MOL Cup - preview čtvrtfinále: Na programu je pražské derby

09.02.2022, 09:57
Previews
Sinobo Stadium (© AFP)
Pro čtvrtfinálovou fázi MOL Cupu přichystal los fanouškům řadu zajímavých zápasů. Největším lákadlem je beze sporu derby pražských "S", ještě před ním se ovšem střetne Sigma se Slováckem.
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (středa 14:30)
Už počtvrté v řadě se olomoucká Sigma probojovala mezi osm nejlepších mužstev MOL Cupu. Uzmout pohár se ale Hanákům podařilo naposledy před deseti lety. Skončí letos jejich čekání? Minimálně částečnou odpověď na položenou otázku poskytne středeční duel, kdy se na Andrově stadionu představí ambiciózní Slovácko.

Klubu z Uherského Hradiště se sice v národním poháru dlouhodobě nedaří tolik jako Olomouci, přesto některé sázkové kanceláře považují svěřence kouče Martina Svědíka za favority středeční seance. Právě pod Svědíkovým vedením totiž skromný celek stoupá k výšinám — alespoň tedy v tuzemské nejvyšší soutěži. Vždyť zimní ligovou přestávku přečkali Moravané na vynikajícím čtvrtém místě v tabulce.

Víkendový výkop jarní části ročníku se však Slovácka netýkal, neboť kádrem plánovaného soupeře z Pardubic se prohnala střevní viróza. O to víc se Svědík a spol. mohou soustředit na výlet na Hanou, který může Moravanům ukázat cestu k vytouženému úspěchu. "Chceme tady ve Slovácku zanechat nějakou stopu a vyhrát nějakou trofej," neskrývá ambice fungujícího souboru stoper Michal Kadlec.

Sigmu soutěžní mač během prvního únorového víkendu na rozdíl od Slovácka neminul. Hanáci se představili na rozbahněné půdě v Jablonci, jemuž nakonec kvůli jediné inkasované brance podlehli. Olomouc tak na jaře začala tam, kde na jaře skončila, a v ligové tabulce zůstává na nepříliš lichotivé desáté pozici. Přesto se klub brání přijetí jinde prospěšných novot.

Na ligové nezdary však hráči Sigmy v MOL Cupu myslet nechtějí. "Výsledek (z Jablonce) je třeba hodit za hlavu, některé věci vylepšit. Do zápasu se Slováckem jdeme odhodlaní uspět. Chceme postoupit mezi čtyři nejlepší. Slovácko je výborný soupeř, ale my jsme schopní porazit kohokoliv. I s předními týmy jsme sehráli dobré zápasy. Je to v našich silách," věří asistent hlavního trenéra Olomouce Jiří Saňák. Speciální zápas čeká křídelníka Sigmy Jana Navrátila, který se na Andrův stadion vrátil v zimě po pětiletém působení právě na Slovácku.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stejskal — Chvátal, Jemelka, Beneš, Zmrzlý — Breite, Spáčil — Navrátil, Růsek, Zifčák — Chytil
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen — Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška — Sadílek, Kohút, Havlík — Petržela, Jurečka, Holzer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.26 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (středa 17:00)
Obě pražská "S" každoročně pomýšlí na zisk národního poháru, jeden ze slavných klubů se však s vidinou zisku trofeje bude muset rozloučit už v únoru. Slavia totiž ve čtvrtfinále vyzve nenáviděnou Spartu, tudíž je jasné, že postup do další fáze soutěže se oslaví pouze na jednom břehu Vltavy. Ani jedno z mužstev přitom nepůjde do pohárového derby v ideálním rozpoložení.

Jak sešívaní, tak i Letenští již za sebou mají první soutěžní duel v kalendářním roce 2022. A oba tábory chtějí na 20. kolo české nejvyšší soutěže co nejrychleji zapomenout. Velkou blamáž prožila především Slavia, která o uplynulém víkendu jako vedoucí celek ligy přivítala poslední Karvinou. Pražané nicméně roli favorita nepotvrdili. Obranný val Slezanů nedokázali prolomit ani pomocí penalty, Karvinským naopak k senzačnímu vítězství stačil jeden povedený útok.

Slavia, která během zimního přestupového okna přišla o dvě výrazné tváře (útočníka Jana Kuchtu a kreativce ze středu pole Nicolaeho Stanciua), opustila po nečekané porážce první místo ligové tabulky. Záložník Petr Ševčík nicméně hodlá nepovedenou jarní premiéru co nejrychleji hodit za hlavu. "Jsme dost zkušený tým, abychom si s tímhle poradili a zvládli zápas se Spartou," očekává lepší výkon v MOL Cupu 27letý záložník.

Letenští si v sobotu až tak velkou ostudu neuřízli, avšak ani v jejich táboře nemohla panovat spokojenost. Sparta měla na hřišti Českých Budějovic dominovat nebo alespoň hýřit aktivitou, místo toho ale její hráči jen pasivně zírali na běhavé Jihočechy. Těm nechybělo mnoho k tomu, aby soubor v rudých dresech porazili. Nakonec se však u soutoku Vltavy a Malše body dělily po bezbrankové remíze.

Zápas v Budějovicích každopádně poodhalil jisté limity sparťanů. Řadu fanoušků Letenských již během ledna znervózňoval nezájem vedení klubu o přestupové dění. Světlo na celou situaci nedávno vrhl generální ředitel Sparty František Čupr, jenž vysvětlil, že o nové posily nemá zájem sám kouč A-týmu Pavel Vrba. "Není to tak, že bychom mu nechtěli přivést hráče. S (sportovním ředitelem) Tomášem Rosickým jsme na něj tlačili, jenže trenér se vyjádřil jasně. Nechce. Proto jsme si řekli, že nebudeme nadále naléhat," uvedl Čupr v televizní talk show Tiki-Taka.

Zda Vrba doplatí na přestupovou pasivitu se teprve ukáže. Aktuálně se nicméně jeho svěřenci soustředí na jediný cíl — vítězství v derby. V posledních letech to Sparta na Slavii moc neuměla. Zlom po dlouhé době přišel až vloni na podzim, kdy první výhru Letenských nad sešívanými po pětiroční pauze vystřelil slovenský křídelník Lukáš Haraslín.

V pohárovém střetnutí se Vrba bude muset obejít bez útočníka Tomáše Čvančary. Mladý útočník se ještě na konci loňského roku přesunul do Prahy z Jablonce, avšak z působení u Severočechů si přenesl disciplinární trest za obdrženou červenou kartu, který nadále běží. Sparta požádala o prominutí třízápasového potrestání, disciplinární komise ale žádosti Letenských nevyhověla.

Trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského mohl po ostudě proti Karviné těšit jen zdravotní stav sešívané družiny. Na marodku klubu z Edenu se žádné nové jméno nepřesunulo. S mírnými komplikacemi zápolili pravý bek Alexander Bah a univerzál Lukáš Masopust, oba se však na trávníku nakonec ukázali již v sobotu proti Slezanům.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous — Bah, Ousou, Kačaraba, Plavšić — Ševčík, Holeš — Lingr, Madsen, Schranz — Krmenčík
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec — Wiesner, Panák, Čelůstka, Polidar — Sáček, Krejčí ml. — Pešek, Dočkal, Haraslín — Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.76 - 4.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (432)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dá se sledovat i jinde než na Tipsportu? A mimochodem ty časy 14:30 ve všední den vymýšlí která chytrá hlava? Na FAČRu jsou fakt sto let za opicema s těmi časy, proč se nemůže hrát aspoň v 5 nebo v 6

Reagovat
Greny

ČT 2

Reagovat
Fakt

Nějaký Slovácko stejně nikoho nezajímá.

Reagovat
wyqinac

slovacko asi jen tipsport/chance

Reagovat
ondrasch77

Kvůli tomu, že když v tom bude nějaká prasárna, tak aby to vidělo, co nejmíň lidí

Reagovat
Greny

Zajímavé čtení.. nevim naopak pokud by to Skotska policie uzavřela s tím že není třeba žádné další popotahování hráče tak bych řekl že nic nemají a právě proto bych to chtěl projednat i u CAS ale zase chápu i Tvrdíka že nechce aby se to pitvalo

K Řehákovi asi nemá cenu se vyjadřovat....

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2021-22/409039/kauza-kudela-se-blizi-ke-konci-veri-tvrdik-rehak-si-u-neho-zle-zavaril.html

Reagovat
verv

Řehák naprostej hnůj. Snad poprvé musím dát Tvrdíkovi za to, jak to věcně a bez vytáček popsal. Doufám, že si to přečetl i Bakary a podobní, kteří tvrdili jak je to normální a omlouvali to emocema nebo že si to snad Mosquera vymyslel.

Reagovat
Greny

Taky zde s částí s Tvrdíkem souhlasím a to je co rict když do něj kopu co to jde

Reagovat
mistr129

Kdo to tu tvrdil? Za mě

1. Řehák blbec

2. pokud ho za to potrestala disciplinárka, tak ať trestá všechno, co si hráči a trenéři během zápasu řeknou a někdo to slyší.

3. Mosquera si jako naprostý hnůj vymyslel rasismus, vyhrožoval na sockách fyzickým napadením a je za to v pohodě?

Reagovat
verv

Můžes si projít diskuzi pod článkem o trestu pro Řeháka, těch lidí bylo víc.

Podle mě je teda rozdíl, pokud si hráči nebo trenéři v zápalu boje vynadaj nebo když člen realizačního týmu naběhne a opakovaně uráží hráče mimo hřiště. Navíc podle toho, co říká Tvrdík, tak kdyby nebyl Řehák buranskej idiot, tak se to vůbec nerozmazávalo a nikdo kromě pár zasvěcenejch by o tom nevěděl.

Já teda Mosqueru rád nemám, ale s tím, že si vymyslel rasismus bych byl opatrnej, nikdo z nás neví, co mu řekl. Sám Tvrdík říká, že to pravděpodoně rasistický nebylo, takže to asi není až tak jednoznačný. A teda říct doufám, že ho nepotkám, protože jinak bych mu musel rozbít hubu mě úplně nepřijde jako vyhrožování fyzickým napadením, ale spíš jako přání už nikdy toho člověka nevidět. Ale pokud to někdo vidí jako vyhružku, tak klidně ať dostane nějakej trest.

Reagovat
Bakary3

Tak k Rehakovi, hned jak se to dostalo ven, psal jsem, ze je dement - coz ostatne se tak nějak vi.

Pozastavoval jsem se nad tim, ze ho potrestali za urazku, ikdyz rasistickej podtext se neprokazal, tedy je pro me smesny trestat, co si reknou dva dospeli chlapi a po kazdym zapase by muselo byt vyneseno xx trestu.

A pak jsem reagoval na obecný reci, ze ma slavia nejhorsi realizak a kdesi cosi a zejmena tvoje tvrzeni, ze to Rehak dela opakovane.

Je tam milion let a je tu tahle kauza mosquera, pak jsi uvedl, ze rval v derby na frydka, coz vzhledem k tomu, co ten kripl na hristi vyvadel mi fakt neprijde jako nic moc vypovidajiciho, a v derby .. a ostravou, kde si nejsem jisty, jak moc byl zapojenej, nevim.

Za me za zminku stoji jen ten mosquera, takze ze by opakovaně delal nejaky veci nad ramec toho, co je bezny, si fakt nemyslim.

Ze je to hovado, o tom zadna.

Reagovat
verv

No hlavně jsi tvrdil, že je to normální a dělá to každej. A očividně by se to neřešilo, pokud by Řehák nebyl idiot a místo aby se to vyžehlilo, tak to ještě víc vyeskaloval. Takže v tomhle ti to porovnání s tím, když si 2 dospělí chlapi v emocích něco řeknou, docela pokulhává.

I disciplinárka řekla, že se to u něj stalo opakovaně, fakt už nevím, co víc bys chtěl.

Reagovat
Bakary3

Nemyslel jsem tím, ze je normalni konkrétně to s Mosquerou, to pisu i tady, ze je dement a je to pres caru.

Ale o tech pripadech, co jsi uváděl, rikam i ted, ze je to normalni (nemelo by byt) a stacilo by dat mikrofon k lavickam a rychle by bylo jasny, ze to fakt neni domena rehaka nebo realizaku slavie obecne.

Reagovat
ondrasch77

Nejlepší je závěr

„Už to řešit nechci. Nepřeju si to a nebudu to nikomu tolerovat. Chceme, aby se náš realizační tým choval jako ty v Premier League,“

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii by se to nestalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Oni se tak ale chovaj

Reagovat
Selänne

Řehák přitom u disciplinární komise vypovídal jinak, než jak odpovídalo skutečnosti. „Řekl větu, kterou nebudu opakovat, protože jsem slušný člověk. Slyšelo ji asi deset lidí. Na disciplinární komisi ji změnil a já slyšel jinou.

Kdo by to byl řekl, že jo

Reagovat
ondrasch77

Slušný člověk, co pomáhal rozkrádat republiku a ČSA

Reagovat
Selänne

to je třešnička

Reagovat
lampas

To, že chce přinutit (a přinutí) Kúdelu, aby stáhl svojí žalobu u CAS je velká alibistická ubohost.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PISTOLERO

Je celkem ostuda že se všechny čtvrtfinálové duley nevysílají. Pak to má mít nějakou prestiž

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
oli9

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
SuperBanikovec

No sleduju na tipaci Olmik a Slovácko a možná je dobře že to nikde nedávají. Katastrofální kvalita.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

a hlavně, že si to nevezme ČT, které nezbylo kromě druhé ligy už nic. a vysílá akorát derby

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale hlavně že budou cyklo/běžkotoulky 100x jinak, krajské kolo Mistrovství ČR v hasičském sportu ve Veverské Bytíšce a nebo Volejbalový magazín. A samozřejmě Panorama.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Heča - Wiesner, Vitík, Čelůstka, Suchomel - Pešek, Sáček, LK37, Karabec, Hložek - Minčev.

Suchomel idealni debut

Reagovat
frayerzjihu

Horší než Polidar v ČB nebude

Reagovat
John Obi Mikel

No radši bych tam viděl Polidara.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč se ten Gonzalez k těm pentlím pořád sere....

Reagovat
ondrasch77

Protože už je domluvenej od léta ve Slovácku

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Plavšić – Holeš (C), Hromada – Lingr, Ševčík, Olayinka – Schranz.

Reagovat
naheCZ

Tak snad to bude lepší, jak hokej

Reagovat
smetos

Ve sparte zas tolik marodu, ve slavce jich taky o moc min nebylo, nebo porad je. To neni normalni. Vidite v tom narocnost programu (v pl je jeste vetsi), spatna fyzio priprava, nebo je to jenom proste fakt, ze u nas se opravdu hraje "kopana" a hraci trpi?

Reagovat
smetos

Ctyricata vterina a Celustka krvave zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Rýpnutí do hokejistů - done

Reagovat
smazaný uživatel

Maskor Mol Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

*maskot

Reagovat
John Obi Mikel

Tak VAR tam je.

Reagovat
Kiwi-21

Hádám 4:0 a opět neviditelný Hložek

Reagovat
Stannis Baratheon

Už 2x jsem ho viděl

Reagovat
Kiwi-21

Jo viděl taky ale moc toho neukáže si myslím

No 4:1 tedy

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Kiwi-21

No alespoň z Hložkem jsem měl pravdu

Sparta vyhrála naprosto zaslouženě a mělo to být naopak než jsem tipoval

Reagovat
Mates_Matesović

Bah

Reagovat
iamek

Orel

Reagovat
Freedo

Suchej chmel ani neumí házet auty

Reagovat
smetos

Ha ha ha

Reagovat
John Obi Mikel

Bah hodně přihrál

Reagovat
Greny

Si dělá ten Orel prdel ne? Toto je zářez toho kluka

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím bych to nepiskal ani jako faul

Reagovat
Firkraag

Taky to faul nebyl.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Gimme

To je mrdka ten rozhodčí

Reagovat
Stannis Baratheon

Hodně zkušeně vyžlutili zrovna mlaďáka.

Reagovat
DieFohlenBMG

a ještě dostal koleno

Reagovat
Freedo

Borec se vykartuje. Naprosto jasný. Bah kolotoč a Jirka ho dodělá

Reagovat
Greny

A tobě se to líbí? Tak zde pak nebrecte až vám vězně někdo někoho přes kotníky sorry

Reagovat
Stannis Baratheon

Líbilo. A moc. Dokud jsme nedostali gól.

Reagovat
Greny

LK37

Reagovat
naheCZ

To je zas bránění

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Komix

Reagovat
Gimme

Hodně zkušeně namazal mlaďákovi

Reagovat
Selänne

Čelůstka je historicky asi nejhorší rozehrávač v dresu Sparty. To je opravdu katastrofa z jeho strany.

Reagovat
Remt

Sním o tom že jednou bude mít nás narodak stopera, který umí rozehrát

Reagovat
John Obi Mikel

Orel má zpožděnej přenos? Ty fauly vždycky pískne s 10s zpožděním

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Wiesner

Reagovat
John Obi Mikel

Wiesner

Reagovat
Gareth Bale 11

Wiesner uplna guma.

Reagovat
naheCZ

Wiesner

Reagovat
Stannis Baratheon

Redku mu dej

Reagovat
Selänne

Wiesner

Reagovat
Mates_Matesović

Příště pro můj klid ale radši mimo vápno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gimme

To je chujo

Reagovat
DieFohlenBMG

VAR?

Reagovat
Banikovec7

Na co tam ten VAR je? jasná červená a penalta

Reagovat
Stannis Baratheon

Opět máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

To jako VAR ani neřešil?

Reagovat
iamek

Suchomel musí dolu. Žlutá a tři fauly. Teď měl jit ven ne?

Reagovat
naheCZ

Teď jasná odpuštěná žlutá, ale zas ta první byla nezasloužená.

Reagovat
Greny

To byla penalta asi no

Reagovat
Gareth Bale 11

Var uplne mimo opet, nechapu, ze tohle se neresilo.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten VAR tam není?

Reagovat
Salfovic

Suchejtmel měl být vyloučen. Zase řežou Slávii

Reagovat
Greny

Měl mít první žlutou ted

Reagovat
iamek

Kompenzace jako blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Tam teď nebyl skoro ani faul ta opakovačka to jasně ukázala.

Reagovat
Jacks11

Reagovat
DieFohlenBMG

jakože 2 redky během minuty ?

Reagovat
Greny

Nene penaltu jste měli kopat a žlutá .. Suchomel kdyby dostal redki tak je to zářez když první dostal za úplný nic

Reagovat
Greny

Joooo

Reagovat
iamek

Hezky založeny útok od Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Bránění

Reagovat
Jacks11

Židi čus

Reagovat
ratusek

Goblín super bek, Jindro Jindro krásně ho vypustil

Reagovat
Wyrda

Jj JTVCD

Reagovat
naheCZ

Plavšič jak se nechal předběhnout

Reagovat
Fakt

Sparta dneska v zákulisí nic nepodcenila

Reagovat
Salfovic
Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič

Reagovat
r.mrazik

rikam,ze to je kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje se Slavii

Reagovat
John Obi Mikel

Si dělá ten Orel prdel ne? Toto je zářez toho kluka

Reagovat
Greny

Nezvládá to .. ale fakt žlutou první mít neměl

Reagovat
hrundy

Schranz jak takovýho frajera můžem stavět do základu

Reagovat
Losinho

Nejlepší příprava ever

Reagovat
DieFohlenBMG

ten člověk je úplně mimo

Reagovat
Gareth Bale 11

Orel to piska jak uplnej dement.

Reagovat
Witcher

Slávinka na dně to je radost

Reagovat
ratusek

Sparta je schopna to ještě posrat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Orel si rovnou mohl nechat sparťanský dres

Suchomel i Wiesner už měli být venku + penalta pro Slavii. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Suchomel ne. Wiesner ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchomel podkopnutí zezadu ve slibně se rozvíjející akci. To je jasná žlutá a tedy následně i červená.

Reagovat
Greny

Nějak ti vypadlo že první žlutou dostal za nic

Reagovat
dave30

To ne, ale takto to kompenzovat? To mu přece VAR nemůže říci, aby za další žlutý zákrok kartu nedával...

Reagovat
Freedo

Pokud něco, tak se divím, že VAR nezasáhl po úderu Wiesnera. Velmi by mě zajímal důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Orel je jasně zaplacený Spartou

Reagovat
doshcz

Reagovat
Witcher

Proč tam maj ty hadry na těch sedačkách to mohli sundat aspon na zápas ne?

Reagovat
hrundy

Orel je hodně špatnej rozhodčí, ale prohráváme protože si nenahrajeme na metr a hrajem prostě sra.ku...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla mít 2 červené. Jak chceš hrát proti rozhodčímu?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
icka

Reagovat
Petr325

Reagovat
hrundy

Zase ta první žlutá byla hodně přísná, tohle byla trochu kompenzace... Ten loket samozřejmě byla jasná červená, ale nepřerušil žádnou naší akci, bylo to prostě mimo hru a my prostě nepredvedli vůbec nic kromě nesmyslnejch chyb v obraně...

Reagovat
Paprika

Ale prosim te, jake dve redky jsi videl? Zase neprehanej… radeji si priznej ze i vy dokazete predvates peknou sracku :)

Reagovat
Neon

to zrovna tenhle nikdy neuzná.

Reagovat
Greny

N ebrec

Reagovat
vinetou

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

V Tescu slevy na papírové kapesníčky

Reagovat
martin1

Reagovat
ratusek

Jak goblin odletěl

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič je hrozně marný, ještěže ho Sparťani zbytečně faulujou.

Reagovat
Mass

Dobře obouchanej zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovi nikdo neřekl, že do zónového bránění musí nakombinovat i prvky osobního, jinak to nemá žádný smysl?

Reagovat
Fakt

Nevím jestli je dneska horší výkon rozhodčí nebo Slavie.

Reagovat
Wyrda

Koukám že Kolář je úplně odepsaný pokud nechytá ani ten pohár.

Reagovat
DieFohlenBMG

Aiham hoří

Reagovat
Kaspar

Neni tam Dockal s Pavelkou a hned se ta zaloza hybe

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Wiesner pěkně bořilovatí

Reagovat
John Obi Mikel

Máme stopery tak na střed naší soutěže, v záloze Hromadu a ne kreativního tvůrce hry, křídla neexistují, na levém beku hráče, co neumí bránit a Schranz od srpna taky nic neukázal. A nevim kým to chce jako oživit. Tenhle půlrok bude očistec.

Reagovat
John Obi Mikel

A jako nejhorší na tom je, že příště tam střelí ještě Koláře.

Reagovat
iamek
Reagovat
r.mrazik

klicka jak v okrese

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už to byla únava nohou i hlavy.

Reagovat
Coutinho10

Ousou

Reagovat
naheCZ

Ousou dneska fakt marnej

Reagovat
zasranej malíř

Zkušeně na Csaplára, ve 2. poločase otočka

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou ZASE hraje se soupeřem. Proč se nekoupí pořádný stoper.

Reagovat
Coutinho10

ach jo, to je tragedie....skoro zadny zakonceni....hazena je o nicem

Reagovat
Kaspar

Chybi ve stredu ten dirigent

Reagovat
Coutinho10

to jsem psal, ze to muze bejt celkem fatalni

Reagovat
Gareth Bale 11

Zapas kde je to kiks za kiksem a rozhodci totalni debil na obe strany.

Reagovat
vinetou

Ousou

Minchev

Reagovat
exse

Proč není na lavce Samek? Takhle tam je jedinej Sor, který by to mohl pro Slávku oživit, což je docela bída.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hrundy

Ousou, Olayinka, Hromada, Lingr, Schranz... To je naprostá tragédie, do toho plavsic netuší, že hraje beka... Mandous a max Holeš dnes za něco stojí.

Reagovat
naheCZ

Když jako pořádná facka nestačí i prohra s naprostou marnou Karvinou, tak je to těžký no Hroznej výkon zatím, povedlo se jen prvních pár minut

Reagovat
Paprika

Jindro, dej tak Jirku, at se muzu kouknout na toho naseho kluka opaleneho

Reagovat
smazaný uživatel

Mincheva ta šance bude mrzet, mohl se vyhnout Csaplarovi, takto postoupí Slavia

Reagovat
Banikovec7

Pěkně Baník odrovnal Slavii tím prvním poločasem v generálce

Reagovat
Paprika

Reagovat
Kiwi-21

Jsem překvapen průběhem

Ale myslím že Slavia je schopná to otočit

Ale jen pokud budou pevní vzadu

Zatím mi přijde že oba týmy špatně brání

Z tím že Sparta je efektivní a Slavia dopředu nemohoucná Ale ne kvůli bránění Sparty Ale vlastní neschopností

Reagovat
Freedo

Krmelec a Sor na plac. Věřím v obrat.

Reagovat
Greny

Slavia je úplně mimo a pojede na Slovácko .. pak pohár ten asi vypusti

Reagovat
Kepy_FCB

Zapnou rozhodčí

Reagovat
Igner Farnsworth

Když vidím jak hrajem, tak jsem normálně šokován, že rozhodčí jsou nejmíň stejně špatný.

Reagovat
Greny

Klobouček za hodnoceni poločasu ... Třeba otočíte zas tak dobře nehraje Sparta

Reagovat
John Obi Mikel

Ty krávo, Pešek si trefí nohu a zapadne to pod břevno. To by se nám nepovedlo.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
John Obi Mikel

Jak ten Plavšič vyrušil ten ofsajd. Tvl to je zase omyl.

Reagovat
naheCZ

Naprosto očekávané, že na tom postu v prvním těžším zápase vyhoří. Dnes tak maximálně mohl vybojovat penaltu a to jen díky tomu, že zmrdsky odešel ze Sparty...

Reagovat
Mass

On nehrál dobře ani proti Karviný, oba centry co tam měli šly z jeho strany.

Reagovat
dave30

A přitom v přípravných zápasech v teple (kde zřejmě hrálo áčko proti béčku) vypadal tak dobře...

Reagovat
Greny

A proč kupujete dalšího záložníka?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Jurásek je obránce cca půlrok chápu že Trpis z něj udělá dělá ale on je původně CM v Prostějově LM beka hraje pulrok

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič hraje beka druhý zápas. Jurásek je oproti němu kovaný bek.

Reagovat
Greny

Hraje to taky jen půlrok .. nemyslím si že to bude lepší ..

Reagovat
czechfant

Orel zas jednou ukazuje, že nemá na to pískat ligu. Alespoň, že mu nedal tu druhou za faul na Baha. Tím se to trochu vyrovnalo.

Obrana Slavie

Reagovat
Harley111

No byla by velká ostuda nevyhrát s marnýma sešívancema , který si povodili i sestupující z Karviný. Nečekal jsem nic jiného než jednozančnou výhru, a jen díky Mandousovi je to po půli jen 0-2. Titul je náš

Reagovat
Kiwi-21

Sparta titul nezíská o to bych se i vsadil

Jinak Karviné a ne Karviný!!!

Reagovat
Mass

Sparta dnes dobře brání, hraje ještě aktivnější napadání než Karviná, obě střely co měli, tak proměnili. S tim jak nenápaditě Slavia hraje dopředu a asi s Krmečíkem do druhýho poločasu, to nezmění a to čekám u Sparty aspoň ještě jeden brejk.

Reagovat
hrundy

Jako vedete zaslouženě, ale napsat tohle potom co jste předvedli s Budějovicema, je taky celkem silný kafe

Reagovat
Greny

Myslíš ten víkend kdy Slavia hrál a doma s Karvinou a byla exkluzivní?

Reagovat
hrundy

Já někde píšu, že jsme byli exkluzivní? Je tu třeba ještě Plzeň nemyslíš ?

Reagovat
Harley111

Za takovýhle stoličky se dávají běžně žlutý karty, jednoznačně nebezpečná hra. Orle já vím dvanáctý hráč sešitů.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Krejci je tak nesympatickej, ze to ani snad vic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artii96

Je na přes držku ale fotbalista výbornej...takovej typickej sparťan

Reagovat
Gimme

Takovýho hráče buď miluješ anebo ze srdce nenávidíš...záleží jestli hraje za tým kterému fandíš, nebo ne

Reagovat
Freedo

Borec od Brna a největší Sparťan. Tragéd.

Reagovat
Harley111

exkremence fauluje a řve tam jak kdyby mu nohu užezali

Reagovat
hrundy

Není vždycky pravda co řekne Sparťanek Brabec, nemůžeš ho brát tak vážně

Reagovat
John Obi Mikel

Jak po něm ten Pešek šel

Reagovat
salm0n

Krásný pohled na Plavšiče

Reagovat
smazaný uživatel

Nezávidim Plavsicovi zítřejší ráno.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Zašlapat do země tu Srbskou mrdku

Reagovat
dave30

Pešek naprosto neúmyslně koleno na záda (s přenesením váhy). Tomu prostě nešlo zabránit... Jaký je kurz na nějakou červenou kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Plavcis neunese a po někom plivne a bude.

Reagovat
dave30

Nevím jestli Plavšič (ale má to nejlépe nachystané), ale tento zápas nemůže dohrát 22 hráčů.

Reagovat
Coutinho10

ach jo..my nedame finalku

Reagovat
Mass

Jak při každym kontaktu do Plavšiče přidaj nějakej loket nebo kolínko

Reagovat
hrundy

Jako Lingr je teda až děsivě špatnej

Reagovat
naheCZ

Zatím se osvědčil prakticky jen jako střídající hráč

Reagovat
Mass

Ten kluk má dobrou střelu, je rychlej a pracovitej, ale myšlenka mi u něj chybí.

Reagovat
John Obi Mikel

To jsou centry

Reagovat
Coutinho10

twl...to snad neni mozny...bude radi za 3. misto

Reagovat
iamek

Ousou je dělo.

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou

Reagovat
John Obi Mikel

Ten musí být velký fanda Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Haraslín wtf

Reagovat
Gareth Bale 11

Ousuo je strasidelnej.

Reagovat
Neon

ousou a haraslín, oba skvěle

Reagovat
pingla

haraslín tyvole, co nebo koho chtěl trefit

Reagovat
Gimme

Čekal Plavšiče na tribuně.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Neon

Reagovat
martin1

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
Coutinho10

Holes

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš

Reagovat
Mass

Ousoua radši vyhodil, to bylo dnes strašný, tomu ty derby fakt nejdou.

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz

Reagovat
Salfovic

To je zase koncert dřeváctví.

Reagovat
Harley111

no sešívanci můžou bejt dnes rádi , že to nemají za bůra doma o titulu si můžou nechat jen zdát

Reagovat
John Obi Mikel

Bez tak ty seš stejnej člověk jako Kushbaba a jen přepínáš úcty.

Reagovat
Harley111

Tak komentuju jen to co vidím. Ty máš snad jiný názor po tom co předvádí sešívanci?

Reagovat
dave30

Já tomu tedy nerozumím, ale ty vidíš od Sparty něco lepšího? Druhá půle je pro nestranného fanouška na zvracení.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Petr325

Reagovat
Neon

Reagovat
dave30

Ti fotbalisté jsou hrozné hérečky. Rozhodčí jim neodpíská faul, on tam klidně minutu leží (vůbec si nepřipustí, že by mohl chybět) a potom samozřejmě úplně normálně pokračuje. Napřed to byl Karabec, potom tuším Holeš. A už se tam zase někdo válí...

Reagovat
doshcz

Orel

Reagovat
salm0n

Vybrečené žlutá karta, výkon na oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Orel ty curaku jeden

Reagovat
naheCZ

Však výhodu nechával, vždyť to normálně gestikuloval Tecl

Reagovat
Gareth Bale 11

Co to ten Orel dela?!

Reagovat
iamek

Za co žlutá?

Reagovat
DieFohlenBMG

Tecl, no tak to je konec

Reagovat
Gimme

Nepospíchej Srdjane, máme času dost

Reagovat
Kily

zajímavě odčerpané cca dvě minuty

Reagovat
hrundy

Jako jsem rád, že už fotbal není na ČT... Ti frajeři nejsou schopni dát normální opáčko...

Reagovat
naheCZ

Na O2 to často není o nic lepší

Reagovat
hrundy

O2 je špatný, ale všechno ti aspoň zopakujou... Tady je situace kvůli který se střídá a on dá jeden opakovanej záběr, kde to není vidět jako maličko ČT podezříván, že režisér je sparťan

Reagovat
Salfovic

Pořešenej Čapoun to tam má pod palcem.

Reagovat
Neon

to jsou ty moderní technologie. být tam SD přenosový vůz, tak se to nestane.

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale teda celej zapas po nekom jit, az nedohraje, to je jak z okresu.

Reagovat
Salfovic

Celej ten zápas je jak z okresu.

Reagovat
kilobyte

Chováš se jako hovno, dopadneš jako hovno.

Reagovat
Kaspar

Chapu rivalitu, ale kdyz to preroste v tohle, tak uz je to hnus

Reagovat
doshcz

tak to je každej zápas takovejhe shit fotbal.. maj tam vzít sudího z Německa, co si to pohlídá

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Karabec dnes neviditelnej

Reagovat
hrundy

Proboha Schranze už prosím nikdoy...

Reagovat
John Obi Mikel

Proboha už nikdy výkon tam je od všech hráčů v poli

Reagovat
$$CaptainKokotko

To i Olomouc - Slovácko byl zajímavější zápas .

Reagovat
smazaný uživatel

festival nepřesností

Reagovat
AnthonyR

Je to špatný. Tímhle herním projevem budeme na konci sezony rádi za udržení top 3.

Reagovat
dinss

Tak si pojďme shrnout toho srdcaře z Edenu Kotrmelce

Jeden gol proti Bohemce z pecky

Jeden proti devíti

Dva proti v tý době tragickým Pardubkam

Reagovat
kilobyte

Dobrá náhrada za Kuchtu.

Reagovat
dave30

Celkem pěkný zápas od dvou kandidátů na titul. Asi 60 faulů, 2 střely na branku (teď již 3). Prostě super...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Pro nestranné fanoušky naprostá sračka

Reagovat
dave30

Toto musí vyhodnotit jako totální sračku i zaujatý divák, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas byl dost dobrý. 2. je řezničina.

Reagovat
smazaný uživatel

Orle ty to dobre nezvladas. Amater

Reagovat
Coutinho10

Madsen dobre, skoda

Reagovat
iamek

Orel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty vole, Orel da kartu, az kdyz mu to vzdycky nekdo poradi.

Reagovat
Harley111

no tvl to je škoda , že jsme jim dnes nedali bůra zasloužili by jsi to klauni. Ale i tak je vidět , že to s mladejma jde a prosím Vrbo proti Plzni žádný Pavelky, Dočkali, Krejčí st.

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf nechte to řídit Pulkraba Orel

Byť karta jasná.

Reagovat
Neon

hrozný.

Reagovat
Selänne

Orel je úplně v lese. Jeden z nejhorších výkonů rozhodčích za poslední dobu.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
dave30

Že jsem nevsadil. To prostě muselo přijít.

Reagovat
iamek

Tecl jaky sprint

Reagovat
Harley111

Záběr na Trpiše potěší

Reagovat
DieFohlenBMG

Matěj Cool krab

Reagovat
Garbicz

Hnus, fauly, rozhodčí

Reagovat
dinss

Ublížený sešívaný trenérský štáb je snad zápas co zápas.

Reagovat
Igner Farnsworth

Tyhle dva jarní zápasy se vejdou do top5 ostudnych zápasů pod trpisakem, katastrofa, naprostá katastrofa co hrajem.

Reagovat
doshcz

Reagovat
czechfant

Ten Orel to je hnus. Prostě i teď jak udělil tu červenou. Strašně neautoritativně. Nechá si srát na hlavu. Za mě nejhorší na place a to tam byl i Ousou.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Firkraag

Pískal příšerně od začátku, kdy to odstartoval vymyšlenou žlutou pro Suchomela. Pak už se to jen vezlo. A hráči taky moc dobře věděli, že tam není VAR.

Reagovat
Selänne

Var tam byl

Reagovat
czechfant

Jen to tak nevypadalo

Reagovat
czechfant

Takže chápu, že ho to zmátlo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky čekal až mu poradí hráči. To není zrovna nejlepší taktika.

Reagovat
czechfant

Reagovat
DieFohlenBMG

až teď to zmařili

Reagovat
exse

Vyházet všechny rozhodčí v ČR a 5 let nechat pískat jen zahraniční, tohle je fakt neskutečná bída.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

kezby

Reagovat
Greny

Slavie vám pouští hráče ne rozhodci

Reagovat
pingla

a co s tím má Orel dělat? Se podiv, jak do sebe jezdí od první minuty, buď by dal hromadu žlutých + alespoň jednu červenou nebo je tam nechá dokopat. Sice nepíská nejlíp, ale nejhůř taky ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
exse

Nepíská nejhůř? Nedokážu si představit, co by měl udělat, aby to bylo ještě horší.

Reagovat
pingla

Jde vidět, že o pískání víš hovno a jenom kritizuješ. Ale to nevadí, i takoví jsou mezi námi.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

Reagovat
hrundy

Vím o pískání dost a tohle je asi nejhorší výkon rozhodčího co sem snad viděl... Ten frajer je zralej, aby ho vyškrtli z listiny...

Reagovat
pingla

Jo, určitě ho vyškrtnou z listiny kvůli tomu, že udělal pár chyb, které nijak neovlivnili celkový výsledek takovým postupem by tady opravdu nikdo nepískal

Reagovat
hrundy

Třeba neodpiskana penalta a neudělení červený za mě průběh docela ovlivnilo. Nehledě na to, že Orel je dlouhodobě jeden z nejhorších rozhodčích.

Reagovat
pingla

Tu penaltu na Plavšiče klidně mohl písknout, ale zřejmě to neviděl a v takových případech ho má opravit VAR (Franěk, Adámková). A co se týká červené karty, tak pro Suchomela určitě ne, jinou si teď nevybavuji.

A pokud je Orel špatný rozhodčí, tak to teda nechápu novou komisi, že ho tedy pořád staví tak jako ta stará

Reagovat
hrundy

Pro Suchomela ne, ikdyz ten druhej jeho faul byla žlutá úplně jasná, ale právě ten penaltovej zakrok je učebnicová červená a klidně stopka na 3 zápasy, stejně jako dostal Oscar, protože podívat se za sebe na hráče a úplně schválně mu dát loket do koulí je teda opravdu velká prasečina.

Reagovat
pingla

Penalta ano, ale hlavní opravdu nemusí vidět každý souboj. Klidně si tu situaci přehraj znovu, ten úder nešel z prvního pohledu moc dobře vidět, tady zaspal VAR a ne Orel.

Reagovat
Kiwi-21

Slavia byla katastrofická

Ousu nejhorší ze všech ale pokud ae mu mohl někdo vyrovnat tak jen příšerný rozhodčí q to na obě strany

Reagovat
havrys99

Reagovat
havrys99

Reagovat
Igner Farnsworth

jeden z nejhorších výkonů co jsem kdy viděl

Reagovat
czechfant

Tak on to posral hned na začátku sám. Pak už to jelo a Orel to zastavit fakt neumí.

Reagovat
Selänne

Píská na hovno a ještě stihá psát na ef

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
iamek

Viděl jsi někdy rozhodčí v PL nebo ve španělské lize? To je stejná zoufalost.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
exse

I kdyby to byla stejná zoufalost, v ČR můžeš nyní vybírat z korupčních zmrdů, nebo nezkušených soplů.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas se koukni na zahraniční rozhodčí.

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný Ale asi nakonec správně

Reagovat
Greny

Ten ohňostroj? To jsou slavisti? Slaví derby!

Reagovat
vetrnik

kluci to ubehali

Reagovat
SpecialOne

Vždyť to bylo venku ne? To můžou být Sparťani.

Reagovat
Greny

Však proč si nerypnout

Reagovat
kilobyte

Náhodně v 88. minutě?

Reagovat
monty25
Reagovat
Neon

není náhodou pyro od nového roku zločin?

Reagovat
naheCZ

Však ohňostroje zakázaný nejsou ne?

Reagovat
Neon

netušim. A co taky nevim, ale zajímalo by mě to hodně, jak je to se řehtačkama.

Reagovat
Freedo

Ohňostroj pro tragéda Hložka. Znovu ukázal, že na velkej tým nemá ani náhodou. Jedna z mála věcí, kterou se můžu utěšovat.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Raylan

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

On se zase může utěšovat tím, že v nezvykle defenzivní roli Slávii nic nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Trpišovský finished?

Reagovat
Selänne

Slavia finished

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět že Bosák je Slávista. Ale snaží se být objektivní. Tohle se jako ofsajd vyhodnotit nesmělo.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

ale on není slávista

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal se dřív několikrát slyšet že ano. Slávista a fanda Arsenalu. To řikal on ne já. U Arsenalu je dokonce členem, aspoň myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

me neprijde jako slavista teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on říkal že je . Tak se hádej s ním.

Reagovat
hrundy

Hlavně je vidět, že Brabec je sparťan

Reagovat
Neon

myslíš bývalýho kapitána sešívek, co z billboardů zval ke koupi permic?

Reagovat
hrundy

Ano, toho co pak hrál za Spartu a očividně mu přirostla k srdíčku trochu víc.

Reagovat
Salfovic

To bylo boží, celá republika polepena bilboardy Následuj svého kapitána a ten za půl roku podepisuje na Spartě

Reagovat
Neon

Zlatý fond českého marketingu

Reagovat
Salfovic

Vtipné bylo, že někde ty plakáty visely ještě když už byl na Spartě.

Reagovat
kilobyte

Nejlepší PR akce od Sparty.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Jůů slátanci na naší počest odpaluji hovňostroj, to je od nich hezký

Reagovat
dinss

To slavné kupování mladých talentů do sešívaného kádru je docela vtipný, když se do kádru nějak zásadně prosadil jenom Ousou

Reagovat
doshcz

predstav si prohrat proti Suchomelovi lol

Reagovat
Freedo

A Bah, Provod, Kuchta, Lingr, Oscar, Král

Reagovat
Mass

Kuchta s Králem byli zpátky koupený odchovanci, ty bych tam nepsal.

Reagovat
Coutinho10

marnost, marnost

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia bez útoku. Kdy už jsem to jenom viděl...

Reagovat
Neon

Dneska si ten výsměch užiju o dost víc než o víkendu, to byla taková znouzecnost

https://www.youtube.com/watch?v=MxbJKOQAC8s&ab_channel=filmexporthomevideo

Reagovat
iamek

39 faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Otresnej vykon, snad jen Mandouse bych vyzdvyhl, ten jedinej za neco stal.

Reagovat
kilobyte

Pat a Mat are back.

Reagovat
Freedo

Všechno špatně. Ale tak teda oni pohár a my liga.

Jenom nechápu, proč se najednou změnila taktika na centry do vápna na náhodu. Přitom kvalita na kombinace tam je a několik let to fungovalo. Tohle je fakt jako United za Moyese. Úplný dno.

Reagovat
Mass

Když máš ve vápně vysoký kopyto, tak to k tomu svádí.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jasně, ale my to hráli i na Schranze.

Reagovat
Mass

Neni to dobrý no, uprostřed tomu chybí myšlenka, v tom mě třeba sere ten Šéva, buď jen posouvá nebo nahrává do křídel na obsazený hráče. Bej Trpišem, tak aspoň zkusim nějaký signály v mezihře, seběhnutí útočníka a narážečka nebo tak, když se nedaří, tak si tim signálem můžeš pomoct.

Si nemyslim, že by sme byli nějak v prdeli, ale jasný prohrát doma s poslednim týmem a pak se Spartou je dost špatný, ale řekl bych, že nějaká herní bída nastává až po tak čtyřech prohraných zápasech, zatim bych nedělal paniku.

Reagovat
r.mrazik

trpis udela z kazdeho delo, stanciu chybet nebude,protoze tam je sevcik a holes je o parnik lepsi jak sacek...

Reagovat
oli9

sesivky budou rádi když v lize skončí 3.

Reagovat
smazaný uživatel

utrpěli jsme vítězství

Reagovat
Aldeano

Ta nekvalita je až zarážející. Minchev proti Mandousovi, Haraslín a Ousou... K tomu celkem 39 faulů a opravdu tragičtí rozhodčí.

Reagovat
dave30

To myslíš vážně, že "jenom" 39 faulů. Já myslel, že tak 60.

Reagovat
John Obi Mikel

Jarní ostuda 2/2.

Jak to chce Trpiš vytáhnout, to nevim. Hrozný výkon. Sice nás poškodil Orel s tou penaltou a oba góly Sparty byly haluz (vím, na to se nehraje), ale stejně bychom dneska nevyhráli. Přeci jen šli 3x sami na bránu a nedali + Mandous chytil další tutovku.

Odešli 2 klíčoví hráči a přišli až teď 2x Panic Buy hráči. Pokud se někdo nechytí a nepřijde nějaká jiná vzpruha, tak titul nebude. Netrefili jsme branku dneska.

Reagovat
Freedo

2 panic buy hráči, přičemž Filu chceme od léta a Juráska celou zimu?

Reagovat
Igner Farnsworth

Kacharaba je takovej novej Jugas, Štětina. Ten musí ze základu ven, plavsic na beka už prosím ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou-Kačaraba nejhorší stoperská dvojce za hodně dlouhou dobu.

Reagovat
Freedo

Udělal jsem si rychlou statistiku. Odehráli spolu na stoperu 16 zápasů, dostali 12 gólů a 8 udrželi čisté konto. Dneska to bylo fakt hrozný, ale na podzim byli výborní. Píšeš v emocích blbosti.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Mass

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Mass

Nic nepřekoná svojí hrůzou dvojici Bortel-Kolařík

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Mmch teď sem se podíval kde oba hrajou a dotáhli to oba do rakouský vesnice (1. a 2. třída)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Reagovat
Mass

Až na to, že tyhle dva hráče chce Slavia už minimálně dva měsíce. To spíš Bolka vycukala Slavii aby z ní vymáčkla víc, proto ty přestupy takhle později. Jinak Juráska bych chtěl hned, Plavšić je slabej a zadrbává.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Neon

"margo ofenzivní linie Sparty" Čapoun pořád ve formě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*líínie

Reagovat
Neon

už jen chybělo vyslovit ofenzivní buď se S nebo s dlouhým i tím prvním ičkem.

Reagovat
John Obi Mikel

To mi řekni, trénujou oni vůbec střelbu, ty vole. Oni ji snad mají zakázanou od doktora.

Reagovat
Coutinho10

Kostl: citil jsem, ze to muzeme otocit, ale bohuzel sme si nevytvorili zadnou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Greny

Reagovat
Mass

K tomu ještě dnešní kapitán Holeš: "Rozhodl první gól"

Reagovat
Coutinho10

j, obcas ty rozhovory maji nejaky ty perly

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Igner Farnsworth

Jinak jeden z nejhorších výkonů rozhodčích a my sme hrali takový hovno, že se na to ani nemůžem vymlouvat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Orel má jediný štěstí že v lize si ti hráči zase tolik většinou na rozhodčí nedovolí. V okrese by ho za tohle rozcupovali. Slavie bývala vyhlášená že většinou v kabině rozhodčích žádný minibar nebyl, ale dneska to na pár panáků vypadalo. Vzpomínám si, že nás jako okresní a krajský rozhodčí párkrát školil, rozhodně u těch videí situací vypadal jistěji než vypadá na tom hřišti. Takhle ztratit kontrolu nad zápasem jsem myslel že je opravdu možný jen v amatéských soutěžích. A ještě na něj musí Pulkrab zařvat aby dal druhou žlutou, to bylo asi nejvíc komický

Reagovat
Mass

Slavia stejnej zápas jako s Karvinou, házená bez nápadu, pak špatnej centr na nikoho. Stopeři dali vzpomenou na svoje začátky, Ousou jedna chyba v rozehrávce za druhou, Kačaraba zase všude pozdě a z toho fauly. Ševčík jen posouvání, Lingr ztracenej, Olayinka si s nikym nepřihrál, Plavšić nebránil a ještě dostal nakládačku, Tecl všehovšudy 4 ztracený míče, Krmelec jen fauly. Sparta dnes v první půli produktivní a v druhý půli stačilo jen počkat na brejk nebo na chybu dnes špatných stoperů.

Gratulace Spartě k výhře, nevim jestli jsou lepší, každopádně dneska chytřejší, takticky to uhráli skvěle. Ale pro nestranýho diváka asi ne moc hezký zápas, bramboračka jako vždy, dneska k tomu i nekvalita, žádný pěkný akce.

Reagovat
Mönchengladbach

S tímhle dostane Slavia na Slovácku naloženo stejně jako Sparta a v Istanbulu ještě víc.

Reagovat
kilobyte

Za dobu co byl Plavšič ve Spartě, tak Sparta nepřešla ani jedno předkolo. Celkově vyhrála 3 zápasy, z toho ve dvou nastoupil Plavšič až na poslední minuty za rozhodnutých stavů.

Odešel a hned jsme postoupili. Zatímco Slavia už stihla dvakrát vypadnout. Nenosí smůlu?

Reagovat
Mönchengladbach

A to ses ještě nekoukal, jakou má Srki bilanci v derby pražských S...

Reagovat
Mass

Podle mě je to takovej matoucí hráč, když ho vidíš na tréninku, on má kvalitu, techniku i rychlost. Ale v zápase si nerozumí se spoluhráčema, je někde jinde než by měl být, je neefektivní.

Reagovat
kilobyte

Tak on je dost malý, takže ho třeba spoluhráči nevidí.

Když hraje proti někomu, kdo se na něj nepřipraví a nehrají tolik do těla, tak je dobrý. Proto vyniká na tréninku a v přípravě. Jenže v ostrém zápase se na něj většina připraví.

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič po 12 zápasech dosud čeká na vítězné derby

Reagovat
Ross Geller

Mile mě překvapil Vitík, celý odehrál suverénně, a to v 1. poločase byl stoper a ve 2. poločase byl pravý obránce. Přesto neudělal ani jednu chybu. Moc se mi líbil. Naopak zklamal Karabec, ten nebyl vůbec ve hře.

Reagovat
kilobyte

Karabec buď musí dostávat šance, aby se do toho dostal a nebo jít na hostování.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele