodloužení i Teplice.

Dynamo se s Moravany utkalo naposledy v listopadu loňského roku, kdy uspělo po výsledku 3:2. Jinak se ale oba týmy ve vzájemných zápasech vcelku pravidelně střídají v tahání za delší či kratší konec.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.45 - 2.94

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slovan Liberec - Sparta Praha

středa 17:00

Pražská Sparta se do finále MOL Cupu probojovala dvakrát z posledních tří ročníků. Jednu finálovou účast taky proměnila v zisk cenné trofeje. Tehdy, v roce 2020, přemohla Liberec, jenž doufá, že po necelých třech letech nastal čas na odplatu.

Zmíněné tři roky staré klání ještě dnes za sebou zanechává pachuť. A to především v táboře Libereckých. Rozhodčí Pavel Královec totiž tehdy chybně odvolal červenou kartu pro sparťanského Martina Frýdka, jemuž v rozporu s pravidly nakonec udělil kartu žluté barvy. O několik měsíců později navíc vyšlo najevo, že Královec před zápasem mluvil s tehdejším místopředsedou fotbalové asociace Romanem Berbrem, jemuž dnes hrozí vězení za korupci a zpronevěru.

Slovan se tak s pohárovým neúspěchem horko těžko smiřoval. Po letech ale dostane příležitost Pražanům vše vrátit. Do letošního čtvrfinále MOL Cupu se dostal poté, co postupně udolal tři protivníky. Nejprve neměl potíže s Rokycany, které díky marketingovému nasazení udělaly vše pro to, aby se z rutinního duelu stala nevšední záležitost. Následně si Liberec za podstatně menší pozornosti hravě poradil s Frýdkem-Místkem a překvapivě mnoho starostí mu v osmifinále nezpůsobila ani olomoucká Sigma.

Cesta Sparty mezi nejlepším osm týmů národního poháru byla kratší, avšak o něco komplikovanější. Na rozdíl od Severočechů vstoupili Letenští do soutěže až ve třetím kole, v němž ukončili putování Domažlic. V osmifinále se ale Pražané utkali se silným Baníkem, navíc na jeho půdě. Po výsledku 3:2 ve prospěch hostů se nicméně z postupu radovala družina trenéra Briana Priskeho.

Po zimní přestávce si Sparta drží formu. V pěti zápasech neprohrála a v tuzemské nejvyšší soutěži dělá vše pro to, aby se dostala ze třetího místa a předběhla jak druhou Plzeň, tak i lídra ligy Slavii. Úspěšní však chtějí být Letenští také v poháru. "Do Liberce jedeme plně soustředěni, víme, že nás tam čeká kvalitní protivník. Musíme v prvé řadě udržet disciplínu v týmu a chceme pokračovat ve vítězné cestě," řekl Priske.

Liberci se tolik nedaří. Po lednovém restartu sezony zvítězil pouze jednou a pohybuje se až v dolní polovině tabulky nejvyšší soutěže. I proto přikládá MOL Cupu značnou důležitost. "Všichni vnímáme, že domácí pohár je pro nás nejjednodušší cesta do Evropy. Že nás čeká Sparta, o to je to větší motivace. Sparta je vyladěná po stránce herní a její výsledky to jen ukazují," uvedl asistent hlavního kouče Slovanu Ivan Kopecký.

Poslední pohárové měření sil sice dopadlo lépe pro Pražany, jakékoli vzájemné soutěžní klání však naposledy ovládl Slovan. Ten v červnu loňského roku připravil pro Priskeho nepříjemnou ligovou premiéru a z Letné si odvezl všechny tři body.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.61 - 2.23

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slavia Praha - MFK Vyškov

středa 18:00

Příjemným překvapením druhé nejvyšší soutěže je po její podzimní části Vyškov, který by se nyní rád ukázal i v dalším souboji s prvoligistou. A to navíc s pořádně těžkým kalibrem, ve čtvrtfinále MOL Cupu totiž zamíří na hřiště Slavie.

Restart ligové sezony přitom pro Jihomoravany nastane až o víkendu na půdě Táborska. Tam bude nejen hájit své aktuální druhé místo, ale zároveň i vytvářet tlak na lídra s Příbrami, jehož trápí finanční potíže. Už osm soutěžních zápasů přitom Vyškov nepoznal hořkost porážky, naposledy jej skolila začátkem října rezerva sešívaných.

V rámci poháru se mu již povedlo skolit zajímavé soupeře. Nejprve si poradil s celky z nižších soutěží, Uherským Brodem a Všechovicemi, následně ovšem jediným gólem odstranil z cesty i prvoligové výběry Jablonce a Zlína. Dobrou formu navíc ukazoval i v přípravě, kdy vyhrál čtyři ze šesti zápasů, a kromě toho si připsal remízu se slovenským Trenčínem.

Rovněž Vršovičtí se pyšní velmi slušnou formou, obzvláště na domácí půdě. Tam totiž v jedenácti ligových utkáních jedenáctkrát vyhráli, a to navíc s průměrem čtyř vstřelených branek na zápas. Naposledy proti Slovácku zařídil tříbodový zisk za výhru 2:0 v létě odcházející Peter Olayinka.

"Krásný příběh, čtvrtfinále hraje tým z druhé ligy. Pro nás důležitý zápas, kterému věnujeme maximální prioritu. Je to další krok na naší cestě k cíli, který je jasně vytyčený. Vyškov dobře známe, na několika utkáních jsme se během podzimu byli podívat. Viděli jsme oba souboje s prvoligisty, se Zlínem i proti Jablonci. Důkladně se na ně připravujeme, věřím že i pro soupeře to bude hezký zážitek, zahrát si na tak krásném stadionu. My ale samozřejmě chceme v tom zápase uspět," ujišťuje Jaroslav Köstl, asistent trenéra Trpišovského.

Ačkoliv oficiálně půjde o první vzájemný střet, nejsou pro Vyškov červenobílé barvy úplnou neznámou. Jak již bylo zmíněno, v říjnu B-týmu Slavie podlehl poměrem 3:1, když se gólově prosadil i člen hlavního výběru Matěj Jurásek.

Slavii moc dobře zná i brankář Antonín Kinský, který stejně jako obránce František Matys hostuje ve Vyškově právě z Edenu. Přesto dostal svolení do utkání nastoupit.

"Vetší kvalita je samozřejmě na straně Slavie. Doma má neskutečnou bilanci, řekl bych, že za posledních v deset zápasů třeba šestkrát vyhrála šest nebo i sedm nula. Tu kvalitu doma mají, ale pořád je to jen o jednom zápase. Určitě tam pojedeme s odhodláním uspět, protože pokud bychom tam šli jenom s tím, že budeme jen bránit, tak bychom tam mohli klidně dostat i desítku. Takže se na to maximálně připravíme a jak to dopadne, uvidíme po zápase. Jedeme tam s odhodláním bojovat a zároveň si zápas užít," říká mladý gólman.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 10.20 - 19.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (374)

Přidat komentář
ratusek

Zahradní trpaslíci se Spartou v TV. Krása

Reagovat
Greny

A na webu ČT jsou všechny ostatní zápasy takže pohodička

Reagovat
Coutinho10

nezkoušel jsi ty nebo někdo, když byly souběžně hraný zápasy na webu CT Sport, jako to bude dnes, zda to půjde pustit i v tv s androidem v appce I-vysilani CT ? (někde jsem četl, že by to mohlo jít), protože ta klasická CT Sport appka, co je třeba k dispozici v google play u mobilů atd., tak pro tv jsem jí nenašel

Reagovat
Greny

To nevím jak to funguje to nemůžu slouzit

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
ACSeRw!n

kurz na ACS je krasnej darek od sazkovek

Reagovat
Greny

i na Budějovice je hodně slušný kurz

Reagovat
oli9

Nedají Brno

Reagovat
Greny

Já tak nějak tuším že Dostálek dá šanci širšímu kádru protože hrajeme hned v sobotu od 15:00

Reagovat
ratusek

Řezníčka tam dá podle stavu nejdřív v 60.minutě

Reagovat
Salfovic

Ten hrát nebude, pohárové góly se do klubu kanonýrů nepočítají.

Reagovat
Coutinho10

včera byl ještě lepší cca o 0,20 - 0,30 a o 0,15 v postupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

Že má Slavie už roky vždycky ten papírově nejlehčí los a doma...to už ani není vtipný ne? řeší se problémy s varem, Hlouškovi dluhy atp ale na to, že tady jeden tým zcela jednoznačně a dlouhodobě fixluje losování poháru jsme si nějak zvykli

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
7kaka7

Bohužel máš pravdu, můžeme se tomu jenom smát ale je to zajímavý, že v zemi kde někteří lidé věří, že Ukrajinci jsou nacisti a že Fialu si dosadil Biden.... Se přechází takhle do očí bijící věc

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice mimo mísu, ale zmínit to musím, ukáčka opravdu nejsou náckové, viz hajlování na začátku války na Žižkově a poté ještě několikrát, fízlama dobře ututlaný,,, A dalších x případů co se VEN samozřejmě nesmí dostat,,, Ale to jen tak bokem,,, A než mě nějakej expert začne nálepkovat, opravdu nejsem žádnej russák atd.

Los slávie ´´vždy doma´´ není moc k smíchu, spíše k pláči ,,,

Reagovat
Salfovic

U nás nácky taky máme, takže jsme nacisti ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils mojí myšlenku, nás je tu deset miliónů, jich tu bylo v uvozovkách pár tisíc ,,,

Reagovat
bobis21

No tak ukaž tu svou matiku, podle které dojdeš k vyššímu číslu.

Ta představa ruské propagandy že "rusofobní nacisti" si za prezidenta zvolili ruského žida je neskutečně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdím snad něco takového?! To je fuk,,,

Reagovat
bobis21

Tak co teda byla tvá myšlenka, povídej.

Reagovat
7kaka7

V ČR půl milionu a v Praze 100tisic no.... Vsadím se, že se v takovém počtu najdou i islámští radikálové

Reagovat
ACSeRw!n

kdo vi, ten vi

Reagovat
mistr129

Známého známa taky říkala

Reagovat
7kaka7

"Další X případů se ven nesmí dostat..." to je přesně to o čem mluvím lidí věří, že se v době kdy si můžeš všechno náhrat hromadně tutlá ukrajinský nacismus... Ale Slavie které sezónu co sezónu má podezřelé losy v poháru je konspirační teorie

Reagovat
vestinustarychdubu

Já si určitě nenalhávám, že na Ukrajině žádný náckové nejsou, určitě jsou (a pravděpodobně pár z nich i tady), ale nejvíc komický na tom je, že nejvíc proti "nacistický ukrajině" řve Rusko, který má samo o sobě jednu z největších a nejdrsnějších nazi scén vůbec, ale ohání se nějakou denacifikací.

Stejně tak jsou náckové u nás, v Polsku a na celým východě. To, že se na stadionech u nás taky sem tam hajluje, tak jsme všichni náckové a máme tu nacismus, fašismus a potřebovali bysme denacifikovat?

Reagovat
smazaný uživatel

dovolil bych si tvrdit, že náckové jsou i na západě a mnohde i zajímavějc a víc rozšířenější než u nás, kde máme pár klaunů

Reagovat
vestinustarychdubu

Jo, to určitě jsou, tady jsem to spíš myslel na tu naší oblast visegradu a středně-východní evropy, ze který je na tom Rusko asi fakt nejhůř.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

Jses jen common dement, neboj už jsme si zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

marja proč by fixlovali domácí zápas s Vyškovem?

Nemusí být vždycky všechno prodaný, myslel jsem, že tadle hysteričnost ohledně jakýhokoli náznaku korupce u nás už natolik trendy není

A plést do toho nějaký politický kydy, to už je opravdu mimo

Reagovat
jackinho10

V semifinale bych to videl na Budejovice doma a finale s Bohemkou

Reagovat
srandamač

Finále s Příbramí, ať je jistota

Reagovat
doshcz

jsou to všechno konspirace ale někdy se dívej jak ten MOL losujou, vždy upřené pohledy na míčky

Reagovat
7kaka7

Konspirace by to byla, kdyby se to nedělo každý ročník kdykoliv se nějaký slabší tým dostane trochu dál... Jede na výlet do Edenu jak píšu výše, v téhle zemi se věří daleko šílenějším teoriím

Reagovat
doshcz

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Tak když se to losuje u Tvrdíka v kanclu, co bys čekal.

Reagovat
inferno08

* v obýváku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Coutinho10

hezky, článek přímo k Mol Cupu ...to tu myslím před začátky nějakýho kola ještě nebylo, vždy se diskutovalo náhodně pod nějakým novým článkem, takže to bylo vždy rozházený různě, takže o to víc se na to 1/4 finále těším, díky EF

Reagovat
Lemond Laws

New EF

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
jackinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

ty jo, tolik se vás tam už nevejde

Ale jinak souhlas. Aspoň něco má ta nová verze do sebe

Reagovat
Lemond Laws

Seš tam celej vole

Reagovat
PJ

no, mohl bych vás v tom nechat a nahrát si body Ale tohle fakt nesouvisí s novou verzí, stejnej článek před čtvrtfinále tu byl už loni

Reagovat
ZB 07

Pracuje se prosím nějak na tom, aby se v mobilní verzi dostal člověk k novým reakcím na vlastní příspěvky rychleji než přes čtyři klknutí?

Reagovat
Salfovic

Někdy jo, někdy ne.

Reagovat
Imos

Reagovat
Lemond Laws

V jakémkoliv kole poháru musí být automaticky vždycky domácí tým z nižší soutěže....

Reagovat
Cotton

Buď vždy náhodně jako v FA cupu, nebo vždy tým z nižší ligy jako domácí. U nás se to samozřejmě spojilo v jeden paskvil, kde třetiligové týmy hrají automaticky doma, ale druholigové ne.

Reagovat
7kaka7

Druholigový hrají automaticky na Slavii

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
Salfovic

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ikdyž ne, nedávno, myslím na podzim sme museli do Karviný

Reagovat
Cotton

Tak aspoň je to vyvážený. Sice nejezdíte ven často, ale když už jo, tak je to přes celou republiku.

Reagovat
soukup

Reagovat
Cotton

aha vlastně

Reagovat
ZB 07

UEFA do Brna

Reagovat
Cotton

Ale Brno už je přece v Asii

Reagovat
Tromas

To nevadí země z Asie (Kavkaz, Turecko, Izrael) už v UEFA jsou.

Reagovat
verv

Reagovat
Kepy_FCB

FIFA do Vyškova

Reagovat
Salfovic

UEFA MAFIA

Reagovat
KingMaster13

Ty jo tohle jsem tu slyšel naposledy tak 2016 kdy jste měli tu skvělou sezonu pod Kotalem Je dobré vidět, že už je to u vás zase trochu lepší

Reagovat
ZB 07

ale ona nás ta radost zase rychle přejde si myslím.

Reagovat
lampas

Dneska čekám krásný suchý hajzl. Snad nám pražský mrdky neudělají ve městě moc velký bordel.

Reagovat
ratusek

Vy je dnes vyřadíte a Kozlovi postavíte sochu

Reagovat
7kaka7

Středa od 17? To jsou Pražáci ještě v práci...na tož aby stihli dojet do Liberce a udělat tam bordel.

Reagovat
Lemond Laws

Odejít ve 3 z práce a ve 4 můžeš dělat bordel už

Reagovat
ratusek

Reagovat
kecipep

bordeláři si vezmou dovču a nebo rozhodně nejsou ti, kteří makají od 9 do 17

Reagovat
7kaka7

Tak zdání může klamat ale asi máš pravdu

Reagovat
kecipep

klamat můžou, posledně jsem byl na Spartě v saku a košili, když byla vložená kola... ale z Palmovky to mám kousek. Na druhou stranu já nedělám bordel

Reagovat
lampas

Tyhle hovada většinou stejně nemakaj...

Reagovat
7kaka7

Tak lístky, výjezdy a pyro něco stojí

Reagovat
lampas

To jim proplácí Úřad práce skrze přídavky na děti, doplatky na bydlení a dávky v hmotné nouzi.

Reagovat
DieFohlenBMG

Hodíš přes židli mikinu a pracuje za tebe mikina

Reagovat
kilobyte

Tak hlavně, že už máte alibi pro prohru.

Reagovat
Imos

konstatování z předešlých zkušeností

Reagovat
kilobyte

Kdo byl potrestaný za korupci?

Reagovat
Imos

Slavie/Plzeň doufám, ale to nic nemění že je známo že finále byl suchý hajzl, nebo jsi tak arogantní mrdka že to ani nepřiznáš?

Reagovat
kilobyte

Za korupci byl právě potrestány Slovan. Ve finále nás rozhodčí odpustit ČK, jinak tam nic nebylo. Čisté to asi nebylo, ale zrovna Liberec by měl mlčet. Nezmar šel do Slavie z Liberce možná právě díky své zákulisní práci pro Liberec.

Reagovat
Axelrose

Tak tobě, alespoň dle oblíbených klubů může být v podstatě jedno kdo vyhraje, ne? Ty vlastně nemůžeš prohrát.

A třeba se ty pra... ....y spletou a bordel udělají v Jablonci

Reagovat
Salfovic

Tady nemusíš tečkovat.

Reagovat
Axelrose

Jo, to jsem jednou taky někde slyšel, a pak mě smazali profil.

Reagovat
lampas

V zápasech Slovanu se Spartou fandím vždy Slovanu, za což se nijak nestydím, když je to mé rodné město Navíc na žádného hardcore Sparťana si nehraju.

Reagovat
Axelrose

Tak já to mám podobně se Slavií akorát opačně.

Ale to je dáno historicky tím, že já osobně Pce v první lize zažil až teď a opravdu doma, až letos. A když jezdíme od mala na Slavii, tak to už prostě nezměníš, no.

I když chápu, že ty jako Sparťan tu Slavii nepochopíš

Reagovat
lampas

Já to chápu naprosto, protože jedna věc je chodit na domácí klub, druhá věc je mít výrazné sympatie k nějakému klubu z absolutní špičky soutěže. Není to vůbec nic neobvyklého. Vzhledem k tomu, že u nás se nehraje liga první rok, tak přeci jen mám mnohem blíže k Slovanu

Jinak proti Slavii vůbec nic nemám (dokonce jim i přeji v lize úspěchy, když jsou na úkor Plzně), já začal Spartě výrazněji přát až od chvíle, kdy se dopopředí dostala rakovina z Plzně.

Reagovat
Imos

Snad se spletou a budou fandit Slovanu, i když na libe a libe a líbejte nám prdele se těším

Reagovat
Salfovic

Jak ty můžeš fandit Spartě

Reagovat
Imos

jak někdo může fandit Spartě

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

jsem fakt zvědavý na navštěvu snad aspoň 5k prosím

Reagovat
ACSeRw!n

hodne mimo nastrel

Reagovat
Imos

hlavně že máš radost

Reagovat
Tromas

Je divný, že tohle říkáš a přitom máš Spartu v hlavních oblíbených stejně jako Liberec tak si ty pražský mrdky (pro mě jsou to obě SS Prahy) dej alespoň do vedlejších.

Reagovat
Imos

však to jsou pražské mrdky

Reagovat
oli9

Slovácko, Sparta, Slavia, Brno postup

Reagovat
ratusek

Reagovat
Axelrose

Nevíš kolik z Baníku jede zhruba lidí v sobotu do Pardubic? Jestli to tedy není tajemství?

Já jen jestli jste skoupili ty sektory za brankou celý, nebo tam budou taky nějací odvážlivci od nás.

Reagovat
Salfovic

Snad si tohle nepřečte Kepy a spol.

Reagovat
Axelrose

Tak já budu jedině rád, když tam bude super atmosféra. Protože jenom domácí fans ji nevytvoří a zrovna Baník je známý solidními zájezdy i na venkovní zápasy, takže se docela těším.

A vzhledem k tomu, že zbývá nějakých 150 lístků na hlavní tribunu, předpokládám, že Baníkovci toho skoupili víc, než jenom hostující sektor. I proto, že když šly lístky do volného prodeje, nejvíc jich bylo právě vedle sektoru hostí.

Reagovat
kilobyte

Bohemka, Sparta, Vyškov a Budějky.

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kinský Slavii vychytá, je to jejich jasně nejlepší brankář. To bude 0:0 a pak 0:3 na penalty.

Reagovat
Imos

Kinský je na hostování ne? Ten těžko bude chytat

Reagovat
Axelrose

Má to od Slavie povolené, takže záleží jenom na jejich realizáku, jestli ho postaví. A jestli tam je jako jednička, myslím, že by ho tam dát mohli.

Reagovat
Imos

aha, super, i když nevím jestli ho postavit nebo ne

Reagovat
pingla

Reagovat
smetos

Ty casy neslo hrat v 14,16,18 a 20?

Reagovat
Lemond Laws

Ne

Reagovat
kilobyte

Proč? Od 14 uprostřed týdne není termín pro fanoušky.

Reagovat
Salfovic

V Budějovicích by to nebyl žádnej rozdíl.

Reagovat
ZB 07

navíc by se aspoň naši fanoušci dostali domů jako lidi.

Reagovat
Imos

nebo to dát na středu a čtvrtek, jeden zápas od 16 a druhý od 19 a super pro všechny, to by ale na FAČR nesměli být kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

Českej fotbal celkově není pro fanoušky

Reagovat
Greny
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Axelrose

Reagovat
naheCZ

Reagovat
coral

Kurz na vítězství Vyškova 19,90? Tak to se sázkovky pěkně prohnou.

Reagovat
Tromas

Ne vlastně by profitovali. Plány zisků sázkovek jsou totiž založený na prohrách favoritů.

Reagovat
Greny

Nevím jak Budejky ale Dostálek mě teda nasral dost... Kurva nevím jak jsou na to hráči ale s tímto nemůžeme vyhrat

Reagovat
ZB 07

Zabalit pohár, abychom v lize mohli bojovat o střední skupinu, která je stejně úplně o ničem.

Reagovat
Greny

Buď bude génius nebo srac tipují druhou variantu

Reagovat
Losinho

Nepříjemnej nevyzpytatelnej tým plnej Afričanů, kterej nehrál soutěžní zápas, takže ho nemáme jak nakoukat a navíc v Edenu, takže si zkurvíme trávu.

Klasicky nejhorší možnej los, ale snad to urveme. 1:0 (Tecl z 25 metrů)

Reagovat
Kaspar

Bude to smrdet vlastnakem, ale nastesti bude silny protivitr a spadne to do spravny branky

Reagovat
oli9

Si děláte prdel? Jediný druholigovy soupeř a stěžovat si na los...

Reagovat
mistr129

Jsou odpočatí, zkurví nám hřiště a ještě je to soupeř kterýho neznáme.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tromas

Takovou slávistovinu (připosranost, ubrečenost) jsem ještě neslyšel, pokud to nemyslíš z prdele, což si teda myslím.

Reagovat
Losinho

Ještě jsem tam dal toho Tecla, aby to došlo opravdu všem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Rizek

Ten Hašek je jak náhodný generátor slov.

A ten jeho rozbor Tupty, to už je fakt síla.

Reagovat
ACSeRw!n

uz se jede jeho oblibena disciplina - chlast

Reagovat
Kily

jeho ještě někdo poslouchá? Myslím kromě jeho syna

Reagovat
Rizek

On na něčem musí jet, to jinak není možné.

Vypadlo z něj, jak je to na hovno, když hráč často mění působiště a furt si někde zvyká ... Zrovna on, který radí svýmu mladýmu ty jeho bojkoty a útěky.

Reagovat
Kily

klasik, no, je kreativní, vždycky najde možnost, jak vyblít ještě větší nesmysl

Reagovat
Neon

Stejně jsme ten pohár nechtěli.

Reagovat
iamek

Nebyl offside?

Reagovat
Rizek

Jako z té opakovačky to vypadalo na ofsajd o metr.

Reagovat
iamek

Půl metru maybe

Reagovat
Rizek

Z té druhé metr ne, ale ofsajd na 100 %. To jsem zvědav, čím to zase obhájí.

Reagovat
Greny

Jojo ale tak Sparťani zde v týdnu psali že přece měl gol platit, že je to hraniční ..tak to mají zpět

Reagovat
Rizek

tohle nebylo hraniční

Reagovat
Greny

Není kalibrovaná čára, já se k tomu vyjádřil jinde moc se to nelíbilo tak teď to mají dle Příhody

Reagovat
Rizek

Tady ale čára nebyla potřeba. Bylo to vidět pouhým okem, že tam byl. A z opakovačky bylo naprosto jasno, čára-nečára.

Reagovat
Rizek

Pokud bych přijal tvoji konstrukci, tak hrajme bez ofsajdů, protože jestli praporkáři nebudou mávat ani takhle jasné situace, a jestliže se poté řekne, že není čára, nedá se opravit, tak to pravidlo nemá cenu.

Reagovat
Imos

nebylo hraniční protože to bylo jasně v pořádku

Reagovat
ZB 07

To je katastrofa a penalta totální výsměch teda

Reagovat
Greny

Var v klidu

Reagovat
ZB 07

ale hrajeme ještě hůř, než jsem čekal. Snad to Dostálek protočí co nejdřív.

Reagovat
Coutinho10

ale jo na Mol Cup

Sestava: Mandous - Pech, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - M. Jurásek, Ševčík, Lingr, Oscar, Ewerton - Jurečka

Lavička: Stejskal, Ogbu, Olayinka, Zafeiris, van Buren, Douděra, Traoré

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Steve Stifler

Ten Červ Jak tam sebou hodil

Reagovat
iamek

Reagovat
kilobyte

Si rovnou může jen lehnout a rozhodčí každou minutu pískne.

Reagovat
Imos

zrovna vy byste měli mlčet s vašemi herečkami bože, vaše arogance je stejná jak u Plzeňáků

Reagovat
oli9

Co dělá ten Mejdr ve Spartě? Jen marketing a sociální sítě nebo co

Reagovat
iamek

Kvůli Jankta

Reagovat
Marv

Vlášek opravdu řekl, že to byl faul na Gebreho? Okamžitě vypnout mikrofon a vyhodit. Gebre si za to může sám a měl za ten faul dostat žlutou

Reagovat
matteo17

Jo, ten je dneska úplně nahulenej.

Reagovat
FCSL

Lol. Však Haraslín první podklouznul a zranil tím Gebreho

Reagovat
GrimeBaller98

Ses slepej nebo dementní?

Reagovat
Martin9719

Hlavně že Haraslin padal daleko dřív no

Reagovat
Neon

Protože se mu urval drn pod nohou, to nebyla simulace. A faul gebreho naprosto jasnej.

Reagovat
Martin9719

Aha takže Gebre ho zfauloval tím, že tam nastražil ten drn.

Reagovat
Neon

Tvl kdyby ho Gebre nefauloval, tak by haraslin nejspíš ustal to proklouznutí.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Imos

Reagovat
kilobyte

A rozhodčí taky dobře posranej. Proč pak přerušoval hru? Jsem myslel, že to dělá jen při vážném zranění (třeba hlavy) a nebo zranění brankáře.

Reagovat
Imos

a co jiného by to bylo? uklouzl vjel do gebreho a zranil se, soudnost trochu arogante

Reagovat
ACSeRw!n

jako kdyby nemoch zustat rovnou za lajnou.. ale ne, jeste se tam vrati a pak si tam lehne, aby zdrzoval.. Zelenka dneska zaujatej a navic mimo

Reagovat
Rizek

Zelí sedí za mikrákem v libereckým dresu.

Reagovat
kilobyte

Zkušeně došel co nejdál a rozhodčí mu to sežere.

Reagovat
Imos

ubohej sparťan co neuznává fair play to jsme dneska aspoň dvakrát viděli

Reagovat
kilobyte

Zdržování je fair play?

Reagovat
Steve Stifler

Tak ty vole On se vrátí na hřiště, aby si tam lehnul, a rozhodčí to ještě pískne, to fakt jděte do prdele

Reagovat
matteo17

Co blbneš, podle Zelího má nahráno z Bundesligy.

Reagovat
Rizek

A Zelí do toho řekne, že neví, proč se Haraslín čílí a že kdyby hráli Sparťané fair play, tak zakopnou balon hned a nečekaj, až to přeruší sudí.

Mimoň.

Reagovat
Steve Stifler

Kdyby byl život fair, tak Zelenku někdo o poločase hodí proti tý skále, co tam maj za tribunou.

Reagovat
Imos

tvl, však několikrát tam sparťani jako zmrdi nehráli fair play, tohle uvažování o vás dost vypodívá

Reagovat
doshcz

Reagovat
7kaka7

"Proč se Haraslín čílí?" Protože se Gebre vrátil na hřiště jenom aby se to za 5 vteřin znova přerušilo?

Reagovat
GrimeBaller98

Neasi,srac východní namyslenej

Reagovat
Neon

Xixao neví, že může dát žlutou kartu?

Reagovat
oli9

Dpc co to Slovácko dělá....

Reagovat
GrimeBaller98

Na to co si ta východní mrdka Haraslin hraje? Zraní Gebreho a ještě na nej řve. Špína největší, snad mu někdo prelame hnáty

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
GrimeBaller98

Rangers v oblíbených, chapu

Reagovat
Steve Stifler

Umíš číst, hezky

Reagovat
matteo17

Tak mi pověz jaká byla pointa se zranit, vlézt zpátky na hriště a za 4 sekundy si lehnout?

Reagovat
GrimeBaller98

Chtěl to zkusit. A nezranil se sám, ale overrated východní sracka. A ještě se diví.

Reagovat
matteo17

Zkusit ty seš bezmozek.

Reagovat
GrimeBaller98

Hrál po dlouhý době, jasne ze chtěl zůstat na hřišti, je videt,ze jsi nikdy nehrál fotbal. Snad dneska budou křupat kosti toho vašeho východního šulina

Reagovat
ACSeRw!n

jasna zluta pro Gebreho a jeho faul, nevim co resis debilku

Reagovat
GrimeBaller98

Pust si to ještě jednou ty bezmozku

Reagovat
doshcz

Reagovat
Imos

Reagovat
ZB 07

Vždycky, když už mám pocit, že Dostálek není úplně tragickej trenér, tak něčím takto krásně překvapí

Reagovat
soukup

dalo se to čekat, že to vypustí

Reagovat
ZB 07

Tak ať pak nemají řeči o tom, jak chtějí postoupit. Pochopil bych posazení dvou tří opor, ale ne takto odchozenej pouťák s B týmem.

Reagovat
soukup

já s tím počítal a vsadil na Budějky. Bohužel jsem teda vsadil i na Spartu...

Reagovat
Slovácký trojboj

No, hmmm... Musíme otočit..

Reagovat
Steve Stifler

Červ by si neměl tak často lehat, ještě nastydne v těchhle teplotách

Reagovat
Imos

a co kdybys to samý řekl vlastním hráčům? Asi ne co?

Reagovat
ManUnited

Ten Haraslín to je taky slušnej jantar

Reagovat
5PUR5

Szikszayovi se to neudělování karet určitě nevymstí, Liberec bude slušně bránit vedení a Sparťanům nebudou ujíždět nervy.

Reagovat
Imos

jako sparťani měli mít v poločase dvě tři karty minimálně

Reagovat
7kaka7

Nevím proč jsme tak nervózní...od 5 minuty má Liberec potřebu zdržovat, odkopávat, každý obraný zákrok slaví jako gól... Ale Sparťani reakcemi na hřišti vytváří dojem, že to je nervózní, vyhecovaný a vyrovnaný zápas... Chce to klid.

Reagovat
Rizek

Sparťani jsou hodně podráždění. Ano, můžou cítit nějakou křivdu, ale tímhle máváním a pořváváním to nezlomí. Priske jim to musí v kabině připomenout.

Červ je simulant.

Reagovat
Imos

Reagovat
Martin9719

Kiksy rozhodčích teda dobrý. To že Mejdr centruje půl metru za brankovou čárou, pak ten Haraslín vs Gebre + by mě zajímala ta ofside pozice u gólu.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ve studiu to zastavili na tomto momentu jako moment prihravky, a to byl s malou rezervou Rondic jeste v klidu.

https://ctrlv.link/dhX7

Reagovat
mistr129

AlE sParTu ŘežOu!

Reagovat
vestinustarychdubu

Asi tak, hlavně, že největší závar, kdy to tam teda Slovan ukopal jen tak tak, měli po otočeným rohu

Reagovat
mistr129

Já nekoukám, jen jsem si všude přečetl jaký to je jasný ofsajd a pak vidím tuhle fotku

Reagovat
Imos

Reagovat
Rizek

Nevím, jestli to zastavili správně, ale jestli jo, tak beru zpět. Mě se to z prvního záběru zdálo naprosto jasný.

Reagovat
vestinustarychdubu

on to byl takovej ten ofsajd z kategorie, ze byl okamzite po prihravce v ofsajdu, takze to vypada jednoznacne, ale zpetne se to ukaze.

Reagovat
FCSL

Jako Sparta mi ted z tý TOP 3 byla suverénně nejsympatičtější a přál jsem jim návrat do boje o titul a titul, ale stačílo 30 minut tady a byl to slušnej omyl. Čvančara, Krejčí a Haraslín strašný mrdky. Jsem netušil, že existuje větší zmrd než Krejčí. Haraslín to dokázal. Po 20 letech 4x za sebou vyhráli a už jsou zase mistři světa. Krejčí si asi hraje na Řepku nebo co. Akorát mu bude 24 a ještě nic nevyhrál. Každopádně stejně otočí. S tou deffenzivou to nemůžem udržet. Prebsl, Purzi, Ndefe, Preisler... To je strašná bída. Theo to tam ještě organizoval, ale tohle je obrana na sestup

Reagovat
GrimeBaller98

Souhlas se vším

Reagovat
Rizek

Co udělali ti tebou zmínění tak hroznýho?

A co simulant Červ? Tomu přeješ pořád?

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Imos

Nevím, podívej se na svoje hráče a pak někomu říkej simulant

Reagovat
mistr129

Hele bez ohledu na tento zápas, kdo je z kádru Slavie v současné době mrdka? Jediný u koho chápu, že je někomu nesympatický, je Olayinka, jinak to je soubor takových nenápadných hráčů - nikoho si jako fanoušek moc nezamiluješ, ale zároveň tam ani není někdo, kdo by pil krev nezávislým fanouškům

Reagovat
JackBlack

Já myslím, že Bóřu nemá dost lidí rádo ale ten už se nedá moc považovat jako člen kádru

Reagovat
mistr129

Toho jsem nepočítal, jinak to by byl samozřejmě kandidát č 1, i když má dle mého do Krejčího daleko

Reagovat
GrimeBaller98

Prase Boril a kvůli fantasy Lingr

Reagovat
Mass

Béřa v kariéře ani jedna červená, v poslední sezoně, kdy hrál (27z.) jen tři žlutý...

Reagovat
GrimeBaller98

A čím to asi bude? Kazdej zapas byl na rudou.

Reagovat
Mass

Bude to tim, že sis ho tak zafixoval, i když statisticky jeho počet faulů prostě neodpovídá tvojí představě. Vždycky hrál tvrdě, ale s rozmyslem. V počtu faulů je až na 84. místě. https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=1&status=0&parameter=10&season=2021&club=0&game_limit=0&nationality=&age=0&list_number=0&order=13&order_dir=2&list_number=50

Reagovat
kilobyte

Za jednu sezónu, ale celkově je první. Ale ty sis ho očividně zafixoval podle jedné sezóny, i když statisticky jeho počet faulů prostě neodpovídá tvojí představě.

https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=1&status=0&parameter=10&club=0&game_limit=0&nationality=&age=0&order=13&order_dir=2&list_number=0&season=1#stats

Reagovat
kilobyte

Ale není to tím, že by hrál čistě.

Reagovat
Mass

Nn statisticky prostě nemáš pravdu.

Reagovat
kilobyte

Hm, nemyslím si.

Reagovat
FCSL

U vás mi prostě vadí, že máte asi 60 hráčů a rozhazujete si je jak chcete. Přijde mi, že Trpiš občas neví co chce. Už u nás chtěl spoustu hráčů z ligy, ale Karl mu to zatrhl. U vás se těch hráčů protočí fakt neskutečně. Třeba Buren vám 5 let nebyl dost dobrej a ted si ho stáhnete půl rok před koncem smlouvy Jasně, je to váš hráč, proč ne, ale sympatický to prostě není. Jinak hráčsky nesympatický nejste. Kor když máte dost hráčů od nás a měl jsem je rád i u nás. Jako Oscar, Ševčík, Kolář, Taras... Jedině asi jenom ten Bořil mi vadí, ale i tak bych mu přál, aby se ještě vrátil

Reagovat
mistr129

Jo tak to chápu, to asi sere i většinu ze slávistů Ale nakonec jako "běžný" fanoušek, který si to zapne v televizi a ještě ani ne každý zápas, řeším hlavně to, jestli se ti hráči chovají na hřišti jako idioti. To u nás není, za což jsem rád

Reagovat
Imos

Reagovat
Kiss Me Polka!

Cože? Zrovna olayinka je to sympatické co tam máte. Kolář, lingr, bubeník, ousou.. co mě teď napadlo

Reagovat
Kiss Me Polka!

Buren* pak boril pridej k tomu nesympaticky realizak a máš to

Reagovat
7kaka7

Protože jsme si roky stěžovali, že nemáme hecíře a vítězné typy...tak Rosa zakomponoval do kádru tyhle afekťáky. Do takového toho "vítězného zmrdství", které praktikovala roky Slavie, to má ještě daleko dneska je to vyloženě sráží, protože herně je Sparta lepší..ale horké hlavy nezvládají.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Imos

přesně tak, zas mi jich ani zbla není líto, mrdky arogantní

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaal Lingr

Reagovat
Coutinho10

škoda Ewe tyčka

Reagovat
naheCZ

Jurásek a Jurečka

Reagovat
Coutinho10

Jurečka

Reagovat
Mass

Vyškov to zkusil sympaticky a nebetonovat a zdá se, že se jim to moc nevyplatilo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
7kaka7

Kuchta z lavičky otočí a Zelenka prohlásí, že Spartě splatil investované peníze.

Reagovat
Rizek

Zelí by udělal líp, kdyby už nikdy nic v televizi neprohlašoval.

Reagovat
7kaka7

To nepochybně

Reagovat
7kaka7

Tak ještě jeden

Reagovat
DieFohlenBMG

Ty hajzle

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Rizek

Hezky

Reagovat
7kaka7

Akorát ten Zelenka mi nevyšel

Reagovat
Rizek

bohudík

Reagovat
_Blind_

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Rizek

Sparta ve druhým poločase bezzubá. Nechali se rozhodit a teď už to půjde hodně těžko.

Reagovat
GrimeBaller98

Jasná druhá žlutá pro Cvancaru. A spartani se ještě divi

Reagovat
ACSeRw!n

Honzaa Kuchtaa

Reagovat
Rizek

Kuchta

Reagovat
JackBlack

Jan Lafata

Reagovat
DieFohlenBMG

Lafata ptáky střílí, Juchta se s nima mazlí

Reagovat
Superme

Kuchta, Krejčí a Čvančara jsou regulérně největšími špínami z celé ligy. Ubrečený, nesportovní a inteligenčně na úrovni soplu z nosu. Kuchtu od dnešního zápasu fakt nesnáším podobně, jako staršího Frýdka - absolutně žádný respekt ke klubu, bez kterého by hráli nějaký prales.

Nikdy bych to nečekal, ale ať tu ligu letos vyhraje zase ta Plzeň a Slávka dá těmhle negramotům aspoň 5tku.

Reagovat
Rizek

Superme byl toho večera poněkud neklidný

Reagovat
Superme

Je to tak Asi sem to jen od Kuchty nečekal (asi to je tím, že tu naší kapr ligu skoro nesleduju). Prostě tyhle bezcharakterní krysy (krysy mi snad odpustí, že je s tímhle srovnávám) nesnáším obecně - Krejčí s Čvančarou Slovanu aspoň nic nedluží, tenhle vocas jo.

Reagovat
Rizek

Co Kuchta dluží Liberci?

Reagovat
GrimeBaller98

Bez Liberce a Hoftycha by byl Kuchta v divizi

Reagovat
Superme

„Jsem za liberecké angažmá moc rád a budu na něj vzpomínat jen v dobrém. Trenér Hoftych spolu se sportovním ředitelem Koukalem mi tady dali šanci znovu nakopnout mou kariéru, za což jim ještě jednou děkuji. Rád bych poděkoval za podporu i všem libereckým fanouškům, kteří nám v sezóně dost pomohli. Doufám, že se Slovanu bude dařit i v příští sezóně," řekl pro náš web Jan Kuchta

- Vůbec nic.

Reagovat
ACSeRw!n

jen kecy pro media, snad to nechces srovnavat s emocema na hristi

Reagovat
Superme

Otázka byla jasná, odpověď Kuchty také: "mi tady dali šanci znovu nakopnout mou kariéru".

Ale jak říkám, ligu už skoro nesleduju a v Evropě zásadně fandím těm druhým, protože si vždy vzpomenu na tu korupci, co se u nás děje (viz. to vaše podplacený finále v roce 20) a podobný špíny jako kuchta. V hokeji našim klubům naopak vždy přeju.

Reagovat
kilobyte

Slavil gól potom co ho vypískali. Po zápase v rozhovoru pochválil trávníkáře Liberce, že dělají, co můžou. Přitom by klidně mohl Liberec natřít za ten hrozný trávník.

Reagovat
Superme

Nikdy se v Liberci nevypískávali bývalí hráči, pokud se chovali s respektem ke klubu. Frýdek st. a Kuchta jsou výjimky.. proč asi. Jsem celý dojatý, že dokázal aspoň pochopit, že trávník u nás ani v Jablonci nebude na přelomu únor/březen zrovna top.

Reagovat
kilobyte

Já budu dojatý, až nějaký rozhodčí dokáže pochopit, že na takovém poli se nedá hrát a zápas odloží. Výmluvy, že u vás není na to počasí, jsou blbost. Bych taky mohl dělat mistrovství ve sjezdu v polabí a pak to uspořádat na rozbláceném kopečku, protože na to tady nejsou podmínky.

Buď do toho investujte a nebo nehrajte profesionální soutěž.

Reagovat
vestinustarychdubu

No a co čekáš za trávníky, když se obecně v našich podnebných podmínkách, hraje liga od ledna? Konkrétně loni měla velký problémy s trávníkem i třeba taková Slavia, a ta má na trávník úplně jinej rozpočet, než zbytek ligy.

Bez lamp a umělýho slunce ti prostě trávník neporoste v lednu a únoru (vegetační klid) a to si tu může dovolit jen Sparta se Slávií, takže si tu ligu můžete hrát spolu sami v tom případě.

Reagovat
kilobyte

Tak zrovna Slovan má problémy s trávníkem dlouhodobě. I když se v lednu a únoru nehrálo. Takže to není jen o tom, že se hraje v únoru.

Reagovat
verv

A co Kuchta provedl, že ho vypískali hned při nástupu na hřiště? Ty jeho oslavy byly až reakce na tohle.

Reagovat
lampas

Je to čůrák.

Reagovat
verv

A tím, že je čůrák, neprojevil respekt ke klubu?

Reagovat
lampas

Já netvrdím, že neprojevil respekt ke klubu (ani ho od něj nevyžaduji). Ale je to čůrák, navíc je zábava s tribuny hráčům do čůráků nadávat, když je důvod.

Reagovat
verv

To psal Supreme, že v Liberci nikdy bývalýho hráče nevypískali, pokud měli respekt ke klubu. A Kuchtu vypískali z jedničky.

O jeho čůráctví se bavit nemusíme

Reagovat
ACSeRw!n

eurohokej.cz

Reagovat
Superme

Na korupci radši nic

Reagovat
kilobyte

Za korupci byl potrestaný Liberec.

Reagovat
Superme

Ale jdi ty brepto, a kdy?

Reagovat
kilobyte

2005

Reagovat
kilobyte

Hm, ano. Svaz jim odebral 6 bodů a dostali pokutu.

U soudu nakonec vyhráli, ale jenom díky tomu, že soud neuznal odposlechy jako důkaz. Nejvyšší soud to pak označil jako chybu. Bohužel s tím už ale nešlo nic dělat.

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/nejvyssi-soud-ve-fotbalove-korupcni-kauze-liberecky-soud-pochybil/5bdf920f0d663b6fe807b7d7

Reagovat
mistr129

Kuchta je píčus, ale blbej nebude. Čvančara je jiná, toho bych se bál poslat do obchodu

Reagovat
Superme

Důležitá je informace, že je to píčus

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Zrovna v zápasech s vámi Jsem rád, že máme takové hráče v týmu, protože proti nám často hrajete jak hovada, tak je dobré vám to trochu vrátit a ne se jenom nechat pokopat. Až nebudete hrát jako prasata a místo toho pole budete mít trávník, tak nebudeme potřebovat "špíny".

Reagovat
Superme

Vy jste je měli vždycky a vždycky mít budete. Hrát jako v baletu tedy NIKDY!

Reagovat
kilobyte

Protože proti takovým hrajeme v lize vždycky. Podívej dneska na Daňka. Sympaťák a hodný kluk a málem mu to vaše hovado ukončilo sezónu.

Reagovat
ratusek

a jen za žlutou

Reagovat
Superme

Tam to byla hodně oranžová. Dokážu uznat, pokud to tak je. Když už, měl to být někdo jiný. Zrovna Daňka mám taky rád, stejně jako jiné.. Vitík, Karabec a jiní. Ne každý sparťan je primitiv...

Reagovat
Bechy1893

Sorry jako..tohle je červená a trest minimálně na pět zápasů. Takový zakroky můžou ukončit kariéru. Doufám, že ten zmrd co dneska pískal, pískal letos naposledy

Reagovat
ratusek

jsem zvědavej na vyjádření šaška Příhody

Reagovat
smazaný uživatel

"Byla to hraniční situace a v tomto případě bychom se přikláněli k udělení červené karty, ale vzhledem k trendu, který rozhodčí zvolil v daném utkání, je žlutá karta dostatečným trestem." Nebo tak nějak...

Reagovat
ratusek

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
verv

Hodně oranžová

Reagovat
GrimeBaller98

Kdyby to byl Kuchta nebo Haraslin, tak je to idealni zakrok, Danek si to nezaslouzil

Reagovat
Imos

Reagovat
Rizek

Zelí

Reagovat
AjaxFans

Moc pozdě

Reagovat
Shevchenko

vlásek teď zněl, jak kdyby vůbec netušil, že se ve fotbale nastavuje

Reagovat
Rizek

fotbalová sekce na ČT umřela. To je jeden matlák vedle druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě ty 2 nejlepší (Kozohorský, Čapek) teď odlifrovali na MS v lyžování.

Reagovat
matteo17

Jak Vlášek a Zelenka, to je dneska teda fakt n ěco strašnýho.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ne neznel no

Reagovat
Shevchenko

Víš na co narážím nebo co tu zkoušíš?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Zápas jsem viděl cely a nikde neznel, že by nevěděl, že se ve fotbale nastavuje..

Reagovat
Shevchenko

Běží poslední minuta zápasu, Vliegen zatím nevypadá, že by ho rohový kop na druhé straně zajímal.

Reagovat
Rizek

Bohužel zaslouženě. Po té otočce zase přestali hrát.

Reagovat
Rizek

Mejdrovi se povedla první ofenzivní věc v sezoně a oni mu to takhle zkazí.

Reagovat
Martin9719

A opět Kovář, tady nechytil ani to co ho trefilo.

Reagovat
Slovácký trojboj

Stejně jsme obhájit nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ahoso Widaho

Když v sobotu vyklepnem Zlín, tak nějaký semifinále poháru oželím.

Reagovat
Cotton

Kdy je termín semi?

Reagovat
ZB 07

5. dubna

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Pičo jasná rudá

Reagovat
Gimme

Reagovat
C-M@ster

nechápu, no

Reagovat
DieFohlenBMG

Zafeiris je úplně jinde. Neskutecnej

Reagovat
Greny

Jak toto nemůže být červená tvl? Jasná ze hřiště... Nemluvím o varu..

Přihoda by se na to měl vysrat

Reagovat
ratusek

šedá zona, nelze posoudit intenzitu, faulovaný nebyl zraněn, chceme méně zásahů VAR.

Vyber si

Reagovat
Greny

Intenzita byla tak jasná že ten Daněk může být rád že odešel po svém...(takže nebyl zraněn nebo méně zásahu var)

Ale přijde kapo Prihoda a řekne toleruje mě jak žlutou tak červenou....

Příště si tam rozhodci hodí mincí

Reagovat
ratusek

přitom z toho zákroku se mi udělalo nevolno a ještě že Daněk nebyl zraněn. Měl obrovské štěstí

Reagovat
Kiss Me Polka!

Co to tam teď předvedlo to kopyto mezsaros oběma nohama tam skocita ještě se sám zranit

Reagovat
kilobyte

Chtěl dodělat Daňka, když se to tomu Var... nepovedlo. Ale málem dodělal sebe.

Reagovat
Coutinho10

Ousou

Reagovat
Mass

Vůbec na něj neměla jít přihrávka, ale zápas je rozhodnutej, tak trochu blbnou.

Reagovat
Coutinho10

j, ale toto by si teda neměl dovolit, u něj to je dost často vždy nějaký kiks mi přijde

Reagovat
Mass

Kterej náš stoper nemá. Pokud hraješ takovej styl rozehrávky, kde nechceš ztratit míč a zkoušíš bago s útočníky.

Reagovat
ratusek

Zelený je strašně hloupej

Reagovat
ACSeRw!n

klasickej Liberec, samy prasarny

Reagovat
Superme

Reagovat
Greny

Jsem zvědav zda bude mít Kuchta koule jit a klasický nedat penaltu

Reagovat
KnoxXx

preco by posielali na penaltu takeho trageda?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiss Me Polka!

Dobrý vykop

Reagovat
KnoxXx

zjavne Sparta nema velky zaujem o pohar, ked isla do takeho risku s Kuchtom

Reagovat
Rizek

Červ se proválel až k penaltám, a pak to podělal.

Děkujeme!!!

Reagovat
kilobyte

Se divím, že nespadl a nesnažil si vymodlit penaltu.

Reagovat
Greny

Červ geniální penalta.. ještě ten zpomalený záběr to vypadalo že to chce překopnout úmyslně

Reagovat
kilobyte

To jsem dlouho neviděl, aby to někdo takhle narval naslepo a doufal, že trefí bránu. Přitom ostatní to kopali výborně. Líp než na MS.

Reagovat
Rizek

V semifinále: Slávia - Budějky a Bohemka - Sparta.

Vsadím svoje pravé varle.

Reagovat
kilobyte

Slavia s Bohemkou a Budějovice se Spartou.

Vsadím tvoje levé varle.

Reagovat
Rizek

ou, tak dík

Reagovat
7kaka7

Neskutečný, že v zápase Liberec - Sparta se kopou o dvě třídy lepší penalty než kopali třeba Španělé na MS.

Reagovat
Greny

Blbý přirovnání, když si vzpomenu jak to Španělé kopali tak bych asi mezi rozstřelem stihl poslat škopek, cigaretu, klobásu a hur by jsi to nemohl kopnout

Reagovat
7kaka7

Tak spíš než jako přirovnání jsem to myslel jako kuriozitu a ukázku, že penalty jsou o hlavě a s fotbalovým umem nemají až tak moc společného.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele