Modeste se už nebude trápit v 1. FC Koln, odešel do Saint-Étienne

01.02.2021, 23:01
Aktuality
Anthony Modeste se v polovině listopadu 2018 vrátil do 1. FC Köln, druhé angažmá v německém klubu se mu ovšem vůbec nepovedlo a nakonec vyvrcholilo návratem do vlasti. Francouzský útočník bude hrát za Saint-Étienne, to ho získalo na hostování do konce června...

"Tony za sebou nemá snadné období a když se na poslední chvíli naskytla šance na změnu, tak jsme si otevřeně promluvili. Shodli jsme se, že změna prostředí a návrat do vlasti představují zajímavou příležitost," říká ředitel německého celku Horst Heldt.

32letý Modeste dříve hrával za Nice, Bordeaux, Blackburn nebo Hoffenheim a v dresu 1. FC Köln se mu povedla především sezona 2016/2017, v níž nastřílel 25 bundesligových branek. Odměnou mu bylo finančně lákavé angažmá v čínském celku Tianjin Quanjian, aby se po roce a čtvrt vrátil do města nad Rýnem.

Modeste nejprve přispěl k návratu do německé nejvyšší soutěže, v té se mu už tolik nedařilo a zvládl v ní jenom čtyři branky.

Modeste se může těšit na vřelé přijetí ze strany fanoušků, jeho otec Guy totiž za Saint-Étienne hrával mezi lety 1972 - 1979. Podobně jako v 1. FC Köln hráče čeká boj o záchranu mezi elitou.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
Csaplárova past

Novodobý Anelka s těmi přestupy

Reagovat
Israha

Tohle by mohl hrot, kterého ASSE potřebuje, pokud naváže na svou pre-China výkonnost.

Reagovat
Seydou Doumbia

Plus k tomu nějakej Cissé z Olympiakosu za 10 mega...tak hádám tam peníze nějaké jsou

Reagovat
Pyroman

Cissé je jen hostovačka s opcí, údajně na 13 mega. Dost pochybuju, že ASSE tu opci využije, to by musel hrát jak Ramos s Van Dijkem najednou.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak tu hostovačku jsem přehlédl. Každopádně solidní posily pro ASSE v boji o záchranu. I když kdyby spadli i bez těchto dvou hráčů tak by to byla velká neschopnost, protože kádr mají prostě lepší než Nimes, Dijon, Nantes

Reagovat
Pyroman

Taky si myslím, od té Číny sice šel hodně dolů, ale góly snad úplně nezapomněl dávat. Navíc přidá zkušenost, za mě dobrá posila.

Reagovat
cologneFC

Veľmi chcel ísť do St. Etienne, hrával tam aj jeho otec, ktorý mu pred rokom zomrel. Snáď sa tam chytí, momentálne je to s jeho formou veľmi otázne. On ale hlavne potrebuje dôveru trénera a hrávať pravidelne. To u nás nemal na jeseň.

Reagovat
Pyroman

V ASSE by měl rovnou zaplout do základu, pokud bude hrát aspoň trochu solidně, moc variant na hrot není.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele