Milik se rozloučil s Marseille, v kariéře bude pokračovat jinde

25.05.2021, 10:17
Aktuality
Arkadiusz Milik (© AFP)
Jenom půl roku nakonec stráví Arkadiusz Milik v Marseille. Polský útočník do francouzského celku přišel v zimě na osmnáctiměsíční hostování z Neapole a součástí dohody byla i opce na trvalý přestup, která nebyla aktivována, sám fotbalista se s OM už rozloučil...

"Okamžitě při svém příchodu jsem si uvědomil, jak důležitý je tento klub a jeho dres," napsal na sociálních sítích.

"Postup do Evropské ligy je dobrým úspěchem a vždycky jsem se snažil vydávat ze sebe maximum. Chci poděkovat spoluhráčům, klubu a především fanouškům, díky nim všem jsem se zde cítil jako doma. Do toho, Marseille," doplnil.

Milik za Marseille nastoupil k patnácti ligovým zápasům a dal devět branek, jednou se prosadil i v rámci Coupe de France. Přestup by Olympique vyšel na osm milionů eur, další čtyři miliony by pak do Itálie mohl poslat díky následným bonusům.

Sedmadvacetiletému Milikovi běží pod Vesuvem kontrakt do června příštího roku a v klubu podle všeho pokračovat nebude, tisk spekuluje o jeho transferu do Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do AC Milan

Reagovat
Recoba Inter

Jj, takový lepší a hlavně mladší Mandzukic

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně lepší Piatek

Reagovat
krisa

lepší než Piatek je Sobota

Reagovat
Slavia10

Cože, proč tu opci neaktivovali?!

Reagovat
Pyroman

Protože Milik šel do OM hlavně kvůli tomu, aby se dostal do nominace na Euro, od začátku se vědělo, že v létě půjde jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

za 8 mega ho nekoupili?

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

bože môj... za 8 mega taký šúter je zadarmo... amatéri... takýto kauf si nechať ujsť to fakt nechápem

Reagovat
Kaspar
Reagovat
smazaný uživatel

Tomu jsem vůbec neporozuměl , nejprve ho chtěl Juventus , pak přestup do OM , což jsem bral jako jeho ústup a teď tam vlastně ani hrát nebude a půjde pravděpodobně zpět do Itálie

Reagovat
Israha

Hm, tak jsme půl roku měli hrotového útočníka, no. Jsem zvědav, kde se bude shánět v poměru kvalita/cena srovnatelně výhodná náhrada. A jestli tu pak uvidím, že 8 mega na opci za Milika bylo moc a vedle toho se vykoupí Balerdi za 15 nebo nedej bože Cuisance za 18, tak tam toho sportovního ředitele asi půjdu dělat sám, protože větší blbost bych nevymyslel.

Reagovat
Seydou Doumbia

By mě zajímalo proč přiváděli a na co nalákali toho Sampaoliho. Co tam jako ten chlápek má odvést za práci.

Reagovat
Largo

Reagovat
Israha

Sampaoli je zrovna dost velký magor na to, aby ho lákalo samotné to explozivní prostředí v OM . Ale koncepci tam moc nevidím, no.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pyroman

Jestli si to dobře pamatuju, ten deal s Neapolí byl komplikovanější než jen hostování + opce. Respektive Marseille ho sice mohla koupit, ale byla by potom nucená ho prodat při jakýkoliv nabídce nad 12 mega, takže reálně by o něj přišla tak jako tak.

Reagovat
Israha

Tak furt z toho mohlo být několik mega navíc do kasy (nákup za 8, prodej za 12+) nebo mohl Milik zůstat. Toto je nejhorší varianta.

Reagovat
Kucka

Reagovat
El Fáňos

Ten deal byl hostovacka na 2 roky + opce 8 mil, ale když da někdo v létě Neapoli 12mil a hráč se domluví na kontraktu, tak OM utre... jinak by ho koupili, koupili jsme Balerdiho, který není špatný, ale lirola i milik jsou jinde a vedení to vi a snaží se je udržet, bohuzel 12 za milika da kde kdo...

Reagovat
Gedofrey

Tohle je teda rána

Reagovat
John Obi Mikel

Proč si ho jako nenechali?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele